Találatok a következő kifejezésre: Észre lehet ha valaki nem (26 db)

Ha szivárog vagy csöpög a magzatvíz az folyamatosan jön és mennyi vízzel jár? Ha valaki nem veszi észre baj lehet belőle, vagy előbb utóbb jönnek a fájások?

Legjobb válasz: Hidd el, észre fogod venni, ha elmegy (bár van. hogy a bébi teljesen feléli, de ez a túlhordott terhességeknél fordul elõ általában, vagy ha nagyon nagy a bébi)! Édeskés szagú, átlátszó folyadék a magzatvíz (ideális esetben). Elmehet mindenféle elõjel nélkül. Ha azt gyanítod, hogy szivárog a magzatvized, inkább menj be a kórházba!

Hidd el, észre fogod venni, ha elmegy (bár van. hogy a bébi teljesen feléli, de ez a túlhordott terhességeknél fordul elõ általában, vagy ha nagyon nagy a bébi)! Édeskés szagú, átlátszó folyadék a magzatvíz (ideális esetben). Elmehet mindenféle elõjel nélkül. Ha azt gyanítod, hogy szivárog a magzatvized, inkább menj be a kórházba!
10 hete, délután fél kettõkor kimentem pisilni, végeztem, és úgy éreztem mintha bepisiltem volna, visszamentem a Wc-re, és láttam egy nagy vizes foltot!azt hittem bepisiltem!1-2perc után viszont elkezdet ömleni a víz belõllem, akkor már tudtam, hogy ez mi!este fél7 után kezdõdtek a fájások!érdekes édeskés szaga(illata)van!eleinte csak úgy ömlött, jó félóra múlva mikor a többség kifolyt akkor tudtunk elindulni a kórházba, de mire odaértünk(kb.10 perc)megint tiszta víz volt mindenem!egész vajúdás alatt folyt a víz, merthogy újratermelõdik valamennyi!
A kérdező hozzászólása: Nekem is kb. egy tenyérnyi víz volt a bugyimon, de azóta semmi, fáj a derekam, de szerintem ettõl többet kellene éreznem!UGYE?

Észre lehet venni ha valaki nem csókolozott?

Legjobb válasz: Persze, ki van írva a homlokára :) A viccet félretéve természetesen nem. Ne aggódj az miatt sem hogy ügyetlen leszel. Nem nagyon lehet elrontani, és ha már az ajkatok összeér, onnantól nagy baj nem lehet. :)

Persze, ki van írva a homlokára :) A viccet félretéve természetesen nem. Ne aggódj az miatt sem hogy ügyetlen leszel. Nem nagyon lehet elrontani, és ha már az ajkatok összeér, onnantól nagy baj nem lehet. :)
Nem lehet észrevenni, ha nem csókolózott még valaki.
ránézésre nem... amúgy az is csókolhat bénán aki századszora csinálja, szóval amúgyse
Eszre lehet am venni. Ilyen nagy piros lampakkal megvilagitott nyilra ra van irva, h NEM CSOKOLOZTAM! es az mindig koveti. :) Sot, azt is szamolja, h hanyszor csokolozott az illeto. :)

Hogyan lehet észere venni ha valakinek (nőnek) valamilyen nemi betegsége van?

Egy óvatos 18/F.

Legjobb válasz: Betegsége válogatja. Van olyan, amit csak akkor tudsz meg, ha elmondja (HIV pl ilyen). A gombás fertõzéseknek általában van szaga. A herpeszt ugye mindenki ismeri (hólyagok, sebek).

Betegsége válogatja. Van olyan, amit csak akkor tudsz meg, ha elmondja (HIV pl ilyen). A gombás fertõzéseknek általában van szaga. A herpeszt ugye mindenki ismeri (hólyagok, sebek).
Kiül az arcára.
A hüvelygomba nem nemi betegség.Az akkor is elõfordul, ha nem nyúlsz senkihez. Fóleg ha szed a lány fogamzásgátlót.Vagy túl sok édességet eszik. 30/n
Kivizsgálásra küldöd. Addig nem du-od meg, mig nincs eü igazulása.

Nagyon észre lehet venni valakin, ha még soha nem csókolózott?

Legjobb válasz: Ez igen jó kérdés!Szerintem nem feltétlenül,mert ha a természeted eleve érzéki,ráérzel magadtól.Én azért a biztonság kedvéért olvasgattam róla elõtte.

Ez igen jó kérdés!Szerintem nem feltétlenül, mert ha a természeted eleve érzéki, ráérzel magadtól.Én azért a biztonság kedvéért olvasgattam róla elõtte.
És tudod miért is nagyon jó ez a kérdés?Mert egy-két sokadjára csókolózó emberrõl sem mondanád meg, hogy sokadjára csókolózott, olyan furcsán viszi végbe:) Ismertem ellenben valakit, aki teljesen tapasztalatlan létére hihetetlenül csinálta, úgyhogy nyugi.Nem kell félni tõle!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.. kicsit megnyugodtam :)
Csak akkor, ha csókkirály(nõ) a másik fél. De pl. két ugyanolyan cipõben járó nem nagyon veszi észre. Meglepõ módon ebben a témában is van tananyag, hasonló aggályaimat angol nyelven -húderégen- orvosoltam, méghozzá a gyakorlatban is hasznos módon. Mondhatni olvasni arany.
Hát már rég volt ugyan, de rajtam nem hiszem, hogy látta (vagy ez izgatta), mert utána már majdnem ágyba akart egybõl menni :)
nekem a srác észre sem vette.. még dicsért is, h nagyon jól csókolok. aztán mikor mondtam neki, h vele smároltam elõször, akk meg kiakadt, és nm hitte el. :D
A kérdező hozzászólása: deh jó :) kicsit felbátoritottatok :) köszi :P

Ha valakinek nagyon rossz az egyik szeme, de nem vették időben észre, és ez kihat arra, hogy ami egész életében szeretett volna lenni, nem lehet a szeme miatt, érheti ez őt traumaként?

Legjobb válasz: Kérdezõ! Ebbe a mai világunkban a kisgyereket már csecsemõkora óta figyelik, vizsgálják. Óvodába, iskolába megintcsak ellenõrzik. Persze ha egy barlangban nevelkedett, és nem gondozták rendszeresen, akkor jogos a kérdésed, igenis érheti traumaként, hogy nem lát. Ha eddig nem vette volna észre.

Kérdezõ! Ebbe a mai világunkban a kisgyereket már csecsemõkora óta figyelik, vizsgálják. Óvodába, iskolába megintcsak ellenõrzik. Persze ha egy barlangban nevelkedett, és nem gondozták rendszeresen, akkor jogos a kérdésed, igenis érheti traumaként, hogy nem lát. Ha eddig nem vette volna észre.
Igen, pl vadaszrepulo pilóta biztos nem lesz, sõt te se, me én se mert oda 120% látás kell. Másban kell keresni a boldogságot, traumát szükség esetén szakemberrel kezeltetni.
Elsõ: Nem arról van szó, hogy nem vette észre, hogy rossz a szeme. Hanem arról, hogy megtudta, hogy nem választhatja az áhított foglalkozást, amire már régóta vágyott.
sajna igen!!!! :(

Mit lehet tenni, ha valaki sorozatos stressz miatt csak fogy és fogy, és bármennyit eszik, nem hízik?

Van ötletetek? A stresszt nem lehet kiiktatni, szóval valami más kéne. Milyen kifejezetten tápláló (hízlaló) pótszerek vannak, akár patikákban, akár máshol?

Legjobb válasz: Szerintem próbálkozz meg elõször egy nyugtató teával (herbária), nekem bejött, aztán meg nézesd meg a pajzsmirigyedet, nem-e túlmûködik, attól lehet ám csak igazán fogyni...:(

Szerintem próbálkozz meg elõször egy nyugtató teával (herbária), nekem bejött, aztán meg nézesd meg a pajzsmirigyedet, nem-e túlmûködik, attól lehet ám csak igazán fogyni...:(
A kérdező hozzászólása: pajzsmirigy rendben, feszültség-oldó oké, de ezzel együtt is megy a fogyás :( sajnos ezeken már túl vagyok, pont az a baj h kb mindenki csak széttárja a kezét, de hát rossz vége lesz ennek. itt sajnos nem olyan kis apró mindennapos stresszekrõl van szó, amit egy kis teával meg lehetne szûntetni :(((

Be lehet lázasodni attól ha valaki napi 3 szor keni élesztővel az arcát és napi 1 szer eszik nyers élesztőt, és mellette semmilyen tápanyagot nem visz be a szervezetébe csak alig?

Mert belázasodtam az elmúlt 2 éjjel is és másra nem tudok hivatkozni nem vagyok amúgy beteg nem vagyok megfázva semmi csak diétázom valószín?leg le vagyok gyöngülve kissé, és + az éleszt? bekavarhatott. Lehetséges? Hányingerem is van néha délel?tti órákban , terhes nem vagyok mert épp most van meg a menstruációm is.

Legjobb válasz: jézus, egyél! persze hogy be lehet lázasodni ettõl, teljesen legyengül a szervezeted, a legkisebb betegség ellen sem tud védekezni! Örülj hogy ennyivel megúsztad és kezdj el normálisan étkezni akkor is ha diétázol (zöldségek, ok fehérje, teljes kiõrlésû dolgok)

jézus, egyél! persze hogy be lehet lázasodni ettõl, teljesen legyengül a szervezeted, a legkisebb betegség ellen sem tud védekezni! Örülj hogy ennyivel megúsztad és kezdj el normálisan étkezni akkor is ha diétázol (zöldségek, ok fehérje, teljes kiõrlésû dolgok)
Ez hülyeség, miért ne lehetne?
Kedves utolsó, hülyeséget beszélsz. Egy közepes alma ehetõ része kb. 170g. Akkor szerinted egy alma majdnem 600 kaloria?? Vicces lenne... Amúgy ehetsz almát, de ügyelj rá, hogy lehetõleg az elõzõ étkezés után minimum két órával, hogy ne rekedjen meg a gyomrodban, illetve dél elõtt kéne gyümölcsöt fogyasztani, ugyanis a benne található gyümölcs cukor bár a legjobb cukor amit bevihetsz, de attól még egyszerû cukor és hízlalhat.
Az a baj hogy savasít amitõl megéhezel... pedig csak 31 kalória van egy darabban de ha eszelbelõle éhesebb leszel mint elötte.. :(
Nem egy darabban van 31 kcal, hanem 10 grammban...
Az alma kifejezetten jó hatással van az emésztésre, anyagcserére. Rendkívül sok tápanyag, vitamin, rost van benne, ugyanakkor a kalóriatartalma alacsony. Napi 1-2 alma belefér az egészséges étrendbe, sõt...
ha kívánod, edd meg. a legjobb gyümölcs, amit egy diétázó választhat, napi 1-2 mehet. de ha éhesebb leszel tõle, akkor vigyázz, hogy ne hozza meg a kedved a zabáláshoz. persze úgyis magadnak fogod kitapasztalni :)
Kedves utolsó elõtti, elírtam... 100 grammot akartam írni. De mindenesetre nem egy darab alma 31 kcal, mert egy alma nem éppen 100 grammos, legalábbis nem szabályszerûen.

Észre lehet venni azt valakin ha nem smárolt még?

Legjobb válasz: Elsõre talán nem, de ha már belekezdtetek biztos rájössz. Bár az is elõfordulhat, hogy született tehetség, és akkor nem.

Elsõre talán nem, de ha már belekezdtetek biztos rájössz. Bár az is elõfordulhat, hogy született tehetség, és akkor nem.
A kérdező hozzászólása: félek tõle mert még nem csókolóztam és nem tudom h mi hogy:S
Ettõl ne félj, nem nagy szám... kb 2. mp után ráéreztem.
Adja magát, ne félj...
A kérdező hozzászólása: nyelvet át és kész?XDDDD
az elsõhöz kell. 1. 1 csomag rágó [szájszag nem menõ] 2. némi önbizalom 3. alapvetõ emberi ösztönök. 4. egy jó csaj/faszi [kinek mi ugye]
énis féltem az elsö elött de tényleg adja magát xDDDDD
A kérdező hozzászólása: hm hát remélem.mondjuk tnap basztam el egyet mert ink eltoltam:/

Ha valaki külföldről küld haza sms-t, az miben különbözik attól, ha belföldröl küldte volna? Egyáltalán észre lehet venni, hogy külföldről van küldve, vagy nem?

Legjobb válasz: nem. en rendszeresen kuldok sms-t kulfoldrol haza. annyi h ha az illeto telefonjaban nem vagyok benne akkor megjelenik az orszag kod a szam elott pl +61 nekem, meg maga a telefonszam maskepp van felepitve mint mondjuk otthon. ja meg h tobb penzbe kerul. de egyebkent ugyanolyan gyorsan megkapjha a masikfel mintha belfoldre kuldenem.

nem. en rendszeresen kuldok sms-t kulfoldrol haza. annyi h ha az illeto telefonjaban nem vagyok benne akkor megjelenik az orszag kod a szam elott pl +61 nekem, meg maga a telefonszam maskepp van felepitve mint mondjuk otthon. ja meg h tobb penzbe kerul. de egyebkent ugyanolyan gyorsan megkapjha a masikfel mintha belfoldre kuldenem.
Az nem igaz, hogy megkapja az országkódot a küldõ, ha külföldi országból küldik. Azt a telefonszámot látja a fogadó ami a SIM kártyájához hozzá van rendelve. Tehát küldheti bárhonnan a szám mindig +36... formátumban (esetleg 06, üzenetközponttól függõen) fog megjelenni. Mégcsak az üzenetközpont sem lesz más, mivel a roaming során a magyar központra indítja a küldést. (Ez van beállítva alapértelmezetten.) Tehát NEM állapítható meg, hogy itthonról vagy külföldrõl küldték az sms-t. Esetleg amit én észre vettem, az az, hogy amennyiben te küldesz, és a fogadó fél külföldön van, akkor jellemzõen több a küldési és visszajelzési idõ (másodpercekkel tovább küldi a telefon). De ez ugye nem szentírás, hiszen ennek ezer oka lehet, de ha pl. Angliában vagy spanyolban van a fogadó fél, akkor ezt szoktam tapasztalni.
az elsõ válaszadó azt írta hogy ha az illetõ telefonjában nincs benne, akkor jelenik meg az országhívó szám.ami teljes mértékben igaz!!!(ez a 2.válaszadónak szólt).de neki is igaza van, mert ha rajta van a SIM-en akkor az a szám jelenik meg.de nem lehet észre venni hogy melyik országból jött.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!