Találatok a következő kifejezésre: És ha egy pasi (905 db)

Miért tartom b. zisnak azt, ha egy pasi szeret egy lányt és fontos neki?

B.zisnak tartom, ha egy pasi szeret egy lányt, és fontos neki, torodik vele és érdekli a véleménye. Tudom, hogy ez egy kicsit beteges dolog, de nem tehetek róla.

Legjobb válasz: Megadjam egy-két volt pasim telefonszámát? Na jó, ezt csak poénból írtam, de tényleg volt pár ilyen... HÁt figyelj, egy pasi attól normális, hogy Neked megfelel. És vannak ilyen pasik bõven. Biztos fogsz egyszer találni ilyet, csak ne felejtsd el, az ilyen pasik a "megszerzés" szakaszban hajlamosak picit udvarolni, de utána ezt jóóól elfelejtik.

Megadjam egy-két volt pasim telefonszámát? Na jó, ezt csak poénból írtam, de tényleg volt pár ilyen... HÁt figyelj, egy pasi attól normális, hogy Neked megfelel. És vannak ilyen pasik bõven. Biztos fogsz egyszer találni ilyet, csak ne felejtsd el, az ilyen pasik a "megszerzés" szakaszban hajlamosak picit udvarolni, de utána ezt jóóól elfelejtik.
Egyetértek az elõttem szólóval, ne aggódj! Normális pasid ugyan valóban nem lesz, de nem lesz komoly probléma, azért találsz még pasit e kis hazában, aki mindennap pofánver, üvöltözik, ha nincs ott azonnal a sör, és nem viszel bablevest a beszélõre.
El sem tudom képzelni hogy nem esne jól ha mondjuk egy fáradt nap után átölelne a barátod és simogatna mondjuk TV nézés közbe. Vagy azt sem tom elképzelni hogy nem szereted ha foglalkozik veled. Ha neked olyan pasi kell aki nem törõdik veled, aki minden nap pofánvág, akinek nem kell a romantika, aki csak a szexnél jól megk*r véresre akár akkor tessék. válaszd nyugodtan azt, garantáltan 1-2 hónap múlva azt fogod kívánni hogy miért nem egy romantikus pasival jöttél össze. Beteg vagy! Agyilag!
Huh...ezt ne nagyon reklámozd...Keress fel egy pszichológust!
Én nem tartalak elmebetegnek, mert alapvetõen én is a flegma, bunkókhoz vonzódom, akik ugyanakkor baromi intelligensek. magam sem értem, miért. a nyáladzó, csimpaszkodó ffiaktól kiráz a hideg. voltak pasijaim, akik ez utóbbi kategóriába tartoztak, és szinte viszolyogtam tõlük. dobva is lettek hamar. próbáld megtalálni a középutat. keress karakán pasit, aki szeret téged, de mégis jó érte nap mint nap megküzdeni.
Te télleg hülye vagy, szoktad nézni a Dr.House-t? Van az a rész amikor az egész repülõ beképzeli magának hogy beteg, de kiderül hogy csak 1 emberke volt beteg, a többiek csak szerencsétlen idióüták, na valami ilyen van nálad is, ha azt mondogatod magadnak hogy nem tudsz megváltozni meg minden.... pff idiótaaaa
mert beteg vagy...menj pszichológushoz.:S
szerintem ez nem is olyan nagy probléma hiszen sok fiú van aki nem romantikus és nem törõdik sokat a bnöjével és nem nyálas meg ilyenek! rengeteg ilyen pasi van ugyhogy nincs olyan nagy bajod;):)
mert idiota kis fruska vagy
ASDASDASDASDASDASDASD
Figyelj, veled akkor nincs gond ha olyan pasit akarsz aki minden nap pofánver, állandóan megcsal, bunkó, robotoltat, és semmibe vesz csak arra vagy jó neki hogy kielégítsd. Ha meg normálisat akarsz akkor tényleg gond van ! Keress fel egy pszichológust. Amúgy nem értem hogy miért van az hogy egy fiú már jóformán semmit nem csinálhat (nem negatív vagy más gondolkodású értelembe) mert egybõl leb.zizzák, hasonlóan hozzád, mert már az is baj ha egy fiú kedves vagy törõdõ. Nem bántásnak monmdom, de egy fiú nem attól fiú hogy bunkó tapló paraszt, alkoholozik, nem törõdik semmivel. Azért gondold át.:)
Szerintem terhes vagy!
Menny el dokihoz, amugy télleg nem minden srác érzelgõs hanem épp ellenkezõleg.vagy ha más nincs akkor keres magadnak egy bnõt....
Hát ha nem jönnek be a normális fiúk, akkor sok tahó is van a világon, csak már elõre látom, amikor mondod, hogy "az összes férfi szemét"
Szerintem ezzel nem kell psszihologushoz küldeni.. kinövi vagy rá jön hogy egy kis romantika nem árt:)
végülis egy pasinak nem kell romantikusnak lennie ahhoz hogy egy kapcsolatban éljen veled csak a végén majd megcsal, megver, vagy még rosszabb...
Nem kretén, és elmebeteg, ne bántsátok. Most kért segítséget, hogy ez valóban probléma-e. Igen, tényleg az, mert be kell látnod, hogy a kicsit sem romantikus férfiak eszement nagy tuskók. Szemernyi romantika minden normális férfiban van. Az én jelenlegi barátomból (szerelmembõl) mindent kinéztem volna, csak azt nem, hogy romantikus. (zenész, metalrajongó egészen kiskora óta, nem ez a manapság divatos nyomoronc emo-hermafrodita) Mégis nagyon jólesett, amikor egyszercsak rózsával várt, minden különleges ok nélkül. Nem kell, hogy valaki csöpögjön, de attól még tiszteljen, és szeressen. Remélem, hogy sikerül találnod egy Neked megfelelõ barátot. :)
A kérdező hozzászólása: Akik ayt 9rt8k, hogz elmebeteg vagyok, azoknak csak azt tudom mondani, hogy én is irkálhatnám, hogy hulyék vagytok, mert szeretitek a romantikát, de nem mondom, mert ez a világ tényleg sokszínu. Mindenki mást szeret és mást útál. Nem tehetek róla, én undorodom ettol a nyálasságtól...
Nem, attól szép a világ hogy külömbözünk, ettél a kreténtõl csak romlik a világ...
Szerintem meg nem is beteg és nem is hülye... Van ilyen. Emberek, különbözõek vagyunk, ettõl szép a világ!
Ne verd ezt nagydobra. Éld ki magadat és majd megjön az eszed.
Hidd el, fogsz olyan pasit találni, aki nem akar romantikázni veled. Ha akarod, csak írj nekem egy privit. :D
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok idióta kis fruska, már írtam, hogy ez nálam komoly probléma és még senkinek sem mondtam el!
Lehet hogy leszbi vagy, de tényleg..

Mért van ha egy pasi félre lép és a csaj akivel megcsalta a párját elárulja a barátnőjének? Talán féltékeny hogy vele van vagy mért? És a pasi mért tagad mindent?

Legjobb válasz: pl. azért tagad, mert tényleg nem volt megcsalás, az árulkodós meg berágott, hogy nem lett megke**lve és úgy döntött alárak a pasinak. ha nem tudod biztosan (más megbízható forrásból), hogy megtörtént, akkor az a kérdés, hogy kinek hiszel. a pasinak, aki lehet nem tökéletes, vagy annak, aki veled szemben biztosan nem korrekt, mert vagy hazudik, vagy lefeküdt a pasiddal.

pl. azért tagad, mert tényleg nem volt megcsalás, az árulkodós meg berágott, hogy nem lett megke**lve és úgy döntött alárak a pasinak. ha nem tudod biztosan (más megbízható forrásból), hogy megtörtént, akkor az a kérdés, hogy kinek hiszel. a pasinak, aki lehet nem tökéletes, vagy annak, aki veled szemben biztosan nem korrekt, mert vagy hazudik, vagy lefeküdt a pasiddal.
A második kérdéssel kezdem. A pasi a következõ okokból tagadhat: 1. amivel vádolják, nem igaz 2. amivel vádolják, igaz, de utólag bánja magát a tettet is (nem csak azt, hogy lebukott), a barátnõjével akar maradni, és úgy gondolja, ezt úgy biztosítja be, ha a végletekig tagad. Ez esetben elképzelhetõ az elnézés és a továbblépés, és az, hogy a pasi -ha kellõképpen felfogja a barátnõjével szemben elkövetett tiszteletlenség és bûn súlyát- többet nem tesz ilyet. És magadnak kell eldöntened, akarod-e tudni, mi történt, és miért, vagy inkább nem. 3. amivel vádolják, igaz, és azért tagad, mert a barátnõjével akar továbbra is járni, de magát a félrelépést nem bánta meg, csak amiatt mérges, hogy lebukott. Ez esetben fontos tudni, hogy ha valaki egyszer megúszott valamit, illetve elnéztek neki valamit, és magát a tettet nem bánta meg, csak a következményeket, akkor újra és újra meg fogja tenni.
Sajnos én is voltam már ilyen helyzetben. Az én exem is megcsalt, de velem akart (volna) maradni. Egyébként õ is mindig tagadott. Rajtam úgy eluralkodott ezek után a bizalmatlanság, hogy nem voltam képes vele maradni. A harmadik félrõl meg annyit, hogy vagy nagyon kéne neki a pasid, vagy azt gondolta, hogy megkönnyíti a köztetek lévõ választást azzal, hogy árulkodik. De ha a pasid egy alkalom után nem akart vele lenni, akkor biztos, hogy a késõbbiekben sem az õ karjaiba fog rohanni, bármi is történjék.

Leszbi lányok! Gondoltatok már arra, hogy jó lenne, ha egy pasi eljátszaná, hogy a párotok, és így egyesek elõtt (pl család) nem kellene feleslegesen borzolni a kedélyeket azzal, hogy a lányokhoz vonzódtok?

Legjobb válasz: nem, ez ilyen filmes baromság. ha egyedül akarok lenni, akkor egyedül vagyok, ha meg pasival, akkor pasival. nem tûrném, h ebbe a családom beleszóljon.

nem, ez ilyen filmes baromság. ha egyedül akarok lenni, akkor egyedül vagyok, ha meg pasival, akkor pasival. nem tûrném, h ebbe a családom beleszóljon.
Én egy leszbi lány vagyok, és van egy meleg haverom, akinek én vagyok az alibi barátnõje a szülei és a munkatársai elõtt. És hogy miért? Mert rá van kényszerítve az idõs szülei konzervatív világlátása, és a munkahelye szûklátókörûsége miatt. Az, hogy a szüleinek nem mondja el, az õ dolga. És én tiszteletben tartom. Mindenki ismeri a saját családját annyira, hogy tudja, mi fér bele, vagy mi nem. És én is látom, hogy náluk nem fér bele. A munkahelyén pedig az utóbbi években egyre feljebb lépkedett a ranglétrán, bezzeg ha tudnák hogy meleg....egy olyan cégnél, ahol már az állásinterjún is olyanokat kérdeztek, hogy hány gyereket szeretne majd, és õ is rendkívül fontosnak tartja-e a normális, hagyományos családi értékeket. (Mindezt egy mûszaki áruház (!!!) állásinterjúján) Még mielõtt valaki beírná: Igen, nem lenne joga egy cégnek sem ilyen állásinterjúhoz. De ez van. Ez ma Magyarország. Vagy nyalsz, vagy szopni fogsz. És bizony ahhoz is pénz kell, hogy elhúzzon innen az ember egy befogadóbb országba. Addig pedig néha szükséges egy kis színészkedés. Le lehet pontozni, de attól a tények még nem változnak...
Nem. Eleve aki nem fogad el úgy, ahogy vagyok, azzal nem tartom a kapcsolatot. Ez a családra is vonatkozik. Aki ellenséges, az nem érdemli meg a figyelmem vagy azt, hogy miatta bármit is változtassak az életemen és beleszólása legyen egyáltalán. Egy kamukapcsolat a gyenge embereknek való, akik nem képesek felvállalni magukat, úgy, hogy tudják a kockázatokat, viszont mégis a boldogságot választják a hazugság helyett.
kicsit nem ide illik a kérdés, de most eszembe jutott: Te mint leszbikus fantáziáltál már arról, hogy megd*gj egy pasit? Tudom, hogy nem vonzódsz alapból pasikhoz, de mondjuk úgy megkettyinteni, hogy te d*god õt. (akár simám, akár egy felcsatolhatóval vagy hasonló)
Akkor bocsánat, rosszul értettem a mondatodat. (De szerintem úgy [is] lehet értelmezni, mintha a férfiról írtad volna.) Ezek szerint egyezik a véleményünk. ;)
Én a nõ részérõl beszéltem hiteltelenségrõl.
Vitatkoznék vele, Utolsó hozzászóló! Ha egy hetero pasi játsza a "férj" vagy "pasi" szerepét, õ miért ne lehetne hiteles? Adott a számára egy nõ, aki külsõleg vonzó is lehet a számára, és az a feladata, hogy mások elõtt eljátssza, hogy õ a párja a lánynak. Ehhez nem kell nagy színésznek lenni, csak kicsit megismerni egymást. Azzal inkább lennének gondok, hogy egy leszboszi mennyire képes természetesen alakítani a hetero nõ szerepét. hogy a kérdésre is válaszoljak: szerintem vannak ilyenek. Ha csak arra gondolsz, hogy sokan kapcsolatban élnek egy másik nemûvel, aki elõtt titkolják, hogy valójában a saját nemükhöz vonzódnak (nõk könnyebben csinálják ezt értelemszerûen), akkor miért ne lenne olyan, aki felvállalja a másik elõtt a dolgot, esetleg üzletet kötnek, vagy csak (szexmentes) szeretetbõl vannak együtt? Tudni, hogy mi a helyzet, sokkal jobb pozíció, mint hülyítve lenni. Márpedig ismerek olyat, akit éveken (!) keresztül hülyített a (volt) párja, mire kiderült a hovatartozása. Én inkább lennék a beavatott férfi, akinek az a szerepe, hogy színészkedik az erre "érdemes" emberek elõtt, mint az, akit az orránál fogva vezetnek. Ha az elõbbit produkálja az élet (errõl személyesen tudok), akkor az utóbbit miért ne?
Aki a nõkhöz vonzódik... az a NÕKHÖZ vonzódik. Akármennyire is eljátssza a párját a pali, aki nem színész, az nem fogja tudni elég hitelesen megjátszani a vonzalmat. Innentõl kezdve meg veszett fejsze nyele az egész.
A kérdező hozzászólása: - "bocs haver, ez egy nagyon gyenge probalkozas :) " - Személyeskedünk? Oké... Próbálkozás egy leszbi lánynál?? Aki egyáltalán nem vonzódik a férfiakhoz? Mit lehet ott próbálkozni, ember! ___ Akik a család elõtti felvállalásról írtok: igen, igazatok van, de nem ez a lényeg. Pl. van, hogy valamiért nem lehet a család elõtt felvállalni, de ne is ragadjunk le a családnál! A fantáziátokra bízom, hogy találjatok olyan helyzetet, ahol nem árt, ha nem kell ezt közhírré tétetni. Lehet, hogy a család rossz példa volt (bár szerintem annyira nem, csak családja válogatja), de nem ez a lényeg szerintem.
Ugyan nem vagyok leszbikus, így ne haragudj, ha irrelevánsnak számít a válaszom, azért leírom, mit gondolok. Szerintem ha olyan családod van, akik ezt nem fogadják/fogadnák el, hogy leszbikus vagy, és emiatt hazudni és önmagadat megjátszani kényszerülsz elõttük, akkor nem érnek annyit, hogy egy látszat-életet hozz létre az õ kedvükért.
A kérdező hozzászólása: Költõnõ?, szerintem Te bi vagy, és így nem is egészen tartozol azok közé, akikre gondoltam. Ha tudsz férfival is lenni, akkor nem vagy leszbikus, és nyilván meg tudod oldani azt, hogy ha egy férfival kell megjelenned valahol (nem feltétlenül a családod elõtt, gondolhatsz akármi másra is), akkor találsz rá valakit, akivel akár tényleg kapcsolatod is lehetne. De köszönöm a válaszodat! A te nézõpontod is érdekel amúgy, és örülök, hogy leírtad, amire gondolsz!
Lehet nem tudsz róla, de règen ès most is sok leszbikus ès meleg èl álházasságban, h a társadalom kurekesztõ rèsze is elfogadja õket... (Nagyon gyakran ezek a házasságok úgy köttetnek, h egy meleg ès egy leszbikus pár összeáll, kwreszte házasodnak, egymás közelèben vesznek lakást akár egy emeleten, szomszèd telken, ès miután a magán területükön vannak mindrnki megy a saját társához
de ha leszbi lennék is elmondanám a szüleimnek. Bocs, ez kimaradt.
bocs haver, ez egy nagyon gyenge probalkozas :)
14" részemrõl felpontozást kaptál :-D

Mit lehet tenni ha egy pasi nem született helyesnek, hogyan lehet ezt kikerülni és ugyanolyan csinos lányokkal összejönni, mint ahogyan azt a helyes pasik tudják megtenni?

Mi az az eszköz, mi az a lehet?ség amib?l lehet ilyenkor merítkezni, hogy te is teljes életet élhess egy csinos lánnyal.

Legjobb válasz: Ha te nem vagy valami helyes, akkor miért várod el hogy a barátnõd nagyon szép, csinos legyen? Az elsõ válaszolónak pedig igaza van. Az intelligencia és a humor nagyon fontos. Elõnyhöz juthat az, akinek van. Minden nõ más, ezért mások az elvárásaik. Nem lehet általánosságokban beszélni. Ha egy plázacica kinézetõ nõt akarsz magadnak akkor elég ha gazdag, sármos, jól öltözött vagy, egyáltalán nem kell okosnak lenned, se viccesnek. Ha egy normális lányt akarsz, aki okos és szép is (természetes adottságai miatt) akkor nehezebb a dolgod. Ezek a lányok a legelérhetetlenebbek. Õket meg kell fogni a külsõvel, le kell õket nyûgözni azzal hogy okos, tanult, mûvelt vagy. Tehát szinte tökéletesnek kéne lenned. Egy átlagos, "kedves" arcú lányt könnyebben kapsz meg magadnak, szóval én azt tanácsolom hogy felejtsd el a modell szépségû, playmate testû lányokat és koncentrálj a saját képességeiddel, adottságaiddal azonos lányokra. Nagyobb esélyed van... Igaz-e az, hogy a nõk és a férfiak is elsõsorban arc-centrikusak? Nem is tudom. Olvastam kutatást, hogy a férfiak egy nõnél elõször a mellét, aztán az arcát, majd a testalkatát, fenekét nézik meg. A nõk kicsit számítóbban a férfi kiállását, testmagasságát, arcát, fenekét, ápoltságát stb. veszik sorba. Tehát sehol sincs elsõ helyen az arc. Úgy gondolom, hogy az arcnak és a mimikának a következõ ismeretségi fázisban lesz kitüntetett szerepe. Amikor már egy „pár” elkezd beszélgetni egymással. Feltehetõen az arcnak nem csak a formája, hanem mozgása, kifejezõ ereje a fontosabb. Egyáltalán hasonló szempontok vezérlik a nõket és a férfiakat? Ez nagyon általános kérdés, ezért nehéz erre válaszolni. A partnerválasztásnál a nõk gyakrabban gondolnak hosszútávra. Milyen lenne ez a fiú társnak, férjnek, apának? A férfiakban párválasztásnál ritkábban fordulnak meg ilyen hosszú távú gondolatok. A vágy, a megkívánás, a szimpátia náluk általában erõsebb. Miért tetszik az egyik nõnek a kisportolt férfi, a másiknak inkább a vékonyabb, de okos, intelligens férfi? Értékrend kérdése. És mibõl alakul ki az értékrend? Hogy szüleim, tanáraim, TV, média mit közvetít, mit tart fontosnak. Van ahol a testi felépítettség, van ahol az intellektus fontosabb. Belsõ fejlõdésen is keresztülmegy ez az értékrend, mely idõvel részben függetlenedik a külsõ elvárásoktól. http://www.mypin.hu/j-hu-mypin/index.php?option=com_content&..

Ha te nem vagy valami helyes, akkor miért várod el hogy a barátnõd nagyon szép, csinos legyen? Az elsõ válaszolónak pedig igaza van. Az intelligencia és a humor nagyon fontos. Elõnyhöz juthat az, akinek van. Minden nõ más, ezért mások az elvárásaik. Nem lehet általánosságokban beszélni. Ha egy plázacica kinézetõ nõt akarsz magadnak akkor elég ha gazdag, sármos, jól öltözött vagy, egyáltalán nem kell okosnak lenned, se viccesnek. Ha egy normális lányt akarsz, aki okos és szép is (természetes adottságai miatt) akkor nehezebb a dolgod. Ezek a lányok a legelérhetetlenebbek. Õket meg kell fogni a külsõvel, le kell õket nyûgözni azzal hogy okos, tanult, mûvelt vagy. Tehát szinte tökéletesnek kéne lenned. Egy átlagos, "kedves" arcú lányt könnyebben kapsz meg magadnak, szóval én azt tanácsolom hogy felejtsd el a modell szépségû, playmate testû lányokat és koncentrálj a saját képességeiddel, adottságaiddal azonos lányokra. Nagyobb esélyed van... Igaz-e az, hogy a nõk és a férfiak is elsõsorban arc-centrikusak? Nem is tudom. Olvastam kutatást, hogy a férfiak egy nõnél elõször a mellét, aztán az arcát, majd a testalkatát, fenekét nézik meg. A nõk kicsit számítóbban a férfi kiállását, testmagasságát, arcát, fenekét, ápoltságát stb. veszik sorba. Tehát sehol sincs elsõ helyen az arc. Úgy gondolom, hogy az arcnak és a mimikának a következõ ismeretségi fázisban lesz kitüntetett szerepe. Amikor már egy „pár” elkezd beszélgetni egymással. Feltehetõen az arcnak nem csak a formája, hanem mozgása, kifejezõ ereje a fontosabb. Egyáltalán hasonló szempontok vezérlik a nõket és a férfiakat? Ez nagyon általános kérdés, ezért nehéz erre válaszolni. A partnerválasztásnál a nõk gyakrabban gondolnak hosszútávra. Milyen lenne ez a fiú társnak, férjnek, apának? A férfiakban párválasztásnál ritkábban fordulnak meg ilyen hosszú távú gondolatok. A vágy, a megkívánás, a szimpátia náluk általában erõsebb. Miért tetszik az egyik nõnek a kisportolt férfi, a másiknak inkább a vékonyabb, de okos, intelligens férfi? Értékrend kérdése. És mibõl alakul ki az értékrend? Hogy szüleim, tanáraim, TV, média mit közvetít, mit tart fontosnak. Van ahol a testi felépítettség, van ahol az intellektus fontosabb. Belsõ fejlõdésen is keresztülmegy ez az értékrend, mely idõvel részben függetlenedik a külsõ elvárásoktól. http://www.mypin.hu/j-hu-mypin/index.php?option=com_content&..
ne búslakodj, én helyes vagyok nagyon ( korosztálytól függetlenül minden nõ, lány megnéz, bárhol vagyok, bármit csinálok). de én se tudok csajozni. Sose tudtam. Hát ez van :) Szóval nem hinném, hogy ez az irányvonal a nõkhöz, lányokhoz.
Sokat kell próbálkozni. Nagy számok törvénye.
Nagyon sok férfi ismerõsöm van akit a sors nem áldott meg szépséggel. Mégis nõi szemmel is (a nõk eléggé kritikusak egymással) gyönyörû barátnõjük vagy feleségük van. Hogyan lehetséges?? A férfiaknak hatalmas szívük van. Nagyon jó a humoruk, és van köztük okos is. Az én férjem sem egy Delon típus. Mégis imádom mert nagyon okos, és nagyon jó humora van.. Nem unatkozom mellette, és jó hogy mindig meg tud nevettetni. Ezért egy jó tanács: Ha nem vagy jóképû, akkor legyél tiszta, ápolt, és legyen a belsõ kisugárzásod erõs. Legyen humorod, legyél okos vagy csak egyszerûen legyél normális.
Ha okos vagy és jó a humorod, az rengeteget segít!
Kell egy határozott kisugárzás. Aki úgy áll hozzá, hogy úgyse kellek senkinek, annak nem is lesz csaja. Aztán intelligencia is fontos, legyen okos mûvelt, de okoskodó (az ilyenek irritálóak). Fontos a jó humor és a lazaság (azért szétesni nem kell) és tudni kell bókolni. Az emberek imádnak magukról beszélni, ezért tessék okosakat kérdezni és beszéltetni a lányt, mutass érdeklõdést iránta. egy jól irányított beszélgetéssel szerintem elérhetõ a randi. Sokan tévesen azt mondják, hogy hú a pénzzel lehet lányokat fogni: aha de akkor a pénzed fog neki kelleni és nem te. Mondjuk nem árt, ha nem vagy csóringer, mert illik ezt azt fizetni fõleg az elején, de azért nem árt tisztázni majd a játékszabályokat (nálunk hol egyikünk fizet, hol a másik vagy közösen, sztem így normális). És nem minden a külsõ! A szép lány lehet okos is, de a külsõ akár egy üresfejû buta libát is takarhat. Szóval a nem túl szép lányok közt is találhatsz olyat, aki hozzád illik, kellõképp okos, esetleg azonos érdeklõdési körötök van, veszi a poénokat.
Az elõnytelen külsõt pénzzel lehet kompenzálni. Mással nem.
Hát persze...
Túl nagy a korkülönbég, de ha csak pár év lenne, akkor igen.
És szexelnél vele, utolsó?
Az egyik tanáromat hoznám fel példának. Amikor elôször megláttam, azon imádkoztam, hogy ne ô tanítson, de a sors elintézte, ôt osztották be hozzánk. Nem helyes (ebben mindenki egyet is ért) és annyira nem is izmos. 10 perc vele eltöltött idô után mindenki megszerette, sôt. Nagyon jó a humora, nagyon kedves, nagyon okos, nincs annyira kigyúrva de férfias alakja van, kockás hasa... az arca nagyon elônytelen, de olyannyira elvarázsolt minket, hogy az már fel se tûnik. Ebbôl látszik, hogy nem minden a helyes arc, persze óriási elôny, de nem minden.
Írtam, hogy 0-s emberbõl kevés van, én tartozom oda, rólad nem tudom megítélni hányas lehetsz, de a férfiak többsége 4-5 körül mozog, ezt tornásszák fel a belsõ értékeik, szóval szerintem fejleszd magad. :)
A kérdező hozzászólása: Mi az, hogy nullás. Ha van egy átlagos nem kövér testem, akkor csak kapok már egy 4 es pontszámot a tízbõl nem?
Sokan, sokféle tanácsot adnak erre, legyél kisportolt, vagy legyél okos és mûvelt, vagy legyél szellemes. Ez mind attól függ, hogy az adott lánynak mire van leginkább igénye. Szóval, ha okos vagy, valószínûleg az intellektuálisabb típusú lányoknál lesz nagyobb esélyed, ha sportosabb vagy, egy sportosabb lánynál. Persze ezekre inkább úgy gondolj, mint faktorokra. Az arcod és magasságod ad egy számot 0-10-ig. Erre jönnek rá a belsõ értékeid vagy hiányosságaid, amik ronthatják, vagy javíthatják a pontszámodat. Viszont, mivel lényegében szorzótényezõkrõl van szó, ha 0-s vagy, mint én, csinálhatsz bármit, nem fog sikerülni. Persze ilyen emberbõl kevés van.
A kérdező hozzászólása: Hát nem úgy veszem észre, hogy az okos pasikért, de egyben elõnytelen külsejûekért nagyon kaparnának a csinos lányok. Én sem vagyok kövér és giliszta sem, egy átlagosan csinos lánnyal kiegyeznék.
Most nem azért, de ha neked nem kellenek a csúnya lányok, akkor a szépeknek miért kellene csúnya fiú? ;)) Hol ebben a logika?
Ja, hát ez 14-16 évesen még kevésbé mûködik, mert a lányok ítélõképessége még... nem alakult ki.
Küldj képet ;)

Párkapcsin belül egy pasinak tetszik, ha egy csaj bevállalós, ha van önbizalma, és ha más pasiknak is tetszik? De persze ettől ő még hűséges.

Vagy ha féltékennyé teszik ?ket, még ha nem is egyértelm? konkrét dologgal, csak kétértelm? ártatlan játszadozással, valamint az elérhetetlenség kis mértékig az tényleg izgató lehet? azaz vonzó?

Legjobb válasz: Az elérhetetlenség érzete izgató. Ha flörtölnek más pasikkal, az már kevésbé.

Az elérhetetlenség érzete izgató. Ha flörtölnek más pasikkal, az már kevésbé.
A "kapcsizás" nálam már eleve kizárja a párkapcsolatot.
Azért ez még kicsit messze van a nem feladástól, inkább csak telefonálni azart Neked :) Egyébként nem értek egyet az elõzõvel, szerintem az ok, ha bevállalós, van önbizalma, és másoknak is tetszik. Én büszke is v.ok a b.nõmre, hogy mások is felfigyelnek rá, még egy ártatlan flört is belefér. Engem választott, és nem parázok attól, h. elhagy, megcsal, v. ilyesmi. Ha azt akarja tenni úgyis megteszi, akárhogy féltékenykedek, meg lesem minden mozdulatát. Viszont ebbõl az elérhetetlen féle játszadozásból már kinõttem. Nekem ne elérhetetlenkedjen, azon már túlvagyunk. Maximum a vérnyomásomnak izgató, de nem jó értelemben :) Neked izgató, ha pl. nem tudod elérni sehogy?
"Párkapcsi" - na itt abba is hagytam az olvasást.
"párkapcsolat, mért kell a szlenget divatszerûen utálni?" Tudod, sztereotípiák. Nyilván nem túl jó dolog általánosítani, de az ilyesfajta szleng egy bizonyos nõi csoportra jellemzõ, és a férfiak nagy részében ez a nõi csoport nem kelt túl jó érzést.
Te egy nagyon egyszeru lany vagy... Egyreszt ahogy elottem mar irtak, a kapcsizas eleve kizar mindenfajta parkapcsolatot, mert ez valoban egyfajta noi csoportra jellemzo amit en es legtobb ferfitarsam zsigerbol elitel...En csak buta ribancoknak nevezem oket, akik nem tudjak mit akarnak es jatszadoznak a ferfiakkal... Sajnos a kerdesed lenyege pont erre a dologra fokuszal...ezek szerint Te is ilyen vagy, ami sajnalatos...remelhetoleg hamar kinovod, mert kulonben sokan szenvedni fognak miattad...
A kérdező hozzászólása: szal ha nem ér el gyorsan telefonon akkor nem megsértõdik, hanem többnyire még inkább keresni fog? a pasim hívott, ki vagyok hangosítva, mégsem halottam, mert másik szobába voltam, és a telefon a párnáim között voltak, aztán a párom sok hívogatás után apámat hívta fel, hátha úgy elér. :) nem adta fel, tehát ez lehet annak a jele, hogy küzd értem, és olyan helyzetben sem mondana le rólam egykönnyen?
A kérdező hozzászólása: szerintem a legtöbb pasi is használja azt, amúfy én beszédben nem használom, max csak írûsban, amúgy meg nem tudom miért fizetem a netet, ha egész nap alszom. szerintem 10-12 óra alvás elég, csak tudod éjszakás meló mellett nem mindig engedheti meg magának az ember, hogy annyit aludjon, fõleg ha mellette más dolga is van. De te is eléggé unatkozhatsz, ha azzal vagy elfoglalva, hogy folyamatosan másokban keresed a hibát, a magadéban pedig nem veszed észre. Amúgymeg nem tudom honnan veszed, hogy én olyan csaj vagyok, aki külsõ alapján ítélkezik, és aki könnyûvérû. Nekem van párom, fél éve vagyok vele együtt, nagyon szerelmes vagyok belé, nem néz ki rosszúl, de nekem a kisugárzás többet jelent, és az, hogy el tudunk egymással beszélgetni mindenrõl, a fontos, hogy õszinte legyen és hûséges, ha már engem választott. Õ sem, én sem vagyunk bulizós típusúak. Amúgy amit a helyesírás ellenõrzõ hibának észlel, azonnal kijavítom :) néha a jót észleli hibának.
"Nem ez alapján kéne megítélni másokat, hogy ki hogyan fogalmaz." Nos az elsõvel azonosan a kapcsinál azonnal abbahagytam, de adtam még egy esélyt, de a "szal" végképp kiakasztott.
"ez baromság, akkor te hülye vagy :) " Hát nem hülyébb, mint te... "nem szoktam úgy beszélni hogy szercsi mercsi ha erre gondolsz, csak rövidítek néha, mer kib*szottul fáradt vagyok....." Akkor talán nem itt a neten kellene az idõdet tölteni, hanem pihenni. "ez nem igaz, én meg azokat a pasikat utálom, akik pár szó vagy kérdés alapján totális tévedésbe gabajodva a legrosszabbat nézik ki másokból." Helyesen: gabaLYodva. "Nem szeretem a vagánykodó pasikat, én inkább az egyszerû, õszinte, magabiztos pasikat szeretem, akik családra vágynak, megbízhatóak és nem holmi szórakozásból vannak velem." Sok ilyen pasi van, csak észre kellene minket venni, és nem rögtön a külsõ alapján elfordulni tõlünk. :D
A kérdező hozzászólása: igen ilyen pasit szeretek, amilyen beállítottságú én vagyok, õszinte, hûséges, aki ki tudja mutatni az érzelmeit, akár szavak nélkül is, és aki tud boldog lenni az elvesztés félelme nélkül.
Én pont az ilyen lányokat szeretem, de csak ha elfogadja, hogy én is ilyen vagyok férfiként. Vagyis alap dolog nálunk a bizalom, nincs féltékenykedés.
A kérdező hozzászólása: én is utálom a ribiket, akik elhagyják a családjukat mûsért, és akik mástól akarják elvenni a szerelmüket. És az a tipusú csaj se vagyok, aki mûkörmöt viselne, vagy szolizna, nem festem magam, nem szeretek vásárolgatni, és szeretnék a párommal majd gyerekeket ha eljött az ideje.
A kérdező hozzászólása: ez nem igaz, én meg azokat a pasikat utálom, akik pár szó vagy kérdés alapján totális tévedésbe gabajodva a legrosszabbat nézik ki másokból. Abszolút nem vagyok könnyû vérû, nekem párom van, és szerelmes vagyok belé, ésm ind3ennél jobban szeretem. És min5t már említettem, aki ítélkezik, az a legrosszabb indulatú ember. Sosem használok olyan szavakat, amire ti gondolhattok pl.: szercsi mercsi, fürcsi, szejjeeee és tini sem vagyok amilyen én vagyok az az én természetem, és nem korhoz kötött, tehát nem növöm ki, és abszolút nem szoktam ezen szavakat használni. De ha használnám max poénból lenne, vagy hogy másokat kiparodizáljak. Ettõl függetlenül hogy idegesít engem is az ilyen fajta "ribis"? duma, nem hinném hogy valaki ettõl lenne ribi, vagy "IQ betyár" meg azt sem gondolnám hogyha valaki kiejti a száján a hasonló töltetû szavakat, akkor hoppára könnyûvérû laza csaj lenne. A távolságtartást és elérhetetlenséget nem azért kérdeztem, mert meg akarom csalni a párom, csakhogy féltékeny legyen, és fusson utánam. Csak szeretem õt, és félek, hogy megfojtom vele. Nem szeretem a vagánykodó pasikat, én inkább az egyszerû, õszinte, magabiztos pasikat szeretem, akik családra vágynak, megbízhatóak és nem holmi szórakozásból vannak velem. Tehát korrektség minden tekintetben. 24/L
A kérdező hozzászólása: párkapcsolat, mért kell a szlenget divatszerûen utálni? Benn van az értelmezõ kézi szótárban is a szó. De a kérdésre válaszoljon az, aki már ír ide valamit. Nem ez alapján kéne megítélni másokat, hogy ki hogyan fogalmaz.
A kérdező hozzászólása: nem szoktam úgy beszélni hogy szercsi mercsi ha erre gondolsz, csak rövidítek néha, mer kib*szottul fáradt vagyok.....
A kérdező hozzászólása: ez baromság, akkor te hülye vagy :)
A kérdező hozzászólása: én örülnék a legjobban, ha a pasiknak sem a mell méret számítana, és a nõk se vennék be, hogy csak a barna bõr lehet szexi, nekem a hófehér tetszik, és sose mennék szoliba. Bár a páromnak a kis mellek tetszenek, de sosem alak alapján választott, õ az arcot nézi, meg a szemeket, a mosolyt, és én ennek örülök. Bár elég vékony vagyok, de ha õ elfogad, nekem csak az számít.

Ha egy pasi aki nőnek érzi magát és éppen ezért női hormontablettákat szed, milyen következményei lehetnek? Hozzáértők válaszát várom!

Legjobb válasz: Ha ilyen gondja van, akkor mindenképpen ELÖSZÖR orvoshoz kell fordulnia. Ugyanis az nem úgy megy, hogy elkezd egyszerüen nöi hormonokat szedni - MILYEN ormonokat? Mert ugye többféle nöi hormon van, és nem mindegy, hogy milyen célból szedné. Attól, hogy az illetö nönek érzi magát, még nem lesz a probléma megoldva hormonokkal, mert azok csak kisebb változásokat hozhatnak. Ha megfelelö - orvos altal felirt, és mennyiségileg is beállitott - hormonkezelést kap, akkor ettöl a mellei nöiesebb formában megnönek, adott esetben a szörnövekedés csökken, de NEM lesz nö kinézete, tényleges átalakulás meg végképp nem. Szóval, aki komolyan gondolja, az forduljon szakemberhez, mert egy ilyen kezelés esetében feltétlen szükséges még pszichológiai vezetés is. "Ha egy pasi aki nõnek érzi magát és éppen ezért nõi hormontablettákat szed, milyen következményei lehetnek?" Ha csak saját szakállára kezd hormonokat szedegetni, akkor könnyen elöfordulhat, hogy ugyan nem lesz semmiféle nöiesebb kinézete, viszont komoly egészségügyi gondjai lesznek az összevissza bevittt hormonok miatt. Az ilyen önkezelés után elöfordul, hogy szakember sem tudja többé rendbehozni az illetö szervezetét, és sem egyik (férfi), sem másik (nö) irányba nem tud többé lépni.

Ha ilyen gondja van, akkor mindenképpen ELÖSZÖR orvoshoz kell fordulnia. Ugyanis az nem úgy megy, hogy elkezd egyszerüen nöi hormonokat szedni - MILYEN ormonokat? Mert ugye többféle nöi hormon van, és nem mindegy, hogy milyen célból szedné. Attól, hogy az illetö nönek érzi magát, még nem lesz a probléma megoldva hormonokkal, mert azok csak kisebb változásokat hozhatnak. Ha megfelelö - orvos altal felirt, és mennyiségileg is beállitott - hormonkezelést kap, akkor ettöl a mellei nöiesebb formában megnönek, adott esetben a szörnövekedés csökken, de NEM lesz nö kinézete, tényleges átalakulás meg végképp nem. Szóval, aki komolyan gondolja, az forduljon szakemberhez, mert egy ilyen kezelés esetében feltétlen szükséges még pszichológiai vezetés is. "Ha egy pasi aki nõnek érzi magát és éppen ezért nõi hormontablettákat szed, milyen következményei lehetnek?" Ha csak saját szakállára kezd hormonokat szedegetni, akkor könnyen elöfordulhat, hogy ugyan nem lesz semmiféle nöiesebb kinézete, viszont komoly egészségügyi gondjai lesznek az összevissza bevittt hormonok miatt. Az ilyen önkezelés után elöfordul, hogy szakember sem tudja többé rendbehozni az illetö szervezetét, és sem egyik (férfi), sem másik (nö) irányba nem tud többé lépni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!
Olyan mellei lesznek mint egy nõnek . Ugy is viselkedik , de még öltözik is . A nõi ruhák jönnek be neki Aztán megfordul a fejében , hogy nõvé is operáltatja magát .

Erkölcsi dilemma: ha egy pasinak menyasszonya van, akkor nőként nekem kell olyan bölcsnek lennem, hogy távoltartom magam tőle, hogy ne csalja meg, vagy én szingliként azt csinálok amit akarok és az ő döntése, hogy mit csinál?

Legjobb válasz: Csak én vagyok úgy vele, hogy a foglalt pasi nem vonzó...? Mi a francnak törjem magam egy foglalt krapekért, vért izzadva, mikor rohangál szabadon egy csomó másik...? Úgy, hogy úúúúúúgysem fogja elhagyni a menyasszonyát, feleségét, ezeket SOSEM hagyják el, csak maximum megcsalják, szeretõt tartanak. De TE nem fogsz kelleni annak a foglalt pasinak. Ne alázd már meg magad a szeretõ szerepével. Szerintem olyan ciki ilyen "kiegészítõ szolgáltatásnak" lenni egy szerelmi háromszögben.

Csak én vagyok úgy vele, hogy a foglalt pasi nem vonzó...? Mi a francnak törjem magam egy foglalt krapekért, vért izzadva, mikor rohangál szabadon egy csomó másik...? Úgy, hogy úúúúúúgysem fogja elhagyni a menyasszonyát, feleségét, ezeket SOSEM hagyják el, csak maximum megcsalják, szeretõt tartanak. De TE nem fogsz kelleni annak a foglalt pasinak. Ne alázd már meg magad a szeretõ szerepével. Szerintem olyan ciki ilyen "kiegészítõ szolgáltatásnak" lenni egy szerelmi háromszögben.
Szerintem kettõn áll a vásár. Ha vele akarsz lenni, akkor szerezd meg, de ne szórakozz vele. már ne haragudj, de a leírásod alapján olyan, mintha te szegényt csak szívatnád, mert élvezed, hogy rajong érted. bocsi, de nekem ez jött le. amúgy, ha meg ennyire "könnyen" elcsábítható a pasi, akkor ha nem te, de majd más elszedi a menyasszonyától.
Az elõbbi.
Amúgy meg ne haragudj de mi közöd van az õ magánéletéhez? Valamiért eljegyezte azt a lányt, téged meg biztos nem. Most bosszút akarsz állni csak ezt szép kis köntösbe csomagolod, hogy sajnáljunk.
Tartsd távol magad tõle. A lehetõ leggusztustalanabb és legtaszítóbb tulajdonság ez a hozzád hasonló nõkben. Minek kell más barátja??? Mi a franc baj van veled, hogy nem tudsz magadnak "sajátot" szerezni? Ha az én võlegényemmel csinálnád ezt a nagy l'amour-t, akkor azt ajánlanám, hogy ezentúl nyitott szemmel aludj. Ugyanis - tudod - a nõk nagyon nagy része nagyon jó a bosszúállásban, és ha kiderül a dolog (bár azt sem zárom ki, hogy a menyasszonya már tudja) akkor Isten sem ment meg a másik nõ - koránt sem alaptalan - haragjától, sõt, ha kicsit keményebb típus, mindent meg fog tenni, hogy ott köpjön a levesedbe, ahol tud.
A kérdező hozzászólása: Már ne is haragudj kedves elõzõ, de én meg az ilyen nõktõl készülök ki, mint te vagy. Bocs, de szerinted ha a võlegényed félremenne - történetesen mondjuk velem - akkor szerinted én lennék a hibás? NEm véletlenül a kedves võlegény, vagy mondjuk a kapcsolat, ami vélhetõen nem kielégítõ számára valamilyen szempontból? Sose értettem azokat a nõket, akik ilyen szituban a másik nõt tépik meg, meg tesznek neki keresztbe. Hát mi köze a harmadiknak a másik kettõ tönkre ment kapcsolatához? Õ tette tönkre, vagy mi? Egyébként nem találkoztam a sráccal azóta, és nem is írtam vissza a levelére. De még mindig sokat gondolok rá :(
A kérdező hozzászólása: Amúgy meg nem derül ki, mert nincs minek kiderülnie. A szó fizikai értelmében nem történt köztünk egyáltalán semmi. Az meg, hogy mirõl beszélgettünk sosem fog kiderülni.
Alapjáraton nem tennék keresztbe a harmadiknak, hiszen elsõsorban nyilván mi ketten (mármint a párom meg én) hibáztunk, elõször együtt ott, hogy valami nem stimmelt, aztán ott, hogy nem beszéltük meg, aztán õ ott, hogy félrement. Ha a lány nem tudna rólam, maximum elmondanám neki a helyzetet, de valószínûleg még azt sem. VISZONT ha végig tudott rólam, akkor azt "felénk" úgy hívják, hogy [email protected], ha nem haragszol. Félre ne érts, voltam én is harmadik, de amint megtudtam, kidobtam a srácot a francba, bármennyire is összeillettünk volna, egyrészt, mert nem kezdek ennyire gerinctelen emberrel, másrészt, mert nem teszem tönkre más emberek kapcsolatát, harmadrészt pedig azért, mert gyûlölöm, ha megaláznak. Neked viszont gratulálok, hogy emelt fejjel ki tudtál lépni a dologból.
77%-os szerintem ne ragadtasd el magad ennyire:) ha szeretitek egymást a võlegényeddel, tuti nem fog ilyen történni. szerintem a kérdezõ esete kissé más, ott eleve a fiú olyan nõt jegyzett el, akit szerintem nem szeret...egy normális nõ azonnal kiszûri, ha a párjának más is van az életében vagy esetleg betolakodó lenne. nem igazán értem a menyasszony nem veszi észre? vagy inkább nem akarja...
A kérdező hozzászólása: Mindegy, hogy mit érez, meg mit nem - legalábbis nekem. Olyan szinten azért nekem is vannak elveim, hogy magam miatt élesváltásba úgysem mennék bele, tehát azt nem vállalom, hogy miattam hagyja ott a lányt. Innentõl az õ dolga helyretennie magában a dolgokat, és eldönteni mit akar. Adnék neki esélyt, ha engem akarna, de idõvel, miután már lelkileg is le van zárva az ügy.
A kérdező hozzászólása: Azóta egyszer megint találkoztunk - nem történt köztünk semmi - és megint felzaklatott lelkileg. És most megint elhívott. Annyira tanácstalan vagyok, nekem kellene õ, de ezzel a háttérrel nem tudok mit kezdeni. Nem szeretném, ha miattam szakítana. Nemet kéne mondanom ezekre a találkákra? De ha egyszer jól esik õt látni...
Én azt kívánom az ilyen nõnek hogy egyszer õ legyen a mostani menyasszony helyébe. Bár ha ezzel a pasival összejön biztosan megesik még ez is.
Már nem azért de te is egy szar alak vagy. Vagy kell neked a pasi vagy nem. Fel kellene nõni érzelmileg nem szívatni a férfiakat. Amit adsz azt visszakapod duplán!!!
azt írtad, hogy elõtte is megtette! ez megint hülyeség! ne várd már el tõle, hogy ha te nem lehetsz az övé, akkor más se legyen. szegény csak próbálkozik boldog lenni nélküled, ezt igazán nem hányhatod a szemére. most maradjon örökké egyedül, mert neked nem kell? ha kell neked, akkor mondd meg neki és bízd rá a döntést. miért te gondolkozol azon, hogy mit fog csinálni? te csak annyit tehetsz, hogy döntesz arról, hogy vele akarsz-e lenni vagy sem és ezt elmondod neki. a többi az õ dolga, felesleges rajta agyalni. ja amúgy meg, mi van akkor ha 3 hónapig lennétek együtt? sztem semmi. tudod elõre, hogy ennyi ideig tartana vagy mi? ezen megint feleslgese agyalni. túl sokat gondolkozol és nem csinálsz semmit vagy elmenekülsz. szegény srácot ezzel jobban megbántod, mintha szétszednéd a kapcsolatát.
A kérdező hozzászólása: A szívem pontosan ezt diktálja nekem is. Csak mi van, ha 3 hónap után kiderül, hogy ez nem mûködik? Akkor teljesen feleslegesen robbantottam szét a kapcsolatát, és ezt a felelõsséget félek felvállalni. Meg nem is tartom egészségesnek ezt az egyik kapcsolatból a másikba ugrálást, tehát elõbb neki kellene meghoznia a döntést, szakítania, eljegyzést felbontania, kihevernie, és aztán visszatérni a kettõnk kérdésére. Csak ez neki túlságosan nagy kockázat lenne szerintem...
Amit az ember nem tesz, de ha kapsz is pofont a legtisztább, hogy megteszed: elmondod a menyasszonyának. Azt is megteheted, hogy hallgatsz. Fordított helyzetben, te inkább tudatlan maradnál vagy szeretnéd, ha valaki jelezné neked, hogy kihez mész férjhez?
Ne kezd ilyen pasival... Ha meg is csalná veled a menyasszonyát, vagy nem hagyná el, vagy késõbb te lennél a menyasszony, akit megcsal mással.
Mindkettõ. Okosnak kellene lenned és távol maradni, de azt teszel amit akarsz..:D
A kérdező hozzászólása: Akkor a background: Ennek a srácnak sok-sok éve én vagyok az ördög a bal vállán, a nagybetûs Nõ az életében. Már az elõzõt is otthagyta miattam, csak aztán én kihátráltam. Most viszont teljesen más a szitu, testiség nélkül is gyakorlatilag félrelép velem, iszonyatosan belegabalyodtunk érzelmileg a storyba, annak ellenére, hogy a szó testi értelmében a világon semmi nem történt.
Jó szar alak. Nem kell magyaráznom hogy miért. Szerintem. Döntsd el basszus hogy mit akarsz, és szólj neki hogy szabadítsa meg a menyasszonyát a szenvedéstõl, hadd legyen boldog szegény olyannal, aki megérdemli õt. Ti meg aztán azt csináltok amit akartok, rátok van bízva.
Csak, gondolj bele abba, hogy te mit éreznél, a nõ helyében, ha megtudnád. Nem csak a pasi hibás ilyenkor...ha nem lenne kivel enyelegnie, akkor nem lenne semmi probléma. Szerintem nincs az a körülmény, ami feljogosítana valakit arra, hogy belemásszon egy kapcsolatba harmadikként. Az más kérdés, hogy aki félrekacsint az mennyire gerinctelen, de neked nem kell annak lenned!
A kérdező hozzászólása: Csak közben meg arra is gondolok, hogyha ez a kapcsolat ennyire instabil, mert a srác még mindig nincs túl rajtam, akkor nem jobb, ha az eljegyzés bomlik fel, mintha majd házasként egy gyerekkel vagy kettõvel derül ki, hogy mégsem passzolnak? A másik meg, hogy ha instabil a kapcsolat, akkor nem rajtam múlik, hogy félremegy-e, idõvel úgyis megteszi mással is. Nem tudom. Az, hogy nem feküdtünk le egymással rajtam múlt, tehát felettem nem kell ítélkezni, csak nagyon nehezemre esik kiverni õt a fejembõl...
A kérdező hozzászólása: "olyan, mintha te szegényt csak szívatnád, mert élvezed, hogy rajong érted" Igen, én is ettõl félek. Nem így élem meg, csak az eszemmel én is tudom, hogy ez benne van a pakliban. Ugyanakkor õ az az ember, akit egész életemben tudtam önzetlenül szeretni, és mindig az tartott vissza attól, hogy jobban belebonyolodjak vele bármibe, hogy úgy gondoltam, hogy én nem tudnám õt boldoggá tenni, és az õ érdekeit szem elõtt tartva mindig inkább felszívódtam és eltûntem elõle, hogy ne zaklassam fel érzelmileg.
bocsi Kérdezõ, de ez hatalmas baromság. talán ne legyél gyáva, vágj bele. ha meg mégis megfutamodsz, azt tedd most, adj neki esélyt a boldogságra. (bár szegény veled szerete boldog lenni, de te eldöntötted helyette, hogy veled nem lehet boldog. talán errõl neki kellene határoznia és nem neked)
A kérdező hozzászólása: Update: Míg én kemény voltam és tartottam magam, hogy õ ne lépjen félre, de még így is evett a lelkiismeretfurdalás, a kedves menyasszony párhuzamos kapcsolatban élt valaki mással. Még januárban felbontották az eljegyzést, nemrég keresett meg a srác, hogy találkozzunk. Szóval én egy jó fél évre kiszálltam az egészbõl, mert én is így éreztem, hogy nem lenne korrekt most már belerondítani más kapcsolatába. Bár azóta is nagyon sokat gondoltam rá, de volt annyi tartásom, hogy ne kommunikáljak vele. Most mindketten szabadok vagyunk, lassan 10 év után elõször van ilyen élethelyzet. Kíváncsi vagyok nagyon, hogy ilyen alapokon fel tudunk-e építeni egy normális, kiegyensúlyozott kapcsolatot, vagy eleve halálra van ítélve.

Ha egy pasi lefekszik 1000 lánnyal akkor istennek hiszi magát és mindenki más róla . P De ha egy lány lefekszik 1000 pasival akkor egy utolsó ribncnak nézi mindenki. miért?

És ne gyertek azzal a kulcsos hülyeséggel, mert akkor csak annyit kívánok, hogy törjön el minnél hamarabb a saját kulcsotok. :P

Legjobb válasz: mert ha beüt a krak akkor a csaj 9 hónapig megszívja a pali meg lemondhat a gyerekrõl és éli világát. ezért...is...!

mert ha beüt a krak akkor a csaj 9 hónapig megszívja a pali meg lemondhat a gyerekrõl és éli világát. ezért...is...!
Attól tartok, a kérdezõ még mindig nem érti a kettõs mérce okát. Pedig többször is el lett neki magyarázva. De nyilván a pasik a hülyék, ki más.
A kérdező hozzászólása: én nem mondtam, hogy jobbak vagyunk a pasiknál! én azt mondtam, hogy ugyanolyan jogunk van azt tenni amit nektek, és mégis....
Kedves kérdezõ.Akkor gyertek betonozni és alapozni!
Singularity, ez elég szemét beszólás volt. Pont a minap olvastam, hogy egyre több nõ nemû egyed jelentkezik mérnöki egyetemekre (akár itthon, akár külföldön) matek, kémia, infó szakokra, és a vizsgák alapján többségük jobban is teljesít, mint a férfiak.
Mert a férfiaknál van a hatalom? Régebben lehet, de mostanság nekem vhogy nem úgy tûnik.. :P Kérdezõ, amúgy azt a pasit, aki lefekszik 1000 nõvel, max a többi pasi nézi istennek, sztem a nõk nem...Én legalább is biztos nem, ha a kiszemeltemrõl kiderül esetleg, h ilyenfajta biztosan felveszem a nyúlcipõt..
így van! én is akarok havonta menstruálni és erre hivatkozva bármit megúszni! :D egyenjogúságot a férfiaknak! :D
Lerágott csont, de úgy látszik sosem lesz elég jó a válasz v. elegendõ. #16 feldobtad a napom! :D
Én tökre szívesen vitáznék ilyen férfi-nõ, feminizmus témákról, nem tudtok ajánlani vmi ilyen fórumot? :D
Komolyan nem értem, hogy lehet ennyire buta egy lány. Hány éves vagy, 13? Fogd már fel, hogy egy nõnek semmi meló nincs benne, hogy megdugják 100-an... Egy szavába kerül és szex van. Ellenben a férfinek még akkor is teljesítmény 1-1 lányt megfektetni, ha jól néz ki és nagyon jó beszélõkéje van.
a beszélõke nem minden, a himbilimbi is fontos, hogy mit tud és milyen;)
Mert az ki is derül az aktus elõtt, te okos...
Ki mondta, hogy egy nõnek nincs joga lefeküdni 1000 pasival! Joga van hozzá! Csak a társadalom akkor úgy ítéli meg, hogy egy utolsó rbanc! A férfiakat meg másképp ítélik meg. Ennyi a sztori.
Azért szerintem az is elég menõ, ha egy csaj fekszik le ennyi pasival. :) Jó lehet az ágyban :O
Én férfiben és nõben is elítélem az ilyet. Szexelni a hülye is tud, ahhoz nem kell sem ész, se semmi, ami miatt fel kéne nézni rá.
a pasit egy hímringyónak hiszi mindenki, ugyanúgy, mint a csajt ringyónak ! nincs különbség közöttük
A lányoknak a sokadik után nem lesz ugyan olyan a p*ncijuk úgy mint szülés után.De fiúknak ugyan olyan marad.
amúgy meg a társadalom végnapjai jönnek a nõkbõl férfiak lesznek a férfiakból meg nõk.Nem szó szerint.Elérhetetlen célokat állítanak az emberállat elé, és ráveszik hogy ezekért küzdjetek :D Egyre kevesebb a család hogy ne szülessen gyerek..Csak az életképtelen fajok szaporodnak lásd cigány.Amibõl hiába van sok a hatalomhoz sosem lesz közük..és legtöbb amit elérhetnek az egy vályog putri. És emberségesebb módja az emberi agyat mérgezni és sok sok év alatt butítani az embereket mint halomra lõni egy fal elõtt...mert így nincs igazi ellenség.De másikat jobb lehet nézni, az tény.:D
A feminizmus tényleg hülyeség. Ha kezdetektõl fogva a nõk irányítanák a férfiakat és náluk lenne a hatalom akkor legfejlettebb találmányunk még mindig a tûz lenne.
Szerintem azért, mert a pasiknak úgymond mi vagyunk a "használati eszközeik" és viszont ha a használati eszköz fekszik le sok pasival, akkor elég hülyén jön ki xDD
Kedves kérdezõ, kérlek a limitált szellemi képességeid ellenére próbáld meg alátámasztani a kérdésed alapjául szolgáló állítást! És mond, hogy 49....
Mert ilyen a társadalmunk. A férfinak kell udvarolni, a nõ válogathat. Emiatt ha egy férfi több nõt megkap, akkor sikeres és õ az alfahím. De ha egy nõ több embert elfogad, fõleg szex terén akkor kevesebbet ér. A kulcsos poén is ezt magyarázza átvittebb értelemben. Nem tudod magad meggyõzni, hogy egy partirib anc is annyit érjen a szemedben, mint egy hûséges, monogám nõ.
A férfi dolga a hódítás.Ha sok nõje volt akkor jól hódít. A nõ dolga az ellenállás.Ha senkinek se áll ellen az elég rosszul csinálja..
Ha egy pasi meg tud dugni 1000 nõt az istencsászár mert tényleg tud valamit. Ha egy nõt dug meg 1000 férfi az gáz, mert a nõt akárki megkaphatja.
Lerágott kutyacsont már ez a téma.. Minden héten ki kell vesézni? :/
mert így is van, mit nem értesz ezen :D a férfi ha ezt teszi akkor egy sikeres.Másokat befolyásoló tapasztalt egyén.A nõ meg egy agyonhasznált más mocskától csöpögõ ócska kr.va :D ilyen az élet.
Pedig a kulcsos hülyeségben van mögöttes mondanivaló de akkor leírom másképp. Vegyünk 1000 férfit és 1000 nõt és tételezzük fel mindenki megtalálja a párját. Fõleg a nõk harcoskodnak folyamatosan azon elvük mellett miszerint õk család centrikusak, életük értelme, hogy kiválasszák a férfiak közül a számukra legmegfelelõbbet és vele alapítsanak családot. Ebbõl adódik, hogy egy NÕ úgy teszi ezt meg, hogy odaáll elé 1000 férfi és abból az ezerbõl kiválasztja a számára több tekintetben legvonzóbb férfit és vele alapít családot, szaporodjon. De ehhez nem kell az összessel dugnia, hogy ezt meg tudja tenni hiszen az azt jelentené, hogy mind az 1000 férfivel szaporodni akarna de ez ellent mond az emberi (nõi) létnek hiszen nem érne el vele semmit, ugyanúgy egyszer esne teherbe. Ebbõl a gondolatmenetbõl következik, hogy normális esetben 999 férfi hoppon marad és keresnek egy másik nõt akire "rámászhatnak" de mivel az a nõ is egyet fog majd választani így lassan csökkennek a számok. Szóval a végén lesz egy férfi aki 1000 nõt próbált meghágni de minden nõ csak egy férfival közösült jó esetben. És ez a normális, ez az élet rendje!
Figyelem, itt egy hasonlat jön, ami a kérdezõnek nem kedves mûfaj. "mert az emberek ösztönösen tudják, hogy egy nõnek sok pasival szexelni nem “teljesítmény”, hiszen elég ha kifekszik az utca közepére széttett lábakkal, és estére túl van a százon – ugyanakkor egy férfinak sok nõt meghódítani igenis teljesítmény, hiszen az átlagos nõ nem adja a bájait mindenféle jött-ment ismeretlennek, azokért “meg kell dolgozni” valahogyan. Egy hasonlattal élve: ha egy hegyet sokan megmásznak, az csak annyit jelent, hogy könnyen megmászható. Ha egy hegymászó sok hegyet megmászott, akkor az a hegymászó ügyes. Ezért nem kapnak a reebancok sok házassági ajánlatot, és ezért buknak a nõk a Casanovákra" Forrás: [link]
Mert õsidõk óta a nõk elvannak nyomva, keleti országokban a nõket még ma is napig egy utolsó csicskának tekintik, akinek csak annyi a dolga, hogy szülje a gyereket, meg mosson, fõzzön, takarítson. Hosszú évek alatt a társadalomba ez nevelõdött bele, és így maradtunk.
A nõktõl azért várja el minden társadalom a hûséget jobban mint a férfitól, mert egy nõ mindig biztos lehet benne, hogy ki a gyereke. Gondolj csak bele! Hányan férfi megszívhatta már a történelem során, hogy kakukkfiókot nevelgetett. És ez nem tréfa dolog, mert az ember is csak egy biológiai lény, aki törekszik a túlélésre, és távlatosan még egy fontos célja van; a génjei tovább örökítése. Azzal, hogy kakukkfiókát nevelget, ezt az evolúciós küldetését nem tudja betölteni, és szûkös erõforrásait mások ivadékaira pazarolja el.
11. Én felkarollak titeket.Jöhettek kõmûvesnek, bányásznak, katonának, darukezelõnek, esztergályosnak.Én adok esélyt a nõnknek.
Gyerekek ne kezdjük el megint a nemek közti harcot, könyörgöm. Már olyan unalmas. És amúgy se mi döntünk ezekrõl a kérdésekrõl, semmi értelme veszekedni.
A kérdező hozzászólása: Nem üt be a krakk ha rendesen védekezünk. :P (gumi és fogamzásgátló) Hát ez az hogy minket csak eszközöknek néznek :P :) "... A nõ dolga az ellenállás.Ha senkinek se áll ellen az elég rosszul csinálja.." ez olyan perverz erõszakoskodóan hangzik... :P Szóval szerinted az a jó lány, aki egész életében senkivel sem fekszik le???? Egy nõt sem kaphat meg "bárki" :P Basszus... ti komolyan az álatokhoz hasonlítotok minket embereket? Ti kitombolhatjátok magatokat, csinálhattok bármit, nekünk azt el kellene fogadni? De ha mi jol érezzük magunkat az már olyan nagy baj, hogy elhasznált ri*ancok vagyunk? :P
Kár, hogy mi nõk nem vagyunk imádkozósáskák :D "Az imádkozó sáska hímje nem tud közösülni amíg a feje a teste részét képezi, a nõstény azzal indítja meg a párzási aktust, hogy letépi a hím fejét" Dejólenne XD
te bajod ha lenéznek emiatt és köpetnek tartanak :D amúgy ha mát történelem mit tettek a nõk a történelem során? ööööö semmit.A gyereknevelésen kívül...több tízezer év és semmi.Szóval ezt inkább kerüljük :D a feminizmus férfiak által kreált emberisége ellenes bûntett :D
Azért mert az évek alatt az alakult ki, hogy az az erkölcsös, ha egy nõ nagyon kevés pasinak adja oda magát, és annak is nagyon nehezen. Ha ezt veszi a társadalom normálisnak, akkor egy férfi azért lesz "isten", mert sok nõ oda adta magát, tehát akkor annyira jónak kell lennie, mert sok nõ "megtört" miatta. Ha egy nõ sok pasival szexel akkor meg nem kihívás meg könnyû préda stb. Szerintem ez az egész baromság, ez egy középkori felfogás. Mondjuk én egy nagyon szabadelvû, alternatív gondolkodású lány vagyok, domináns, erõs személyiséggel, és távol álljon tõlem, hogy prûd legyek. Férfi és nõ egyenlõ, és mindkettõnek ugyanúgy szüksége van a szexre, a nõkbe talán bele lett (ez az ugyancsak régimódi felfogás) nevelve, hogy szégyenlõsnek, prûdnek kell lenniük, nem élvezhetik a szexet, stb. Volt egy idõ, hogy ugyanolyan "vadászösztön" volt bennem, mint mikor egy pasi elmegy csajozni, és bulikon sok "erkölcstelen" dolgot tettem. Már túl vagyok ezeken és "kinõttem" ezeket, komoly kapcsolatban élek, szerelmes vagyok, és ugyanúgy ki tudom élni a "vadságomat". Így sokkal jobb. Mellesleg elég furcsa az is, hogy mindent a szexszel adnak el és reklámoznak, a nõkbe bele van ivódva, hogy szexinek és kívánatosnak kell lenniük, de ezzel nem élhetnek vissza. Szóval én azt mondom, hogy mindenki azt csinál, amit akar. Ennek a visszája pedig az, hogy egy nõ (vagy mondjuk én) nem szívesen fekszik le egy olyan pasival, akinek nincsenek magas elvárásai, "csak lyuk legyen".

Melyik a divatosabb mostanság a 16-30 éves csajok körében? A gyúrós pasi vagy a páwa pasi? Csak alkalmi szexre. Melyikkel szexeltek inkább ha már nagyon kívánjátok és kell egy pasi a célra?

Legjobb válasz: Soha nem szexeltem egyik példánnyal sem. Szerintem szexben sem nyújtanak hûûû de emlékezeteset, kapcsolatra pedig életképtelennek tartom õket.

Soha nem szexeltem egyik példánnyal sem. Szerintem szexben sem nyújtanak hûûû de emlékezeteset, kapcsolatra pedig életképtelennek tartom õket.
http://www.google.hu/search?q=casual+men+style&tbm=isch&oq=c.. nekem az ilyen FÉRFIAK jönnek be, nem az 1 sejtû véglények.
Egyik se. Nekem a FERFIAK tetszenek, nem ezek.
Lánytól függ, de kb. csak ez a két típus jön be nekik, nemcsak alkalmi szexre, de párkapcsolatra is. Ja, meg még a gazdag pasi.
Az elõttem lévõ kettõvel egyetértek!
3-assal értek egyet. 23N

35-40-es Hölgyek, ha egy pasi jóképű, és (de) munkásruhában van, illetve pick-up autóval jár, megnézitek, mint pasit? Vagy egyből a "csóró melós" jut eszetekbe? Folyt.

Csak kíváncsi lennék,hogy el tudja képzelni egy szép,csinos,jómódú n? egy ilyen pasi láttán,hogy esetleg a magánéletben rendes,tiszta,nem ivós,precíz szerethet? ember?És még ráadásul abszolút nem proli a felfogása,és a szokásai?

Legjobb válasz: Ahol felszállok a gyerekekkel, ott rendszeresen száll fel néhány melós is, munkás ruhában. Tiszta, rendezett, de melós ruhában. Épp néztem, hogy az egyik milyen helyes, jó kiállású férfi, egészen addig, amíg melléjük nem értem. Egy mondatuk nem volt káromkodás nélkül, hiába mentem arrébb a gyerekekkel, épp arra felé mentek õk is. Minden mondatban szerepelt a g...i, a b..zi, k..g szavak, a végén a b+. Na meg amikor az ember elmegy egy építkezés mellett, akkor jön egy minimum "de megcsöcsörésznélek" és az se zavarja õket, hogy a nõ mellett ott totyog egy 2 éves. Szóval nekem a munkásruhába öltözött emberekrõl nem az jut az eszembe, hogy csóró-e, mert lehet, hogy kétszer annyit visz haza, mint egy földrajztanár, hanem az, hogy tudnék-e vele értelmesen beszélgetni, õ is ilyen beszólongatós-e vagy a többiekkel együtt röhög.

Ahol felszállok a gyerekekkel, ott rendszeresen száll fel néhány melós is, munkás ruhában. Tiszta, rendezett, de melós ruhában. Épp néztem, hogy az egyik milyen helyes, jó kiállású férfi, egészen addig, amíg melléjük nem értem. Egy mondatuk nem volt káromkodás nélkül, hiába mentem arrébb a gyerekekkel, épp arra felé mentek õk is. Minden mondatban szerepelt a g...i, a b..zi, k..g szavak, a végén a b+. Na meg amikor az ember elmegy egy építkezés mellett, akkor jön egy minimum "de megcsöcsörésznélek" és az se zavarja õket, hogy a nõ mellett ott totyog egy 2 éves. Szóval nekem a munkásruhába öltözött emberekrõl nem az jut az eszembe, hogy csóró-e, mert lehet, hogy kétszer annyit visz haza, mint egy földrajztanár, hanem az, hogy tudnék-e vele értelmesen beszélgetni, õ is ilyen beszólongatós-e vagy a többiekkel együtt röhög.
35.f.vagyok, munkásruhában járkálok, sokszor lakásokban is kell dolgoznom.Nem sûrûn káromkodok.Kiolvastam néhány könyvet is. Mégsem mernék kezdeményezni "puccosabb" nõknél, mert nem tudom mit váltana ki belõlük.
Pont ezt akartam kérdezni!!! Várom a válaszokat! 35.f.
Már éppen válaszolni akartam..még egyszer elolvastam.. Csinos ? Szép ? JÓMÓDÚ NÕ.. Csinosságom, szépségem nem én fogom megítélni.. Jómódú meg nagyon nem vagyok... Ezért érdemben sajnos nem tudok válaszolni a kérdésedre.. Ha jómódú leszek (?), addigra nem leszek szép, csinos meg fõleg nem...
Nem, apám is munkásruhában van, ideje nagy részében, mégse a "csóró melós" jut róla eszembe. Nem ettõl függ milyen az ember személyisége.
Ja, azt mondjuk hozzátenném, hogy nekem az kevés, hogy valaki jól néz ki, ha nem intelligens, akkor mindegy a kinézete számomra. És bizony ezt sokszor már 2 mondat után is le lehet szûrni.
Én a jóképû palikat mindig megnézem, annyi kitételem van, hogy ne rózsaszín pólóban meg ilyen b.zis ruhában mászkáljon. Nem az jut eszembe, hogy 'munkás', hanem hogy jól néz ki.
16.20. vagyok. Persze ez nem az alpári viselkedésû pasikra vonatkozik:)
Simán el. Bár szerintem ez nõ függõ. Én speciel 35 éves vagyok, de nem a külsõségek alapján ítélek, hogy öltönybe, vagy munkásruhába van-e a pasi. Pedig válogatós vagyok férfiak terén (is). Ha egy jó pasi munkásruhában feszít megnézem azt is:) Én így szocializálódtam. Totál eltudom képzelni, hogy sokkal normálisabb az életben mint egy többdiplomás, öltönyös, aktatáskás pasi. (tapasztalat)
A munkás ruha és "jókép" azért elég kevés ahhoz, hogy bármilyen véleményt is formáljak bárkirõl. Lesúlytó véleményt meg pláne nem formálok ruházatból, pickup-ból. Pár mondat, viselkedés sokkal többet mond, mint az, hogy ki mit hord. Engem személy szerint nem ösztönöz semmire a külsõ.
Minden akkor dõl el, ha megszólalsz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!