Találatok a következő kifejezésre: Észrevettem, hogy fülemből (2 db)

Vattamágnest kell venni azzak ki tudod vonzani.. :d
1. FÜLBE NEM SZABAD A FÜLTISZTÍTÓT BELEDUGNI SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT, AZT NEM ARRA TALÁLTÁK KI ! Hidd el nem kellemes mikor valami kis szívókával tolják a füledet, mert nem jön ki belõle a szennyezõdés ezt saját tapasztalatból mondom.:) Egyébként menj el orvoshoz és õ kiszedi neked és ha el van dugulva kimossa. :D:D
A kérdező hozzászólása: És mi történek ha nem lesz kiszedve ?
Hát nekem mondjuk nem úgy történt, hogy a vattapamacs beleragadt, de mikor víz éri a füledet az megdagad benne. Én hülye meg még fokoztam azzal, hogy fültisztítóval még beljebbre nyomtam. Egyébként nem hallottam arra a fülemre semmit, aztán begyulladt. Nem fájdalmas kimosatattni. :) Nekem minden strand elõtt kell, csak egy fecskendõvel vizet lõnek a füledbe. :)

Észrevettem, hogy a fülemből minimális mennyiségű vér ürül. Barátnőm azt mondta, hogy ez valószínű az első menstruáció előjele. Igaz?

Legjobb válasz: Nem akarlak megijeszteni, de ha a füledbõl vér csöpög, az semmi jót nem jelent. Egy biztos, ez nem az elsõ mensturáció elõjele. Én gyorsan szólnék a szüleimnek errõl.

Nem akarlak megijeszteni, de ha a füledbõl vér csöpög, az semmi jót nem jelent. Egy biztos, ez nem az elsõ mensturáció elõjele. Én gyorsan szólnék a szüleimnek errõl.
nem nem. ahogy írták el kéne menni vele orvoshoz ha 2-3 napnál tovább tart.
Jézusom, hány éves a barátnõd, hogy ilyen "tudományos magyarázatai" vannak?? Inkább küldjön gyorsan a fül-orr-gégészetre, vagy a háziorvoshoz, mert ez nem jelent jót.
A barátnõd hülye már bocs.Menj orvoshoz!!Lehet dobhártyasérülés!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!