Találatok a következő kifejezésre: Észreveszik a ha egy lány még szűz (2 db)

Észreveszik a srácok, ha egy lány még szűz?

Legjobb válasz: Vagy észreveszi vagy nem. De inkább mond el a pasinak mert sokkal szebben fog veled bánni.

Vagy észreveszi vagy nem. De inkább mond el a pasinak mert sokkal szebben fog veled bánni.
Milyen éprdekes ez a világ. 20-30 éve még értéknek számított a szüzesség. A nõ büszke volt arra ha még szûz, a pasi meg boldog volt ha érintetlen lányt kapott az ágyába. De hogy ez mostanra szégyellnivaló, titkolni való dologgá válik... Hát ez elszomorít.
attól függ hogy a lány mennyire ügyes gondolom te még szûz lány vagy... szal ha eléggé fel vagy világosítva akk (meg pornó estleg meg pertting)és tudod naggyából h mit kell csinálni akk lehet h nem veszi észre a fiu akivel együtt vagy ha még angyon kis bénácska vagy(ami persze nem marad így)akk észreveszi de ha õ is szûz akkor viszont úgyis eláruljátok egymásnak meg a másik két esetben is am az ügyetlenségbõl észre veszik és ha behatolnak akk csak észre veszik h hoppá ott volt vmi ami kilukadt de ha már nincs szûzhártyád de szûz vagy(vagyis ujjasás vagy másféle maszturbáció miatt már nincs)és ügyes vagy akk nem veszi észre nézd meg meik csoportba tartozol és az a válasz:)
Nem feltétlen veszi észre, bár utána jellemzõ kis vérzés, ami utal rá. Tudd meg, pasidat izgatja-e, sok pasi örül a szûz lánynak. Ha a tapasztalatlanságtól tartasz, ne félj, sokan több éves szex után sem tudnak annyit, mint mások az elsõ alkalommal:-) Szeresd akivel vagy, és õ is téged, és jó lesz, meglátod:-)
és miért baj az ha szûz vagy? égõnek találod?ha van egy komoly kapcsoladtod ako az illetõ biztos tudni fogja h szûz vag e vagy már nem! am meg észre lehet venni....SZERINTEM!
Igen.Észre fogja venni a pasid.Fontos hogy olyannal legyen az elsõ akit nagyon szeretsz!De szerintem nem égõ.Az én pasim õrült hogy õ volt az elsõ :)
nem feltétlen, de aki már tapasztaltabb az úgyis rájön a szûzesség meg nem ciki, egy olyan embernek kell odaadni aki megérdemli, szeret és vigyáz rád nem pedig egy discós baleset végeredményeként kell átélni, ez fontos!!
Szerintem igen!

Egy pasi észreveszi, ha a lány, akivel lefeküdt, még szűz volt?

Legjobb válasz: jobb esetben igen. Meg az igencsak fájdalmas élmény a többségnek, szóval ha vér nem tûnik fel neki, az igen, hogy ideges vagy és olyan arcot vágsz, mint akit most mûtenek.

jobb esetben igen. Meg az igencsak fájdalmas élmény a többségnek, szóval ha vér nem tûnik fel neki, az igen, hogy ideges vagy és olyan arcot vágsz, mint akit most mûtenek.
szerintem is észrevehetõ, bár legjobb esetben ezt tudják egymásról a párok. De nyilván egy tapasztaltabb ember észreveszi, ha a másik kevésbé jártas a dolgokban.
Ha nem egy durva, figyelmetlen bunkó, akkor igen! De nincs ezzel semmi baj! Nem szégyen, mindenki volt szûz és kezdõ! Én is. F.
Cáfolnám az egyik válaszolót, egy szûz lány nem feltétlenül bénázik, viszont valóban látszik rajta valami bizonytalanság. Emellett vérezhet, bár ez nem törvényszerû. Valamint, ha a pasi nem úgy áll hozzá hogy tudja hogy szûz és nagyon finoman kell behatolnia, akkor 100% hogy fáj a lánynak.
Szerintem igen, a lány nagyon izgul és nagyon bénázik.
Ha nem teljesen hülye és figyel a partnerére, akkor igen, észreveszi.
Igen észreveszi, azt is észreveheti ha a lány már nem szûz, de kezdõ még.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!