Találatok a következő kifejezésre: Észreveheti a hogy (58 db)

Akinél későn derült ki a gyermeke hypotóniája, (2 éves kora után) Hogy alakult a gyermek mozgása? Mindig észrevehető a hogy olyan kis laza, összerendezetlenebb a mozgása?

Fiamnál nemrég derült ki, de a mozgásfejlődése ennek ellenére normálisan zajlott. De látszik, hogy olyan kis hypotón.

Legjobb válasz: nagyon sokat lehet ezen még változtatni gyógytornával, fejlesztéssel. ezek viszont fontosak, hogy késõbb a suliban ne legyen tanulási gond.

nagyon sokat lehet ezen még változtatni gyógytornával, fejlesztéssel. ezek viszont fontosak, hogy késõbb a suliban ne legyen tanulási gond.
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ! Te is érintett vagy? Nálatok is késõn derûlt ki? Milyen fejlesztésre viszed a gyermekedet?
Az enyém most 2, 5 éves. A hypotóniát már nagyon korán észrevettük nála, 10 hetes korában. Egyszerûen annyira feltûnõ volt neki, hogy miután és gyanakodni kezdtem, már a védõnõ is szólt és aztán az orvos is megerõsítette. Utánaolvasgattam, magamtól találtam rá a Dévény terápiára és hordtam is 2 évig. Még mindig veszek észre tüneteket, lehet hogy visszaviszem Dévényre. A helyedben felkeresnék egy gyógytornászt (inkább dévényest). 2 éves kor után sem késõ kezeltetni. Bár nyilván nem annyira hatékony és gyors a javulás ennyi idõs korban, de mindenképpen használ. Mi jártunk még HRG-re is, ami szintén nagyon jó az izomelosztási problémákkal küzdõ gyerekek számára.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy írtatok! A fiam, 3 hósan hasrafordult, 5 hósan hátra, 6 és fél hósan kúszott, ezt rövid ideig csinálta, 8 hósan mászott és felült, 9 hósan állt, 15 hósan indult el önállóan. Látszik rajta, hogy olyan kis laza, de nemrég derûlt ki, hogy van egy kis hypotóniája. Nagyon megijedtem, mert ha ezt hamarabb tudom, már régen gyógytornászhoz járunk.

Észreveheti a barátom az első együttlétnél, hogy szűz vagyok, annak ellenére, hogy?

Hogy szoktam maszturbálni vibrátor használatával, a szűzhártyám pedig már átszakadt?

Legjobb válasz: Jobb ha elmondod neki, hogy szûz vagy, mert így azt fogja hinni, hogy csak szimplán béna vagy az ágyban.

Jobb ha elmondod neki, hogy szûz vagy, mert így azt fogja hinni, hogy csak szimplán béna vagy az ágyban.
igen a mozgásod tapasztalatlan lessz
Maximum az alapján, hogy rutintalanul mozogsz az ágyban.

Beöntéskor észreveheti a doki hogy melegvagyok?

Legjobb válasz: ne vigyorogj,és nem veszi észre.

ne vigyorogj, és nem veszi észre.
Igen mivel a melegeknek a végbelükben belevésõdik ez a felirat, hogy: "Meleg vagyok"
Ha nem rózsaszín tanga lesz rajtad, és nem sikoltozol, hogy "Ez az bébi, toljad!", akkor nem lesz feltûnõ.
nem tel eszel az elsõ. legfeljebb utána altatás alatt megdugja a segged!
Hogy ha észre is veszi (bár kétlem hogy ilyenekkel foglalkozna) akkor se szólhat bele maximum magában megemlíti hogy õ meleg de nem fog beleszólni. Az a te dolgod hogy meleg vagy ha neked így jó akkor nem változtathatja meg.
már az alapján meg tudom állapítani h búza vagy, csak az emberre nézek
én biszex vagyok és rendszeresen kell járnom vizsgálatokra akiket a végbelemen keresztül végeznek és eddig nem tûnt fel a dokinak:DDD

Kb. mennyi idő aktív dohányzás után észrevehető a tűdőn (röntgenen) hogy dohányzok?

Én durván másfél éve dohányzom. És csak úgy kíváncsiságból érdekel... Köszi szépen előre is! (24)

Legjobb válasz: ez engem is érdekelne. attól függ h mennyit cigizel. én még tüdõszûrön se voltam, pedig már 23 vagyok és 14 éves korom óta cigizek.

ez engem is érdekelne. attól függ h mennyit cigizel. én még tüdõszûrön se voltam, pedig már 23 vagyok és 14 éves korom óta cigizek.
A kérdező hozzászólása: Napi 5 szál az átlag...Hétvégéken 1-2 doboz is elmegy (bulik miatt)
szerintem azt nem mutatja ki a tüdõszûrõ ha dohányzol, max ha valami tüdõbajod vagy tüdõrákod van (de ez csak szerintem van így én még tüdõszûrõben nem jártam :D )
A dohányzást nem mutatja ki, a dohányzás által okozott károkat viszont igen.
A kérdező hozzászólása: Nos, senki?
Halványul persze, de attól is függ , hogy mennyire van kitéve a napsütésnek.
A kérdező hozzászólása: De ezt pontosan, hogy képzeljem el? Tehát egyértelmûen fog látszódni, hogy rossz minõségû lesz vagy mi?
durván 8-10 év távlatából megfigyelhetõ egy enyhébb fakulás Nem drasztikus csak valamennyit veszit a szinébõl
Mindenképp halványul valamennyit, mivel a bõröd új hámrétege fölé nõ, szóval tompít rajta valamelyest. Ha utána óvni akarod a káros uv sugaraktól, akkor ne szolizd/napoztasd szét, illetve kend be mindig naptejjel, ha kimész a szabadba nyáron. A rossz minõségû tetoválás onnan ismerszik meg, hogy foltos, egyenetlen lesz a színezés a legyógyulás után, Egy tetováló
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszi a válaszokat! :)

Most hogy működik a PhysX, a AMD kártyák nem támogatják? Vagy egyáltalán észrevehető játékokban hogy nem GeForce viszi?

Legjobb válasz: http://www.youtube.com/watch?v=VafzR7JqO2I Döntsd el, hogy megéri-e neked az nVidia kártya.

http://www.youtube.com/watch?v=VafzR7JqO2I Döntsd el, hogy megéri-e neked az nVidia kártya.
A kérdező hozzászólása: akkor most ha van egy 9600 gtém és veszek egy amd-t mellé akkor használhatom a GF et physk procinak?
A kérdező hozzászólása: hát nagyon köszönömszépen ezt a részletes választ :DD ha lehetne két zöld mancsot adnék :D

Egy borderline szindrómás észreveheti a betegség leírása alapján, hogy illik rá?

Legjobb válasz: személyiség zavaroknál inkább jellemzõ hogy mások veszik észre hogy valami nincs rendben, viszont a borderline szindrómának is vannak olyan tünetei amiket észlelhetsz magadon. tessék itt egy link ahol elég sok minden le van írva: http://hu.wikipedia.org/wiki/Borderline_szem%C3%A9lyis%C3%A9..

személyiség zavaroknál inkább jellemzõ hogy mások veszik észre hogy valami nincs rendben, viszont a borderline szindrómának is vannak olyan tünetei amiket észlelhetsz magadon. tessék itt egy link ahol elég sok minden le van írva: http://hu.wikipedia.org/wiki/Borderline_szem%C3%A9lyis%C3%A9..
kezdõdõ borderline talán. hasonló az én problémámhoz, de különbségek is vannak, mondjuk rám sem igaz h kapcsolatfüggõ vagyok, inkább nem tudok semmilyen kapcsolatot létesíteni, barátkozni sem, ha valaki szóba állna velem, mindig kihátrálok. dühroham..ismerek egy borderline lányt, aki akkor kap dührohamot, ha úgy érzi nem figyelnek rá amolyan "úgysem kellek senkinek" címszóval, én meg inkább ha hibázom, rossz dolgozat, hiba a munkahelyemen. akkor a legnagyobbakat, ha megígérek, megbeszélek valamit, például egy találkozót valakivel, akár munka ügyben. és annyira rettegek a szituációtól, h egyáltalán nem tudok kimozdulni a lakásból, leblokkolok. az elõtt menj orvoshoz, mielõtt valami hasonló kialakulna, alig bírok valahogy alkalmi munkákból megélni, annyi munkaajánlatot elvesztettem emiatt...rég lehetne fõállásom... szóval ilyenek miatt kapok dührohamot, összevagdosom magam, tépkedem a hajam, ütöm magam és bõgök kb 20percig aztán ha kicsit lenyugodtam beveszek egy dormicumot h legalább el bírjak aludni. ismerõs ezek közül bármi? félsz az elvárásoktól? kb mikor kezdõdött ez nálad és mióta tart? úgy értem h mennyi idõs voltál amikor még nagyjából oké volt az életed?
ez nekem eddig depresszió(de az orvos még mindig nem én vagyok). semmi rossz nem fog történni ha orvoshoz mész, ezt én is garantálom. úgy látom tartózkodsz ettõl..én is tiltakoztam egészen addig míg már szinte semmire nem voltam képes a hétköznapokban. innen nehezebb is visszamászni. le tudnád írni h pontosan mik a tüneteid?
két éve diagnosztizáltak, a saját lábamon mentem el a pszichiátriára. azt nem tudtam h mi a bajom, viszont azt igen, h valami nagyon nem oké velem.. észreveheti az ember magán, a leírások alapján, h illik rá DE olyan nincsen h "ön-analízis" pláne ha nem ért hozzá valaki. nem tudod magadat diagnosztizálni, kezelni meg végképp nem..ez sajnos nem olyan, mint egy táplálkozási zavar, hogy ha beismerem magamnak h baj van, akkor megpróbálhatok egyedül változtatni rajta.
Én ismertem ilyen beteget, de nem volt tisztában magával. Látszólag normálisan él, a külvilág fele kínosan próbál pozitívan viszonyulni, de ok nélkül bármikor szélsõséges hangulati kitörések jellemzik. Mivel nem tudja felfogni mi baja, így nem is nagyon lehet segíteni rajta. Borzasztó.
A kérdező hozzászólása: Eszem ágában sincs odamenni. Ha elmegyek orvoshoz, akkor magánhoz megyek. Szerintem az összes állami intézményben a pszichiátria a legnagyobb lepra, ráadásul amatõrül csinálnak mindent. Nem foglalkoznak a betegekkel eleget, nem foglalkoznak a lelki és a környezeti tényezõkkel, csak írják fel a sok gyógyszert, amitõl minden csak rosszabb lesz. Ha hagyod, hogy ne csináljanak semmit, csupán "szinten tartsanak" a remek antidepresszánsokkal (amik úgy tönkretesznek mint a sicc), akkor sosem gyógyulsz meg. Igaz, hogy a magán meg cseszettül drága, de más esély szerintem ritkán van. Szerintem még egy pszichológus is többet segítene, mint ezek...
szerintem elsõ sorban teszteket íratnak majd veled h diagnosztizáljanak, nem fektetnek be mindenkit nyugi:D tudod egy csomó kórház bezárt, ami meg megvan, totál túlterhelt és l.pra is igen:D mégis heteket kell várni néha a skizofréneknek is.. EZÉRT kell elõbb orvoshoz menni és nem akkor amikor már vegetatív vagy és muszáj lenne kórházba menni, és közlik veled h 5hét múlva tudnak fogadni. kaki helyzet lenne, nem?:D
A kérdező hozzászólása: " a pszichiátria is remek évente többször, annál l.prább hely a világon nincs." És akkor menjek én is oda?:S :D
Utolsó, természetesen nem a diagnosztizált emberekre gondolok, hanem azokra a 'Mentális egészség' témakörbe írogató emberek 96%-ra, akik olvastak egy cikket egy betegségrõl és nekik is egybõl az van, valamint már tüneteket is magyaráznak be maguknak, utána meg itt menõznek, hogy 'neszójábe nem tudod milyen szar az élet én beteg vagyok áááám, mit tudsz te??!!' Szánalmasak ezek.
18:22 k.rvára kellemes lelki nyomoréknak lenni, és persze divatos is, ezért nincs egy barátom sem. és amiért ilyen büszke vagyok rá, utcára sem megyek, mindenkinek ilyen élet az álma kétségtelen. a pszichiátria is remek évente többször, annál l.prább hely a világon nincs. nem tudom honnan veszed, hogy ez szórakoztató vagy kellemes, van olyan aki ezt élvezi szerinted ? annyi viszont igaz h ez a wikipediás öndiagnózis nem a legjobb. ahogy már leírtam párezerszer, ha valóban beteg vagy és nem kezelnek egyre rosszabb és rosszabb lesz. de kételkedem benne h ebbõl egyáltalán ki lehet gyógyulni, most kerültem új orvoshoz, eddig a harmadikhoz, nem javulok semmit. az antidepresszánsokkal szinten tartanak, de ez nem az a színvonal amit életnek lehet nevezni, januárban a tündérkertibe megyek, ott jó a kezelés állítólag csak bekerülni mûvészet.. KÉRDEZÕ, MENJ ORVOSHOZ pls. :)
Lehet, h valaki divatból süti magára ezt a béjeget, de akik komojan benne vannak, arról talán az elõttem hozzászóló igen keveset tudhat, mert elég szar lélekállapota van az ilyen betegnek, ami nem javul meg egy könnyed kijelentéstõl.
Te jó ég. Egy újabb divatirányzat... Meggyógyultatok, mehettek a dolgotokra.
Én teljesen véletlenül jöttem rá, hogy én ilyen beteg vagyok, amikor keresgéltem a neten. Ráadásul nem is ilyen jellegû témákat nézegettem, de egyszer csak ráakadtam arra a kifejezésre, hogy borderline. Csaupán azért kerestem rá, mert kiváncsi voltam, mit takar ez a kifejezés.(azt sem tudtam, h betegségrõl van szó) Elõtte szoktam kifejezetten pszihés betegségekrõl keresni leírásokat, mert próbáltam kitalálni, hogy miért érzem rosszul magam a bõrõmben, de akkor valahogy nem leltem rá. Annyit mondhetok, hogy 100%-ig passzolnak rám a tünetek, de ha nem, akkor 99% legalább. Nem tudok egyebet mondani, hogy mikor elolvastam a betegség kialakulásának körülméyeit, és a beteg jellemét, úgy ért, mintha felkapcsolták volna a fejemben a fényszórókat. Aztán lehet, hogy van aki ezt nem ismeri fel, de elég széles skálán mozognak ezek a betegek, és más náluk a tünetek intenzitása. Én felismertem, de sajnos még nem találtam belõle kiutat.
nem borderline. mostmár biztos h nem, hála az égnek. vagy ha az, akkor még nagyonnagyon az elején jársz, a leglényegesebb tünetek hiányoznak. amúgy egyidõsek vagyunk, énis most leszek 19. meg lány vagyok, gondolom teis. szóval a dühroham, a bordelinkonál önagresszióval jár, nem másokkal kiabál az ember hanem önmagát okolja mindenért. az picit gyanús h idegességedben sírsz(csak akkor ha nem taulsz v nem végzed el a feladatod?) eleinte énis csak sírtam aztán elkezdtem ütni magam, elõször csak a lábam, aztán a felem stb. aztán itt van mások véleménye, "a környezetem szerint" ..tehát viszonylag jól szocializált vagy. én nem tudok kit megkérdezni arról, mennyit változtam, csak a kutyámat:] viszont félsz attól h elveszted a körülötted lévõket. ez eddig szorongásos depresszió, nem bordeline, de hasonlít a kettõ egymáshoz. antidepresszánsokkal kezelik és pszichoterápiával. ettõl is befelé forduló és gyengébb lesz a jellem, és néha úgy érzed h azt sem tudod ki vagy. viszont olyanról nem írtál h kimerült vagy és az egész külvilág álomszerû lesz, többször eszembe jut, h ez most tényleg megtörténik, velem történik ? õrület. azt hittem elborul az agyam teljesen. nem lehet ennél jobban körülírni. a másik pedig h nem félsz ha valahol helyt kell állni..nah ez számomra a vég. el sem megyek inkább sehova. gyógyszerezni nem gyógyszerezel, én bármit beveszek csak enyhüljön, csak ne tudjak magamról, aludni akarok és nem álmodni. te inkább ura vagy a helyzetnek, ez egyértelmû, ha elviselhetetlen lenne már kiütötted volna magad néhányszor, hidd el. nem jelenti azt, h nem rosszabbodhat persze. pláne mivel egy-másfél évet írtál, nálam év volt mire kialakult, csak fiatalabb voltam, 14évesen kezdõdött azzal h ok nélkül zárkózottabb lettem, menekültem minden olyan heylzet elöl, ahol szerepelni kellett volna, volt ha napokig csak aludtam mert úgy éreztem nem megy semmi más. aztán jöttek a sírógörcsök és dührohamok (mindig mikor egyedül voltam) mikor ráeszméltem h nem végeztem el a dolgom, nem tanultam, nem takarítottam semmit, a szobám szemétdomb stb. késõbb amikor éreztem h furcsa vagyok, kiutáltak mindenhonnan. "miért csinálom ezt? miért nem vagyok képes semmire? miért nem viselkedem normálisan? GYÛLÖLÖM MAGAM." nem tudtam ez emberek szemébe nézni, és egyre jobban rettegtem szinte mindentõl. 16voltam amikor ütni kezdem magam, annyira utáltam h ilyen vagyok. mire 17lettem egyáltalán nem voltak barátaim, rászoktam a nyugtatókra, szerte széjjel vagdostam magam, otthagyott a barátom, helyette lett és van is egy idõben három másik.... undorító, tudom. undorító vagyok. szóval elvergõdtem az orvoshoz azzal, hogyha nem csinálnak velem valamit én meghalok, nem bírom tovább. ennyi dióhéjban, 3év volt mire lejátszódott. és abszolút nem érzem magam 19nek, inkább agyban úgy 15lehetek. szóval ha magadra ismersz picit menj orvoshoz, ne találgassunk itt, nagyon meg lehet szívni ezzel. de szerintem inkább szorongásos depressziód van. ha elõbb kerülök orvoshoz nem jutok idáig, az 1000000%
A kérdező hozzászólása: Amúgy a környezetem szerint ebben a kb másfél évben (mióta nem úgy érzem magam a bõrömben, mint régebben), az alapvetõ személyiségem nem változott egyáltalán, régen is erõteljes, erõszakos, makacs, de ugyanakkor nagyon érzelmes voltam.
A kérdező hozzászólása: Öngyilkossággal kapcsolatban csak gondolataim vannak, nem akarom megtenni, és csonkítani sem szoktam magam. Dührohamaim sincsenek, de az identitászavar, a szociális kapcsolatok...stb stimmel.
A kérdező hozzászólása: Elolvastam a tüneteket, és sokat felismertem magamon. És sok olyan is volt köztük, amiket már mások mondtak rám. Mit tegyek? Nem szeretnék gyógyszereket szedni. Azt olvastam, hogy fõleg ahhoz kellenek gyógyszerek, hogy a betegek alkalmassá tegyék a pszichoterápiára, mert nem alapból nem mûködik együtt. Hát én maximálisan együttmûködnék!!!
gyógyszer nélkül még itt sem tartottam ahol most:) nincs pénzem magánra, örülök ha az albérletet kinyögöm. nem nevezném õket amatõrnek abszolút, kevés az orvos de azok a lelküket kiteszik hiddel, és ha nem írnak valamit amitõl több hangulatom van az élethez akkor már valószínû h nem élnék. csak a körülmények rettenetesek, egy kórháznak nem kéne putri hangulatúnak lennie. nem az ott dolgozók hibája. pszichológusom viszont 2 is volt olyan hülye mint a s.gg, a kettõbõl az egyik magán óránkén 6ezerért. semmit nem segített csak hõzöngött h miért nincs akaraterõm...majdnem bevertem egyet neki pedig inkább gyáva vagyok mint agresszív. hát nemtom... fizetõsbõl is, nem fizetõsbõl is vannak hülyék. neked meg még úgyse kell gyógyszer, de hidd el vannak emberek akiknek az antidepresszáns életmentõ:)

Tegyünk félre msot minden tényezőt akkor 2 4magos quad procinál észrevehető a játékokban, hogy az eggyik 2, 67Ghz a másik 3, 2Gzh-es tehát nagy a különbség?

tehát sokat számít az a 600mhz vagyis gyakorlatban is megmutakozik eggy -2,67ghz -3,2ghz közötti különbség?

Legjobb válasz: attól függ mi az a 2 processzor, nem mindegy, hogy amd fx 4100 vagy Intel Core i5!

attól függ mi az a 2 processzor, nem mindegy, hogy amd fx 4100 vagy Intel Core i5!
egy kicsit biztos.
Igazából ha most win 7 alatt kattingatsz nem veszed észre, esetleg renderelésnél, ki-be csomagolásnál már lenne küldönbség egy fx4 meg egy i5 között.
A kérdező hozzászólása: -Intel core 2 quad q9450 4mag 2, 67ghz l2caches12Mb -Intel core 2 quad qx9770 4mag 3, 2Ghz l2caches12mb

Észreveheti a nőgyógyász, hogy szűz vagyok ugyan, de rendszeresen ujjazom magam és tárgyakat dugok a végbelembe?

anyu elakar vinni a nögyogyászhoz és én még szüz vok de észre veszi a doki hogy rendszeresen ujjazom magam és tárgyakat dugok a végbélbe?

Legjobb válasz: Elvileg ha szûz vagy akkor a nõgyógyász nem hüvelyen keresztül hanem végbélen keresztül vizsgál meg,hogy nem sértse meg a szûzhártyát(amirõl nálad már valószínûleg lekésett)Miért akar anyukád dokihoz vinni?

Elvileg ha szûz vagy akkor a nõgyógyász nem hüvelyen keresztül hanem végbélen keresztül vizsgál meg, hogy nem sértse meg a szûzhártyát(amirõl nálad már valószínûleg lekésett)Miért akar anyukád dokihoz vinni?
Ha tampont használsz akkor nem feltûnõ, hogy esetleg sérült a szûzhártyád, foghatod a tamponra.De miért dugdosol a végbeledbe tárgyakat?Élvezed?Ha már csinálod ügyelj a higiéniára.
lukász elõtt pár napig ne dugdoss semmit sehova...meg mindig legyen tiszta amit dugdossol, nem ám egy fertõzést elkapsz..
Valószínûleg nem veszi észre. Amúgy se ennek a nyomát vizsgálja, hanem azt a betegséget amiért anyukád a dokihoz visz.
Ha ennyire élvezed amiket csinálsz, miért nem keresel inkább egy fiút magadnak? A tárgyak helyett a végbélben, még a rendszeres hüvelyi nemi élet is jobb lenne. Nem tudom tudsz -e róla, de ha rendszeresen csinálod, késõbb komoly gondod lehet, mert kitágul a végbélizom, és be fogsz kakilni.Nem vicc!!!!!!4 Úgyhogy inkább változtass a dolgon, és hagyd a feneked pihenni. A doki , ha nem elõtte dugtál fel valamit, és nincs kitágulva a végbeled, nem jön rá, már ha nem annyira tág magától is. A hüvelyi újjazással átszakíthattad a szûzhártyát, szval mindegy. Inkább vigyázz magadra, fiatal vagy, ne tedd tönkre magad egy életre.
hany eves is vagy?? mielott meg megkerdezned, nem...nem eshetsz teherbe a targyaktol. Amugy valszinuleg latni fogja, ha mar atszakitottad a szuzhartyadat a `` targyakkal``.
sztem meg nem szakitotta át ha a végbelébe dugja. de ez iyg hihetetlenül hangzik. a végbeledbe???? az a feneked.. minek dugdosol te oda tárgyakat ilyen fiatalon????
tényleg a végbeledbe dugdosod a tárgyakat??
Te nem vagy normális!!!!
Ne rémisszétek már el szegényt! Nem lesz semmi bajod.. Óvatosan és tisztán csináld, ajánlom az öblítést.. Ha így folytatot, nagyon jó nõ leszel.
leeht hogy az ujjaddal már átszakitottad a szüzhártyádat. amugy meg nem értem azt a válaszadot aki azt irta hogy a kérdezõ anyja mért akarja elvinni a kérdezõt orvoshoz, nem értem esetleg te vagy a kérdezõ anyja? csakmert leeht hogy fura dolog de nekem volt egy lány ismerõsõm akit az apja elakart vinni nõgyógyászhoz csakhogy megtudja hogy a lánya szüz e még és azt mondta ha már nem az akkor kidobja a lakásból. bármilyen hihetetlen vannak ilyen szülõk! azon is mindenki kiakadt hogvy akérdezõ a végbélbe dugdos tárgyakat, tényleg fura dolog, de mondjuk ha igy belegondolok leeht pont azért csinálja mert a hüvelyébe nem akar nagyobb árgyt dugni nehogy átszakadjon a szüzhártyája ezért mivel máshova nem tdná dugni gondolta hogy oda dugja, jó lehet hogy ez igy vicces de nekem ez jutott eszembe.vagy mert az jelent nagyobb élvezetet neki.leeht késöbbiekben is az anális szexért fog rajongani. jah és a végbél tényleg kitágul, tehát ha sokat csinálod tényleg befogsz kakilni, és tényleg probáld inkább a csiklodat izgatni, az nem ilyen drasztikus.
En 20 evesen szuzen mentem az elso rakszuresre. "Evekig" ugyanahoz a dokihoz jartam egeszen addig amig meg nem kerdezte, miert vagyok meg mindig szuz? Soha nem beszeltem rola, hogy mit csinalok meg mit nem mert az nem a doki dolga es mar bocs ha meg jol ereztem magam szuzen akkor ez ot miert zavarta? Nem tudom. Dokit csereltem, akit nem zavart a szuzessegem. Igazabol nem ertem miert kell barmit is a hatso feledbe dugdosni? Ha megvizsgal fogja latni ha szuz vagy. Ugyanakkor mikor megvizsgal a popsidat is megnezni - az en dokim legalabbis mindig megnezi mi a dorges. Legyszives hagyd ezt abba! Ha igazan jol szeretned magad erezni az orgazmusig egyedul, akkor keresd meg a puncid elejen ahol az un. "vagas" kezdodik keresgelj es talalsz egy borso nagysagu kis csomocskat. Ha az masszirozgatod, izgatod, hamar lesz kellemes vegeredmeny. Igy aztan se "targy" a vegbelbe, se koszos ujjacskak a huvelybe. Mellesleg megtapasztalod, mi a jo neked, megismered a tested sokkal jobban.
Nem hiszem, hogy azért vinne, hanem inkább azért, mert a nõorvos nagyon sok betegségtõl meg tud védeni, amik a nemzõképességedet is fenyegethetnék. Anyukád azért visz oda, mert azt szeretné, hogy egészséges legyél és majd egszer egészséges unokákat tudj szülni. Az persze biztos érdekli, minden anyuka imád a gyereke életében vájkálni, de nem ez a fõ ok.
:-) Te aztán egy igazán beleváló lány vagy! :-) Ha Woody Allen már nem élne, azt mondanám, az õ reinkarnációja lehetsz. :-)
A kérdező hozzászólása: anyu azért visz dokihoz hogy megnézese szüz vok még-e?
Miért dugsz tárgyakat a végbeledbe??? Ezt nem értem...de ha rendszeresen ujjazod magad akkor valoszinuleg már sérült a szüzhártyád!
A kérdező hozzászólása: 17 éves vok
szerintem anyukád észre vette, hogy hiányoznak tárgyak a lakásból és azért visz el a dokihoz, hogy azokat szedje megint elõ :D
Ezért nem kell ilyen meghekkelt szarokat telepíteni. Egyetlen ilyen mûködõt láttam... attól is tönkrement a gép...
A kérdező hozzászólása: Nem tudom mit csináljak..:/ a legnagyobb baj hogy nem jön be a p.t. és törlése mappa..a többi nem érdekelne.. :(
Jól mondja az elsõ. Az XP -t hagyjuk meg XP-nek a Windows 7 -et meg Windows 7 -nek. Hagyd így, vagy telepítsd újra a Windows -t. Ennyit tehetsz.
Esetleg csökkentett módban még meg lehetne próbálni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!