Találatok a következő kifejezésre: Érezteti a hogy van egy pár (3 db)

Érezteti a férjem hogy van egy pár kiló feleslegem. (kb 10) Konkrétan nem mondja csak megjegyzéseket tesz. Hogy dolgozzam ezt fel? Mit tegyek?

Õ egy bomba n?t szeretne maga mellé, mivel ? aktív sportember. Nem merek elmenni vele strandra, mert félek hogy leégetem, szégyelni fog. Van benne valami, mert szerintem tényleg szégyel engem.MÁr itthon is rosszul érzem magam, és nem szeretem világosban a sexet sem. Engem is idegesít persze a felesleg, tornázom, alig eszem, de nem tudok megszabadulni a kilóktól.

Legjobb válasz: A tapasztalatom az, hogy nem igazán a súly az, ami a lényeges ilyen helyzetben, ez csak ürügy. Fõleg úgy, hogy láthatóan sokat teszel annak érdekében, hogy formában maradj, hogy fitt legyél. Itt az önbizalmadat és a kapcsolatodba vetett hitedet kellene megerõsíteni, mert szerintem a súly, mint "tõkesúly" a stabilitást akarja neked megadni, így bármit teszel is, akár teljes léböjttel is, csak ideig-óráig leszel képes leadni a plusszokat. Érdekes megfigyelésem volt magammal kapcsolatban, nehéz sanyargatások után többször leadtam már 10-12 kg-t,majd szépen vissza is szedtem ugyanannyit, szóval, aki szeret engem az engem szeret +10 kg-al is és -10 kg-al is. Aki viszont emiatt cikizett, piszkált, kiderült, hogy rám próbálja vetíteni a saját hûtlenségét, mintha én tehetnék róla. Sok sikert.

A tapasztalatom az, hogy nem igazán a súly az, ami a lényeges ilyen helyzetben, ez csak ürügy. Fõleg úgy, hogy láthatóan sokat teszel annak érdekében, hogy formában maradj, hogy fitt legyél. Itt az önbizalmadat és a kapcsolatodba vetett hitedet kellene megerõsíteni, mert szerintem a súly, mint "tõkesúly" a stabilitást akarja neked megadni, így bármit teszel is, akár teljes léböjttel is, csak ideig-óráig leszel képes leadni a plusszokat. Érdekes megfigyelésem volt magammal kapcsolatban, nehéz sanyargatások után többször leadtam már 10-12 kg-t, majd szépen vissza is szedtem ugyanannyit, szóval, aki szeret engem az engem szeret +10 kg-al is és -10 kg-al is. Aki viszont emiatt cikizett, piszkált, kiderült, hogy rám próbálja vetíteni a saját hûtlenségét, mintha én tehetnék róla. Sok sikert.
Járj el futni, az mindened megmozgatja. Nem kell sokat, elég napi 10 perc is, de legyen rendszeres, próbálj egy héten minnél több napon elmenni, amikor csak idõd engedni. "Alig enni" pedig nem szabad, mert ilyenkor tartalékra áll a szervezeted, és ha egy pici táplálékot is kap próbálja eltárolni! Szóval inkább egyél többször kevesebbet és igyál sok folyadékot (eltelít)!
Az elõzõ válaszolóval teljes mértékben egyetértek: sok-sok folyadék (ásványvíz, gyógytea, nem pedig gyümölcslé vagy cukrozott üdítõk), minimális zsír és szénhidrát, sok mozgás! Figyelj a kalóriákra is, mert lehet, hogy csak keveset eszel a csirkepörköltbõl, de az akkor is kétszer annyi kalóriát tartalmaz, mint egy nagy tál zöldsaláta (ami legalább annyira eltelít). Mit szólnál hozzá, ha a férjeddel együtt járnál sportolni? :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat, mindezekkel már jó ideje élek. Lehet valami hormonális probléma, mert mióta abbahagytam a fogigátlót hiztam meg. És a lelki tényezõk?
A válaszom csak annyi, hogy menjen a férjed a fenébe ! Õ talán tökéletes ? Majd, ha kis pocikát ereszt, szerinted a Te kedvedért sanyargatja magát ? Mindnyájan változunk, el kell fogadjon olynnak amilyen vagy. Persze Neked is ki kell békülni magaddal. Szerintem a szeretet, a szerelem nem néhány plusz kilón múlik. Szégyellje magát !! Ne téged szégyelljen a strandon !
Szerintem beszéld meg vele õszintén a dolgot. Mondd hogy tudod hogy zavarja a dolog és téged is és Te már sokmindent megpróbáltál, d enem megy a fogyás és hogy ez a nõknél máshogy van. Kérd meg hogy seítsen, elvégre ezért vagyok házasok, hogy segítsétek egymást a rosszban. Ha nagy sportember biztos tud tenni érted. ha együtt csináljátok biztos lemennek azok a kilók és büszke lesz majd rád, és még jobban fog szeretni hogy ezt megtetted érte!

Egy randin milyen témákat kell felhozni amik jól eshetnek egy lánynak? Amivel éreztetem vele, hogy érdekel engem õ! Van egy pár amit tudok de azért írjatok már pls! Fõleg a lányok.14/f

Legjobb válasz: Hú,szerintem iszonyat sok dologról lehet beszélgetni! Kérdezd meg,mik a kedvenc dolgai,mi a hobbija,mivel tölti szívesen a szabadidejét..és persze,Te is mond el neki!:) Lehet,rögtön találtok valami közös dolgot,amiért mindketten nagyon lelkesedtek,és szívesen beszélgettek róla..:) Ne parázz rá! Ha a lány nem nagyon kuka(értsd jól:szeret beszélgetni és megmer nyílni) és Te is mutatod felé,hogy érdekel mait õ mesél,nem lesz nehéz!:) És ha már kicsit jobban megismeritek egymást,lehet komolyabb témákról is beszélgetni:)

Hú, szerintem iszonyat sok dologról lehet beszélgetni! Kérdezd meg, mik a kedvenc dolgai, mi a hobbija, mivel tölti szívesen a szabadidejét..és persze, Te is mond el neki!:) Lehet, rögtön találtok valami közös dolgot, amiért mindketten nagyon lelkesedtek, és szívesen beszélgettek róla..:) Ne parázz rá! Ha a lány nem nagyon kuka(értsd jól:szeret beszélgetni és megmer nyílni) és Te is mutatod felé, hogy érdekel mait õ mesél, nem lesz nehéz!:) És ha már kicsit jobban megismeritek egymást, lehet komolyabb témákról is beszélgetni:)
A kérdező hozzászólása: Köszi
Amit még kifelejtettem, de alap megbeszélni: család :) Meg a suliról is lehet jót dumálni;) De igazából a lényeg, hogy ne éreztesd vele azt, hogy untat...nézz a szemébe(ne magad mellé, elé, mögé..) néha, ha érdekel vmi, kérd meg h fejtse ki jobban, a lányok többsége szeret beszélni, ha azt látják, hogy érdeklõdve hallgatják õket :)

Egy pár napja olyan fura boldogságérzetem van. Lehet hülyeség, de úgy érzem hogy minden rendben lesz és hogy már működik a picim szíve. Ezt érezhetem? Ti éreztetek már ilyet? Vagy csak a hó miatt van (amit imádok és jó lesz a hangulatom)?

Legjobb válasz: az nagyon jó, ha boldogan és jóérzésekkel telve várod a picit! Természetesen már ver a kicsi szive, de szó szerint érezni azt nem lehet. Örülj neki, hogy minden rendben és nem kínoz aggodalom a múlt miatt! Nagyon-nagyon boldog babavárást és hóesést! (én utálom a telet!)

az nagyon jó, ha boldogan és jóérzésekkel telve várod a picit! Természetesen már ver a kicsi szive, de szó szerint érezni azt nem lehet. Örülj neki, hogy minden rendben és nem kínoz aggodalom a múlt miatt! Nagyon-nagyon boldog babavárást és hóesést! (én utálom a telet!)
Nagyon szerencsés vagy, hogy ösztönösen jönnek ezek a gondolatok, és nem aggodalmaskodsz. Hidd el, bevonzod ezzel a jót. Ezzel pusszban nagyon jól hatsz a picidre. Én is szoktam olyat érezni, hogy biztos minden rendben, csak nem merem elhinni. Pedig tudom hogy kellene, mert azzal magamnak és a picinek teszek jót.
Ez nagyon jó! Nem sok ember örül a hónak. :) Tök jó néha azt hallani, hogy valakit boldogságérzet tölt el és nem az aggodalom! Pedig fontos a pozitív hozzáállás! Nálam változó. Van amikor ki tudok bújni a bõrömbõl, annyira fel vagyok töltve pozitív érzésekkel. Van viszont olyan, amikor kicsit nyûgösebb vagyok és elégedetlen. De többnyire a boldogság dominál! Bármennyire is lehet rossz az életünk, itt van a pocimban egy babó, akit már nagyon várunk és mindent megteszünk azért, hogy neki minden jó legyen. :) Sok boldogságot nektek! 25 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Jaj az lemaradt hogy pcom van és volt már egy vetélésem. De dokihoz holnap megyek. 6 hetes és 2 napos leszek holnap.
Gratulálok, sok boldogságot!:)
Ennek én is örülök!!! :) Fõ a pozitív hozzáállás!
Gratulálok!! (5.)
A kérdező hozzászólása: Nem tudom olvassátok-e még, de ma voltam dokinál és 6 mm-es az embryom és már ver a szíve!! Annyira boldog vagyok!!!
Én akkor most ellenpélda leszek. Ugyanígy voltam, mint te. Éreztem, hogy minden rendben lesz, és szeptemberben babázunk. Aztán véreztem egy kicsit, doki, Utrogestan, stb, elállt. Továbbra is tudtam, éreztem, hogy minden rendben lesz! Boldog voltam, nevettem, nem féltem. Aztán múlt héten kiderült, hogy már nem él. :( Mindketten a párommal annyira pozitívan álltunk hozzá az egészhez, hogy a rossz hírt máig nem fogtuk fel, egyszerûen nem hisszük el, hogy emellett a pozitív látsámód mellett ez megtörténhetett!! Reménykedj, az nagyon jó, magadnak kell, de a baba sorsa nem ezen fog múlni. ( :( )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Mindkettõtöknek! Remélem is mert eléggé félek azért, de sok ilyan pillanat van ami elkap. Próbálok pozitívan gondolkodni.
Mindegy, hogy mitõl, legyél csak vidám!:) Pozítivan hat a babádra is és ez szuper! Õszintén kívánom, hogy minden rendben legyen Veletek és hamarosan egy tündéri pici babát tarthass a karodban! 7 hós kicsi fiú anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, aranyos vagy. Persze nem szó szerint értem hogy érzem hanem úgy belül érzem :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Nektek! :) :) :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!