Találatok a következő kifejezésre: Észreveszik a ha egy lány (21 db)

A pasik észreveszik ha egy lány szűz?

Szex előtt ránézésből vagy sz. közben érzésből lehet érezni?

Legjobb válasz: Szerintem észreveszi, mert egy NORMÁLIS lány megmondja, hogy még szûz.

Szerintem észreveszi, mert egy NORMÁLIS lány megmondja, hogy még szûz.
A kérdező hozzászólása: Rájönni*
ránézésbõl nem viselkedésbõl igen
nem mindig
Észre fogja venni, hiszen jóval szûkebb ott a lány a "megszokottnál" :D Szóval ha mást nem, szex közben tuti kiderül. Arra nem lehet alapozni, hogy "ránézésre" szûz-e valaki :D 18/L

Észreveszik a srácok, ha egy lány még szűz?

Legjobb válasz: Vagy észreveszi vagy nem. De inkább mond el a pasinak mert sokkal szebben fog veled bánni.

Vagy észreveszi vagy nem. De inkább mond el a pasinak mert sokkal szebben fog veled bánni.
Milyen éprdekes ez a világ. 20-30 éve még értéknek számított a szüzesség. A nõ büszke volt arra ha még szûz, a pasi meg boldog volt ha érintetlen lányt kapott az ágyába. De hogy ez mostanra szégyellnivaló, titkolni való dologgá válik... Hát ez elszomorít.
attól függ hogy a lány mennyire ügyes gondolom te még szûz lány vagy... szal ha eléggé fel vagy világosítva akk (meg pornó estleg meg pertting)és tudod naggyából h mit kell csinálni akk lehet h nem veszi észre a fiu akivel együtt vagy ha még angyon kis bénácska vagy(ami persze nem marad így)akk észreveszi de ha õ is szûz akkor viszont úgyis eláruljátok egymásnak meg a másik két esetben is am az ügyetlenségbõl észre veszik és ha behatolnak akk csak észre veszik h hoppá ott volt vmi ami kilukadt de ha már nincs szûzhártyád de szûz vagy(vagyis ujjasás vagy másféle maszturbáció miatt már nincs)és ügyes vagy akk nem veszi észre nézd meg meik csoportba tartozol és az a válasz:)
Nem feltétlen veszi észre, bár utána jellemzõ kis vérzés, ami utal rá. Tudd meg, pasidat izgatja-e, sok pasi örül a szûz lánynak. Ha a tapasztalatlanságtól tartasz, ne félj, sokan több éves szex után sem tudnak annyit, mint mások az elsõ alkalommal:-) Szeresd akivel vagy, és õ is téged, és jó lesz, meglátod:-)
és miért baj az ha szûz vagy? égõnek találod?ha van egy komoly kapcsoladtod ako az illetõ biztos tudni fogja h szûz vag e vagy már nem! am meg észre lehet venni....SZERINTEM!
Igen.Észre fogja venni a pasid.Fontos hogy olyannal legyen az elsõ akit nagyon szeretsz!De szerintem nem égõ.Az én pasim õrült hogy õ volt az elsõ :)
nem feltétlen, de aki már tapasztaltabb az úgyis rájön a szûzesség meg nem ciki, egy olyan embernek kell odaadni aki megérdemli, szeret és vigyáz rád nem pedig egy discós baleset végeredményeként kell átélni, ez fontos!!
Szerintem igen!

Ha egy lány nagyon zárkózott mennyire baj egy párkapcsolatban? Egyáltalán a fiúk észreveszik az ilyen lányokat?

Szerethet úgy tiszta szívből egy ilyen lányt egy beszédes, magabiztos srác? Vagy soha nem lesz az ilyen lányoknak kapcsolatuk?

Legjobb válasz: Hogyne szerethetne :) Kapcsolatban egészen más, a megfelelõ embernek az ilyen lány is megnyílik :)

Hogyne szerethetne :) Kapcsolatban egészen más, a megfelelõ embernek az ilyen lány is megnyílik :)
Megtanultam az ilyen nõket fényévekre kerülni, az állandó bizonygatást egy idõ után feladjuk, mert nincs eredménye. Hazugnak néznek bennünket, szerintük átverjük õket, a másik meg lehúznak hangulatra. Köszi, nem kérek ilyenbõl!
Hát szuper magabiztos Szellõ István szerû :DD barátod az nem biztos, hogy lesz, de egy kicsit kesernyésebb humorú, cinikus forma simán lehet ;)
Hát kezdjen egy csendesebb fiúval..
Nincs olyan nõ a világon, aki ne lenne beszédes, max ha néma, de akkor meg máshogy kommunikál... Pusztán a körülményeket kell megteremteni a zárkózottabb típusúaknak is. :)
Nagyobb a kihívás nagyobb a jutalom.
5. Na pont emiatt!!!!Még hinni se akarna a srácnak. Kérdem én.Akkor minek próbálkozzon bárki is?
A kérdező hozzászólása: A lánynak pesszimista világnézete van, mert nincs önbizalma, pedig sokan bebizonyították már neki, hogy nagyon szép. Nem akarja elhinni, hogy elég lenne egy beszédes srácnak.
#2 + 1
"Ha egy lány nagyon zárkózott mennyire baj egy párkapcsolatban?" - Emberfüggõ. "Egyáltalán a fiúk észreveszik az ilyen lányokat?" - Igen. "Szerethet úgy tiszta szívbõl egy ilyen lányt egy beszédes, magabiztos srác?" - Igen. "Vagy soha nem lesz az ilyen lányoknak kapcsolatuk?" - Lesz.
Észrevenni észre vesszük.Szívesen kezdünk vele. Csak tudod mi a baj?Az, hogy sok esetben a lány nem csinál semmit.Sokáig törjük magunkat aztán feladjuk, mert semmi eredménye sincs. Majd utána a lány sír, hogy miért lépett le..
Az, ha nehezen ismerkedsz, vagy nehezen nyílsz meg mások elõtt, az egy dolog. Nem adod magad könnyen, küzdeni kell érted, ezt még élvezhetik is. Az önbizalomhiányoddal, az önértékeléseddel meg a pesszimizmusoddal viszont kezdeni kéne valamit. Az élet más területein is jobb lesz neked, ha tisztában vagy az erõsségeiddel is és nem csak a gyenge pontjaiddal. Az, hogy beszédes és magabiztos egy pasas az még messze nem minden. Attól még lehet ugyanolyan az értékrendje, mint neked (ami egy párkapcsolat alapja) vagy érdekelheti ugyanaz, mint téged (ami kiindulópontnak jó). Akár még pozitívan is hathat rád. Én zárkózott vagyok. A pasim magabiztos, beszédes, látszólag mindenkivel jól kijön. Egy bizonyos pontig. Onnantól kezdve viszont rettentõen zárkózott, nagyon kevés embert fogad a bizalmába és szinte kizárólag felszínes "barátságai" vannak.

Fiúk! Észreveszitek ha egy lány kielégítetlen vagy fel van izgulva? Érződik a kisugárzásán?

Vonzó lesz t?le a kisugárzása vagy éppen taszító?

Legjobb válasz: nem veszem észre maximum, ha már érzem, hogy nedves pedig hú de jó is lenne egy ilyen képesség

nem veszem észre maximum, ha már érzem, hogy nedves pedig hú de jó is lenne egy ilyen képesség
sokszor megkérdezik, "hogy akarsz dug.ni?"
Igen észre lehet venni.Szerintem vonzó lesz.
Észre lehet venni, ha akarja egy csaj. Barátnõm olykor provokál :) 23/F
az én barátom észreveszi rajtam rögtön, ha kívánom. izgek-mozgok és sûrûbben veszem a levegõt
Abszolút egyet értek a 2. válaszolóval, én is pont ilyen vagyok, bár az én barátom csak annyit vesz ebbõl észre, hogy "már megint hülye", azaz hagyni kell békén, pedig ha tudná... :( Egyébként amikor kielégítetlen vagyok, nagyon gyakran (mivel imádok vicceket mesélni) szex-el kapcs. poénokat sütök el... :) 22/L
Dehát arról te tehetsz, ha kielégületlen, elõzõ...
Tehát amikor kielégületlen, akkor taszít, amikor fel van izgulva, akkor ellenállhatatlan.Második voltam.
Barátnõmön érzem.Amikor kielégítetlen, akkor többnyire kötözködik, ingerlékeny, sértõdékeny, feszült-és ezeknek vannak fokozataik.Egy kiadós szeretkezés után egészen megváltozik, bújós lesz, elõzékeny!, figyelmes. Amikor pedig fel van izgulva, vagy észre akarja magát vetetni, akkor anélkül, hogy riszálná magát, vagy bármi olcsó dolgot tenne, sugárzik, mint egy atomerõmû.Komoly.
Ha barátnõ akkor bolond lesz. Ha idegen akkor meg könnyebben kapható. :)
olyanok lesznek mint a fukusimai csajok - sugároznak!
ucso vagyok hozzatennem hogy pszcihologusnak keszulok, es olvasok sokmindent es tanulok sokmindent, szal lehet ebbol fakad..
igen : testtartas, hangsuj, hang magassag, meg a hangszine is mas..nyomatekos beszed.. sokminden arulkodik.. es nem is beszeltem a szemekrol..
A kérdező hozzászólása: Mibõl veszitek észre? Egyszerûen csak lejön a kisugárzásukból?
en siman eszreveszem baratnomon, meg a korulottem levokon is..
Én, mivel csaj vagyok, nem tudom biztosan, hogy érzõdik-e, de azt tudom, hogy olyankor százszor jobban nyomulnak a faszik, szóval valószínûsítem, hogy nagyon is észre lehet venni! XD

A fiúk min szoktak gondolkozni, ha néznek egy lány titokban, és elkapják a tekintetüket, ha a lány észreveszi?

Legjobb válasz: Én ilyenkor bekapcsolom a péniszemre helyezett vibrációs gyûrût a zsebembe rejtett távkapcsolóval, így maszturbálok a csajra észrevétlenül. Csak azért kapom el a tekintetem, nehogy lebukjak azon, hogy észreveszi a csaj, hogy furán csillog a szemem. Szerintem elég sok férfi csinálja ezt.

Én ilyenkor bekapcsolom a péniszemre helyezett vibrációs gyûrût a zsebembe rejtett távkapcsolóval, így maszturbálok a csajra észrevétlenül. Csak azért kapom el a tekintetem, nehogy lebukjak azon, hogy észreveszi a csaj, hogy furán csillog a szemem. Szerintem elég sok férfi csinálja ezt.
19:41 Most ez komoly? Tényleg azonnal a meztelenség van elõtérben, ha megláttok egy nõt, és hogy lefektetnétek? Minden pasi ilyen???
Próbáljuk meghatározni hogyan is nézhetnek ki meztelenül. Télen elég sokáig kell vizslatni valakit mire lesz részeredményünk vagy valamilyen körvonalas sejtésünk ténylegesen hogyan is néz ki.
Mire gondolok? Arra, hogy milyen jó lenne, ha csak úgy odalépne hozzám és megszólítana, vagy netán csak úgy, minden elõzetes bejelentés nélkül megcsókolna ;)
Én olyankor arra gondolok: "Azta, de jó lenne megismerni ezt a gyönyörû lányt!" CSak épp nem úgy jön ki a helyzet, hogy bezséljekis vele, és netán több is legyen utána.
Általában az elõtte kapott szerelmes sms-re gondolnak, amit épp a barátnõjüknek írtak!
sonata mintha ha a gondolataimban olvasna ;) de sokat gondolkozok ezen xD
Tetszel neki

Mit jelent, ha egy fiú néz egy lányt és mikor a lány észreveszi elkapja a tekintetét?

Zavarba jön attól, hogy észrevette a lány? Vagy tetszik neki?

Legjobb válasz: tetszik neki,de gyáva

tetszik neki, de gyáva
Biztosan tetszik neki, csak félénk :) )

Miért merevedik meg a teste egy fiúnak, ha észrevesz egy lányt, és az közeledik hozzá?

Legjobb válasz: Te így hívod? :) Viccen kívül, zavarban van.

Te így hívod? :) Viccen kívül, zavarban van.
mert érez.Akár gyûlöletet, akár szerelmet, de érzés van mögötte.
Elcsúszott az erekciója.
sokkot kap.de tényleg.velem is volt ilyen. kórház a vége..

Fiúk, ha észreveszi egy lány, hogy nézitek miért fordítjátok el a fejeteket?

Legjobb válasz: Én azért mert zavarba is jövök kicsit(fõleg ha tetszik) Meg azért mert tudom magamról, hogy úgy sem fogok odamenni hozzá hiába szemezünk és akkor inkább elfordulok, hogy ne higgye azt, hogy tetszik nekem de nem merek odamenni és ne gondoljon rosszat rólam.Így inkább azt hiszi, hogy nem jön be nekem, ez egy fokkal jobb:D 20f

Én azért mert zavarba is jövök kicsit(fõleg ha tetszik) Meg azért mert tudom magamról, hogy úgy sem fogok odamenni hozzá hiába szemezünk és akkor inkább elfordulok, hogy ne higgye azt, hogy tetszik nekem de nem merek odamenni és ne gondoljon rosszat rólam.Így inkább azt hiszi, hogy nem jön be nekem, ez egy fokkal jobb:D 20f
Mert ha sokáig nem mozdítom meg a nyakam begörcsöl. 23/f
Talán zavarba jövünk? 21/f
pont ugyan azért amiért a lányok is ezt teszik fordított esetben... 25/F
én is zavarba jövök ilyenkor :S
Nálam a lány szokta elfordítani a fejét, ha észreveszi h nézem. Ez miért van?
A kérdező hozzászólása: ?:O Pedig azt hittem velem van a baj:D, hogy ilyenkor elfordítják a fiúk a fejüket és utána megint ez történik újból:)
Túl gyorsan zavarba jönnek. :)
Mert ha sokáig nézem, azt hiszi, hogy mit tudom én, eette magát, fika lóg az orrából. Én ha egy csajt nézek, akkor vagy addig amíg nem veszi észre, vagy pedig rendesen sokáig, persze ha õ is néz engem.
mert nem illik bámulni, hawer!
Mert lúzerek vagyunk :$
Amiért Te is el szoktad.

Ha egy férfi maszturbál a busz hátsó ülésén és te (Lány\nő) épp észreveszed, akkor ez mit vált ki belőled?

Szólsz neki,hogy fejezze be?

Legjobb válasz: én azt gondolnám hogy biztos bolond, mert épeszû ember nem tesz ilyet.

én azt gondolnám hogy biztos bolond, mert épeszû ember nem tesz ilyet.
Nah erre én is kíváncsi vagyok. :D Elõveszem a buszon a brét, és rácsapok.
Az odanyúl és befejezi neki -verzió az mért maradt ki?
Azt, hogy összeb*ssza a buszt...
Nézd kedves kérdezõ, én elhiszem, hogy perverz erotikus fantáziádban szívesen kivernéd a buszban, miközben epekedve néznek a nõk, de a valóságban nem így mûködik. Ahogy látod, egy aberrált, beteg embernek tart a válaszolók nagy része, de te ennek ellenére is ki akarod csikarni azokat a válaszokat amiket beteges fantáziádban elképzeltél? Ha ez a célod, feleslegesen töröd magad.
A kérdező hozzászólása: :) :) Hát ige, naz kimaradt:) Ja és én nem basznám össze a buszt:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bõ kifejtésû választ, valóban ez az igazság, de hátha a többiek közt van, aki szintén iígy képzeli el.
Én is ki szoktam verni buszon, leszarom ki mit gondol. 20/F
Talán azért, mert õk is erkölcstelenek. Ez molesztálás. A mutogatós bácsikat akkor is lesittelik, ha nekik jól esik a maszti nyilvánosan. Bent aztán lehet nyilvános a dolog.
Ez csak a fantáziádban van úgy hogy a jó csajok epekedve bámulnak majd...igazából elkap a buszvezetõ néni és õ fejezi be neked ha akarod ha nem :) Viccet félretéve (én pasi vagyok) arrébb mennék és vagy szörnyûlködnék vagy rám jönne a röhögõ görcs.
nekem visszataszító lenne.
Valószínûleg hátraszólnék hogy "Hallod, légyszi már ne itt verd a f*aszod a hátsó ülésen mert a csattogástól nem hallom a zenét..."
Nekem sajnos volt alkalmam többször találkozni "mutogatós bácsikkal"! Gyerekkoromban megijedtem, elszaladtam, fiatalon végignéztem, ma meg valószinüleg már csak jót röhögnék rajta!
Beteges dolog, nem hiszem el hogy ennyi önuralma nincs valakinek hogy megvárja vele amíg hazaér. Kérdezõ a te rózsaszín világodban lehet hogy ez izgató dolog és epekedve bámulják a jó csajok, de a valóságban nem az! Ha csak én lennék a buszon odamennék és közölném hogy ha nem hagyja abba szájon vágom a magassarkúmmal. Ha mások is vannak vagy látszik hogy nem érdemes vele foglalkozni (Pl: cigány mert azok szoktak ilyet csinálni) akkor meg fintorognék és elõremennék.
Ha jó pasi akkor szólok neki hogy inkább jöjjön el nálam, és ott szex.
Odamennék és megkérdezném megyünk egy menetre? 32/N
Undorítana, felháborítana, rendõrt hívnék...
A kérdező hozzászólása: Annyira negatív 1-2 válasz....azért legyetek már kicsit közlékenyebbek légyszi, és írjátok meg, hogy mi az ami esetleg taszít lányok titeket!
A kérdező hozzászólása: Hogy érted, hogy mindkettõt?:) Aranyos a válasz, köszönöm:) Másik válaszolónak: Hát ha nem utazol a buszon, nem neked szólt most ez a kérdés, de köszönöm a válaszod. Egyébként a kérdés úgy értendõ, hogy te vagy hátul a buszon, és csak te láthatod az egészet:)
Hát én lefotóználak, és 100°% , hogy lecsuknának. Ezt vedd készpénznek.
undort
A kérdező hozzászólása: Hát a buszos maszturbálás, az egy nõnek és egy férfinak is felpezsdíti a vágyát....és sokkal nagyobb az izgalom:) Ezért is érdekel, hogy most a lányok, nõk majd miket válaszolnak, Ezért gyerünk lányok:)
Visszataszítóan gusztustalannak és undorítónak találnám egyben. Ennek ellenére csak hallgatnám tovább a Serj Tankian dalait. Ahogy szoktam a buszon. http://www.youtube.com/watch?v=PQtRXqBQETA
A kérdező hozzászólása: Aranyos válasz:) De akkor eddigiek egy választ képviseltek. Írjon mindenki:)
Ha jó pasi akk felizgat ><
A kérdező hozzászólása: Utolsó hozzászólóm, te ugye lány vagy?:)
Elõrébb megyek ha van szabad hely.
Lehet elröhögném magam.
pofánba*nálak egy szívlapáttal aberrált barom!
A kérdező hozzászólása: Hát ha elõrébb mész, és nem foglalkozol is vele, de mit gondolsz róla?
A kérdező hozzászólása: Hát azért nem annyira perverz dolog ez....:) Nem kell idegeskedni:) Csak válaszoljatok, mert ez érdekelne:)
A szívlapát annak ellenére, hogy romantikusan hangzik egyáltalán nem az. Szóval válogassátok meg a szókincsetek. Legyen szíves mindenki. Köszönöm. Viszont hallásra.
Azt gondolnám, hogy ez egy beteg ember, itthon elmesélném, hogy mit láttam és másnapra elfelejteném. 21/L
Valószínûleg fintorognék egyet milyen szánalmas és aberrált emberek vannak, a lehetõ legtávolabb mennék, és valószínûleg kihívnám a rendõröket közszeméremsértés miatt. Mi van ha gyerekek is vannak a buszon? Még szerencse, hogy autóval járok és nem kényszerülök tömegközlekedésre, úgy látom sok beteg ember van...
Odamegyek, és bõ nyállal leszopom felváltva mindkettõt. 23L
Nekem errõl az jutott eszembe, hogy egyszer a barátommal szexeltünk a buszon, az elég izgi volt :D Mondjuk nagyon kevesen voltak a buszon, mi meg beültünk hátra, az ott elég elzárt hely (modern távolsági busz volt), rajtam szoknya volt és beültem az ölébe... Mondjuk eszembe sem jutott volna, ha egy pici esély is lett volna rá, hogy valaki meglát minket

Szerintetek ha egy fiú letapiz egy lányt a buszon akkor mit gondolhat róla? Ha észreveszi hogy ő volt.

Legjobb válasz: szerintem ezzel a buszon tapizással nincs semmi gond.

szerintem ezzel a buszon tapizással nincs semmi gond.
Hát engem már tapiztak le buszon és nagyon csúnyákat gondoltam róla. Nagy tömeg volt, sajnos nem láttam ki volt, különben nem marad arcbõre.
azt , hogy õ egy tipikus urban child
Keress inkább egy barátnõt és azt tapizd. Ha lányokat molesztálsz a tömegközlekedési eszközökön, akkor ne csodálkozz, ha elõbb-utóbb feljelentenek zaklatásért.
Ha engem letapiznának, akkor minimum megrugdosnám az illetõt. 19L
Hát õszintén? Ha látnám, hogy direkt csinálja biztos kapna egy jó nagy pofont...
Rosszul csinálod... ha azt akarod, hogy egy csaj fölfigyeljen rád, flörtölj vele, és ne markolj a seggébe, vagy a mellébe ;)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!