Találatok a következő kifejezésre: Évek óta párkapcsolatban (16 db)

Évek óta párkapcsolatban élőknek szeretnék feltenni pár kérdést. Meg szükségem lenne egy tapasztalt emberre is. Valaki?

1. Mióta vagytok együtt a párotokkal? 2. Szerelmes vagy még belé vagy már "csak" szereted? 3. Volt már, hogy kis időre szakítottatok majd megint összejöttetek? 4. Összeilletek vagy sok mindenben különböztök? 5. Milyen gyakran vannak hullámvölgyek a kapcsolatotokban? 6. Ha problémák vannak mindketten törekedtek arra, hogy megoldjátok? 7. Korod? Ez csak ilyen közvélemény kutatás, ezzel az én problémám még nem fog megoldódni, nem tudom, hogy meg lehetne-e ezt oldani :( Tönkrement a kapcsolatom.. Egy párkapcsolatokban tapasztalt emberre lenne szükségem. Aki érzi, hogy ilyen, írhat privát üzenetet.

Legjobb válasz: 1. 4 éve 2. mit nevezünk szerelemnek? õ a legfontosabb az életemben. de nincs kezdeti "lángolás" vagy hasonló. 3. nem 4. ha nem illenénk össze, nem lennénk együtt 5. nagyon ritkán, és meg tudjuk beszélni õket 6. igen 7. 34

1. 4 éve 2. mit nevezünk szerelemnek? õ a legfontosabb az életemben. de nincs kezdeti "lángolás" vagy hasonló. 3. nem 4. ha nem illenénk össze, nem lennénk együtt 5. nagyon ritkán, és meg tudjuk beszélni õket 6. igen 7. 34
1. négy éve 2. szerelmes is vagyok, egyre jobban, bár vannak "csendesebb" idõszakok 3. soha 4. abszolút összeillünk 5. hullámvölgy még nem volt (legalábbis komoly) 6. igen 7. 25 (N) Kiírhattad volna amúgy a konkrét problémád is, mert ezek a válaszok tényleg nem fognak segíteni rajtad.
1. 3 éve 2. szerelmes vagyok belé 3. nem 4. sokban különbözünk 5. még nem volt 6. igen 7. 30
1. 7 éve 2. Nem vagyunk már egymásba szerelmesek. 3. Nem szakítottunk egymással még ez idõ alatt, mindketten úgy gondoljuk, ha egyszer szakítunk, akkor az végleges lesz. 4. Összeillünk, sok bennünk a közös. 5. Sajnos mostanában elég sokszor voltak-vannak hullámvölgyek. 6. Eddig inkább mindig én törekedtem megoldani a gondokat, ezért is tartunk ott, ahol tartunk. 7. 26 Sajnos tudom, hogy miért ilyen a kapcsolatunk amilyen, eddig mindig én pedáloztam, hogy jobb legyen. És hogy miért pedálozok? A kisfiúnk miatt. Nem rossz alapvetõen a férjem, nem tudom mindig csak a rosszat nézni, ezért kap mindig új esélyt. Nem csak a fiam miatt vagyok vele együtt, mert annak nem volna értelme, de várom, hogy egyszer majd csak megtörténik a csoda és visszakapom azt az embert, aki néhány éve volt, mert volt õ ennél másabb ember is, de a családja, a mindennapok sajnos ilyenné tették. Egyszer már majdnem minden a régi volt, de aztán jött egy újabb helyzet, amihez megint kevés voltam egyedül.:( Semmi gond nem volna, ha belátna dolgokat és õ tenne olykor valamit.
1. 1, 5 év 2. Nem a kezdeti lángolás, inkább a mélyebb szerelem. 3. nem 4. Kevés olyat lehet mondani, amiben különbözünk. 5. Néha vitatkozunk, nem tart sokáig, hatalmas hullámvölgyek nincsenek. 6. 100%-osan. 7. 21
1) Majdnem 18 hónapja 2) Szerelmes is vagyok belé és szeretem is plusz õ a legjobb barátom 3) Nem 4)Majdnem mindenben egyezünk amiben nem abban pedig kiegészítjük egymást 5) Nincsenek , a problémáinkat megbeszéljük s így elkerüljük õket 6)Igen 7) 16/L :)

Szerintetek miért nincs évek óta párkapcsolata?

A barátn?m legjobb barátn?jének 2 éve nincs barátja, pedig egy bombázó. De komolyan! És mégsincs pasija évek óta. Azt mondja, hogy neki jó így, pedig szerintem nem. Szerintetek miért nincs barátja?

Legjobb válasz: Ha nagyon bomba nõ lehet hétvégente meg d*gatja magát buliban, lehet hogy elviselhetetlen a személyisége és a pasik futnak tõle, vagy ez "Azt mondja, hogy neki jó így"

Ha nagyon bomba nõ lehet hétvégente meg d*gatja magát buliban, lehet hogy elviselhetetlen a személyisége és a pasik futnak tõle, vagy ez "Azt mondja, hogy neki jó így"
A kérdező hozzászólása: Dehogy dugatja, ha megyünk bulizni, akkor velünk jön és csak látom, hogy mi van. És egyáltalán nem elviselhetetlen, legalábbis velem tök normális volt mindig is.
szerintem meg õ jobban tudja, hogy mi a jó neki...neked nincs más dolgod, ck más bajával/dolgával foglalkozni...szánalmaaaaas....amúgy meg lehet h kiábrándult a pasikból...semmi közöd hozzá...s csók:)
Hát akkor mondd neki, hogy dobjon nekem egy privit^^
esetleg leszbikus? ezért nincs pasija? Láttad már egyáltalán pasizni?
Én 2 éve nem nyúltam nõhöz, pedig sok lány szerint jóképû vagyok, meg jó kiállású.Csak magányos fajta vagyok és nem vágyok kapcsolatra.Na oszt??!19/F
A szabadság a legkirályabb dolog az életben, Nekem is jó így pedig nem vagyok egy elveszett veréb. Nincs kötelezettség, nincs idegeskedés, féltékenykedés, oda megyek és azzal akivel akarok, akkor megyek haza amikor akarok, akkor rúgok be amikor akarok, oda utazok ahová akarok...... Szerintem ez elég indok..21/F
1. a külsõ nem minden 2. nem mindenki kapcsolatfüggõ

20 éves vagyok és még soha nem volt barátom. Ez nagyon gáz? Mások már évek óta párkapcsolatban élnek, keresgélnek, nekem viszont nem jött össze soha.

Azt mondják, hogy a küls?mmel nincs baj, viszont nagyon visszahúzódó vagyok és nincs egy csepp önbizalmam sem.

Legjobb válasz: önbizalmat nem lehet szerezni, mint egy jó ruhát. az jön, ha olyan dolgokat teszel, amik pozitív visszajelzést adnak. egyébként nem gáz, 20 évesen nem maradtál még le semmirõl, leszámítva pár szakítást. kell az neked? nem. :)

önbizalmat nem lehet szerezni, mint egy jó ruhát. az jön, ha olyan dolgokat teszel, amik pozitív visszajelzést adnak. egyébként nem gáz, 20 évesen nem maradtál még le semmirõl, leszámítva pár szakítást. kell az neked? nem. :)
Szia! :) Nem vagy lekésve semmirõl. 20 éves voltam én is, amikor elkezdtem valakivel komolyan járni, vele történt meg az elsõ együttlét stb... És nekem úgy jött össze, hogy nem gondoltam rá, nem akartam görcsösen, hanem csak éldegéltem vidáman, buliztam, barátokkal/barátnõkkel voltam és egyszercsak összefutottam Vele. Azóta is együtt vagyunk. (2 éve) Szerintem annyi az egésznek a lényege, hogy légy laza, kedves, mosolygós, adj magadra, beszélgess mindenkivel kedvesen, öltözz szép ruhákba (amik illenek hozzád), kevés smink, szupi frizkó, és szeresd magad! Ennyi az önbizalom titka (szerintem).
Én is 20 éves vagyok csak fiú. És nekem se volt még párkapcsolatom soha.
én 21.5 vagyok és nekem sem volt még. persze, fiúk voltak. De egyik sem lett komoly. Ami nem rajtam múlott. Csak idiótákat fogtam ki. Önbizalmam nekem sincs sok, meg nem is tudom mi a baj, mikor egy normális pasi, össztenné a kezét egy ilyen csajért. + aki így gondolkodik. de hát...és olyan roossz, hogy más évek óta van valakivel, nekem meg olyan jó lenne ha végre odabújhatnék valakihez a szeretet ünnepén.... is
én 18 éves korom óta férjnél vagyok, , és nagyon boldogok vagyunk együtt:) Tehát van ilyen is , meg olyan is mint te-! nem gáz, és ami késik nem múlik, szóvalmajd lessz barátod ne félj!!!!Önbizalom ellen meg:nézz tülörbe és mond el hangosan hogy mi az ami szerinted szép benned. pl. szép az orrod ilyesmi. és mond el ami nem-. és azon dróbálj javitani, ha hajad nem tetszik csináltasd meg. ha szemed nem akkor menj kozmetikushoz és sminkeltesd ki magad. és legalább már tudod milyen smink áll neked jó! Önbizalmadat neked kell irányitani!
Szia Én 25 vagyok és még nem volt barátnõm és nekem is problémám van az önbizalommal. Ezt add össze. Ismerös amit kérdezel. Ha tudnék szívesen segítenék.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Látom nem csak én járok ilyen cipõben... :S
Én 15 ves vagyok és soha nem volt barátom. Annyira szégyellem, másoknak már van. Nincs egyáltalán önbizalmam, és nagyon rossz életem van. Mindig hazudnom kell, ha megkérdezik, hogy volt-e. Remélem majd lesz barátod.:) De szerintetek késõ nekem? Biborka


35 évesen évek óta (egész pontosan 6 éve) nem volt semmilyen párkapcsolatom. Ezt megelõzõen sem volt sok párkapcsolatom, mindössze kettõ, egy másfél és egy 8 hónapig tartó. Mi lehet a baj? 35N

Randizgatok férfiakkal netrõl (munkahelyen sajnos nincs lehetõségem ismerkedni) és senki sem tetszik, egyikbõl sem alakul ki semmilyen kapcsolat.

Legjobb válasz: 20 éves vagyok 20 éve nem volt párkapcsolatom a saját döntéseim miatt történt így van néhány problémám amit elöbb megkell oldanom

20 éves vagyok 20 éve nem volt párkapcsolatom a saját döntéseim miatt történt így van néhány problémám amit elöbb megkell oldanom
Ja igen, hozzáteszem, hogy mindezt nem társkeresõn szoktam... bár ott is van olyan kategória, hogy "szabadidõpartnert" keresel... és akkor lehet spontánul ismerkedni. :)
A kérdező hozzászólása: Lehetséges, hogy így is lehet, ahogy írod. Engem mondjuk az ijeszt meg a leginkább, hogy senki sem mozgat meg bennem semmit, nem tetszik. Mi a baj velem ez esetben?
A kérdező hozzászólása: menjek pszichológushoz?
Nézd... ha bármilyen megoldhatatlan problémát érzékelsz az életedben, menj! Ártani egészen biztosan nem fog, sõt! (Én is járok, nagyon hasznosnak tartom, az életem minden területén sokat segít.) De ha elszánod magad, akkor az idõbe telik, nem egyik napról a másikra fognak megoldódni a problémák, és néha lesznek nehéz szakaszok is. De szerintem megéri.
Ja, és ha pesti vagy, tudok jó szakembert ajánlani. :)
Nekem is tudnál? Elég súlyos bajok vannak velem úgyérzem..26n
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hozzászólásokat!
A #15 bizony lehet baj. Nemrég volt egy találkozóm egy lánnyal. Kb. 2 hét levelezés alatt minden tökéletesen jól alakult. Aztán mégsem lett belõle semmi, mert amint azt késõbb leírta nekem, még mindig a tahó pasijához hasonlít mindenkit. Pedig 3 hónapja vége a kapcsolatuknak.
Velem is ez a helyzet mint veletek. Szerintem befolyással lehet egy korábbi plátói szerelem, mert olyat akarsz majd. Ezekszerint szerelmes sem voltál még, viszonzottan? 27/N
A kérdező hozzászólása: Nem igazán voltam még sosem viszonzottan szerelmes. Valahogy akikbe én voltam szerelmes, azokkal nem jött össze, mindig én adtam esélyt olyanoknak, akiknek én tetszettem.
én a hármas vagyok, velem is kb. ez a helyzet, viszont én nem keresek aktívan, sose kerestem. soha nem görcsöltem rá, mégse jött össze senki, de nem igazán tetszenek meg csak úgy emberek, akik voltak, azokat is ismertem elõtte, szóval nem egy-két találkozás után. és én alapban utálnám azt, hogy valakivel csak azért találkozzak, hogy hátha összejövünk...de nekem mindig is sok fiúbarátom volt, szóval nálam az, hogy elbeszélgetek tök jól valakivel (bárkivel elbeszélgetek), nem jelenti azt, hogy azért, mert tetszik. és úgy látom, a legtöbben pedig ezt hiszik... amúgy, nekem is ez volt, hogy akibe én voltam szerelmes, nem viszonozta, vagy fordítva. akik voltak is, az én részemrõl nem volt nagy lángolás, csak elfogadtam õket. mindenkit viszont meg nem fogadok el. ez van.
Próbálkozz nõkkel.
Kérdezõ! Nálam is így volt..hogy azokat fogadtam el akik engem szerettek.Miért lehet ez?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, szerinted miért van? Mert én nem szeretem magam eléggé?
Hát én is jutottam ilyen megoldásra is...de szerintem ennél bonyolultabb.
Jó, amit írsz, és hidd el, neten is lehet így csinálni! Csak tisztázni kell elõre! Én minden randi elõtt elmondom, hogy szimpatikus, de nem tudom, mi lesz a dologból. Lehet, hogy csak egy kellemes ismerõs, lehet, hogy egy jó barát, de bármi lehet. És ezek közül lett is minden. Jelzem, hogy nem akarok MINDENÁRON pasit, nekem a net csak egy felület, ahol új embereket ismerek meg, de nem feltétlenül párkapcsolat céljából. Hidd el, hogy lehet így is!
A kérdező hozzászólása: Természetesen nemcsak kérdezni szoktam, hanem reagálni is. Enélkül az egész valamiféle vallatásnak tûnne. :) Mondjuk szerintem ez a netes ismerkedés alapból is egy fura dolog. Mindketten tudjuk, hogy miért vagyunk regisztrálva és óhatatlanul is azt vizsgáljuk a másikban, hogy milyen pár alkotnánk vele. Így pedig elvész a spontenaitás, amikor valakit csak úgy szimplán megismersz, beszélgettek és alakulnak a dolgok... csak hát erre manapság elég kevés esély van, mert hát hol???
Ha ennyi idõ alatt egyetlen olyan pasival sem találkoztál, aki tetszett volna, akkor tényleg a te készülékedben lehet a hiba.
Nálam is hasonló, 38 vagyok, 4.5 éve semmi, elõtte kettõ, egy 2 évig, egy fél évig. Mondjuk, én nem randizgatok, otthon alakul valami, régi ismerõssel, dekülföldön vagyok. Nekem se tetszik úgy általában senki, nálam ez hosszú idõ, s nem is jut eszembe, ha új emberrel ismerkedek, hogy hátha kapcsolat lesz.
De azért aktívabban keresgélsz is, és így nem volt, vagy pedig teszed a dolgod, éled az életed, különösebben nem keresed a lehetõséget (avagy várod a sültgalambot) és így nem volt? Nem mindegy. A randizgatás netrõl is lehet egy aktív dolog is, de ha csak hébe-hóba nézel fel, az már nem az... Én úgy gondolom akkor kell elgondolkozni, ha tényleg netrõl is gyakran találkozol emberkékkel, illetve ha néha eljársz ide-oda új társaságba, s ennek ellenére semmi. pl, hogy talán túl magasak az elvárásaid, vagy van valami ami miatt te nem jössz be a másik nemnek, esetleg volt valaki, akit még nem felejtettél el és mindenkit hozzá hasonlítgatsz....?
Egyébként ha belegondolok, én is ennyi éves vagyok, és szinte 6 éve nem volt senkim. De én nem is mélyedtem a keresésbe, mert nekem is van egy problémám, amit elõtte meg kell oldanom. Sajnos nehéz a megoldás, mert nem rajtam múlik. Segítség meg nincs. Tehát halogatom az ismerkedést, így sült galamb módjára pedig nem repült még senki. De ha végre aktívan keresgélhetnék, tudom én sem találnék túl hamar megfelelõt. Nekem kapásból fontos, hogy szerelmes legyek, és azt nem lehet bárkibe. Nálam nem mûködik az, hogy á ez kedves és rendes férfi, majd kialakul a szerelem... :) Tök normálisan nézek ki, de azért én sem tetszem mindenkinek. Aztán nekem is vannak ilyen-olyan elvárásaim, és a tapasztalatok után ez csak egyre bõvül... Viszont a szabad és szóbajöhetõ pasik száma pedig egyre kevesebb... Ilyen az élet. :) De azért még mindig jobb válogatni és tovább egyedül lenni, mint csak azért beleugrani egy kapcsolatba, hogy azt szépen felrúgjuk idõvel... Érdemes szétnézni! Kortársaink többsége elvált, van pár gyereke, és nem ritkán idegroncs, a gyerekeik meg szenvednek tõlük, mert semmi családi béke, családi hangulat... Ez jobb? Márpedig ha valaki ímmel-ámmal választ és mond igent, csak azért, hogy legyen valakije, akkor abból jó eséllyel lesz veszekedés, válás, csonka család, szomorúság...
A kérdező hozzászólása: Vannak idõszakok, amikor aktívabban keresgélek, vannak olyanok, amikor kevésbé. Sokszor mondják, hogy ne akard görcsösen, mert akkor biztosan nem jön össze. Nos nekem volt már mindenféle idõszakom, volt, hogy nem is gondoltam már rá, de sehogysem jön össze semmi. Új társaságokba nem igazán járok, így marad a net.
Még az jutott eszembe a témához, hogy a netrõl nem a legkönnyebb kapcsolatot kialakítani szerintem. Azokból a levelezgetésekbõl nem lehet megismerni nagyon valakit. És egy randi után meg elég hamar döntésre kényszerül az ember. Mert ha második, harmadik, és többedik randi van valakivel, az már szinte kapcsolatféle..., legalábbis a másik tuti annak veszi. Szóval elsõ randi után dönteni kell, igen, vagy nem, és akkor nagyon magyarázkodni sem kell. De ha valakivel újra találkozunk, azzal azt jeleznénk, hogy oké, tetszik. És ha eztán mondunk nemet, akkor nehéz megmagyarzáni úgy, hogy ne sértõdjön meg... Lehetséges neked is kevés ez, inkább könnyebb nemet mondani, ha bizonytalan vagy? hát vagy az is lehet, hogy nem jött még szimpi egyed...
A kérdező hozzászólása: Általában úgy járok, hogy randizunk és többet nem keresnek. Minden indok nélkül. Ennyire nem jönnék be a másik nemnek? Nem tartom magam csúnyának, sportolok, így az alakommal sincs baj.. Nem értem egyszerûen.
Ha nem a külsõddel van gond, akkor a személyiséged nem fogja meg a másik nemet... hogyan viselkedsz a randikon? Neked amúgy bejönnének a delikvensek?
A kérdező hozzászólása: Introvertált, csendes típus vagyok, a személyiség pedig hát egy adott dolog. Nem tudom, ezen lehet-e változtatni.
A kérdező hozzászólása: és igen, azért elõfordult már, hogy tetszett a másik, bár nem túl gyakran.
De ez hogyan nyilvánul meg egy randin? Azért minden pasi szereti, ha mutatnak iránta érdeklõdést, és simán lehet, hogy a befelé fordulásod érdektelenségnek fogták fel. A személyiségen nem lehet változtatni (csak nagyon nehezen, terápiával), a viselkedésen viszont igen.
Lehet, hogy nem tudod lazán venni a randit, és izgulsz, hogy mit mondj, hogy mit gondol rólad, szóval megfelelni akarsz, és amolyan vizsgaként éled meg a találkákat??? Egy-két srác viselkedett úgy elsõ randin, hogy annyira átjött, hogy megfelelni akar, hogy bennem az rögzült, hogy biztos kész papucs, és majd nekem kell mindent eldöntenem helyette.. Én meg nem szeretem azt és menekültem. Mondjuk azért írtam nekik és nem szó nélkül zártuk le... Hülye szitu net után a randi, de valahogy természetesnek kell mutatkozni, még ha nehéz is, különben nem leszünk szimpik.
A kérdező hozzászólása: Én igyekszem természetesnek lenni és bizony kérdéseket is szoktam feltenni, mutatva ezzel az érdeklõdésemet. Azt sajnos nem tudom, hogy hogyan nyilvánul meg az introvertáltságom a randikon, mivel nem látom magam kívülrõl. Talán annyi, hogy keveset beszélek. Az érdeklõdésrõl pedig annyit, hogy sokszor nem én vagyok az, aki nem mutat érdeklõdést, hanem a pasi. Beszél, beszél és beszél, de rólam semmit sem kérdez. Ezt neten is gyakran tapasztalom, rám írnak, hogy beszélgessünk, aztán azon kapom magam, hogy csak én kérdezek, õk meg válaszolnak, de nincs visszakérdezés, érdeklõdés.
A kérdező hozzászólása: egyébként volt két plátói szerelem az életemben, a másodikat mai napig nem sikerült teljesen kiverni a fejembõl, lehet, hogy ez is baj?
Szerintem már régen rossz, ha egy beszélgetés kérdezz-felelek játékból áll... pedig így kommunikatívnak tûnsz. Nem hiszem, hogy ez lenne a gond. Mi lenne, ha nem kérdezõsködnél, hanem reagálnál arra, amit mondanak... és aztán õk rád, aztán viszont... ezt hívják beszélgetésnek. ;) (Ismerõs a netes kérdezgetés, de én pl. nem is szeretek olyanokkal dumálni, akik kérdezõsködnek, és olyankor én is hajlamos vagyok automatikusan válaszolni, de nem kérdezek vissza. Így valóban egyoldalúnak tûnhet, de aki meg nem kérdezget, azzal nagyon jól el tudok beszélgetni...)
És mi lett veled, sikerült azóta már találni pasit?

Először is boldog párkapcsolatban élek, van egy 2 éves fiunk. De napok óta az exemmel álmodok! Évek óta nem láttam (10éve voltunk együtt). Miért álmodok vele?

Legjobb válasz: Valami olyan dolog történik most az életedben, ami a vele átélt, vagy abban az életszakaszodban átélt érzéseket hozza most felszínre benned. Valamiért rá asszociálsz. Valamirõl tudat alatt folyton beugrik. Mi az ami közös a mostani napjaidban, és az akkori, 10 évvel ezelõtti korszakodban? Mirõl juthat eszedbe?

Valami olyan dolog történik most az életedben, ami a vele átélt, vagy abban az életszakaszodban átélt érzéseket hozza most felszínre benned. Valamiért rá asszociálsz. Valamirõl tudat alatt folyton beugrik. Mi az ami közös a mostani napjaidban, és az akkori, 10 évvel ezelõtti korszakodban? Mirõl juthat eszedbe?

Van itt olyan ember, akinek évek óta véget ért a párkapcsolata, de nincs nap, hogy ne gondolna a volt párjára?

Persze közben volt más is,de valahogy nem tudja elfelejteni azt az embert...

Legjobb válasz: Én minden nap gondolok rá, de õ meghalt néhány éve. Van új párom, szeretem, de ez szerintem mindig így lesz.

Én minden nap gondolok rá, de õ meghalt néhány éve. Van új párom, szeretem, de ez szerintem mindig így lesz.
Szerintem normális, hogy gondolsz rá minden nap, fõleg ha sokáig tartott. Én inkább azt nem tudom elképzelni, hogy lehet megfeledkezni egy olyan emberrõl, akit valaha szerettél és akár évekre is megosztottad vele az életedet?!
A kérdező hozzászólása: Szomorú! És szegénnyel mi történt? Hány éves voltál, és most mennyi vagy? Ha gondolod privibe is válaszolhatnál, érdekelne a történet!
Én is így vagyok, mindig rá gondolok. Sajnos nekem is meghalt a párom. Vonatbaleset.
A kérdező hozzászólása: 20:08 válaszolótól még annyit kérdeznék, ha szabad!? A mostani párját tudja szerelemmel szeretni, vagy csak azóta inkább szeretettel szereti a mindenkori párját?
Elsõ vagyok. Gyorsan válaszolok a kérdéseidre, mert annyira nem szeretnék belemerülni most ebbe, ha nem gond: rákja volt, 25 éves voltam, most 29 vagyok. És az utolsó kérdésedre magam sem tudom a választ. Igen is, meg nem is. Amikor az elõzõ párom meghalt, tényleg olyan érzés, mintha egy részem vele halt volna. Így tudom talán leginkább elmagyarázni. Azóta már képes vagyok nevetni, szeretni, örülni mindennek, de míg elõtte mindez 100%-os volt, ma már csak 70-80-90%. Szóval szerelemmel szeretem, de ez már egy másfajta szerelem, mint ami régen volt. Ha ez érthetõ. :)
A kérdező hozzászólása: Aranyos vagy és bocsánatot kérek tõled, ha megbántottalak, és felszakítottam a sebeid! Kívánom, hogy egészséges boldog életed legyen, biztos õ is így szeretné!
Ugyan, nem bántottál meg, csak rég beszéltem errõl. :) Nagyon köszönöm! :)

Nem merek csajozni, félek a nõktõl! Leblokkolok és zavarba jövök tõlük. Már pusztán akkor is ha az utcán szembe jönnek velem. Évek óta nem beszéltem a családtagjaimon kívül egy nõvel sem. Tudom hogy így soha nem lesz párkapcsolatom. Mit tehetnék?

24 vagyok, 16 éves koromtól 21-ig volt barátnõm. Elsõ kapcsolat. Az egyetem alatt már összeköltöztünk, utána amikor elment dolgozni, akkor hagyott el egy munkatársáért. Azóta kb. a család nõi tagjai kivételével nem beszéltem nõvel. Úgy 3 éve. Munkám kapcsán nem kerülök kapcsolatba a másik nemmel, baráti társaságom nincsen. A munkatársakkal megyünk el néha valamerre, az az egyetlen kikapcsolódásom.

Legjobb válasz: Pszichológus fele indulj, az segíteni fog. Hajrá.

Pszichológus fele indulj, az segíteni fog. Hajrá.
Szerintem azzal kéne kezdened valamit, hogy nem nézed le magad, a nõk is ugyanolyan emberi lények, mint te. Kezd azzal, hogy az utcán igenis a szemükbe nézel és ha mész a boltba vagy valahova, már csak azért is a nõi eladókhoz menj oda. Hidd el, egy idõ után már nem fog gondot okozni, de ehhez bizony szembe kell nézned a félelmeiddel. És már elmondhatod magadról, hogy volt barátnõd, sokaknak még ez sem jutott ennyi idõsen. Úgyhogy tessék értékelni magadat, van munkád, jársz kondizni és nem ülsz a négy fal között, ahogy írtad. Szóval nincs miért szégyenkezned, csak a félelmeidet kell leküzdened. Kitartás és sok sikert! :)
Én is így voltam, aztán kitapasztaltam, h mennyit igyak ahhoz h már lazán nyomjam (4-5 sör, vagy 1 üveg bor volt a kezdés :) , viszont még nem rúgok be, és lehetõleg ne látszódjon rajtam. Aztán egy idõ után már pia se kell, ha felszakad az emberben a gát, h nem nagy dolog.
https://www.youtube.com/watch?v=xSURldy2EJE&list=PLt3u9VXV3U.. most néztem meg, egy kis lelki fröccs bár angol tudás nem árt:D
Az a kérdés merült fel bennem, hogy az elsõ barátnõddel egyáltalán hogyan jöttetek össze?:D Tudom , hogy nem megoldás hosszútávon, de ha egy kicsit iszol ismerkedés elõtt az sem segítene? Valamennyire azért oldja a gátlásokat.
Egyszer erõt kell venned magadon és közeledni egy lány felé. Velem is így volt sok csalódás végett fásultam be ennyire, beszélgettem lányokkal azért fõleg ha tesómék, barátaim mutattak be akkor lazább voltam, de hogy nulláról induljak az sajnos sosem ment. Én a kolléganõimnek köszönhetem azt hogy felszabadultabb lettem és elkezdtem magamtól ismerkedni a munkahelyemen belül amikor új részlegbe kerültem ahol jóformán alig ismertem valakit. ossz volt az elején de belejöttem és most már piti dolog nekem ez.
Ez azon ritka esetek egyike, amelyben tényleg megfontolandó egy pszichológus. Egy ilyen hosszú, majd megszakadó elsõ kapcsolat könnyen hagy komoly gátlásokat az emberben, beszélj szakemberrel errõl, jót fog tenni. Hevesi Kriszta pl. foglalkozik szexuálpszichológiával, nézz utána.
Egyébként ez a nem mehetek csak úgy oda ismeretlenekhez dolog szerintem is igaz. Én nem régtõl vagyok Pesten, és többen javasolták, hogy menjek ide meg oda, csapódjak oda másokhoz. De megnézném ugyanezeket az emberek mit szólnának ha õk lennének ebben a helyzetben. De visszatérva hozzád, hát ha már volt valakid évekig, akkor meg nem kéne igazából, hogy félj!
én megpiszkálom egy bottal hogy ujra fellobbanjon a parázs
De, agyamra ment a párom és szakítottam vele 2 és fél év után.
mióta vagytok együtt?
A kérdező hozzászólása: Több, mint két éve :) És nem megy az agyamra, meg azt is tudom, mivel tudnánk fenntartani a lángot, csak kíváncsi vagyok másokra is :D
hát... elég hamar kijött ez rajtad. mi 5 éve vagyunk együtt, nálam is elõjött ez a probléma. de ha te tudod, hogy hogyan lobbantsd fel a tüzet, akkor tippet is adhatnál :) egyébként ez mindenkinél elõfordul szerintem. próba, hogy mennyire tartotok ki egymás mellett. persze ha szereted még..

Évek óta nincs párkapcsolatom, befordulhatok ettől?

néha már úgy érzem, hogy a diliházban fogok kikötni, mert már nonstop ez jár a fejemben, és semmi nem tud érdekelni, semmi nem motivál, már a barátaim se nagyon érdekelnek, nekem szerelem kell.

Legjobb válasz: szerintem már múltidõben beszélhetünk arról hogy befordultál ettõl

szerintem már múltidõben beszélhetünk arról hogy befordultál ettõl
A kérdező hozzászólása: 30-as férfi vagyok.
Igen befordulhatsz, ezzel egyenes irányban emelkedik a szint amit elvársz, és már a sekélyes gyengébb hazudós emberek nem érdekelnek, külsõleg bárhogy is (jól) néznek ki.
Én is be vagyok fordulva egy kezdetleges szintig, fogok tenni ellene amint lesz lehetõségem Néha jobban elõjön, fõleg tavasszal 18
Menj el buliba, vagy prostihoz, és dugj egy jót.Aztán meglátod, szebb lesz a világ.
Beszéltél már vele õszintén ezekrõl a dolgokról?
Hmmm... Lehet hogy eljött az idõ váltani. Semmi sem tart örökké. Kicsi a valószínûsége, hogy egy "megbeszélés" segít bármin is.
Ha nyolc évig mûködött valami, akkor miért ne mûködhetne tovább. A hetedik évet mondják problémásnak, pedig valójában a nyolcadik a nehéz (tudnék mesélni én is, hidd el). Itt az a kérdés, hogy hajlandóak vagytok e MINDKETTEN tenni a kapcsolatért, vagy sem. Ha nem, akkor valóban tovább kell állni, ha igen, akkor hajrá! Igenis meg kell ezt beszélni, fel kell frissíteni, váltani kell. A magam részérõl is nagyon sok mindent fel kellett ismernem, hogy bár nyolc évig mûködött így, ezután nem fog. Észre kell venni ezeket a dolgokat (benned is bõven van probléma, ez egész biztos!). El kell járni újra randizni, kipróbálni együtt olyan dolgokat, amik eddig kimaradtak. Az emberek (fõleg a nõk) többnyire úgy gondolják, hogy ha a párod neked való, akkor megy minden magától, és ha nem jó valami, akkor váltani kell. Ez nem igaz! A jó kapcsolat folyamatos munka, és ha nem mûködik (de úgy érzed, megéri), akkor meg kell javítani, de ezért SOKAT kell tenni, és ez mindkettõtökre igaz. A legnagyobb hiba, amit szinte minden nõ (a párom is) elkövet, hogy némán agyalsz, közben hagyod, hogy odáig jussanak a dolgok, ahol már nem lehet helyrehozni. Ha úgy érzed, vele akarsz lenni, akkor MOST kell mindent megtenni, nyíltan, mélyen és higgadtan megbeszélni a dolgokat, elmondani, mi bánt. Ha a párod partner, akkor igenis helyre lehet hozni, ha nem, akkor legalább biztosan tudni fogod, hogy ennek vége, és nyugodtan, tiszta szívvel állhatsz tovább. Ha érdekelnek tapasztalatok, nyugodtan írj privátban.
Az elõzõnek igaza van, minden meg kell próbálni, fõleg valaki olyanért, akivel ilyen sokáig mûködött. Beszélj vele õszintén, ha tehetitek utazzatok el, vagy egy kis romantikával (vacsi, masszázs, gyertyák) dobjátok fel a hétköznapokat, esetleg eljegyzés, ... Szerintem ha minden kötél szakad, még akkor is érdemes egy párterápiával megpróbálkozni, nehogy késõbb megbánd, hogy elhamarkodott döntést hoztál. A nemi életes részt kiemelten beszéld meg vele, a hosszú kapcsolatokban az emberek hajlamosak elkényelmesedni, kicsit fel kell rázni:)
Ha valaki rendszeresen megbántja a másikat, akkor már nem szereti! Ha keveset, vagy nem szenvedélyesen szexel vele, akkor nem kívánja. Lehet hogy ezen ügyeit - ki tudja? - pl. máshol intézi... Meg lehet beszélni a dolgokat, de az csak rövid távon változtat bármin is (ha egyáltalán változat), és soha nem lesz olyan mint régen. Tudod, a leves sem olyan jó már felmelegítve... Szerintem addig kell lépni, amíg még nem túl késõ, amíg még nem szaladtak el túlságosan az évek. Az életet élni kell, szóval jöhet a következõ!
Nem, ebben nem feltétlenül van igazad. Egy hosszú párkapcsolatban a romantika kihûl majd visszatér, de ezért dolgozni kell. Nekem a kilenc év alatt volt olyan, hogy nem kívántam a páromat, vagy úgy éreztem, jobb lenne nélküle. Aztán késõbb meg úgy belezúgtam, mint egy tini. Neki nyolc év alatt egyszer inogtak meg az érzelmei, majdnem tönkre is mentünk, mert úgy gondolkodott, ahogy te.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!