Találatok a következő kifejezésre: Írnak fel is (437 db)

Vásároltam egy Acer Aspire 5536 típusú laptopot. Volt rajta egy kezdetleges win7. Fel raktam az enyémet, amit mindig is használtam, azóta fel is ismerte az írót, de amit írok vele másik gép el fogadja viszont az író nem ismeri fel a lemezeket?

Legjobb válasz: a megirt lemez tipusa nem igazan fugg ossze az oprendszer tipusaval...a lemeziro alkalmazas beallitasaiban kell megnezni ,hogy mit szeretnel csinalni...pl. egy ubuntu brasero is kivaloan megir egy kepfile-t ,ugy mint egy windowsos ultraiso

a megirt lemez tipusa nem igazan fugg ossze az oprendszer tipusaval...a lemeziro alkalmazas beallitasaiban kell megnezni , hogy mit szeretnel csinalni...pl. egy ubuntu brasero is kivaloan megir egy kepfile-t , ugy mint egy windowsos ultraiso
A kérdező hozzászólása: Szét szedtem az írót, kicsit ki pucoltam, át zsíroztam. Az írás szinte teljesen el ment ír, csak nagyon halványan. Most olvas lemezeket, de azt csinálja pl.: Gamestar lemez.Egy kettõt be olvas a többit nem írt lemezeknél is egyiket be olvassa gond nélkül a másikat egy pillanatra meg pörgeti (2mp) és ki alszik a led. De van olyan lemez is (eredeti) amit csak pörget.Fel pörög, le lassul, és megint fel pörög. Ez mitõl lehet. Fej gond lesz?

Írnak fel kérésre is coltyt?

Nincs semmi bajom, van peteérésem, csak , hogy növeljem az esélyeket, meg esetleg hogy ikrek legyenek, nagyon szeretném! Lehet ilyent kérni a dokitól?

Legjobb válasz: Szerintem a doki csak vizsgálat után írja fel, ha szükségességét látja. Legalábbis nálunk is így volt. Próbáld meg, de nem hiszem hogy csak úgy ír fel. Pussz!

Szerintem a doki csak vizsgálat után írja fel, ha szükségességét látja. Legalábbis nálunk is így volt. Próbáld meg, de nem hiszem hogy csak úgy ír fel. Pussz!
Clostival sem biztos ám az ikerterhesség, csak az esélyt növeli. Én örülnék neki, ha nem kellene szednem. Szerintem megpróbálhatod, de elképzelhetõ, hogy az orvos elutasít.
nem. ezt csak nögyogyász ir fel. és csak akkor ha szükség van rá

A dokim Fluconer 150 mg-ot írt fel nekem, ezt be is vettem két nappal ezelőtt, de még mindig hüvelygombám van. Mennyi idő alatt kéne elmúlnia?

Valamint mikor használhatom a hüvelyflóra helyreállító tablettákat? :S

Legjobb válasz: bocsi h irok, de elmult a gyógyszertöl??Most nekem is ez van és fluconer t irt fel a doki 1 kapszulásat.nem használtam még ezt.

bocsi h irok, de elmult a gyógyszertöl??Most nekem is ez van és fluconer t irt fel a doki 1 kapszulásat.nem használtam még ezt.


A bõrgyógyász Skinoren helyett Davercin gélt írt fel, az is jó lesz?

aknés bõrrel elmentem bõrgyógyászhoz, írt fel gyógyszereket rá, azóta 3 hét alatt sokat javult már az arcom, most mentem vissza kontorllra, és Sinoren helyett davercin-t írt fel, mert elfelejtette, hogy a kettõ közül eddig melyiket is használtam, szerintetek jó a Davercin is?

Legjobb válasz: Nekem egybõl a davercin-t irta fel és bevált ilyen alkoholos anitbiotikumos gél, a sinorent nem ismerem. De neked milyen egyéb gyógyszert írt fel? A vitamin sav-ast is? mert én azt nem mertem még beszedni, a lehetséges mellékhatásai miatt.

Nekem egybõl a davercin-t irta fel és bevált ilyen alkoholos anitbiotikumos gél, a sinorent nem ismerem. De neked milyen egyéb gyógyszert írt fel? A vitamin sav-ast is? mert én azt nem mertem még beszedni, a lehetséges mellékhatásai miatt.

Tartós beteg gyereknél ha közgyógyra írnak fel gyógyszert a megállapított havi keretet kimerítve hogy lehet, hogy sokkal magasabb árért is ingyen kaptunk gyógyszereket?

Lehet,hogy az előző hónapokban igénybe nem vett keretösszeg rajta marad és felhasználható ? Nem értettem,hogy hogyan lehet az,hogy egy csomó gyógyszert ingyen kaptunk ,sokkal több lett volna az ára,mint ami a havi gyógyszer-keretünk összege .

Legjobb válasz: Mert ha van közgyógy kártya, amit ugye tud az orvos, vagy bemutatót neki ha írja fel a gyógyszert, akkor azt a támogatást x-eli be a recepten, és függetlenül az állandóan szedett gyógyszereket felül, mást is felír hat rá, ami épp kell a gyereknek. Örülj neki hogy ilyen rendes az Orvos!

Mert ha van közgyógy kártya, amit ugye tud az orvos, vagy bemutatót neki ha írja fel a gyógyszert, akkor azt a támogatást x-eli be a recepten, és függetlenül az állandóan szedett gyógyszereket felül, mást is felír hat rá, ami épp kell a gyereknek. Örülj neki hogy ilyen rendes az Orvos!
Rajta marad a fel nem használt keretösszeg, igen, az halmozódik addig, míg le nem jár a kártyád.

Cisztára norculot tablettát írtak fel Nektek? Van egy kisebb cisztám, de a nőgyógyász nem ír fel senkit. Olyan orvost keresek, aki megpróbálta Nektek gyógyszerrel is kezelni a cisztát.

Legjobb válasz: Nekem volt cisztám, de nekem se írt fel semmit az orvos, mert gyakran elmúlnak maguktól. A gyóygszeres kezelés szerintem nem jellemzõ. Meg különben is az orvosod tudja, hogy mi a jó neked.

Nekem volt cisztám, de nekem se írt fel semmit az orvos, mert gyakran elmúlnak maguktól. A gyóygszeres kezelés szerintem nem jellemzõ. Meg különben is az orvosod tudja, hogy mi a jó neked.
Nekem nem volt mensesem 1évig, cisztám volt Norcolutot kaptam, attól megjött a mensesem és ahogy a dokim mondta:-ahogy jön a menses , úgy szívódik fel a ciszta /hormonfolyadékkal telt hólyag/! Így lett 4év alatt 3 x segített a Norcolut!Persze nem volt olyan nagy acisztám amit mûteni kellett volna!
Nekem is volt egy majd 5 cm átmérõjû cisztám, amire felírta az orvosom a Norculotot. Azt mondta 3 cm alatt semmit nem szoktak rá felírni, általában magától felszívódik. 3 és 5 cm közt kell a gyógyszer és 5 cm fölött már mûtéti beavatkozást javasolnak. Tehát amíg nem megy 5 cm fölé nincs nagy gond, hacsak nem szeretnél babát, mert állítólag csökkenti a teherbeesés esélyét. Ehhez képest egy hétre rá ahogy megtudtam a cisztát pozitív lett a tesztem :) Most 13 hetes kismama vagyok és sajnos még mindig meg van a ciszta, sõt majd 8 cm-re nõtt. Így már nem szedhetek gyógyszert úgyhogy én már csak abban bízhatok magától felszívódik... Mindenesetre mindketten jól vagyunk és ez számít :) Neked meg türelem, rendbe fogsz jönni és ha nem bízol az orvosodban fordulj másikhoz és Pestit tudok neked ajánlani...
A kérdező hozzászólása: Ennek a pesti orvosnak a nevét meg tudod írni? Nekem 5 cm alatt van még...de nem szeretném ha nõne...
Ha antibiotikumot írt fel akkor keresd fel újra mert van, hogy az már nem használ még egyszer. Én azért inkább nõgyógyászhoz mennék.
Partnered is kezelni kell.
A kérdező hozzászólása: Nincsen partnerem.
Hónapokig jártam nõgyógyászhoz hüvelygomba miatt. Mindig ugyanazt a gyógyszert írta fel, csak egyre erõsebbet. Legutolsó alkalommal mikor távoztam, az asszisztens csaj azt mondta három hónap múlva úgy is találkozunk. Olyan ideges lettem. Direkt úgy kezelnek, hogy visszajöjjön, nekik meg legyen pénzük. Elmentem az STD ambulanciára. Kiderült, hogy nem is volt gombám, felírt ott az orvos egy antibiotikumot, azóta semmi bajom.
Sajnos utolsóval egyett kell értenem. Az orvosoknak az a jó, ha minél többször mész hozzá.
Négyes vagyok megint. Ha érdekel az STD ambulanciáról pár dolog, mit csináltak, mit írtak fel, mire kell odafigyelni akkor írj privit. De azt ide is leírom amiket elmondott nekem az orvos, hogy másoknak is hátha tudok segíteni. -Tampont ne használjunk. Ha mégis, nagyon rövid idõn belül cseréljük. Estére egyáltalán ne rakjunk be tampont. -Tangát kerülni. (Azóta én is kidobáltam az összeset. Szereztem be szexi francia bugyikat. Sokkal kényelmesebb és a barátomnak is jobban tetszik :) ) -Baba tusfürdõ (három hónapja azt használom, tényleg jók) -Törölközõt és ágynemût gyakran mosni 60 fokon, más törölközõjét ne használjuk.

Milyen tápszert eszik 4, 5 hónapos babád? A doki írja fel, vagy lehet már olyat is venni, ami a dm-ben van?

Legjobb válasz: lehet már másfélét is, nekem a doki azt mondta, adhatok Hipp-et is, azt nem is kell felírnia. Amúgy az én gyerekem Beba sensitiv HA-t eszik,amit a doki ír fel, így 2200ft/db

lehet már másfélét is, nekem a doki azt mondta, adhatok Hipp-et is, azt nem is kell felírnia. Amúgy az én gyerekem Beba sensitiv HA-t eszik, amit a doki ír fel, így 2200ft/db
Fermentáltat tudom ajánlani, 900 grammos 1000ft körül van, a doki írja fel.(Nagyon jó tápszer.)Ha a dm-ben vásárolsz sokkal drágább.
Beba pro 1 850ft/600g
Lactogen 1-es ír fel a doki, 550 Ft egy doboz (600gr).

3 hónapos kisfiamnak nem elég a tej. Milyen tápszer kell neki? orvos írja fel, vagy gyógyszertárba adnak recept nélkül is. Kb milyen árba vannak?

Legjobb válasz: adnak recept nélkül is,de jobb ha orvos írja fel.Elõször is,ha valamely összetevõre érzékeny a baba,könnyebben indul ki az orvos,ha tudja mit adott neki,másodszor pedig anyagilag sem mindegy.

adnak recept nélkül is, de jobb ha orvos írja fel.Elõször is, ha valamely összetevõre érzékeny a baba, könnyebben indul ki az orvos, ha tudja mit adott neki, másodszor pedig anyagilag sem mindegy.
Mibõl gondolod, hogy nem elég a tej?
3 hónaposan fejlõdési ugrás van. Ha most tápszert adsz neki, akkor jó úton leszel a tejed elapasztása felé. Ha nem és igány szerint pár napig többször szoptatod, akkor megemeli saját magának a mennyiséget.

Tisztelt Doktor Úr! 29 éves, kétgyermekes anyuka vagyok. Egy éve méhnyakgyulladást állapítottak meg, a vizsgáló orvos nem írt fel semmi, két hét múlva mikor az eredményért mentem másik orvos volt, akkor írt fel gyógyszert, de ő is csodálkozott, hogy a más

Tisztelt Doktor Úr! 29 éves, kétgyermekes anyuka vagyok. Egy éve méhnyakgyulladást állapítottak meg, a vizsgáló orvos nem írt fel semmi, két hét múlva mikor az eredményért mentem másik orvos volt, akkor írt fel gyógyszert, de ő is csodálkozott, hogy a másik miért nem írt fel, mikor ráírta a papírra, hogy méhnyak gyulladás. Fél év múlva ismét vissza kellett ugye mennem, a diagnózis ugyanaz volt. Most már a párom is és én is kaptunk antibiotikumot. Nem rég voltam megint, mivel félév múlva vissza kellett mennem, diagnózis ugyanaz. Megint kaptam antibiotikumot, meg Klion-d 100-at. Most már HPV is jelen volt a cytológia eredményben. Az orvos azt javasolta, hogy párom menjen el urológushoz, ma volt, persze sokra nem mentünk vele, nem látott semmit. Nemrég olvastam itt a neten a Vitagyn C hüvelykrémről, és az lenne a kérdésem, hogy segíthet-e rajtam, hogy ne legyen állandóan méhnyak gyulladásom. Vagy ön mit javasolna? Mi lehet a baj? Köszönettel.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A Vitagyn C krém bizonyítottan hatékony a védekezőképesség fokozásában. Ennek ellenére, amennyiben Önnek méhnyakgyulladása van, akkor azt célzottan is javasolt kezelni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A Vitagyn C krém bizonyítottan hatékony a védekezőképesség fokozásában. Ennek ellenére, amennyiben Önnek méhnyakgyulladása van, akkor azt célzottan is javasolt kezelni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!