Találatok a következő kifejezésre: Óránként fent a (11 db)

22 hetes kismama vagyok. 1 hete nem tudok aludni, folyamatosan oránként, 2 oránként fent vagyok. Lehet, hogy a baba fent van?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül, bár lehet hogy a mocorgása ébreszt, de terhesen már nem igazán kényelmes hosszú távon ugyanaz a testtartás, és nehezebben megy az alvás, más lesz a keringésünk, és lehetnek fájdalmaink, szval több oka is van, hogy nem tudjuk úgy végigaludni az éjszakát,ahogy szeretnénk.Ha teheted napközben pótold be.A baba is díjazni fogja:-)

Nem feltétlenül, bár lehet hogy a mocorgása ébreszt, de terhesen már nem igazán kényelmes hosszú távon ugyanaz a testtartás, és nehezebben megy az alvás, más lesz a keringésünk, és lehetnek fájdalmaink, szval több oka is van, hogy nem tudjuk úgy végigaludni az éjszakát, ahogy szeretnénk.Ha teheted napközben pótold be.A baba is díjazni fogja:-)
Nekem a terhességem elejétõl iylen szakaszos az alvásom. Egy-két hétig jól alszom, utána annyi ideig nem. Felébredek hajnali 2-kor és nem tudok visszaaludni... Ez jellemzõ a terhességre, és késõbb még rosszabb lesz, ha még nagyobb lesz a baba, és nyom, és rugdos... Ne izgulj, ebben semmi kóros nincs:-)
Szia! Én sem alszom valami jól, bevált szokásom, hogy 4 órakkor mint a vekker kinyitom a szememet és csak nagyon nehezen tudok visszaaludni :-) A védõnõm azt modta, hogy ez annak hatására is lehet, hogyha vitaminokat szedünk, mert jobban feltöltõdik a szervezet és nem igényli annyira a pihenést. Hála Istennek én nem voltam álomkóros a terhesség elején sem, de mióta szedem a magzatvédõt + MgB6-ot és gyümölcsözök, azóta tényleg még kevésbé alszom jól. De figyeljünk erre, kibírjuk ezt a 9 hónapot, a lényeg, hogy a babának sok vitamin jusson. Boldog babavárást!

Óránként fent van a babám, mit tegyek?

Legjobb válasz: szia nekem is óránként fennt volt fél évig 12 szer voltam fennt éjjelente utána pedig egyszer átaludta az éjszakát és azóta is alszik, jelenleg 16 hónapos a kislányom szerintem kelj fel hozzá szoptasd meg, majd egyszer vége lesz, nem lesz semmi bajod tõle sõt egy idõ után már faradt sem leszel!

szia nekem is óránként fennt volt fél évig 12 szer voltam fennt éjjelente utána pedig egyszer átaludta az éjszakát és azóta is alszik, jelenleg 16 hónapos a kislányom szerintem kelj fel hozzá szoptasd meg, majd egyszer vége lesz, nem lesz semmi bajod tõle sõt egy idõ után már faradt sem leszel!
Ez szerintem kicsit durva. Természetesen a baba java az elsõ, de én akkor is azt mondom, hogy egy szülõ gondoljon magára is. Neked is ki kell pihenned magad. Nem tudom, mekkora a baba. Ha még nagyon kicsi, akkor én azt mondom, hogy 3 felkelés egy éjszaka, az normális, de többször nem nagyon kell. Kipróbálhatnátok, hogy ahányszor szerinted tényleg szükséges, annyiszor megszoptatod, de a többi alkalommal az apuka kel fel hozzá, ringatja, elnyugtatja, és lefekteti. Esetleg megitathatja. Így egyrészt te is többet pihensz, másrészt a babád is rá fog jönni, hogy ilyenkor nem kap enni, az apukától nem is számít rá, de mégsincs magára hagyva, érzi, hogy gondoskodtok róla. Így meg fogja õ is unni, hogy óránként felkel, hiszen nem érdemes.
Apuka többnyire dolgozik, viszi haza a pénzt. Éjjel termelõdik a legtöbb tej, lehet, hogy a babád csak segít. Sorolhatnám, h mennyi pozitív hatása van az éjszakai szopinak, de nem teszem. Hidd el, megéri a befektetett idõt. Az az anyuka aki igény szerint és kizárólagosan szoptat nem nagyon panaszkodik, h nincs vagy kevés a tej.
Mennyi idõs a baba? Nagyon nehéz ez, próbálj meg vele együtt aludni, nekem eleinte segített, hogy nem kell felkelni, csak a szájába dugtam a cicimet, és vissza is aludtam.
Aki azt írta, hogy az apuka dogozik, viszi haza a péznt: Azt a babát azért ketten vállalták ám! Az anyuka is lót fut egész nap otthon, nem csak a lábát lótatja. És tényleg kicsit durva, ha egy baba óránként fent van. Neki is meg kell tanulnia, hogy éjjel aludni kell. Természetesen éjjel is kell szoptatni, de nem óránként.
hiába apuka viszi haza a pénzt, a gyereket valóban ketten vállalják, de egyrészt nekem mindig furcsa volt, ha egy férfinek annyira sem volt érdekes a gyereke, hogy egy éjszaka legalább egyszer foglalkozzon vele, ha sír, másrészt ha az anyának óránként kell felkelnie hozzá, akkor nagyon hamar tönkre fog menni a kialvatlanságba. *robin*
m tudom elképzelni hogy két óránként éhes lenne. szerintem kínáld meg vízzel. lehet hogy csak szomjas
6 hónapsan van a 3. növekedési ugrás [link] Vida Ágnes írta!!
Az én hat hónaposom átaludja az éjszakát. Este 8-tól, kb. másnap 9-ig. Egyszer kel éjfél körül, eszik, és már alszik is tovább. Még nem volt olyan, hogy nem aludt volna vissza.

Egy hete nem nagyon alszunk éjszaka, 7 hós kislányom másfél óránként fent van. Mi lehet a baja? Lehetnek rémálmai? Zavarhatja, hogy mi tévézünk? Bár ez nem újdonság a számára, születése óta így van.

Eddig egyszer v kétszer kelt fel az éjszaka, megetettem és már aludt is vissza. Az új szitu az is, hogy nem engedi hogy visszategyem a kiságyába. Az els? két foga kijöttét észre se vettük szinte,nem is látszott semmi csak kibujt pikk-pakk. Lehet most is csak fogadzik, de most se látszik semmi. Napközben nincs semmi változás a viselkedésében.

Legjobb válasz: szeparációs szorongás kezdete,mozgásfejlõdés,fogzás,meleg van,jönnek-mennek a frontok stb..annyi mindentõl lehet az éjszakai nyugtalanság!Az,hogy nappl nincs változás nem biztos,hogy a fogzás ki van zárva..éjszaka a fogcsírák jobban mozognak. Ha már 1 hete nem alszotok én adnék neki chamomilla vulgaris 15 ch-s homeós bogyót,ártani nem ártasz vele csak megnyugszik tõle,teljesen természetes alapanyagból van.

szeparációs szorongás kezdete, mozgásfejlõdés, fogzás, meleg van, jönnek-mennek a frontok stb..annyi mindentõl lehet az éjszakai nyugtalanság!Az, hogy nappl nincs változás nem biztos, hogy a fogzás ki van zárva..éjszaka a fogcsírák jobban mozognak. Ha már 1 hete nem alszotok én adnék neki chamomilla vulgaris 15 ch-s homeós bogyót, ártani nem ártasz vele csak megnyugszik tõle, teljesen természetes alapanyagból van.
Nálunk ugyanez a helyzet és a lányom 7, 5 hós most.2 hete jött elõ ez a probléma a nagy melegben.De nálunk megoldás volt a tejpép, ugyanis éjszakánként éhes maradt.Tejem van bõven viszont már nem elég tápláló sajnos.De míg van ha csak szomjoltásra, de akkor is szopiztatom.Próbáld meg te is hátha éhes.Mióta kap tejpépet átalussza az éjszakát.Ja nem Sinlac-ot adok neki, a doki sem javasolta és eléggé sok negatív véleményt mondtak róla.
Éppen ennyi idõs volt a kislányom, amikor óránként felkelt éjjel. Szerintem a mozgásfejlõdés lehetett nála. Ez talán 1-2hétig tartott és visszaállt minden a rendes kerékvágásba. Kitartást Nektek.

A ket hetes babam ha felkel tobb orat is fenn van, de ha elalszik kepes aludni 5 orat is, keltsem fel 3 vagy 4 orankent vagy hagyjam aludni, vagy mit tegyek?

Legjobb válasz: a két hetes baba felébred magától ha éhes lesz, általában másfél 2 óránként ébred, kivéve ha besárgult, mert akkor aluszékonyabb, de 5 óránál tovább nem szabad hagyni,akkor kell felébreszteni. de ne aggódj, ébred magától, hisz szoptatni igény szerint kell.

a két hetes baba felébred magától ha éhes lesz, általában másfél 2 óránként ébred, kivéve ha besárgult, mert akkor aluszékonyabb, de 5 óránál tovább nem szabad hagyni, akkor kell felébreszteni. de ne aggódj, ébred magától, hisz szoptatni igény szerint kell.
Hagyjad nyugodtan, tudja õ mikor éhes:-) Lányom is sokat aldut egyben, már 2 hetesen végigaludta az éjjelt:-) Örülj neki és pihenj te is addig!.-)
5 órát még aludhat nyugodtan. Az én kisfiam is ilyen volt, én csak akkor keltettem fel, ha már nagyon sok idõ telt el (több mint 5-6 óra). 2 hónapos kisfiú anyuja
Szia!Mi is 2 hetesek vagyunk.Mi azt póbáljuk bevezetni h nappal 3 óránként hami akkor ha nics fennt éppen akkor felkeltem de este hagyom aludni kel magától.Már szépen kialakult h az esti fürcsi után az elsõ hami hajnal 1-2 körül van és legközelebb reggel 7kor kel.Ez a napirend majd késõbb lesz hasznos állitolag.

Ma reggel azzal indított a gépem, hogy figyelmeztetett hogy a próbaverzióm nemsokára lejár és onnantól kezdve 2 óránként újra fog indulni a rendszer. Windows 8.1 Pro teljes verzió van fent, nem próba és aktiválva is van. Mi lehet a gond?

Mi lehet a megoldás erre a problémára?

Legjobb válasz: Ja jogtiszta a Windows, akkor a Microsoft ügyfélszolgálatán kéne érdeklõdni (06-1-267-4636) Ha nem akkor meg [email protected] az aktivátorod amit használsz.

Ja jogtiszta a Windows, akkor a Microsoft ügyfélszolgálatán kéne érdeklõdni (06-1-267-4636) Ha nem akkor meg [email protected] az aktivátorod amit használsz.
#1 +1! G.

Miért fagy le a laptopom? Olyan 1-2 óránként akármit csinálok rajta lehet az játék, film egyszerûen beáll a kép és a hang beakad, zúg.2 hete volt újra telepítve minden driver fent van.

A gép adatai: Pentium (R) Dual-Core CPU T4400 @ 2.20 GHz, ATI Mobility Radeon HD 4500/5100 Series, 4Gb ram

Legjobb válasz: Nem melegszik túrságosan a gép. Írtad hogy most lett újratelepítve lehet hogy annak van hibájá. De én a melegedésre gyanakszom. Ha garanciális vidd el szervízbe és kipucolják, ha nem neten biztos találsz videót hogy kell kitakarítani. (hútõpasztát ne feledd)

Nem melegszik túrságosan a gép. Írtad hogy most lett újratelepítve lehet hogy annak van hibájá. De én a melegedésre gyanakszom. Ha garanciális vidd el szervízbe és kipucolják, ha nem neten biztos találsz videót hogy kell kitakarítani. (hútõpasztát ne feledd)
Én is a melegedésre tippelek. Régi gép? Volt már tisztítva? Szervizekben is megcsinálják a tisztítást kb 5.000 ft-ért.
A kérdező hozzászólása: Melegedni nem melegszik. 50 fok fölé nem ment, és 2 hónapja volt pasztázva. 2 éves egyébként.
A kérdező hozzászólása: Szervizelve is 2 hónapja volt. Én egyébként a Winchesterre gyanakszom, mert újra telepítés elõtt I/O hibát észlelt folyamatosan :S
A kérdező hozzászólása: Elvittük szervizbe ott azt mondták hogy a vinyó, ki is cserélték de megint kezdi....

VAn valami a levegőben? A 8 hetes lányom egész éjjel fent volt. Nem sírt, de 3 óránként enni kért. Pedig születésétől fogva egyetlen egyszer ébred. Most délelőtt meg alszik. Csak nem cseréli fel az éjjelt és nappalt?

Legjobb válasz: nekem a 8 hósom volt fennt,egész éjjel-szó szerint, õ viszont bömbölt, semmi nem volt jó neki. Mit írtál, az alapján azt modanám, nem valószínû,hogy felcserélné az éjjeleket a nappalokkal. Ha éjszaka nem beszélsz hozzá amikor felébred, a és csak halvány fény van,és ha csak akkor teszed tisztába,ha nagyon muszáj,akkor nem fogja felcserélni a nappalt az éjszakával.

nekem a 8 hósom volt fennt, egész éjjel-szó szerint, õ viszont bömbölt, semmi nem volt jó neki. Mit írtál, az alapján azt modanám, nem valószínû, hogy felcserélné az éjjeleket a nappalokkal. Ha éjszaka nem beszélsz hozzá amikor felébred, a és csak halvány fény van, és ha csak akkor teszed tisztába, ha nagyon muszáj, akkor nem fogja felcserélni a nappalt az éjszakával.
Nálunk is ez van de itt fújt a szél ezt érezte ilyenkor mi sem alszunk úgy mint máskor.Persze hogy alszik nappal hiszen éjjel nem aludt.De lehet a fogaktól is visszafog majd állni az éjszakai alvásra.
A kérdező hozzászólása: köszi lányok.

2 hetes babámnak kevés a tejem, mert nem tudok pihenni, mert nagyon hasfájós, egész nap fent van. Mellette persze szoptatok 2-3 óránként, de minden evés után 30ml tápszert kap. Visszaállhatok csak anyatejes táplálásra, ha végre beindul a tejem?

Nagyon nagy kudarcként élem meg, hogy nem tudok rendesen szoptatni. Pedig mindent megtettem, homeobogyó, masszír, fejés, de nem tudtam sosem lefejni, max 10 ml.-t

Legjobb válasz: Szia! Ne keseredj el, ne szomorkodj és föleg ne stresszelj emiatt. Szedjed a bogyókat, fejjél rendszeresen, s közben a kicsit is tedd a cicire. Szerintem kérhetsz segítséget védönötöl is. Az enyém (igaz én Németországban élek) akupunktúrával segített. Közvetlen ez után mindig sok tejem volt (160 ml), ilyenkor még hozzátáplálni sem kellett. Próbálj meg pihenni, egy kicsit kikapcsolódni (ha van egy kis segítséged). S persze, hogy visszaállhatsz, ha elég tej lesz! Kívánom, hogy sikerüljön! Gondolj azonban arra, hogy azzal a kis mennyiséggel is sokat segítesz a babádnak, ez a kis tej is védi esetleges megbetegedések ellen.

Szia! Ne keseredj el, ne szomorkodj és föleg ne stresszelj emiatt. Szedjed a bogyókat, fejjél rendszeresen, s közben a kicsit is tedd a cicire. Szerintem kérhetsz segítséget védönötöl is. Az enyém (igaz én Németországban élek) akupunktúrával segített. Közvetlen ez után mindig sok tejem volt (160 ml), ilyenkor még hozzátáplálni sem kellett. Próbálj meg pihenni, egy kicsit kikapcsolódni (ha van egy kis segítséged). S persze, hogy visszaállhatsz, ha elég tej lesz! Kívánom, hogy sikerüljön! Gondolj azonban arra, hogy azzal a kis mennyiséggel is sokat segítesz a babádnak, ez a kis tej is védi esetleges megbetegedések ellen.
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM SZÉPEN, NAGYON ARANYOSAK VAGYTOK!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!