Találatok a következő kifejezésre: Írt egy egy (6084 db)

Örökre így marad.
Nem kéne annyit facebookozni...
A kérdező hozzászólása: Egyátalán nem facebookozok annyit. Amúgy, hosszabb gondokodás után lehet, hogy nem emiatt, és ez van.
Anno msn-en volt egy ilyen ismerõsöm, aki egy viszonylag hosszabb gondolatmenetet 4-5 szavas részletekben írt le. Baromi idegesítõ volt. Írtam neki, hogy legközelebb írja le egybe, több sorba, nem bánom, de ne írja le 10-15 üzenetben azt, amit egyben is elküldhetne. Hála Istennek fb-on is megtartotta jó szokását, és részletekben küldi a mondanivalóját :D Hogyan szoktasd le az agyadat? Kapcsold ki azt a funkciót, hogy enterrel elküldöd az üzenetet. Csak a Küldés gombra fogja elküldeni. Ja, ehhez az kell, hogy ne a chat ablakból írj, hanem az üzenetek menüpontból.

Nagymamának 5 unokája van, közülük 1 lány, 4 fiú. Minden héten ír egy-egy levelet, így 5 hét alatt mindegyik unokája kap egyet. (? )

a., Hányféle sorrendben kaphatják meg az unokák a levelüket az 5 hét alatt? b., Ha a nagyi véletlenszerűen döntötte el, hogy melyik héten melyik unokájának ír, akkor mennyi annak a valószínűsége, hogy lányunokája levelét az 5. héten írta meg? c., A nagyi sálat köt. Az első nap 8cm készül el. és elhatározza, hogy a további napokon minden nap 20%-kal többet köt meg, mint előző napon. Ezt az elhatározást tartani tudta. Hány nap alatt készült el a 2m hosszúra tervezett sál?

Legjobb válasz: Már bocs, de szerintem ezt neked kellene megoldani. Amúgy hanyadikos vagy? Csakmert ezek baromi egyszerû feladatok.

Már bocs, de szerintem ezt neked kellene megoldani. Amúgy hanyadikos vagy? Csakmert ezek baromi egyszerû feladatok.
A kérdező hozzászólása: (igen, elég sok barátom van, lehet azért, mert nem kritizálok és szólok le másokat?! Nem tudom, de nem is érdekel!)
A kérdező hozzászólása: én a kérdést úgy értelmeztem, hogy mindig az elõzõ nap megkötött mennyiségnek a 20%-val köt többet. Szóval elsõ nap: 8cm-t köt, a második: 9, 6 cm-t, harmadik nap:11.52cm-t, negyedik nap: 13.824cm-t és így tovább egészen 200-ig. Nagyon nem értem?! :/
8*0, 2=1, 6 8+1, 6=9, 6 (ennyit kötött a 2. naptól) 2m=200 cm 200-8=192 (ennyi kötnivaló maradt az 1. nap után) 192/9, 6=20 (ez azoknak a napoknak a száma amikor 9, 6 cm kötött) 20 napon keresztül kötött 9, 6 cm és 1 nap 8 cm= 20+1=21
Milyen kedves ember vagy. Biztos sok barátod van.
A kérdező hozzászólása: a "c" kérdést nem értem, hogy miért lett annyi... én napról napra megpróbáltam kiszámítani, de nekem 19 jött ki, bár elég problémás volt, lehet valamit elütöttem.... ez egy mértani sorozat? melyik képletbe kell behelyettesíteni?
a, 120 b, 20% az esély arra, hogy a lánynak küldi a levelet (Mivel véletlen szerûen döntött így ugyanakkora az esély mint a többi 4 gyereknek). c, 21
A kérdező hozzászólása: baz+, mert tudni akarom, de kopj le, mert Itt ÉN vagyok a kérdezõ!
Akkor miért olyan fontos ha nem házihoz kell?
A kérdező hozzászólása: persze, kb 2 és fél órán keresztül csináltam is, de valószínûleg nem írtam volna ide, ha megtudtam volna. Nem járok már iskolába, lehet h ezért se emlékszem már ezekre a baromi könnyû feladatokra?? Kb 9 éve érettségiztem, ha tudni szeretnéd...
Brühühü :(

Ha valakivel meg kell állapodnom valamiben, ami számomra eléggé fontos, és írunk róla egy papírt, mi a különbség aközött, hogy magunk írjuk meg tanukkal vagy ha ügyvéd előtt írjuk?

Teszem azt, ha csak mi magunk között papíroznánk le a dolgot, akkor ha a másik fél mégis elállna a megállapodástól, az a papír mennyire véd engem, amit nem ügyvéd el?tt írunk meg?

Legjobb válasz: Két tanús papír és az ügyvéd által készített között a különbség az, hogy az amit az ügyvéd ír abban foglaltak megfelelnek a magyar törvényeknek (ha nem az ügyvéd felel érte). Ha kölcsönrõl van szó, akkor közjegyzõvel kell csináltatni, ekkor nem kell bírósághoz fordulni, lehet egybõl behajtani törvényesen. Ügyvéd vagy két tanús esetben, bírósági per, ítélet, behajtás a menet. Ha csak megállapodás akkor ügyvéd is elég lehet, nem ismerve a részleteket elég nehéz segíteni. A lényeg azért jobb az ügyvéd, mert abban foglaltak a törvényi elõírásoknak nem mondhatnak ellen. Ha per lesz a dologból, nem kell attól tartani, hogy azért nem tudod érvényesíteni a jogodat, mert a szerzõdésed semmis az egyik pontja miatt ami ütközik a törvényekkel. Bármilyen megállapodásnál érdemes értéket meghatározni a szerzõdésben, így a késõbbiekben errõl már nem kell vitatkozni. Ha leírod a részleteket privátban, konkrétabb segítséget tudok nyújtani.

Két tanús papír és az ügyvéd által készített között a különbség az, hogy az amit az ügyvéd ír abban foglaltak megfelelnek a magyar törvényeknek (ha nem az ügyvéd felel érte). Ha kölcsönrõl van szó, akkor közjegyzõvel kell csináltatni, ekkor nem kell bírósághoz fordulni, lehet egybõl behajtani törvényesen. Ügyvéd vagy két tanús esetben, bírósági per, ítélet, behajtás a menet. Ha csak megállapodás akkor ügyvéd is elég lehet, nem ismerve a részleteket elég nehéz segíteni. A lényeg azért jobb az ügyvéd, mert abban foglaltak a törvényi elõírásoknak nem mondhatnak ellen. Ha per lesz a dologból, nem kell attól tartani, hogy azért nem tudod érvényesíteni a jogodat, mert a szerzõdésed semmis az egyik pontja miatt ami ütközik a törvényekkel. Bármilyen megállapodásnál érdemes értéket meghatározni a szerzõdésben, így a késõbbiekben errõl már nem kell vitatkozni. Ha leírod a részleteket privátban, konkrétabb segítséget tudok nyújtani.


Mikor lesz olyan funkció, hogy ha valaki ír nekem egy mailt, akkor automatikan belekerül egy utalás arra, hogy melyik kérdésre érkezett a privát levél?

már jó párszor kaptam privát levelet, amibe a feladója nem írta bele mire reagál, csak leírt 2-3 mondatot, hogy igazam van és ennyi. Én meg itt vagyok és azt sem tudom miben! Lehetne egy olyan utalás a mailben, amiben legalább az a kérdés benne van, amire adott válaszomnál klikkeltel az email küldésére?

Legjobb válasz: Igen ez mondjuk elég praktikus lenne. Engem most is itt oltogat valaki mailbe úgy, hogy azt se tudom milyen kérdésre utalva ír.. Én azon gondolkodom, hogy minden egyes kérdésem/válaszom után odaírom, hogy hogyha valaki mailt ír, akkor linkelje be azt a kérdést, amivel kapcsba ír.. -.-

Igen ez mondjuk elég praktikus lenne. Engem most is itt oltogat valaki mailbe úgy, hogy azt se tudom milyen kérdésre utalva ír.. Én azon gondolkodom, hogy minden egyes kérdésem/válaszom után odaírom, hogy hogyha valaki mailt ír, akkor linkelje be azt a kérdést, amivel kapcsba ír.. -.-
Már ígéret is van, hogy majd ez meg lesz oldva.

Van itt olyan valaki esetleg, aki könyveket ír/írt de egyik kiadó sem volt hajlandó foglalkozni vele?

Legjobb válasz: Írd már meg konkrétan, hogy mi a kínod/bajod/kérdésed. Erre vagy egy igent vagy egy nemet kapsz és kész.

Írd már meg konkrétan, hogy mi a kínod/bajod/kérdésed. Erre vagy egy igent vagy egy nemet kapsz és kész.
A kérdező hozzászólása: Összesen ennyi a "kínom/ bajom" KEDVES válaszoló. Ha rád nem vonatkozik a kérdésem, akkor nem értem te mit nyûglõdsz itt inkább. Nyilván vannak a kérdéssel további terveim de az meg már privát ügy.Nem véletlen eldöntendõ a kérdés most már remélem meglelted a lelki békéd, de ez most nem jött össze. További jó kötözködést!
Igazából erre a kérdésre legfeljebb igenlõ válasz érkezhet, vagy semmi, hiszen nem ismerhetjük a többi válaszadót. Egyébként volt. Hogy azóta jutott-e valamire a mûvével, nem tudom, a nevére sem emlékszem.
Szerintem itt lényegében csak ilyen van.
A kérdező hozzászólása: Pont az ilyeneket szerettem volna megtalálni.

Olyat szoktak csinálni a fiúk, hogy direkt nem írnak egy pár napig egy lánynak, hogy megnézzék, hogy vajon a lány ír-e magától?

Ismerkedési fázisban Tudom, hogy már késő van és sok a troll, de normális válaszokra tartanék igényt... remélem nem túl nagy kérés?!

Legjobb válasz: Baromság,hogy csak a töketlenek csinálják. Például ha egy hónapig folyamatosan én írok rá a lányra,akkor nem tudhatom már nincs-e torkig velem csak nem mer elküldeni. Ilyenkor kell kihagyni vagy utalni rá hogy írjon õ. Ha ennyit képtelen megtenni akkor lehet mást keresni..

Baromság, hogy csak a töketlenek csinálják. Például ha egy hónapig folyamatosan én írok rá a lányra, akkor nem tudhatom már nincs-e torkig velem csak nem mer elküldeni. Ilyenkor kell kihagyni vagy utalni rá hogy írjon õ. Ha ennyit képtelen megtenni akkor lehet mást keresni..
Igen, taktikáznak, ez egyik szegmense a csajok tesztelésének. Azért azt hozzáteszem, hogy a srácok töketlenebb fajtája csinálja ezt. Egy férfi sokkal határozottabb és nem várat napokig egy nõt, anélkül, hogy elõzõleg megindokolná neki - semmilyen esetben.
Én gyûlölöm a taktikázást, tehát ha velem ezt csinálná egy pasi, akkor bukná az esélyt. Ha akar tõlem valamit, akkor vállalja fel nyíltan. Volt mostanában egy ilyen eset: megkeresett egy pasi, randira hívott, jeleztem a hajlandóságot, megvolt a telefonszámcsere és azóta semmi. Pár napig vártam, hogy akkor most jelentkezik-e vagy sem, utána úgy voltam vele, hogy ha nem képes férfiként viselkedni, és legalább minimális energiát fektetni a "meghódításomba", akkor inkább nem is kell. Mert egy kapcsolatban is hasonló "jókra" számíthatnék tõle, azt meg tapasztalatból tudom, hogy az elkényelmesedett, sültgalambot váró pasiknál nincs rosszabb.
En azert nem irok mert ugyis elobe talizom vele es majd ott beszelunk inkabb
Én szoktam ilyet csinálni, remek módszer arra hogy tisztázódjon, fontos vagyok-e a csajnak vagy sem. Ha õ jelentkezik elõbb, akkor tudom hogy jó úton járok. Ha nem jelentkezik, akkor fölösleges idõt pazarolnom rá. Ez a módszer eddig bevált. Lényeges, hogy mindig fenn kell tartani egy kicsi bizonytalanságot a másikban...
Igen, és ha egy lány nem ír magától, miután én többször írtam neki elsõként, nem keresem többször.
Nem. Én legalább is nem.
Igen, vannak akik szoktak, de nyilván nem mindenki.
Igen, direkt csináljuk. Én mondjuk csak akkor teszek ilyet ha a lány is rafináltkodik...
az elmúlt napokban én is csináltam. de az elõzte meg, hogy elhívtam a lányt randizni..de szóljon melyik nap jó a hétvégén. majd hétfõn ír, hogy mizu. úgyhogy nem kerestem inkább.õ írt végül.
taktika a köbön.
Nálam legfeljebb csak olyan van, hogy nem merek írni neki :D
Ha valaki ezt csinálná velem, tuti, hogy nem írnék rá, élvezze a várakoztatás örömeit. Kivételt képeznek az önbizalomhiányos, aranyos, nyílt pasik, de a magabiztos csõdörõkkel kegyetlen vagyok. :) )

A héten 3 párt-újság jött. Egy fideszes, amelyikben fideszes sikerekről és tervekről írnak, egy jobbikos, amelyikben jobbikos sikerekről és tervekről írnak, illetve egy mszp-s, amiben fidesz hibáiról írnak. Ez elárul valamit?

Az első két újság sem tetszik, és nem érdekel annyira, de az mennyire célravezető, ha sokmillióért újságot nyomtatnak arról, hogy a fidesz rossz? komolyan gondolja az mszp, hogy ezzel tud majd szavazókat gyűjteni? vagy tényleg van akit ez terel az mszp felé?

Legjobb válasz: Igen. Elárulja, hogy a kérdezõ Fidesz és Jobbik szimpatizáns, illetve utálja az MSZP-t. Arról nem beszél, hogy a Fidesz és a Jobbik plakátokon, a médiában, internetes portálokon, hírlevelekben, suttogó propagandás viccekben folyamatosan gyalázza a baloldalt, illetve hogy az MSZP-nek is van a saját elképzeléseirõl szóló kiadványa. Csupán, hogy kerek legyen a világ ;)

Igen. Elárulja, hogy a kérdezõ Fidesz és Jobbik szimpatizáns, illetve utálja az MSZP-t. Arról nem beszél, hogy a Fidesz és a Jobbik plakátokon, a médiában, internetes portálokon, hírlevelekben, suttogó propagandás viccekben folyamatosan gyalázza a baloldalt, illetve hogy az MSZP-nek is van a saját elképzeléseirõl szóló kiadványa. Csupán, hogy kerek legyen a világ ;)
"komolyan gondolja az mszp, hogy ezzel tud majd szavazókat gyûjteni?" Isten hozott Magyarországon!
22 év
A fidesz/mszp esetén hazugságról van szó, ahogy a 22 éb alátámasztotta. A Jobbikról még nem tudunk semmit, szóval nézzük meg !
A kérdező hozzászólása: tudom, hülye kérdés, sok értelme nincs, csak kíváncsi vagoyk a véleményekre, hogy csak szerintem gáz-e, hogy az mszp eddig nem mutatott mást, mint azt, hogy a fidesz rossz? (nem vagyok fideszes, magam is látok sok rosszat, de feleslegesnek tartom ezt újságban kigyûjtve bedobni a postaládámba)
Ez a szocialista párt, a nép megmentõje.
igen. hogy ilyen felelõtlenek a pártok, hogy erre dobják ki a közpénzt.
A kérdező hozzászólása: itt nem arról van szó, hogy ne szidják a másik oldalt, de ha már pénzt költenek az újságra (gondolom drágább nyomtatott sajtót küldeni, mint interneten kampányolni) akkor oda a fõbb törekvéseiket rakják bele. másrészt, akkor nézem meg a jobbik, a fidesz, vagy az mszp-s weblapokat, amikor akarom (igazából sosem szoktam), de ha a postaládámba dobnak be valamit, akkor gondolom az nagyon fontos nekik, hogy eljusson hozzám. és akkor ez most az mszp csúcsa, hogy összegyûjtik a fidesz hibáit? (nem vagyok fidesz szimpatizáns, távol álljon tõlem)
"Arról nem beszél, hogy a Fidesz és a Jobbik plakátokon, a médiában, internetes portálokon, hírlevelekben, suttogó propagandás viccekben folyamatosan gyalázza a baloldalt, illetve hogy az MSZP-nek is van a saját elképzeléseirõl szóló kiadványa." Most komolyan csodálkozol, hogy mindenki szidja az MSZP-t? Saját elképzelés? 8 év elég volt abból, szóval köszi, inkább nem. Remélem az MSZP eltûnik a süllyesztõben, mint az SZDSZ. És vele együtt az összes balliberális párt.

Richard Castle egy létező író, egy író "művészneve", vagy egy teljesen kitalált TV-sorozat karaktere?

Néha látom a TV-sorozatot, ami ugye erről a Castle nevű íróról és kalandjairól szól. Aztán valamelyik nap a könyvesboltban megláttam egy könyvet, melyen íróként ő szerepelt, és a hátoldalon a sorozatból jól ismert arc kacsintott vissza rám. A Wikipedia szerint (

Legjobb válasz: szerintem valaki írt egy könyvet, és ezen a néven adta ki, hogy jobban vegyék...

szerintem valaki írt egy könyvet, és ezen a néven adta ki, hogy jobban vegyék...
Richard Castle a sorozatban = a való életben Nathan Fillion :D
Richard Castle egy kitalált személy, a könyvet nem õ írta, csak annak a színésznek rakták a könyv hátuljára a fotóját, aki Castle-t játsza (Nathan Fillion).

Lányok, ha rátok ír egy pasi és negatívan ír, mert nem jól érzi magát lelkileg, akkor miért lesztek idegesek és miért kell egyből kioktatni?

Én ezt bírom az egészben, hogyha pozitív vagyok akkor alig írnak rám bezzeg, ha negatívan írok akkor jön a kioktatás.

Legjobb válasz: Én személy szerint azért utálom az ilyet, mert pl ha nekem jó kedvem van, aztán jön egy pasi azzal, hogy negatívan gondolkodik, sajnáltatja magát, akkor azzal az én kedvemet is lehúzza. Persze, ha többször van jó kedve és néha egy-egy ilyen negatív nap is becsúszik azzal nincs semmi gondom, öntse ki a lelkét stb... megpróbálom megvigasztalni. Viszont vannak olyan pasik, akiket egyszerûen ilyen téren nem lehet kibírni(lásd itt az oldalon a 22 éves debreceni srácot), az hogy mindennap jön és elhordja a hülyeségeit kicsit fárasztó és jóhogy ideges leszek tõle, amikor nem lehet tõle semmi mást hallani a panaszkodásain kívül. Ha pozitív vagy és nem írnak rád, akkor meg írjál rájuk te, miért csak kellenek neked a lányok, ha rossz kedved van? Ennyi erõvel, akkor sírjál az anyukádnak/haverjaidnak/nagyanyádnak/kiskutyának/kiscicának, stb...

Én személy szerint azért utálom az ilyet, mert pl ha nekem jó kedvem van, aztán jön egy pasi azzal, hogy negatívan gondolkodik, sajnáltatja magát, akkor azzal az én kedvemet is lehúzza. Persze, ha többször van jó kedve és néha egy-egy ilyen negatív nap is becsúszik azzal nincs semmi gondom, öntse ki a lelkét stb... megpróbálom megvigasztalni. Viszont vannak olyan pasik, akiket egyszerûen ilyen téren nem lehet kibírni(lásd itt az oldalon a 22 éves debreceni srácot), az hogy mindennap jön és elhordja a hülyeségeit kicsit fárasztó és jóhogy ideges leszek tõle, amikor nem lehet tõle semmi mást hallani a panaszkodásain kívül. Ha pozitív vagy és nem írnak rád, akkor meg írjál rájuk te, miért csak kellenek neked a lányok, ha rossz kedved van? Ennyi erõvel, akkor sírjál az anyukádnak/haverjaidnak/nagyanyádnak/kiskutyának/kiscicának, stb...
!WARNING! általánosító üzemmód ON !WARNING!
Én nagyon utálom, ha rámírnak, mert nagyon nehezen lehet csak lemosni.
Igen, valóban, mert mindig minden lány a világon állandóan és megállás nélkül ezt csinálja.
Én nem szeretnék magam mellé olyan embert, akinek az egész lénye csak és kizárólag tõlem függ. Akkor velem mi lesz? Mindig csak adok a plusszt neki, felhúzom a padlóról? Hogy szeressek bele valaki olyanba akinek csak és kizárólag a negatív oldalát láttam meg elõször? Várjak éveket arra hogy lássak egy kicsit a pozitívból is? Ha nyavajogni akarsz, azt pszichológusnak tedd!
Ha negatívan írnak rám, negatívan válaszolok...
Hát ehhez többet énsem tudok hozzáfûzni, azt hiszem pár szempontból hallhattad kb ugyanezt a véleményt. Rinyálhatsz még egy sort, de itt ígyis-úgyis neked kell változnod. Nézzük csak miket írsz: "Nem lenne könnyebb megpróbálni barátkozni vele"...nem, sokkal egyszerûbb elkerülni az ilyen embereket, mint x ideig vigasztalgatni, mint mondtam a siránkozást még a legjobb barátok is megunják. "múltban nagyon sok rossz dolog érhette"...és?...ha valaki össze akar veled jönni akkor az a jövõre és a jelenre gondol, le fogja sz.rni a múltad. "És én úgy látom hogy radikálisan csak egy lány mellett tudnék változni"...ez a tipikus magányos lúzer szöveg. És ezzel beleesel egy körfotrgásba, mert a folyamatos negatív hozzálállással csak elüldözni fogod az esetleges lehetõségeket is. "csak mindenki olyan szûklátókörû, hogyha ez a pasi negatív akkor negatív is marad"...szeretem ezt a felfogást, hogy nem velem van a baj, hanem mindenki más hülye....röviden: mindenki<->te...itt pont hogy te vagy a szûklátókörû, tekintve hogy véletlenül se gondolkozol el azon hogy megváltozz, hanem csak várod hogy jöjjön "a lány". És én pasiként mondom ezt, volt rinyálós csaj ismerõsöm, lehet hogy jól nézett ki, de a folyamatos rinyálás elüldözi az embereket. Sõt, sztem mindenkinek van ilyen idõszaka, hogy "elgyengül", nekem is volt, énis vártam hogy "legyen egy lány", de a negatív hozzáállással r.hadtul nem kell senkinek az ember. Egyszerûen ez van, a nõk sztem azzal akarnak lenni akik mellett boldogok, és jókedvûek, és meg tudja védeni õket, nem egy olyan mellett aki csak folyton a saját bajairól rinyál. Plusz ezeken a válaszokon nem kell megsértõdni, nem azért valászolunk mert ellened lennénk, hanem azért hogy te is jobban átgondold a dolgokat, és lásd hogy itt neked egyedül kell tenni a változásért.
Szerintem kettõnk közül nem én vagyok szûk látókörû. Nem arra reagálsz amit írtam. Ki mondta, hogy nekem nagy veszteségeim lettek volna? Én azt mondtam, hogy az emberek azt sz.rják le, hogy neked mi a bajod. Ha holnap meghal az egész családom, felrobban a lakásunk, és kirúgnak a munkahelyemrõl, akkor sem lesz kedve senkinek törõdni avval, hogy nekem rossz. Na jó, talán a barátoknak, de idegeneknek semmiképp. Ja, ez ilyen. Az élet brutális és kemény. Bele kell törõdni, mert mint ahogy te is láthatod, hiába rinyálsz, meg nem változik. És nem azért, mert úgy gondolják, hogy te nem lehetsz a késõbbiekben majd vidám. Biztos lehetsz. Csak nem õk akarnak helyrehozni téged. Mert ez idegesítõ, és idegörlõ feladat és mindenképpen energiaigényes. Úgyhogy jobban jársz, ha magad rakod rendbe a lelki világod, vagy szakemberhez fordulsz. Olyan nem lesz, hogy egy bögyös dögös maca majd odaállít eléd, hogy nem mellesleg full empatikus és kedves és csakéskizárólag téged akar és a sirámaidat hallgatni és mond mondd, mert úgy élvezi, hogy reggeltõl estig panaszkodsz és ettõl még szerelembe is esik. Na ilyen max valami kifordult világban van. Aki élvezi, hogy panaszkodsz neki, az õ maga sincs egészen rendben lelkileg.
A kérdező hozzászólása: Úgy látszik akkor téged nem értek nagy veszteségek, csak max egy pár kicsi. És én úgy látom hogy radikálisan csak egy lány mellett tudnék változni, csak mindenki olyan szûklátókörû, hogyha ez a pasi negatív akkor negatív is marad.
Van egy ismerõsöm (elég távoli), aki már milliószor próbálkozott nálam, de nem érti meg, hogy nem lesz belõle semmi. Ahányszor elutasítom, elkezdi sajnáltatni magát, hogy neki milyen szar, nem kell senkinek, magányos, stb. Egy idõ után rohadtul idegesít, és ne haragudj, de nem akarom azt hallgatni, hogy egy számomra majdhogynem idegen rám zúdítja minden sirámát. Elhiszem, hogy szar neki, de komolyan, mondja el a barátainak, menjen pszichológushoz, vagy szedje össze magát, és akkor lesz barátnõje (most éppen van, és remélem, tartós lesz, mert ha szakít vele a lány, megint hozzám jön siránkozni)!
A kérdező hozzászólása: Akkor azt válaszoljátok meg nekem, hogyha valaki nekem ír rosszat negatívat akkor miért nem szívja el az energiámat, miért nem küldöm el a fenébe? Nem csak bebeszélitek magatoknak azt, hogy "leszívja" az energiátokat?
Azért nem küldöd el a fenébe, mert te is ugyanolyan nyápic, sirákozós vagy mint az illetõ és mélyen legbelül örülsz, hogy nem vagy egyedül. Mellesleg ismerkedésnél nyílván nem fogsz úgy kezdeni, hogy "szia, nekem k.rva szar az életem, meghalt, anyám, apám, de egy rendes csaj mellett megtudnék nyílni" Mégis miért várod el egy tök ismeretlentõl, hogy minden ok nélkül várjon rá két évet, amíg pozitívan fogsz gondolkodni? Te ezalatt a két év alatt mit adsz? Csak sírni fogsz neki? Te csak azt várod el, hogy egy csaj babusgasson téged, amit a szülõktõl nem tudtál megkapni azt a barátnõdtõl szeretnél. Hiába ért annyi rossz, nem tudtál mellette felnõni, mert még mindig tök gyerekesen gondolkodsz és anyukát keresel magad mellé, nem barátnõt.
Szerintem gondolkodj el azon, hogy a jelenlegi viselkedésedben mi olyan van amibe egy lány bele tud szeretni...hamar rájössz hogy semmi olyan nincs benned. Mert ezt generálod magadba....
A kérdező hozzászólása: Ért titeket valami rossz az életetekben vesztettek el olyan embereket akiket szeretettek? Nem? Akkor ne pofázzatok!
igen kérdezõ, képzeld ért engem, és még az emberek kb. 60%-át valami komolyabb és súlyosabb veszteség. ;)Mégsem sajnáltatom érte magam senkinek, pedig az én családom nem is szokványos módon halt meg. És ezzel be is fejeztem, egy nyavalygós hülyével nem tárgyalok..
Képzeld kérdezõ nekem is halt meg családtagom és igen, egy-két hónapig tényleg magam alatt voltam, de tudom, hogy azzal, ha mindenkinek elmondom, hogy xy meghalt nem biztos, hogy sajnálni fognak, lehet nem is érdekli õket... ezért nem fogom mindenkinek azt mesélni, hogy milyen az életem. Ha most hozzád odamegy egy teljesen ismeretlen koldus az utcán és elkezdi mesélni, hogy 20 évvel ezelõtt még volt családja, munkája, aztán szépen lassan elveszített mindenkit meghallgatod? Nem. Ugyanez a te elyzeted is. Orvoshoz kéne fordulnod, mert már betegesen viselkedsz és az ilyen embereket alapból ellöki mindenki magától.
Én nem vitatom, hogy sz.r neki, csak nem érdekel, ezt fogd fel. Senki nem a fájdalmát degradálja, vagy a veszteségét kérdõjelezi meg, egész egyszerûen az emberek 90%-a, MAGAS ÍVBEN sza.rik arra, hogy te szenvedsz és NEM ismétlem NEM akarnak senkinek a lelki szemetesládája lenni. Nem tudom mi olyan felfoghatatlan ebben, a kesergéssel csak leszívják mások energiáit, rájuk ragasztják a rossz érzést, a passzivitást, a keserûséget. Az emberi természet pedig önkéntelenül ahhoz vonzódik, ahhoz hajlik, aki vidám, pozitív, lelkes, és energiát ad neked. Végsõ soron a siránkozó ember is ezt csinálja. Olyasvalakihez húzódik, akitõl energiát nyerhet. Más kérdés, hogy azáltal, hogy a pozitív emberre próbálja áthárítani az összes lelki sz.rságát, ezt meg logikusan senki nem akarja elfogadni, mert nem jó. De fõképp nem egy vadidegen. Ha picsogni szeretnél, hogy az életed sz.r menj el egy pszichológushoz. Azt senkitõl ne várd - illetve várhatod, csak hiába - hogy önként s dalolva hallgassa végig a panaszaidat, mert N-E-M É-R-D-E-K-E-L senkit. Ezt értsd meg.
A kérdező hozzászólása: Abba nem gondoltok bele, hogy a múltban nagyon sok rossz dolog érhette, és a szüleit akiket nagyon szeretett õket is elvesztette? Miért nem tudtok az ilyen emberekkel barátságosabbak lenni? Abba nem gondoltok bele, hogy mellettetek megváltozhat pozitívan?
Mert krva unalmasak a síró önfájdalmas férfiak, sajnáljuk!
NÕK : egy betûs állotok N (ejtsõ Nõ) :D :D ez van õk ilyeneket szeretni kell nem érteni õket : D
A kérdező hozzászólása: bolondok mind
A kérdező hozzászólása: Vagy kérdeztem úgy is, hogy ha való életben vagyok negatív.
A kérdező hozzászólása: *kérdezhetem
Dani, te vagy az?? :D
Szerintem, ez nem csak a nõkre igaz, hanem úgy általánosságban bárkire. Mindenkinek megvan a maga dolga, baja, nekik is, és odamegy valaki nyavalyogni, meg kiadni a világfájdalmát. Engem pasiként is zavar az hogy pl FB-on rámírkálnak emberek hogy "szia, unatkozom", meg csajok/férfiak ontják rám a világfájdalmukat, és ez fõleg azoknál zavaró, aki a jót nem veled osztja meg. Ezeket aa dolgokat max azok tûrik el akik közel állnak hozzád, de azok sem sokáig.
Engem ez idegenektõl zavar. Elvagyok, békésen, vidáman, majd jön egy random idegen és elkezd nekem a világfájdalmáról keseregni. Ki õ nekem? Senkim. Érdekel mi baja? Nem, k.urvára nem... Sírjon a barátainak, ne nekem. Természetesen baráttól meghallgatom, ha van valami problémája, de egy idegennek nem érdekel az energiavámpíros, nyomasztó szövege... Amúgy a legtöbb ember alapvetõen lesza.rja a többi ember problémáit. Még ha komolyak is. Egész egyszerûen senki sem szeret a sz.r dolgokkal foglalkozni, egy vidám, optimista ember sokkal jobban bevonzza a közönségét.
A kérdező hozzászólása: És arra nem gondoltok, hogy az illetõnek nincs sok ismerõse és szeretne ismerkedni? Elõbb írtam le, ha pozitívan nyitok felétek akkor leszarjátok. És ilyenkor hogy várjátok el, hogy végig pozitív legyen?
Mint mondtam a rinyálás még a haveroknál is felejtõs, ha egy idegennek kezded el ismerkedés gyanánt az régen rossz.
nekem is van pár ismerõsöm facebookon (srác) akit alig ismerek de rámír és bunkó, rámzúdítja minden nyomorát, néha még sérteget is... most mit csináljak vele, ha alig ismerem?
A kérdező hozzászólása: Nem lenne könnyebb megpróbálni barátkozni vele, és akkor nem lenne ilyen rossz kedvû?
Sztem az emberek nem szívesen barátkoznak egy "szar az élet" felfogású emberrel. Én is ki tudnám adni néha magamból, mégsem teszem, mert tudom h senkit nem érdekel, fordított esetben engem sem érdekelne ahogy egy számomra ismeretlen személy nyavalyog. Barátnõm is úgy van, hogy elsõ perctõl full jókedvûen beszéltünk egymással, és valszeg õ is másképp állna hozzám, ha nem férfiként viselkednék, hanem egy nyavalygós kisbabaként. Fõleg ha a nõket nézzük, õk férfit akarnak, aki megnevetteti õket, és biztonságban érezhetik magukat mellette (gondolom én, nem értek ehhez). És hogy támaszkodhatna egy nõ egy olyan pasira, aki rögtön azzal indít hogy nyavalyog és a padlóról kell felszedni érzelmileg...fordított esetben én sem szeretnék olyan embert magam mellett tudni, aki csak rám zúdítja a bajait. És tényleg, van mindenkinek elég baja a tied nélkül is, szal semmiképp ne ezzel indíts, fõleg ismerkedésnél. Barátkozni is szívesebben barátkozok olyan emberrel aki jókedvû, jót lehet vele dumálni, mint egy olyannal aki folyton rinyál. Van pedig ilyen ismerõsöm, kb havonta egyszer ha összefutok vele, de akkor rögtön jön a búslakodása hogy nincs munka, nincs pénz, messze az asszony, szar az élet...igen az, és? 1-2-szer meghallgatja az ember, de már sokadjára full unalmas még nekem is, pedig én ismerem õt, bezzeg régen mindig egy laza srác volt, és ha beszéltél vele jó kedved lett, de a folyamatos rinyálása már fárasztó. Szal, sztem ne várd el azt hogy bárki vigasztalgasson csak úgy, sokkal többre mész azzal ha jó kedved van, és veled mosolyognak az emberek.
Azt hiszed, hogy te vagy az egyetlen ember a Földön, akinek meghaltak a szülei? Vagy rossz érte? Ki kéne néha mozdulni, nem egész nap a gép elõtt ülni és kockulni meg sírni, hogy milyen fos az életed. Mellesleg kérdésedre már réges rég válaszoltak és eddig senki nem értett veled egyet, pedig elég sokan írtak. Nem gondolod, hogy nem bennünk van a hiba, hanem benned?

Ahogy írok egy dvd-t akkor simán belépek egy író programba beálítom h mit szertnék írni és tölt 100%-ig azután kiveszem a dvd-t visszarakom és nincs rajta semmi. Ez mit jelenthet?

Legjobb válasz: Azt hogy elromlott a dvd íród, vagy a semmit írtad ki, esetleg nem fogadja el a cd-t amit beraktál. Próbáld meg ugyanezt CD-vel kiírni egy adatlemezt, ha nem jó én szerintem hibás meghajtó.

Azt hogy elromlott a dvd íród, vagy a semmit írtad ki, esetleg nem fogadja el a cd-t amit beraktál. Próbáld meg ugyanezt CD-vel kiírni egy adatlemezt, ha nem jó én szerintem hibás meghajtó.
A kérdező hozzászólása: de tegnap még teljesen jó volt
Akkor vedd ki, ha kiadja, akkor ért véget az írás.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!