Találatok a következő kifejezésre: Írtam egy Merre (180 db)

Mit vigyek egy 10 napos sátoros cserkésztáborba? Lány vagyok, 14 éves. Amúgy Vajdasági vagyok. Ezt csak azért irtam ki, mert mondjuk valaki irt egy magyar szót, amit nem értek. :opcionális :D

Legjobb válasz: 10 napra kell fehérnemû, ruhanemû nyári és átmeneti is 1-2 darab ha jönne egy hidegfront, sportcipõ vagy túracipõ, mert végülis táborról van szó. Fürdõruha-mert van esély fürdésre, ha már nyár közepe van, fürdõhely meg szinte mindehol van az országban. Sortszerek, naptej (ne legyél pecsenye), kártya, kisméretû társasjáték, kullancs elleni szer-ha erdõbe mentek, papír-ceruza sem árthat (közös játékhoz). Ha már cserkész vagy, akkor az imakönyvet sem célszerû otthon felejteni, na meg olvasnivaló is jól jöhet elalvás elõtt. Persze ez csak amolyan kissé szedett-vedett lista. Én ha hosszabb útra mentem, akkor elõtte listát írtam, és azt bõvítgettem, vagy húztam le róla dolgokat.

10 napra kell fehérnemû, ruhanemû nyári és átmeneti is 1-2 darab ha jönne egy hidegfront, sportcipõ vagy túracipõ, mert végülis táborról van szó. Fürdõruha-mert van esély fürdésre, ha már nyár közepe van, fürdõhely meg szinte mindehol van az országban. Sortszerek, naptej (ne legyél pecsenye), kártya, kisméretû társasjáték, kullancs elleni szer-ha erdõbe mentek, papír-ceruza sem árthat (közös játékhoz). Ha már cserkész vagy, akkor az imakönyvet sem célszerû otthon felejteni, na meg olvasnivaló is jól jöhet elalvás elõtt. Persze ez csak amolyan kissé szedett-vedett lista. Én ha hosszabb útra mentem, akkor elõtte listát írtam, és azt bõvítgettem, vagy húztam le róla dolgokat.
sortszerek=sportszerek Azaz pinpongütõ, tollasütõ labdával, esetleg (egy ember a csapatból: labda focihoz, röpladbdához...). Bicska! Ha már tábor, akkor szalonnasütésre is van esély. Azt meg fel kell vágni. (Persze a szalonna és a kenyér aznap kerül beszerzésre, azt emiatt nem kell cipelni) Amit én viszek mindig utazáskor, az a kéztörlõ, a DM-ben árulják (Ebelin), máshol nem nagyon láttam még. Jól jön, ha nem tudsz kezet mosni. Higiéniás cuccok, gyógyszerek (ha szedsz valamit)+ fájdalomcsillapító sem árthat, ha van 1-2 darab. Basebballsapka és napszemüveg sem árt a nagy melegben.
És szerinted a magyarországi magyarok minden szavat ismernek? :D Gondolom magyar iskolában tanulsz, szóval neked is ugyanannyira kellene tudnod a szavak jelentését, mint másoknak, egyébként pedig google-ben utána lehet nézni. Amit pedig linkeltek kérdést, ott valaki nagyon hosszadalmasan leírta miket kell vinni, szerintem annál hasznosabb választ nem találhatsz. ui. én is vajdasági vagyok és 8-11 éves korom között voltam 1-2 cserkésztáborban, meg találkozókon. Én speciel a találkozókat nagyon szerettem, de a táborokat annyira nem, nekem elég unalmasak voltak, persze voltak jó részei is azért.
szia holvagy cserkész? énis cserkész vagyok 1 a hálozsák laticel 2. csajka evötál evöeeszköz 3. zseblámpa 4. kishátizsáka portsához 5. ruha 10 napra .6 bicsak tör zsebkés st tulélöcucokat :)
a legfontossabb hogy vigyél egy hadi tengeralattjárót

Mi okból történhetett az velem a múlt éjjel, hogy álmodtam valamit. Felkeltem és írtam egy smst a hozzám közel álló személynek? Érdekes, mert másnap az egészről nem vettem tudomást hogy miért írtam ilyen badarságot. álmomban talán? Szerintetek?

Legjobb válasz: Nos kedves nyünyõke! sztem ez csakis a tudatalatti mûkõdésed eredménye lehet! Egy gyerekkori trauma netán egy rég elfelejtett emlék felszínretörése lehet, vagy csak szimplán megbomlott az agyad. Ne foglalkozz vele sztem. Vagy a legegyszerûbb ha le se fekszel aludni vagy ha már mindenképpen lefekszel akkor semmiképpen ne egyedül tedd ezt!

Nos kedves nyünyõke! sztem ez csakis a tudatalatti mûkõdésed eredménye lehet! Egy gyerekkori trauma netán egy rég elfelejtett emlék felszínretörése lehet, vagy csak szimplán megbomlott az agyad. Ne foglalkozz vele sztem. Vagy a legegyszerûbb ha le se fekszel aludni vagy ha már mindenképpen lefekszel akkor semmiképpen ne egyedül tedd ezt!
A kérdező hozzászólása: Nemhiszem hogy lenne bármiféle gyerekkori élményem ami nagy hatással lett volna rám.De ha mégis akkor jó tudni:D Az agyam nem bomlott meg ezt te is tudod..inni nem ittam, szívni nem szívtam:D Alvás zavar bizonyára.. úgyebár a héten betegeskedtem..lehet a gyógyszereim ilyen rossz hatással vannak az alvásommal kapcsolatban, és nehezen alszom el, de ha sikerül akkor vagy nagyon mélyen, vagy pedig csupán félig sikerül:S :D Köszönöm hogy válaszoltál:D És megfogadom.. lefekszem, de semmikép sem egyedül...mert lehet hogy épp hiányzott valaki, ezért írtam smst neki álmomban:D
Mit írtál neki? Rendes smst vagy csak értelmetlen szavakat, betûket?
Van egy ilyen ismerõsöm. rendszeresen sms-eket küldözgetett éjjelente, amikre nem is emlékezett másnap, általában a hozzá közelállóknak. A legdurvább az volt, amikor összeveszett a pasijával mert álmodott róla valamit, ami neki nem tetszett. Mondjuk sosem volt egy észkombájn.. :)
A kérdező hozzászólása: Az sms-t bizonyára úgy írtam, hogy elõtte álmodtam valamit..Elég érdekes volt.. :S Elég normálisan kezdtem el, aztán a vége felé, szóval az már teljesen értelmetlenné vált.Fogalmam sincs, hogy miért írhattam. Ööö..úgykezdtem , ahogyan általában neki írni szoktam.Viszont aztán olyasmit írtam, amirõl másnap fogalmam sem volt, valaki itt volt, ilyesmit írtam neki.Hát elõször nevettem rajta, de aztán érdekes..hogy nemigazán emlékszem a végére. És ezt 01: 26 perckor írtam..:/

Az ask. Fm-en a kérdést csak akkor irja ki amikor már válaszolt akinek feltettem a kérdést? Mert irtam egy kérdést azt irta ki, hogy elküldte a kérdést, de nem láttam.

Legjobb válasz: Csak akkor kerül kiírásra, ha választ kapsz rá. Viszont lehetõsége van az illetõnek törölni a kérdést, akkor soha nem látod viszont

Csak akkor kerül kiírásra, ha választ kapsz rá. Viszont lehetõsége van az illetõnek törölni a kérdést, akkor soha nem látod viszont


Írtam egy PHP-s regisztrációt de hogy tudom alkalmazni azt? Mert meg írtam de nem tudom tovább

Legjobb válasz: Hát telepíts webszervert (pl: apache) és futtasd le

Hát telepíts webszervert (pl: apache) és futtasd le
A kérdező hozzászólása: valami más hogy nem lehetne meg oldani ?
Töltsd fel egy szerverre?
A kérdező hozzászólása: és hogy mivel mejikre?
Bármelyikre, ahol csinálod az oldalad (és alkalmas PHP futtatásra, és MySQL van rajta). Néhány ingyenes: Freeweb Dynamicweb Atw (gondolom ezeknél mind támogatott, de szinte minden webtárhelynél ez alap)
A kérdező hozzászólása: és atw nál hogy tudom felrakni a mySQL nél ?
Telepíts egy webszervert, mint az elsõ írta. pl.: xamlp-t. Letöltöd, telepíted, elindítod, bekapcsolod az Apache és MySql-t. Az xampp/htdocs könyvtárba bemásolod a készített programodat egy általad készített könyvtárba (pl.: proba). Majd elindítod a böngészõbõl: http://localhost/proba/index.php paranccsal. Ha adatbázissal is kell foglalkozni akkor http://localhost/phpmyadmin/ utasításra az is rendelkezésre áll. Ha skype is megy akkor addig mig az xampp fut kapcsold ki, mert összeakad.
ultraweb is jó ott is van mysql
Fel teheted a vertrigo server-t is. az nagyon egyszerû. érdemes a D:\ lemezre rakni és a http://www. mappájában mentheted el a php oldalad. Mielõtt futtatni szeretnéd add meg a programnak amivel írod a www mappa elérési útját.

Írtam egy dalt, de még csak egy kis rész van meg belöle! : Úgy érzem talánvan egy hely ami csak rám vár. Mert mindenkinek kell egy hely ahol úgy élhet és létezhet ahogy akar. Mert tudom, hogy a nagyvilág mindenkinek más! Tetszik?

Léci írjátok meg ha nem tetszik vagy ha esetleg tetszik roszat is nyugodtan aból csak tanulok ? Elöre is köszönöm!

Legjobb válasz: Jó lenne, ha rímelne. Vagy észrevehetõbben rímelne.

Jó lenne, ha rímelne. Vagy észrevehetõbben rímelne.
Nekem nem. Nem rímel, és amúgy sem túl eredeti.

Ebay aukció /licit, írtam egy hete az eladónak, hogy nem szeretném az árut megvenni, mert a postaköltség drága, amit nem vettem észre. Most nyitott egy "ügyet", hogyan tovább?

szóval licitáltam egy termékre, de a postaköltség rohadt drága, amit utólag vettem észre, írtam az eladónak, hogy nem kell a termék, törölje a vásárlást legyen szíves, se válasz , semmi, most meg nyitott egy ilyen ügyet, aminél az van, hogy ha nem fizetek, akkor felfüggesztik a fiókomat, ez lehetséges, csak emiatt?! kb. 8 üzenetet írtam az eladónak, hogy törölje, nem tudom kifizetni stb.stb. ilyenkor mi lesz?

Legjobb válasz: Igen, felfüggeszthetik a fiókodat, bár ha elsõ eset valószínûleg csak kapsz egy negatívat és figyelmeztetnek. Meg kéne már szokni, hogy a netes vásárlás sem játék, hogy ész nélkül nyomogassuk a BUY IT NOW gombokat! A közértben sem pakolod meg a kosaradat úgy, hogy nincs rá pénzed. Figyelmesebben kell eljárni legközelebb.

Igen, felfüggeszthetik a fiókodat, bár ha elsõ eset valószínûleg csak kapsz egy negatívat és figyelmeztetnek. Meg kéne már szokni, hogy a netes vásárlás sem játék, hogy ész nélkül nyomogassuk a BUY IT NOW gombokat! A közértben sem pakolod meg a kosaradat úgy, hogy nincs rá pénzed. Figyelmesebben kell eljárni legközelebb.
Itt nem "illik" meggondoltam "játszani", mert az account fogja bánni, MINDENT el kell olvasni, szokásosan szánj rá több idõt, mielõtt vásárolsz. Pl nézd a méretet (pl ruhánál) a színleírást, felhasználhatóságot, k szállítási adatokat és persze az angoltudás kötelezõ.... Persze ennek ellenére lehetnek problémák de az már a termék érkezése v nem érkezésén múlik - ekkor adják vissza az árát. sztem amerikából jönne a csomagod, ugye? :) ott szoktak nagyon durva postaköltségk lenni. Vagy nyeld le a békát és fizesd ki, vagy kockáztatod a felfüggesztést vagy a negatívat- az viszont hatással lesz a további vásárlásaidra már ha majd lehetséges lesz.

Már sok helyen néztem a neten, de szerintetek egy könyvet mennyi kerül kiadni? (én írtam egyet, fantasy-zombis-apokalipszis) olyan 150-200 oldal körül szeretném, de nem kizárt a 300 oldal sem mert ihlet mindig jön és szeretem írni.

Legjobb válasz: Vagy kiadatod egy magánkiadóval print on demand és e-book kiadásban. Én így fogom az enyémet (ifi irodalom). Most épp a borítótervezés megy.

Vagy kiadatod egy magánkiadóval print on demand és e-book kiadásban. Én így fogom az enyémet (ifi irodalom). Most épp a borítótervezés megy.

Írtam egy mail-t a microsoftnak, válaszoltak, hogy hívjam fel őket, mert ezt ide nem tudják leírni (Xbox 360). Igaz az, hogy vezetékes telefonról ingyenes őket hívni, de mobilról meg nagyon drága?

Nem rég elromlott az xbox 360-headsetem, ezért írtam a magyar microsoftnak(xbox témában), és azt írták, keressem fel ?ket telefonon, kollégájuk elmondja, mi a teend?. Viszont én azt hallottam, hogy mobilról nagyon-nagyon drága velük a telefonálás, de vezetékes telefonról ingyene. Ez igaz?

Legjobb válasz: Vezetékesrõl annyiba kerül, mint egy pesti számot hívni, mobilról meg annyiba, mint egy vezetékes számot hívni

Vezetékesrõl annyiba kerül, mint egy pesti számot hívni, mobilról meg annyiba, mint egy vezetékes számot hívni
A kérdező hozzászólása: Kössz, akkor rosszul értesültem..
szerintem jó
NEM
Szerintem a Valentin nap hülyeség... egy ilyet akármikor megejthetsz. Ebbõl a szempontból viszont a csoki nyílt felkérés keringõre, ha ért angolul ennyire az illetõ. ;) A hastánc meg tetszene. :) Ehhez kapcsolódik a felhasználóneved is? Mindenesetre aranyos ötlet.
nekem túl nyálas
Janka te vagy az?:D
Amúgy a vers fölött átsiklottam, de az tetszik a legjobban. Persze sok bunkó nem tudja értékelni.
táncolsz a hasán? heppi velentánjn déjsz....
A kérdező hozzászólása: nem Janka vagyok xd, igen hastancolok :) , nem vagyok tul nyalas ahogy o sem csak azert valami kis aprosagot azert meg is es kb mar egy honaposak vagyunk:)
Szereted a turbógirbe hoboringoncsot?
Még csak az kéne, hogy a magadfajta elhintse spóráit a világban!
Te inkább semmit... Mellesleg kis fejtörést okozott ez az "onlein" XD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!