Találatok a következő kifejezésre: Érzékenyek a mensi késik (19 db)

Terhesség alatt normális hogy csak a mensim késik? A mellem nem fáj, nem érzékeny, semmi. Hihetetlen, sokszor kételkedem a terhességemben. Miért?

4+6 hetes vagyok.Els? baba, és 22 éves vagyok. Néha megijedek hogy baj van.

Legjobb válasz: Én csak 5hét 3 naposan csináltm tesztet, az émelygés, cicifájás, álmosság még késõbb kezdõdött. Akkor csak annyi volt, hogy sûrûn jártam pisilni és húzodott a hasam, ahogy nyúltak a méhszalagok.

Én csak 5hét 3 naposan csináltm tesztet, az émelygés, cicifájás, álmosság még késõbb kezdõdött. Akkor csak annyi volt, hogy sûrûn jártam pisilni és húzodott a hasam, ahogy nyúltak a méhszalagok.
Nyugi, nekem sem volt semmi tünetem.A mai napig jól érzem magam, semmi nem volt.A párom erõltette a tesztet 8 hetesen! mert fel voltam puffadva.Csak lestem mikor pozitív lett. :-) 39 h
ja és nekem azért nem tûnt fel, hogy nincs mensim, mert barnáztam.nem tudtam mi az, és azt hittem menstruálok.
A kérdező hozzászólása: Nekem még barnázás sem volt. Egyszerûen késik. De persze a megjön érzés most is tart, és mindig azt hiszem meg fog jönni. Ezen kivül tünet mentes vagyok. Gratulálok, és könnyû szülést. :) Köszi hogy válaszoltál.
A kérdező hozzászólása: És a melled mikor kezdett fájni? Vagy még most sem fáj?
Nekem a hasam a 20. hétig húzott le, mintha meg akarna jönni a bajom. Nyúlnak a méhszalagok, nyugi, ez természetes. Boldog Babavárást!
Még mindig én... A melleim egyszer sem fájtak, csak keményebbek voltak az elején.Most könnyûnek, lazának érzem.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm. Megnyugodtam hogy a megjön érzés miért van. Sokat olvasok, nézek utána mi miért is van. Nektek is boldog babavárást :-)

Érzékenyek a melleim, mensi késik 8 napja, teszt negatív volt két nappal ezelőtt. Lehet hogy van baba csak nem mutatta ki?

Legjobb válasz: Így van, még szerintem is korán nézted. Van aki olyan szerencsés, hogy a mensi késésnek elsõ napján már biztos pozitív a teszt. Ha egy kicsit is rendszertelen a ciklusod, akkor ez már jóval késõbbre is tolódhat, akár csak egy hét múlva lesz majd 2 csíkod! Amíg nincs mensi, addig csak ebben bízhatsz.

Így van, még szerintem is korán nézted. Van aki olyan szerencsés, hogy a mensi késésnek elsõ napján már biztos pozitív a teszt. Ha egy kicsit is rendszertelen a ciklusod, akkor ez már jóval késõbbre is tolódhat, akár csak egy hét múlva lesz majd 2 csíkod! Amíg nincs mensi, addig csak ebben bízhatsz.
lehet de lehet baba is....tesztelj
Sztem nem baba.A fejfájás nem szokott jelentkezni, csak a mensi elött, de kivi vagyok.Lehet kivétel is. Ninc gyulladásod ?Nem fáztál fõl?
Szia. Ugyanezekkel a tünetekkel rendelkezem én is, kb.1 hete késik(nem teszteltem még direkt), a folyásom nekem is több, de hogy milyen színû, azt nem tudom, mert nem nézegetem. A tüneteid viszont nagyon "babák":) , szorítok, írj mi lett az eredmény.Én pont a 26.szülinapomra kapnám a babát!:)
A kérdező hozzászólása: Hát hisztitek ha nem, öt nap késés után megjött. Ennyi sajnos.

Egy hete késik a mensim. Tegnap volt egy csepp banás rózsaszínes folyásom azóta semmi. Melleim érzékenyek, de semmi más tünetem nincs. Szerintetek mensi lesz vagy terhesség?

Legjobb válasz: Szia! Ezt igy elég nehéz lenne megmondani, találgatni pedig felesleges. Csinálj egy tesztet, ha babás vagy akkor annak már ki kell mutatnia.Én is 1 hét késésnél csináltam, és azonnal megjelent a 2. csík. Stressz, nátha is befolyásolhatja a ciklust, sõt hat nagyon vágysz a babára, és rágörcsölsz az is befolyásolhatja. Kívánom,hogy azt mutassa amit szeretnél! Szép napot!

Szia! Ezt igy elég nehéz lenne megmondani, találgatni pedig felesleges. Csinálj egy tesztet, ha babás vagy akkor annak már ki kell mutatnia.Én is 1 hét késésnél csináltam, és azonnal megjelent a 2. csík. Stressz, nátha is befolyásolhatja a ciklust, sõt hat nagyon vágysz a babára, és rágörcsölsz az is befolyásolhatja. Kívánom, hogy azt mutassa amit szeretnél! Szép napot!
Szia!Nekem 4 napja késik, ma kicsit rózsaszínes foly. volt. De nem mensinek gondolnám!Nem tudom.Remélem baba, de akkor mi ez a folt!Holnap tesztelek.Te teszteltél már?
A kérdező hozzászólása: ha holnap sem jön meg akkor csinálok tesztet, amúgy nem vagyok stresszes és nem is akarunk még annyira babát, megszakításosan védekezünk és úgy vagyunk vele ha esetleg baba akkor örülünk, de ha nem az sem gond. csak most kicsit "megijedtem" mert sosem szokott késni ennyit, max 1-2 napot. pedig már vagy egy hete érzem, hogy na most tuti megjött, mert úgy görcsölök is.
Én is így vagyok ezzel, a görcsökkel.Mi már nagyon szeretnénk babát!:)

1hete késik a menst. Két tesztet csináltam mind a 2 negatív lett, a melleim érzékenyek egy kicsit, lehetek ettől függetlenül terhes? Korán csináltam tesztet?

Legjobb válasz: Ha 1 hete késik és most csináltad a teszteket akkor nem volt korai. Valószínûleg nem vagy terhes, más miatt késhet.

Ha 1 hete késik és most csináltad a teszteket akkor nem volt korai. Valószínûleg nem vagy terhes, más miatt késhet.
Ha most csináltad a tesztet nem volt korai :( Nekem 1 napos késésnél erõs pozi lett a teszt. Sajnálom, majd legközelebb.
Szerintem meg lehetsz!!!Èn vagyok a bizonyíték! :) Nem tudom, nekem annak idején pontosan mennyit késett, de többet, mint egy hetet!A tesztek semmit nem mutattak, ezért mentem dokihoz:mi bajom van??Ö elsöre megmondta, hogy terhes vagyok, amit akkor még csak a vérteszt igazolt. Ennek két csodás éve! Drukkolok! Ja!Ami a legfontosabb:a melleim iszonyúan kezdtek fájni, pont, mikor dokihoz mentem!
Kedves Utolsó! Nyilván akkor neked késõbb volt ovud.

Már 4 napja késik, ma este volt egy kis barna folyás, egy-két csepp, most kezd egy kicsit keményedni a cicim, de nem fáj és nem érzékeny. A hőm most 36, 7 volt. Mensi lesz vagy baba?

Annyira szeretném ha baba lenne!!! Jan. 10-én voltunk együtt a párommal, és utána 22-én két napig volt meg.

Legjobb válasz: Csinálj egy tesztet az elsõ reggeli vizeletbõl, azzal nem veszítesz semmit és talán többet fogsz tudni.

Csinálj egy tesztet az elsõ reggeli vizeletbõl, azzal nem veszítesz semmit és talán többet fogsz tudni.
Teszt!:) Most már kimutatja tuti!Reméljük baba!:)
A kérdező hozzászólása: Az jelent vmit, ha fel vagyok puffadva, és nagyon fáj a derekam?

Késik a mensim, a hasam egy lufi, mellem érzékeny. terhes vagyok?

már egy hete nem jött meg,de a mensim elött volt hányingrem egyszer,pár oráig tartot azota semmi hányinger.de a mellem nagyon érzékeny,meg a hasam is olyan mintha már baba volna, mint egy lufi.meg ma épp elsirtam magam mikor egy pár honapos kisbabának lötték a fülét annyira sajnáltam eddig még sose volt ilyen.már néztem pár tesztet de negativ.szerintetek?

Legjobb válasz: Szia!Szerintem várj még egy pár napot és csinálj újra egy tesztet és ha ismételten negatív, keress fel egy nõgyógyász szakorvost! Ha babát szeretnél szorítok!

Szia!Szerintem várj még egy pár napot és csinálj újra egy tesztet és ha ismételten negatív, keress fel egy nõgyógyász szakorvost! Ha babát szeretnél szorítok!
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem hasonló tüneteim voltak, majd a mensi 5-6 nap késéssel, de megjött. A teszt is negatív lett a késést követõ 2. napon, csinálj egy tesztet, de drukkolok!
Ha még késik pár napot, próbálj új tesztet. Utána orvos. Drukkolok!
hát ez érdekes. ... A hasadon még nem nagyon lehetne látni, ha terhes vagy. .... Csak azért mert elsírtad magad, mert szadiztak egy gyereket, még nem jelent semmit. :) )) És ha neg. a teszt. ..... Hát. .... Várj pár napot, aztán csinálj még vagy menj dokihoz! Végülis ki tudja???

Egy hete késik a mensim, csináltam tesztet halványan a második csík megjelent, most ismét teszteltem és negatív lett. A mellem megduzzadt és nagyon érzékeny. Nagyon szeretnénk babát, most talán összejött?

Legjobb válasz: Szia! Várj pár napot és tesztelj újra.Ha nem lesz csík valoszínû baba se.Én csak a saját tapasztalatomat tudom írni,mert nálam is így volt és sajna nincs baba:)

Szia! Várj pár napot és tesztelj újra.Ha nem lesz csík valoszínû baba se.Én csak a saját tapasztalatomat tudom írni, mert nálam is így volt és sajna nincs baba:)
Szia! De jó neked:) !Lehet szerintem még baba! Nekem is 3at késett de sajnos ma +jött:(!SZurkolok nekde!
Miért nem csinálsz tesztet? Már nyugodtan lehetne. Szorítok, írd meg az eredményt!
A kérdező hozzászólása: ma teszteltem terhes vagyok!!!!!!
Gratulálok:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!