Találatok a következő kifejezésre: Így is a baba Akkor még (9 db)

Így is jöhet a baba? Akkor még néhány napom van a pé ig?

most kezdtem az ovu tesztet 3 napja. Tojásfehérje nyákom van 3 napja de a teszt csak ma lett nagyon halvány 2 csíkos. Úgy tudom az még negatívot jelent. Ha ennél az állapotnál voltunk együtt lehet bel?le baba? Bár próbáljuk kés?bb is csak kérdezem. Már régóta próbálkozunk valami támpontot keresek.

Legjobb válasz: Érdekes dolog ez. Egyik ismerõsöm azt mondta, hogy neki a tojásfehérje után 5 nappal van a peteérése. Ha úgy mûködsz mint õ, akkor még 1-2 nap és pozitív lesz az eredmény.

Érdekes dolog ez. Egyik ismerõsöm azt mondta, hogy neki a tojásfehérje után 5 nappal van a peteérése. Ha úgy mûködsz mint õ, akkor még 1-2 nap és pozitív lesz az eredmény.
A két csík nem lesz egyforma sötét színû. Én is teszteltem és amikor a legerõsebbnek ítéltem a csíkot akkor már elõzõ nap voltunk együtt meg utána is. Majd csináltam egy biztonsági tesztet, hogy lesz-e még sötétebb a vonal, de már nem volt semmilyen, viszont én terhes lettem:-) Szóval simán sikerülhet neked is hiszen a spermium még éldegél egy darabig úgy 72 óráig is akár.
A kérdező hozzászólása: köszönöm.remélem most sikerül.gratula és sok sikert Nektek

Ha a baba lába bal oldalt van a feje jobbrol, akkor mikortol fog megfordulni teljessen? Miota rugdos igy éreztem a helyzetét a babámnak, meg az uh is igy volt.21 hkm

Legjobb válasz: 22hetesen 4Dn még nekem is vizszintesen feküdt, elõtte meg törökülésben. 30Hetes Uhn már fejvégû volt a fekvése.Éreztem is hogy lent forgatja a buksiját. kb 28hetesen fordulhatott be ahogy éreztem. Devan hogy 36 vagy késõbbi héten illetve szülés elött fordulnak be. 32hkm

22hetesen 4Dn még nekem is vizszintesen feküdt, elõtte meg törökülésben. 30Hetes Uhn már fejvégû volt a fekvése.Éreztem is hogy lent forgatja a buksiját. kb 28hetesen fordulhatott be ahogy éreztem. Devan hogy 36 vagy késõbbi héten illetve szülés elött fordulnak be. 32hkm
Nekem az elsõ végig fejvégû volt a második a 38. héten fordult be, most a 3. a 23. héten keresztben van és épp tegnap fordult jobbról balra :) Most még sok helyük van a forgolódásra, általában olyan 28. hétre befordulnak de van aki csak a végén és van olyan is aki soha.

11 hetes kismami vagyok, és ma reggelre kicsit "barnázok"! Nagyon meg vagyok ijedve! Mit csináljak? Volt már más is így? Görcsölni nem görcsölök, remélem így is marad! Aki tud segítsen! Ugye nem lesz baja a babának?

Legjobb válasz: Azonnal nõgyógyászati ügyelet! Lehet, hogy csak egy kis vérömleny, de baj is lehet, lásson orvos. Nem volt éjjel összebújás a pároddal? Attól is lehet....

Azonnal nõgyógyászati ügyelet! Lehet, hogy csak egy kis vérömleny, de baj is lehet, lásson orvos. Nem volt éjjel összebújás a pároddal? Attól is lehet....
Menj gyorsan az ugyeletre!!!!!!, majd ird meg mi lett!Vigyazz magatokra!
A kérdező hozzászólása: nem volt semmi sem a férjemmel.. a kis fiamhoz kellett sokszor mennem, mert köhögött..
Mindenképp menj uh-ra, amint lehet! Hátha nincs gond, csk pihenned kell! Szorítok! Majd írj!
Ha nem görcsöltél, az nagyon jó jel. Nekem az elsõ terhességemnél volt, igaz az a 8. hét táján. Barnázás, nagyon pici vérzés. Nem lett semmi gond. Én akkor telefonon hívtam az orvost, azt mondta, ha nem görcsölök és nem lesz több, akkor nincs gond. Ha van orvosod, akkor vele beszélj, mielõtt elrohansz az ügyeletre.
A kérdező hozzászólása: próbáltam hívni az orvosomat, még nem vette fel, szerintem még ügyel, de mindig vissza szokott hívni! Még picit várok és újra próbálom, azóta semmi jele nincs barnázásnak, a derekamat érzem kicsit, de az is lehet, hogy már csak képzelõdök!!!
Én 2x is elkezdtem vérezni (nem barnázni). 9 és 11. hetesen. Az elsõnél nagyon megrémültem, felhítvtam a dokim, aki azt mondta vegyek be Nospát és Magne B6-ot és feküdjek le azonnal. Ha erõsödik vagy görcsölök is, akkor hívjam vissza, mert akkor be kell menni. Elmúlt :) Másodszorra fel se hívtam, ugyanúgy tettem. Most voltam a 12 hetes uh-on, minden rendben :) Nem láttak semmi különöset. De: van, akinél pár csepp barnázásnak is vetélés lett a vége, valaki meg rendesen vérzett és semmi baj nem lett. Nem lehet elõre megmondani :( Úgyhogy legalább a doki telefonon vagy ügyelet!
A kérdező hozzászólása: beszéltem az orvossal..(mivel használok Utrogestan hüvelykapszulát és nem görcsölök) azt mondta, hogy növeljem meg az adagot és szedjek még Rutascorbint is, meg persze a MagneB6-ot, ha bármi van hívjam! Reméljük ennyivel megúsztam! Amúgy azóta sincs semmi!! Köszönet mindenkinek
lehet baba...attól függ, akkor volt-e épp a peteérésed
Szerintem is teherbe lehet esni.Csakhát függ attól is, hogy mennyire vagy termékeny.Mert ugye vannak akik próbálkoznak hónapokon meg éveken át, hogy legyen baba, mások meg az elsõ alkalomnál teherbe esnek.De ha Biztos akarsz benne lenni, hogy teherbe estél-e vagy sem, hát akkor inkább menjél el egy nõgyógyászhoz, még akkor is, hogyha utána volt vérzésed, mert az sem jelenti 100%-ban azt, hogy nem estél teherbe

Van itt olyan anyuka akinek a babája nem annyit evett amenyi "elő van irva" még is hizott a pici és mosolygós baba volt és még igy is betartotta kb 3órát?

Azt értem ez alatt hogy 150ml/kg (ugye jól mondom?) kellene megenni a babának de ? nem eszik csak 90ml naponta 7szet eszik,bele számitva az éjszakai egyszeri kelést.igaz nem mindig mérem csak ugy néha,de akkor mindig ennyi.ez gond?3hónapos

Legjobb válasz: Egyáltalán nem gond, nem vagyunk egyformák mi sem ugyanannyit eszünk, felnõttek. A lányom volt ilyen, mindig keveset szopott, keveset, de hízott, már elmúlt 4 éves, most sem egy nagy evõ, a 1,5 éves fiam sokkal többet eszik, mint a nagylány.:) Ez van, tényleg ne aggódj, amíg mosolygós, hízik, boldog, van pisis, kakis pelus nincs gond.:)

Egyáltalán nem gond, nem vagyunk egyformák mi sem ugyanannyit eszünk, felnõttek. A lányom volt ilyen, mindig keveset szopott, keveset, de hízott, már elmúlt 4 éves, most sem egy nagy evõ, a 1, 5 éves fiam sokkal többet eszik, mint a nagylány.:) Ez van, tényleg ne aggódj, amíg mosolygós, hízik, boldog, van pisis, kakis pelus nincs gond.:)
az én kislányom többször keveset evett (kb 3óránként) a max amit mértem egy étkezésre 110gr volt 4hósan!!!! egyébként átlagban 50-80 grammot evett míg a vele egyidõsek 100-200 grammokat! havonta átlagban 350-600 grammot hízott tehát a minimumot!de mosolygós vidám és az orvos szerint is rendben van! (anyatejes) most 8hós kb 7, 5kg 65 cm, tehát nem nagy baba, de nem sovány egyáltalán! mászik, feláll minden okés! sokáig aggódtam mert mindig mondták milyen pici, meg hogy keveset eszik, meg az õ babájuk 1-2kg-val több, de mára már tudom hogy teljesen jó a kislányom súlya!
Igen van. Az én babám most 6hetet töltötte, hazajövetel elsõ éjszakától 3-4óránként (csak)cicizik, 3030gr jött haza most 3760gr és nyugis elégedett evés után is.
A kérdező hozzászólása: Kicsit nagy sùllyal 3900g született 3710g volt haza jövetelkor.most 16.án volt 3hónapos és 6300g.anyatejes
Hát az én lányom 300-400 ml-rel evett kevesebbet a tankönyvinél naponta, de most 8 hónapos korára 10, 5 kiló, és 78 centi, 4 óránként evett mindig is, és 6 hetes korától éjjel sem eszik már, addig is csak egyszer evett.
Tápszeres a baba? A 150-es képket csak tápszeresekre vonatkozik és ott is csak iránymutató, lehetnek eltérések. Ha anyatejes és igény szerint szoptatod, akkor bárennyit is eszik, akkor az neki az elég. Ne aggódj emiatt! Nem kell egyébként méregetni, csak ha keveset pisil, vagy megváltozik a közérzete, esetleg akkor ha nem hízik de ez utóbbi sem mindig gond, vannak olyan idõszakok amikor keveset híznak vagy stagnálnak, ez lehet normális. Ha pedig mindenképp mérni akarod, akkor ne csak néha mérd, hanem legalább 24 órán át minden étkezést, de inkább több napot, és abból látod majd hogy nem minden nap eszik meg ugyanannyit. Az enyém néha 600-at eszik, néha 800-at, és a 150-es képlet szerint 700-at kéne neki, de mivel anyatejes, én ezt nem veszem ennyire komolyan. Úgyis annyit eszik amennyire szüksége van.
A kérdező hozzászólása: Anyatejes igen

Másfél éve nem volt mozgás a bankszámlámon. Ma elvileg utaltak nekem pénzt, de mikor az automatából fel akartam venni, kiderült, hogy a kártyám érvénytelen! Akkor a számlámat is megszűntethette a bank? És akkor így meg sem történt az utalás?

Legjobb válasz: Számlát nem szüntetnek meg, azt csak az ügyfél szüntetheti meg. Az utalás megtörtént, az más kérdés, hogy mennyit látsz az utalt összegbõl, mert a havai számlavezetési díjakat alapból a számlára terhelték.

Számlát nem szüntetnek meg, azt csak az ügyfél szüntetheti meg. Az utalás megtörtént, az más kérdés, hogy mennyit látsz az utalt összegbõl, mert a havai számlavezetési díjakat alapból a számlára terhelték.
A számla még biztosan megvan, csak a kártya járt le. Ha nem volt a számlán pénz, akkor mínuszba mentél, az utalásból ennyivel kevesebbet fogsz tudni felhasználni.
nem tudom, hívd fel õket ha másfélévig nem volt rajta pént és nagyon mínuszba ment akkor megszüntethetik
sõt, ha 9 órája utalták az már szombat kint is, nemmegy a giro, el se indul a pénz csak hétfõn reggel
az USA-ból sem több, de tegnap nem volt nálunk banki nap. Tehát csak hétfõn fog beérkezni, utána még váltják.Szerdán lesz pénz
A kérdező hozzászólása: Oh köszi, ezt nem tudtam! Amúgysem vagyok túl jártas ezekben a banki ügyekben. Hát akkor még hétfõn se nagyon lesz értelme bemennem, ezek szerint, mert még ha Hollandiából is 3 nap, akkor az USA-ból ki tudja mennyi.
Munkaszüneti nap van. Hétfõn hatkor nyit az online bankrendszer, de mivel nemzetközi átutalás, így pár napot még várni kell. Nekem Hollandiából 3 munkanap.
A bankátutalások futamideje egy-két munkanap. Ha 8 órája utalták, akkor lehet, hogy még hétfõn sem lesz a számládon.
A kérdező hozzászólása: hát egy 8 órája kb. De hétfõre ideér, ha a számlám még megvan az tuti.
mikor utalták el? mert lehet hogy még itt sincs.
A kérdező hozzászólása: Nem küldtek semmirõl semmi papírt ezen mondjuk meg is lepõdtem! Dombornyomott, de chipes kártyám van, jó drága is volt, szóval nem tudom.Mondjuk nem az a lényeg, hogy nincs kártyám, mert az nem érdekes, abban bízom, hogy a számlaszámom megmaradt az utalás miatt.Bár ha nem élne már, gondolom a tranzakció közben/után ezt jelezte volna a rendszer.Mondjuk Amerikából jött az utalás, ott nem tudom, mi hogyan megy, és dollárban.Hát jobb ötletem nincs, hétfõn bemegyek a bankhoz és érdeklõdök.Csak érdekelt volna, hogy más is volt-e így.
Lehet hogy dombornyomott a kártyád. Nekem is bõven érvényesség lejárta elõtt ki kellett cserélnem a régit mert az új jogszabályok miatt már csak chip-es kártya lehet. Lehet hogy értesítettek hogy új kártyát fognak adni de nem értek el... Én erre tippelnék.
nem. A tartozásokról biztos küldtek. Hívd fel õket (a kárzya ügyfélszolgálat ma is megy) és kérdezd megmit látnak
A kérdező hozzászólása: Az Erstenél vagyok.Azt gondoltam, hogy kevesebb lesz a pénz, amit utaltak, mivel levonják a felhalmozódott számlavezetési díjat.De azt gondolom, ha megszûntettek volna bármit is , arról küldtek volna értesítést levélben, nem?
Egyrészt a bankszámlaszerzõdést is fel tudják mondani - tartozás miatt fel is mondhatja a bank, ha a hitelkeretre nincs szerzõdés, ekkor a számla tartozását kivezetik a számláról, a nullás számlát bezárják, a tartozást pedig egyéb követelésként érvényesítik. Másrészt több bank is alkalmazza a számlablokkolást, általában akkor, ha pénzmozgás nélkül negatív egyenleget mutat a számla. Ekkor a személyes beavatkozás segít csak, a blokkolt számla nem fogad utalást sem. Szóval anélkül nehéz a kérdésre válaszolni, hogy tudnánk, melyik banknál vezeti a kérdezõ a számláját.
A kártyád lejárt? Ott a dárum rajta
A kérdező hozzászólása: Hát köszi! Akkor szedánál elõbb nem is megyek érdeklõdni, mert felesleges!

Az új rendszer szerint ha netbankon utalok, akkor még aznap megkapják. Ha besétálok a bankba és ott utaltatok akkor is így van?

Létezik, hogy utaltam vasárnap este és még nem kapták meg?

Legjobb válasz: az attól függ, hogy a papíron beadott megbízást mikor dolgozzák fel. Vagy azonnal, vagy késõbb kötegelve. A netbank azért biztosabb, mert azonnal rögzül a megbízás kivéve a munkaszüneti napokat, ilyenkor az azt követõ elsõ munkanap teljesül

az attól függ, hogy a papíron beadott megbízást mikor dolgozzák fel. Vagy azonnal, vagy késõbb kötegelve. A netbank azért biztosabb, mert azonnal rögzül a megbízás kivéve a munkaszüneti napokat, ilyenkor az azt követõ elsõ munkanap teljesül
Nem, nem létezik. Ha vasárnap utaltál akkor netbankon utaltál, tehát annak minimum hétfõn ott kellene lennie. Ha bemész a bankba utalni, akkor az átutalási megbízás papaír alapon ami azt jelenti, hogy másnap nyitásnál látszik a szláján a küldött félnek.
Ja és az elsõnek: törvényi szabályozás szerint maximum egy órán belül kötegelve és köteg ellenõrizve (tehát teljesítve) kell lennie az utalásnak, amit papír alapon a bankban töltesz ki.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a válaszokat!!
Miért ne mehetnél el?
A kérdező hozzászólása: Azt szeretném tudni, hogy normális még a hasfájás?nem folyamatosan, csak beleszúr vagy hasit..
A kérdező hozzászólása: Szoritok neked, majd ird meg mi újság!És köszönöm a válaszokat!
Már nyugodtan elmehetsz. Én is hasonló körülmények között dolgoztam, elmondtam neki, és azonnal kiírt. Gratulálok!
Normalis orvos kiir. Engem annak idejen kiirtak, en is gyarba dolgoztam. Most ha terhes vagyok en is, akkor kb 5hetes.Csutortokon megyek dokihoz ha minden igaz.
A kérdező hozzászólása: Olyan indokkal, hogy egy gyárba dolgozok ahol a legkisebb emelni való súly 15 20 kg gõzölög a 200fokos ragasztó rengeteget savaznak és nagyon sok tisztitószer van amit védõfelszerelésbe kellene használni ha lenne..
Szinte semmi. Milyen indokkal?
A kérdező hozzászólása: Szerintetek ilyen korai szakaszba van esély rá, hogy felvesz táppénzre?
Normális orvos ilyenkor nem nyomkod össze, egy hüvelyi ultrahanggal a petefészkek és a méh is látható.Nem kell feltétlenül manuális vizsgálat, estleg mondd el, hogy nem szeretnéd.
Én is 6 hetes voltam amikor elmentem. Az orvos megvizsgált - ez pont olyan, mint a sima nõgyógyászati vizsgálat- aztán kaptam egy papírt, hogy kb 6 hetes terhesség és azzal engedett el, hogy 2 hét múlva jelentkezzek a védõnõmnél.
A kérdező hozzászólása: mindenki mást mond nekem meg elsö baba nem tudom mit csináljak van aki azt mondja korai nem fog semmit mondani a doki van aki azt mondja, hogy nem jó ha megnyomkodják..
Ha nem tapasztalsz pecsételést, vérzést, akkor normális. De majd említsd meg az orvosnak is.

Akinek volt már csoki cisztája annak mit mondott az orvos ez jó vagy rossz ciszta? Lehet ettől még baba? Ha van még másik ciszta is és mind a 2-ő a petefészken van így mi a helyzet?

Legjobb válasz: A csokiciszta egy endometrium darab az ováriumon. A jó hír az, hogy gyakorlatilag minimális az esélye, hogy elrákosodjon, de sajnos gyakran okoz meddõséget...

A csokiciszta egy endometrium darab az ováriumon. A jó hír az, hogy gyakorlatilag minimális az esélye, hogy elrákosodjon, de sajnos gyakran okoz meddõséget...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!