Találatok a következő kifejezésre: Észrevettem, hogy kutyám már (4 db)

Milyen idõs a yorkid? Szerintem csak egy sima merevedése volt.
Nemsokára szülni fog. Elment a nyákdugó.
orvossal remélem beszéltetek, hogy ha gond lenne bármikor kitudjátok hívni!
Hát peeersze, hogy beszéltek. Valószínûleg akkor, amikor a szuka szûréseit, vagy a három ultrahang valamelyikét csináltatták, vagy esetleg valamelyik herpesz elleni oltás alkalmával.
Remek, még egy alja szaporító. És lám, már támogatója is akadt! Szégyen, ami ebben az országban megy!
Utolsó, jesszus, azt sem tudod ki fia borja... Azt sem tudod, hogy a szülõk hogy néznek ki, és megvoltak e az egészségügyi szûrések. Komolyan ennyire nem érdekel, hogy milyen kutya lesz a társad 10-15 évig? A lényeg, hogy ingyé legyen?
És valószínûleg azért tart itt az ország tele szerencsétlen "felesleges" menhelyi és gyepis kutyákkal, mert olyanok lakják, mint te.. Igaza van a többieknek, szaporító vagy!
Mi lesz a kölykökkel? Én szívesen befogadnék egyet, ha Bp-en, vagy környékén laktok...
A kérdező hozzászólása: A normális válaszokat köszönöm szépen, erre voltam kíváncsi. Képzeljétek el, rendszeresen járok vele orvoshoz, nem tudom miért kell egybõl a legrosszabbat feltételezni, vagy magatokból indultok ki? Mivel elõsször terhes a kutyám, hidd el én sem tudhatom ( 18 évesen), hogy mi ennek a menete, hiába néztem utána. "Aljas szaporító"? Ha ismernél sem mondhatnál rólam ilyet, valószínû azért tart az ország ott ahol tart, mert ilyen szemetek lakják, mint te!!
Elég szomorú, hogy 18 évesen hatvan nap alatt nem tudsz utánaolvasni a témának, én nem dicsekednék vele. Egyébként pedig igen, szaporító vagy - csak te éppen nem rossz szándékkal teszed, egyszerûen azért, mert láthatóan k*rva lusta vagy bárminek is utánanézni egy CSALÁDTAGgal kapcsolatban.
Attól, hogy 18 vagy, még nem kell felelõtlenül kutyátszaporítani. Pont ennyi voltam mikor az elsõ beagle almom született, de pontosan tudtam mit kell csinálni, meg voltak az eü szûrései a szülõknek, kiállítási és munka eredményeik is.

Észrevettem, hogy a kutyám már kb 1 hete nem ott alszik ahol eddig aludt. Eddig egy helységben aludt, ahol szerszámok vannak, meg ott van neki a kajás tálja is, meg párna neki.. Most meg átváltott a garázsra. Mitől van ez?

Az a kérdésem, hogy most mi a baja neki? Miért a garázsban alszik a földön, mértnem ott ahol eddig, a párnáján?

Legjobb válasz: Ha titket nem zavar, h a garázsban alszik, akkor miért ne aludhatna ott? Lehet télleg hûvösebb van a garázsban...

Ha titket nem zavar, h a garázsban alszik, akkor miért ne aludhatna ott? Lehet télleg hûvösebb van a garázsban...
Ilyen idõben a kutya is keresi a leghidegebb helyet . Nálunk a fürdõbe feküdt be az eb .Átviheted a kajás tálját is , de ha ott hagyod ahol eddg volt azt is megtalálja . Nem tudom szeret e fürödni , ha igen akkor lehet hogy jólesene neki ebben a melegben egy kis megmártózás .
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, hát fürödni nem nagyon szeret, de majd megpróbálom megfürdetni :)
Ha fürdetni nem akarod (felesleges is túl gyakran, mert nem tesz jót), akkor csak sima vízzel "meglocsolhatod". Mi is a kerti slaggal szoktuk locsolni agy melegben a skót juhászainkat. Nem szeretik nagyon amikor locsoljuk, de utána azért látszik rajtuk, hogy tesz a kis hûtés nekik. Egyébként valószínûleg tényleg a meleg elõl menekült új helyre, nálunk is ezt csinálják.
off! Egyertelmuen a melegtol.ilyenkor a melegben a parnaja a testetol nagyon felmelegedhet.A kajajat es a vizet barhol megtalalja, a kutyusok elelmesek!Nalunk az udvaron hiaba vannak arnyekos huvos helyek, a kutyusaim valosagos godroket asnak a tujak toveben hogy a huvos foldre fekhessenek ra!Lenyeg hogy mindig legyen friss huvos viz az arnyekban.


Jó a rezonanciád.
Leeht, hogy hülye gondolat, de szerintem alapból mindenki érzi, csak az ember mire felnõ, tudatosan elnyomja magában és nem foglalkozik vele, mert a társadalmunk valamiért ezt nem fogadja el. A kisgyerekek és az állatok pedig nem így vannak, nem nyomják el magukban a természetes dolgokat.
Valószínû kedves vagy és ezt megérzik, mint ahogy elõttem is mondták.
A kérdező hozzászólása: Annazara! Köszönöm a válaszodat, megnyugtattál.:) Igazából imádom az állatokat és a gyerekeket is, annak ellenére, hogy még elég fiatal vagyok és férfi.Néha a gyerkõcök szülei elõtt kellemetlen a dolog, félõ, hogy pedofilnak néznek.:)
Kérdezõ, szerintem ennek örülni kell, mert ez azt bizonyítja, hogy te nagyon jó ember lehetsz. Ezt megérzik a kisgyerekek, és az állatok is. Nyugodtan mosolyogj ráa kisgyerekekre, és nyugodtan simogasd meg a kutyákat, amelyek odajönnek hozzád, mert biztosan nem fognak megharapni, hiszen ezek a kutyák szeretetbõl jönnek oda hozzád, hogy simogasd meg õket. Azért nem árt megkérdezni a gazdát, biztos, ami biztos, mert nem mindegyik gazda szereti, ha a kutyáját idegenek simogatják. Üdv: Annazara
ja, nyugi, nem valószínû, hogy azért mennének oda hozzád, mert érzik a halál szagát rajtad:-)
ahogy az egyik válaszoló írta, az állatok, és kis gyerekek könnyen megérzik, hogy ki, hogyan viszonyul hozzájuk, ill.alapvetõen milyen a lénye.ezt a képességet a felnõttek általában elnyomják, mert kevésbé figyelnek meghitten önmagukra, nem élik meg olyan szabadon a saját lényüket.én már egy ideje elkezdtem tudatosabban élni az életem, és megfigyeltem magamon hasonló dolgokat, pl.egyik haveromnál voltunk házibuliban, és volt egy idegbeteg macskájuk, a saját gazdájának nem hagyta, hogy megsimogassa, karmolt, harapott.bementem egy szobába, ahol csak ketten voltunk a cicussal, és láthatóan eleinte nem fogadott engem sem szívesen, elbújt a sarokba, és onnan nyávogott.direkt nem mentem közel hozzá, hanem megálltam, és halkan mondtam neki szeretettel, hogy"ne félj tõlem".és kis idõ múlva közelebb jött egy kicsit.aztán bejött a másik szobába, ahol többen voltunk, és egyedül hozzám jött oda, a pofiját odatolta az arcomhoz, szaglászott, igaz megsimogatni nekem sem hagyta magát, de csodálkozott a gazdája, hogy senkivel nem szokott így viselkedni.és nem arról van szó, hogy én vagyok a kiválasztott ezo-ego császár, mert nincs ebben semmi különös, ha tisztelettel közeledsz az állatok felé, azt megérzik, és õk is tisztelni fognak.persze ez nem mûködik mindig 100%-osan, mert ha pl.egy vicsorgó pittbullal találod szemben magad a sarkon, akkor sajnos könnyen lehet, hogy t*kön harap, hiába tiszteled, meg szeretettel közeledsz hozzá.hozzáteszem, azért az emberi nevelésnek van egy kis szerepe abban, hogy egy háziállat milyenné válik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, érdekes.Nem gondoltam semmi ilyesmire, hogy "kiválasztott" vagy hasonló lennék, csupán kíváncsiságból kérdeztem.Az hallottam, hogy a macskák megérzik, hogy ki beteg illetve, hogy ki fog meghalni, ettõl féltem ebben az esetben is.:) De ha szerintetek jót jelent, akkor megnyugodtam.:)
Mert te fénybenjáró vagy! ;)
te vagy a kiválasztott...
Utolsó:jogos, ez egy olyan plusz amit nem lehet megmagyarázni, de ebben biztos vagyok.
OFF: És azt honnan érzik meg az emberek/állatok, hogy ki a jó és ki a nem? Nem akarom "túl ezózni" én sem, mert nem nagyon hiszek az ilyenekben, csak kiváncsi vagyok mi alapján mûködik a megérzés.
Ezt nem kell, annyira túl ezózni. :) Az állatok megérzik, hogy ki a jó ember és a kisgyerekek is hasonlóan megfigyelik, hogy ki akar nekik rosszat és ki nem.
Gondolom jó a kisugárzásod.
Te vagy a Mikulás.:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!