Találatok a következő kifejezésre: Érzéstelenítésért kell a (2 db)

Érzéstelenítésért kell fizetni a kórházban vagy a TB állja?

Legjobb válasz: Szerintem nem kell érte fizetni, én még nem hallottam ilyet, hogy külön kéne fizetni érte. Ez természetes dolog. aki kéri, és nagyon fáj neki, az kap. :))

Szerintem nem kell érte fizetni, én még nem hallottam ilyet, hogy külön kéne fizetni érte. Ez természetes dolog. aki kéri, és nagyon fáj neki, az kap. :) )
Ha biztosított vagy, akkor a tb fizeti, neked nem kell!!!!!!

Miért kell fizetni a váci kórházban az epidurális érzéstelenítésért? Én megkérdeztem és kell fizetni érte? !

Azt hittem ezt is a tb támogatja.Hát igen becs?dölt a kórház!

Legjobb válasz: Sajnos egyre több helyen van ilyen... Én ugyan az Istvánban szültem,de ott is ez van.Vagy elõre megvetetik veled,vagy ott közlik (ha kevés van már nekik )hogy nincs,de ha nagyon szeretnél kifizettetik... Sajna ilyen a magyar egészségügy.

Sajnos egyre több helyen van ilyen... Én ugyan az Istvánban szültem, de ott is ez van.Vagy elõre megvetetik veled, vagy ott közlik (ha kevés van már nekik )hogy nincs, de ha nagyon szeretnél kifizettetik... Sajna ilyen a magyar egészségügy.
Szia, én pont tegnap szembesültem ezzel, nekem egy szülésznõ mondta.Én is szerettem volna kérni, de ugy látszik Vácon csak a levegõ van ingyen.Hétfõre vagyok kiirva, kiváncsi vagyok már hogy milyen lesz az ellátás a korházba, tul sok jora nem számitok, de remélem a babámmal normálisan bánnak majd.
A kérdező hozzászólása: köszi tesó!
Nincs mit drága szép testvérjem! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!