Találatok a következő kifejezésre: Óvszer nélkül a (269 db)

Lányok, ti bevállaljátok óvszer nélkül a sexet, ha még kezdők vagytok? Nem féltek?

Legjobb válasz: Én csak akkor vállaltam be óvszer nélkül a szexet, amikor fogamzásgátlót szedtem és a másik fél csináltatott hiv tesztet. A kezdõség nem oszt, nem szoroz. A fentiek annál inkább. 20L

Én csak akkor vállaltam be óvszer nélkül a szexet, amikor fogamzásgátlót szedtem és a másik fél csináltatott hiv tesztet. A kezdõség nem oszt, nem szoroz. A fentiek annál inkább. 20L
Be hát, aztán itt sír a sok fiatal k*rva, hogy lehet-e terhes. Ahelyett, hogy megtanulnának olvasni és utánajárnának annak, amit bioszban már 7-ben megtanítanak.
Amúgy mikor lett nem friss a kapcsolat? Amikor már megbíztál benne annyira, hogy nem hazudik amikor azt mondja, hogy nincs semmilyen betegsége ? :)
már nem vagyok kezdõ, de friss kapcsolatban sosem vállaltam be (betegségek miatt), pedig gyógyszert szedtem. aki meg nem szed, annak evidensnek kéne lenni, ha nem akar gyereket... nem függ össze azzal, hogy valaki kezdõ-e.
másodiknak: eleve szex nem volt 2-3 hónapig (kivéve egy ákszakás, de az nem tartozik ide, mert akkor alap, hogy óvszer), kb. fél év után lehetett óvszer nélkül. nem azért, mert azt feltételeztem, hogy hazudik, hanem azért, mert létezik lappangási idõ, esetleg még akkor õ sem tudja, hogy beteg. a hiv mondjuk hazánkban hál' Istennek nem olyan elterjedt, kivéve a homik és drogosok körében (akikkel meg ugye nem áll össze az ember), de van egy rakás kellemetlen ill. veszélyes nemi betegség, amik hónapokig lappanganak, mire észreveszi a delikvens, hogy gond van.
ákszakás= egyéjszakás. hogy ezt hogy hoztam össze :D:D:D:D késõ van...
Én egy év után kezdtem gyógyszert szedni és akkor feküdtem le a barátommal, óvszer nélkül. Elhittem neki, hogy nincs semmilyen nemi betegsége, mivel azt pl. elmesélte, hogy az elõzõ barátnõtõl összeszedett gombát, amit kezeltek, és lényegében az 1. alkalom elõtt 2 évig nem volt nõvel, tehát bármilyen betegség tünetei jelentkeztek volna már korábban. Plusz oráloztunk abban az 1 évben az elején, tehát már akkor is elkaphattam volna bármit... Egyszerûen bíztam benne, és szerencsére nem lett bajom, azóta sincs, pedig 4 év eltelt már. :) 20L

Nők! Melyiket szeretitek jobban: ha a párotok óvszer nélkül a puncitokba élvez, vagy inkább ha az óvszerbe spriccel?

Éreztek a kett? közt különbséget? Persze tudom, hogy azt érzitek amikor utána kifolyik az ondó, de a férfi spriccelését érzitek-e odabent, ha gumi nélkül csináljátok?

Legjobb válasz: Az elején még éreztem, amikor tablettára váltottam.

Az elején még éreztem, amikor tablettára váltottam.
A kérdező hozzászólása: Most már nem érzed?
Nem
nélkül
Én kifejezetten szeretem, ha belémélveznek. :)
Gumiba élvezzen... A szex védekezés része nem élvezés nem élvezés kérdése... Védekezni KELL, mert nem akarok babát. Gyógyszer kilõve (max tartós párkapcsolatra 2 gyerek után...)
énimádom ha érzem, h bennem megy el..
Óvszer nélkül. :)
Semmi baj, csak nyolcszoros esély a terhességre, ha jól értem, hogy nyolcszor mentél el benne...
Vagy 8-szor tetted be... Mindegy a lényeg ugyanaz...
Minden berakás után megmosakodtatok? :D Amúgy attól, hogy megmossátok, az elõváladékodban lévõ spermiumok még bejuthattak ... Tök mindegy hányszor mivel és hogy mostad le.....
20-on éves okoskáknak megjegyezném, hogy attól mert barakja, sõt ha elmegy benne, még nem lesz 1000%-osan terhes a csaj, az hogy teherbe esik vki vagy sem, sok mindentõl függ
Drága tinik, tanuljátok már meg, hogy nincs olyan, hogy "csak kicsit dugtam be", meg "csak egyszer", meg "máskor nem, csak most, mert annyira be voltunk indulva" mert annyitól ugyanúgy terhes lehet. Ha a szexhez elég nagy vagy, akkor vagy legyél a védekezéshez is (MINDIG!) vagy legyél érett az apaságra/anyaságra.
Én sokáig szexeltem így. Nem lett belõle semmi baj. DE: lehet csak én voltam így ezzel, más teherbe esett így. De sztem nem lesz baj belõle. Mikor történt? Ciklus hányadik napján? Ha a közepén, akkor neccesebb az ügy. De legközelebb védekezzetek egész szex alatt. De sztem nem lesz baj.
Fárasztó lehetett, ha minden bedugás elõtt törölgetted mint a cipõd orrát, és ezt nyolcszor megcsináltad egymás után, a nõ tuti élvezte, pláne, ha picit tetted be, ami olyan, mintha a csaj megujjazta volna magát. Tulajdonképpen semmi értelme nem volt annak, amit csináltál, a csaj meg terhes lesz, és holnap asszem muszáj lesz neki elmondanod, hogy 72 órás tabi... :) De ha nem akarod, nem mondod el, max. 100% hogy apuci leszel :)
Utolsónak: és olyan se hogy "de nem ment el bennem" Én ettõl kapok idegbajt :o)
Bocsánatot kérek az "ijesztgetésért". Azt hittem, hogy aki szexel, az elvileg felnõtt, annak pedig el lehet mondani a realitást (= ha nem védekezel, a lány terhes lehet). De ha szegénykét nem szabad ijesztgetni, akkor bocsánat!
Én is bocsánatot kérek, mert beletapostam a kérdezõ férfiúi büszkeségébe, és ezért le lettem pontozva! :( Biztosan otthon vagy a témában, és orvosi egyetemre is jársz, isten õrizz, hogy megfosszunk tégedet a nemi örömöktõl... Sõt, mi kérünk mindannyian elnézést tõled, leendõ Doktor Úr, hogy vetemedtünk válaszolni a kérdésedre, már nagyon megbántuk a dolgot! :D Ekkora hülyét b*zdmeg...
Persze, hogy lehet, mivel nem védekeztetek!!! A megszakítás nem védekezés!!! Ha van eszetek, beszereztek esemény utánit. Fogalmad sincs, mennyi elõváladék ment belé mennyi spermiummal, amibõl simán lehet gyerek, bármilyen picit is tetted be... Fel kéne nõnötök a szexre, mert szemmel láthatóan fogalmatok sincs a védekezésrõl...
minek kell ijesztgetni szegényt? nagyon kevés az esély arra, hogy a barátnõd terhes legyen.. az elõváladékkal kapcsolatban meg csak annyit, hogy azt is érzik a pasik..legalábbis a legtöbb. és a terhességhez sok körülmény kell.. szóval nem kell egybõl rémhíreket terjeszteni..
Elsõ voltam: Bocs, tényleg félreértehettem, még nem tanultam meg az itteni sokszor értelmetlenül megfogalmazott, vitatható helyesírású magyar nyelvet minden esetben értelmezni.
Valóban nem 100 %. hogy terhes lesz, hol írtam volna ilyet. De esély van rá. Azzal szexelj óvszer nélkül, akivel ha becsúszik a baba, azt el is tudod fogadni. Mert aztán jön a pánik meg az eseményutáni (ami a lány szervezetét, esetleg a lelkét is jól megviseli), esetleg az abortusz, mert gyereknek inkább ne legyen gyereke. De tényleg bocsánatot kérek, nem lecseszni akartalak, mindenki úgy teszi tönkre az életét ahogy akarja. De az abortusszal nemcsak a sajátodat teszed tönkre, ezt ne felejtsd el. És tényleg bocs, legközelebb sem kell védekezni, attól biztos elmúlik az egész para, hogy ide irogatsz, ez jobb mint az óvszer...:) )) (Bocs, csak dühös vagyok ilyen felelõtlenség kapcsán, pedig nem vagyok öreg én sem:) )
ez aranyos :D minden berakás számoltál, megmostad szegény farkad összeesés nélkül mindezt végigcsinálni, szép teljesítmény
A kérdező hozzászólása: Bocsi már, de nemazért tettem fel a kérdést hogy te kedvedre cseszegess meg kitaláj ilyen ökörséget halottál már olyat hogy egy pasi 8-szor menjen el egymás után biztos van ilyen hormonzavaros ember de akkor is:(.Szerinted azzal megoldasz valamit hogy valaki ír egy ilyet temeg lehordod a sárga földig , most jó felelõtlen volt az illetö de nem a tedolgod lecseszni!!!
Nem értem a kérdés feltevõjét, hogy miért cseszi le azokat, akik válaszoltak. Attól, hogy õ nem erre a válaszra számított ez még így van. Ugyan úgy kerülhetett a lányba elõváladék, amitõl terhes is lehet.Ott volt mellettetek az óvszer, és mégse, azzal kezdtétek el a dolgot. Mi ez ha nem felelõtlenség? Ha esetleg egyszer így lesz terhes a barátnõd és nem tudjátok rendes körülmények között nevelni, mit mondasz neki? " Fiam, pedig én megmostam" ?

Ezt a tesztet ma reggel csináltam. Fogamzásgátlót szedek mert még nem szeretnék gyereket és emellett óvszerrel is védekezünk.14 napja történt, hogy kipróbáltuk 1 perc erejéig óvszer nélkül a szexet. Azóta hányingerem van, remélem csak idegi alapon?

kepfeltoltes.hu/view/130818/safasfasf_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Ti láttok halvány vonalat, vagy akár milyet? (Nem azért írtam, hogy lehurrogjatok a következőkkel: "Jaj ilyen védekezés mellett, hogy lennél terhes?! " Stb Nem egy ismerősöm lett már tabletta mellett terhes. És igen pontosan szedem a tablettát (Corenelle). Mielőtt ezt is felhozná valaki)

Legjobb válasz: Már eleve 14 nap után még terhességi tünet sincsen! A hányinger és az émelygés a terhesség 6-7. hetében szokott általánosságban elõjönni, akkor 2 hét után mit vársz? Meg szerinted hányingert csak terhesség tud okozni? Hallottál már gyomorbetegségrõl, gyomorrontásról, vírusos fertõzésrõl? Ezek mind-mind járhatnak hányingerrel. Különben meg ha nálatok a szex arról szól, hogy több fajta fogamzásgátló módszert is kell alkalmazni, mert ennyire fosol, akkor inkább ne szexelj és akkor biztos nem leszel terhes. Gyógyszer mellett azért baromi ritka, hogy valaki terhes lesz! Persze, ha nem figyel oda a szedés mellett dolgokra, az más...

Már eleve 14 nap után még terhességi tünet sincsen! A hányinger és az émelygés a terhesség 6-7. hetében szokott általánosságban elõjönni, akkor 2 hét után mit vársz? Meg szerinted hányingert csak terhesség tud okozni? Hallottál már gyomorbetegségrõl, gyomorrontásról, vírusos fertõzésrõl? Ezek mind-mind járhatnak hányingerrel. Különben meg ha nálatok a szex arról szól, hogy több fajta fogamzásgátló módszert is kell alkalmazni, mert ennyire fosol, akkor inkább ne szexelj és akkor biztos nem leszel terhes. Gyógyszer mellett azért baromi ritka, hogy valaki terhes lesz! Persze, ha nem figyel oda a szedés mellett dolgokra, az más...
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/130818/safasfasf_www.kepfeltoltes.hu_..
A kérdező hozzászólása: Ma reggel szokásos idõben a tabletta mentes idõszak 4. napján megjött. Kedves elõzõ! Azért parázok, mert én sok nõtõl látom itt, hogy tabletta mellett esett teherbe. Ugyan minden nap egy idõben, pontosan szedem de még is bennem van a félsz. Ez ilyen.... Nem állunk még készen egy gyermek felnevelésére, ezért a kettõs védelem (gumi + tabletta) Sokan túlzásnak tartják, de ha az egyik nem véd ott a másik (hasmenés, hányás stb.)
Csinálj még 6o tesztet, csak h megnyugodj..... most nem azért, de ennyi rizikót be kell vállalni, vagy ha védekezel egy fajta módszerrel, akkor ismerned kell a hatékonysági fokát, márpedig ha ismernéd h a gyógyszer h mûködik, akkor nem paráznál ennyit..
A kérdező hozzászólása: Augusztus 28-án reggeli elsõ vizelettel csináltam még egy tesztet és egyértelmûen negatív lett pedig a 2 teszt között el telt 10 nap tehát az aktus után 24 nappal a tesztem negatív. Holnap kellene megjönnie.
Ha szeded, akkor nem lehetsz terhes.. akik terhesek lettek, azok meg nem szedték rendesen, vagy vmi mast is szedtek, ami gyengítette a hatást, nem kell ennyire fosni, vagy akkor nem kell szexelni és kész.
Én nem látok az égvilágon semmit. Ha gyógyszert szedsz az esélye annak hogy terhes legyél 0, 1%! Amelyik ismerõsöd meg terhes lett mellett tuti nem jól szedte, kimaradt, elfelejtette, más gyógyszerrel lecsökkentette a hatását....Két 3 éves kapcsolatom volt, mindkettõnél gyógyszert szedtem és nem lettem terhes egyiknél sem. Kizárt hogy Te az legyél!
Akárhogyan nézem, van egy 2. rózsaszín csík....
:D valószínûleg nem vagyok komplett, de én látok egy halvány 2. csíkot... o.O Nézzétek már meg jobban, nem hiszem hogy csak az én monitorom csalna....
Amikor tablettát szedtem, nekem nem a terhességtõl hanem a tablettától volt mindenféle tünetem...
nekem volt olyan hogy 2 hetig egesz nap hanyingerem volt es utana csak ugy elmult szoval nyugi :)
Egyértelmûen látszik , hogy nincs csak egy csìk se halványan sehogy nincs mellete semmi. Határozottan kimutatta nem vagy terhes.
Hasmenés, hányás? Akkor használd a Nuvaringet. Tök felesleges hormonálisan védekezned, mikor gumiztok! Másrészt a tabletta VÉD. PONT.

Nem megy óvszer nélkül a szex. Mit kellene csinálni?

A barátommal egy pár hete próbáljuk óvszer nélkül, már 4. hónapja szedem a fogamzásgátlót. még eddig nem sikerült és a barátom megvan ijjedve nagyon:S 5 éves korában már m?tötték ott, és ott is fáj neki ha óvszer nélkül akajuk:SS Légyszi írjatok valamit:S köszi:)

Legjobb válasz: Az elõttem szólóra hallgass! Próbáljatok ki vmi sikosítót: pl a Durex sikosítók elég jók (szoktunk a barátnõmmel használni néha). Amúgy nekem meg eleinte óvszerben fájt... A férfiaknak általában nemi életük elején érzékeny még a makkjuk (nekem is ilyen volt). Kell egy kis idõ amíg hozzászokik. Remélem a sikosító segít! Probáljátok ki feltétlen!!!

Az elõttem szólóra hallgass! Próbáljatok ki vmi sikosítót: pl a Durex sikosítók elég jók (szoktunk a barátnõmmel használni néha). Amúgy nekem meg eleinte óvszerben fájt... A férfiaknak általában nemi életük elején érzékeny még a makkjuk (nekem is ilyen volt). Kell egy kis idõ amíg hozzászokik. Remélem a sikosító segít! Probáljátok ki feltétlen!!!
Nem értem, miért kellene az óvszer nélküli szexet erõltetned. Ha egyszer fáj neki, akkor szexeljetek továbbra is óvszerrel. egérteném az aggódásod, ha gyermeket terveznétek. Na de te tablettát szedsz, gyereket nem akarsz. Akkor miért muszály óvszer nélkül??? Amúgy meg menjetek el urológushoz. Az segít nektek. Kiderülhet, miért is fáj óvszer nélkül. Lehet hogy nioncs is fizikai gond, csak lelki.
Lehet, hogy nem vagy elég nedves, és azért nem jó a szex neki úgy. Próbáljatok valami síkosítót. Ha úgy se lesz neki jó, akkor pedig maradjatok az óvszeres megoldásnál.
Nem igazán értem, hogy miért fájna neki óvszer nélkül! És miért nem fáj óvszerben? Annál nincs is jobb, mikor már "semmi nincs köztetek"! Tablettát szedsz, nem kell félnetek a teherbeeséstõl!
valószinû azért fáj neki, mert mütötték és azon a ponton érzékenyebb a nemiszerve és ha van rajta gumi akkor az valamilyen szinten védi azt a pontot.
Sok sok sikosító és türelem, no szégyen!! :-))

Candidás vagyok de már 1 pár hete nincsenek tünetek a hüvelyemben, nem viszket stb. Szeretkezhetek óvszer nélkül a barátommal?

Lehet,hogy még bennem van ez a candida,(tudom h mindenkiben benne van)csak már nem viszket kívül a hüvelyem.Állítólag a férfiak nem olyan érzékenyek erre és nehezebben kapják el így nemi úton,de nem szeretném megfert?zni.Kinek mi err?l a tapasztalata?Volt már aki ugyan így csinálta gumi nélkül és a párja nem kapta el?

Legjobb válasz: szexelhetsz már gumi nélkül. ha nincs tüneted nem fertõzöl.

szexelhetsz már gumi nélkül. ha nincs tüneted nem fertõzöl.
Szia, a barátodat is kezelték ugye? mert ebben pont az a veszélyes, hogy a férfiak tünetmentesen is fertõzhetnek. Ebben az esetben vissza tud fertõzni szinte azonnal. Többször jártam már így. Ha viszont õt is kezeltétek akkor már simán mehet gumi nélkül.
A kérdező hozzászólása: Még nem feküdtem le a barátommal, csak tervezzük.Még nem volt közünk egymáshoz szexuális téren.De az elõzõ barátomat megfertõztem és õt kezelték.Félek, hogy a mostani barátom is elkapja.Elég ciki lenne. Egyébként köszönöm a válaszokat!
marad a gumi.

21-én lenne peteérésem és tegnap csináltuk óvszer nélkül a pasimmal, de szerintem 10 perc se volt, szerintetek lehetek terhes? Nagy az esélye?

Normális válaszokat kérek..

Legjobb válasz: Szerintem igen,én épp ma teszteltem egy hasonló akciból egy pozit!

Szerintem igen, én épp ma teszteltem egy hasonló akciból egy pozit!
Persze hogy lehetsz!Honnan tudod h 21.-én van peteérésed?ovu tesztet szoktál csinálni?Mert van olyan akinek nem félidõben van az ovuja.Ráadásul a sperma 3-4 napig életképes a hüvelyben.Az meg hogy 10 perc volt vagy egy fél nap, nem befolyásol semmit...
Persze, ha csak pár percre csinálod, akkor nem lehetsz. Ezért szerencsések, akiknek korán elsül a pasijuk, esélyük sincs teherbe esni.... agyrém! Normális választ? Egy ilyen kérdésre? Szerinted?
Nem, mert csak legalább 10 perces dugásokból lehet baba. Ez olyan normális válasz, mint a kérdésed.
Az esély mindig meg van hozzá!!! Azt nem mondom, hogy nagy, de megvan!! Gondolom tudod, hogy az elõváladék is tartalmazhat életképes spermát!!! Nem attól függ, hogy 10 perc-e vagy 1, 5óra! És még a 28 napos ciklusoknál is elõfordulhat, korábban/késõbb peteérés!! Szóval simán lehetsz terhes, sok ilyen esetet lehet itt olvasni, de azt csak 2hét múlva tudod meg biztosan!

11. szem tabi után már mehet óvszer nélkül a szeretkezés?

A doki azt mondta, hogy 2 hét, de a betegtájékoztatón 1 hét van. Várjuk még ki azt a pár napot, vagy mehetne már gumi nélkül is?

Legjobb válasz: Attól függ, hogy a ciklus hányadik napján kezdted el szedni.

Attól függ, hogy a ciklus hányadik napján kezdted el szedni.
A kérdező hozzászólása: ciklus 1. napján kezdtem el szedni :)
Akkor már simán véd.
véd, mi 13.nál nem védekeztünk izgultam nagyon, d emost megjött
Ha menzesz elsõ napján kezdted szedni akkor védeni fog. :)

Szexeltünk május 24. én óvszer nélkül a barátnőmmel, nem élveztem bele, nem is éreztem hogy ment volna bele, előnedv. Amikor kihúztam nem láttam előnedvnek a nyomát. Mennyi esély van rá hogy teherbe essen?

Ha minden igaz Május 31. -e környékén fog megjönni neki.

Legjobb válasz: Esély mindig van rá, mondjuk én nõ vagyok, nem tudom, ti mindig érzitek-e az elõváladékot, de attól is lehet várandós! Az esély csekélynek mondható

Esély mindig van rá, mondjuk én nõ vagyok, nem tudom, ti mindig érzitek-e az elõváladékot, de attól is lehet várandós! Az esély csekélynek mondható
Már hogy lenne csekélynek mondható az esély? Az elõváladék színtelen és nagyon kevés, persze, hogy nem láttad, amikor kivetted. Ha nem akartok gyereket védekezzetek! AZ esélyetek 35%. (lásd: megszakított közösülés pearl indexe)
Ha csak 1 (elsõ) menet volt, nagyon csekély az esélye, hogy sperma legyen az elõváladékban, amit a prosztata termel. Egyébként ez átlátszó és merevedés után gyorsan megjelenik a fiúknál, hogy síkosítsa a hímvesszõt, így nem valószínû, hogy érzed vagy látod aktus közben. (Mi lassan 10 éve védekezünk megszakítással sikerrel, pedig rögtön lett gyerekünk, amikor terveztük. Szerintem a pearl index azért lehet ilyen magas, mert elég nagy önuralom kell.)

Mikor elmegyek a nőben (óvszer nélkül) a sperma utána kifolyik, vagy mi lesz?

Most leszünk együtt el?ször a párommal, mióta szedi a tabikat, és érdekel, hogy a sperma hova fog távozni.

Legjobb válasz: kifolyik készíts pzst

kifolyik készíts pzst
kifolyik, vagy kinyomja magából, mondjuk egy zsepibe vagy a hasadra kinek mi:)
kifolyik, ne engedd felülni, míg nem kerestél zsepit, m foltot hagy a lepedõn O.o
Belefolyik a gyomrodba és nem leszel éhes.
Mellesleg amikor elmész, a hüvelyed befelé nyeli a ge-(-it nyel a pina ez van.
elpárolog. vagy bekerül a nõ vérkeringésébe. amúgy kifolyik.
Akkor mi van ha a lepedõre folyik?Szerintem tök jó.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen mindenkinek:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!