Találatok a következő kifejezésre: Értékelik a éves (11 db)

Értékelik a 16-17 éves lányok a romantikát?

Legjobb válasz: Én is értékelem pedik még csak 17 leszek :)

Én is értékelem pedik még csak 17 leszek :)
Szerintem ez elsõsorban egyéniség, és nem életkor kérdése. Valaki eleve romantikusabb, érzelmesebb alkat, õ értékelni fogja 17 évesen ugyanúgy, mint egyszer majd 30 évesen. Inkább a kérdés talán az, hogy honnan lehet felismerni, ki melyik kategóriába tartozik... Mert ez nem könnyû. Lehet a legzárkózottabb, legfélénkebb lány is romantikus, legfeljebb nem mutatja ki az érzelmeit, mert bátortalan. Szóval, életkortól függetlenül, az érzelmes alkatok értékelik a romantikát - ki "ltványosan", ki kevésbé...
ritka de van amelyik igen manapság néhány lány nyálasnak találja de szerintem akadnak még kivételek :)
Van aki igen. Pl én. :)
igen.Van aki értékeli.
Ezt komolyan kérdezed? Menj vissza az oviba. Ui.: Olvasgass egy kicsit a nõk és férfiak közti különbségekrõl... szokták mondani, hogy a "nõk a fülükkel szeretnek, a férfiak a szemükkel" Persze ez nem minden esetben igaz, de a nõk sokkal inkább érzelmesebbek általába, mint a férfiak..
Az a lényeg, hogy amit teszel, vagy mondasz õszinte legyen!
én 18 vagyok de én nagyon szeretem a romantikát .. de lehet hogy 16-17 évesen máshogy gondoltam sokat számít azaz egy év
én is 23 éves vagyok, de én nem nevezem zenének még az ATB-t és társait sem.
Igen ezeket nyomják általában a tévében, de ezeknél sokkal jobb elõadók is vannak, akiknek nem készítik el videóként a zenéiket, és ezért kevésbé ismertek.
Hasonlóképpen vagyok én is. Vagyis nem hányok tõlük, csak unom, mert mind ugyanolyan. Trance a kedvenc mûfajom, ha a környezetemben bárkinek is mondom, azt se tudja, hogy mi az. Pedig sok gyönyörû zene van. Dash Berlin, Above & Beyond, Armin, BT, Cosmic Gate, Ferry Corsten, Shah stb... ATB pedig az, akinek minden albuma hihetetlen jó lett, a régiek és az újak is tetszenek :) Életem eddigi legjobb albuma, amit hallottam az a No Silence! Egyszerûen tökéletes! Chicane is sok jó zenét ad ki, a Giants szenzációs lett! Kai Tracid himnuszai pedig a mai napig jól szólnak :) Amúgy furcsa, hogy sok ismerõsömnek mutattam trancet, akik nem szeretik a tüctüc zenét, de amiket mutattam, bejöttek nekik. 1. hozzászóló: ATBtõl hány számot hallottál eddig? Vagy miért nem tetszik?
Nálam ATB a nyerõ. 23F
van ám jó a mai elektronikus zenében is, de nem sokan ismerik.

Mennyire értékelik a fiuk ha egy lány nem akarja elveszíteni 18 éves kora elött a szüzességét?

Mert van egy komoly kapcsolatom és folyton evvel jön h miért nem akarom mer szerinte teljesen mind1 ha ugyis tampont használok és az ugyis átszakitja a szüzhártyát de nemértimeg h nem erröl van szó 15/L

Legjobb válasz: Ez elszúrtad kislány. Ha tartani akarod magad 18 éves korodig, addig nem kéne pasiznod, mert a fiatal fiúk nem fognak várni, csak beléd vannak esve mint vak ló a gödörbe. Másképp nem. Szóval hanyagold a fiúkat.

Ez elszúrtad kislány. Ha tartani akarod magad 18 éves korodig, addig nem kéne pasiznod, mert a fiatal fiúk nem fognak várni, csak beléd vannak esve mint vak ló a gödörbe. Másképp nem. Szóval hanyagold a fiúkat.
Az egy dolog, hogy vágysz a szexre. Az meg egy másik, hogy oda mentális érettség is kell. Amúgy a fiúk könnyen vannak. Ha kilyukad a gumi nem nekik kell 5000 Ft-ért hormonbombát beszedni, nem nekik kell abortuszra menniük. És a szex élvezete. Ha nem jókor, és a megfelelõ emberrel történik meg a dolog, akkor a kövi kérdésed az lesz miért nem élvezed a szexet soha a barátoddal. De ezekre majd rájössz úgyis, pár éjszakát átsírsz, hogy frigid vagy stb. stb stb.
Lehet hogy csak a sex miatt van veled. Azért vigyázz vele. Sok pasi van, aki ezt értékeli egy lányban. Jobb 18 évesen és éretten, felkészülve, mint 14 évesen sggrészegen egy buliban kitudja kivel.
mivel csak 15 éves vagy ezért nem is kéne ezzel a témával foglalkoznod, a tamponos dolog meg egy marhaság, mert nem szakítja át a szûzhártyát. ha átszakítaná, akkor 13 éves korom óta nem lennék szûz.
Ha szeretne akkor megértene, de így inkább csak meg akar dönteni. Dobd. Elég fiatal vagy még ehhez.
Semennyire. Szerintem ez gáz, hogy korhoz köti a csaj a szexet.
Én nagyra értékelném és addig dugnék mással...
Amúgy mit kell ezen feldolgozni?Õ benyomja, te meg élvezed
Én még nem voltam egész 15, mindketten szüzek voltunk, nehéz volt, de miután belejöttünk, nagyon jó. Fiatal korom ellenenére fel voltam készülve, nagyon vártam. Nem régóta jártunk, és nem tudom, mennyire értékelte a szüzességem, éreztem, hogy nem csak azért van velem, hogy megdugjon...
8 hónap az nem idõ kislány..15 éves éretlen gyerek vagy..ne szexelj még, fõleg mert látszik abszolút nem vagy rá felkészülve és ez így normális, 14-15 évesen senki sem érett még a szexualitásra, még az sem aki büszkén hangoztatja hogy 13-15 évesen szexelt, azért mert a barátod akarja neked nem kell, ne pasizz és meg van oldva, ráadásul nem lehet túl értelmes ha azt hiszi attól szûz valaki, hogy átszakadt-e a szûz hártyája, a normális értelmes, fiúk, férfiak értékelik ah egy lány még szûz 17-21 évesen
A kérdező hozzászólása: pettingig minidg eljutottunk de tovább mindig én nem akarom
szerintem neked ezt még nem kéne erõltetni. persze van ai 8 hónapig csak a kézenfogást gyakorolja.
A kérdező hozzászólása: 17
mennyi idõs a párod?
15 éves vagy. A sexet azért nem javaslom elkezdeni, mert nagyon erõs kötõdést eredményez. Aminek a megszakadásával sok felnõtt sem tud mit kezdeni. Kell Neked olyan konfliktus 15 évesen a nyakadba, ami a felnõtteknek is teher? Legyetek kettesben, sétálgassatok, lesz még elég idõd ezzel foglalkozni! Ha már most elkezded, ez a következõ kapcsolatodban alap lesz, és mire a valódi érett felnõtt kapcsolatok korába lépsz, már teljesen kiégsz. Szerintem várjál még vele legalább 17 éves korodig.
ha egy fiú ezt nem érti meg és nem fogadja el, akkor nem szeret igazán, jobban jársz ha szakítasz vele csak azt csináld, amit TE tényeg szeretnél, mert különben megbánod késõbb a tampon meg nem szakítja el a szûzhártyát a szûzhártyán eleve van egy lyuk, különben hogyan távozna a menstruációs vér? ezen a lyukon a tampon ugye átfér, ha nem fér át, az rendellenes szûzhártya, és ha nagyon vastag, akkor lehet, hogy meg is kell mûteni
A kérdező hozzászólása: hát erröl beszélek h azér nem akarom mer félek h nem tudnám feldolgozni. és biztos hogy nem csak a sexmiatt van velem mer 8 hónap az azér nem semmi
A kérdező hozzászólása: biztos h nem csak amiatt mer 8 hónapja vagyunk együtt
A kérdező hozzászólása: de én is szeretném csak félek hogy nem tudnám 15 évesen feldolgozni ezt az egészet
Nagyon jó ha nem fekszik le fûvel-fával fiatalon, de ha van egy "rendes" barátja annak sztem azért egy idõ után oda lehetne adni magad, de ebben nyilván te döntesz!

1, 5-2 éves gyerekek mennyire "értékelik" a távirányítós autókat? Van esetleg olyan ami az ő korosztályuknak való?

Legjobb válasz: Ennyi idõsnek szerintem még nem való! Õ még csak tologálja a kisautókat.

Ennyi idõsnek szerintem még nem való! Õ még csak tologálja a kisautókat.
korai

A pasik mennyire értékelik azt, hogy idáig 2 pasival feküdtem le? 21 évesen

Legjobb válasz: Nekem 21 éves a barátnõm és én vagyok nála az elsõ. Ezt értékelem igazán. Persze mindenkinek más a fontos...

Engem ugyan nem érdekelne a párkapcsolati múltad ilyen szempontból. Ugyanúgy lehet szeretni egy 21 éves nõt akinek már volt kapcsolata mint akinek még nem volt, szerintem ez nem mérvadó.
Nekem 21 éves a barátnõm és én vagyok nála az elsõ. Ezt értékelem igazán. Persze mindenkinek más a fontos...
Engem az sem érdekel, hogy most éppen a fél város átment rajtad. Azt csinálsz amit akarsz -_-
Pont jó, nekem tetszene.
Én örülnék neki, értékelném, jobban megbíznék benned :)
A kérdező hozzászólása: miert is?Utolsó válaszadó
Én egy ilyen csajjal nem jönnék össze... Ennél az is jobb, ha egy városnyi pasival volt már valaki, de egyesével.
Le****** te dolgod, kár hogy ide jössz ilyesmit kérdezni ahelyett hogy magadtól ugy az életben foglalkoznál ezzel
Egyéne dugja.
teljesen mindegy
A kérdező hozzászólása: hm..nekem megfelelõ nem is akarok töbet amig nem komoly az ûgy:d
te ezt soknak vagy kevésnek tartod...csakhogy jobban értsem a kérdésed?
Egyszerre?! Ri.anc!
Nálam pozitív, legalább nem adtad oda magad minden jöttmentnek. 20/F

A mai nők, aki aranyos, meg normális, értekelik ha a pasi (21 éves) még szűz?

Legjobb válasz: en ertekelnem az biztos.a mai vilagban eleg ritka az ien,foleg ha 1 kicsit meg jol is nezel ki,sztem van meg aki ertekeli:)

én lány vagyok, és úgy gondolom hogy ha 30 évesen egy fiú/férfi szûz, az gond, de 21 évesen :) én ezt értékelem, biztos egy rendes fiú vagy :)
en ertekelnem az biztos.a mai vilagban eleg ritka az ien, foleg ha 1 kicsit meg jol is nezel ki, sztem van meg aki ertekeli:)
szerintem igen. én lány vagyok és szerintem ha eg férfi még érintetlen (akármennyi idõs) de ha idõsebb és még szûz és csak nekem adja oda magát az szerintem nagyon jo dolog
szerintem te még pont határeset vagy. mert szerintem a kamaszkor arra való, hogy kitapasztald milyen lesz késõbb egy igazi kapcsolat, mit kell olyankor csinálni, és húszonévesen meg már a kamaskorban kialakult dolgokat alkalmazni, vagy fejleszteni. szerintem ez olyan mintha egy kisbaba, csak 6évesen kezdene el járni. arra akartam klyukadni, hogy mindennek megvan a maga ideje. de, ha vígasztal akkor sokan nem így gondolják, és teljesen el vannak halva a szûz fiúktól.
Én lány vagyok, 21 éves. Engem aranyosnak, normálisnak, kedvesnek mondanak, de én nem tudnám értékelni, ha szûz pasim lenne. Tekintve, hogy nekem 21 évesen már gyerekem van. Nem lenézlek miatta, mert biztos van, aki értékeli, de én nem tudnék kapcsolatot elképzelni egy teljesen kezdõ fiúval. Én 15 éves korom óta élek nemi életet, nem vagyok egy ringyó, az elsõ párommal 3 évig voltunk együtt.
Most nem tudom, miért kell lepontozni, csak azért, mert nekem más a véleményem. Elnézést, de mostmár igencsak idegesít, hogy itt csak a SZÛZKURVÁK véleménye a mérvadó. Mondtam én bármi rosszat a kérdezõre??? Csak megmondtam neki, hogy nekem ez nem jönne be, mert azt szeretem, ha egy férfi tapasztalt. Akkor most mi is a baj a válaszommal? Olyan szerencsétlen kis hülyék vagytok ti...
Szerintem igen...Én 23 vagyok (lány), és én is értékelem, ha a fiú értékesnek tartja a szüzességem...Persze ez lányoknál kicsit más...Én örülnék egy szûz fiúnak, mert tudom, hogy ha eddig kibírta, akkor valószínûleg a jövõben sem kívánja gyakran cserélgetni a partnereit (nem csal meg).Persze azért jó dolog a tapasztalat...A lényeg, hogy attól, hogy nem szexelsz, legyél tájékozott, mit hogyan kell, ha arra kerül a sor, mert akkor sokkal magabiztosabb leszel...
egy bizonyos intelligencia szintet elért nõknél nem gáz, ha a pasi 21 éves korában még szûz. általában az IQ-lightosoknál probléma az ilyesmi. az ilyenekkel meg nem kell foglalkozni.
Igen értékelik!Fõleg ha szeretik is a srácot!ne parázz:)
Sok nõ szereti ha kezdõ a pasi így úgy gondolják maga urai tudnak lenni a szexben.Értékelik azt nem tudom.Én 18éves voltam mikor elveszítettem a szüzességem és nem szolt semmit az akkori barátom.
értékes vagy:)
sztem nem baj fõleg ha a csaj is szûz
nem tudom, de nekem mindenképpen ez a gyengém..és tudom, hogy nem csak én vagyok ezzel így.
Nekem annak idején értékelte az elsõ csajom. "Azért jó a szûz pasi, mert úgy idomítod be, ahogyan te szereted."
Én tutira értékelném!sõõõõt :P én is az vagyok L/19

Mit szóltok ahhoz férfiak, ha egy nő 33 évesen még szűz (nincs semmi baja, csak ilyen a természete)? Értékelitek, megbecsülitek vagy nem? Hogyan kezelitek, hogyan álltok hozzá ehhez?

Jobban mondva fizikálisan már nem az, hiszen ? sincs fából és az ember azért csak ismeri a saját testét, de még soha nem volt együtt úgy senkivel (szóval elvileg még sz?z), egyrészt így alakult különböz? küls? körülmények és tényez?k miatt, másrészt nem az a f?vel-fával, hanem komolyabb, nagyon normális és nem ribanc fajta.

Legjobb válasz: Fura lenne egyben.. Bennem csak egyetlen egy kérdés vetõdött fel: hogy eddig miért nem talált akkor magához illõ valakit, ha normális fajta lány? Amúgy nem ítélem el egyáltalán, csak nem értem, hogy akkor eddig miért nem volt olyan akivel elveszítette volna.

Nem szólunk semmit, mert nem hirdetik ki az arcukra hogy szüzek. Általában nem is velünk osztják az intim titkaikat, hanem a barátnõikkel. Ha tudnánk, akkor sem lenne nagyon érdekes.
Fura lenne egyben.. Bennem csak egyetlen egy kérdés vetõdött fel: hogy eddig miért nem talált akkor magához illõ valakit, ha normális fajta lány? Amúgy nem ítélem el egyáltalán, csak nem értem, hogy akkor eddig miért nem volt olyan akivel elveszítette volna.
engem nem érdekel, õ baja 20
Semmit nem szólok hozzá és sehogy sem állok hozzá. Õ baja. Valszeg ugyanúgy beszélgetnék vele mint bárkivel.
Nem a szüzesség elvesztésérõl van szó, hanem a párkapcsolatról.
tesóm is egyenes úton halad ahhoz, hogy élete virágát elpazarolja hokizásra :D de ettõl még nem fogom kinézni, mindössze furcsállom és gyanús nekem.
Ha valóban normális lenne, legkésõbb 25 éves korára talált volna valakit maga mellé. Így már közelíti a vénlány kategóriát.
Ez azért így más, ha eleve azért nem mentél bele egy kapcsolatba sem, mert megvoltak a határozott igényeid és ez nem egyezett a másikéval, akkor tekints el attól, amit írtam. A legtöbb ember naivan kezdi vagy valami álomszerû képzelgéssel és mire megfogalmazódik benne, mit is akar, túl van 2-3 kapcsolaton és emiatt lazább is, könnyebben megy bele a következõbe (persze van, hogy pont nem). Az a baj, hogy szerintem másnak is rögtön az jutna eszébe, ha csak annyit tud, hogy 33 éves és szûz, hogy valami bajod van, önértékelési zavarod, rettegés a szextõl vagy kötõdési gondok, de szinte biztos nem arra fog gondolni, hogy túlságosan tudod, mit akarsz és nem éred be kevesebbel, mivel az elõbbi gyakori, a te nézõpontodról most hallok elõször. Talán érdemes lenne ezt az információt akkor megosztani azzal, akit partnerednek szeretnél, amikor már más tekintetben megismert, kevésbé ijeszted el és ha lesz is kérdése, õszintébben tudtok beszélni errõl.
A kérdező hozzászólása: Erre túl hosszú lenne kifejteni a választ. Maradjunk annyiban, mindig is tudtam, mit akarok és mit nem, ki az, mi az, amire vágyom és kire, mire nem. Hülye sem vagyok, sem butácska, sem puszta ösztönlény. Mindig is tudtam, mik az igényeim, de alkalmazkodni is tudok. Talán épp mindezek miatt (+ egyéb körülmények, rajtam kívülállók, de ezt itt nem részletezem) vagyok egyedül, ugyanis érzelmek nélkül nekem nem megy sem kapcsolat, sem szex, aki bejött és szerettem, az nem engem szeretett, vagy pl. aki volt, annak váratlanul vissza kellett mennie külföldre, és én meg csak azért, hogy ne legyek egyedül, nem kezdek senkivel...
Egy kapcsolat mûködését ugyanúgy tanulni kell, mint bármi mást. Az, hogy mire van igényed, akkor tud megfogalmazódni, ha már túl vagy néhány kudarcon és emiatt egyre határozottabban tudod, mit szeretnél. Ha 30 felett párt választasz, a partnered és te is már félig vagy akár teljes egészében kész van, akkor már nem próbálkozni kell meg kísérletezni, hanem egyeztetni az igényeket, ha ezek találkoznak, bele lehet vágni és így az esélyetek is jobb, mint mondjuk a 20-as évek elején. Ha neked lenne egy helyzeted, akkor azt nem tudod saját élménybõl megoldani, az ösztönös reakció meg pont olyan, mint egy 16 évesé, intuitív és éretlen, vagy megkérdezel itt mindent? A 16 éves is rájött, hogy hülyén reagált, aztán 18 évesen is rájött, meg 25 és 30 évesen is, majd késõbb 40 és 50 évesen is rájön, eddig mennyire hülye volt, de ezeket a lépéseket nem lehet átugrani. Neked ez meg fog így felelni, de a partnered ha nem kezdõ, akkor ez kevés lehet neki.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, miért gondolod, hogy nincs érettség? :o Vagy hogy képzelted, hogy aki nem volt még senkivel, az nem is érett, az nem tudna normális kapcsolatban élni? :o Elég fura válasz volt.
Eleve rosszul kérdezel rá. Értékelni, megbecsülni? Egy 16 évessel csak a friss hús érzés miatt jó lefeküdni, mert maga a szex nem egy nagy élmény, ugyanis nincs tapasztalata, de az abban a korban teljesen rendben van, viszont 30 felett nem ez az igény. A kapcsolatot is tanulni kell, hogy milyen együtt lenni, együtt élni, alkalmazkodni, kialakultak az igények és elvárások. Ennek a hiánya nem érték, hanem kifejezetten zavaró, amikor valaki érett kapcsolatot szeretne. Az érettség nem azon múlik, hogy hány éves vagy, hanem hogy együtt nõsz fel a kapcsolataiddal együtt.
A kérdező hozzászólása: 22:14 Nem hinném, hogy attól lenne elcseszve egy élet, az addigi évek, hogy vki még nem bújt ágyba senkivel...
A kérdező hozzászólása: 22:10 Mert csak olyannal szeretkezne, akit szívvel-lélekkel szeret, szerelmes belé, s a másiknál is ezt érzi, a testiségbe csak ilyennel menne bele, érzelmek nélkül nem tudna, és mert pl. akit szeretett, az nem õt szerette, vagy éppen elköltözött, s azért is, mert csak amiatt, hogy ne legyen egyedül, nem megy bele mindenféle kapcsolatba vagy kalandba, és mert õ sem szeretné, ha hülyítenék, ezért õ sem szédít hiába senkit.
azt hittem nincs 20 éven felüli nõ, hmm tévedtem de elcseszni 33 évet szex nélkül? Gyanús leszel, majd ha vki megtudja, asszexnek néznek majd:D És ez logikus is hogy annak néznek. f18
A kérdező hozzászólása: Hát, bajom az nincs, önmagammal is tisztában vagyok, szerintem míg fiatalabb voltam, már akkor is túl éretten gondolkodtam, s nem úgy, mint sokan, hogy egyik kalandból a másikba, aztán majd lesz valami - na ez az, amire én képtelen vagyok. Az a baj, hogy az emberek hajlamosak túl hamar ítélkezni a másik felett, amikor még nem is ismerik... Na de, nem ezek voltak a kérdések, hanem... amit már leírtam, címsorban olvashatod.
A kérdésre válaszolva, ha nem tudom hozzá a hátteret, kénytelen vagyok abból kiindulni, ami a valószínû, tehát hogy valami nincs rendben veled, és akármennyire szimpatikus vagy vagy tetszel külsõre, messzirõl elkerülnélek, mert halálra ítélnem magamban a közös jövõnket. Több kudarccal a hátam mögött már próbálnék biztosra menni, tudom, hogy lehetetlen, de akkor bukjon el a kapcsolat olyasmin, amit nem tudok elõre.
tegnap 22:16 Ha a szerelemért voltál oda akkor sem tettél érte semmit sem! tegnap 22:17 Ezt csak addig hiszed amíg nem lesz néhány oltári jó kefélõs éjszakád! Ott fogsz rájönni h mit vesztettél eddig és azt a kihagyott kb 15 évet már senki sem tudja visszaadni neked!!! ma 00:07 Talán azért nincs meg az érettség mivel még nem volt kapcsolatod! Az pedig nem olyan amit a nõklapjából meg lehet tanulni! Te majd 40 körül fogod megtanulni amit más 20 évesen! Hidd el hogy ami egy kapcsolatban elõjön arra nem lehet felkészülni!!!! ma 01:00 Ha nincs itthon hamburger akkor inkább éhen halok.... :D
"Jobban mondva fizikálisan már nem az, hiszen õ sincs fából és az ember azért csak ismeri a saját testét, de még soha nem volt együtt úgy senkivel" Nem értem a kérdést.Akkor csak "félig szûz"? Amúgy értelmezve(?)el lehet fogadni, csak érdekes kissé.
Inkább legyen szûz mint Könnyûvérû ri**nc 2 gyerekkel akiknek nem tudja ki az apjuk. Ha egy ilyen lánnyal jönnék össze, akkor a sz*zességét nagyra becsülném. És boldogan lennék neki az elsõ. Nem értem miért hiszi mindenki azt, hogy a szüzesség gáz? Inkább az a gáz, ha valaki 13 évesen már csinálja!
Valamelyik válaszadó mondta hogy a kétségbeesés sugárzik a válaszaidból ez igy igaz:) ahhoz képest hogy ugy tetted fel a kérdést mintha 1nõrõl lenne szó elég hamar kiderült hogy rólad mert dobálózol összevissza az oltásokkal, a leg elgondolkodtatóbb válasz az az hogy ki nyert többet akinek 20 évesen megvolt 1pár ember vagy akinek 30 évesen nincs semmi tapasztalata gondolkozz el ezen. kicsit sok lehet az elvárásod ha 33 évesen nem sikerült valakit összeszedned sok ember ilyen korban már házas esetleg gyereke van, temeg?lassan már azt mondtad hogy az a rossz aki képes volt szexelni abban a korban mikor eljön az ideje és igen eljön az ideje és igen eljön az ideje ha nem vonulsz zárdába.Ha belegondolsz evoluciós értelembben ez az emberi lét értelme , ez egy ösztön ami benne van az agyadban természetellenes ilyen mértékben visszafognod, az emberen kívül csak a delfinek csinálják élvezetbõl is nem csak a fajfenntartás miatt, Vagy valami gyermekkori gond lehet ami miatt nem vagy képes a dologra és túl nagyok az elvárásaid vagy gyárihibás vagy!Ennyi!Azért beszéltem ilyen hangnemben mert elolvasvva minden választ rájöttem hogy akik teljesen kulturáltan mondják el hogy valami nem klappol nálad azoknak is rögtön kétségbeesetten elkezdesz beszólogatni.UI:Lehet hogy önértékelési gondod van de nem ugy mint ahogy mindenki gonndolná(önbizalomhiány egyebek)hannem túl sokra értékeled magad ahhoz képest hogy nem is vagy olyan szép okos vagy éppen annyra vonzó mint amilyennek tartod magad.Köszönöm a figyelmet!
Õszinte leszek: nem mernék párkapcsolatba kezdeni vele. Ott valami nincs rendben...
Remélem nem fogsz lehulyezni mert szakmába vág a kérdés. Nem azzal van gond, hogy szûz vagy, az elfogadás, önmagad elfogadása a gond, férfi egy percre meg fog lépõdni, de max aranyosnak fog tartani és bevezet a rejtelmek be. Ha szeret ez nem probléma. A nagyobb probléma a korabbi kapcsolataid mélységben volt valamint a túl sok elvárás másokkal szemben, ezt csökkentsd, hisz te sem vagy tökéletes. Tanulj meg az elfogadást és a szerelmet.
A kérdező hozzászólása: Micsoda sík butaságokat írtál úgy, hogy mit sem tudsz rólam :D. Nem baj, az ilyenek nem érdekelnek, légy azzal boldog, hogy "okoskodhatsz" :) .
Hmmm...igaza van annak a lanykanak. Tetszik nem tetszik en ahogy igy megismertelek hanynak toled. Nem is csodalom, h frusztralt vagy, eleg erdekes eletfelfogasod van es fogsz te meg jo nagyot koppanni. Nezz vegig a valaszokon, senki se all le neked egy-ket kivetellel magyarazkodni, mert lathato, h eleg ketsegbeesett vagy, persze ezt nem fogod elismerni hiaba mondjuk tobben is, max engem is leoltasz. Ez pedig eleg szanalmas szokas. Egyebkent ha nem ismernelek akkor se allnak szoba egy 33 eves szuz novel, mert tuti mar az elejen a stilusa is unszimpatikus lenne, mint ahogy rolad is lejott? Nem csodalom, h max nyomiknak kellettel.
A kérdező hozzászólása: Micsoda hülyeségeket képesek egyesek írni azon az alapon, hogy azt hiszik, õk mindentudók és csak nekik lehet igazuk :D. ... Csak éppen minden ember más és vannak, akik nem úgy gondolkodnak, mint õk, ám szerintük az efféle más emberek hülyék - az ilyenek nem érdekelnek, hidegen hagy a sértegetésük és egyéb dolgaik is :) .
Attól függ, hogy miért nem talált eddig senkit akivel szívesen szeretkezett volna.
A kérdező hozzászólása: 21:51 Azért reagáltam rád így, mert elõtte alaptalanul vádaskodtál irányomban... Ennyi. A többi mögé meg te láttál bele olyat, ami nincs. Én csak kérdeztem, érdeklõdtem a válaszolóktól.
A kérdező hozzászólása: 21:00 Hát neked meg mi bajod van? Nem értem! Miért kötözködtél? Sehol egyetlen szóval nem írtam vagy mondtam senkinek, hogy nem tetszik, amit ír vagy nem azt "akartam" hallani... Honnan vettél te ilyet egyáltalán?!? :o Ááááááá!
Ha összejönnék vele, és eljutna a kapcsolatunk a szexig, én örülnék neki, tetszene, hogy bár ennyi idõs, de velem van elõször.
De most kérdezõ te azt várod, hogy mindenki azt írja neked, h "nemm bajjjj, értékelendõ, én is ilyen nõt szeretnék" ? Most minden harag nélkül, de úgy tûnik, h te nem igazán fogadsz el más választ, csak azt, amit te hallani szeretnél. DE akkor miért teszed fel a kérdést? Amugy szerintem, ha nem is baj, de ciki... mondhat bárki bármit, de egy 33 éves nõ már leélte kb. az élete felét... lassan megöregszik, meg ilyenek... de ha az illetõnek jó, akkor egészségre, én biztos restellném magam a nõ helyébe, de én nem azt mondom, h neki is ezt kell tenni, ez csak saját vélemény. 21 L
A kérdező hozzászólása: 20:51 És ha kevés, akkor az baj, vagy mi?
Ha 33 évesen szûz megkérdezném, hogy hány kapcsolata volt eddig.
Ugyan úgy kezelném a a beszélgetést, mint bármelyik más emberrel a világon. Nincs a homlokára írva, ha tudnám se zavarna.
A kérdező hozzászólása: Kicsit helyesbítem a kérdést: Akkor hogyan álltok hozzá, ha összejöttök egy ilyen nõvel, és utána, ha eljut a kapcsolat olyan szintre, kiderül, hogy még nem feküdt le senkivel?
A kérdező hozzászólása: És aki azt írja, hogy "az õ baja" - miért lenne ez olyan nagy baj, egyáltalán miért baj?
Szia! Szerintem nem gáz, én is az vagyok..... és férfi 31 éves :)
A kérdező hozzászólása: 21:00-nak még annyit, hogy nagyon okos lehetsz... a kérdés ffiaknak szólt direkt, te meg lányka vagy, de azért véleményezel, ráadásul úgy, hogy hülyeségekkel vádaskodsz. És tényleg, restellnéd magad a helyébe?? Szerintem inkább az a szégyen és szégellni való, hogy a korodbelieknek megvolt már a Béla, meg a Géza, meg az abc összes betûje...
Egybként nekem is úgy tûnt, h kicsit agresszív vagy, ha már így megkérded, s szerintem ezt nem csak én érzékelgettem, mert a mondataidban tisztán érzõdik, h nem vagy épp nyugodt, már csak azért is, mert én semmi bántót nem mondtam csak saját véleményt te meg nekem is ugrottál, de számítottam erre az elõzõ válaszaidat olvasva. Egybként ezért sem jó, ha az ember nem szexel sokáig, frusztrációt okoz... :D
Kicsit eltertunk az alapkerdestol, a lenyeg itt az, hogy hogy reagalna arra egy ferfi, ha egy 33 eves szuz novel hozza ossze az elet... nos, en magam meg nem voltam soha szerelmes, de valahogy ugy kepzelem el a dolgot, hogy ha valakibe nagyon, de nagyon beleszeret az ember, akkor alig varja, hogy vele lehessen es beteljesuljon az a szerelem! Ilyenkor nem hiszem, hogy a szuzesseg barmifele komolyabb akadalyt jelentene, maximum meglepettseget valtana ki, mert ebben a korban ez mar nem tul gyakori, de nem hinnem, hogy szakitook lenne belole. Szoval ha szerelemrol van szo, akkor ez nem hiszem, hogy hatalmas problemat jelentene, de ha valaki itt volt mar nagyon szerelmes, akkor kerem, erositse meg, hogy valahogy tenyleg igy mukodik a dolog!
Á neeeemmmm Béla nem volt.... asszem Géza sem... De Béla biztos nem, bár kalyak így hivják a postást XD
A kérdező hozzászólása: ...vagy körülötte csináltak ügyet belõle. Nem, nem onnan, nehogy azt hidd, hogy csak egy ilyen van az országban :)
Ez a nõ vagy nagyon konzervatív neveltetésben részesült, vagy valami rossz tapasztalata a férfiakkal. Túl nagy ügyet csinál a szexbõl, hatalmasat fog csalódni az életben... Ismertem egy ilyen nõt, aki 30 felett volt és szerintem még szûz volt. Nem Nyíregyházáról vagy véletlenül?
A gondolkodás mindenképp riasztó a számomra, mivel ez a ribanc szóval való dobálózás inkább csak mentegetõzés önigazolás, és amúgy is hülyeség! Egy egészséges izgalmas nõ legalább 40%-ban ribi! Annyi kell! A csaj tudta h mi kell neki de túl gyáva volt megtenni, inkább nyugtatgatta magát hogy ez milyen szép és erkölcsös. Na persze. Inkább hülyeség. Szóval szerintem a csaj nem cselekszik intelligensen. Egy ilyen száraz fapic, sától nem sok izgalmat remélnék. Ráadásul azért 33 éves korára már egy kis tudást elvárna az ember, és ezt nullkilóméteresen ne remélje senki. Én azt érezném h ez a csaj meg akar fogni, nem ugyanazt jelenti számára a szex és a szexuális szabadság mint nekem, így biztos h nem lenne vele zökkenõmentes a kapcsolat.
És ki nyert többet azzal, hogy 21 évesen már meg volt a Béla meg a Géza meg a többiek.. És 33 évesen még semmit nem tapasztalt. Ezzel nem lenne gond, de az a felfogás, olyanokat írsz, hogy ennek meg annak már meg volt ez meg az.. És? Itt inkább az a fura, hogy még egyetlen egy olyan férfi sem volt , akivel szívesen önszántadból belementél volna az együttlétbe? Nem baj az, ha szûz vagy egyáltalán nem, de miért jössz azzal az érvvel, hogy másnak huszonévesen sok pasija volt míg egy 33 éves nõnek aki még szûz meg kevés? Semmit nem jelent, kinek mennyi volt, inkább az , hogy miért jutott odáig. Nem verseny ez, de várni a tökéletes férfit, hogy majd õ elveszi az lehetetlen, mert nincs tökéletes. Erre pedig nem adtál választ , hogy miért nem volt még olyan férfi akivel szívesen megtetted volna.
Kérdezõ, most nem azért, de látszik a kommentjeiden, hogy nagyon hiányzik neked valami, azért mégsem lehet ez olyan normális, ha ennyire frusztrált vagy, érzõdik a válaszaidon! :) )) Most jöhetsz azzal, hogy nem vagy kiváncsi az én válaszomra sem, meg milyen vagyok, de légyszives olvasd vissza magad!!!
A kérdező hozzászólása: Miért hiszi azt mindenki a mai világban, hogy a szüzesség elvesztése x éves korig "kötelezõ"? Azért, mert az emberek nagy többsége már mindenkivel szinte ágyba megy, akkor már az a normális?

Fiúk hány éves korotokig nőlt a péniszetek? ÉRTELMES VÁLASZT, ÉRTÉKELEM!

Legjobb válasz: minden nap láttam fürdés közben, de õszintén bevallom, a franc sem figyelgette, hogy mikortól nem nõl már. :D

minden nap láttam fürdés közben, de õszintén bevallom, a franc sem figyelgette, hogy mikortól nem nõl már. :D
izgalmi állapotban mindig megnõl.
#7-es ez arii volt:d <3
15-ig
Nõlt? Ebbõl ítélve neked még "nõlni" fog...
Elméletileg 20-21 éves korig nõhet, de ez változó. Sokaknál pl. 17 éves korban megáll, nekem 18 éves korom óta nem nõ. 21/F
Mi az, hogy nõlt? Egyébként változó, van akinek 15 éves korára kifejlõdik, van akinek csak 18 éves korára. Ilyet is olyat is ismerek.
Én olyan 11 éves lehettem, amikor megmértem, de olyan kicsinek éreztem, hogy inkább nem is akartam tudni róla a késõbbiekben. :D Ennek ellenére biztosra mondom, hogy sokat nõtt az évek alatt, viszont, hogy még mindig nõ-e azt nem tudom.

A munkáltató az iskolai végzettséget tapasztalat nélkül, vagy iskola nélkül a szakmában szerzett több éves gyakorlatot értékeli jobban?

Legjobb válasz: Attól függ. Ha egyszemélyes üzletbe keres alkalmazottat, akkor lényeges, hogy megfelelõ legyen a végzettsége

Attól függ. Ha egyszemélyes üzletbe keres alkalmazottat, akkor lényeges, hogy megfelelõ legyen a végzettsége
Attól függ milyen munkakörbe. Pl. egy asztalosnál sokkal fontosabb a jó kéz és a gyakorlat, mint az, hogy elvégzett-e egy OKJ-t. Egy orvosnál pl. elképzelhetetlen a végzettség hiányában a munka.

Fiatalok! (Kb 30 éves korig) Értékelitek-e a magyar filmeket? A régebbieket?

Felt?nt, hogy sokan nem tudják mi az az Indul a bakterház, a Zimmer Feri, a Szomszédok, a Liliomfi, a Libiomfi, a Kapa és Pepe sorozat... Vagy tudják, és azt mondják, hogy szar... Pedig jók... Tudom, ízlések és pofonok, de sokakat kérdeztem, sok film fel?l...

Legjobb válasz: Liliomfi nekem nagy kedvencem. Meg a dunaparti csónakház is. A zimmer ferit is imádom, és a csapd le csacit is :) 27

Liliomfi nekem nagy kedvencem. Meg a dunaparti csónakház is. A zimmer ferit is imádom, és a csapd le csacit is :) 27
Zimmer Feri egy nagyon jó film! 14/f
vannak köztük nagyon jók, érdemes megnézni õket 18/lány
Igaz én még csak 14 wok de pl imádom a Família Kft-t! szerintem nagyon jó!
Én imádom a régi magyar filmeket. Kabos, Csortos Gyula, Jávor Pál... nagyon nagy kedvenceim. Szeretem a kölcsönkért kastélyt a meseautót, a címzett ismeretlent, esõs vasárnap... Indul a bakterház. Sorolhatnám. A szomszédokat pedig nézem most is és régen is és semmi sem változott.
jah, a Zimmer Feri, Indul a bakterház jó, de azért a Szomszédokat már nem nagyon értékelem, azokból a pár másodperces jelenetekbõl amiket véletlen láttam a barátok közthöz és ilyenelhez tudnám hasonlítani... 16/f
Ha már ennyire álltalánosítunk, kedves ucsó, a lányok alapvetõen semmit sem értenek a filmekhez, ugyan úgy, ahogy szarul vezetnek autót és bénán bicikliznek, vagy dobnak!!!!!!Ennyit a bugyuta véleményedrõl......
A magyarok nem értenek ehhez sem úgy gondolom... valahogy minden magyar film olyan mû. Nem tudom ki hogy van vele de ha filmet nézek nem folyton arra akarok gondolni hogy "ez csak egy film". De ha magyar filmet nézek akkor szinte látom magam elõtt hogy ott a kamera és veszi és aztán szünet és folytatás... a színészek meg egyáltalán nem élik bele magukat a szerepbe, vagy cseppet sem illik hozzájuk a szerep... rosszul válogatták össze õket. Ennyi, én ezért mondom rájuk hogy sz*r. 25L
A "betyáros" vagyok! Ucsónak üzenem, a Lovagias ügy nekem is az egyik legkedvencebb filmem!!!! Kabos egyetlen drámai szerepe......ZSENIÁLIS!!!!!!
Én nagyon szeretem még azokat a filmeke, amelyekben Kabos, Latabár, Kis Manyi, Tolnai Klári és még sorolhatnám a fõszereplõk!Pl A karosszék, Lovagias ügy, Az én lányom nem olyan, Katyi, Pesti mese!Huuu Katyi nagyon jó!!!!ezek jóformán a kedvenceim.Persze a mai filmeket is nagyon szeretem, de ezek olyan klasszikusak, tiszták, ártatlanok és van mondanivalójuk!Nagyon jók!24/L
én nagyon szeretem a régi magyar filmeket(meseautó, egy bolond 100at csinál, ida regénye, ...). a liliomfit meg egyenesen imádom!!! annyira jó, vicces, és... romantikus!:) amikor tehetem, és adnak a tévébe filmet, azt megnézem ja, és én csak 18 vagyok
Basszus!!!! Tegnap láttam Szomjas György '76-os betyáros filmjét, "Talpuk alatt fütyül a szél"......Hát BXZD MEG!!!!! Elképesztõen jó mozi, világklasszis, komolyan mondom!!!! Sebõ Feri írta hozzá a zenét, akkorát üt, hogy na! Nem tudom, melyik volt elöbb, de nagyon emlékeztet ez a film a " jÓ, A ROSSZ ÉS A CSÚF"-ra hangulatilag, kamerakezeléssel, stb. Zseniálisak a magyar filmek, kár, hogy a mai tiniket már nem érdeklik, csak a sz_r, semmirevaló "mozisikerek", mint az üvegtigris, Valami Amerika, meg hasonló debilségek!!!!!!
Imádom a Zimmer Ferit, minden alkalommal könnyesre röhögöm magam rajta! Kedvencem az Indul a bakterház is. A Szomszédokat pedig mostanában nézem reggelente az m1-en, és nem rossz, szoktam is nézni. 18/L
Zimmer Feri, Indul a bakterház a kedvenceim közé tartozik:) 19/L
Persze, hogy igen, vannak olyan jó magyar filmek, hogy jajjjj:D A Szomszédokat nézem, sõt a Familia Kft-t imádom:D Régi filmekbõl a Körhinta a kedvencem, a Kincskeresõ Kisködmönben azt a részt amikor Vicuska meghal máig megkönnyezem:) 21/plázacicc ;)
Én imádom a régi magyar filmeket, azokban még SZÍNÉSZEK játszottak. Egyik legnagyobb kedvenc filmem A tanú, azt hiszem, nem kell részletezni, hogy miért. Duva, hogy vannak olyan kortársaim, akik nem is tudják, mi ez a film. Másik nagy favorit az Abigél, bár az könyvben is nagyon jóó, de filmben hamarabb láttam. Az Indul a bakterház nálunk családi kedvenc :) A másik sokat nézett film a Szamárköhögés - még nem is ismertem a filmet, de már tudtam belõle mondatokat, mert apukám kedvence volt, ha valaki látta ezt a filmet, az érti, hogy apu miért mondta nekem mindig, ha valamit keresett, hogy "Annamari, hol az írógép?!"

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!