Találatok a következő kifejezésre: Írt egy egy sms-t, (38 db)

Fiúk! Zavar titeket ha a barátnőtök minden nap ír legalább egy sms-t vagy felhív? Vagy örültök neki?

Legjobb válasz: Ha hónapok óta ezt csinálja, akkor nemhogy egy férfit, de egy nõt is ki tud borítani. Nekem az expasim minden nap utasításba adta, hogy írjak neki smst, mert az cuki. 1,5 hónapig bírtam.

Ha hónapok óta ezt csinálja, akkor nemhogy egy férfit, de egy nõt is ki tud borítani. Nekem az expasim minden nap utasításba adta, hogy írjak neki smst, mert az cuki. 1, 5 hónapig bírtam.
Az elején biztos örülnék neki... aztán zavaróvá válna.
Ha 1 SMS 30 forint, akkor egy hónapra az 900 forint, egy évre 10800 forint a semmire, és azért a pénzért nagyon sokat kell ám kapálni :P
Szé[email protected] az ideg. 32F
Mi barátnõmmel napi szinten beszélünk telón kb fél órát, de csak hétvégente találkozunk. Régen volt 2 lány is akikkel nem jöttem össze, de õk össze akartak velem. Naponta hivogattak, legalább 1 órát beszéltünk, és a nyomulásuk riasztott el. Belegondoltam, hogy ha most ennyit hivogat, mi lenne, ha összejönnénk? Egész nap ellenõrizgetne?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! :) Am az, h ellenõrizgessem meg sem fordult a fejemben mert ha belegondolok, h nekem milyen érzés lenne ha állandóan keresne mert nem bízik bennem én is a falra tudnák mászni. Csak ien kedves sms-re gondoltam. Egyébként mi is csak hétvégén találkozunk úgy, h csak egymásra figyelünk. Hét közbe csak 3 órát vagyunk együtt ami az õ ötlete volt, h kössük a kellemest a hasznossal, járjunk sportolni. Ez sajnos csak a télen megoldható mert ilyenkor nincs olyan sok fociedzése. Tavasszal meg hétvégente mehetek szurkolni a meccsekre:D de akkor legalább mindig elmegyünk utána szórakozni is egyet:)
En orulok neki. 2 ev alatt nem untam meg es nem bosszant fel. 18 f/karpatalja
Egyáltalán nem zavar. Ha nem hívna akkor az jönne le, hogy [email protected] rám, ami ugye nem jó XD
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :)
Nem gáz, nyugodtan.
Beszélj vele, nem kell engedélyt kérni. Meg az érzéseidet sem kell ráerõszakolni.
Jó 5 let. Csak puhatold ki van-e valakije, mielõtt beleszeretsz...
nyugodtan :) ) korod?
Szerintem ha komolyan gondolod, ne sms-t írj, hanem hívd fel és kérdezd meg tõle, hogy van-e kedve veled elmenni valahová.

Ha a barátnőtök aki állítása szerint nagyon szeret titeket és ír nektek este egy SMS-t hogy szeretlek, jó éjt stb. , de más nap semmikor se ír nektek vagy fel se hív akkor is még úgy érzitek hogy szeret titeket?

Legjobb válasz: miért mindig a lány írogasson neked? és mi van akkor, ha egy nap nem ír? hívd fel te, írj neki te. ne legyél már ilyen töketlen -.- am meg ha egy napig nem ír semmit, az nem a világ vége. nem kell naponta 35 ezer sms-t váltani.

miért mindig a lány írogasson neked? és mi van akkor, ha egy nap nem ír? hívd fel te, írj neki te. ne legyél már ilyen töketlen -.- am meg ha egy napig nem ír semmit, az nem a világ vége. nem kell naponta 35 ezer sms-t váltani.
Hívd fel te! Gondolod milliomos hogy csak õ írjon neked, amúgy is lehet hogy épp dolga van.
A kérdező hozzászólása: Szokok neki én is írni, de kezdem NÉHA úgy érzem hogy nem is gondol rám :/
A kérdező hozzászólása: Hát amúgy jobban szeret sms-ezni mint facebookon irni. Nem tudom hogy ez miért igy van o.O
Ilyenkor csak azt várja hogy te hívd fel õt.
szokok? ez cíp magyartos vót! Szerintem ezzel a tudattal hívd fel inkább :'D


Nemreg volt a parom szulinapja, talaltam egy olyan sms-t amiben egy csaj sms-t ir. Butasag ezen fenn akadni?

Nezegettem a parom telefonjat, csak marhasagbol olvastam az 1000 eves neki kuldott sms-eimet. Abszolut nem gyanakvasbol vagy valami. Nemreg volt a parom szulinapja, talaltam egy olyan sms-t amiben egy csaj (aki regebb, s szerintem most is szerelmes a paromba) sms-t ir, hogy Boldog szulinapot, meg valami csopogos idezet a baratsagrol...

Legjobb válasz: Butaság ezen fenn akadni igen. Fõleg ha már régen volt. Ne tartsd "fogságban", attól csak jobban eltávolodik, csak kérd meg, hogyha legközelebb valaki így felköszönti, akkor szóljon, vagy valami. És te is azt mondod, hogy semmiség, akkor nem mindegy? Most lehet, hogy ennyi idõ után rosszul esik, de szerintem felesleges aggódnod miatta. Inkább beszélgessetek errõl többet. És neki is hadd legyen egy kis magánszférája, az mindenkinek kell, mint ahogy neked is. Gondolkodj, van olyan másodperc, perc, ora, amirõl nem tud a párod? Biztos, hogy van. Szóval ne akadj ezen fent, lépj rajta tól, és felejtsd el:)

Butaság ezen fenn akadni igen. Fõleg ha már régen volt. Ne tartsd "fogságban", attól csak jobban eltávolodik, csak kérd meg, hogyha legközelebb valaki így felköszönti, akkor szóljon, vagy valami. És te is azt mondod, hogy semmiség, akkor nem mindegy? Most lehet, hogy ennyi idõ után rosszul esik, de szerintem felesleges aggódnod miatta. Inkább beszélgessetek errõl többet. És neki is hadd legyen egy kis magánszférája, az mindenkinek kell, mint ahogy neked is. Gondolkodj, van olyan másodperc, perc, ora, amirõl nem tud a párod? Biztos, hogy van. Szóval ne akadj ezen fent, lépj rajta tól, és felejtsd el:)
Lehet, nem akarja megbántani a csajt azzal, hogy erõteljesen jelzi neki, hogy ne írjon neki. Téged meg nem akar vele idegelni, hogy már megint írt. Az elõzõ elhallgatott esetben is ez a lány szerepel?
Kérdezted tõle? Mert ha nem akkor azt se várd el, hogy minden nap beszámoljon neked mindenrõl ami vele történt.
Jaj hát ez tényleg csacsiság volt, szerencsétlen sztem nem tartja fejben egész nap, hogy be kell jelentenie, szülinapi smst kapott valakitõl:-) Azért hallgathatott el, mikor szemrehányást tettél neki, mert nem akart iylen hülyeségen veszekedni, ne telepedj rá ennyire mert megunja egy idõ után és otthagy.
én megértelek. én is igy éreznék, akár jogos, akár nem, én képes voltam olyan e-mail miatt kiakadni, amit a barátom elõttem több évvel irt... nem leht megmagyarázni az ilyesmit, szerintem a fiúk ezeket sohasem fogják megérteni. én is elvárom, (sajnos vagy nem) , hogy beszámoljon ilyen dolgokról... az az smst nem akárki irta... ha csak egy lány lenne a sok közül, akkor is gyanus lenne, ha nem mondta volna el... bár én mindig kérdezgetem és én is elmesélek mindent, de tudod, hogy neki sokminden nem fontos és sokszor neki vna igaza, majd máskor megbezsélitek, szerintem is mondd el neki, hogy kicsit félsz a régi lánytól. ha szerencséd van, majd mosolyog egyet és ad egy puszit. L19
Elhallgatott dolog? Egy szülinapi sms?? Bocs, dse szerintem ez tényleg butaság! Az meg még nagyobb, hogy azzal mentél neki, "hány ilyen van még a kapcsolatotokban". Nem sok titkolnivalója lehet, ha még a telóját is nézegetheted. Szerintem mondd el neki, hogy szerinted a csaj hajt rá, és ezért reagáltad túl a dolgot és kérj bocsánatot.
Szerintem is butaság, fõleg, hogy semmi "olyan" nem volt az sms-ben! ennyi szabadság mindenkinek jár!Ne féltékenykedj, mert a féltékenység egy idõ után szakításhoz vezet!
Butaság szerintem fennakadni ezen. Szerintem azért nem mondta el, mert nem akart felkavarni téged. 25/f
Az jó :) De máskor azért számolj el 10ig, mielõtt mondasz valamit, amit esetleg késõbb bánnál! Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Hat ha hiszitek ha nem csak hulyesegbol neztem, ezelott egy evveli sms-ek vannak, jo volt vigyorogni azon, hogy miket irtam akkor neki, o is ott volt, szoval nem titokban nezelodtem...letezik ilyen kepzeljetek el. erre meg veletlenul akadtam ra, es nem az a bajom, hogy irt a csaj hanem az h tudja h utalom, es mindig megbeszeltuk es most nem. De mar lenyegtelen tisztaztuk a dolgokat. Na Udv
igen betegesen féltékeny vagy hallod...hagyd már szerencsétlent levegõhöz jutni..:S
na persze. "marhaságból" és nem féltékenységbõl nyálaztad végig a párod telefonját. miközben van 1 csaj, aki be akar kavarni. hihetõ. nagyon úgy tûnik, hogy végigtúrtad a telefonját, és amikor valami kicsit gyanús dolgot találtál, már vontad is egybõl felelõsségre. lehet azért nem mondta el, mert sejtette, hogy mekkora jelenet lesz belõle. a másik, amiért nem mondhatta el, hogy tényleg simán leszarja a csajt.
Mégis mit mondott volna? Kaptamm egy sms-t attól a bizonyos csajtól? Azért mert egy szülinapi sms-t kapott még ne légy rá mérges.egyébként is régi
Ez tipikus nõi dolog :) ) nem érdemes ezen fennakadni. Azért nem szólt róla, mert nem is érdekli. Nem tartotta fontosnak, valószínûleg fél perc alatt elolvasta, nyugtázta. Lehet, hogy még választ sem írt rá, vagy ha mégis gyorsan beírt valamit és rányomott a küldés gombra. És ennyi, nem több. Megértem, hogy mindent megbeszéltek egymással, de értsd meg, hogy ennyire mindent nem lehet. Mindig lesz olyan, ami kimarad. Nem csodálom, hogy a barátod nem adott választ és elment. Erre nem lehet mit reagálni. Ne nyaggasd õt ilyenekkel. Veled van, téged szeret. A pasik sem hülyék, õ is látja hogy az a másik csaj csak egy értéktelen nyomulós kis ribi. De ha féltékenykedsz akkor a karjaiba fogod üldözni. Felejtsd ezt az egészet el. A barátodtól kérj elnézést, amiért így viselkedtél, de mondd el, hogy azért volt, mert nagyon szereted és nem akarod elveszíteni. Majd csókold meg. És kész :)
Teljesen megértelek! Megértem, ha szarul esik... Én a kapcsolat elején közöltem az akkori barátommal, hogy ne hazudjunk, ne tikolozzunk egymás elõtt, mindent mondjunk el, mert a kapcsolatban alap a bizalom és az õszinteség. De õ nem így tette, tehát 8hónap után szakítottunk... Bár nálunk kicsivel komolyabb volt, nem csalt meg, csak e-mailezgetett egy lánnyal a kapcsolatunk legelején és 7hónap mulva tudtam meg. Ez volt az utolsó csepp a pohárban! Szóval megértelek.
A kérdező hozzászólása: pont ez a bajom, hogy tudja mennyire ruhhellem a csajt, eppen ezert mindig megbeszeltuk a dolgot. Persze a parom is beismerte, hogy a csaj nyomul ra, tudja is, meg nyilvanvalo is, de olyan jeleneteket rendezett regebb a csaj, hogy szerintem akarki megtepte volna...en csendben turtem, aztan elegem lett... Azert akadtam ki, mert eddig megbeszeltuk a hasonlo dolgokat, most meg hallgatott...pedig tudni kellett volna, hogyha elmondja nem csapok hisztit... Nem, elozo elhallgatas mas volt...es azt en is tulreagaltam kicsit...(ment valahova es nem szolt)
A kérdező hozzászólása: Nem az a bajom, hogy kapta, hanem hogy nagyon jol tudja, hogy megszoktuk beszelni az ilyensmit, plane mert attol a csajtol kapta aki regebb sokszor bekavart nekunk... tenyleg semmi titkunk nincs, lehet azert esik rosszul:( azt hogy "hany ilyen van meg a kapcsolatunkban" azt arra irtam, hogy eddig megtudtuk beselni az ilyensmit, ebben a honapban pedig mar ez a masodik amit elhallgatott:( Nem az a bajom, hogy mit, hanem hogy miert hallgatott rola:( Mindegy... koszi a valaszokat
A kérdező hozzászólása: jogosnak ereztem azt, hogy beragtam mert szandekosan elhallgatta, es rosszul esett nekem, ezt o is tudja es belatta. koszi a valaszokat, igyekszem szamolni ha nem is 10 ig de legalabb 5 ig:D

Ha nCore-ra regisztráltam mert Facebookon egy eseményre meghívtak (nyílt nCore regisztráció) akkor azt írja ki hogy küldjek nekik egy sms-t?

tényleg küldjek?? vagy megne próbáljak mert ez csak kamu? kérlek segítsetek!!

Legjobb válasz: Ne küldj.Átverés.

Ne küldj.Átverés.
Nincs semmiféle nyílt ncore regisztráció.
kamu , átverés
Ne küldj. én már egyszer régebben küldtem, nem történt semmi. ÉS NÉZD MEG A CÍMSORBAN: .mx vagy valami más van, nem pedig .cc vagy .nu mert CSAK ez a kettõ az eredeti ncore oldal. Nem mellesleg 1 sms-sel elõfizethetsz egy olyan szolgáltatást, ami naponta ezreseket von le a telódról.

A viber mert nem kuld egy sms-t amibe elvileg a bejelentkezo kodot irja?

Fontos

Legjobb válasz: Nekem ilyet akkor csinàlt, ha ùjraraktam a vibert ès màr tartozott a telószàmhoz egy kód. Viberen keresztül le lehet kèrdezni

Nekem ilyet akkor csinàlt, ha ùjraraktam a vibert ès màr tartozott a telószàmhoz egy kód. Viberen keresztül le lehet kèrdezni

Van egy samsung monte slider mobilom és szeretnék egy sms-t küldeni és azt írja ki a mocskos hogy HIBA. Valaki esetleg bővebb infóval megtud dobni?

Tegnap töltöttem fel 3000ft-al szóval tuti van rajta mit beszélgetni üzenni.

Legjobb válasz: Lehet, hogy a beállítások törlõdtek ki belõle. Tudni kellene e szolgáltatódat, hogy a beállításokban lehessen segíteni.

Lehet, hogy a beállítások törlõdtek ki belõle. Tudni kellene e szolgáltatódat, hogy a beállításokban lehessen segíteni.
a postafióknak vagy valaminek a száma után még egy 0-át kell írni Beállítások -->Üzenetközpont és itt kell próbálgatnia számot átítni
A kérdező hozzászólása: Telenor már meg oldottam a központ száma egy9-el hosszab volt -.-"

Forgalomban vezetek. Már vizsga felé tartok. Tegnap ír az oktatóm egy sms-t, hogy eladta az autóját keressek egy másik oktatót. Könnyű megszokni az új autót?

Eddig Opel Corsa-val tanultam, de most valószín? egy Seat Leonra váltok, mert arról az egyik rokonunknak jó a véleménye. Ezt tegnap mondta. Ha tudom, akkor már nála kezdem el?ször is. Bevoltam az autósiskolába. Nagyon rendesek voltak, segít?készek. Agyba-f?be elnézést kértek, de mondtam nekik hogy ez nem az ? hibájuk. A legbántóbb az egészben, hogy szerdán írt az oktatóm, hogy aznap nem tudok mégsem menni. Másnap meg, hogy eladta az autóját. És még nem volt képe felhívni sem, egy sms-ben elintézte. Az autósiskolába is szerdán jelentette be, azt hitték, hogy viccel. Mit szólnátok ti ehhez? Illetve az el?bbiekben feltett kérdésemre is légyszi válaszoljatok El?re is köszi:)

Legjobb válasz: Azonnal meg szokod a másik autót,,nyugi!

Azonnal meg szokod a másik autót, , nyugi!
A kérdező hozzászólása: köszi. Csak éppen kissé ideges is vagyok, mert ez az oktató(csaj) nagyon aranyos, türelmes volt és élveztem órára járni. De félek, hogy ez a másik oktatónál nem így lesz, mert még nem szoktunk össze.
Megszokod a másik autót hamar - ellenben én azért megpedzegetném az autósiskola felé, hogy 2 órát intézzen el neked az iskola az új oktatónál ingyen, mert annyi idõ biztosan kell majd kezdõként arra, hogy megszokd az új kocsit, a váltóját, a parkolást...
Dehogy is , , semmi baj nem lesz, szinte mind kedves. Aki meg nem az nem sokáig marad oktató. Szépen, már az elsõ órád jó lesz.Inkább arra gondolj, hogy milyen klassz kihívás , másik autó másik oktató és ha jól megy, , , mert miért is menne rosszul, , mekkora siker élményed lesz. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bíztatást Úgy érzem, hogy ügyes leszek, mert a régi oktatóm mindig azt csinálta, hogy mindig belefékezett, amikor már én is a pedálra raktam a lábamat és pont akkor akartam fékezni amikor õ. Egyszer pont akartam felgyorsítani 70-re, mert kinn volt a tábla, erre szól hogy menjek már gyorsabban. De összességében szerettem, mert soha nem kiabált. Bár egyszer mondta hogy ne tegyem tönkre a gyújtáskapcsolót, mert úgy éreztem, hogy lefulladt az autó és indítani akartam újra, de mégsem fulladt le xd
"de most valószínû egy Seat Leonra váltok, mert arról az egyik rokonunknak jó a véleménye" Ez elég viccesen hangzik. Oktató autónak annyira mindegy, hogy kinek mi a véleménye róla:)
Fél óra alatt meg lehet szokni a dolgot. Oktató részérõl viszont elég gerinctelenség, hogy semmi szó nélkül eladta a kocsit. Autósiskolától pár potya órát kérjél bátran. Jogosan jár neked.
Elég tahó egy oktatód van
A kérdező hozzászólása: Hát nem a kocsi, hanem az oktató miatt szeretnék a seatoshoz menni. Így utólag tényleg elég tahó. Most, hogy belegondolok, jobb is talán hogy másnál fejezem be. Köszi mindenkinek a megnyugtató válaszokat.:)

Ha valakinek küldök egy sms-t és azt írja, hogy kézbesítés sikeres. Az biztos, hogy megkapja mindenképpen?

Legjobb válasz: Akkor kapsz válszt ha a telefonján landol az üzeneted.

Akkor kapsz válszt ha a telefonján landol az üzeneted.
A kérdező hozzászólása: akkor is ha le vagyok tiltva?
Az mit jelent hogy le vagy tiltva?
A kérdező hozzászólása: hogy nem tudom hívni. hívásátirányítás vagy hívásszûrés vn beállítva


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!