Találatok a következő kifejezésre: Észre lehet ha valaki nem csókolozott (2 db)

Észre lehet venni ha valaki nem csókolozott?

Legjobb válasz: Persze, ki van írva a homlokára :) A viccet félretéve természetesen nem. Ne aggódj az miatt sem hogy ügyetlen leszel. Nem nagyon lehet elrontani, és ha már az ajkatok összeér, onnantól nagy baj nem lehet. :)

Persze, ki van írva a homlokára :) A viccet félretéve természetesen nem. Ne aggódj az miatt sem hogy ügyetlen leszel. Nem nagyon lehet elrontani, és ha már az ajkatok összeér, onnantól nagy baj nem lehet. :)
Nem lehet észrevenni, ha nem csókolózott még valaki.
ránézésre nem... amúgy az is csókolhat bénán aki századszora csinálja, szóval amúgyse
Eszre lehet am venni. Ilyen nagy piros lampakkal megvilagitott nyilra ra van irva, h NEM CSOKOLOZTAM! es az mindig koveti. :) Sot, azt is szamolja, h hanyszor csokolozott az illeto. :)

Nagyon észre lehet venni valakin, ha még soha nem csókolózott?

Legjobb válasz: Ez igen jó kérdés!Szerintem nem feltétlenül,mert ha a természeted eleve érzéki,ráérzel magadtól.Én azért a biztonság kedvéért olvasgattam róla elõtte.

Ez igen jó kérdés!Szerintem nem feltétlenül, mert ha a természeted eleve érzéki, ráérzel magadtól.Én azért a biztonság kedvéért olvasgattam róla elõtte.
És tudod miért is nagyon jó ez a kérdés?Mert egy-két sokadjára csókolózó emberrõl sem mondanád meg, hogy sokadjára csókolózott, olyan furcsán viszi végbe:) Ismertem ellenben valakit, aki teljesen tapasztalatlan létére hihetetlenül csinálta, úgyhogy nyugi.Nem kell félni tõle!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.. kicsit megnyugodtam :)
Csak akkor, ha csókkirály(nõ) a másik fél. De pl. két ugyanolyan cipõben járó nem nagyon veszi észre. Meglepõ módon ebben a témában is van tananyag, hasonló aggályaimat angol nyelven -húderégen- orvosoltam, méghozzá a gyakorlatban is hasznos módon. Mondhatni olvasni arany.
Hát már rég volt ugyan, de rajtam nem hiszem, hogy látta (vagy ez izgatta), mert utána már majdnem ágyba akart egybõl menni :)
nekem a srác észre sem vette.. még dicsért is, h nagyon jól csókolok. aztán mikor mondtam neki, h vele smároltam elõször, akk meg kiakadt, és nm hitte el. :D
A kérdező hozzászólása: deh jó :) kicsit felbátoritottatok :) köszi :P


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!