Találatok a következő kifejezésre: Évek óta járok (90 db)

Szerintetek ha egy olyan pasi, aki evek ota jar edzoterembe meglat egy csajt elorol, akin bor miniszokya van, felkelti az erdeklodeset?

Legjobb válasz: Nem értem az összefüggéseket a bõr miniszoknya és az edzõ terembe járó pasi között :-?

Nem értem az összefüggéseket a bõr miniszoknya és az edzõ terembe járó pasi között :-?
Szerintem sincs semmi logika benne....
Most komolyan ez alapján van valaki megítélve hogy évek óta jár az edzõterembe? 2 éve járok edzõterembe de ha valaki így gondolna rám tuti agyf**zt kapnék. Amúgy mindenki utána kapja a fejét egy bõr miniszoknyás lánynak h hozzá jó az alakja és szép is. (hacsak nem meleg)
A bõr miniszoknya egy jó vagy akár viszonylag átlagos csajon sztem a hetero férfiak 99%-ának bejön, a maradék 1% meg még nem tudja, h homokos

Tisztelt Főorvos úr! 19 éves vagyok folytonos hüvelyi folyásom van ami sárgás szinű is szokott lenni! Már évek óta járok vele nőgyógyászról nőgyógyászra már több mint húsz féle gyógyszert próbáltattak ki velem de semmi eredménye és még rákszűrést sem tudt

Tisztelt Főorvos úr! 19 éves vagyok folytonos hüvelyi folyásom van ami sárgás szinű is szokott lenni! Már évek óta járok vele nőgyógyászról nőgyógyászra már több mint húsz féle gyógyszert próbáltattak ki velem de semmi eredménye és még rákszűrést sem tudtak tőlem venni soha! Megkaptam a HPV elleni oltásomat is egy pár évvel ezelőtt! Eddig egy párkapcsolatom volt és még az tart most is! Elég sűrűn szokott fájni a derekam is, de viszont a menstruációm teljesen normális! Tudna nekem valamit tanácsolni!? Ön szerint méhnykrákom van? Én már teljesen el vagyok keseredve! Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A méhnyakrák miatt ne aggódjon. Amennyiben éves gyakorisággal jár szűrésre, illetve az oltást is megkapta, Önnek biztosan nem lesz méhnyakrákja!!! Amennyiben a bővebb hüvelyi folyás hátterében kórokozó nem igazolódott, elsősorban a hüvelyflóra egyensúlyának fenntartásával, illetve a védekezőképesség fokozásával kell foglalkozni! Erre olyan, természetes, növényi összetevőket tartalmazó készítmények javasoltak, mint pl. a Vitagyn C, …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! A méhnyakrák miatt ne aggódjon. Amennyiben éves gyakorisággal jár szűrésre, illetve az oltást is megkapta, Önnek biztosan nem lesz méhnyakrákja!!! Amennyiben a bővebb hüvelyi folyás hátterében kórokozó nem igazolódott, elsősorban a hüvelyflóra egyensúlyának fenntartásával, illetve a védekezőképesség fokozásával kell foglalkozni! Erre olyan, természetes, növényi összetevőket tartalmazó készítmények javasoltak, mint pl. a Vitagyn C, … Olvass tovább »

Szerintetek, depresszióból és pánik betegségből valaha is ki lehet gyógyulni? Már 6 éve küzdök vele, egy betegség hozta ki a pánikot. Évek óta járok orvoshoz, autogén tréningre, de még így is spontán rám jön a pánik roham.

Legjobb válasz: Szerintem ki lehet,de lehet hogy egy nagyobb megrázkodtatás,stressz hatására visszajön,vagy kiújul,legalábbis nálam így van a pánikrohamokkal

Szerintem ki lehet, de lehet hogy egy nagyobb megrázkodtatás, stressz hatására visszajön, vagy kiújul, legalábbis nálam így van a pánikrohamokkal
ki lehet, de én azt tapasztaltam, hogy amíg csak magadon próbálsz változtatni (orvos, önfejlesztés) addig az tüneti kezelés, és soha nincs vége. ha a környezeted változna meg, úgy, hogy ne váltsa ki akár a depressziós állapotot, akár a pánikreakciót, az a végleges "gyógyír". viszont jóval nehezebb, van olyan is, hogy lehetetlen kitörni a rossz közegbõl.
Milyen betegség hozta ki nálad?
igen ki lehet gyógyulni. semmiképp ne engedd a gyógyszeres kezelést. pszichológushoz járj, vagy a kineziológusok is rengeteget tudnak segíteni. minden betegség lelki eredetû, ha megtalálod és megoldod a probléma gyökerét, el fog múlni, ehhez viszont kell a fentebb említett segítség.
Már megint ez a gyógyszerellenesség. Olvastad, hogy évek óta gyógyszer nélkül csinálja? Én meg speciel szedem az antidepit és nem jön rám spontán se, akkor most mi van?
Tõlem nagyobb pánikrohamos már nem kellett.Három évig küzdöttem hátha egyszer elmúlik. De nem, elmentem szakorvoshoz, írt fel gyógyszert, és nagyon sokat segített.
Nem mindegy, milyen betegség hozta ki? Nem rád tartozik. Amúgy nem tudom, hogy kilehet-e, de fejleszthetõ, én gyógyszert nem szedtem, terápiára jártam, életmódot váltottam és elköltöztem, így jelentõsen javult.
Nincsen olvasójegyed, amin ezt jegyzik?
Itt biztos nem fogja tudni senki. Próbáld meg inkább a könyvtárban, ahova évek óta jársz. Tuti segíteni fognak. :)
Könyvtártól függ. A Corvina rendszerben lévõ könyvtárakban mindent vissza lehet rólad keresni az adatbázisban, mit mikor vettél ki és mikor vittél vissza.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Az olvasójegy elektronikus, csak az látszik tajta, meddig érvényes. Egyébként Debrecen Megyei Könyvtárába járok. Csak azért kellene, mert összeakarom írni magamnak, miket olvastam eddig. A saját könytárunk 1600 kötetes, a fiatalkoromiakra emlékszem, csak mióta könyvtárba járok, azokat nem mindet tudom.

Mennyire általános, illetve elfogadott dolog az, ha a nőgyógyászomnak, akihez évek óta járok (az utóbbi időben elég sűrűn), minden alkalommal el kell mesélnem az egész kórtörténetemet?

Értem én, hogy sok a páciense, magánban is rendel, oda is szoktam menni hozzá, de nem illene valamennyire emlékeznie rám? Vagy ha emlékezni nem is, legalább kicsit átolvashatná a kórlapomat mielőtt behív, és nem lepődne meg minden alkalommal, hogy babát tervezünk a párommal. 1 éve nem jön a baba, legutóbb elküldött vérvételre, de amikor visszamentem az eredményért, megint rácsodálkozott, hogy babát tervezünk. Ez normális? Műtöttek a közreműködésével, vetéltem, nem vagyok olyan "unalmas" eset, tényleg nem is kéne rémlenie neki? Mindent el kéne neki mesélnem minden alkalommal? Kicsit el vagyok keseredve, lehet, hogy másik doki után kéne néznem?

Legjobb válasz: Jól érzed, bizony másik dokit kellene keresni. Ilyennek nem szívesen fizetnék egy kanyit sem. Ez durva, és egyáltalán nem általános.

Jól érzed, bizony másik dokit kellene keresni. Ilyennek nem szívesen fizetnék egy kanyit sem. Ez durva, és egyáltalán nem általános.
Szia! Az én dokimat is emlékeztetni kellett hogy éppen hol tartunk, de hamar képbe került. Közben belepislogott a kórlapomba, és már léptünk is tovább. Ha ennél figyelmetlenebb valaki az már gáz. Persze lehet hogy nem rossz a dokid, csak kissé túlterhelt. Viszont ha nem bízol benne, vagy emiatt rossz érzésed van vele kapcsolatban akkor érdemes inkább váltani. Ha babát szeretnél akkor ez egy hosszú távú "kapcsolat" lesz, és bizony itt alap feltétel a bizalom.
Ez szerintem is gáz. Az én dokinõm, magánban járok hozzá, nála is szültem, mindig képben van mindennel, persze gondolom nem feltétlenül azért mert emlékszik mindenkire, hanem mindent precízen vezet a laptopjába, és amikor behív valakit, átfutja a kórtörténetét így mindig pontos, és naprakész.
Az én dokim szerintem még a szüléseim alkalmával is úgy nézett rám, mintha elõször látna. Engem inkább mulattatott a dolog, szerencsére gond nélküliek voltak a terhességeim és a szüléseim is. Mondjuk a doki egyáltalán nem avatkozott bele a szülés menetébe, se gyszeresen, se sehogy, ezért nem érdekel, hogy felismer vagy nem. Azon elgondolkodtam, hogy érdemes e neki adni zsetont, mert úgysem fog rá emlékezni, hogy adtam e, mert a 6 hetes kontrollon már újra mindig érdeklõdve nézte, hogy ki vagyok? Szóval a te elõzményeiddel én is néznék más orvost, de engem kifejezetten szórakoztatott, hogy az én dokim mindig elfelejt, holott 2 év alatt volt két szülésem nála, a hozzá tartozó terhesgondozással együtt.
Én váltanék. Nyilván nem várható el egy orvostól, akinek rengeteg betege van, hogy mindenre emlékezzen. Fõleg ha olyan fajta, aki nehezen jegyez meg ilyesmit. Attól még lehet jó szakember, hogy az arcmemóriája szar. De ha ennyire nincs képben, arra tényleg vehetné a fáradtságot, hogy mielõtt bemész, átolvassa az elõzõ papírod. Szerintem magánrendelésen ennyit megtehetne, ha sztk-ban nem is (mert mondjuk nincs ideje).
Az enyém is ilyen volt, mint a tiéd. Terhes lettem, a 3. alkalom után lecseréltem. Két héttel késõbb (neki nem szóltam) az utcán sem ismert meg, akkor már tudtam, hogy jól döntöttem. Az új dokim, pedig szintén leterhelt, az elsõ pillanattól képben van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Megerõsítettetek benne, hogy ideje új doki után néznem...

A pasim akivel már évek óta járok, azt mondta, hogy a nyelves csók nem jelent neki semmit és a szexet sem élvezi. Mit tegyek?

Különben nem vettem észre rajta semmi furcsát és az sem volt nyilvánvaló, hogy szegénykém szenvedne a szex miatt. Eddig mindig azt mondogatta, hogy a férfiaknak mindig jól jön. Mit tegyek? Milyen újításokat vezessek be? Egyáltalán őszinte velem?

Legjobb válasz: vonjad meg tõle 1 hétre :D

vonjad meg tõle 1 hétre :D
Hagyd ott a p*csába.
Nem lehet, hogy hirtelen felindulásból csak odamondta neked? Más probléma is volt, vagy "csak" ezeket mondta?
A kérdező hozzászólása: Nem hirtelen felizgulásból mondta, hanem nyugodtam leültetett megbeszélni a dolgokat. Olyan volt az egész, mintha már hónapok óta semmit se jelentenék a számára, csak mondom ezt akkor nagyon jól eltitkolta. És nem arról van szó, hogy megvonni vagy nem, mert volt már, hogy akár 2 hétig sem csináltuk.
ha így beszéltétek meg, akkor más a felállás, erre újításokat? hát ne, de még csak idõt sem kell tovább rászánni, itt más gondok vannak, a szex már egy adalék hozzá hát szerelemrõl mér nem beszélünk, de már max megszokás az egész, N
Attól tartok ennek itt a vége.

Tisztelt Doktor Úr! Évek óta cikluszavarral küzdök, amit fogamzásgátlóval kezeltek. Másfél éve nem szedek fogamzásgátlót, természetesen családot szeretnénk. Járok Orvoshoz, de szerintem nem megfelelő a Clostilbegyt merional kezelésem. Járok peteérésnézésr

Tisztelt Doktor Úr! Évek óta cikluszavarral küzdök, amit fogamzásgátlóval kezeltek. Másfél éve nem szedek fogamzásgátlót, természetesen családot szeretnénk. Járok Orvoshoz, de szerintem nem megfelelő a Clostilbegyt merional kezelésem. Járok peteérésnézésre és mindig megbeszéljük mikor kell együtt lennünk. Kérdésem a következő: fél éve kezelnek ezekkel a szerekkel, de idáig egyszer sem volt vérzésem a peteérésnézés után 2-3 héttel sem. Mindig Dufaston gyógyszerrel hozatjuk meg. Mi lehet Ön szerint a baj? Lehet ettől még családom? Tisztelettel, Éva

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ez egy nagyon összetett kérdéskör, amelyre így nem lehet választ adni. Személyes konzultációt javaslok, minden eddigi leletével együtt. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ez egy nagyon összetett kérdéskör, amelyre így nem lehet választ adni. Személyes konzultációt javaslok, minden eddigi leletével együtt. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Évek óta cikluszavarral küzdök, amit fogamzásgátlóval kezeltek. Másfél éve nem szedek fogamzásgátlót, természetesen családot szeretnénk. Járok Orvoshoz, de szerintem nem megfelelő a Clostilbegyt merional kezelésem. Járok peteérésnézésr

Tisztelt Doktor Úr! Évek óta cikluszavarral küzdök, amit fogamzásgátlóval kezeltek. Másfél éve nem szedek fogamzásgátlót, természetesen családot szeretnénk. Járok Orvoshoz, de szerintem nem megfelelő a Clostilbegyt merional kezelésem. Járok peteérésnézésre és mindig megbeszéljük mikor kell együtt lennünk. Kérdésem a következő: fél éve kezelnek ezekkel a szerekkel, de idáig egyszer sem volt vérzésem a peteérésnézés után 2-3 héttel sem. Mindig Dufaston gyógyszerrel hozatjuk meg. Mi lehet Ön szerint a baj? Lehet ettől még családom? Tisztelettel, Éva

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ez egy nagyon összetett kérdéskör, amelyre így nem lehet választ adni. Személyes konzultációt javaslok, minden eddigi leletével együtt. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ez egy nagyon összetett kérdéskör, amelyre így nem lehet választ adni. Személyes konzultációt javaslok, minden eddigi leletével együtt. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Mivel mosakodjak alul? Hüvelygombám van évek óta és évente 3szor kb. Nem tudom mivel mosakodjak, habfürdőtől előjön, bele nem ülhetek a kádba csak zuhanyzok, a szappanok csípnek. Strandra évek óta nem járok emiatt. Nagyon érzékeny vagyok ott lennt.

Próbáltam már intim lemosókat,Doveot,Níveát, de csíptek.

Legjobb válasz: Vegyél Balea szappanmentes tusfürdõt, DM-ben kapható, fiamnak nagyon érzékeny a bõre, ez az egy ami nem okoz nála allergiát.

Vegyél Balea szappanmentes tusfürdõt, DM-ben kapható, fiamnak nagyon érzékeny a bõre, ez az egy ami nem okoz nála allergiát.
Doki mit mondott?
Sövénykúti kecsketejes szappan.
Elõször is orvossal konzultálj.
Ne használj illatosított szappant, habfürdõt, se intim dezodort, dezodoros tampont, vagy egészségügyi betétet. Ne tegyél fertõtlenítõ szert a fürdõ vízbe, a fehérnemûk mosásához ne használj bioaktív mosószert. Székelés után a törlést elölrõl hátrafelé végezd.Meglepõ, de ne fürödj és tusolj gyakran, mert az csak átmenetileg javít az állapotodon.
A kérdező hozzászólása: A doki is ilyeneket tanácsolt, ne üljek rá a wcre, ne üljek bele a kádba, és hogy sima vízzel mosakodjak ott....Alkalmanként Dove szappant használok, de amúgy meg csak sima víz.
szerintem házi szappanokat kéne használnod itt van rengeteg féle: http://www.meska.hu/Termekek/Kategoria:Szappantisztalkodosze..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!