Találatok a következő kifejezésre: Érzem, hogy vagyok, pedig (102 db)

Ha haspréseket végzek, csak a hasam felsőrészénél érzem, hogy feszülne. Pedig (ugye) leginkább a hasam alsó részén van felesleg. Attól, hogy nem érzem hogy feszül, még hatásos ott lentebb is? Vagy mit végezzek arra a részre?

Legjobb válasz: Te értelmes, a diéta nem fogyókúra! És a fogyás nem egyenlõ a zsírleadással. Én azt mondom, hogy zsírt adj le. Ehhez normális diétás táplálkozás, amiben ha normálisan csinálod akkor egyeltalán nem éhezel, de látom nem vagy tisztában a dolgokkal. Csak edzéssel nem lesz kockás hasad, ha zsír van rajta!

Te értelmes, a diéta nem fogyókúra! És a fogyás nem egyenlõ a zsírleadással. Én azt mondom, hogy zsírt adj le. Ehhez normális diétás táplálkozás, amiben ha normálisan csinálod akkor egyeltalán nem éhezel, de látom nem vagy tisztában a dolgokkal. Csak edzéssel nem lesz kockás hasad, ha zsír van rajta!
Igen lehet, de ha csak szart kajálsz, akkor edzhetsz akármennyit, nem lesz lapos izmos hasad, pont!
a legjobb alhas edzés: feküdj hanyatt és emeld meg kinyújtva a lábaidat a talajtól kb 10centire... és csak tartsd, és csak tartsd...néha emelegetheted is. :) na, érzed??? :)
Teljesen mindegy, nem haspréssel megy le a hasadról a cucc, hanem diétával!!!!!!
A kérdező hozzászólása: szerintem ez nem igaz. nem fogok éhezni emiatt, hanem sportolni, edzeni fogok. szálkásitani szeretnék, nem lefogyni.
A kérdező hozzászólása: nem hinném, hogy egybõl le kéne szólnod, normálisan is lehet visszaírni.

18hetes és 3napos vagyok(második baba)én nem érzem, hogy mozogna pedig ilyenkor már kéne érezni. Félek. Nem értem! Mi lehet a baj?

18-hetes-és-3-napos vagyok(MÁSODIK BABA)én nem érzem,hogy mozogna pedig ilyenkor már kéne érezni.szoktam érezni bels? csikit de aktiv babát még nem.csütörtökön voltam véd?n?nél és van szivhang akkor ténleg nem értem.hogy miért van ez??????van szivhangfigyel?m is és azon sem hallottam még semmit.a COLAN,CSOKIN.ÉS A JEGES ITALON KIVÜL VAN MÉG MÁS MODSZER AMIVELL MEGLEHET MOZGATNI A BABÁT??????

Legjobb válasz: Csak azért mondják, hogy a másodikat hamarabb érezni, mert olyankor már tudja a kismama, hogy mi az amit érez, de igazából nem érzi hamarabb csak hamarabb tudatosul benne. Hû, ez érthetõ? Lehet, hogy máshol van megtapadva, mint az elsõ. Szerintem ne piszkáld colával, csokival meg ilyenekkel:)

Csak azért mondják, hogy a másodikat hamarabb érezni, mert olyankor már tudja a kismama, hogy mi az amit érez, de igazából nem érzi hamarabb csak hamarabb tudatosul benne. Hû, ez érthetõ? Lehet, hogy máshol van megtapadva, mint az elsõ. Szerintem ne piszkáld colával, csokival meg ilyenekkel:)
Elõször is szerintem semmi, de semmi probléma nincs! Minden terhesség más. Hasonlíthat a második az elsõhöz, de lehet homlokegyenest más. Azért azt ne feledd, hogy a védõnõ már egy ideje hallgatja a bébiket. Míg gondolom, neked ebben nincs tapasztalatod. Semmi baj! Idõvel neked is menni fog. Ugye azt nem mondod komolyan, hogy csak azért iszol és eszel ilyen izéket, hogy a babó mozogjon??? Fölösleges! A baba mozog, csak még te nem érzed. Csak türelem! Minden jót! :) 19 hetes kismami
Mi az hogy ilyenkor már kell??? EGyáltalán nem. Az igaz, hogy ilyenkor már lehet, meg aki már átélte, az hamarabb meg is érzi, de mindegyik terhesség más és más. Az is lehet, hogy pár nap és megérzed, de lehet még lesz egy-két hét, mire eljön az ideje. Szerintem ne aggódj, fõleg, hogy minden rendben van. Azzal többet ártasz.
Szia, én ugyan elsõ babámat várom, de többgyerekes barátnõimmel beszélgetve volt hogy õk is 20-22 hetesen kezdték el érezni a 2.ikat is. Én ma kezdtem úgy Isten igazából érezni hogy a babó bökdös, szóval lehet csak úgy fekszik a babád, majd nõ még 2 hetet és érezni fogod!! Üdv: 20 hetes kismami
Ha a védõnõ hallott szívhangot, te meg a saját hallgatóddal nem, akkor egyértelmû, hogy nálad van a gond, hisz olyan nincs, hogy csak a védõnõ hallja, te meg nem. Lehet a baba csak 1-2 hét múlva lesz aktív, szerintem ne aggódj és ezt azért mondom, mert írtad, hogy a védõnõnél is jártál és volt szívhang! Egyébként a vékony hasfalú nõk hamarabb meg szokták érezni. Még azt kipróbálhatod, hogy lefekszel és a kezedet a pocidra teszed és türelmesen várakozol.

Gerincsérvem van ezért ülő munkára kényszerültem mert mindennapos a fájdalom. Egészségesen étkezem és nap 1 óra torna, de így is érzem hogy hízok pedig így se vagyok egy sovány alkat. Mit tegyek?

Szoba biciklizek és aerobik de csak lazán.De ez nem kompenzálja az egész napos ülést.

Legjobb válasz: Köszönöm.Eddig is keveset ette de ne éheztettem magam.A séta az kb fél óra mert gyalog járok a munkahelyemre és odafele ki domb is van.És a gyógytorna az nem volt jó mert ami ingyenes az össze van vonva mással is és olyanokat is kell csinálni ami nekem nem megy.A többi meg drága.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm.Eddig is keveset ette de ne éheztettem magam.A séta az kb fél óra mert gyalog járok a munkahelyemre és odafele ki domb is van.És a gyógytorna az nem volt jó mert ami ingyenes az össze van vonva mással is és olyanokat is kell csinálni ami nekem nem megy.A többi meg drága.
Nekem is gerincsérvem van(kiszakadt) amit pont az ülõ munkának köszönhetek, ezért nagyon erõsen fontolgatom, hogy munkahelyet változtatok. 3 dolog van ami nekünk kerülni kell: a sok ülés, emelgetés, hajolgatás. Persze ez szépen hangzik, de az életben kivitelezhetetlen, mégis meg kell próbálnunk a lehetõ legkevesebbet ezeket tenni. Ha mégis sokat kell ülnöd, használj dinamikus ülõpárnát, amit otthon tornához is használhatsz, vagy labdát, (nekem a párna jobban bevált) és amikor fájdalmaid vannak naponta, egyébként meg legalább heti 2-3 alakalommal végezz gerincerõsítõ gyógytorna gyakorlatokat. Ha budapesti vagy, tudok ajánlani egy szuperjó gyógytornászt aki velem csodát tett. A legrosszabb amit tehetsz ha nem használod a gerincedet körülölelõ izmaidat, amelyek képesek a csigolyákat a helyükön tartani a megnyúlt szalagok ellenére.

15 hetes vagyok, és néha úgy érzem, hogy nem is vagyok terhes, mert nem érzek "semmit". Időnként pedig olyan rossz érzésem van, hogy már nem él a baba. Ha elhalna, akkor annak lenne valami jele, vagy normális az ha ilyeneket érzek?

Legjobb válasz: Szerintem ha elhalna, annak lennének jelei. Na de azért mondják, hogy a második trimeszter a legszebb, mert nincsenek már (általában) meg a rosszullétek. Természetes, hogy aggódsz, de amint megmozdul, meg fogsz nyugodni. Addig is élvezd ki, hogy jól érzed magad. Sétálj nagyokat, járj el kismamatornára. Minden jót! 20 hetes kismami

Szerintem ha elhalna, annak lennének jelei. Na de azért mondják, hogy a második trimeszter a legszebb, mert nincsenek már (általában) meg a rosszullétek. Természetes, hogy aggódsz, de amint megmozdul, meg fogsz nyugodni. Addig is élvezd ki, hogy jól érzed magad. Sétálj nagyokat, járj el kismamatornára. Minden jót! 20 hetes kismami
Ne terheld magad ilyen negatív gondolatokkal.Hamarosan érezni fogod a pocaklakódat és akkor megnyugszol, mert onnantól kezdve nap, mint nap biztosít téged afelõl, hogy õ bizony ott van és jól van!Ha elhalt volna, akkor vérezgetnél, görcsölnél, de legalábbis nem éreznéd jól magad!Próbáld megkérni a védõnõdet, hogy hallgassa meg a picur szívhangját, hátha lehet már hallani, bár ezt úgy tudom a 16. héttõl nézik csak.
Hát az én elhalt terhességemnek semmi jele nem volt. Az elejétõl kezdve nagyon rossz érzésem volt, nem is tudtam felhõtlenül örülni. Egyik nap elmentem dokihoz, aki csinált UH-t és közölte, hogy valószínû már nem él a baba. 4napra rá kezdtem el vérezni. Igaz én 8hetes voltam. 15hetesen már kisebb a kockázat, de nyílván az egész terhesség alatt van rá esély. De nem megijeszteni akarlak! Nyugodj meg és ne stresszeld magad. Próbáld pozitív energiával telebombázni magad:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat !
én 12 hets vagyok. Pénteken derült ki, hogy már nincs szívverés. Van egy 2 éves kislányunk, mikor vele voltam terhes az más volt. Ennél a terhességnél valahogy nem voltak ilyan erõs belsõ érzésim, mondhatom úgy, hogy nem éreztem, hogy terhes vagyok..Éreztem, hogy vmi nem stimmel. Aztán megörültünk a szívhangnak, de a köv. UH-on már nem volt szívhang. :(
Félre a negatív gondolatokkal! Mindazonáltal kérdésedre válaszolva elõfordulhat, hogy nincs jele. Nekem a 9. héten halt el és a 12. héten az UH mutatta ki. Semmi jele nem volt, néha nekem is olyan érzésem volt, hogy nem is vagyok terhes. azért a 15. héten már ennek lényegesen kevesebb a kozkázata, úgy tudom

16 éves lány vagyok. A pasimmal már 1éve együtt vagyunk, még nem volt köztünk szex. De ő akarja. Én is akarom, de azért féltek. Néha azt érzem hogy nagyon fiatal vagyok még ehhez, néha pedig már úgy érzem hogy már kész vagyok rá. Mit tegyek?

Azt szeretném ha segítenétek. Nem tudom hogy mit tegyek....?

Legjobb válasz: Hallgass a szívedre!Ha nem akarod,ne csináljátok,ha úgy érzed készen állsz rá,akkor hajrá!Védekezni el ne felejtsetek!;) Sok sikert!

Hallgass a szívedre!Ha nem akarod, ne csináljátok, ha úgy érzed készen állsz rá, akkor hajrá!Védekezni el ne felejtsetek!;) Sok sikert!
Érthetõ, hogy félsz, de ha már egy éve együtt vagytok, gondolom szeretitek egymást és megbíztok egymásban. Ha pedig komoly a kapcsolat nem hinném, hogy korai lenne a szex. Azért ennyire nem korfüggõ a dolog.( Jó azért ne 13évesen)DE 16évesen egy komoly kapcsolatban nem korai. Beszélgessetek errõl ha neked az segít, de ha kívánod és készen állsz rá akkor semmi akadálya az együttlétnek. A védekezésre figyeljetek oda, és akkor semmi baj nem lehet. Remélem szép lesz az elsõ. :)
Nem fogom azt mondani, hogy ha már együtt vagytok egy éve, akkor itt az ideje. Nem értek ezzel egyet. Miért lenne itt az ideje, honnan tudják azt mások? Akkor van itt az ideje, amikor igazán, õszintén, magad miatt, kétségek nélkül akarod. Amikor nem a barátodnak kell rábeszélnie, hanem annyira kívánod, hogy már te magad mászol rá, hogy végre együtt legyetek, amikor már a falat kaparod a vágytól iránta. Amíg ez az idõ el nem jön, addig teljesen nyugodtan várhatsz a fenekeden, mert csak kíváncsi vagy, ami meg normális. Nem kell, hogy bárki rábeszéljen arra, amit nem akarsz, mert csak a barátod akarja.
Nem kell rá felkészülni, egyszer ha együtt lesztek egy ágyikóba akkor majd megy minden szépen magától:)
Szerintem 16-évesen már nem vagy fiatal a szüzességed elvesztéséhez. Pont normális 16-évesen elveszíteni. :) 14/F
Ja es anyad apad mit szólna ?! Azt hogy: de jo a lanyunk mar tul van ?vagy mi?!am ez a jarasodon islehet latni asztan ezt!
Szia !lehet hogy mar keso amit írok , de neeeeee ted ezt meg! 1 ev mi az semmi egy lepke fing! 16 evesen nem vagy meg semmi! Inkabb legy turelmes! Latod a nagyoknal is van hogy 1 ev utan derul ki hogy nem megy nekik a kapcsolatuk ! Szerintem a lelkednek se lesz ez jo... ! 20 evesen eszedbe jut hogy nagyon hulye voltal! Lehet hogy nem is az lesz a ferjed aki most van neked! Legyel mar eszes egy kicsit! Vard meg a 18 legalabb!
Ja, törvénybe van iktatva, vagy mi, hogy utána már ciki...
Nos, sztem is pettingeljetek elõtte! Megismeritek egymás testét, minden rezdülését. Kielégülni ugy is lehet, SÕT KELL IS! És ha már gyakoroltatok egy párszor, egymásra vagytok hangolódva, mehet tovább. Igaza van az elõttem irónak, gumi mindig legyen nálatok! És egy észrevétlen átmenettel már lehet is élesben folytatni...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az eddigi tanácsaitokat!
Szia. Én azt tudom tanácsolni, hogy ha igazán szereted, ne félj, az se biztos, hogy fájni fog. Ha a kapcsolatotok elért a pontra, kész vagy rá. Én is ebben a helyzetben voltam, és én túl sokáig húztam a félelmeim miatt... te ne tedd ezt, mert rámehet a kapcsolatotok!
Áthidaló megoldásként pettingeljetek. Nem csak, hoyg megismeritek egymás testét, reakcióit, de ez ki fogja elégíteni a szex iránti kíváncsiságod, mégsem drasztikus dolog, és a barátodat is "lenyugtatja" egy idõre. Amíg nem érzed száz százalékosan azt, hogy minden gátlásod szertefoszlott, és õrülten kívánod magát a szexet, é scsak valami homályos érzés tör fel Benned idõnként, amit lehet, hogy csak az okoz, hogy már mindenki más szexel, csak Te nem (ami nem igaz) - addig úgysem lesz jó. Szánjatok a pettingre, kézzel kielégítésre, orális szexre heteket, hónapokat. Nagyon fontos a kölcsönösség, a barátod is juttasson el az orgazmusig. Persze óvszer legyen Nálatok, hogy ha elragad Benneteket a hév, ne legyen baj belõle! De ne félj kimondani az érzéseidet, hogy ez most jó vagy nem jó, ne hagyd, hogy csak "megtörténjenek" Veled a dolgok- amit nem vagy nem 100 százalékig akarsz, arra mondj nem-et. Utólag bepótolni még mindig mindent lehet, de ha beleméyg valamibe, amit nem is akarsz igazán, és szar lesz, azt utólag nehezebb helyrehozni.
Ha úgy érzed akkor még nem vagy kész.Semmit ne tegyél, majd felnõssz valamikorra.

22 hetes terhes vagyok. A párommal közösen terveztük a babát, ő is akarta. Most pedig úgy érzem, hogy nem akarja. Úgy érzem el kar hagyni, alig beszélünk. Messzire dolgozik és így csak nehezebb. Szeretem őt, de mit csináljak még, hogy jobb legyen?

Legjobb válasz: Szia, Mindenféleképpen beszéld meg vele a problémáidat, mert lehet, hogy csupán félreértés az egész.Azt hiszem nekem is olyan hormon túltengésem lehet, csinálok néha olyan feszkót semmiségen amit félreértek és úgy érzem majd meg halok ki esik a szívem a helyérõl.Biztosan most belehúzott a melóba, több pénzt akar hazavinni, esetleg úgy érzi nem tud eltartani egy családot és ettõl bizonyítani akar és még többet és még többet..... Mindenesetre nagyon remélem, hogy tényleg errõl van szó.Ritka eset az, hogy tervezett babát az ember felad.Legalábbis én nem tudom elképzelni, az olyan embert le tudnám hányni.Keress valakit magad mellé, hogy ne érezd egyedül magad míg távol van szülõk, barátnõ akárki, esetleg neten kismamákat...Nagyon drukkolok neked, hogy minden rendben legyen...Boldog babavárást.. 18 hetes kismami

Szia, Mindenféleképpen beszéld meg vele a problémáidat, mert lehet, hogy csupán félreértés az egész.Azt hiszem nekem is olyan hormon túltengésem lehet, csinálok néha olyan feszkót semmiségen amit félreértek és úgy érzem majd meg halok ki esik a szívem a helyérõl.Biztosan most belehúzott a melóba, több pénzt akar hazavinni, esetleg úgy érzi nem tud eltartani egy családot és ettõl bizonyítani akar és még többet és még többet..... Mindenesetre nagyon remélem, hogy tényleg errõl van szó.Ritka eset az, hogy tervezett babát az ember felad.Legalábbis én nem tudom elképzelni, az olyan embert le tudnám hányni.Keress valakit magad mellé, hogy ne érezd egyedül magad míg távol van szülõk, barátnõ akárki, esetleg neten kismamákat...Nagyon drukkolok neked, hogy minden rendben legyen...Boldog babavárást.. 18 hetes kismami
nem lehet hogy csak a terhességnek köszönhetöen vagy egy kicsit érzékenyebb lelkileg és bemagyarázod magadnak a legjobb amit tehetsz hogy beszélsz vele nekem is szokak ilyen gondolataim támadni :) mi egy helyen dolgoztunk én most tp-en vagyik és ilyen kérdésekel bombázom hogy ugye most ezzel meg azzal meg akarsz csalni pedig munkából egyenesenhaza jön és mindenhova együt megyünk csak ez ilyen bebeszélés és akkor is tudom mikor kérdezem mégis megkérdezem de ö megnyugtat és utána jó szerintem kérdezél rá mondjad neki hogy értsen meg és ne haragudjon ha most streszeled de neked se könyü és szükséged van arra hogy kimutasa hogy szeret és biztonságba vagy melette biztos meg fog nyugtatni ja és szeretkezz vele ha nem vagy eltiltva lehet hogy azt hiányoljja ?szoritok neked és mindig mindent beszélj meg vele de ne legyél hisztis csak nyugodtan biztos helyre jön minden jó baba várást együt nektek

Miért nincs önbizalmam? 45 kg és fogytam 2 kg és kövérnek érzem magamat csúnyának. Pedig már sokan mondták hogy csinos vagyok és jó az alkatom.15 éves vagyok most lehet hogy ez, a kórhoz tartozik vagy nem tudom de tanácstalan vagyok!

Legjobb válasz: Mert buta vagy... Egy egészséges embernek saját magából fakad, azért ÖNbizalom. Te meg majd ha kapsz sok pozitív visszajelzést, érzed magad jobban, majd kapsz egy kritikát, és ugyanoda vissza esel. Az ilyen csajokból lesz a pózer a facebookon, meg a ri banc a bulikban. Ez mind a szeretethiányból fakad. De nem akarok itt lélekanalízist tartani, maradjunk annyiban, hogy ezt magadban kell lerendezned, hogy te lásd magad értékesnek-szépnek.

Mert buta vagy... Egy egészséges embernek saját magából fakad, azért ÖNbizalom. Te meg majd ha kapsz sok pozitív visszajelzést, érzed magad jobban, majd kapsz egy kritikát, és ugyanoda vissza esel. Az ilyen csajokból lesz a pózer a facebookon, meg a ri banc a bulikban. Ez mind a szeretethiányból fakad. De nem akarok itt lélekanalízist tartani, maradjunk annyiban, hogy ezt magadban kell lerendezned, hogy te lásd magad értékesnek-szépnek.
azért mert 45kilóval szinte csak csont van rajtad az meg nem vonzó ismerek 145cm magas lányt, õ is kb 45 kiló, minden csak nem vonzó szedj fel pár kilót, tornázzál hogy ne zsíros hanem formás legyél
mert nincs pasid, és feltehetõleg nem is otl még komoly. megfog változni mindez, ha nyitsz a srácok felé. adj jeleket, ismerkedj! de mindig várd meg míg a pasi lép!
43 kilóval még 150 centisen se néznél nagyon ki kövérnek csak talán egy kicsit teltebbnek de szerintem biztos magasabb vagy ennél szóval semmi probléma az alakoddal.
Nem kell modell alkat ahhoz hogy szép legyél Ha viszont nem tudod elfogadni magad, sportolj de semmiképp se fogyókúrázz
Igen, a kórhoz tartozik, aminek a neve önértékelési zavar.
A kérdező hozzászólása: van pasim és másfél éve vagyunk együtt szerintem ez egy kicsit komoly kapcsolat!! és nagyon sok fiú mondta hogy csinos az alkatom és hogy szép vagyok.. és 157 cm vagyok és 45 kg!! el írtam nem 43 vagyok hanem 45!!! itt megnézhetek és kommentelhetek hogy milyen.. jöhet a negatív is. ---> (nem sok mineden látható de valami igen) https://www.facebook.com/photo.php?fbid=139457529549720&set=..

Mért van az, hogy egyszer azt érzi vki, h szereti a párját nagyon, a másik nap pedig semmi nincs? Úgy érzi, hogy nem szereti, vagy nem szereti annyira. Ez mitől van?

Legjobb válasz: attol, hogy nem illetek összze. ha már egyszer is azt érzed, hogy nem szereted, akkor az valószinû ezért van... velem is volt már ilyen és rájöttem hogy marhára nem illünk össze..

attol, hogy nem illetek összze. ha már egyszer is azt érzed, hogy nem szereted, akkor az valószinû ezért van... velem is volt már ilyen és rájöttem hogy marhára nem illünk össze..

13 éves lány vagyok és elég magas, tudom hogy még serdülök meg minden, de túl vaskosnak érzem magamat, a csontozatom is átlagos és úgy érzem hogy vaskos vagyok, pedig túlsúlyos sem vagyok . Mi lesz ez csak átmeneti? Vékonyabb és formásabb leszek?

13 éves lány vagyok és elég magas, tudom hogy még serdülök meg minden, de túl vaskosnak érzem magamat, a csontozatom is átlagos és úgy érzem hogy vaskos vagyok, pedig túlsúlyos sem vagyok . Mi lesz ez csak átmeneti? Vagy csak azért van mert még serdülök és fogok még változni fogyni és formálódni mert tényleg átlagos a csontozatom de úgy gondolom hogy ezzel a magassággal vékonyabbnak kellene lennem . Vékonyabb és formásabb leszek?

Legjobb válasz: Ismerkedni*

Ismerkedni*
Semmiképpen ne akarj fogyni, hanem kezdj el sportolni, ugyanis attól leszel formás.
hány éves vagy?
Költözz külön, alapíts családot, tûzz ki célokat, válassz valami hobbit, és hagyd abba az önsajnálatot. Ha van valami az életedben, ami lehúz, boldogtalanná tesz, szüntesd meg. Ez a TE életed, nincs háború, demokrácia van, akkor mi akadályoz meg abban, hogy alakítsd a sorsod?
Fiatalkori/felnõtté válási krízis. ezen szinte mindenki átmegy. nekem is volt egy ilyen idõszakom, 20-22 éves korom között volt. folyton azon agyaltam, hogy mennyire szar a világ és senki sem ért meg, mindenki elbeszél a másik mellett, nincs összetartás, mindenki szarik a másikra. ne lelkizz annyit, élvezd az életet, tanulj, mûvelõdj, láss világot, szórakozz, utazz, tapasztalj, errõl kell szólnia a 20-as éveknek. ha a barátnõddel mégse érzed magatokat összeillõnek vagy nem érzed jól magad a munkahelyeden, válts. ez az öngyilkososdi meg marhaság, pár év múlva meg fogsz lepõdni magadon, hogy juthatott ilyen eszedbe. 24 L
A pszichológus nem arra van, hogy üljön, mint egy rakás sz*r és hallgasson, hanem arra, hogy segítsen. Megkeresi a problémád igazi okát, és orvosolja.
A kérdező hozzászólása: Igazad van, de frusztralonak erzem elmondani masnak a problemaim szemtol szembe es amugy is mit tud velem kezdeni? Attol h elmondom mi van nem lesz jobb ugyanugy ahogy ide is leirom de ettol nem valtozik semmi.
A pszichológus nem írhat fel gyógyszert, összekeverd a pszichiáterrel.
A kérdező hozzászólása: Pszichologushoz nem merek menni, rosszakat hallok ismerosoktol vagy epp semmit. Bemennek felirjak nekik a gyogyszert es eljonnek. -- Nem vagyok egesz nap szomoru de az erzes ugyanugy bennem van, sot amikor boldogabbnak kellene lennem akkor jobban elojon, hogy en ezt nemis akarom. Szeretem a baratnomet, es nem vele van a baj. Valahogy olyan mintha a vilagot nem szeretnem. Mintha rossz idoben elnek itt vagy nemtudom.
pszichológus.jobbulást!
Mikor kezdõdött ez az egész? Vannak jobb pillanataid? Mármint ugye nem vagy egész nap szomorú...? Vannak dolgok, amiket bármikor szeretsz csinálni?
A kérdező hozzászólása: Ugy erzem nem tartozok ide. Idegennek erzem magam a hazunkban. Mindig azon gondolkodok miert is vagyok en itt?
Meg tudod magyarázni, hogy miért nem akarsz élni? Vagy csak simán rád tör a gondolat?
A kérdező hozzászólása: Ha tudnam akkor lehetne tenni ellene. Csomo ember van akinek az enyemnel sokkal rosszabb elete van megis ok tudnak elni, en pedig nem akarok.
és miért nem vagy boldog?
A kérdező hozzászólása: 20/F
az utolsó elõtti jól mondja, ezt hívják életkezdési válságnak. én épp várom, hogy elmúljon, már a faxom tele vele. :) a pszichológus pedig sokat tud segíteni, (olyan terapeutát keress, akinek személyközpontú, vagy kognitív-viselkedésterápiás végzettsége van, ne analitikust, az nem ilyen problémákkal foglalkozik) nehogy pszichiáterhez menj, az ad gyógyszert és viszlát..... szerintem is ez az öngyis marhaság el fog múlni, tömd tele a napjaid élményekkel! hajrá!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!