Találatok a következő kifejezésre: Észreveheti a hogy szűz (6 db)

Észreveheti a barátom az első együttlétnél, hogy szűz vagyok, annak ellenére, hogy?

Hogy szoktam maszturbálni vibrátor használatával, a szűzhártyám pedig már átszakadt?

Legjobb válasz: Jobb ha elmondod neki, hogy szûz vagy, mert így azt fogja hinni, hogy csak szimplán béna vagy az ágyban.

Jobb ha elmondod neki, hogy szûz vagy, mert így azt fogja hinni, hogy csak szimplán béna vagy az ágyban.
igen a mozgásod tapasztalatlan lessz
Maximum az alapján, hogy rutintalanul mozogsz az ágyban.

Észreveheti a nőgyógyász, hogy szűz vagyok ugyan, de rendszeresen ujjazom magam és tárgyakat dugok a végbelembe?

anyu elakar vinni a nögyogyászhoz és én még szüz vok de észre veszi a doki hogy rendszeresen ujjazom magam és tárgyakat dugok a végbélbe?

Legjobb válasz: Elvileg ha szûz vagy akkor a nõgyógyász nem hüvelyen keresztül hanem végbélen keresztül vizsgál meg,hogy nem sértse meg a szûzhártyát(amirõl nálad már valószínûleg lekésett)Miért akar anyukád dokihoz vinni?

Elvileg ha szûz vagy akkor a nõgyógyász nem hüvelyen keresztül hanem végbélen keresztül vizsgál meg, hogy nem sértse meg a szûzhártyát(amirõl nálad már valószínûleg lekésett)Miért akar anyukád dokihoz vinni?
Ha tampont használsz akkor nem feltûnõ, hogy esetleg sérült a szûzhártyád, foghatod a tamponra.De miért dugdosol a végbeledbe tárgyakat?Élvezed?Ha már csinálod ügyelj a higiéniára.
lukász elõtt pár napig ne dugdoss semmit sehova...meg mindig legyen tiszta amit dugdossol, nem ám egy fertõzést elkapsz..
Valószínûleg nem veszi észre. Amúgy se ennek a nyomát vizsgálja, hanem azt a betegséget amiért anyukád a dokihoz visz.
Ha ennyire élvezed amiket csinálsz, miért nem keresel inkább egy fiút magadnak? A tárgyak helyett a végbélben, még a rendszeres hüvelyi nemi élet is jobb lenne. Nem tudom tudsz -e róla, de ha rendszeresen csinálod, késõbb komoly gondod lehet, mert kitágul a végbélizom, és be fogsz kakilni.Nem vicc!!!!!!4 Úgyhogy inkább változtass a dolgon, és hagyd a feneked pihenni. A doki , ha nem elõtte dugtál fel valamit, és nincs kitágulva a végbeled, nem jön rá, már ha nem annyira tág magától is. A hüvelyi újjazással átszakíthattad a szûzhártyát, szval mindegy. Inkább vigyázz magadra, fiatal vagy, ne tedd tönkre magad egy életre.
hany eves is vagy?? mielott meg megkerdezned, nem...nem eshetsz teherbe a targyaktol. Amugy valszinuleg latni fogja, ha mar atszakitottad a szuzhartyadat a `` targyakkal``.
sztem meg nem szakitotta át ha a végbelébe dugja. de ez iyg hihetetlenül hangzik. a végbeledbe???? az a feneked.. minek dugdosol te oda tárgyakat ilyen fiatalon????
tényleg a végbeledbe dugdosod a tárgyakat??
Te nem vagy normális!!!!
Ne rémisszétek már el szegényt! Nem lesz semmi bajod.. Óvatosan és tisztán csináld, ajánlom az öblítést.. Ha így folytatot, nagyon jó nõ leszel.
leeht hogy az ujjaddal már átszakitottad a szüzhártyádat. amugy meg nem értem azt a válaszadot aki azt irta hogy a kérdezõ anyja mért akarja elvinni a kérdezõt orvoshoz, nem értem esetleg te vagy a kérdezõ anyja? csakmert leeht hogy fura dolog de nekem volt egy lány ismerõsõm akit az apja elakart vinni nõgyógyászhoz csakhogy megtudja hogy a lánya szüz e még és azt mondta ha már nem az akkor kidobja a lakásból. bármilyen hihetetlen vannak ilyen szülõk! azon is mindenki kiakadt hogvy akérdezõ a végbélbe dugdos tárgyakat, tényleg fura dolog, de mondjuk ha igy belegondolok leeht pont azért csinálja mert a hüvelyébe nem akar nagyobb árgyt dugni nehogy átszakadjon a szüzhártyája ezért mivel máshova nem tdná dugni gondolta hogy oda dugja, jó lehet hogy ez igy vicces de nekem ez jutott eszembe.vagy mert az jelent nagyobb élvezetet neki.leeht késöbbiekben is az anális szexért fog rajongani. jah és a végbél tényleg kitágul, tehát ha sokat csinálod tényleg befogsz kakilni, és tényleg probáld inkább a csiklodat izgatni, az nem ilyen drasztikus.
En 20 evesen szuzen mentem az elso rakszuresre. "Evekig" ugyanahoz a dokihoz jartam egeszen addig amig meg nem kerdezte, miert vagyok meg mindig szuz? Soha nem beszeltem rola, hogy mit csinalok meg mit nem mert az nem a doki dolga es mar bocs ha meg jol ereztem magam szuzen akkor ez ot miert zavarta? Nem tudom. Dokit csereltem, akit nem zavart a szuzessegem. Igazabol nem ertem miert kell barmit is a hatso feledbe dugdosni? Ha megvizsgal fogja latni ha szuz vagy. Ugyanakkor mikor megvizsgal a popsidat is megnezni - az en dokim legalabbis mindig megnezi mi a dorges. Legyszives hagyd ezt abba! Ha igazan jol szeretned magad erezni az orgazmusig egyedul, akkor keresd meg a puncid elejen ahol az un. "vagas" kezdodik keresgelj es talalsz egy borso nagysagu kis csomocskat. Ha az masszirozgatod, izgatod, hamar lesz kellemes vegeredmeny. Igy aztan se "targy" a vegbelbe, se koszos ujjacskak a huvelybe. Mellesleg megtapasztalod, mi a jo neked, megismered a tested sokkal jobban.
Nem hiszem, hogy azért vinne, hanem inkább azért, mert a nõorvos nagyon sok betegségtõl meg tud védeni, amik a nemzõképességedet is fenyegethetnék. Anyukád azért visz oda, mert azt szeretné, hogy egészséges legyél és majd egszer egészséges unokákat tudj szülni. Az persze biztos érdekli, minden anyuka imád a gyereke életében vájkálni, de nem ez a fõ ok.
:-) Te aztán egy igazán beleváló lány vagy! :-) Ha Woody Allen már nem élne, azt mondanám, az õ reinkarnációja lehetsz. :-)
A kérdező hozzászólása: anyu azért visz dokihoz hogy megnézese szüz vok még-e?
Miért dugsz tárgyakat a végbeledbe??? Ezt nem értem...de ha rendszeresen ujjazod magad akkor valoszinuleg már sérült a szüzhártyád!
A kérdező hozzászólása: 17 éves vok
szerintem anyukád észre vette, hogy hiányoznak tárgyak a lakásból és azért visz el a dokihoz, hogy azokat szedje megint elõ :D

Barátnőmnek már nincs meg a szűz hártyája de viszont még szűz, és sexelnénk de parázik hogy az orvos látni fog valamit szerintetek észrevehető egy olyan személynél kinek nincs meg a szűz hártyája hogy történt-e behatolás?

Előre is köszönöm :)

Legjobb válasz: Elöször is a szûzhártya sportolástól is átszakadhatott volna, úgyhogy a nõgyógyász nem von le következtetést annak a hiányából, mert jól tudja, hogy nem jelent semmit. Ha dokihoz rendszeresen kell járnia, akkor sem fog változást észrevenni. Azt ti is meg tudjátok nézni, hogy esetleg maradt-e még valami a szûzhártyájából. Ha igen akkor az feltûnhet a dokinak, hogy már az is eltûnt, feltéve ha figyel erre egyáltalán. A dokinak nem az a feladata, hogy a szüzességet ellenõrizze, és hidd el ez érdekli legutoljára. A védekezésre figyeljetek oda!

Elöször is a szûzhártya sportolástól is átszakadhatott volna, úgyhogy a nõgyógyász nem von le következtetést annak a hiányából, mert jól tudja, hogy nem jelent semmit. Ha dokihoz rendszeresen kell járnia, akkor sem fog változást észrevenni. Azt ti is meg tudjátok nézni, hogy esetleg maradt-e még valami a szûzhártyájából. Ha igen akkor az feltûnhet a dokinak, hogy már az is eltûnt, feltéve ha figyel erre egyáltalán. A dokinak nem az a feladata, hogy a szüzességet ellenõrizze, és hidd el ez érdekli legutoljára. A védekezésre figyeljetek oda!
o.o a doki lyukasztotta ki a mûszerrel?...ez nagyon durva, mi volt a baja?
kamu doki nem lyukasza at soha ez nagy kamu volt te meg elhited
nem veszi észre, maximum megkérdezi:) és a nõgyógyásznál ugye alap a bizalom, és hinni fog neki, bár ne féljen ha megkéri a nõgyógyászt, 200% h nem szól a szüleinek ! :)
A kérdező hozzászólása: Igen a doki, ha jól tudom valamilyen fertõzése volt
A kérdező hozzászólása: Köszönöm utolsó ment a fel :)
igen észre veszi
A kérdező hozzászólása: akkor annyi erõvel ha földug egy tampont akkor aztis férfi nemiszervnek lehetne nézni nem? :) mikor húzza ki :)
sõt azt is meg tudja saccolni hogy kb mikor történhetett
A kérdező hozzászólása: Az anyja elvitte régebben nõgyógyászhoz és a hüvelyi ultrahang kilukasztotta :)
nem veszi észre.
Miért? Nagyot lépett és elhagyta? Valamit kihagytál a kérdésedbõl. Furdal a kíváncsiság, hogy hol hagyta el.
Ez nem úgy volt véletlenül, hogy lefeküdt a nõgyógyászával??? XD XD XD

Nem akarom a páromnak elmondani, hogy még szűz vagyok mert szégyellem. Hallottam, hogy van aki nem is vérzik. Észreveheti? Lehet ebből bajom?

Legjobb válasz: Ha még szûz vagy mindenképpen szólj neki, az elején, hogy jobban figyeljen rád oda, nehogy erõsen csinálja.

Ha még szûz vagy mindenképpen szólj neki, az elején, hogy jobban figyeljen rád oda, nehogy erõsen csinálja.
Ha ennyire sem bízol meg a barátodban, hogy ezt elmondd neki...akkor mi alapján vagy képes beengedni a testedbe? Néha nem értem a nõtársaimat... :/ 24N
Akkor most mi van? Egyik pillanatban a barátod, másikban meg csak egy alkalmi szextre kell? méghozzá, úgy hogy te szûz vagy? Mondhatom gyönyörû... Kíváncsi lennék mennyi idõs vagy..
Nem a barátod, de hazudtál neki, csak egyszeri alkalomra kell és még szûz vagy. Szerintem egy kicsit szállj magadba, és gondolkozz.
nem értem miért kell szégyellni? mond meg, hiszen észre fogja venni, mond már meg neki, legyél már õszinte, minek Neked valaki, ha nem mersz vele beszélgetni bármirõl, legyél már értelmes, mond el N
Ha igazán szeretnéd a barátod, meg sem fordulna a fejedben, h eltitkolj bármit is elõle. elsõ válaszoló, hát én sem...
Ha meg csak egyszer akarod, akkor nem mindegy, mit gondol? Sõt, akkor nem mindegy kivel?
Nem értem azokat akik szégyenlik a szüzességük, hiszen egyszer mindenki elkezdte valahol
Nem az szégyen, hogy szûz vagy, hanem az hogy ezt szégyelled, és nem mered elmondani a barátodnak.
A kérdező hozzászólása: Igazából nem a barátom és csak egyszer akarok vele lefeküdni
A kérdező hozzászólása: Mert már azt mondtam neki, hogy nem vagyok szûz igy akkor kiderül, hogy hazudtam.
Mennyi idõs vagy?
Mondd el. Egyrészt, mert ha azt hiszi nem vagy az és nagy hévvel nekedesik, hát...baromira fog fájni. És igen, van akinek nem vérzik, de ez a ritkább.

A nőgyógyász észreveheti hogy nem vagyok szűz? (ultrahangnál pl. )

Legjobb válasz: Persze, hogy észreveszi az a szakmája nem te leszel az elsõ betege.

Persze, hogy észreveszi az a szakmája nem te leszel az elsõ betege.

Igaz, hogy a szulok eszrevehetik ha a lanyuk mar nem szuz?

Legjobb válasz: Hehe. Persze, ha minden nap "alánéznek". Amúgy nem.

Hehe. Persze, ha minden nap "alánéznek". Amúgy nem.
Szerintem nem!Rajtam se vették észre, csak pár évire rá tudták meg a nagynénémtõl!!! 20/L
igen.rajtam anyukám észre vette, pedig egy szót sem szóltam neki.elég közel álltunk egymáshoz, mindent meg lehetett vele beszélni, mindent tudott rólam.
Mi a bánatból vennék észre?! Kivülrõl semmi változás nem lesz. Egyedül az lehet, hogy kikövetkeztetik.
Alánézésbõl szerinted hogy lehet észrevenni?? :D
Ha észre lehetne venni, ha lennének külsõ jelei akkor az is látszana mindenkin hogy milyen volt az elõzõ éjszakája :)
nem! max kikövetkeztetni tudja..de azt is csak akkor ha a szülõ és gyerek közt jó kapcsolat van.. egyébként meg mivel nincsenek külsõ jelei nemveszik észre:)
Nem feltétlenül veszik észre, de ha régóta van barátja, és nem gyerek már, sejthetik, akkor meg egyértelmû lenne, ha mondjuk kint felejti a gumit, vagy a fog.gátlót az asztalán...
Hát rajtam se vették észre, 2 évvel az egész után derült ki de úgy hogy én mondtam el.
barátnõmön észrevették, szerintem a viselkedése más volt a történtek után, de rajtam pl. nem vették észre anyukámék, mert én úgy csináltam, mint ha mi sem történt volna :D :D
Nem lehet észrevenni..nemrég vesztetem el és még nem tudják..
SZIA KI MONDTA NEKED EZT AZ OLTÁRI NAGY HÜLYESÉGET. MÁR HOGY VENNÉK ÉSZRE. ESETLEG AKKOR VESZIK ÉSZRE HA EGY NEM VAGYOK SZÛZ TÁBLÁVAL SZALADGÁLSZ OTTHON.
persze h látható, a szemed színe megváltozik hülye kérdés hülye válasz xD
persze, sokkal nagyobb pofája lesz minden lánynak, ha végre sikerül beleülni. :D
Ha teherbe is esik rögtön, akkor igen.
Attól függ, milyen a kapcsolatotok. Nekem apám tuti nem venné észre, anya lehet, mert vele sokkal jobb a viszonyom.
nem veszik észre. nekem sem vették volna, ha nem mentem volna nõgyógyászhoz és kedves nõvérem be nem köpött volna.
Igen, a homlokra kiíródik utánna....
18:55 Honnan tudod, hogy nem tudják? :) Lehet, hogy mégis, csak neked nem mondták el.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!