Találatok a következő kifejezésre: Így is a baba Akkor (40 db)

Ha nagyon türelmetlen vagyok, ideges és feszült, hogy már megint nem sikerült a baba, akkor így nem is fog?

Kérem írjon, akinek így is sikerült, bár már nem is reménykedett!

Legjobb válasz: de hogy nem fog. bisztosan sikerülni fog. na aggodj sok babus megvárakoztassa a szüleit. de ha majd sikerül akkor nagyobb öröm lessz hisz sokat vártál rá. hidd el nagyobb öröm lesz neked,mint annak akinek rögtön összejött. és mikor karodban tartod,aztmondod megérte. sok sikert. mi is már 1 éve várjuk.

de hogy nem fog. bisztosan sikerülni fog. na aggodj sok babus megvárakoztassa a szüleit. de ha majd sikerül akkor nagyobb öröm lessz hisz sokat vártál rá. hidd el nagyobb öröm lesz neked, mint annak akinek rögtön összejött. és mikor karodban tartod, aztmondod megérte. sok sikert. mi is már 1 éve várjuk.
Írták már ezen az oldalon is, hogy sokadszorra nem sikerült, totál depis lett a hölgy, azt gondolta, neki már nem is lehet gyermeke, feladta, és akkor a következõ hónapban már nem jött meg neki! Szóval, van ellenpélda! Fel a fejjel!
Csak megnyugtatni tudlak, én is így voltam. Mi 9 hónapig próbálkoztunk (persze tudom, hogy mások ennél hosszabb ideig is, de azért pár negatív tesztet tartottam már a kezemben). Tudom mi az, hónapról hónapra csalódni. Szóval már én is ideges és feszült voltam, és sokan mondták, hogy ne akarjam ennyire, mert emiatt nem fog összejönni, azt mondták, higyjem el, majd akkor sikerül, ha "leteszünk róla". Hát én nem tettem le, és a 10 hónapban sikerült, pedig akkor is ugyanolyan feszülten vártuk, mint az elõzõekben. Úgyhogy csak kitartást tudok kívánni, meglátod, hamarosan megtalál benneteket a ti babátok! Sok sikert!
Szia porobáld magad megnyugtatni, tudom hogy nagyon nehéz de sikerülni fog és a baba is össze fog jönni.Nálunk is nehezen jött össze és sajnos nem sokáig örülhettünk mert 5 hetessen elvetéltem és most újra várnunk kell és kezdödik elörröl minden. probálj hozzá állni pozítívan jönni fog

Ha terhes vagyok akkor a fehér folyásnak minden nap kell lennie? Mert nálam egyik nap sok fehér van, a másik nap szinte semmi. Így is lehet baba? Van más "tünet" is. Holnap nem kellene megjönnie.

Legjobb válasz: Ha megnézed a babatervezõkotthona.hu-n akkor világos lesz hogy terhesség esetén inkább szárazsság jellemzõ a hüvelyre bõséges nyálka csak azoknál jellemzõ akik a ciklus napjain amugy is sok nyálkát jegyeztek föl. Ime a leirás: Sok terhesgörbén megfigyelhetö, hogy a nök a várt menstruáció idöpontja körül szárazak voltak vagy csak krémes állagú hüvelyi nyálkájuk volt. Sokan azt mondják, hogy a terhesség alatt megnö a nyálkatermelés. Saját tapasztalataim szerint ez akkor következett be, amikor már régen pozitív volt a terhességi tesztem. Másrészt mint említettem, lehet ebben a kezdeti idöpontban sok nyálkát mefigyelni, amennyiben a vérzés a kapuban áll. A felmérésem azt mutatta, hogy azok a terhes nök, akik a várt menstruáció idöpontjában sok nyálkát figyeltek meg, általában is több nyálkát jegyeztek fel az egész ciklus során (p. ahol mások szárazak voltak, ott ök krémes nyálkával rendelkeztek).

Ha megnézed a babatervezõkotthona.hu-n akkor világos lesz hogy terhesség esetén inkább szárazsság jellemzõ a hüvelyre bõséges nyálka csak azoknál jellemzõ akik a ciklus napjain amugy is sok nyálkát jegyeztek föl. Ime a leirás: Sok terhesgörbén megfigyelhetö, hogy a nök a várt menstruáció idöpontja körül szárazak voltak vagy csak krémes állagú hüvelyi nyálkájuk volt. Sokan azt mondják, hogy a terhesség alatt megnö a nyálkatermelés. Saját tapasztalataim szerint ez akkor következett be, amikor már régen pozitív volt a terhességi tesztem. Másrészt mint említettem, lehet ebben a kezdeti idöpontban sok nyálkát mefigyelni, amennyiben a vérzés a kapuban áll. A felmérésem azt mutatta, hogy azok a terhes nök, akik a várt menstruáció idöpontjában sok nyálkát figyeltek meg, általában is több nyálkát jegyeztek fel az egész ciklus során (p. ahol mások szárazak voltak, ott ök krémes nyálkával rendelkeztek).
Nem jól fogalmaztál. Nem KELL lenni. Igazság szerint a folyás nem mindenkinél mérvvadó. Legtöbbször bõ vizes folyás van menstruáció elõtt 1-2 nappal. De valakinek krémes folyása van. Sajnos annyira így nem lehet meghatározni. Lassan már kimutatja a teszt (érzékeny 10-es). Drukkolok hogy sikerüljön mert úgy érzem, hogy nagyon szeretnéd! Hajrá!
A kérdező hozzászólása: Húh, köszönöm a válaszokat! Hát akkor erre nem alapozom.

Így is jöhet a baba? Akkor még néhány napom van a pé ig?

most kezdtem az ovu tesztet 3 napja. Tojásfehérje nyákom van 3 napja de a teszt csak ma lett nagyon halvány 2 csíkos. Úgy tudom az még negatívot jelent. Ha ennél az állapotnál voltunk együtt lehet bel?le baba? Bár próbáljuk kés?bb is csak kérdezem. Már régóta próbálkozunk valami támpontot keresek.

Legjobb válasz: Érdekes dolog ez. Egyik ismerõsöm azt mondta, hogy neki a tojásfehérje után 5 nappal van a peteérése. Ha úgy mûködsz mint õ, akkor még 1-2 nap és pozitív lesz az eredmény.

Érdekes dolog ez. Egyik ismerõsöm azt mondta, hogy neki a tojásfehérje után 5 nappal van a peteérése. Ha úgy mûködsz mint õ, akkor még 1-2 nap és pozitív lesz az eredmény.
A két csík nem lesz egyforma sötét színû. Én is teszteltem és amikor a legerõsebbnek ítéltem a csíkot akkor már elõzõ nap voltunk együtt meg utána is. Majd csináltam egy biztonsági tesztet, hogy lesz-e még sötétebb a vonal, de már nem volt semmilyen, viszont én terhes lettem:-) Szóval simán sikerülhet neked is hiszen a spermium még éldegél egy darabig úgy 72 óráig is akár.
A kérdező hozzászólása: köszönöm.remélem most sikerül.gratula és sok sikert Nektek

Ma voltam 32. heti UH-n és azt mondta az orvos, hogy nagyobb a baba így majdnem 34 hetesnek írt Jártatok így ti is? MOst akkor előbb jön majd 2 héttel vagy csak nagy baba lesz?

Legjobb válasz: Az értékekre már nem emlékszem de folyamatosan nagyobb volt 1-2 héttel minden mérete, én is azt hittem hogy elõbb jön, de csak 5 nappal kívánkozott ki elõbb. A súlyával tévedtek a legnagyobbat egyébként, fél kg-mal nagyobb lett. Valószínûleg csak nagyobb lesz. A húgom legnagyobb babájánál a szülést is be kellett indítani, mert nagyság ide vagy oda, jól érezte bennt magát...

Az értékekre már nem emlékszem de folyamatosan nagyobb volt 1-2 héttel minden mérete, én is azt hittem hogy elõbb jön, de csak 5 nappal kívánkozott ki elõbb. A súlyával tévedtek a legnagyobbat egyébként, fél kg-mal nagyobb lett. Valószínûleg csak nagyobb lesz. A húgom legnagyobb babájánál a szülést is be kellett indítani, mert nagyság ide vagy oda, jól érezte bennt magát...
mekkora adatokat mért??
nem valószínû hogy elõbb fog jönni csak nagyobb baba lesz.Nekem is nagyobbnak mérték az utolsó trimeszterben , és egy gyönyörû 4050 g-os babám született a 39.hétre.:)
Az én kislányomat is nagyobbra mondták, 2 héttel... Na, ehhez képest a 39. héten született 2950g és 50cm volt:) Úgyhogy nem biztos, hogy elõbb jön, d az sem, hogy nagyobb lesz.:)
A kisfiamnál 37.hétben mondta az orvos, szülésérett bármikor kibujhat, ennek ellenére 42.héten császároztak.
Sziasztok Nekem már 2x javította át a Dr a szülés várható idõpontját igy Szept közepéröl Szept elejére ugrottunk kb 2.5 héttel nagyobb mint ½kéne½ az elsõ számítás alapján.Úgyhogy mostmár kíváncsi vagyok , hogy milessz mert tervezett császárom lessz és így még azt is átjavította Szept elsõ hetére. Örömteli babavárást midenkinek. 31-hetes km
A kérdező hozzászólása: sziasztok én sztkba járok és a nagy Uh-ra meg a Dél-Pestibe és az sztks orvos kért flowmetriát, de Az uh s doki csak ezeket az adatokat mérte meg Ac, 287 mm Th, 69 mm, Fl, 59 mm, Jó szívmüködés, hátsó falon tapadt lepény, általános mennyiségû magzatvízt Ez nem kevés?????? Se súly se Bpd?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!!! Mindenkinek problémamentes terhességet!! Könnyû szülést!!

Ha az első baba 2 héttel előbb érkezett a kiírtnál, akkor számíthatok arra, hogy most is így lesz?

Más az apuka!

Legjobb válasz: Nem. a baba akkor születik amikor a hormonok jelzik a tüdõ érése felszabadit egy hormont az inditja be a szülést. lehet hogy akkor két héttel elöbb szültél most akár túl is hordhatod..

Nem. a baba akkor születik amikor a hormonok jelzik a tüdõ érése felszabadit egy hormont az inditja be a szülést. lehet hogy akkor két héttel elöbb szültél most akár túl is hordhatod..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, meglepõ...
Biztos, hogy nem. véletlen mondjuk lehet. Nekem mindkettõ a 38 hétre született. Pontosan ugyanúgy ugyanannyi ideig zajlott minden. A két szülés közt olyan félórás fájáskülönbséget tudnék megállapítani. Szerintem ez inkább a ritka, hogy pontosan ugyanannyi idõre, ugyanolyan szituban, ugyanugy 5 óra mulva a magzatviz elfolyástól baba lett. :)
Az eslönek iagaz van, ez csak a gyerektöl függ: nekem az elsö a kiirás napján lett, a második 4 nappal késöbb, a harmadik meg 10 nappal korábban.

11 hetes kismami vagyok, és ma reggelre kicsit "barnázok"! Nagyon meg vagyok ijedve! Mit csináljak? Volt már más is így? Görcsölni nem görcsölök, remélem így is marad! Aki tud segítsen! Ugye nem lesz baja a babának?

Legjobb válasz: Azonnal nõgyógyászati ügyelet! Lehet, hogy csak egy kis vérömleny, de baj is lehet, lásson orvos. Nem volt éjjel összebújás a pároddal? Attól is lehet....

Azonnal nõgyógyászati ügyelet! Lehet, hogy csak egy kis vérömleny, de baj is lehet, lásson orvos. Nem volt éjjel összebújás a pároddal? Attól is lehet....
Menj gyorsan az ugyeletre!!!!!!, majd ird meg mi lett!Vigyazz magatokra!
A kérdező hozzászólása: nem volt semmi sem a férjemmel.. a kis fiamhoz kellett sokszor mennem, mert köhögött..
Mindenképp menj uh-ra, amint lehet! Hátha nincs gond, csk pihenned kell! Szorítok! Majd írj!
Ha nem görcsöltél, az nagyon jó jel. Nekem az elsõ terhességemnél volt, igaz az a 8. hét táján. Barnázás, nagyon pici vérzés. Nem lett semmi gond. Én akkor telefonon hívtam az orvost, azt mondta, ha nem görcsölök és nem lesz több, akkor nincs gond. Ha van orvosod, akkor vele beszélj, mielõtt elrohansz az ügyeletre.
A kérdező hozzászólása: próbáltam hívni az orvosomat, még nem vette fel, szerintem még ügyel, de mindig vissza szokott hívni! Még picit várok és újra próbálom, azóta semmi jele nincs barnázásnak, a derekamat érzem kicsit, de az is lehet, hogy már csak képzelõdök!!!
Én 2x is elkezdtem vérezni (nem barnázni). 9 és 11. hetesen. Az elsõnél nagyon megrémültem, felhítvtam a dokim, aki azt mondta vegyek be Nospát és Magne B6-ot és feküdjek le azonnal. Ha erõsödik vagy görcsölök is, akkor hívjam vissza, mert akkor be kell menni. Elmúlt :) Másodszorra fel se hívtam, ugyanúgy tettem. Most voltam a 12 hetes uh-on, minden rendben :) Nem láttak semmi különöset. De: van, akinél pár csepp barnázásnak is vetélés lett a vége, valaki meg rendesen vérzett és semmi baj nem lett. Nem lehet elõre megmondani :( Úgyhogy legalább a doki telefonon vagy ügyelet!
A kérdező hozzászólása: beszéltem az orvossal..(mivel használok Utrogestan hüvelykapszulát és nem görcsölök) azt mondta, hogy növeljem meg az adagot és szedjek még Rutascorbint is, meg persze a MagneB6-ot, ha bármi van hívjam! Reméljük ennyivel megúsztam! Amúgy azóta sincs semmi!! Köszönet mindenkinek
lehet baba...attól függ, akkor volt-e épp a peteérésed
Szerintem is teherbe lehet esni.Csakhát függ attól is, hogy mennyire vagy termékeny.Mert ugye vannak akik próbálkoznak hónapokon meg éveken át, hogy legyen baba, mások meg az elsõ alkalomnál teherbe esnek.De ha Biztos akarsz benne lenni, hogy teherbe estél-e vagy sem, hát akkor inkább menjél el egy nõgyógyászhoz, még akkor is, hogyha utána volt vérzésed, mert az sem jelenti 100%-ban azt, hogy nem estél teherbe

Ha a baba lába bal oldalt van a feje jobbrol, akkor mikortol fog megfordulni teljessen? Miota rugdos igy éreztem a helyzetét a babámnak, meg az uh is igy volt.21 hkm

Legjobb válasz: 22hetesen 4Dn még nekem is vizszintesen feküdt, elõtte meg törökülésben. 30Hetes Uhn már fejvégû volt a fekvése.Éreztem is hogy lent forgatja a buksiját. kb 28hetesen fordulhatott be ahogy éreztem. Devan hogy 36 vagy késõbbi héten illetve szülés elött fordulnak be. 32hkm

22hetesen 4Dn még nekem is vizszintesen feküdt, elõtte meg törökülésben. 30Hetes Uhn már fejvégû volt a fekvése.Éreztem is hogy lent forgatja a buksiját. kb 28hetesen fordulhatott be ahogy éreztem. Devan hogy 36 vagy késõbbi héten illetve szülés elött fordulnak be. 32hkm
Nekem az elsõ végig fejvégû volt a második a 38. héten fordult be, most a 3. a 23. héten keresztben van és épp tegnap fordult jobbról balra :) Most még sok helyük van a forgolódásra, általában olyan 28. hétre befordulnak de van aki csak a végén és van olyan is aki soha.

Ha már több mint 2 éve nem sikerül a baba és nem fogunk elmenni semmilyen kivizsgálásra, akkor így már nem is fog sikerülni soha az életbe?

Legjobb válasz: Sikerülhet, de persze ez attól is függ, hogy van-e szervi gond, vagy nincs. Azért érdemes kivizsgálásra menni, mert lehet, hogy olyan gond van, ami mellett spontán nem jöhet össze, viszont kisebb kezelés után meg igen, tehát én mindenképpen elmennék. Utána még mindig el lehet gondolkozni azon, hogy amit ajánlanak megoldásként, azzal éltek-e vagy sem.

Sikerülhet, de persze ez attól is függ, hogy van-e szervi gond, vagy nincs. Azért érdemes kivizsgálásra menni, mert lehet, hogy olyan gond van, ami mellett spontán nem jöhet össze, viszont kisebb kezelés után meg igen, tehát én mindenképpen elmennék. Utána még mindig el lehet gondolkozni azon, hogy amit ajánlanak megoldásként, azzal éltek-e vagy sem.
De sikerülhet. Rendben van minden köztetek? Nincsenek pszichés, lelki problémáitok? Esetleg anyagi? Ha minden rendben van, akkor elvileg össze kellene jönnie a babának. Ne adjátok fel, de ne is görcsöljetek rajta.
Érdemes lenne kivizsgáltatni magatokat, hogy szervi probléma lehet-e. Ha nem, akkor pszichés és azon könnyen lehet változtatni.
Azért rá kellene kérdezni, hogy akar-e egyáltalán babát. Mert ez annyira piti dolog, hogy nagyon. Egy gyerekért többet kell majd megtennie. Nem tudom beszéltetek-e már errõl komolyabban, de lehet, hogy nem ártana!
Írtam neked privit.
A kérdező hozzászólása: Persze, hogy akar babát. Hiszen már több mint 2 éve próbálkozunk. De csak spontán vagyunk együtt, nem nézzük azt, hogy most mikor kell meg mikor kéne szünetetet tartani. Elég intenzív a szexuális életünk, legalább napi 1-szer mindig együtt vagyunk, de van, hogy többször is...
Az sem jó, ha túl sûrûn éltek nemi életet. Úgy olvastam, hogy a legideálosabb ebben az esetben 2 naponta.
legideálisabb
Ha több, mint 2 éve nem sikerül, akkor azért idõszerû már egy kivizsgálás. Lehet, hogy én egy hisztérika vagyok, de ha a férjemmel ennyi ideje nem jönne össze a baba, és nem lenne hajlandó elmenni kivizsgálásra, akkor bizony erõsen megkérdõjelezném, hogy tényleg akar-e gyereket.
Utolsó vagyok, fõleg azért, mert a nõnek kell majd kihordania, neki fog fájni, kényelmetlen lenni, neki kell orvoshoz járnia, a kivizsgálás is bonyolultabb és összetettebb, neki kell megszülnie, stb, a férfi meg annyit képtelen tenni, hogy elmegy és kiveri egy pohárba, nézzen már magába..
A naponta történõ együttlét simán lehet az akadály, mint már írták. Meg kellene figyelni pl. hõmérõzéssel, hogy mikor van peteérésed, elõtte legalább 3-4 napot kihagyni (persze apuka a lényeg, hogy minden "bent maradjon"), és utána nekistartolni. Bár én is érzek némi feszültséget ebben a kapcsolatban, ha az egyik fél nem akarja igazán, akkor az is simán megakadályozza a foganást pszichés alapon. Én ismerek ilyet. A férfi nem akart gyereket, aztán szét mentek, mindenki egy másikkal jött össze, és mindkét helyen egybõl lett is baba...
A kérdező hozzászólása: Még nem vagyunk 30-on felül. :) Én amúgy már voltam dokinál, látta, hogy van ovulációm meg már régóta hõmérõzöm is és a görbéimet is látta, és minden rendben volt. Aztán azt mondta, hogy részletesebb kivizsgálást ha akarunk, akkor elõször a férjemet kéne és utána jöhetek én, mert neki csak annyi lenne a dolga, hogy mintát adjon pohárba...egy nõ az meg bonyolultabb, altatás meg minden, azt mondta a doki.
A kérdező hozzászólása: Köszi! De ha nem megyünk, akkor így már azt jelenti, hogy spontán nem is sikerülhet magától?
A kérdező hozzászólása: Eléggé stresszes az életünk. Lehet, hogy emiatt nem sikerül. Viszont szerintem nem fog megváltozni az életünk, mert mindig stresszes...így akkor lehet, nem is fog sikerülni emiatt.
A kérdező hozzászólása: De a férjem nem akar elmenni, és most emiatt már én sem, és már igazából nem is foglalkoztat annyira az egész, mint még eleinte, csak számolom a hónapokat és nem értem...
Hát talán egy nyugisabb pillanatban érdemes lenne átbeszélned ezt vele, hogy mindkettõtök kivizsgálása fontos lenne. Megteheted azt is, hogy Te a tudta nélkül elmész, de ez nem biztos hogy szerencsés, fõleg, ha kiderül, hogy Nálad minden rendben, mert utána nehezebb lenne neki elmondni, hogy "figyelj, én kivizsgáltattam magam, velem minden ok..." stb. Szerintem ez a kapcsolatotokat nagyon aláásná, szóval együtt kell ezt megküzdeni, még ha nehéz is... Sok erõt!
A stressz hormonok meggátolják a teherbeesést. Ha szeretnétek babát, mielõtt életmódot kell váltanotok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsotokat.
Szia Szerintem a kivizsgálásokat azt nálad kéne eloszor elkezdeni majd aztán a nogyogyász ajánlására ha nálad minden rendben van elkuldi a férjedet is...Nemtudom én nemhagynám a véletlenre a dolgokat, foleg ha babát szertnék, és a magam egészségéért sem hagynám annyiban, kitudja h mi lapul a háttértben...Nem nagy kivizsgálásokrol van szo, vérvétel UH, esetleges endokrinologia kivizsgálás...nemnagy cucc, és még nemis annyira idoigényes...Csak magambol kiindulva ha nem szánom rá magam a kivizsgálásokra, akkor valoszinuleg soha nem eshettem volna teherbe.Ne érts félre, nemmondom h nálad is ugyan ez lenne, MERT NEMBIZTOS, de hidd nyugidtabb leszel ha minden rendben lesz.Sok sikert
Szia! Nem olvastam a válaszokat, de nem feltétlenül kell orvoshoz mennetek ha még mást nem próbáltatok! Van ovuteszt, hõmérõzés egyéb otthoni praktikák ami lehet elég ahhoz hogy orvos nélkül babátok legyen! Azért ha már 30-on felül vagytok és esetleg van valami orvosi problémátok, mégis csak muszáj lesz elõbb utóbb orvoshoz menni!
Utolsónak igaza van. Ha tudat alatt az egyik fél nem akar gyereket, könnyen meg lehet, hogy ezért nem össze a dolog. És valóban voltak olyan helyzetek, hogy miután szétmentek a felek és mással jöttek össze, azonnal lett baba. Párkapcsolati probléma is állhat a háttérben.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!