Találatok a következő kifejezésre: Étel allergiás pöttyök (3 db)

Étel allergiás piros pöttyök mennyi idő után jönnek ki?

Legjobb válasz: Van akinek azonnal,de egy napon belül mindenképp,hiszen emésztés után kiürül a szervezetbõl.

Van akinek azonnal, de egy napon belül mindenképp, hiszen emésztés után kiürül a szervezetbõl.
A kérdező hozzászólása: Pár pötty volt már a babámon, de ma finomfözeléket evett páér kanllal, És utánna több lett.Ebbe zöldborsó is volt amit még nem evett. Lehet alergia a zöldborsóra?
A védõnéni azt mondta, az ételallergia nem akkor jön ki, amikor elõször találkozik új dologgal, csak a 2., esetleg 3. találkozáskor. Egyébként a 10 hónapos lánykám is tele volt kb 2 óra hosszat piros foltokkal, semmi más tünete nem volt. Elmúlt, a sajtra gondoltunk, de eltelt 2 hét, újra adtam sajtot és semmi, így valami vírusra gondolok.

Ha allergiás egy ételre akkor az órákon belül kijön rajta és teli lesz piros pöttyökkel, kiütésekkel, az egész teste?

Legjobb válasz: Nem feltétlen. Van, hogy napokkal késõbb. Ezért kell hivatalosan úgy hozzátáplálni, hogy egyszerre csak egy fajta ételt adni minimum 3 napig mert ennyi idõ alatt biztosan kijön ha valami probléma van.

Nem feltétlen. Van, hogy napokkal késõbb. Ezért kell hivatalosan úgy hozzátáplálni, hogy egyszerre csak egy fajta ételt adni minimum 3 napig mert ennyi idõ alatt biztosan kijön ha valami probléma van.
Jah és ételallergiánál mindig az egész test lesz pöttyös mert az allergén a felszívódás után, véráram útján mindenhova eljut.
Nekünk volt, hogy csak az arcát ütötte ki, volt, hogy az egész testét. Mi az egész testes kiütésekkel úgy jártunk, hogy mikor másodszor vittem vissza a babát, mert már úgy kiömlött a teste, a doki megállapította, hogy mégsem allergia, henm fertõzés, és kiírt Fenistil cseppeket meg Calciumot, az egy fél nap leforgása alatt elmúlasztotta a kiütéseket, és azóta ugyanezt a kombinációt használjuk allergia esetén is, hihetetlen gyorsan hat és jól is alszik tõle a baba.

Ha a baba allergias valami etelre mennyi ido utan jelennek meg a tesen a pottyok?

Kislanyom testen valami pottyok vannak, de nagyon halvanyan a nyaka korul es egy par ezek pirosabbak a csipojen. D.u. vajas kenyeret kapot es nem azt a fajta vajat amit idaig, lehetseges attol, mert egyszeruen nem tudok mire tippelni, vagy lehet a tegnapi kajatol es csak ma jott ki?

Legjobb válasz: vagy gyerekbetegsége van. ha nemmúlik vidd el orovoshoz.

vagy gyerekbetegsége van. ha nemmúlik vidd el orovoshoz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!