Találatok a következő kifejezésre: Érzett valaki menstruáció (2 db)

Érzett valaki a menstruáció elmaradása környékén terhességre utaló jeleket?

Vagyis az elmaradás környéki napokban jelentkezett-e valakinél terhességi tünet?Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: már az elmaradt mensi napjén lehet érezni tüneteket. mellfeszülés, sûrû pisi, derékfájdalom stb. de ez perzse egyénenként változó lehet. Mióta késik?

már az elmaradt mensi napjén lehet érezni tüneteket. mellfeszülés, sûrû pisi, derékfájdalom stb. de ez perzse egyénenként változó lehet. Mióta késik?
Szia! Persze. Ez sokunknál elõfordul. Sõt ha érzel szúrkáló fájdalmakat valamelyik oldalon, vagy álmosabb vagy, többet jársz pisilni, mellek érzékenyebbek akkor simán lehetsz terhes. Nálam ez mind volt csak éppen akkor még nem tudtam hogy terhes vagyok. Van aki már akkor érzi mielõtt meg kéne jönnie. Üdv: 23 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Még csak ma lenne esedékes, derékfájdalom, fáradékonyság van, fájdogál a hasam is úgy, mintha meg akarna jönni.Ezek olyan is-is tünetek szóval bármi lehet.Nem akarom beleélni magam.Köszi csajok.
hõd hogy áll? mérned kellene egyet holnap reggel, ha nem jön meg.
A kérdező hozzászólása: A hõm fent van 37 fölött.A múlt hónapban nagyon kibabrált velem a ciklusom, életemben elõször kerek 1 hetet késett.Szóval ezért nem élem bele magam.
akkor neked még tuti nem fog emgjönni, ha ilyen magas a hõd. az elõzõ ciklusiom velem is kibabrált, pont nekem is egy hetet késett, pedig sosem szokott, mert perc pontos 28 napos cikluisiam voltak. de hogy most mi lesz azt nem tudom?
hát figyelj, nem tudom, nekem az utolsó két menstruációm elõtti héten rendre terhességi tüneteim voltak, de nem vagyok, és nem is lehetek terhes. de ha a hõd ennyire fent van, akkor bármi elõfordulhat, szerintem tesztelj egyet, ha nem jön meg még egy hét múlva sem, akkora már csak kimutatja.
Nekem már meszi elõtt 1 héttel olyan érzésem volt, hogy azt hittem bármeilyk pillanatban meg fog jönni. Fájtak a melleim, hozzá sem merem érni, és egyfolytába fátzam , mindig aludtam volna. Szerencsére nem jött meg és most töltöttem be a 16 hetet.Sok sikert!

Volt köztetek már valaki, aki az elmaradt menstruáció és a pozitív teszt után sem érzett semmi különöset?

Sokan írják, hogy éreztek hasszurkálást, görcsöket, puffadást, szédülést és hasonlókat. Én ezzel ellentétben semmit sem érzek még! Szerintetek ez mit jelenthet?Jelenthet rosszat is?

Legjobb válasz: Én egyik gyereknél sem éreztem semmit még egy-két hétig. Utána jött a hányinger, de valakinél az is kimarad.

Én egyik gyereknél sem éreztem semmit még egy-két hétig. Utána jött a hányinger, de valakinél az is kimarad.
A kérdező hozzászólása: A fejlemények sajnos elég elszomorítóak, mert tegnap sajnos megjött. Nem is értem, hogy hogy!? Úgy látszik szegény picúr nem tudott rendesen megkapaszkodni. Párommal nagyon elszomorodtunk, de azért nem adjuk fel! Új hónap új próbálkozások :D
Utolsó vagyok, igen, én is alig hittem el, egészen tegnapig. Elég 6 hetesen, vagy az után menni, sõt az a jobb megoldás, mert elõbb az orvos nem nagyon lát semmit, akkor csak idegeskednél. 6-7 hetesen már a szívcsõ is pulzál, azt is láthatod! :) Írj majd a fejleményekrõl! :)
A kérdező hozzászólása: Jaj de jó, hogy így megnyugtattatok! Örülök, hogy nem csak én vagyok így! Gratulálok mindenkinek a babához! Kedves Utolsó én még csak most léptem az ötödik hétbe. Orvoshoz majd csak bõ egy hét múlva megyek. Az még nem késõ ugye? Nekünk ez az elsõ baba és éppen ezért tartom különösnek, hogy semmi eltérõt vagy babára utaló dolgot nem érzek. Alig merem elhinni, hogy mégis itt van! :D
ÉN! 6 hetes vagyok, 2. babával, de semmit nem érzek. Volt egy kis mellfeszülés az elején, de már semmi. Hasszurka sem, pedig az 1. babánál volt. De hányinger sem akkor, sem most. Éppen a mai napig idegeskedtem a pozitív teszt ellenére, hogy vajon nem-e méhen kívüli, vagy nem fejlõdik rendesen, mert semmit nem érzek. Ha nem teszteltem volna, és nem láttam volna ma uh-n az embriót, akkor el sem hinném, hogy terhes vagyok. Esetleg, de lehet mástól is, hogy estére fáradtabb vagyok. Mennyi idõs babás vagy, kérdezõ? Hanyadik bébi?
Örülj neki!Èn sem èreztem semmit. :) De mèg kèsöbb sem voltak rosszullèteim sem hànyinger sem soha.Csak ha autóban ültem, vagy nagyon büdit èreztem akkor.
Én semmit se éreztem, a 6. héten kezdõdtek a rosszullétek, mellfájdalom, hadfeszülés, de addig tényleg semmi.
A kérdező hozzászólása: Megnyugodtam, hogy akkor nem csak én vagyok így! Köszi a gyors válaszokat!
Nem jelent semmi rosszat, inkább örülj neki, hogy nincsenek rosszulléteid. Nem mindenkinél jelentkeznek. De az is lehet, hogy késõbb meg sok rosszulléted lesz. Még nagyon az elején vagy! Vigyázz magadra az a fontos! :)
Sajnálom. :( :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!