Találatok a következő kifejezésre: Észreveszik a ha egy (74 db)

észreveszitek pasik ha egy nő nem olyan tapasztalt a szexben?

Legjobb válasz: aki volt már tapasztalt nõvel, az tuti észreveszi

aki volt már tapasztalt nõvel, az tuti észreveszi
Igen! 24F
Ahogy a nõk is észreveszik, ha a pasi tapasztalatlan, persze.
Azért azt már szóvá tenném, ha a karfát szopja...
Ha tapasztalt a pasi.
nem értem hogy tapasztalatlan..mindenji máshogy csinálja, és ha õ ugy szereti akor már mindjárt a másik fél azt mondja tapasztalatlan..hát ez nem éppen így van...ki mit ért tapasztalatlannak..de azt már nem tudnák megmonani..:d hogy miért, mi nem tetszik ahogy a csaj csinálja pl. na mindegy én igy fogom fel..mindenki máshogy csinálja és akor már mindjárt tapasztalatlan
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat neked 5 külön is.:)

Nagyon fájnak a melleim és néha észreveszek a bimbóimon egy két apró, picike fehér pöttyöt. Ha a körmömmel megnyomom, olyan mintha pattanás lenne, mert kijön. A barátommal 2 hete szeretkeztünk gumi nélkül, de a mellem már 3 hete fáj. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Nem kell nyomkodni! Mindenkinél más a várandóság jele. Inkább vegyél egy tesztet a szeretkezéstõl számított 14. napon már kimutatja, ha várandós vagy. Van lehetõség erre is és arra is, nem kell idegeskedni.

Nem kell nyomkodni! Mindenkinél más a várandóság jele. Inkább vegyél egy tesztet a szeretkezéstõl számított 14. napon már kimutatja, ha várandós vagy. Van lehetõség erre is és arra is, nem kell idegeskedni.
nekem is vannak olyan kis fehér pöttyeim és télleg ugyanolyan mint egy pattánás:O

A pasik észreveszik ha egy lány szűz?

Szex előtt ránézésből vagy sz. közben érzésből lehet érezni?

Legjobb válasz: Szerintem észreveszi, mert egy NORMÁLIS lány megmondja, hogy még szûz.

Szerintem észreveszi, mert egy NORMÁLIS lány megmondja, hogy még szûz.
A kérdező hozzászólása: Rájönni*
ránézésbõl nem viselkedésbõl igen
nem mindig
Észre fogja venni, hiszen jóval szûkebb ott a lány a "megszokottnál" :D Szóval ha mást nem, szex közben tuti kiderül. Arra nem lehet alapozni, hogy "ránézésre" szûz-e valaki :D 18/L

Ha valaki 2-3 hónapos terhes, de nem tud róla, egy rutin nőgyógyászati vizsgálaton észreveszi a doki?

Úgyértem, ha nem direkt arra megy a vizsgálat, a doki lát valamit, amiből kiderülhet?

Legjobb válasz: Nagyon ritka, hogy valaki menstruál a terhesség alatt. Szóval azért ha valaki már 3 hónapos terhes azt észreveszi ebbõl is, na meg magán is. Általában már kezd kerekedni az ember hasa, és ha más nem is látja még, de te magad már igen. Egyébként ha tényleg elkezd nõni a pocak, akkor azt egy nõdoki lehet kiszúrja. Na meg fel szokta tenni a kérdést, hogy mikor menstruált utoljára...

Nagyon ritka, hogy valaki menstruál a terhesség alatt. Szóval azért ha valaki már 3 hónapos terhes azt észreveszi ebbõl is, na meg magán is. Általában már kezd kerekedni az ember hasa, és ha más nem is látja még, de te magad már igen. Egyébként ha tényleg elkezd nõni a pocak, akkor azt egy nõdoki lehet kiszúrja. Na meg fel szokta tenni a kérdést, hogy mikor menstruált utoljára...
nem tudok róla... :)
Az azért csak feltûnik, hogy 3 hónapja nem menstruál...
Nyilván, hisz a rutin része a kézi tapintásos vizsgálat is és a méh nagyságából gyanakodhat a dologra.
ha megvizsgál akkor mindenképp észreveszi.
A kérdező hozzászólása: Nagyon sok példát hallottam már rá, hogy terhesség alatt, ha nem is végig, de félidõig minimum menstruáltak. Egy barátnõm tudta, hogy terhes, õ végig menstruált. Illetve azt a fajta vérzést nem hívják menstruációnak. Gyógyszerszedés mellett meg mégtöbb esetrõl hallottam, hogy a megvonásos vérzés jelentkezett, esetleg csökkent a vérmennyiség, vagy kevesebb napig tartott. De köszi a válaszokat:)

Észreveszik a srácok, ha egy lány még szűz?

Legjobb válasz: Vagy észreveszi vagy nem. De inkább mond el a pasinak mert sokkal szebben fog veled bánni.

Vagy észreveszi vagy nem. De inkább mond el a pasinak mert sokkal szebben fog veled bánni.
Milyen éprdekes ez a világ. 20-30 éve még értéknek számított a szüzesség. A nõ büszke volt arra ha még szûz, a pasi meg boldog volt ha érintetlen lányt kapott az ágyába. De hogy ez mostanra szégyellnivaló, titkolni való dologgá válik... Hát ez elszomorít.
attól függ hogy a lány mennyire ügyes gondolom te még szûz lány vagy... szal ha eléggé fel vagy világosítva akk (meg pornó estleg meg pertting)és tudod naggyából h mit kell csinálni akk lehet h nem veszi észre a fiu akivel együtt vagy ha még angyon kis bénácska vagy(ami persze nem marad így)akk észreveszi de ha õ is szûz akkor viszont úgyis eláruljátok egymásnak meg a másik két esetben is am az ügyetlenségbõl észre veszik és ha behatolnak akk csak észre veszik h hoppá ott volt vmi ami kilukadt de ha már nincs szûzhártyád de szûz vagy(vagyis ujjasás vagy másféle maszturbáció miatt már nincs)és ügyes vagy akk nem veszi észre nézd meg meik csoportba tartozol és az a válasz:)
Nem feltétlen veszi észre, bár utána jellemzõ kis vérzés, ami utal rá. Tudd meg, pasidat izgatja-e, sok pasi örül a szûz lánynak. Ha a tapasztalatlanságtól tartasz, ne félj, sokan több éves szex után sem tudnak annyit, mint mások az elsõ alkalommal:-) Szeresd akivel vagy, és õ is téged, és jó lesz, meglátod:-)
és miért baj az ha szûz vagy? égõnek találod?ha van egy komoly kapcsoladtod ako az illetõ biztos tudni fogja h szûz vag e vagy már nem! am meg észre lehet venni....SZERINTEM!
Igen.Észre fogja venni a pasid.Fontos hogy olyannal legyen az elsõ akit nagyon szeretsz!De szerintem nem égõ.Az én pasim õrült hogy õ volt az elsõ :)
nem feltétlen, de aki már tapasztaltabb az úgyis rájön a szûzesség meg nem ciki, egy olyan embernek kell odaadni aki megérdemli, szeret és vigyáz rád nem pedig egy discós baleset végeredményeként kell átélni, ez fontos!!
Szerintem igen!

Mit teszel, ha egy tolvaj matat a táskádban és észreveszed?

egyszer? szavazás itt:

Legjobb válasz: _ha_ észreveszem, akkor ugyanazt, mint a pár évvel ezelõttivel: szilánkosra töröm a kezét.

_ha_ észreveszem, akkor ugyanazt, mint a pár évvel ezelõttivel: szilánkosra töröm a kezét.
Biztos nem dicséretet kapna tõlem!
Kezét, lábát, nyakát eltöröm... Najó, azért ennyire nem. DE a kezét azt lehet. Ha meg nagyon ellenkezik kipróbálnám-e hogy a csontja keményebb-e mint a bakancsomban az acélbetét :D De velem még nem fordult ilyen elõ. Lehet az is közre játszik hogy értékeket nem farzsebbe vagy táskába teszem.
Helyzettõl függ. Egy, 24 órás mûszak után, már nem vagyok annyira fitt, hogy behúzzak neki egyet. Én, az elõvigyázatosságra teszem a hangsúlyt, vagyis, olyan hátitáskám van (nem boltban vettem, hanem egy, másik embertõl), amin le lehet fedni a cipzárját. Oda is figyelek, ha nem figyelek oda, akkor úgy fogom a táskámat, hogy más ember, nehezebben férjen hozzá.
Tömeg, boráros tér, 2es villamos megállója. A kabátom zsebe tele elhasznált vonaljegyekkel és papírzsepivel. Egyszercsak érzem, hogy valaki belenyúl, és kimarkol egy maréknyit. Megfordulok, de csak egy villanást látok a tömegben. Mint rájöttem a kis pujáró szaladt, és futás közben sikerült ellopnia a taknyos zsepi gyûjteményemet. Remélem eljátékgépezte vagy megetette vele a családját
a tolvajoknak is vannak jogaik.ha eltöröd a kezét az súlyos testi sértés, börtön a büntetési tétele.inkább udvariasan meg kell kérni hogy távozzon.
Hát, udvarias ugyan nem lennék és fennhangon kiáltanék tolvajt, felszólitva egyúttal az illetõt arra, hogy távozzon az õsi mesterséget ûzõ édesanyjába. Ha volna rá érkezésem, le is fotóznám az illetõt és feljelentést tennék a rendõrségen - ha kellõen kisstílû bûnözõ, akkor könnyû lesz így elkapni, persze ha foglalkoznak az üggyel. De a lényeg, hogy legalább tudjanak róla a zsaruk. Az önbíráskodást megértem, ám baromságnak tartom: pár ezer forintos tétel miatt, amit ráadásul el sem vitt, mert észrevettem, ugyan ne okozzunk már egy másik embernek szándékosan sérülést. Aki adott esetben több év börtöntõl sem javul meg, annak az a két pofon, amit adsz, nem számít semmit. Cserébe veszélybe sodrod önmagadat (visszaüt, megszúr, feljelent) és adott esetben a melletted kiálló szemtanúkat is (ha pl. csitítani próbálnak).
Azonnal torkon rúgnám.
Ja, mindez kb 2001-2002, mert egyébként azóta se nagyon békávéztam szerencsére
Nagyobb baj az, ha nem veszed észre :( Nekem a mobilom bánta 3 cigány ezirányú ténykedését.
Mi a fenéért írsz ki mindenhova szavazásokat??!
Egyszer egy teadélutánon Chuck Norris erre a kérdésre nekem ezt felelte: "Beletenné a táskámba az õ pénztárcáját is, elnézést kérne és elsétálna."
Lehet de sztem észreveszik a modik tehát ne foglalkozz ilyenekkel.

Fiúk! Észreveszitek ha egy lány kielégítetlen vagy fel van izgulva? Érződik a kisugárzásán?

Vonzó lesz t?le a kisugárzása vagy éppen taszító?

Legjobb válasz: nem veszem észre maximum, ha már érzem, hogy nedves pedig hú de jó is lenne egy ilyen képesség

nem veszem észre maximum, ha már érzem, hogy nedves pedig hú de jó is lenne egy ilyen képesség
sokszor megkérdezik, "hogy akarsz dug.ni?"
Igen észre lehet venni.Szerintem vonzó lesz.
Észre lehet venni, ha akarja egy csaj. Barátnõm olykor provokál :) 23/F
az én barátom észreveszi rajtam rögtön, ha kívánom. izgek-mozgok és sûrûbben veszem a levegõt
Abszolút egyet értek a 2. válaszolóval, én is pont ilyen vagyok, bár az én barátom csak annyit vesz ebbõl észre, hogy "már megint hülye", azaz hagyni kell békén, pedig ha tudná... :( Egyébként amikor kielégítetlen vagyok, nagyon gyakran (mivel imádok vicceket mesélni) szex-el kapcs. poénokat sütök el... :) 22/L
Dehát arról te tehetsz, ha kielégületlen, elõzõ...
Tehát amikor kielégületlen, akkor taszít, amikor fel van izgulva, akkor ellenállhatatlan.Második voltam.
Barátnõmön érzem.Amikor kielégítetlen, akkor többnyire kötözködik, ingerlékeny, sértõdékeny, feszült-és ezeknek vannak fokozataik.Egy kiadós szeretkezés után egészen megváltozik, bújós lesz, elõzékeny!, figyelmes. Amikor pedig fel van izgulva, vagy észre akarja magát vetetni, akkor anélkül, hogy riszálná magát, vagy bármi olcsó dolgot tenne, sugárzik, mint egy atomerõmû.Komoly.
Ha barátnõ akkor bolond lesz. Ha idegen akkor meg könnyebben kapható. :)
olyanok lesznek mint a fukusimai csajok - sugároznak!
ucso vagyok hozzatennem hogy pszcihologusnak keszulok, es olvasok sokmindent es tanulok sokmindent, szal lehet ebbol fakad..
igen : testtartas, hangsuj, hang magassag, meg a hangszine is mas..nyomatekos beszed.. sokminden arulkodik.. es nem is beszeltem a szemekrol..
A kérdező hozzászólása: Mibõl veszitek észre? Egyszerûen csak lejön a kisugárzásukból?
en siman eszreveszem baratnomon, meg a korulottem levokon is..
Én, mivel csaj vagyok, nem tudom biztosan, hogy érzõdik-e, de azt tudom, hogy olyankor százszor jobban nyomulnak a faszik, szóval valószínûsítem, hogy nagyon is észre lehet venni! XD

Miért merevedik meg a teste egy fiúnak, ha észrevesz egy lányt, és az közeledik hozzá?

Legjobb válasz: Te így hívod? :) Viccen kívül, zavarban van.

Te így hívod? :) Viccen kívül, zavarban van.
mert érez.Akár gyûlöletet, akár szerelmet, de érzés van mögötte.
Elcsúszott az erekciója.
sokkot kap.de tényleg.velem is volt ilyen. kórház a vége..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!