Találatok a következő kifejezésre: Óvszer nélkül a barátom, rá (9 db)

Óvszer nélkül belémhatolt a barátom, rá kb.10-15 percre miután elment (óvszerbe), csak játszottunk, és nem sokat, csak 1-2 lökés, és nem is "tövig". Lehet gáz?

Én egyáltalán nem félek most, pedig lehet, h kellene.. (? )

Legjobb válasz: Gyerekek! Ez veszéllyes,én felnõtt fejjel szoptatva, úgy hogy nem is betegettem meg (tehát elvileg nem volt peteérésem)teherbe estem,örültünk neki , de nem így terveztük.Fiatalok vagytok,elötetek az élet,nem is tudjátok mivel szórakoztok.Nem egyszerü tudom, én is voltam hasonlo helyzetbe,de ha teheted akkor szedj gyógyszert!(én nem szedhettem,a mai napig óvszerrel védekezünk!)

Gyerekek! Ez veszéllyes, én felnõtt fejjel szoptatva, úgy hogy nem is betegettem meg (tehát elvileg nem volt peteérésem)teherbe estem, örültünk neki , de nem így terveztük.Fiatalok vagytok, elötetek az élet, nem is tudjátok mivel szórakoztok.Nem egyszerü tudom, én is voltam hasonlo helyzetbe, de ha teheted akkor szedj gyógyszert!(én nem szedhettem, a mai napig óvszerrel védekezünk!)
A kérdező hozzászólása: Jah, és menszesz utolsó napján vagyok.
Szia. A menses utólsó napján szinte nulla az esély. Ha ilyen esetben megijedsz, mi lesz késõbb??? Létezik rendkívüli peteérés, nem tudhatod az idejét. Azt tanácsolom, hogy VÉDEKEZZ!!!!Olvass a szexrõl felvilágosító könyvet! Nem gáz, ha okosodni akarsz.
A kérdező hozzászólása: Szoktunk :) Mindig..

Mennyi az eselye hogy terhes legyek? Akkor ha ovszerrel szeretkeztunk, a baratom elment s ra 20 percre KB folytattuk ovszer nelkul?

a masodik korben nem elvezett el, es ugyelt hogy ne maradjon sperma a vesszojel, mennyi az eselye hogy terhes maradjak ?

Legjobb válasz: mi az hogy "terhes maradjak"? eddig az voltál?:D

mi az hogy "terhes maradjak"? eddig az voltál?:D
hogy terhes maradj?? elég sok :D
Szia! Nem értem a kérdést... mármint, miért érdekes, hogy mikor csináltátok elõtte? Két nappal , két órával... teljesen érdektelen dolog. Egy valami számít: védekezés nélkül a pénisze behatolt a hüvelyedbe - és ez tény. Nem mondom, hogy terhes leszel, de azt igen, hogy ez nem veszélytelen (ha nem akarsz kisbabát). Nem annyi az esélye, mint ha elment volna, de nem is nulla.
mivel az elsõnél elment így nagyobb az esélyed a terhességre ugyanis elõfordulhat h maradt a péniszében egy kis sperma amit a következõ aktusnál az elõváladék a hüvelyedbe juttat!tehát van esély!ciklusod melyik szakaszában történt a dolog?
Van rá esély hogy az légy, de szerintem kicsi ha csak bedugta... Mikor volt ez egyébként ?
A kérdező hozzászólása: meg elojatek kozbe
Hány napja ? Mert ha több mint mondjuk 10-12 akkor lehet hogy vehetnél egy tesztet már csak azért is hogy ne aggódj és biztosra menjél. Van olyan is hogy csak beképzeli magának a csaj a terhességet a stressz miatt...
A kérdező hozzászólása: kb10 nap, de en n kepzelem be csak kesik es tartok tole kicsit, de mar regebb kesett v 2 hetet, de ha mar n faj a mellem akkor kell jojjon nem? es miert keshet?
Van valamennyi esélye, az elõváladék miatt. Mivel még csak 10 napja volt, várj pár napot és tesztelj akkor! Bár ahogy számolgatok, neked csak a stressz miatt van. Mert ha 5 napja késik és 10 napja volt az akció, az elvileg nem pé környéke. Én azt mondanám, meg fog jönni hamarosan! Ha mégsem, pár nap múlva csináld meg a tesztet biztonságképp, és ha negatív, menj el dokihoz!

A barátommal szeretkeztünk óvszerrel, és miután elélvezett óvszer nélkül még egyszer elkezdtük. Van rá esély h sperma jutott belém, és teherbe essek?

Legjobb válasz: Nem vagy te hipertermékeny... kicsi az esély, megnyugtatlak. Vannak akik évekig natúrban nyomják, még sincs gyerekük, holott egészségesek mindketten.

Nem vagy te hipertermékeny... kicsi az esély, megnyugtatlak. Vannak akik évekig natúrban nyomják, még sincs gyerekük, holott egészségesek mindketten.
Van rá esély!
Eléggé nagy az esély
Van esély. Nem sok...de van.
Ezt komolyan kérdezed?
Van. Sõt, még nagyobb is, mintha fordítva csináltátok volna (elõbb gumi nélkül, aztán gumival). Ugyanis a húgycsõben marad spermium. Gratulálok a felelõsségteljes viselkedésetekhez!...
Van. Relatív mennyi, de van. Ha nem védekeztek, akkor meg mindegy, mert kicsi az esélye, hogy NEM esel teherbe.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a jó válaszokat.

Ha a barátommal óvszerrel voltunk együtt (amikor is ténylegesen volt magömlése) és utána rá egy órára megint voltunk együtt, de már óvszer nélkül, úgy hogy ő nem ment el, ezek után lehetek-e terhes?

Legjobb válasz: Ha a hüvelyedhez bármilyen módon közel kerül sperma, az már életképesen bejuthat szervezetedbe és megtermékenyítheti a petesejted, tehát igen. Mind az elõváladék tartalmaz életképes spermiumot, mind a kezén is lehet, ha magához ér és utána hozzád. Ha nem szeretnétek babát, megfelelõen védekezzetek minden alkalommal, mert a gyerek nem játék.

Ha a hüvelyedhez bármilyen módon közel kerül sperma, az már életképesen bejuthat szervezetedbe és megtermékenyítheti a petesejted, tehát igen. Mind az elõváladék tartalmaz életképes spermiumot, mind a kezén is lehet, ha magához ér és utána hozzád. Ha nem szeretnétek babát, megfelelõen védekezzetek minden alkalommal, mert a gyerek nem játék.
Simán lehetsz terhes, hiába"nem ment el", bõven elég az elõváladék!
Szerintem pedig nem. Mivel az óvszernek spermaölõ hatása van. Ha maradt is valamennyi a péniszén azok már nagy valószínûséggel élettelenek. Ráadásul ha még le is törölte akkor meg pláne. Légy nyugodt. Szerintem nincs baj.
Az óvszerek többsége nem spermaölõ, sõt majdnem nehéz olyat találni ami igen. Inkább az a lényeg szerintem, hogy az elsõ alkalomtól eltekintve, ha belédhatolt, akár elmegy akár nem, ez nem védekezés. Így is lehetsz terhes. Lehet hogy negyed ötöd annyi eséllyel, de az még mindig olyan nagy, hogy nem kockáztatnék. A megszakításos módszer nem védekezés.
Bármikor teherbe lehet esni. De ebben a helyzetben kevés esély van rá.
Minden tettünknek következményei vannak, minden tett egy döntés is egyben, hogy hogy akarod élni az életed. Ezt minél elõbb megtanulod, annál jobb. Kockáztattál. Nagyot. A saját érdekedben tanuld meg használni az óvszert mielõbb, mert rövidesen egy ilyen döntés babával, abortusszal, vagy nemi betegséggel jár, és utólag a biológiának magyarázhatod, hogy de hát kevés esély volt és csak 5 percig tartott. A saját érdekedben gondolkodj elõre! (A fiam akkor fogant, amikor még picit meg volt a mensim. A különbség annyi, hogy felnõtt vagyok és akartam. A barátnõd nem örülne, ha nektek is bejönne ez a szokatlan idõpont. Teherbeesésre minden nap alkalmas lehet! Nincs biztonságos nap, ezt ne feledd!)
100 nõbõl 35 teherbe esik egy éven belül ezzel a "nem élveztem bele" módszerrel: [link] Védekezési módszerek szééééles választéka: [link]
A kérdező hozzászólása: Beszéltem a barátnõmmel és utána is jártam a dolognak. Terhességi tesztet fogok venni. De azt mondta, hogy semmi voltozást nem érez magán. Nincs rosszul, nem gorcsol a hasa, nem fáj a melle. Semmi. Az mit jelent?
Nem is ennyi ido utan fog valtozast erezni magan...
A kérdező hozzászólása: Nem úgy értem. Tünetekrõl beszélek. Nincsenek neki tünetei. Semmi. Az jót jelent?
Semmit nem jelent ha nincsenek tünetek. Én 38 hétig voltam terhes, soha nem voltam rosszul, nem fájt a mellem, nem produkáltam semmilyen terhes tünetet. Mégis egészséges gyermeket szültem. Valószínû hogy nem terhes, most. De jobb nem játszani a tûzzel, egy abortusz tönkreteheti a lelki vilàgát ahogy egy nem várt baba is az életeteket.
Mensi utáni napon fogant a lányom a külömbésg annyi volt hogy én felnõtt vagyok és terveztük a babát, ha nem akarsz valami nemi betegséget vagy egy gyereket legközelebb védekezz, és ahogy már elöttem is írták a tünetek nem fognak azonnal jelentkezni kb 14 nap mire beágyazódik akkor mutatja ki a teszt is és kb akkor vannak tünetek ha vannak nekem egyik terhességemnél sem voltak tünetek pedig egyik lány másik fiú tehát legközelebb inkább húzz zoknit

Kedden együtt voltam a barátommal óvszer nélkül, és utána csütörtökön elfelejtettem bevenni a tabimat. A csütörtöki a 9. szem. Mekkora az esély rá, hogy teherbe esek?

Legjobb válasz: Van rá esély, de nem sok, ha régebb óta szeded a gyógyszert... meg általában az elsõ héten veszélyesebb ha elfelejted, akkor is a lényeg hogy az azt megelõzõ héten volt e aktusod. A 9. nap már második hétnek számít, talán nem lesz baj. De gondolom pénteken 2 tabit vettél be, nem? Nekem úgy írja a betegtájékoztató, ha 12 órán túl elfelejtem bevenni, vegyem be mikor eszembe jut, még ha így 2-t kell egyszerre bevennem, és 1 hétig alkalmazzak kiegészítõ fogamzásgátló módszert is

Van rá esély, de nem sok, ha régebb óta szeded a gyógyszert... meg általában az elsõ héten veszélyesebb ha elfelejted, akkor is a lényeg hogy az azt megelõzõ héten volt e aktusod. A 9. nap már második hétnek számít, talán nem lesz baj. De gondolom pénteken 2 tabit vettél be, nem? Nekem úgy írja a betegtájékoztató, ha 12 órán túl elfelejtem bevenni, vegyem be mikor eszembe jut, még ha így 2-t kell egyszerre bevennem, és 1 hétig alkalmazzak kiegészítõ fogamzásgátló módszert is
Nem tudom, mióta szeded, én 6 évig szedtem és mikor abbahagytam, kellett pár hónap, mire helyreállt a peteérésem. Nyolc hónapig próbálkoztunk a babával, mire összejött. Persze hallottam olyat, hogy egy bogyót kihagytak és ez elég volt, de nem hiszem, hogy túl gyakori lenne
Egy barátnõmék gyereket szeretnének, 10 éves szedett fogamzásgátlót. A nem túl tapintatos doki közölte vele, hogy akkor kb két év után találkoznak... Nem megy az olyan könnyen. :D Legalábbi stöbbnyire.
A kérdező hozzászólása: 1 éve szedem, és az természetes, hogy innentõl óvszer. Köszi szépen a válaszokat. :)
Pffffff... ugyanmár... 1 éve szeded és igy félsz? Ennyitõl nem leszel terhes. Max gondterhes... :| Nekem is volt ilyen, sõt volt, hogy a szünet után nem vettem be a 8at pedig az már parább lenne HA! lenne peteérésed! De nincs!! Igy nem is lehetsz terhes. lvasd el máskor a fog.gátló hatásmechaniznusát is.
Addig ne piszkáld. Pihenjen. Ha egy hét múlva is ott lesz, akkor ORVOS!
Egy aprócska kérdés: Miért nem izgattad fel azt a lányt elõtte rendesen?
Eloszor csinaltatok gumi nelkul?
Lehet, hogy gombás a csaj. Irány a doki, ne halogasd. Az hogy gombás, semmiképpen sem jelenti azt, hogy megcsalt! Ez a legnépszerûbb betegség, de a megállapítása orvos feladata, és mindkettõtöket együtt kell kezelni. Használd a keresõt, keress képekre is. 36F
A kérdező hozzászólása: Felizgattam, de eltelt egy kis idõ utána és igen elõször csináltuk gumi nélkül. De idõben kivettem mielõtt elélvezett. Attól terhes lehet mert mielõtt szexeltünk elélveztem és vártunk egy kicsit, utána csináltuk gumi nélkül
"idõben kivettem mielõtt elélvezett" WTF??? Az elõtt kell kivenni, hogy te elélvezel! "mielõtt szexeltünk elélveztem és vártunk egy kicsit, utána csináltuk gumi nélkül" Komolyan spermás fasszal dugtad meg?! Te nem vagy komplett! Ha volt peteérése, akkor terhes lett.
A kérdező hozzászólása: Az elõzõ barátjával mikor utoljára csinálta csípte neki az óvszer. Ez mire utal?
Mennyi idõsek vagytok?
A kérdező hozzászólása: 17

A méhszájseb mitől alakulhat ki? Óvszer nélkül soha nem voltam együtt a barátommal. Úgyis létrejöhet? Hány éves korban van a legnagyobb esély rá? Mik a méhszájseb legfőbb okozói?

18 éves vagyok, pontosan 4hónapja veszítettem el a szüzességemet, soha nem volt senkim el?tte, és soha nem voltam együtt senkivel sem óvszer nélkül.

Legjobb válasz: A túlzott tamponhasználat is okozhatja akár,doki mondta.

A túlzott tamponhasználat is okozhatja akár, doki mondta.
A kérdező hozzászólása: Soha nem használtam tampont...
Értem, hát pontosan nem tudom, talán valami vírus vagy fertõzés is közrejátszhat.
Ezt egy orvos válaszol-oldalon találtam neked: "A méhszájseb gyakorlatilag minden esetben gyulladásból származik. Ilyenkor a méhszájat fedõ laphám elpusztul, és a helyét hengerhám foglalja el, ez úgy néz ki, mint egy horzsolt terület. Hosszú idõ alatt (1-2 év) a laphám visszanõ, ilyenkor a méhszájseb eltûnik. Ezt a gyógyulási folyamatot mindig visszaveti, ha közben újabb hüvelyfertõzés alakul ki. Méhszájsebe egyébként nem kevés nõnek van, ezek rendszerint ártalmatlanok, ha mind a kenetvizsgálat, mind a kolposzkópos vizsgálat kizárja a daganat jelenlétét. Ilyenkor tényleg elég a rendszeres ellenõrzés. Ecsetelni meg lehet próbálni, de hosszadalmas, és nem is mindig vezet eredményre." idézet vége. Remélem nem baj, hogy bemásoltam, de elég jól összegzi a problémát.Van hogy a méhszájsebet fagyasztják, ez egynapos mûtét, tehát aznap hazamehetsz. Nekem is volt, de P2-es eredménnyel pár éve, elvileg azt még nem szokás mûteni, mégis fagyasztották (gondolom orvosa válogatja.)
Ja, a P5-ös jelöli a rákszûrésnél a daganatos sejteket, a p1-es a nagyon jó eredmény. P3-as még elmegy.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!