Találatok a következő kifejezésre: Érzi a ha (2697 db)

Meddig érzik a sperma a bőrön? Vagy nem is érzik ha lemosom?

(Férfi)

Legjobb válasz: Mármint illatra? Vagy hogyan érzõdne ?? Ha lemosod, akkor nem, nem érzõdik.

Mármint illatra? Vagy hogyan érzõdne ?? Ha lemosod, akkor nem, nem érzõdik.
kipróbálni nem lett volna egyszerûbb, mi?
Sima szappan elég.
Elolvastam a kérdést vagy hússzor de csak a fejem fájdult bele.
Igen, normális. De nem jó. Majd el fog múlni. 12/L
Abszolút normális.Velem is ez volt, mára már elmúlt(tartott 1 hónapig).Aztán mikor csalódtam az egyik "barátnõm"-nek nevezett "menõ" csajban, akkor azt mondtam, hogy na ennyi..inkább leszek a nem menõkkel egyéniség, mint a menõkkel k.rva. Amúgy ha nem k.rvákkal vagy, csak sima menõkkel, és jól érzed magad, akkor nyugodtan maradj velük!:D 14/L
A kérdező hozzászólása: oké köszi :)

Az igaz ha valakinek nagyon nagy az adrenalin szintje, akkor nem érzi a fájdalmat?

Legjobb válasz: nem feltétlen nem érez semmit csak nem úgy érzi mint egy nyugodt ember,ha valaki sokkot kap annál is gyengül a fájdalom érzet.

nem feltétlen nem érez semmit csak nem úgy érzi mint egy nyugodt ember, ha valaki sokkot kap annál is gyengül a fájdalom érzet.
A kérdező hozzászólása: De miért van ez?
Ha a tested veszélyben érzi magát akkor mindent kizár és csak arra öszponotsít hogy túléld az adott szituációt. Mivel a fájdalom egy jelzés hogy valamelyik testrészed mesérült attól még funkcionálhat. Az adrenalin ezt csillapítja vagy szûnteti meg idõlegesen.


Miért nem érzi a csajom ha ő van felül?

Legjobb válasz: Én nem vagyok tág, de mégis negyedannyira sem érzem, vagyis nem olyan jó. Akkor érzem nagyon intenzíven, ha teljesen a testére merõlegesen ülök rajta, vagy kicsit hátradõlve.

Én nem vagyok tág, de mégis negyedannyira sem érzem, vagyis nem olyan jó. Akkor érzem nagyon intenzíven, ha teljesen a testére merõlegesen ülök rajta, vagy kicsit hátradõlve.
Tág!!!!!!

A hasam alján érzem esténként mintha rudgalna a kisbabám! Ott kell hogy érezzem? 18 hetes vagyok akkor érzem inkább ha fekszek de miért csak ilyenkor lehet érezni?

Legjobb válasz: Az bizony õ lesz. :-) Nekem elõször 19 hetesen bokszolás szerû érzés volt. Most a 22. héten mászott alulra, már kézzel is érzem. :-) Este megpihensz, valami miatt eleinte csak akkor érzed. Én most már nappal is érzem, de ilyenkor hiába rakom oda a kezem. Kézzel csak este lefekvéskor, akkor sem mindig. Ez a kezdet, napról napra többet fogsz érezni. :-)

Az bizony õ lesz. :-) Nekem elõször 19 hetesen bokszolás szerû érzés volt. Most a 22. héten mászott alulra, már kézzel is érzem. :-) Este megpihensz, valami miatt eleinte csak akkor érzed. Én most már nappal is érzem, de ilyenkor hiába rakom oda a kezem. Kézzel csak este lefekvéskor, akkor sem mindig. Ez a kezdet, napról napra többet fogsz érezni. :-)
17+5 voltam mikor elõször éreztem, akkor még csak lent és este pont mint te (még picike).Most 20+2 vagyok és már mindig mindenfele érzem rúgkapálni, mintha az egész baba kezekbõl és lábakból állna:) Kitartás, kb 2 hét és már reggel köszönni fog, lehet hogy épp a gyomrod környékén.

17hkm kismamik erzitek a pocaklakot hogy mozog? én nem azt hiszem. Baj ha nem erzem?

Legjobb válasz: Elsõ baba lesz??Mert ha igen,akkor nem baj!!Én csak 20. héttõl kezdtem érezni minden nap,de van olyan kismama is aki csak késõbb kezdi érezni. :) Emiatt nem kell aggódnod,még ha 1 hónap múlva kezded el érezni az sem késõ :) Boldog babavárást :) Elsõ babás 29+3 hkm

Elsõ baba lesz??Mert ha igen, akkor nem baj!!Én csak 20. héttõl kezdtem érezni minden nap, de van olyan kismama is aki csak késõbb kezdi érezni. :) Emiatt nem kell aggódnod, még ha 1 hónap múlva kezded el érezni az sem késõ :) Boldog babavárást :) Elsõ babás 29+3 hkm
szia, én is csak a 20. hét környékén érzetem elõször és azok sem voltak még olyan igazi, határozott nagy mozgások! Tudom, hogy olyan jó lenne már érezni, de hidd el már csak egy nagyon kicsit kell kitartanod és Te is fogod érezni!
A kérdező hozzászólása: Masodik terhesegem, akkor mar baj ha nem erzem??
Jaj! Dehogy baj! Nekem ez a harmadik terhességem. Elsõ babát 16, másodikat 11, most a harmadikat csak a 19. héten kezdtem el érezni. Semmi baj nincs. Boldog babavárást, ne stesszelj:) 29hkm.
Nekem a védõnõ azt mondta hogy a 18. héttõl érezhetem, ha nyugalomban fekszem vagy ülök. Elsõnél késõbb történik, de csak azért mert az elsõ babások nem tudják hogy az a baba amit éreznek. Ne nyugtalankodj!
Nem baj! bizonyára nemsokára érezni fogod!!!
Én is a 17. hétben vagyok, ráadásul 6. baba, és 16 hetesen már az elsõt is éreztem, a többit meg 12-14. héten, ezt a babát meg még mindig nem igazán. A doki szerint azért nem, mert nagyon nagy, mellsõ fali lepényem van, és ez letompítja, de akkor is nagyon zavar! Minden nap reménykedem, hogy hátha ma! Néha már mintha érezném, de még egyszer sem volt határozott. Olyan jó lenne már! :-) Szóval, biztos nincs semmi gond, és nemsokára mindketten érezni fogjuk!

Ha simogatom a hasam azt érzi a baba?

Mert végülis azért ott a hasfal, meg a méh fala, meg szövetek.Azokon keresztükl is érzik ezeket a finom mozgásokat?

Legjobb válasz: Hát perszehgy érzi:) Legalábbis nekem szokott rá reagálni..bár ezen már én is gondolkodtam, hogy az ütésektõl védve van..azt pedig érzi..de reagál, úgyhogy tuti:)

Hát perszehgy érzi:) Legalábbis nekem szokott rá reagálni..bár ezen már én is gondolkodtam, hogy az ütésektõl védve van..azt pedig érzi..de reagál, úgyhogy tuti:)
Szerintem nem. Bár mindenki mást mond. És a szülésznõm azt mondta, hogy ne simogassam a hasam, mert az beindíthatja a szülést. (méhösszehúzódásokat okoz/hat)
Feltételezem nem egész nap a hasát simogatja..(bocsi az offért)
Az orgazmus is méhösszehúzódással jár, akkor azt se lehet??
A kérdező hozzászólása: Ezt a ne simogasd a hasadat egyszer hallottam én is valakitõl, de ez baromság. Azt tudom hogyha minden rendben akkor nyugodtan jöhet a sex, nem lelsz semmi baj.De egyébként meg az utolsó hetelben tényleg megindulhat a szülés az orgazmustól. Sõt szokták is ajánlani a sexet túl hordás esetén. :)
a pocak simogatást a szülésznõk se szeretik én olyat hallottam ha körbe körbe simogatod akkor a köldökzsinór betekeredik nem tudom hogy mi az igaz belõle én meg szoktam simogatni persze nem folyamatosan csak úgy egy kicsit ha pl. már nagyon mocorog és erõseket akkor oda teszem a kezem és leáll már nem olyan durván rugdos még utána persze mocorog csak finomabban, ha pedig sokáig elvan és nem mocorog akkor meg szoktam vakargatni a hasam és vissza jelez nekem ilyen tapasztalataim vannak azt nem tudom hogy õ érzi-e azt hogy simogatom vagy kapargatom a hasam de visszajelzések jönnek :-)))úgyhogy szerintem érzi az ütésektõl is szerintem úgy van védve hogy nem sérül meg de azt hogy meg ütöd a hasad szerintem érezhetõ a számára is én úgy képzelem el mintha feküdnék egy vastag takaró alatt és ha pl. egy labda rá esik a takaróra nem fáj viszont érzed hogy valami oda eset lehet hogy hülye összehasonlítás de én így gondolom 31 hetes km
Persze, hogy érzi!!! És sztem nagyon szereti, hiszen vele foglalkozol, szereted, babusgatod:) Nálunk meg tudja különböztetni, hogy apa vagy anya simizi, ha apa, akkor jó nagyokat rúg neki, hogy õ is érezze! Én járok szülésfelkészítõ tanfolyamra, ott nem mondta senki, hogy nem jó vagy ilyesmi, pedig 4 szülésznõ tartja! Simizd csak:) ))) 26hkm

Baj az, ha 20 hetesen előfordul, hogy nem érzem a babát minden nap?

Vannak napok, amikor szétbokszolja a pocakom, vannak napok, amikor mozgolódik ugyan, de nyugodtabban, és vannak napok, amikor egyáltalán nem érzem mozogni, legalábbis nem veszem észre, azt hiszem.

Legjobb válasz: Nem baj, ha nem érzed, ugyanis ilyenkor még olyan sok a helye, hogy átrendezi magát olyan helyre, ahol nem érzed. Nekem ezt mondta a doki, elõre megnyugtatott. 19 hetes kismama

Nem baj, ha nem érzed, ugyanis ilyenkor még olyan sok a helye, hogy átrendezi magát olyan helyre, ahol nem érzed. Nekem ezt mondta a doki, elõre megnyugtatott. 19 hetes kismama
Egyáltalán nem, én múlthéten voltam 22 hetes és volt két és fél napom amikor nem mozgott a babó, gondolhatod a frász rám jött, elmentem dokihoz, aki meghallgatta a szívhangot(mikor meghallottam bõgtem, mint egy csacsi), megvizsgált és megmagyarázta hogy a pici háta van a hasam felõl és befelé rúgdos, amit én nem éreztem :) Úgyhogy nyugi! Nincs semmi baj! Bár én se lennék ilyen paramami! :D
Nyugodj meg, nem baj ha nem érzed minden nap.Én is így voltam ezzel.Most pedig a 30.hétben járunk és rengeteget ficánkol az én pici fiam.

Jó helyen érzem a baba mozgását, ha nem a hasamon érzem, hanem mintha a méhszájon trambulinozna?

még csak most mocorog a héten éreztem elöször és én nem a hasamon érzem hanem mintha a méhszájon trambulinozna :)ez normális van ugy hogy feljeb érzem de néha teljesen ott len mintha a hüvelyemet csikizné belülröl és nagyon bent tehát mint irtam nem ugy érzem mintha a hasfalon lenne vagy csak én nem tudom behatárolni a helyét?

Legjobb válasz: szia,teljesen normális ahol és ahogy érzed,nekem már eröteljesebben mocorog,és néha be tudnék töle pisilni,ha olyan helyen rugdal.28 hetes kismama.

szia, teljesen normális ahol és ahogy érzed, nekem már eröteljesebben mocorog, és néha be tudnék töle pisilni, ha olyan helyen rugdal.28 hetes kismama.
A kérdező hozzászólása: jaj de jó akkor megnyogodtam már keztem attól tartani hogy kijukasztja méhszájat:) )))))

Mi a baj azzal az emberrel, aki jól érzi magát ha nem csinál semmit csak lustálkodik naphosszat?

Legjobb válasz: Egyszer egyszer elmegy ez, de ha csak ettõl érzed jól magad, akkor igencsak sekélyes vagy és szegényes az érdeklõdési köröd.

Egyszer egyszer elmegy ez, de ha csak ettõl érzed jól magad, akkor igencsak sekélyes vagy és szegényes az érdeklõdési köröd.
Én õszintén irigylem az ilyen embereket. Gyerekként én is ilyen voltam. Egész nyarak elmentek úgy, hogy feküdtem a fûben és olvastam. Most meg állandóan bûntudatom van, ha semmi "értelmeset" nem csinálok. Tudom, hogy baromság, és nem tudok szabadulni tõle.
mert majd pár év múlva rájössz hogy egy sekélyes szar életviteled van, ahelyett hogy normális dolgokat is csinálnál
Azzal semmi baj, ha egy évben 1-2 ilyen nap adódik, és akkor jól érzi magát az illetõ. Sõt, szerintem mindenki van így. De, ha így éli az életét... Azzal többek között az is a baj, hogy ezt kizárólag másnak a "hátán" lehet csinálni.
Semmi. Csak ez nem élet. Legalábbis nekem. De ha valaki ettõl érzi jól magát, azt sem ítélem el. Ilyen típus vagy és kész.
Semmi, ha közben olvasgat, tanul valamit, tájékozódik, informálódik, tudást gyûjt. Szellemileg nem nevezném lustának.
mert kellenek a levegõváltozások is, látni embereket, mozgást, való életet, a események odakint zajlanak, vannak idõszakok mikor tanul az ember és kell a nyugi mert nem eshetünk át a másik oldalra hajtunk mint a gép, de megérteni a dolgokat csak úgy tudod ha részese vagy!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!