Találatok a következő kifejezésre: Évek óta párkapcsolatban élek, (5 db)

Évek óta párkapcsolatban élőknek szeretnék feltenni pár kérdést. Meg szükségem lenne egy tapasztalt emberre is. Valaki?

1. Mióta vagytok együtt a párotokkal? 2. Szerelmes vagy még belé vagy már "csak" szereted? 3. Volt már, hogy kis időre szakítottatok majd megint összejöttetek? 4. Összeilletek vagy sok mindenben különböztök? 5. Milyen gyakran vannak hullámvölgyek a kapcsolatotokban? 6. Ha problémák vannak mindketten törekedtek arra, hogy megoldjátok? 7. Korod? Ez csak ilyen közvélemény kutatás, ezzel az én problémám még nem fog megoldódni, nem tudom, hogy meg lehetne-e ezt oldani :( Tönkrement a kapcsolatom.. Egy párkapcsolatokban tapasztalt emberre lenne szükségem. Aki érzi, hogy ilyen, írhat privát üzenetet.

Legjobb válasz: 1. 4 éve 2. mit nevezünk szerelemnek? õ a legfontosabb az életemben. de nincs kezdeti "lángolás" vagy hasonló. 3. nem 4. ha nem illenénk össze, nem lennénk együtt 5. nagyon ritkán, és meg tudjuk beszélni õket 6. igen 7. 34

1. 4 éve 2. mit nevezünk szerelemnek? õ a legfontosabb az életemben. de nincs kezdeti "lángolás" vagy hasonló. 3. nem 4. ha nem illenénk össze, nem lennénk együtt 5. nagyon ritkán, és meg tudjuk beszélni õket 6. igen 7. 34
1. négy éve 2. szerelmes is vagyok, egyre jobban, bár vannak "csendesebb" idõszakok 3. soha 4. abszolút összeillünk 5. hullámvölgy még nem volt (legalábbis komoly) 6. igen 7. 25 (N) Kiírhattad volna amúgy a konkrét problémád is, mert ezek a válaszok tényleg nem fognak segíteni rajtad.
1. 3 éve 2. szerelmes vagyok belé 3. nem 4. sokban különbözünk 5. még nem volt 6. igen 7. 30
1. 7 éve 2. Nem vagyunk már egymásba szerelmesek. 3. Nem szakítottunk egymással még ez idõ alatt, mindketten úgy gondoljuk, ha egyszer szakítunk, akkor az végleges lesz. 4. Összeillünk, sok bennünk a közös. 5. Sajnos mostanában elég sokszor voltak-vannak hullámvölgyek. 6. Eddig inkább mindig én törekedtem megoldani a gondokat, ezért is tartunk ott, ahol tartunk. 7. 26 Sajnos tudom, hogy miért ilyen a kapcsolatunk amilyen, eddig mindig én pedáloztam, hogy jobb legyen. És hogy miért pedálozok? A kisfiúnk miatt. Nem rossz alapvetõen a férjem, nem tudom mindig csak a rosszat nézni, ezért kap mindig új esélyt. Nem csak a fiam miatt vagyok vele együtt, mert annak nem volna értelme, de várom, hogy egyszer majd csak megtörténik a csoda és visszakapom azt az embert, aki néhány éve volt, mert volt õ ennél másabb ember is, de a családja, a mindennapok sajnos ilyenné tették. Egyszer már majdnem minden a régi volt, de aztán jött egy újabb helyzet, amihez megint kevés voltam egyedül.:( Semmi gond nem volna, ha belátna dolgokat és õ tenne olykor valamit.
1. 1, 5 év 2. Nem a kezdeti lángolás, inkább a mélyebb szerelem. 3. nem 4. Kevés olyat lehet mondani, amiben különbözünk. 5. Néha vitatkozunk, nem tart sokáig, hatalmas hullámvölgyek nincsenek. 6. 100%-osan. 7. 21
1) Majdnem 18 hónapja 2) Szerelmes is vagyok belé és szeretem is plusz õ a legjobb barátom 3) Nem 4)Majdnem mindenben egyezünk amiben nem abban pedig kiegészítjük egymást 5) Nincsenek , a problémáinkat megbeszéljük s így elkerüljük õket 6)Igen 7) 16/L :)

20 éves vagyok és még soha nem volt barátom. Ez nagyon gáz? Mások már évek óta párkapcsolatban élnek, keresgélnek, nekem viszont nem jött össze soha.

Azt mondják, hogy a küls?mmel nincs baj, viszont nagyon visszahúzódó vagyok és nincs egy csepp önbizalmam sem.

Legjobb válasz: önbizalmat nem lehet szerezni, mint egy jó ruhát. az jön, ha olyan dolgokat teszel, amik pozitív visszajelzést adnak. egyébként nem gáz, 20 évesen nem maradtál még le semmirõl, leszámítva pár szakítást. kell az neked? nem. :)

önbizalmat nem lehet szerezni, mint egy jó ruhát. az jön, ha olyan dolgokat teszel, amik pozitív visszajelzést adnak. egyébként nem gáz, 20 évesen nem maradtál még le semmirõl, leszámítva pár szakítást. kell az neked? nem. :)
Szia! :) Nem vagy lekésve semmirõl. 20 éves voltam én is, amikor elkezdtem valakivel komolyan járni, vele történt meg az elsõ együttlét stb... És nekem úgy jött össze, hogy nem gondoltam rá, nem akartam görcsösen, hanem csak éldegéltem vidáman, buliztam, barátokkal/barátnõkkel voltam és egyszercsak összefutottam Vele. Azóta is együtt vagyunk. (2 éve) Szerintem annyi az egésznek a lényege, hogy légy laza, kedves, mosolygós, adj magadra, beszélgess mindenkivel kedvesen, öltözz szép ruhákba (amik illenek hozzád), kevés smink, szupi frizkó, és szeresd magad! Ennyi az önbizalom titka (szerintem).
Én is 20 éves vagyok csak fiú. És nekem se volt még párkapcsolatom soha.
én 21.5 vagyok és nekem sem volt még. persze, fiúk voltak. De egyik sem lett komoly. Ami nem rajtam múlott. Csak idiótákat fogtam ki. Önbizalmam nekem sincs sok, meg nem is tudom mi a baj, mikor egy normális pasi, össztenné a kezét egy ilyen csajért. + aki így gondolkodik. de hát...és olyan roossz, hogy más évek óta van valakivel, nekem meg olyan jó lenne ha végre odabújhatnék valakihez a szeretet ünnepén.... is
én 18 éves korom óta férjnél vagyok, , és nagyon boldogok vagyunk együtt:) Tehát van ilyen is , meg olyan is mint te-! nem gáz, és ami késik nem múlik, szóvalmajd lessz barátod ne félj!!!!Önbizalom ellen meg:nézz tülörbe és mond el hangosan hogy mi az ami szerinted szép benned. pl. szép az orrod ilyesmi. és mond el ami nem-. és azon dróbálj javitani, ha hajad nem tetszik csináltasd meg. ha szemed nem akkor menj kozmetikushoz és sminkeltesd ki magad. és legalább már tudod milyen smink áll neked jó! Önbizalmadat neked kell irányitani!
Szia Én 25 vagyok és még nem volt barátnõm és nekem is problémám van az önbizalommal. Ezt add össze. Ismerös amit kérdezel. Ha tudnék szívesen segítenék.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Látom nem csak én járok ilyen cipõben... :S
Én 15 ves vagyok és soha nem volt barátom. Annyira szégyellem, másoknak már van. Nincs egyáltalán önbizalmam, és nagyon rossz életem van. Mindig hazudnom kell, ha megkérdezik, hogy volt-e. Remélem majd lesz barátod.:) De szerintetek késõ nekem? Biborka

Először is boldog párkapcsolatban élek, van egy 2 éves fiunk. De napok óta az exemmel álmodok! Évek óta nem láttam (10éve voltunk együtt). Miért álmodok vele?

Legjobb válasz: Valami olyan dolog történik most az életedben, ami a vele átélt, vagy abban az életszakaszodban átélt érzéseket hozza most felszínre benned. Valamiért rá asszociálsz. Valamirõl tudat alatt folyton beugrik. Mi az ami közös a mostani napjaidban, és az akkori, 10 évvel ezelõtti korszakodban? Mirõl juthat eszedbe?

Valami olyan dolog történik most az életedben, ami a vele átélt, vagy abban az életszakaszodban átélt érzéseket hozza most felszínre benned. Valamiért rá asszociálsz. Valamirõl tudat alatt folyton beugrik. Mi az ami közös a mostani napjaidban, és az akkori, 10 évvel ezelõtti korszakodban? Mirõl juthat eszedbe?


én megpiszkálom egy bottal hogy ujra fellobbanjon a parázs
De, agyamra ment a párom és szakítottam vele 2 és fél év után.
mióta vagytok együtt?
A kérdező hozzászólása: Több, mint két éve :) És nem megy az agyamra, meg azt is tudom, mivel tudnánk fenntartani a lángot, csak kíváncsi vagyok másokra is :D
hát... elég hamar kijött ez rajtad. mi 5 éve vagyunk együtt, nálam is elõjött ez a probléma. de ha te tudod, hogy hogyan lobbantsd fel a tüzet, akkor tippet is adhatnál :) egyébként ez mindenkinél elõfordul szerintem. próba, hogy mennyire tartotok ki egymás mellett. persze ha szereted még..

Évek óta boldog párkapcsolatban élek, de mostanában a srácok egyre többet próbálnak velem flörtölni, hogyan lehet ezt kivédeni?

Nagyon sokáig visszahúzúdó, csúnya lány voltam, de megismerkedtem a párommal, elmúlt a kamaszkor és megszépültem, nagyobb lett az önbecsülésem, és mostanában sok srác szeretne velem szemezni, flörtölni. Hogyan tudnám ezt úgy elhárítani, hogy ne tünjek bunkónak vagy visszahúzódónak?

Legjobb válasz: egyszerûen csak ne is figyelj oda rá és kész.. de légy természetes, ne pedig görcsös .. ha pedig valaki konkrétan oda megy akkor közöld vele h neked van barátod és nem szeretnél ismerkedni..

egyszerûen csak ne is figyelj oda rá és kész.. de légy természetes, ne pedig görcsös .. ha pedig valaki konkrétan oda megy akkor közöld vele h neked van barátod és nem szeretnél ismerkedni..
elsõ válaszoló vagyok és nem igazán értem mit sírsz ilyen dolgon...mit problémázol és aggodalmaskodsz?Szerintem pl a 2. hozzázyólónak is lehet van vkije és attól függetlenül mégis megnézi más ugyan úgy ahogy téged is..meg rajtad kívül mást is megnéz legalább egy ember ha van pasija ha nincs!Most neked épp van...ok..örülj neki h megnéznek..és ha akarsz mondja nemet.Neked szerintem az egyetlen bajod az h nem szoktál hozzá h bárkinek is bejöhetsz...most vagy azért mert kamaszkorodban nem voltál szép...vagy alapba kicsi az önbizalmad...vagy is-is..ennyi
egy kis szemezés még belefér, nem?az nem megcsalás, csak önbizalomnövelés!:-) ha meg nem akarod, h megnézzenek ne menj ki az utcára.a szép, dekoratív nõket mindig megnézik!
megmondod h van pasid ennyi
öltözködj diszkrétebben.
Én teljesen megértelek.Elvileg szép vagyok mégsem tudom én sem hogyan kezelni ezeket a helyzeteket.Nyugi, még hogyha velünk is van a baj, legalább már ketten vagyunk:D
más örülne, ha a pasik bottal piszkálnák, te meg sírsz, h a pasik rajtad legeltetik a szemüket. nekem is van pasim 2 éve, imádjuk egymást, mégis tök jó érzés, h a pasik megnéznek a villamoson. sõõõt, van, h flörtölök 1-2vel, mert jó dolog :) és utána tök jól érzem magam. pedig nem vagyok topmodell, csak van kisugárzásom... sajnállak, h ilyen bénán fogod fel ezeket a dolgokat, ahelyett, h profitálnál belõlük.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. Biztos velem van a baj, mert nekem kellemetlen, ha állandóan néznek.
második válaszolóval egyetértek és nem látom a problémát:) most le lehet pontozni...de tényleg ezzel mindenki így van nap mint nap...akkor ennyi erõvel senki nem menne ki az utcára
A kérdező hozzászólása: Nekem probléma, ha néznek engem és nem tudok semmit csinálni csak lefele nézni, mert folyamatosan néznek.
én pedig a második válaszoló vagyok, igen nekem is van barátom, és volt már arra is példa h az utcán szólitottak le ismerkedés céljából, én pedig közöltem nem bunkón h nekem van btom, váltottunk pár mondatot és kész .. ebben nincs semmi..van olyan is h megnéznek.. de én sem csinálok belõle ügyet.. sõõõt a barátom sem.. szóval sztem a te problémád az egyáltalán nem probléma!
A kérdező hozzászólása: Csak akkor flörtöl egy srác a lánnyal, ha a lány minden testrésze kint van?
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló! Farmer nadrágot, pólót, sportcipõt hordok. Hogyan lehet még diszkrétebben öltözködnöm. Vegyek fel símaszkot, garbót?
A kérdező hozzászólása: De ha beülünk bnõmmel egy KVra, két asztallal arréb szemezni próbálnak velem. Kiabáljak át neki hogy van pasim? Ilyenkor mindíg az asztalt nézem. De ez így olyan kellemetlen nekem.
sztem + inkább zavarjon, mintsem azt csináld mint egy régi exem. képes volt elõttem mosolyogni és szemezni másokkal. persze, ki ne flörtölt volna, ha nézik és nincs közelében a párja. de h a párja elõtt valaki szemezik. az kicsit sok volt... sztem te csak élvezd, h néznek, de ne foglalkozz velük és kész:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!