Találatok a következő kifejezésre: Észreveszem ha magzatvíz (5 db)

Észreveszem ha a magzatvíz kis menyiségben szivárog?

Sziasztok

Legjobb válasz: Ha szivárog, azt észre fogod venni. Olyan mint a vizeletcsorgás, de ez folyamatos és picit nyálkás állagú. Nekem is szivárgott mikor a lányom született, de görcsök csak késõbb jöttek 5-6 órával. Nagyjából olyan mintha menstruálnál, csak nem vér, hanem magzatviz folyik.

Ha szivárog, azt észre fogod venni. Olyan mint a vizeletcsorgás, de ez folyamatos és picit nyálkás állagú. Nekem is szivárgott mikor a lányom született, de görcsök csak késõbb jöttek 5-6 órával. Nagyjából olyan mintha menstruálnál, csak nem vér, hanem magzatviz folyik.
Van a magzatvíznek szaga vagy színe? 37 hetes kismama érdeklõdik?

Biztos, hogy észreveszem, ha elindul a szülés? Úgy félek, hogy a magzatvíz elfolyást (szivárgást) hüvelyi folyásnak vélem, a fájások meg vagy ritkák lesznek, vagy enyhék.

Félek, hogy a végén kés?n kerülök kórházba, vagy mikor már bekerülök, akkorra vmi baja lett a babának amiatt, hogy nem vettem észre, hogy szülök. 39 hetes vagyok, els? babámat várom.

Legjobb válasz: NYugi észre fogod venni

NYugi észre fogod venni
Mindenki észreveszi, te is észre fogod venni :) )) Ne izgulj, nem is biztosan fog elfolyni a magzatvíz! Nem ez a tipikus. Általában fájásokkal kezdõdik a szülés, lehet, hogy neked is így lesz. Egyébként könnyû megkülönböztetni a magzatvíz szivárgást mástól. A magzatvíz állaga egészen más, mint a folyás.. ez híg, színtelen, szagtalan. Nem tudod visszatartani. Egyébként a fájásokat se lehet eltéveszteni :) )) Amíg rendszertelenek, nem elég gyakoriak, kár bemenni a kórházba, ott se tudnak semmit csinálni... Igen, eleinte ritkák és enyhék, de késõbb bizony erõsödnek és gyakoriak is lesznek :) Könnyû szülést!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, aranyosak vagytok, csak már annyira várom, hogy ezen filózok egész nap, ezért jönnek gondolom ezek a félelmeim.
Ha megnyugtat, én is féltem tõle. :) Fájásokkal kezdõdött délután, amik egyre erõsödtek, a fájások sûrûsödtek. Szóval egyértelmû volt, hogy történni fog valami. :) A magzatvíz nálam nem folyt el, a doki repesztett burkot. Ne félj, nem sokára a kezedben tarthatod a kisbabádat!!!! Könnyû szülést! 2 hetes kislány anyukája
Áááá, a magzatvíz folyását észre fogod venni tutira és egyébként is megérzi az ember. Nem tudom miért, nem tudom hogy, de tudod, hogy ott elérkezett az idõ és kész. Persze közben lesznek testi jelek is.

Magzatvizvétel után meddig áll fenn a vetélés veszélye? észreveszem ha folyna a magzatviz?

Hétf?n vették le, és kedden meg náthás lettem, elég sokat tüsszögök és fujom az orrom (ezt is hasból) - meg van egy fehér folyásom is, ami a tegnap vizesnek tünt. Meg is ijedtem rendesen. Volt már valaki igy?

Legjobb válasz: 24 órán belül szokott gondot okozni. Pihenj sokat és orrfújás helyett szívd ki az orrod orrszívó porszívóval (ugyis kell majd a babának is). Befújsz sós vízzel, sterimarral pl és utána kiszívod, így nem lesz nagy nyomás a pocidon.

24 órán belül szokott gondot okozni. Pihenj sokat és orrfújás helyett szívd ki az orrod orrszívó porszívóval (ugyis kell majd a babának is). Befújsz sós vízzel, sterimarral pl és utána kiszívod, így nem lesz nagy nyomás a pocidon.

Ha szivárog picit a magzatviz, azt a doki észreveszi a vizsgálaton?

Tegnap hallottam a pocakból egy pattanást, azóta erősebb a folyásom, lehet a magzatviz szivárog, csak annyira felül repedt, hogy alig észre vehető? Ma megyek dokihoz, észreveszi a sima hüvelyi vizsgálaton, ha szivárog a viz? Köszönöm aki válaszol. 37hkm

Legjobb válasz: Magától nem fogja észre venni. Mondd el neki, hogy mit tapasztaltál. Tegyél be száraz papírzsepit ha átnedvesedik az látszik rajta. Figyeld. A magzatvíz szivárgás általában folyamatos. Ha szivárog akkor újra és újra átnedvesedik a papírzsepi. Az orvos egyébként meg tudja nézni, hogy az szivárog-e.

Magától nem fogja észre venni. Mondd el neki, hogy mit tapasztaltál. Tegyél be száraz papírzsepit ha átnedvesedik az látszik rajta. Figyeld. A magzatvíz szivárgás általában folyamatos. Ha szivárog akkor újra és újra átnedvesedik a papírzsepi. Az orvos egyébként meg tudja nézni, hogy az szivárog-e.
Mondd neki, hogy ezt tapasztaltad és kérdezd meg, hogy nincs-e gond. Biztosan észreveszi, hiszen orvos, évekig tanulta ezt. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. 12:30-ra megyek hozzá! Mondni fogom neki! Egyébként a tisztasági betétet kb 3 óránként kell cserélnem, mert olyan erõs. Amugy szintelen, csak érzem, hogy nedves. Szerintetek?
Akkor bizony nagy eséllyel magzatvíz. Azért csinálj zsepitesztet is, ha van még rá idõd. Remélem az orvosnál lesz tesztcsík és meg is nézi majd rendesen. Szorítok. Ha tudsz, akkor még írj!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Zsepi a helyén. Lassan készülõdök, de ha hazaértem, mindenképp irok, hogy mi volt!
Én várom!
A kérdező hozzászólása: Megérkeztem! Doki azt mondta, hogy nem magzatviz, hanem igy a vége felé már erõsebb a folyás, zsepin is van folyás, de azért még folytatom a zsepizést. Nem csinált tesztcsikot, csak rámondta, hogy nem a viz, és hogy a pattanás a baba térde roppanhatott meg. Hát, annyira nem nyugtatott meg, ha nem mulik, bemegyek inkább a kórházba, nézzék meg ott!
Nagyon helyes, hogy így gondolkodsz. A folyás mindig nyálkásabb a víz pedig mint a víz, áztatja a zsepit. Szóval ha folyamatos és igen vízszerû akkor nem árt mással is megnézetni.

Mi van ha pisilés közben megy el a magzatvíz, észreveszem?

Legjobb válasz: igen . a vizeletüritést tudod izmokkal szüneteltetni de a magzatviz folyását nem tudod befolyásolni.

igen . a vizeletüritést tudod izmokkal szüneteltetni de a magzatviz folyását nem tudod befolyásolni.
Észre:) Ne aggódj, fel fog tûnni:)
Észre fogod venni. Gyöngyházas színû, fura szaga van, nem tudod visszatartani és mennyiségre is több.
Szia! Észreveszed. Nekem pisilés közben folyt el. Persze akkor nem gondoltam arra, pedig aznapra voltam kiírva. Kezdtem pánikolni, hogy nem áll el a pisim és ez tök ciki, aztán szóltak, hogy megyek szülni. :)
észre! Nekem a magzatvíz helyére olyan volt mintha ment volna levegõ mintha bugyogott volna. Vagy mintha vér ömlene mikor meg van. De ha rá nyomsz egy kicsit alul a hasadra biztos rá fogsz jönni ahogy kinyomsz egy kis vizet.
A pisilést abba tudod hagyni, de ezt nem. A magzatvizet nem tudod visszatartani.
Én feküdtem, amikor elment, csak úgy dõlt belõlem, sokkal több, mint egy pisilésnél távozik, észre fogod venni.
Észre fogod venni, nyugi :)
Észre. Ez egy semmihez nem hasonlítható nagyon különös érzés, nem olyan mint a pisilés.
Nekem nem egyszerre ment el, hanem elszivárgott, és egyáltalán nem vettem észre. Csak az veszi észre, akibõl egyszerre nagy mennyiség folyik ki.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!