Találatok a következő kifejezésre: Észre lehet ha (912 db)

Ha szivárog a magzatvíz azt észre lehet venni? és ha nem veszem észre lehet valami baj belőle csak azért kérdezem mert sok a folyásom is és ha netán nem veszem észre h. az magzatvíz?

Legjobb válasz: Szia! A magzatvíz eléggé különbözik a folyástól. Átlátszó és olyan mint a víz. Én úgy vettem észre hogy különbözõ mozdulatoknál (pl mikor leültem vagy felálltam) lett egy pici folt a bugyimon. Olyan volt mintha egy picit bepisiltem volna. :) A lényeg hogy ha elkezd szivárogni, akkor be kell menni a kórházba, mivel ilyenkor elég nagy az esély a fertõzésre. Én úgy tudom hogy 12 órán belül meg kell indulni a szülésnek, ha nem megy magától akkor pedig megindítják. Könnyû szülést kívánok neked!

Szia! A magzatvíz eléggé különbözik a folyástól. Átlátszó és olyan mint a víz. Én úgy vettem észre hogy különbözõ mozdulatoknál (pl mikor leültem vagy felálltam) lett egy pici folt a bugyimon. Olyan volt mintha egy picit bepisiltem volna. :) A lényeg hogy ha elkezd szivárogni, akkor be kell menni a kórházba, mivel ilyenkor elég nagy az esély a fertõzésre. Én úgy tudom hogy 12 órán belül meg kell indulni a szülésnek, ha nem megy magától akkor pedig megindítják. Könnyû szülést kívánok neked!
:) A magzatvíz nem szivárog, az elfolyik. Az egyértelmûen elfolyik, érezni lehet a combon, hogy folyik le. Akkor lehet gyanús, ha a bugyin van rózsaszínes kocsonyás valami (nyákdugó), de még az sem egyértelmû, mert onnantól még egy-két hét is lehet szülésig. Egyértelmû jel lesz a magzatvíz FOLYÁS, vagy a néhányperces fájások! Ne izgulj, semmi mással nem összetéveszthetõ a dolog.
Nekem több napig szivárgott mire gyanús lett a dolog, na nem nagyon, csak épp 1-2 csepp. És kedves elsõ válaszoló nekem azt mondták ez idõ elõtti burokrepdés, és az ultrahangon látszott, hogy kevesebb a magzatvíz az átlagosnál és mivel nekem már egy héttel elõtte elment a nyákdugó is szülés lett aznap, és el is húzódott... Szóval nem mindenkinél zubog el hirtelen.
Igen észre lehet venni. Nekem szakaszosan ment el a víz. Hasonló érzés, mint mikor a folyásod van, csak ez teljesen vízszerû foloyadék. Ha ilyet tapasztalsz, akár egyszerre megy el, akár szivárog, mielöbb menj be. Ha szivárog és 18 órán belül nem szülsz meg, antibiotikumot kell kapnod a fertõzés veszély miatt, ha egyszerre megy el ott rövid idõn belül baba lesz. Könnyü szülést.
Hát nem biztos, hogy hamar szülés lesz, ha egyszerre megy el, belõlem gyakorlatilag egy adagban kiloccsant reggel 6-kor, és este 7-kor lett meg a kislányom.
szia! Azt mondják a hozzáértõk (nekem is ezt mondták), hogy a szülés szempontjából rosszabb a magzatvíz-elfolyás, illetve szivárgás; elõbb fájásoknak kell(ene) érkezniük. Nekem egy adagban elindult, után folyamatosan szivárgott, de akkor már a szülõszobán voltunk.Általában azt mondják, hogy "elfolyik" a magzatvíz; de szivároghat is. A szivárgó magzatvíz szerintem olyan lehet , mintha folyásod lenne, csak melegebb érzés és lehet egy picit rózsaszínes.

23. napnál tartok a 90 naposban. Az a problémám, hogy először tudtam tartani hogy az adott napon csak azt eszem amit lehet, de mostanában azt vettem észre hogy nem bírom megállni, és eszek belőle. Ha nem is olyan sokat de eszek. Miért van?

és gondolom ezzel felborul a diéta rendje.71kg-ról kezdtem, az is a problémám hogy reggel 66kg vagyok de kés?bb már 67 ez is idegesít. Tudom hogy nem kellene mindig a mérleget néznem, de érdekel hogy mennyit mutat. Van valami módszer arra hogy kibírjam hogy ne egyek abból amib?l nem szabad? Csak normális válaszokat várok. Köszi

Legjobb válasz: Ha van családod, nem tudod megállni. Én rendesen fõzök a férjemnek, de világéletemben megkóstoltam az ételt, mikor készítettem, most is megkóstolom. Ha bûnbe estél, elõfordul, nosza neki, két dolgot tehetsz: 1. Arra figyelj, hogy ha olyat szemezgetsz, ami nem arra a napra való, elõtte és utána 1 órát ne egyél mást, hogy le tudjon bomlani. 2. Ha ennyire nem bírod, valószínûleg kevesebbet eszel, mint a szervezeted kívánná. Iktasd ki a gyümölcsnapot. Lehet, hogy le fogtok pontozni, de én szépen fogyok, ahogy elterveztem, pedig nem tartok (nem birok, pusztulok el az éhségtõl) sem gyümölcsnapot, sem pedig víznapot

Ha van családod, nem tudod megállni. Én rendesen fõzök a férjemnek, de világéletemben megkóstoltam az ételt, mikor készítettem, most is megkóstolom. Ha bûnbe estél, elõfordul, nosza neki, két dolgot tehetsz: 1. Arra figyelj, hogy ha olyat szemezgetsz, ami nem arra a napra való, elõtte és utána 1 órát ne egyél mást, hogy le tudjon bomlani. 2. Ha ennyire nem bírod, valószínûleg kevesebbet eszel, mint a szervezeted kívánná. Iktasd ki a gyümölcsnapot. Lehet, hogy le fogtok pontozni, de én szépen fogyok, ahogy elterveztem, pedig nem tartok (nem birok, pusztulok el az éhségtõl) sem gyümölcsnapot, sem pedig víznapot
A kérdező hozzászólása: szerintem egész jó idáig az 4-5kg. De félek, hogy mert bûnöztem megáll a fogyásom.Ma van keményítõ napom...ettem 2-3 kanál nokedlit (nem bírtam ki, mert friss volt és úgy imádom a legjobban) lencse leves volt az ebédem, meg paprikás krumpli (csak krumpli) Ja, és valahol itt azt olvastam hogy napi 5-6szor kell enni.Ezt sem tudom mostanában tartani, mert ha nem vagyok éhes nem akarok csak azért enni, hogy meglegyen a napi 5-6szori kajálás.
elõször is! te is tudod, hogy nem lehet mindennap méregetni magad, mert begolyózol, hogy egyszer ennyi, egyszer annyi kilo vagy. minden héten egyszer állj mérlegre, reggel nagywc után. nyilván akkor vagy több, mikor eszel, reggel kevesebb, szóval ez ne aggasszon.én délbe még a 60at suroltam alulrol, most hogy vacsiztam 61 lettem. de tudom hogy holnap reggel már 59, 99999 leszek!:) egyébként én se birom megállni sokszor, hogy ne csipegessek ebbõl abbol. ha nem drasztikus mértékben akarsz fogyni, akkor nyilván nem gond, persze a fogyás se megy majd olyan gyorsan. gyüminapon én is mindig lopok egy harapás husit, és semmi bajom nem lesz tõle. egyébként meg 100%osan nem lehet szétválasztani a dolgokat, egy kicsi ugyis lesz benne vmibõl, amibõl nem kéne. a szervezetnek egyébként is szüksége van arra, hogy minden nap mindenbõl legyen, én ezzel nyugtatom magam! de azért ne ess tulzásokba, de tudd hogy nem csak te esel bûnbe! ha lelkiismeret-furdalásod van a dologtol, másnap mozogj többet! és sok mentes ásvviz!:) üdv!
A kérdező hozzászólása: így hogy nem tartassz gyümi napot meg víz napot, mennyit fogytál?és mennyi idõ alatt? köszi a válaszokat

Ha egy óvszer kilyukad, akkor azt észre lehet venni? Mekkora lyuk keletkezik rajta általában?

Tudom, h. hülye kérdés, de mivel még szűz vagyok, ezért érdekel a kérdés. Nem szeretnék terhes lenni, ezért kérdezem, h. mennyire lehet észrevenni rajta a lyukat. Mert hát ugyebár ha kilyukad, akkor esemény utána tabletta kell.

Legjobb válasz: ha alapból lyukas,mert hibás,akkor csak egy pirinyó lyuk lehet rajta,nem fogod észrevenni,de ha szex közben szakad el,az elég látványos,észre lehet venni

ha alapból lyukas, mert hibás, akkor csak egy pirinyó lyuk lehet rajta, nem fogod észrevenni, de ha szex közben szakad el, az elég látványos, észre lehet venni
A kérdező hozzászólása: Szex közbeni elszakadásra gondoltam. De akkor ha elég feltûnõ, akkor nincs probléma. Köszi. Habár remélem nem szakad el.
Mi a párommal már 3x megjártuk a nem olcsó kategóriájú gumikkal, kilyukadtak, sõt az egyiknek leszakadt a teteje is, még szerencse, hogy nem maradt bennem Szex elõtt ellenõrizd, hogy ne legyen lyukas
Patikában vegyetek gumit, azok jobb minõségûek. Én mindig ellenõrzõm szex után, vizet töltök bele, és megnézem, hogy ereszt-e. (lávalámpa efekt :D) Egyébként ha szakad, akkor álltalában nagyobb lyuk lesz rajta, de fõ a biztonság. Szex közben nehezebb észrevenni, mert akkor nem arra koncentráltok. Pár haverom már megjárta vele.
"(lávalámpa efekt :D" :DDD
ha szex közbe elszakad akkor ilyan mint egy lufi szétreped teljesen sajnos én azért tudom mert velünk történt már ilyen akkor a legközelebbi korházba kell elmenni és ott adnak receptet amit a gyógyszertárban lehet kiváltani DE ÁLATI DRÁGA TÖBB MINT 5000 ft

6 hónapos babának lehet adni húslevest és a benne főt zöldségeket ill. húst? Mindenféle zöldséget eszik már, ha lehet adni neki akkor azt is fokozatosan kell bevezetni, vagy eheti?

Legjobb válasz: Ha nem túl zsiros a húsleves tehát inkább orjaleves mint tyúkból készült akkor lehet. Magát a levest csak olyan 8 hós körül kapjon tésztával pedig egy évesen. Ha már mindent eszik nem kell bevezetni inkább csak nem biztos hogy szeretik a levesben fõtt húst mert nincs olyan sok ize. viszont a májat szokták szeretni.

Ha nem túl zsiros a húsleves tehát inkább orjaleves mint tyúkból készült akkor lehet. Magát a levest csak olyan 8 hós körül kapjon tésztával pedig egy évesen. Ha már mindent eszik nem kell bevezetni inkább csak nem biztos hogy szeretik a levesben fõtt húst mert nincs olyan sok ize. viszont a májat szokták szeretni.
Szia én adtam neki de elöször csak répát és krumplit pici lével, aztán a következõnél már raktam bele pici husit is nagyon izlett neki:) most 8 honapos mult és már mindenféle zöldséget rakok neki bele (fehérrépát, karfiolt, karalábét és egy kevés tésztát is!
Nem , mert az sózva van és még ilyen pici babának nem szabad sót használni.Fõzz még neki külön.

5 hónapos a kislányom, eddig csak anyatejet kapott. Mikor kezdjem a hozzátáplálást? Mivel érdemes elkezdeni? Éjjel még 1x eszik, lehet ez is megváltozik, ha eszik már mást is?

Legjobb válasz: Ha el akarod kezdeni, akkor nyugodtan, semmi baja nem lesz. Amúgy akkor szokták korábban kezdeni a hozzátápit, ha nem hízik megfelelõen az anyatejtõl. Onnan tudod majd, hogy érett-e az emésztése más ételre is, hogy a kakiban hogyan látod viszont. Ha hasonló formában jön ki, mint ahogy bement, akkor azt egyelõre hagyd, majd próbáld késõbb adni neki. Ahogy az elõzõ írta, kipréselt, leszûrt almalevet adj neki elõször pár napig. Utána üvegreszelõn lereszelt almát. Utána alma-õszibarack, õszibarack-banán, sárgabarack-banán, ha ezeket már eszi, kezdheted a fõzelékfélékkel. Elõször alma-krumpli, sütõtök, sütõtök krumpli, répa-krumpli, cékla-krumpli. Mindent min.2-3 napig, hogy lásd hogy reagál rá. Csodát ne várj amúgy a hozzátáplálástól az éjjeli ébredéssel kapcsolatban. Ez egy hosszú folyamat, mire egy teljes étkezést is kiváltasz, nemhogy többet. Mi 1 hónapja kezdtük, de most jön megint a foga, és van hogy a szokásos 1 helyett 3x is felébred. Úgyhogy kitartás.

Ha el akarod kezdeni, akkor nyugodtan, semmi baja nem lesz. Amúgy akkor szokták korábban kezdeni a hozzátápit, ha nem hízik megfelelõen az anyatejtõl. Onnan tudod majd, hogy érett-e az emésztése más ételre is, hogy a kakiban hogyan látod viszont. Ha hasonló formában jön ki, mint ahogy bement, akkor azt egyelõre hagyd, majd próbáld késõbb adni neki. Ahogy az elõzõ írta, kipréselt, leszûrt almalevet adj neki elõször pár napig. Utána üvegreszelõn lereszelt almát. Utána alma-õszibarack, õszibarack-banán, sárgabarack-banán, ha ezeket már eszi, kezdheted a fõzelékfélékkel. Elõször alma-krumpli, sütõtök, sütõtök krumpli, répa-krumpli, cékla-krumpli. Mindent min.2-3 napig, hogy lásd hogy reagál rá. Csodát ne várj amúgy a hozzátáplálástól az éjjeli ébredéssel kapcsolatban. Ez egy hosszú folyamat, mire egy teljes étkezést is kiváltasz, nemhogy többet. Mi 1 hónapja kezdtük, de most jön megint a foga, és van hogy a szokásos 1 helyett 3x is felébred. Úgyhogy kitartás.
Addig tápláld anyatejjel amíg tudod. Mi anyatejesek vagunk pedig a lányunk már 6 hónapos. És nem nagyon tervezzük a földi táplálékok bevezetését, míg nem kéri. Persze kóstoltatgatni lehet a zöldség pürét meg a gyümölcsöket. Szóval szoptasd ami van tejed. Az a gyereknek a legjobb és legideálisabb.
Én azt gondolom, hogy egy már majdnem fél éves gyereknek, nem elég az anyatej. Persze ha van bõven teje az illetõnek, akkor szép hogy azt kap a baba, hisz annál egészségesebb táplálék nincs, de azért már a hozzátáplálást el lehet kezdeni 3-4 hós korban.
2. vagyok Ha tõlem kérdezted, az én babám 7, 5 hónapos.
Még várj egy hónapot, és akkor kezd, mondjuk friss almalével, majd reszelt almával. Egy-egy új ételt kb. 1 hétig adjál neki, utána kaphatja a következõt.
Már nyugodtan adhatsz neki krumplit, répát a vasárnapi levesbõl. 3 hónaposan már azt ettük, nincs is annál jobb.
Na, 3., elszégyellhetnéd magad. Dehát nem is érted ugye, hogy miért?
Nyugodtan adhatsz neki almalét, még akkor is ha anyatejet eszik. Sõt 3-4 hét múlva már megreszelheted az almát és 1 db háztartási kekszet reszelj bele, ami kicsit felszívja a bõ levet. Aztán jöhet a többi, sárgarépa almával vegyesen. És a húslevesbõl is a zöldségek akár turmixolva, vagy csak villával szétnyomva.Négy gyereket neveltem és soha semmi bajuk nem volt, mai napig, pedig már felnõttek.:)
A kérdező hozzászólása: valószínû jövõ héten elkezdem pl :almalével. Kiváncsi vagyok a milyen pofit fog vágni az elsõ korty után:) ))
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. Akkor nem vagyok egyedül az éjszakai felkeléssel. A te kisbabád mennyi idõs?

Ez hatásos lehet ha nem eszek semmilyen kenyér félét, illetve ha sok fehérjét eszem/iszom (pl. tej)? így 2 hét alatt látszódhat az eredmény? Ha heti 5ször megcsinálom? LENT ( szálkásítani akarok)

http://www.egeszsegguru.hu/news/sport-fitnesz/szalkasito-edz..

Legjobb válasz: tej? azt hanyagold. Szálkásító diéta: napi 2,5-3g*testtömegkg fehérje kell és 1-2g*testtömegkg szénhidrát (ch). A magasabb ch mennyiségrõl érdemes kezdeni és ha nincs meg a heti min 0,5kg fogyás, akkor lehet csökkenteni. Viszont ne legyen több a fogyás, mint heti 1kg, mert akkor nagy az esélye az izomvesztésnek. ezekbõl kellene összerakni az étrendet: fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg. ch: zabpehely,barna rizs, teljes kiõrlésû kenyér, sok zöldség. zsír: omega3, lenmagolaj.

tej? azt hanyagold. Szálkásító diéta: napi 2, 5-3g*testtömegkg fehérje kell és 1-2g*testtömegkg szénhidrát (ch). A magasabb ch mennyiségrõl érdemes kezdeni és ha nincs meg a heti min 0, 5kg fogyás, akkor lehet csökkenteni. Viszont ne legyen több a fogyás, mint heti 1kg, mert akkor nagy az esélye az izomvesztésnek. ezekbõl kellene összerakni az étrendet: fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg. ch: zabpehely, barna rizs, teljes kiõrlésû kenyér, sok zöldség. zsír: omega3, lenmagolaj.
Ehhez csak ennyit szólok: Iggy Pop van a képen? :DD
Õ van! Neki inkább a heroin jött be: :D

El lehet rontani a csókolózást, és észre lehet venni, ha valaki kezdő benne?

Volt egy barátom most, nem olyan régen. Elég sokáig együtt voltunk, de nem engedtem neki, hogy lesmároljon...:S És hát szerintem ez is közrejátszott abban, hogy szakítottunk. Egyszerűen féltem attól, hogy elrontom. Illetve volt még szájpiercing-je. És attól is féltem, hogy zavarni fog...:/ A piercing zavaró tud lenni?:S Előre is köszönöm a válaszokat: Melinda

Legjobb válasz: Kedves Melinda! Ne félj már ennyire, egyszer csak el kell kezdened. Igen, észre lehet venni, ha valaki kezdõ benne - ezért kell gyakorolni. Engedd, hogy a másik fél vezessen. Nem hiszem, hogy a piercing zavart volna. 25/N

Kedves Melinda! Ne félj már ennyire, egyszer csak el kell kezdened. Igen, észre lehet venni, ha valaki kezdõ benne - ezért kell gyakorolni. Engedd, hogy a másik fél vezessen. Nem hiszem, hogy a piercing zavart volna. 25/N
sztem nem lehet elrontani :)
Elrontani ezt nem lehet! :) A szájpiercing tuti nem zavarhat, ha már elkezdtétek akkor utána nem éppen a szájpiercingre fogsz gondolni!Igen, észrelehet venni, ha valaki kezdõ.
De el lehet rontani! Nálam a lány egybõl nyelvest akart az elsõ lépésben, majd mikor rájött hogy ez nem úgy megy mint a filmekben, tisztára begörcsölt, erõszakossá vált nyelvileg...Rá kellett szólni hogy ez nem lóverseny, és lassítson már 1 picit.. Tudnám miért kell rágörcsölni??!! 3 szabály van -ne kapkodj -ne görcsölj -ne fojtsd meg a másikat
Sokan sokféleképpen csókolóznak, érdekességképpen elmondom, hogy az egyik legfiatalabb lány, akivel csókolóztam (16 éves volt) õ volt a legügyesebb. Meg volt huszon éves is, akivel borzasztó volt. Attól lesz jó ha valaki beleéléssel csinálja, meg se nem dugja át az egész nyelvét, se nem nyeli le. Csak egy kis gyakorlás kell :P
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen mindenkinek! eléggé parázok, mert valamelyik nap találkozni fogok vele, hogy megbeszéljük ezt az egészet. és ááá.:|

Azt miről lehet észre venni ha a nő csak hülyíti a férfit?

Legjobb válasz: Sokszor észre lehet venni, ha valaki nem úgy áll a dologhoz mint mi, csak legtöbb esetben az ember ilyenkor "vak" és nem látja (nem akarja látni) az erre utaló a jeleket. A jelek figyelmen kívül hagyása viszont nem mentesít a következmény alól, és bizony fájdalom lesz a vége. Azt várom amit adok, pl. ha én keresem akkor elvárom, hogy õ is keressen, érdeklõdjön irántam. Ha találkozni akarunk, akkor idõt szakítok rá, szakítson rá õ is, és ne mondja le mindenféle hülye indokokkal.

Sokszor észre lehet venni, ha valaki nem úgy áll a dologhoz mint mi, csak legtöbb esetben az ember ilyenkor "vak" és nem látja (nem akarja látni) az erre utaló a jeleket. A jelek figyelmen kívül hagyása viszont nem mentesít a következmény alól, és bizony fájdalom lesz a vége. Azt várom amit adok, pl. ha én keresem akkor elvárom, hogy õ is keressen, érdeklõdjön irántam. Ha találkozni akarunk, akkor idõt szakítok rá, szakítson rá õ is, és ne mondja le mindenféle hülye indokokkal.
Semmirõl, és azt is csak késõn!
naja sajnos :S

Fiúk, tényleg észre lehet venni, ha egy lánynak nincs önbizalma? És ez nagy gond?

Legjobb válasz: Észrelehet venni, ha nem is egybõl de észre lehet. Engem zavar ha egy lánynak nincs önbizalma, de ennek valami oka van amit meglehet oldani csak dolgozni kell rajta.

Észrelehet venni, ha nem is egybõl de észre lehet. Engem zavar ha egy lánynak nincs önbizalma, de ennek valami oka van amit meglehet oldani csak dolgozni kell rajta.
igen, bár a fiúk többsége kifejezetten elõnyösnek tartja, mert így könnyebben irányíthatja a lányt, uralkodhat rajta (többek közt én is ezt szeretem :D )
5 perc beszélgetés kell, hogy kiderüljön. :-D Nem különösebben zavar... mondjuk egy bizonyos szint után már zavaróvá válik.
Én csak azért "szeretem" ezt, mert könnyebb velük ismerkedni nem nagyképûek, és flegmák. F/18
nagyon is észre lehet venni, és szerintem komoly probléma a hiánya! Annak akinek van önbizalma olyan teljesebb ember tud lenni, szerintem törekedni kell arra hogy ezen javítson az ember ugyanis ezen lehet! 22f
Észre, pl. nem szexel világosban, nem cumizik.
nekem most olyan abrátnöm leszz és hidd el rohadtul idegesitö!! de ahogy mondták irányithatod:D
Sokkal vonzóbbnak találom, ha egy lány szerényebb, mint ha egy önelégült, vigyorgós idióta. Amúgy mindenkin észre lehet venni, ha nincs önbizalma, de ez speciel nálam nem zavaró, meg még sokan másoknál sem.
Én pont ilyen lánnyal szeretnék találkozni, mert akkor még talán velem is beérné. Bár ahhoz kb 0 alatti önbizalom kellene :)

5-6 hónapos kismama észre veszi, ha valami baj van a bébivel? Ugyanúgy elkezd vérezni, mint az első hetekben, vagy észre sem lehet venni, ha baj van? Ma még nem éreztem mozgást sem.

Köszönöm.

Legjobb válasz: Sajnos nem, tapasztalatból irom. De ha még csak ma nem mozgott ne izgulj, lehet csak lusti, és este meg nem fog békén hagyni. Feküdj hanyatt egy darabig, általában olyankor szoknak jelezni, és egy kicsit óvatosan nyomkodd meg a hasad, hátha arra felébred. Ha viszont napokig nem éreznél mozgást akkor irány a doki. Szoritok, hogy ne legyen baj! Szerintem csak alszik.

Sajnos nem, tapasztalatból irom. De ha még csak ma nem mozgott ne izgulj, lehet csak lusti, és este meg nem fog békén hagyni. Feküdj hanyatt egy darabig, általában olyankor szoknak jelezni, és egy kicsit óvatosan nyomkodd meg a hasad, hátha arra felébred. Ha viszont napokig nem éreznél mozgást akkor irány a doki. Szoritok, hogy ne legyen baj! Szerintem csak alszik.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a választ. És sajnálom a veled történteket.
az én babám mindig beindult, ha a fülhallgatót a hasamra tettem és zenét hallgatott. Azt is megpróbálhatod
Az a véleményem és tanácsom hogy ha vérzel minden kép keresd fel az orvosod, legalább tanácsért!Esténként élénkebbnek tûnnek, feltétlenül figyeld meg este és ha éjszaka sem mocorog azonnal kórház, plána ha még vérzel is!Könnyen elveszítheted, tapasztalatból írom!
nekem a csokira azonnal reagalt mindig.egy probat meger!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!