Találatok a következő kifejezésre: Érzékeny a a 16 (10 db)

fitymaszûkület > doki > körülmetélés > örömbodogság
Tisztelt kolléga el kell menni orvoshoz, Jó esetbe hozzá se nyulnak csak megnézik... pár perc az egész... nem ciki , meg nehogymár azért ne bird meg b.ni a barátnõd , mert félsz orvoshoz menni és meggyogyulni...
A kérdező hozzászólása: szombaton megkísérlem még egyszer, de félek, egy mert nagyon fájt(érzékeny fitymám miatt) 2 mert a barátnõm meg mit gondol már rólam...:( azt sem bírom elviselni ha már a fitymámhoz nyúlok.
Kedves lány, úgy vélem te saját tapasztalatodból írtad, hogy a srácnak nincs fitymaszûkülete. Ha neked nem volt, akkor neki sincs. Ez érthetõ lenne, csak épp bazz te lány vagy, a lábad között lyuk van nem pöcök. Öreg, komámnak is ez volt. Szárazon azért nem tudod hátrahúzni, mert fáj, mint a k u r v a élet. Ha benedvesíted, akkor jobban csúszik, kevésbé fáj, ezért hátrahúzod. Nem pont jó hasonlat, de azért leírom. Szûk lyukból is könnyebben kihúzod a bevazelinozott kezed, mint a szárazat. Nem azt írtam, hogy nem lehet, hanem hogy szerintem nincs. Tanuld meg értelmezni az olvasott szöveget. Egyébként nem saját tapasztalat. A harmadik mondatodra meg annyit, hogy köszönöm nagyon is jól tudom hogy mi van ott, illetve a férfiaknak mi van. Elhiszem, hogy fáj, de mivel azt írta a kérdezõ, hogy ha benyálazza teljesen hátra tudja húzni, akkor nem valószínû, hogy fitymaszûkûlete van, de nincs kizárva. http://www.50plusz.hu/services/betegseglexikon/view/Fitymasz.. Esetleg elolvashatod ezt a cikket. Akkor megérted miért írtam. De tudod mit, gondolj amit akrsz. A kérdezõ pedig majd eldönti, hogy mit csinál és mit nem. Minden jót! 19L
Kedves lány, úgy vélem te saját tapasztalatodból írtad, hogy a srácnak nincs fitymaszûkülete. Ha neked nem volt, akkor neki sincs. Ez érthetõ lenne, csak épp bazz te lány vagy, a lábad között lyuk van nem pöcök. Öreg, komámnak is ez volt. Szárazon azért nem tudod hátrahúzni, mert fáj, mint a k u r v a élet. Ha benedvesíted, akkor jobban csúszik, kevésbé fáj, ezért hátrahúzod. Nem pont jó hasonlat, de azért leírom. Szûk lyukból is könnyebben kihúzod a bevazelinozott kezed, mint a szárazat.
Szia! Bocs, hogy lányként írok. Szerintem nincs fitymaszûkületed ugyanis nagy valószínûséggel akkor sem tudnád teljesen hátrahúzni, ha benyálazod. Nyugodtan legyél együtt a barátnõddel. Hosszú elõjáték, akár õ is benyálazhatja neked, vagy vegyetek valami síkosítót, illetve ha óvszert használtok akkor az alapból olyan ugye. Amúgy nem azt akartam mondani azzal, hogy a lány is benyálazhatja, hogy a szájával kényeztessen, de ha azt szeretnétek akkor az már a ti dolgotok. 19L
A kérdező hozzászólása: milyen orvoshoz, édesanyámnak elmondjam?
Én a helyedben elmennék orvoshoz!Lehet bõrbetegséged van...
A kérdező hozzászólása: most épp egy kapcsolatom van és most akartam vele lefeküdni egy ideig próbáltam magamban vissza fojtottam de a végén már nem ment, azt hittem, hogy túl száraz volt, de akkor nem benne van a hiba, hanem bennem
idõpontot kérsz, bemész, nyissz, kész 2 hétig fáj, elmúlik, mehetsz csajozni :)
A kérdező hozzászólása: körülbelül mennyi idõ alatt lehet ezt lebonyolítani?
Úgy-úgy.
csaj: A szövegértésemmel semmi baj, de úgy tûnik, hogy a szarkazmust kevésbé tudod érzékelni, mint Sheldon.

16 éves fiú vagyok nagyon érzékeny a makkom! Nemi életet nem élek! Normális ez? Mit tegyek hogy ne legyen érzékeny?

Legjobb válasz: Normális, és semmit nem tudsz tenni :( Majd elmúlik sztem de kicsit mindig is érzékeny lesz!

Normális, és semmit nem tudsz tenni :( Majd elmúlik sztem de kicsit mindig is érzékeny lesz!
A kérdező hozzászólása: értem köszi a normális választ!!!
Ez teljesen normális, így kell lennie, hiszen a makk a legérzékenyebb testrésze minden pasinak. Ne tegyél ellene semmit.

Érzékenynek számít a lányom? 16 hónapos, ha rászólunk, iszonyatosan meg tud sértődni, sírni kezd, már akkor is, ha csak picit megemeljük a hangunkat, és hát időnként muszáj.

Amúgy abszolút barátságos, közvetlen, vidám csajszi.

Legjobb válasz: A nõvérem kisfia ugyanez! Már nagyon pici korában is, ha csak annyit mondott neki valaki, hogy NEM!, sírt. Most, 2,5éves, és nem nagyon változott. És még ha nem is emelt hangon, hanem finoman, kedvesen mondunk neki valamit, esetleg csak iszonyatosan zavaba jön, már megtelnek a szemei könnyel.. Olyan kis szánalmas ilyenkor. Úgy látszik, nekik ez az érzékeny pontjuk:-)

A nõvérem kisfia ugyanez! Már nagyon pici korában is, ha csak annyit mondott neki valaki, hogy NEM!, sírt. Most, 2, 5éves, és nem nagyon változott. És még ha nem is emelt hangon, hanem finoman, kedvesen mondunk neki valamit, esetleg csak iszonyatosan zavaba jön, már megtelnek a szemei könnyel.. Olyan kis szánalmas ilyenkor. Úgy látszik, nekik ez az érzékeny pontjuk:-)

16 éves lánynál, fordulhat elõ olyan, hogy érzékeny a mellbimbója, de nem a menstruáció megjövetelének a jele, hanem csupán csak fejlõdik a cici? : )

Nekem általában 10 nappal kezd el fájni a mellbimbóm mielõtt megjön, de most nem jött meg. Nem lehet, hogy csak fejlõdött? Még nem állt be

Legjobb válasz: Persze, hogy nõhet még a melled. Ezért lehet érzékeny.

Persze, hogy nõhet még a melled. Ezért lehet érzékeny.
Tudom, hogy itt okkal ok nélkül azok a válaszok, hogy terhes vagy, de felmerült bennem. Ha élsz nemi életet, azért ezt se zárd ki. Ha most nem jött meg, és a cicid is fáj, akkor egy tesztet vegyél.
A kérdező hozzászólása: szûz vagyok:)

Januárban voltam urulógusnál és azt mondta hogy nincs semmi gond de amióta ott voltam nagyon érzékeny a bal herém és néha enyhén fáj vagy csak érzem de nem érzek benne csomót eleinte hererákra gyanakodtam de nem tom mit gondoljak 16 éves vagyok?

Legjobb válasz: Ha január óta fennáll ez az állapot, ami ugye majdnem egy éve már, akkor érdemes lenne mégegyszer megnézetni magad az urológián. Ha ennyi idõ alatt se múlt el az érzékenység, akkor lehet egy makacs gyulladás a háttérben. Mivel nõ vagyok, annyira nem értek hozzá, de az én nagyobb fiamnak is voltak ilyen panaszai. Elmentünk az urológiára, ahol kiderült, hogy a bal heréjében összecsavarodtak azok a kis vezetékek, amik az ondót vezetik. Az orvos ügyesen kimaszírozta/eligazította neki, azóta sincs semmi gondja. Akkor azt tanácsolta az urológus, hogy amikor örömet szerzel magadnak, akkor mindig engedd ki az anyagot, mert ha bent marad, az okozhat ilyen megtekeredést. Jobbulást kívánok!

Ha január óta fennáll ez az állapot, ami ugye majdnem egy éve már, akkor érdemes lenne mégegyszer megnézetni magad az urológián. Ha ennyi idõ alatt se múlt el az érzékenység, akkor lehet egy makacs gyulladás a háttérben. Mivel nõ vagyok, annyira nem értek hozzá, de az én nagyobb fiamnak is voltak ilyen panaszai. Elmentünk az urológiára, ahol kiderült, hogy a bal heréjében összecsavarodtak azok a kis vezetékek, amik az ondót vezetik. Az orvos ügyesen kimaszírozta/eligazította neki, azóta sincs semmi gondja. Akkor azt tanácsolta az urológus, hogy amikor örömet szerzel magadnak, akkor mindig engedd ki az anyagot, mert ha bent marad, az okozhat ilyen megtekeredést. Jobbulást kívánok!
Ne gondolj a legrosszabbra. Inkább menj vissza az orvoshoz és mondd el neki a félelemeidet.

Érzékeny a mellbimbóm, a 16. napban vagyok. Terhes lehetek?

A bal oldali petefészkem fájdogál, és nagyon érzékenyek a mellbimbóim. Egy hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót. Szerintetek?

Legjobb válasz: Ha terhes is lennél, a tüneteid még nem jelentkeznének.Még csak most volt a peteérésed, ha össze is jött, azt még nem éreznéd.Más miatt van ez a tüneted.

Ha terhes is lennél, a tüneteid még nem jelentkeznének.Még csak most volt a peteérésed, ha össze is jött, azt még nem éreznéd.Más miatt van ez a tüneted.

Ha a clearblue teszt annyira érzékeny esélyes-e hogy pozitívat mutasson megalapozatlanul? 6 nap mulva szeretnék tesztelni (ez az aktus utáni 16. nap lesz, akkor már lehet nem? )

nem tudom milyen tesztet vegyek félek hogy egy szuperérzékeny pozitívat mutat és most kezd?dik majd a vizsgaid?szakom nem akarok idegeskedni.az aktus után hány nappal lehet tesztet csinálni?hallottam már 10-12 napról és kövi mensi idejér?l is.

Legjobb válasz: Kétszer tesztelj, és akkor tuti lesz az eredmény.

Kétszer tesztelj, és akkor tuti lesz az eredmény.
Jobb ha tudod, hibas pozitiv teszt nincs! csak hibas negativ! ha egyszer pozitiv akkor szinte ketseget kizaroan terhes vagy!
A kérdező hozzászólása: de még nem lett pozitív.
De ezt a kérdést sem ide kellett volna kiírni. Hihetetlen. A normálisabbjának (már a tesztnek) kell úgy 10-12 nap, ahogy írtad.
16. napon nyugodtan tesztelhetsz, nekem már a 13. napon pozitív lett. Aktus után számítva.
ha erõs az ovuteszted, akkor csinálj egy hcg-t. Már halványan mutatná.
A kérdező hozzászólása: Gabriel
Gratulálok!!! Milyen tesztet csináltál?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
gratuuuuuu
A kérdező hozzászólása: Pozíííííí!!!!!! Nem hiszem el csajok!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a biztatást! Aranyosak vagytok! Kb 6 hónapja próbálkozunk!Remélem sikerült!!Pusszi
Próbálj ki reggel egy hcg tesztet, nincs kizárva, hogy sikerült!
Remelem sikerult neked.drukkolok.szerintem tesztelj puszi
Lehet, hogy baba, de inkább tesztelj terhesteszttel, az a biztos. Drukk.
Gratulálok! :)

Kalkulátor szerint 15én volt peteérésem 15én 36.3, majd 16 án felugrot 36.6ra 17 leset megint 36.3ra és ma felugrott 36.8ra a hőm, derekam is fáj, mellem is érzékeny, és most akkor volt már peteérésem vagy ma van?

hasma is szur egy kicsit, tojásfehér folyásom volt ma meg ragados

Legjobb válasz: Ha 4 min. napig fönn is marad akkor volt tüszõrepedésed. A mai esedékesebb a nagyobb ugrás miatt.

Ha 4 min. napig fönn is marad akkor volt tüszõrepedésed. A mai esedékesebb a nagyobb ugrás miatt.
akkor amarhaság folyton számolgatni, meg mérni, minek?? szex minden másnap és összejön az a gyerek
Persze! Aki gyereket akar , , csinálni, , az biztos nem számolgat, ha jól esik, ha nem szex mert így tuti lesz gyerek!! Jó és célra vezetõ megoldás, de szerintem túlzás! Azt tapasztaltam, és olvastam, hogy tüszõrepedés körül jobban megkívánjuk a férjünket. Mi ezt használtuk ki 3. hónapban babás lettem. Sok sikert nektek!

16 éves fiú vagyok és fitymaszűkület miatt szükségem lenne körülmetélésre (tisztában vagyok majdnem mindennel, már lassan 1 éve próbálom rászánni magam). A makkom mindig ilyen érzékeny marad?

Szóval akárhányszor a makkomhoz érek vagy valami hozzáér nagyon rossz érzés. Ez mennyi id? alatt múlik el, ha elmúlik?

Legjobb válasz: Ne aggódj, mondd el, és csináltasd meg mielõbb. Egyébként a szülõk a fürdetéskor észte szokták venni, kivéve az anyuka, ha még csak lány volt addig. Halogatni azért sem érdemes, mert altta bepanghat a váladék, a korlátolt tisztítási lehetõség miatt. Akkr aztán lesz nagy fájdalom, és egy darabig mûteni sem lehet.

Ne aggódj, mondd el, és csináltasd meg mielõbb. Egyébként a szülõk a fürdetéskor észte szokták venni, kivéve az anyuka, ha még csak lány volt addig. Halogatni azért sem érdemes, mert altta bepanghat a váladék, a korlátolt tisztítási lehetõség miatt. Akkr aztán lesz nagy fájdalom, és egy darabig mûteni sem lehet.
elsõ vagyok- egyébként _nagyon_ sok embernek van ilyen problémája, egyáltalán nem ritka jelenség!!
uhh nekem kicsit érzékeny a makkom ha hozzáérek, fõleg ha száraz, . De nekem már volt fitymaszõkületem de nem metéltek körül de meg mûtöttek:S.és teljesen hátra birom húzni nem fáj de a makk alatt gyûrû keletketik ez normális?15éves vok (bocsi hogy a te kérdésed alá írtam)
egy ilyen mûtéthez nemhogy nem vagy fiatal, de inkább kicsit túlkoros. sokaknak gyerekkorban végzik el, akinél jól láthat a szûkület. a szülõknek miért nehéz elmondani? ez olyan mint a mandulamûtét. sokszor egyébként nem vágnak túl nagyot, a szûkület méretétõl függõen. nekem több pasim volt, aki megcsináltatta, pár napos kellemetlenségrõl számoltak be, de addig kiír a doki, nem kell menned sehova, otthon gépezel, tévézel, stb:)
A kérdező hozzászólása: *makkom . elíródott.
A kérdező hozzászólása: csak merevedéskor van probléma gondolom azért nem vették észre gyerekkorban. Kicsit kellemetlen errõl beszélnem ezért vagyok bajban szülõknél. Legjobb barátom tudja csak és neki is szenvedés volt elmondani (mellesleg ugyanez a problémája)
A kérdező hozzászólása: ha gyûrõdik az normális. korulmeteles.hu -n vannak képek is a nem körülmetélt fitymáról
Körülmetéltetted ?
A kérdező hozzászólása: még 3 éve. fitymaféket vágtak csak

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!