Találatok a következő kifejezésre: Óránként fent a babám, (4 db)

Óránként fent van a babám, mit tegyek?

Legjobb válasz: szia nekem is óránként fennt volt fél évig 12 szer voltam fennt éjjelente utána pedig egyszer átaludta az éjszakát és azóta is alszik, jelenleg 16 hónapos a kislányom szerintem kelj fel hozzá szoptasd meg, majd egyszer vége lesz, nem lesz semmi bajod tõle sõt egy idõ után már faradt sem leszel!

szia nekem is óránként fennt volt fél évig 12 szer voltam fennt éjjelente utána pedig egyszer átaludta az éjszakát és azóta is alszik, jelenleg 16 hónapos a kislányom szerintem kelj fel hozzá szoptasd meg, majd egyszer vége lesz, nem lesz semmi bajod tõle sõt egy idõ után már faradt sem leszel!
Ez szerintem kicsit durva. Természetesen a baba java az elsõ, de én akkor is azt mondom, hogy egy szülõ gondoljon magára is. Neked is ki kell pihenned magad. Nem tudom, mekkora a baba. Ha még nagyon kicsi, akkor én azt mondom, hogy 3 felkelés egy éjszaka, az normális, de többször nem nagyon kell. Kipróbálhatnátok, hogy ahányszor szerinted tényleg szükséges, annyiszor megszoptatod, de a többi alkalommal az apuka kel fel hozzá, ringatja, elnyugtatja, és lefekteti. Esetleg megitathatja. Így egyrészt te is többet pihensz, másrészt a babád is rá fog jönni, hogy ilyenkor nem kap enni, az apukától nem is számít rá, de mégsincs magára hagyva, érzi, hogy gondoskodtok róla. Így meg fogja õ is unni, hogy óránként felkel, hiszen nem érdemes.
Apuka többnyire dolgozik, viszi haza a pénzt. Éjjel termelõdik a legtöbb tej, lehet, hogy a babád csak segít. Sorolhatnám, h mennyi pozitív hatása van az éjszakai szopinak, de nem teszem. Hidd el, megéri a befektetett idõt. Az az anyuka aki igény szerint és kizárólagosan szoptat nem nagyon panaszkodik, h nincs vagy kevés a tej.
Mennyi idõs a baba? Nagyon nehéz ez, próbálj meg vele együtt aludni, nekem eleinte segített, hogy nem kell felkelni, csak a szájába dugtam a cicimet, és vissza is aludtam.
Aki azt írta, hogy az apuka dogozik, viszi haza a péznt: Azt a babát azért ketten vállalták ám! Az anyuka is lót fut egész nap otthon, nem csak a lábát lótatja. És tényleg kicsit durva, ha egy baba óránként fent van. Neki is meg kell tanulnia, hogy éjjel aludni kell. Természetesen éjjel is kell szoptatni, de nem óránként.
hiába apuka viszi haza a pénzt, a gyereket valóban ketten vállalják, de egyrészt nekem mindig furcsa volt, ha egy férfinek annyira sem volt érdekes a gyereke, hogy egy éjszaka legalább egyszer foglalkozzon vele, ha sír, másrészt ha az anyának óránként kell felkelnie hozzá, akkor nagyon hamar tönkre fog menni a kialvatlanságba. *robin*
m tudom elképzelni hogy két óránként éhes lenne. szerintem kínáld meg vízzel. lehet hogy csak szomjas
6 hónapsan van a 3. növekedési ugrás [link] Vida Ágnes írta!!
Az én hat hónaposom átaludja az éjszakát. Este 8-tól, kb. másnap 9-ig. Egyszer kel éjfél körül, eszik, és már alszik is tovább. Még nem volt olyan, hogy nem aludt volna vissza.

A ket hetes babam ha felkel tobb orat is fenn van, de ha elalszik kepes aludni 5 orat is, keltsem fel 3 vagy 4 orankent vagy hagyjam aludni, vagy mit tegyek?

Legjobb válasz: a két hetes baba felébred magától ha éhes lesz, általában másfél 2 óránként ébred, kivéve ha besárgult, mert akkor aluszékonyabb, de 5 óránál tovább nem szabad hagyni,akkor kell felébreszteni. de ne aggódj, ébred magától, hisz szoptatni igény szerint kell.

a két hetes baba felébred magától ha éhes lesz, általában másfél 2 óránként ébred, kivéve ha besárgult, mert akkor aluszékonyabb, de 5 óránál tovább nem szabad hagyni, akkor kell felébreszteni. de ne aggódj, ébred magától, hisz szoptatni igény szerint kell.
Hagyjad nyugodtan, tudja õ mikor éhes:-) Lányom is sokat aldut egyben, már 2 hetesen végigaludta az éjjelt:-) Örülj neki és pihenj te is addig!.-)
5 órát még aludhat nyugodtan. Az én kisfiam is ilyen volt, én csak akkor keltettem fel, ha már nagyon sok idõ telt el (több mint 5-6 óra). 2 hónapos kisfiú anyuja
Szia!Mi is 2 hetesek vagyunk.Mi azt póbáljuk bevezetni h nappal 3 óránként hami akkor ha nics fennt éppen akkor felkeltem de este hagyom aludni kel magától.Már szépen kialakult h az esti fürcsi után az elsõ hami hajnal 1-2 körül van és legközelebb reggel 7kor kel.Ez a napirend majd késõbb lesz hasznos állitolag.

2 hetes babámnak kevés a tejem, mert nem tudok pihenni, mert nagyon hasfájós, egész nap fent van. Mellette persze szoptatok 2-3 óránként, de minden evés után 30ml tápszert kap. Visszaállhatok csak anyatejes táplálásra, ha végre beindul a tejem?

Nagyon nagy kudarcként élem meg, hogy nem tudok rendesen szoptatni. Pedig mindent megtettem, homeobogyó, masszír, fejés, de nem tudtam sosem lefejni, max 10 ml.-t

Legjobb válasz: Szia! Ne keseredj el, ne szomorkodj és föleg ne stresszelj emiatt. Szedjed a bogyókat, fejjél rendszeresen, s közben a kicsit is tedd a cicire. Szerintem kérhetsz segítséget védönötöl is. Az enyém (igaz én Németországban élek) akupunktúrával segített. Közvetlen ez után mindig sok tejem volt (160 ml), ilyenkor még hozzátáplálni sem kellett. Próbálj meg pihenni, egy kicsit kikapcsolódni (ha van egy kis segítséged). S persze, hogy visszaállhatsz, ha elég tej lesz! Kívánom, hogy sikerüljön! Gondolj azonban arra, hogy azzal a kis mennyiséggel is sokat segítesz a babádnak, ez a kis tej is védi esetleges megbetegedések ellen.

Szia! Ne keseredj el, ne szomorkodj és föleg ne stresszelj emiatt. Szedjed a bogyókat, fejjél rendszeresen, s közben a kicsit is tedd a cicire. Szerintem kérhetsz segítséget védönötöl is. Az enyém (igaz én Németországban élek) akupunktúrával segített. Közvetlen ez után mindig sok tejem volt (160 ml), ilyenkor még hozzátáplálni sem kellett. Próbálj meg pihenni, egy kicsit kikapcsolódni (ha van egy kis segítséged). S persze, hogy visszaállhatsz, ha elég tej lesz! Kívánom, hogy sikerüljön! Gondolj azonban arra, hogy azzal a kis mennyiséggel is sokat segítesz a babádnak, ez a kis tej is védi esetleges megbetegedések ellen.
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM SZÉPEN, NAGYON ARANYOSAK VAGYTOK!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!