Találatok a következő kifejezésre: Érzem, hogy férjem megcsal, de konkrétan (2 db)

Érzem, hogy a férjem megcsal, de konkrétan nem tudom bizonyítani, mit tegyek?

30 ev utan,mar ugy erzem nem szeressuk anyira egymast mind eddig,fiatalon altunk ossze,en 48 a ferjem 51,a fiunk 30 eves,mar nincs sok minden amirol beszeljunk

Legjobb válasz: Ha meg akarod bosszúlni a férjed megcsalását, itt vagyok.

Ha meg akarod bosszúlni a férjed megcsalását, itt vagyok.
akkor mit szeretnél? ha csak bizonyítékot akkor magánnyomozó :D vagy válj el ?
A kérdező hozzászólása: nagyon kedves vagy
Most miért? Akkor legalább kvittek lennétek.
A kérdező hozzászólása: igazad van, gyere ide

Érzem, hogy a férjem megcsal, de konkrétan nem tudom bizonyítani, mit tegyek?

lehet hogy indokolatlanok az érzéseim?

Legjobb válasz: Hidd el tudom mit érzel.Én is három év után jöttem rá sok érdekes dologra.Pedig mindent megadtam neki.Hónapokat vivódtam mit tegyek.Én nem tudom megbocsátani mert hiába igérget mindent nincs többé bizalom.Mérlegeld tudsz neki hinni ha vele maradsz?.Ha kiteszi a lábát nem fog azon járni az eszed hol van és kivel?Bizalom nélkül nincs semmi sem.Én nem azt mondom,hogy dobd ki csak mérlegelj.Mert nem hiszem,hogy így le lehet élni egy életet.Hidd el én tudom mit érzel.Átéltem.Három évig voltunk együtt.Drukkolok nagyon.Vigyázz magadra.Ja nálam tudod mi volt a döntö mikor már beteg lettem testileg is az egésztõl.

Hidd el tudom mit érzel.Én is három év után jöttem rá sok érdekes dologra.Pedig mindent megadtam neki.Hónapokat vivódtam mit tegyek.Én nem tudom megbocsátani mert hiába igérget mindent nincs többé bizalom.Mérlegeld tudsz neki hinni ha vele maradsz?.Ha kiteszi a lábát nem fog azon járni az eszed hol van és kivel?Bizalom nélkül nincs semmi sem.Én nem azt mondom, hogy dobd ki csak mérlegelj.Mert nem hiszem, hogy így le lehet élni egy életet.Hidd el én tudom mit érzel.Átéltem.Három évig voltunk együtt.Drukkolok nagyon.Vigyázz magadra.Ja nálam tudod mi volt a döntö mikor már beteg lettem testileg is az egésztõl.
Szia! Szerintem mindenképpen beszéld meg a férjeddel a problémát. Célosgass rá pl. hogy keveset foglalkozik veled, milyen most a kapcsolatotok.Említsd meg neki milyen volt, amikor megismerkedtetek. Az érzéseidben neked kell biztosnak lenned. A másik, hogy elõbb vagy utóbb kiugrik a szög a zsákból, és én ezt a te helyedben megelõzném!Fõleg, ha baba is van. Ez már nem csak egy párkapcsolat, ahol gyerek van, ott felelõsségnek is lennie kell! Beszélj vele mindenképp, mert ez az élet már nemcsak róla, hanem rólatok szól. Tisztázd vele, állítsd helyzet elé, ha másképp nem megy. Nehéz ilyenkor okosnak lenni, jó tanácsot adni. Sok sikert! Próbáld meg!
"Véletlenül sikerült belépnem az emailjébe..." pffff... mit szólnál hozzá, ha a te üzeneteidet olvasgatnák? Minden személyes dolgát elolvasod? Majd ha egy bugyit találsz, vagy rúzsnyomot, szóval egyenes bizonyítékot találsz, akkor dobd ki. De a másik személyes levelezésében túrkálni undorító és aljas dolog.
jaaajjjjj már de ki vagy akadva akár csávó vagy akár nõ Te is meg fogod tenni, csak kerülj egy rossz kapcsolatba és nézzen ki jól a párod és tudjad hogy a környezet amibe nélküled van elég "veszélyes"... akarva akaratlanul is a saját nyugtatásodra meg fogod nézni! tudom milyen szar, most már nem nézem meg amióta olyan láttam amit nem akartam, nem hittem el a magyarázatot, nem volt durva de számomra érthetõ... lehet aljas dolog de néha jobb hogy kihúzzon egy élethelyzetbõl amit még Te se akarsz igazán!
A kérdező hozzászólása: Köszike az eddigi válaszokat, tanácsokat.De már 2 hónapja külön vagyunk és a válás is folyamatban.Sajnos többször is lebukott így ez volt a helyes döntés a részemrõl.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!