Találatok a következő kifejezésre: Évek óta párkapcsolatban élek, de (2 db)

Évek óta boldog párkapcsolatban élek, de mostanában a srácok egyre többet próbálnak velem flörtölni, hogyan lehet ezt kivédeni?

Nagyon sokáig visszahúzúdó, csúnya lány voltam, de megismerkedtem a párommal, elmúlt a kamaszkor és megszépültem, nagyobb lett az önbecsülésem, és mostanában sok srác szeretne velem szemezni, flörtölni. Hogyan tudnám ezt úgy elhárítani, hogy ne tünjek bunkónak vagy visszahúzódónak?

Legjobb válasz: egyszerûen csak ne is figyelj oda rá és kész.. de légy természetes, ne pedig görcsös .. ha pedig valaki konkrétan oda megy akkor közöld vele h neked van barátod és nem szeretnél ismerkedni..

egyszerûen csak ne is figyelj oda rá és kész.. de légy természetes, ne pedig görcsös .. ha pedig valaki konkrétan oda megy akkor közöld vele h neked van barátod és nem szeretnél ismerkedni..
elsõ válaszoló vagyok és nem igazán értem mit sírsz ilyen dolgon...mit problémázol és aggodalmaskodsz?Szerintem pl a 2. hozzázyólónak is lehet van vkije és attól függetlenül mégis megnézi más ugyan úgy ahogy téged is..meg rajtad kívül mást is megnéz legalább egy ember ha van pasija ha nincs!Most neked épp van...ok..örülj neki h megnéznek..és ha akarsz mondja nemet.Neked szerintem az egyetlen bajod az h nem szoktál hozzá h bárkinek is bejöhetsz...most vagy azért mert kamaszkorodban nem voltál szép...vagy alapba kicsi az önbizalmad...vagy is-is..ennyi
egy kis szemezés még belefér, nem?az nem megcsalás, csak önbizalomnövelés!:-) ha meg nem akarod, h megnézzenek ne menj ki az utcára.a szép, dekoratív nõket mindig megnézik!
megmondod h van pasid ennyi
öltözködj diszkrétebben.
Én teljesen megértelek.Elvileg szép vagyok mégsem tudom én sem hogyan kezelni ezeket a helyzeteket.Nyugi, még hogyha velünk is van a baj, legalább már ketten vagyunk:D
más örülne, ha a pasik bottal piszkálnák, te meg sírsz, h a pasik rajtad legeltetik a szemüket. nekem is van pasim 2 éve, imádjuk egymást, mégis tök jó érzés, h a pasik megnéznek a villamoson. sõõõt, van, h flörtölök 1-2vel, mert jó dolog :) és utána tök jól érzem magam. pedig nem vagyok topmodell, csak van kisugárzásom... sajnállak, h ilyen bénán fogod fel ezeket a dolgokat, ahelyett, h profitálnál belõlük.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. Biztos velem van a baj, mert nekem kellemetlen, ha állandóan néznek.
második válaszolóval egyetértek és nem látom a problémát:) most le lehet pontozni...de tényleg ezzel mindenki így van nap mint nap...akkor ennyi erõvel senki nem menne ki az utcára
A kérdező hozzászólása: Nekem probléma, ha néznek engem és nem tudok semmit csinálni csak lefele nézni, mert folyamatosan néznek.
én pedig a második válaszoló vagyok, igen nekem is van barátom, és volt már arra is példa h az utcán szólitottak le ismerkedés céljából, én pedig közöltem nem bunkón h nekem van btom, váltottunk pár mondatot és kész .. ebben nincs semmi..van olyan is h megnéznek.. de én sem csinálok belõle ügyet.. sõõõt a barátom sem.. szóval sztem a te problémád az egyáltalán nem probléma!
A kérdező hozzászólása: Csak akkor flörtöl egy srác a lánnyal, ha a lány minden testrésze kint van?
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló! Farmer nadrágot, pólót, sportcipõt hordok. Hogyan lehet még diszkrétebben öltözködnöm. Vegyek fel símaszkot, garbót?
A kérdező hozzászólása: De ha beülünk bnõmmel egy KVra, két asztallal arréb szemezni próbálnak velem. Kiabáljak át neki hogy van pasim? Ilyenkor mindíg az asztalt nézem. De ez így olyan kellemetlen nekem.
sztem + inkább zavarjon, mintsem azt csináld mint egy régi exem. képes volt elõttem mosolyogni és szemezni másokkal. persze, ki ne flörtölt volna, ha nézik és nincs közelében a párja. de h a párja elõtt valaki szemezik. az kicsit sok volt... sztem te csak élvezd, h néznek, de ne foglalkozz velük és kész:)

Először is boldog párkapcsolatban élek, van egy 2 éves fiunk. De napok óta az exemmel álmodok! Évek óta nem láttam (10éve voltunk együtt). Miért álmodok vele?

Legjobb válasz: Valami olyan dolog történik most az életedben, ami a vele átélt, vagy abban az életszakaszodban átélt érzéseket hozza most felszínre benned. Valamiért rá asszociálsz. Valamirõl tudat alatt folyton beugrik. Mi az ami közös a mostani napjaidban, és az akkori, 10 évvel ezelõtti korszakodban? Mirõl juthat eszedbe?

Valami olyan dolog történik most az életedben, ami a vele átélt, vagy abban az életszakaszodban átélt érzéseket hozza most felszínre benned. Valamiért rá asszociálsz. Valamirõl tudat alatt folyton beugrik. Mi az ami közös a mostani napjaidban, és az akkori, 10 évvel ezelõtti korszakodban? Mirõl juthat eszedbe?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!