Találatok a következő kifejezésre: Érzékenyek a Lehet a terhesség jele (12 db)

A bimbó körül fáj a mellem, és nagyon érzékeny. Ez lehet a terhesség jele? ( csak akkor fáj ha hozzá érek)

10 nap múlva kellene csak megjönnie a menstruációmnak, szóval az nem lehet az oka. Terhesség lehet? Mell növése akár? 16 vagyok. Kérlek titeket, hanyagoljátok a negatív kommenteket.

Legjobb válasz: Igen, terhesség és/vagy nüvekedés is lehet.

Igen, terhesség és/vagy nüvekedés is lehet.

Ma kezdett el rettentő módón érzékeny lenni a mellbimbóm és néha fáj is. kicsit sürübben megyek wc-re is. Ez lehet a terhesség jele?

Legjobb válasz: Attól is függ,hogy mikor volt meg az utolsó mensid,mert hisz lehet peteérés,s olyankor nekem mostanában nagyon érzékeny a mellem.A gyakori wc-re járás még korai lenne!Majd 5 hónapos terhesség környékén!1 hó.s kislány édesanyja.

Attól is függ, hogy mikor volt meg az utolsó mensid, mert hisz lehet peteérés, s olyankor nekem mostanában nagyon érzékeny a mellem.A gyakori wc-re járás még korai lenne!Majd 5 hónapos terhesség környékén!1 hó.s kislány édesanyja.
Szia!Lehetséges nekem is így kezdõdött. Csinálj egy tesztet, vagy menj el dokihoz. Én nem csináltam tesztet, amikor már késett 5 napja elmentem a dokihoz.17 hetes kismama.
A sok pisilés igenis lehet a terhesség jele, szerintem ha késik a mensid, csinálj tesztet!Szoritok!:)
Nálam pont így kezdõdött, mensi elõtti szokásos tüneteim voltak, de az volt a különbség, hogy érzékeny lett a mellbimbóm, pedig korábban ez sose volt.Ez bizony simán lehet a terhesség jele.Ha késik, tesztelj!Drukkolok!

Az érzékeny mell és a fájó has csak a terhesség jele lehet?

Menstruációm időben megjött, sőt 2-szer volt 1 hónapban, múlthéten volt vége, de most mégis kicsit olyan érzésem van mintha "meg akarna jönni", a hasam is úgy fáj és rettegek attól, hogy mi van ha mégis... :S Hasznos válaszokat várok, kioktatást nem kérek!

Legjobb válasz: nem feltétlenül a terhesség jele, de az sem egészséges, hogy egy hónapban kétszer is megjött.szerintem fordulj nõgyógyászhoz, hogy megtudd mi lehet a baj.

nem feltétlenül a terhesség jele, de az sem egészséges, hogy egy hónapban kétszer is megjött.szerintem fordulj nõgyógyászhoz, hogy megtudd mi lehet a baj.

Szeretnénk babát! Pénteken és szombaton volt pozitív az ovuteszt. Dolgoztunk is az ügyön rendesen. Szombat óta olyan érzékeny a mellem és a mellbimbóm, hogy alig tudok hozzáérni. Lehet ez már a terhesség jele? Azóta sem múlik.

Legjobb válasz: Ilyen korán még nem lehet semmilyen tünet, amibõl terhességre lehetne gondolni. Légy türelmes , és 2 hét múlva kiderül. Ha dolgoztatok is az ügyön, még be sem ágyazodhatott, ezért nem is vagytok még összeköttetésben egymással.

Ilyen korán még nem lehet semmilyen tünet, amibõl terhességre lehetne gondolni. Légy türelmes , és 2 hét múlva kiderül. Ha dolgoztatok is az ügyön, még be sem ágyazodhatott, ezért nem is vagytok még összeköttetésben egymással.
A kérdező hozzászólása: Olvastam már ilyen korai tüneteket másnál is aki babás volt.Állítólag ilyenkor már dolgozik a méh a befogadására és azért feszülhet ilyen korán.

Az utolsó mensim 2 napig volt, és előtte meg utána barnás váladék. Most pedig nagyon erős a folyásom és viszket. A melleim érzékenyek. A következő mensimnek jövő hét vége fele kell megjönnie. Lehet ez terhesség jele?

Legjobb válasz: Mivel a mensidig még szinte 2 hét van, ez azt jelenti, hogy most vagy félidõben, tehát kizáért, hogy ilyenkor már terhességi tüneteid lennének, inkább peteérésre tippelek. A viszketõ érzés egyébként gombás fertõzésre utal, erre jobb odafigyelni. Ha úgy gondolod, hogy esetleg már az elõzõ ciklusban teherbe eshettél, akkor pedig tesztelj vagy keresd fel a dokidat, aki tutit tud mondani ezzel kapcsolatban. Sok sikert!

Mivel a mensidig még szinte 2 hét van, ez azt jelenti, hogy most vagy félidõben, tehát kizáért, hogy ilyenkor már terhességi tüneteid lennének, inkább peteérésre tippelek. A viszketõ érzés egyébként gombás fertõzésre utal, erre jobb odafigyelni. Ha úgy gondolod, hogy esetleg már az elõzõ ciklusban teherbe eshettél, akkor pedig tesztelj vagy keresd fel a dokidat, aki tutit tud mondani ezzel kapcsolatban. Sok sikert!

500-as volt a fehérjeszintem, hangulatom ingadozik, érzékeny a hasam alja, többet eszek. Lehet ez a terhesség jele?

Van egy olyan érzésem hogy terhes vagyok. mostanába nem védekezünk. Mekkora az esélye hogy teherbe estem ha ilyen tüneteim vannak?

Legjobb válasz: Nem irtad hogy menstruálsz e rendesen és ha nem mióta? A fehérje nem tudom mi,én csak fehérvérsejt emelkedésrõl tudok,ami akkor emelkedett ha valamilyen gyulladás ment végbe a szervezetben.Passz,ha az orvos sem tudja!Viszont ha tényleg terhességre gyanakszol,bizonyosodj meg róla minél elõbb,mert gyógyszereket szedsz,ami kárt tehet a magzatban!Konzultálj a nõgyógyászoddal!

Nem irtad hogy menstruálsz e rendesen és ha nem mióta? A fehérje nem tudom mi, én csak fehérvérsejt emelkedésrõl tudok, ami akkor emelkedett ha valamilyen gyulladás ment végbe a szervezetben.Passz, ha az orvos sem tudja!Viszont ha tényleg terhességre gyanakszol, bizonyosodj meg róla minél elõbb, mert gyógyszereket szedsz, ami kárt tehet a magzatban!Konzultálj a nõgyógyászoddal!

Érzékenyek a kisajkaim. Lehet a terhesség jele?

Legjobb válasz: Ezt így nagyon nehéz megállapítani, a kisajki érzékenység bármitõl lehet (felfázás, kidörzsölés..stb.) Sajnos nagyon keveset írtál ahhoz, hogy érdemi választ tudjak adni.

Ezt így nagyon nehéz megállapítani, a kisajki érzékenység bármitõl lehet (felfázás, kidörzsölés..stb.) Sajnos nagyon keveset írtál ahhoz, hogy érdemi választ tudjak adni.
Ha csak ennyi tüneted van, kicsi az esély, de miért ne? Csinálj tesztet! Drukkolok, bármit is szeretnél!
Nekem nagyon fájnak a melleim. Én is akkorra nem várom. Mikor tesztelsz ?
Én is pont 24-re nem várom.Sajnos tünetem egy szál sem a melleim is csak épp egy picit fájnak. Remélem összejön, mert ha nem jön a HSG amitõl nagyon félek.De ahogyan irtad iszonyatosan nehéz várni :-(
Na mi lett az eredmény? Nálam még semmi!

Ha érzékeny a mellbimbóm, az lehet a terhesség jele, vagy csak a menszeszé?

Ha érzékeny a bimbóm, ami eddig nem volt, de csak a bimbóm, illetve néha olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni. Az orvoshoz csak jöv? héten kell mennem, egy hete nem mutatott semmit az ultrahang csak a méhem volt gyanús. Viszont júli.15-e óta nem jött meg a teszt negatív. Lehet ez a terhesség tünete is? Kicsit furcsán fogalmaztam de ti biztos értitek.

Legjobb válasz: Lehet. Nekem is ez volt a tünet, hogy feszült a mellem, és olyan érzésem volt, mintha meg akarna jönni. Az, hogy a teszt negatív még semmit se jelent, attól lehetsz terehs. Ha jövõhéten mész orvoshoz, akkor valószínûleg ki fog derülni, hogy mi a helyzet. Addig meg ne aggódj.

Lehet. Nekem is ez volt a tünet, hogy feszült a mellem, és olyan érzésem volt, mintha meg akarna jönni. Az, hogy a teszt negatív még semmit se jelent, attól lehetsz terehs. Ha jövõhéten mész orvoshoz, akkor valószínûleg ki fog derülni, hogy mi a helyzet. Addig meg ne aggódj.
Lehet a terhesség tünete is, de csak erre nem lehet alapozni. Amennyiben pár napon belül sem jön meg és a panaszaid fennállnak, úgy keress meg egy nõgyógyászt. Az esetleges biztos rossz is jobb a bizonytalannál.

Ha nem a mellbimbómnál érzékeny hanem oldalt a hónaljam felé lehet a terhesség jele?

Holnap utánra nem várom, pár napja reggel és este is lefekvésnél hényingerem van és néha nap közben is. A ciklusom 20.napján olyan er?sen begörcsöltem,hogy alig bírtam lépni. Olyan volt mintha a köldökömt?l lefelé le akartak volna szakítani,de oldalt nem fájt. Ez aznap párszor megismétl?dött,aztán másnap már csak néha szurt. Utána fehéres testápolós folyásom volt 2 napig,azóta meg fehéres átlátszó folyásom van,de nem olyan er?sen. A melleim tegnap óta érzékenyek ,mellvizsgálaton voltam 2 hónapja és csomó sincs. Lehet,hogy baba? Tesztelni csak vasárnap akarok,hogy ha összejött a baba akkor tuti kimutassa.

Legjobb válasz: Szia! Drukkolni tudunk, egyértelmûen biztosat kijelenteni nem.

Szia! Drukkolni tudunk, egyértelmûen biztosat kijelenteni nem.
A kérdező hozzászólása: Szia! Még csak két hónapja nem szedek gyógyszert, és azóta ugy gondoljuk, hogy jön a pici mikor akar, azaz nem vetünk be semmi praktikát, csak ugyanugy együtt vagyunk mint elötte:) (5 éve együtt vagyunk) A párom azt mondja, hogy nem kell eröltetni, de örülne ha jönne a kicsi. Õ ezt szeretné a sorsra bízni és kezdem belátni, hogy igaza van. Csak mindig azt hittem, hogy amint nem szedek gyógyszert jönni fog a baba, és most félek, hogy miért nem jön:(
A kérdező hozzászólása: Sajnos tegnap délután megjött:( De most elhatároztam, hogy próbálok nem "foglalkozni" a dologgal, majd jöna baba ha akar:)
Én meg azt mondom, még ne keseredj el! Nem jött meg, tesztelni még mindig tudsz! :-) További tájékoztatást is várok! Szia!
A kérdező hozzászólása: Szia! Ma vagyok a 29.napban es meg nem jott meg, pedig mindig meg szokott a 28.napon legkesobb:) Viszont tegnap es egnapelott olyan erosen gorcsolt a hasam mint mensikor szokott es sokszor azt ereztem, hogz na most megjott es `el is aztam` de aztan semmi, meg csak egy kicsi se:) Ma mar nem gorcsol a hasam es remelem meg se jon, de ha igy lesz a tesztel varok meg par napot. Az normalis ha mindez mellett a nap folyaman hol szorulason van, hol megy a hasam es fel vagyok puffadva valamint 5 percenkent pisilni jarok?
A kérdező hozzászólása: :) Mindenképp megírom, de Te is írj ha van változás! Nektek is sok sikert!
Teljesen igazad van. Jó volt Veled "beszélgetni". De azért ha lesz valami változás, majd írd már meg :-) Remélem, minél hamarabb kapom a választ! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi:) Nektek meg kitartás! Tudom, hogy nálunk ez a két hónap még semmi. Anyukám szokta azt mondani, hogy nem azon kell agyalni, hogy na most össszejön-e a baba, hanem legalább 2 naponta együtt lenni, és egymással foglalkozni, az helyett, hogy azt érezné bármelyik fél is, hogy neki "most gyereket kell összehoznia". És lehet benne valami, mert nagymamáink azt se tudták, hogy mikor van peteérés meg mi az a hõgörbe és mégis jöttek a babák sorban:) Én most megint elkezdek tornázni meg minden ilyesmi(eddig nem mertem, nehogy ha összejött a baba, akkor baja legyen) Ha jól érzem magam a bõrömben akkor lehet, hogy hamarabb jön a baba, mintha folyton az járna a fejemben, hogy mikor jön.
Szia! Mi már sajnos több, mint egy éve próbálkozunk, úgyhogy Nektek még semmi ok az aggodalomra! A 2 hónap még nagyon kevés idõ. (Mondjuk, ha babát szeretne az ember, akkor soknak is tûnhet) Ne keseredj el, biztos minden OK, és jönni fog a baba!!!
Szia! Már nekem is voltak ilyen tüneteim, és sajna megjött. Sõt, a nemvárt elõtt is mindig oldalt kezd el fájni. De reméljük, hogy neked nem fog megjönni! Szorítok! Majd írj, hogy mi lett!!!
Szia! Nagyon sajnálom! Tudom, mit érzel. Hihetetlen, a szervezetünk hogy át tud verni minket. Egyébként mióta bróbálkoztok?
A kérdező hozzászólása: Köszi! Ma vagyok a 27.napban, ugyhogy nem bírtam ki és reggel teszteltem, de - lett, abban bízom, hogy korán csináltam tesztet. Ha nem jön meg a hétvégén akkor jövõhéten megint megnézem(igaz ezt a tesztet is akkora szántam, de reggel nem tudtam megálni). Majd megírom, hogy mi a fejlemény:)
Biztos hamar teszteltél! Majd írj, hogy mi lett!
A kérdező hozzászólása: Szia! Ma már 5 napja késik, teszteltem ma reggel , de negatív lett:( Nem tudom, hogy most mi a helyzet, de nagyon csalódott vagyok:(
Szia! A 2. és a 4. vagyok. A tüneteidre én nem tudok okosat válaszolni, mert még nem voltam ilyen helyzetben, sajnos. Pedig már egy éve próbálkozunk :-( Szorítok neked, hogy minden így maradjon, és tesztelj egy + ! Remélem, megírod, mi lett!!!!!!
Halihó! Ismét én. Történt azóta valami változás?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!