Találatok a következő kifejezésre: Érzem a szörnyen (17 db)

Érzem a tüszőrepedést, szörnyen szúr. Ha még ma együtt leszünk, teherbe eshetek? Tegnap és azelőtt nem voltunk együtt.

Gondolom, hogy tüsz?repedést érzek, mert a ciklusom 15. napján vagyok. Máskor is volt más ilyen érzés, csak akkor nem tudtunk együtt lenni más okok miatt.

Legjobb válasz: A mai nap ideális a teherbeesésre! Mindent bele! :)

A mai nap ideális a teherbeesésre! Mindent bele! :)
Pesze, h teherbe eshetsz. Minél többször próbálkoztok, annál nagyobb az esélye!Akkor ma mindent bele!!!Sok sikert!

Elég aránytalannak érzem a testem. A derekam nagyon vékony, a hasamon sincs egy gramm zsír sem, de a combom szörnyen vastag. Hogyan tudnék csak onnan fogyni? 17/L

Legjobb válasz: Amikor fogyozol, onnan fogsz fogyni, ahol van felesleg. Csak egy helyrol lehetetlen fogyni, kiveve azt az esetet, ha mashol nincs felesleg, mint nalad. Sporttal es megfelelo taplalkozassal lemehet a combodrol is a felesleg.

Amikor fogyozol, onnan fogsz fogyni, ahol van felesleg. Csak egy helyrol lehetetlen fogyni, kiveve azt az esetet, ha mashol nincs felesleg, mint nalad. Sporttal es megfelelo taplalkozassal lemehet a combodrol is a felesleg.
nem baj az ha vastag a combod az tök szép csak feszes legyen a bõröd

Németországban élek és itt született kislányommal eljárunk Magyar és Német baba-Mama klubba is. A magyarban jól vagyok a németben szörnyen érzem magam zavarba jövök és mindig úgy érzem senki nem szól hozzám. Ismeri valaki ezt az érzést?

Tudok németül és a kialvatlanságot Sem tulajdonítanám oknak.

Legjobb válasz: Szia! Sajnos ismerem az érzést, én is itt vagyok.Bár én nem járok ilyen klubba, de a Mütterberatung nevü helyen hasonlóan nem érzem jól magam.

Szia! Sajnos ismerem az érzést, én is itt vagyok.Bár én nem járok ilyen klubba, de a Mütterberatung nevü helyen hasonlóan nem érzem jól magam.
Hát, nekem párom ott dolgozik kint, szerintem ha meg lesz a baba én is kimegyek, és nem szeretném ezt az érzést érezni :D
En csak az elejen (mondjuk elso 3 alkalommal) ereztem furan magam de nem adtam fel. Sot ugy dontottem jobb lenne megtobb helyre eljarni, hogy jobban belerazodjak. Csutortokon jartam baba-mama klubba, szerdankent ringatora (nem is ismertem az angol dalokat amiket enekeltek de ebbe is egesz jol belejottem, sot aki tartotta a ringatot olyan rendes volt, hogy kinyomtatta a szoveget meg Cd-t is kaptam ajandekba :) ). Ezenkivul meg uszni vittem hetente a kisfiam babauszasra. Egy ido utan elmult nallam ez az erzes amirol irtal. Jelenleg 4 eves a kisfiam es meg mindig nagyon jo kapcsolatban vagyok 2 anyukaval a mama baba klubbol pedig mar tobb mint 3 eve jartam oda. AMugy ha majd bolcsibe vagy oviba fog jarni a kislanyod ott sokkal de sokkal jobbna lehet kisgyerekes anyuka baratokat szerezni.


Mit tegyek? Szornyen erzem magam, ugy erzem, hogy kihasznaltam es csak nyug voltam a nyakan! Hogy hozzam rendbe? Egyatalan rendbe tudom hozni?

Privatba irjatok! Koszonom szepen.

Legjobb válasz: beszéld meg vele. minden kapcsolat alapja a kommunikáció

beszéld meg vele. minden kapcsolat alapja a kommunikáció

4 hete szültem császárral. Mikor kezdhetek el tornázni? Gondolom a hasizom gyakorlatokat hanyagolnom kell egy ideig. Szörnyen érzem magam a bőrömben. Egy nagy lomha bálnának érzem magam.

Legjobb válasz: Ha szoptatsz nagyon oda kell figyelni! Minél tovább kell hanyagolnod a dolgot! Ha csinálsz is hasizom gyakorlatot vagy bármi mást figyelj rá, hogy ne legyen izomlázad!!! Az visszavesz a tejtermelésbõl! Akik szoptatnak azoknak nagy %-ban lemegy a súlyfelesleg! Én nem ebbe a kategóriába tartoztam! Ami terhesség elõtt egyszerû súlyvesztés volt, most az annál nehezebb! 3-szor 2 órát kell edzenem hetente!

Ha szoptatsz nagyon oda kell figyelni! Minél tovább kell hanyagolnod a dolgot! Ha csinálsz is hasizom gyakorlatot vagy bármi mást figyelj rá, hogy ne legyen izomlázad!!! Az visszavesz a tejtermelésbõl! Akik szoptatnak azoknak nagy %-ban lemegy a súlyfelesleg! Én nem ebbe a kategóriába tartoztam! Ami terhesség elõtt egyszerû súlyvesztés volt, most az annál nehezebb! 3-szor 2 órát kell edzenem hetente!
két hónappal a szülés után lehet hasizmozni addig hajlitó és kar láb fenék gyakorlatokat lehet végezni szépen lassan naponta kicsit többet.
Elõször is ÉN a császárrol kérdeznék, milyen volt? A lomha alatt mit értesz?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Hát, elég érdekes élmény volt számomra a szülés, mivel rendes hüvelyi szülésnek indult, vajúdással, majd mivel nem rendszerezõdtek a fájások kaptam indítót, tehát voltak rendesen fájások, de nem tágultam.Aztán egyre rosszabb lett az nst-m, és császár lett a vége.Szerencsére, mert a kicsim bele volt tekeredve a köldökzsinórba.Tehát kicsit szültem, kicsit császár is volt.Nehéz ügy.Másnap a felkelés szörnyû, de nem szabad elhagynod magad, annál rosszabb.Aztán napról napra jobb.Én mire hazajöttem már nem is éreztem a vágást.
én 4 héttel utána kezdtem fenekemet, meg a combomat mozgani. 2 és fél hónapos volt a kisfiam amikor már futni is eljártam, de ezzel nagyon óvatosan, mert nekem megtört egy tejcsatornám, begyulladta mellem és elapadt a tejem a láz miatt egy pár napra. Szóval bármit is mozogsz a melledre nagyon vigyázz ha szoptatsz
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos tanácsokat!

A barátnõm elhagyott másér. Szörnyen érzem magam, nincs kivel beszélgetnem, nincs kedve lányoknak írni, sorstársaknak?

arátnõm 1,5év után elhagyott másik pasi miatt.nagyon rossz érzés és másnap már egy srácnál kötött ki.nem bírom feldolgozni

Legjobb válasz: Az ilyen sirámokat olvasva mindig az jut eszembe: mit mûveltél az adott lánnyal, hogy igy állt bosszút rajtad és lépett át téged.

Az ilyen sirámokat olvasva mindig az jut eszembe: mit mûveltél az adott lánnyal, hogy igy állt bosszút rajtad és lépett át téged.
"A nõk nem férfiak, hogy mindig új ember kelljen nekik. Ha szeretik és megbecsülik õket sosem mozdulnak." Ezt a tömény általánosító ömlengést.. fingod nincs az egészrõl ahogy látom.
"De ismerem a nõket, lévén én is az vagyok.:D" Ebbõl látszik, hogy nem ismered a nõket. :-)
Nõként azért hozzá szólnék a témához: Magamról tudom, hogy a harmóniába is bele lehet unni. Amelyik nõt szeretik, becsülik... nagyon szép elgondolás. És igen sok nõ vágyik erre, de ettõl függetlenül, ha sokáig nincs semmi ami igazán lefoglalja, mert minden tökély, akkor is meg veszik egy nõ. Nem biztos, hogy itt most ez a tény áll fent. Csak jeleztem, hogy van az emberi természetnek egy ilyen oldala is. Amúgy sajnálom kérdezõ, hogy így jártál. :(
Hát... tálán ki kellett volna szedni belõle, akkor tudtad volna mi a baj.
A kérdező hozzászólása: semmi gond nem volt kapcsolatunkba..jól megvoltunk.bár mindíg éreztem hogy van valami baj mert sosem mondott el mindent de ráhagytam hogy csak csak elmondja.h-át aztán ennyi.
4-es hahaha :DDD szerintem mivel nõ vagy saját magadat sem ismered
"és másnap már egy srácnál kötött ki" Kis naiv vagy:) az a srác nem másnap került elõ.
(5) De ismerem a nõket, lévén én is az vagyok.:D
4es, valóban igaz ez nagyon sok nõre. De lehet, hogy rá pont nem. Volt baj a kapcsolatotokban?
A kérdező hozzászólása: akkor te nem ismered a nõket..és nem éltél át ilyet mint sokan.
Ha szeretted és becsülted volna, sosem vett volna más férfit észre és sosem ment volna el tõled. A nõk nem férfiak, hogy mindig új ember kelljen nekik. Ha szeretik és megbecsülik õket sosem mozdulnak.
A kérdező hozzászólása: mit mûveltem?szerettem és becsültem...nem tehetek arról hogy félre ismertem és nem láttam azt benne amilyen most lett egy férfifaló. és nem olyan egyszerû csak úgy elsiklani a múlt felett
Hát, örülj neki, hogy ilyen "korán" kiismerted. Házasságnál már gázosabb lett volna. Nem érdemelt meg téged, ennyi :) . Majd jön más, jön jobb! :)

Szörnyen érzem magam mert úgy érzem nem tudom boldoggá tenni a barátnõmet?

sokszor vagy búvalbaszott így ez is közrejátszik benne, és félek hogy ez miatt rámegy a kapcsolat, de egyszerüen képtelen vagyok vidám lenni.. tanács:?

Legjobb válasz: Ez egy sajnálatos állapot a mai világban. A hazánkra, a világra rátelepedõ depressziós hangulat egyre jobban rányomja a bélyegét. Napokban olvastam egy érdekes cikket, mely kapcsolódik ezen érdekes világszemlélethez, világérzéshez. http://pszichologia.com/pszichologus-webszemle/szines-websze.. Könnyû mondani mindenféle tanácsot, de tény, minden változás önmagunkban kezdõdik. Apró lépésekkel kell haladni, bár van akiknél a ragtapasz módszer a megfelelõ, gyorsan letépni, hamar túl lenni rajta. Hazánkban nem divat, pedig komoly igény lenne a pozitív életszemléletre. Mondható, nehéz a sok problémával jókedvûnek lenni, ám ez nem így van. Erre akkor döbbentem rá, mikor mûvezetõ lettem egy csökkent képességûeket (is) foglalkoztató cégnél. Dolgoztak ott vak,csökkentlátó, siket-néma, gerincbeteg, mozgássérült, és mindenféle betegségû emberek, mégis a legjobb hangulatú munkahelyem volt! Állandóan kellemes volt a légkõr, minden nap pörögtek, viccelõdtek, nevetgéltek, élvezettel csevegtek. Fõnökként figyelnem kellett, nehogy túlzásba vigyék, nehogy a munka rovására menjen a jó hangulat. Más cégeknél, ahol kvázi egészséges emberek dolgoztak a lustasággal, a trehánysággal, az obszcén beszéddel (káromkodásokkal), olykor üvöltözéssel kellett megküzdenem, mint fõnök. Akiket az élet már jól megrágott, majd kiköpött teljesen másképp látják az életet, más az értékrendjük. Ezen utolsó szavamon van a hangsúly, értékrend. Ez az ami totálisan felborult a világban, de fõként hazánkban. A legtöbben beszoptuk azt a maszlagot, "Mert megérdemled!". Az élet nem úgy mûködik, mint ahogy a reklámokon, politikai kampányszövegeken keresztül belénk sulykolnak. Egészséges ember tudja, addig nyújtózz, ameddig a takaród ér, és annak örülj, amid van. Nem vagyok semmilyen elvakult hívõje semmilyen vallásnak, eszmének, de idézném Buddhát: "Az ember akkor lesz boldog, ha nem vágyik elérhetetlen után, nem akarja megváltoztatni a megváltoztathatatlant." Még egy idézet: "Próbálj meg minden zavaró, kedvezõtlen körülményt az életben átmenetinek tekinteni. Ahogy a víz színén fodrok keletkeznek, majd hirtelen eltûnnek, épp olyan a világon minden más is. Gondjaink keletkezése és múlása is végtelen ciklus forgásában történik. Az egyik jön, aztán már nincs is sehol, de máris megjelenik a következõ, mely hamarosan szintén a semmié lesz." (Dalai Láma) Én évekig hajtottam, éllej-nappal dolgoztam, megvettem mindenféle marhaságot, amirõl azt gondoltam, boldoggá tesz , szórakoztat... Majd munkanélküli lettem. Nem hamar, de ráeszméltem totál feleslegesen hajtottam magam, egy valamit értem el vele, kizsákmányoltam a saját testemet. (magas vérnyomás, cukorbetegség, fekély, ízületi panaszok...) Megváltozott az életszemléletem, az értékrendem, majd arra lettem figyelmes, boldog, kiegyensúlyozott vagyok. Megtisztultam. Amint mondtam, nem követek semmilyen eszmét, szektát, vallást, egyszerûen ráeszméltem, mi a fontos, és mennyit kell tenni a létért, hol a határ, amit nem kéne átlépnem.

Ez egy sajnálatos állapot a mai világban. A hazánkra, a világra rátelepedõ depressziós hangulat egyre jobban rányomja a bélyegét. Napokban olvastam egy érdekes cikket, mely kapcsolódik ezen érdekes világszemlélethez, világérzéshez. http://pszichologia.com/pszichologus-webszemle/szines-websze.. Könnyû mondani mindenféle tanácsot, de tény, minden változás önmagunkban kezdõdik. Apró lépésekkel kell haladni, bár van akiknél a ragtapasz módszer a megfelelõ, gyorsan letépni, hamar túl lenni rajta. Hazánkban nem divat, pedig komoly igény lenne a pozitív életszemléletre. Mondható, nehéz a sok problémával jókedvûnek lenni, ám ez nem így van. Erre akkor döbbentem rá, mikor mûvezetõ lettem egy csökkent képességûeket (is) foglalkoztató cégnél. Dolgoztak ott vak, csökkentlátó, siket-néma, gerincbeteg, mozgássérült, és mindenféle betegségû emberek, mégis a legjobb hangulatú munkahelyem volt! Állandóan kellemes volt a légkõr, minden nap pörögtek, viccelõdtek, nevetgéltek, élvezettel csevegtek. Fõnökként figyelnem kellett, nehogy túlzásba vigyék, nehogy a munka rovására menjen a jó hangulat. Más cégeknél, ahol kvázi egészséges emberek dolgoztak a lustasággal, a trehánysággal, az obszcén beszéddel (káromkodásokkal), olykor üvöltözéssel kellett megküzdenem, mint fõnök. Akiket az élet már jól megrágott, majd kiköpött teljesen másképp látják az életet, más az értékrendjük. Ezen utolsó szavamon van a hangsúly, értékrend. Ez az ami totálisan felborult a világban, de fõként hazánkban. A legtöbben beszoptuk azt a maszlagot, "Mert megérdemled!". Az élet nem úgy mûködik, mint ahogy a reklámokon, politikai kampányszövegeken keresztül belénk sulykolnak. Egészséges ember tudja, addig nyújtózz, ameddig a takaród ér, és annak örülj, amid van. Nem vagyok semmilyen elvakult hívõje semmilyen vallásnak, eszmének, de idézném Buddhát: "Az ember akkor lesz boldog, ha nem vágyik elérhetetlen után, nem akarja megváltoztatni a megváltoztathatatlant." Még egy idézet: "Próbálj meg minden zavaró, kedvezõtlen körülményt az életben átmenetinek tekinteni. Ahogy a víz színén fodrok keletkeznek, majd hirtelen eltûnnek, épp olyan a világon minden más is. Gondjaink keletkezése és múlása is végtelen ciklus forgásában történik. Az egyik jön, aztán már nincs is sehol, de máris megjelenik a következõ, mely hamarosan szintén a semmié lesz." (Dalai Láma) Én évekig hajtottam, éllej-nappal dolgoztam, megvettem mindenféle marhaságot, amirõl azt gondoltam, boldoggá tesz , szórakoztat... Majd munkanélküli lettem. Nem hamar, de ráeszméltem totál feleslegesen hajtottam magam, egy valamit értem el vele, kizsákmányoltam a saját testemet. (magas vérnyomás, cukorbetegség, fekély, ízületi panaszok...) Megváltozott az életszemléletem, az értékrendem, majd arra lettem figyelmes, boldog, kiegyensúlyozott vagyok. Megtisztultam. Amint mondtam, nem követek semmilyen eszmét, szektát, vallást, egyszerûen ráeszméltem, mi a fontos, és mennyit kell tenni a létért, hol a határ, amit nem kéne átlépnem.
Legyél te az új mikulás.
szörnyekkel teli világban, ahol te martad el a barátaid? lehet nemi s a világ szörnyû, csak te vagy az... amúgy meg ne bántsd magad, a világvége nem létezik se közösség számára, se az egyén számára! csak manapság mindenki azt hiszi nem létezik rosszabb...
Majd lesznek új barátaid , amúgy is nehéz igaz barátokat szerezni.
A kérdező hozzászólása: Valószínûleg nem hagytak el, csak megrémültek a szememben lángoló hatalomtól. Azért kerültem ide, mert az igazán hatalmasok, mindig is egyedül voltak. Ahhoz, hogy túléljek egy szörnyekkel teli világot nekem is szörnyék kell vállnom! ÁLLJATOK ÉS CSODÁLJÁTOK! AHOGY AZ EMBER MEGHAL ÉS EGY ÚJ LÉNY SZÜLETIK!
hallod, te mirõl beszélsz?:D milyen hatalmad van?
A kérdező hozzászólása: Úgy hogy idióta ismerõsöm ideült a géphez és írt a nevemben...
Hát rohadt nagy forma az ismerõsöd, adok neki egy virtuális pacsit :DDDDDD
Ez de nagy! :DDD

A barátomnak szörnyen rossz ritmus érzéke van és táncolni se tud. Akkor az ágyban se jó?

még nem feküdtünk le. mind ketten szüzek vagyunk.

Legjobb válasz: Gratulálok....

Gratulálok....
Az én szomszédom meg állandóan zenét hallgat. Akkor lehet, hogy az ágyban nem szokott aludni? amilyen a kérdés, olyan a válasz
Attól még hogy egy pasi nem tud táncolni, kiválóan teljesithet:D
Hagyd inkább ott, mindekettõtöknek jobb lesz.
Oh my god...-.- WHY?????
Hihetetlen, hogy egy ennyire jelentéktelen dologból ekkora következtetést tudtál levonni! Nem semmi.
jujjj ez fájt!!! :) Tekintsünk el a fõ kérdésedtõl, mert az hülyeség! :) Egyébként meg szûz és te is. Nem biztos h elsõre olyan teljesítményt nyújt majd, olyan gyengeédséget odafigyelést ad majd mint azt várnád, de valószínûleg te sem. Ergo elsõnél mondhatod ha valami nem jó.
Volt barátom azt mondta, hogy a tapasztalatai szerint egy nõ járásából és táncából teljesen kiderül, hogy milyen az ágyban De amúgy neki sem volt ritmus érzéke, inkább szeretett hülyét csinálni magából tánc címszó alatt :D viszont az ágyban nagyon is jól teljesített :)

Falási rohamok törnek rám és utánna. Nem tudtam kontrolálni a doki irt fel nekem Reduktil 10 mg-ost, jó volt egy darabig de most újra előjöttek, szörnyen érzem magam. Írasak fel erősebbet? Kérlek valaki adjon tanácsot.

Legjobb válasz: Hát ezt valahogy csak lehetne kontrolálni.. rámis jönnének falási rohamok ha nem látnék mértéket! Meg próbálj legalább olyanokat ha nem birod ki ami nem hízlal. Hameg van ilyen betegség akkor olvasgass rolla neten valami csak kiválta pl unalom vagy más.

Hát ezt valahogy csak lehetne kontrolálni.. rámis jönnének falási rohamok ha nem látnék mértéket! Meg próbálj legalább olyanokat ha nem birod ki ami nem hízlal. Hameg van ilyen betegség akkor olvasgass rolla neten valami csak kiválta pl unalom vagy más.
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy mi ez a betegség BULÉMIA.
Ezt nem írtad le. Amúgy azis egy olyan dolog hogy ha nem zabálnál be nem lenne lelkifurdalásod..vagy nem lenne gyomorrontásod. Tudod mérték a kulcsszó..
Persze, akinek nincs ilyen problémája, könnyebb azt mondani, hogy "csak meg kell állni". Én is ezt hallgatom a családomtól, napi szinten, és hidd el, hogy nem egyszerû. Reductilt szedtem én is, két éve fogytam tõle 10 kilót. Nem sokáig tudtam megtartani. Aztán szedtem az erõsebbet(15mg), semmivel sem éreztem jobbnak. Elég kellemetlenek a mellékhatásai, fontold meg jól, hogy meddig szeded. "egy sorstárs"
nem (csak) gyógyszert kellene szedned, mivel ez tüneti kezelés, hanem terápiára járnod, hogy kiderüljön a problémád eredeti oka... unalomból nem lesz az ember bulimiás, és nem ez az a betegség, ami pár bogyótól el fog múlni! keress fel rendes szakembert.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!