Találatok a következő kifejezésre: Érzékenyek a Lehet a (482 db)

A kérdező hozzászólása: Vagy valaki leírná, hogy milyen kormány beállítással játszik?
Ha iskolába jár, lehet, hogy ott nem szeret! Lehet, hogy nem jön ki túl jól az osztálytársaival.
A kérdező hozzászólása: mi is hasonlót gyanítunk, de nem mind semmi konkrétumot el arról, hogy mi miatt lehetne a gond.. :S

Lehet érzékeny a szem a kontaktlencsére egy idő után?

Kb 8 éve van kontaktlencsém és kb 1 éve kezd?dött vagy nem is tudom mikor hogy beteszem a lencsét és kb 2-3 óra után már olyan érzésem van mintha 12 órája bent lenne. De van hogy beteszem és azonnal olyan érzésem van mintha sokat hordtam volna. Lehet hogy a kontaktlencse folyadékra lett allergiás a szemem? Vagy kéne tartanom 1 hosszabb szünetet?

Legjobb válasz: -vagy túlhordod,(gondolok itt: lejárat után is beteszed vagy a napi ajánlott idõn túl hordod ) -vagy a szemed szárad ki nagyon ( lehet kapni cseppentõt) -vagy elszoktál tõle, egy ideig nem hordtad és vissza kell szoknod. Érdemes lehet szemésszel konzultálni, mert még az is lehet, hogy van valami baja a szemednek, valami enyhe probléma.

-vagy túlhordod, (gondolok itt: lejárat után is beteszed vagy a napi ajánlott idõn túl hordod ) -vagy a szemed szárad ki nagyon ( lehet kapni cseppentõt) -vagy elszoktál tõle, egy ideig nem hordtad és vissza kell szoknod. Érdemes lehet szemésszel konzultálni, mert még az is lehet, hogy van valami baja a szemednek, valami enyhe probléma.
lehet egy másik fajta lencse is megoldaná a problémát
A kérdező hozzászólása: Kipróbáltam 2 másik lencsét. Az egyik éjjel-nappalos volt. De annál is éreztem a dolgot! :S A szemészem azt mondta hogy lehet kéne fél év szünet és közben szemcseppezni kéne. De én meg ezt csak tényleg akkor akarom ha szükséges! :S

A bimbó körül fáj a mellem, és nagyon érzékeny. Ez lehet a terhesség jele? ( csak akkor fáj ha hozzá érek)

10 nap múlva kellene csak megjönnie a menstruációmnak, szóval az nem lehet az oka. Terhesség lehet? Mell növése akár? 16 vagyok. Kérlek titeket, hanyagoljátok a negatív kommenteket.

Legjobb válasz: Igen, terhesség és/vagy nüvekedés is lehet.

Igen, terhesség és/vagy nüvekedés is lehet.
elõször tanulj meg írni!
sokat verted
igen valószínû h a sok veréstõl izomlázat kapott a farkad.

Mert erzekeny a fog a hidegre? Es mit lehet tenni ellene

Legjobb válasz: azt nem tudom pontosan miert, de vegyel sensodyne fogkremet, az megszunteti. ha nem szunteti, akkor azert mert lyukas csak te nem latod.

azt nem tudom pontosan miert, de vegyel sensodyne fogkremet, az megszunteti. ha nem szunteti, akkor azert mert lyukas csak te nem latod.
Mert lyukas. A fogorvos majd elmeséli.

Mitől lehet nagyon érzékeny a mellem a ciklus 18-19. napján? 17. napon pedig alhasi fájdalmam volt és egy kis petefészek szurkám.

Dec. 10-én volt a mensim első napja és 18-án szexeltünk védekezés nélkül. Vélemények?

Legjobb válasz: hat ha 6 napos a mensid akkor a 2. napon voltal.... akkor elvileg nagyon keves az eselye,de ugye kizarni sosem lehet

hat ha 6 napos a mensid akkor a 2. napon voltal.... akkor elvileg nagyon keves az eselye, de ugye kizarni sosem lehet
A kérdező hozzászólása: A ciklust a mensi elsõ napjától kell számolni! Légyszi, olyanok írjanak, akik értenek is hozzá valami!
Édeske...akkor most olvasd végig újra és utána szólj le! December 10.-én jött meg és elvileg mensi alatt nincs peteérés(van kivétel de ritka)! Azt mondják hogy mensi elõtt és után 2 nappal nem, legalábbis nagyon nagyon kicsi az esélye a terhességnek mivel peteérésed félidõben van ami 14-18 nap! Az hogy akkor 18.a volt az nem azt jelenti hogy félidõben vagy?Vili? TEHÁT Ha 6 napos a mensid akkor utána 2 nappal még biztos nem ért petéd KIVÉVE ha neked nem középidõben van! Remélem így világos.... De hogy ne én legyek a hülye: http://www.babasmamas.hu/kalk.php Kicsit fogékony, esély lányra:2011.12.21. Közepesen fogékony, esély fiúra:2011.12.22. Nagyon fogékony, esély fiúra:2011.12.23. Ovuláció:2011.12.24. Elsõ terhességi teszt:2012.01.03. Következõ menstruációs ciklus:2012.01.07. vagy még itt eltudod magad szórakoztatni: http://www.google.hu/#sclient=psy-ab&hl=hu&source=hp&q=ovul%..
Egy kicsit értelmetlenül fogalmaztál!De valahogy kibogarászom. Ha december 18- án voltatok együtt az még nagyon hamar lenne a peteéréshez mert az a ciklusod 8 napja(igaz?), mert szinte akkor még csak éred a petécskéd :) ha 18 és 19 én érezted a hasi fájdallmat na akkor lehetett a ovud nem a ciklusod 8 napján.remélem jól értelmeztem és számodra megfelelõ a válasz sok drukk én 7 napmulva nem várom:)
Peteérés, legyetek ma is együtt!

Ha erzekeny a fog a hidegre az mitől lehet?

Legjobb válasz: Szuvasodás, zománcgyengeség.

Szuvasodás, zománcgyengeség.
elõzõnek igaza van. elmész fogorvoshoz, és leecseteli neked. :)

Miért érzékenyek a fogaim a savra? És mit lehet tenni ez ellen?

Amikor bizonyos gyümölcsöket, csokoládét, vagy savanyú cukrot eszek, a leghátsó fogaim, vagy fogíneim mind a négy oldalon fájnak amikor velük harapok. Onnan gondolom, hogy a savra érzékeny, mert a savanyú cukornál van ez a fájdalom a legjobban. És a fájdalom el?jön reggel is, amikor a reggeli kiflit vagy zsemlét eszem. Ez a probléma már fenn áll vagy 10-15 éve, voltam fogorvosnál, és ? nem talált semmit. Miért van ez? És mit lehet ez ellen tenni?

Legjobb válasz: elmex sensitiv, paradontax, sensodyne

elmex sensitiv, paradontax, sensodyne
kamilla krém, vagy testápoló száraz bõrre, körömvirág balzsam ami nagyon jó még én nem radíroznám
Radírozni azért kell, hogy tisztuljon a bõr.A körömvirágkrém túl zsíros így csak több lesz!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!