Találatok a következő kifejezésre: Érezteti a hogy van egy (11 db)

Érezteti a férjem hogy van egy pár kiló feleslegem. (kb 10) Konkrétan nem mondja csak megjegyzéseket tesz. Hogy dolgozzam ezt fel? Mit tegyek?

Õ egy bomba n?t szeretne maga mellé, mivel ? aktív sportember. Nem merek elmenni vele strandra, mert félek hogy leégetem, szégyelni fog. Van benne valami, mert szerintem tényleg szégyel engem.MÁr itthon is rosszul érzem magam, és nem szeretem világosban a sexet sem. Engem is idegesít persze a felesleg, tornázom, alig eszem, de nem tudok megszabadulni a kilóktól.

Legjobb válasz: A tapasztalatom az, hogy nem igazán a súly az, ami a lényeges ilyen helyzetben, ez csak ürügy. Fõleg úgy, hogy láthatóan sokat teszel annak érdekében, hogy formában maradj, hogy fitt legyél. Itt az önbizalmadat és a kapcsolatodba vetett hitedet kellene megerõsíteni, mert szerintem a súly, mint "tõkesúly" a stabilitást akarja neked megadni, így bármit teszel is, akár teljes léböjttel is, csak ideig-óráig leszel képes leadni a plusszokat. Érdekes megfigyelésem volt magammal kapcsolatban, nehéz sanyargatások után többször leadtam már 10-12 kg-t,majd szépen vissza is szedtem ugyanannyit, szóval, aki szeret engem az engem szeret +10 kg-al is és -10 kg-al is. Aki viszont emiatt cikizett, piszkált, kiderült, hogy rám próbálja vetíteni a saját hûtlenségét, mintha én tehetnék róla. Sok sikert.

A tapasztalatom az, hogy nem igazán a súly az, ami a lényeges ilyen helyzetben, ez csak ürügy. Fõleg úgy, hogy láthatóan sokat teszel annak érdekében, hogy formában maradj, hogy fitt legyél. Itt az önbizalmadat és a kapcsolatodba vetett hitedet kellene megerõsíteni, mert szerintem a súly, mint "tõkesúly" a stabilitást akarja neked megadni, így bármit teszel is, akár teljes léböjttel is, csak ideig-óráig leszel képes leadni a plusszokat. Érdekes megfigyelésem volt magammal kapcsolatban, nehéz sanyargatások után többször leadtam már 10-12 kg-t, majd szépen vissza is szedtem ugyanannyit, szóval, aki szeret engem az engem szeret +10 kg-al is és -10 kg-al is. Aki viszont emiatt cikizett, piszkált, kiderült, hogy rám próbálja vetíteni a saját hûtlenségét, mintha én tehetnék róla. Sok sikert.
Járj el futni, az mindened megmozgatja. Nem kell sokat, elég napi 10 perc is, de legyen rendszeres, próbálj egy héten minnél több napon elmenni, amikor csak idõd engedni. "Alig enni" pedig nem szabad, mert ilyenkor tartalékra áll a szervezeted, és ha egy pici táplálékot is kap próbálja eltárolni! Szóval inkább egyél többször kevesebbet és igyál sok folyadékot (eltelít)!
Az elõzõ válaszolóval teljes mértékben egyetértek: sok-sok folyadék (ásványvíz, gyógytea, nem pedig gyümölcslé vagy cukrozott üdítõk), minimális zsír és szénhidrát, sok mozgás! Figyelj a kalóriákra is, mert lehet, hogy csak keveset eszel a csirkepörköltbõl, de az akkor is kétszer annyi kalóriát tartalmaz, mint egy nagy tál zöldsaláta (ami legalább annyira eltelít). Mit szólnál hozzá, ha a férjeddel együtt járnál sportolni? :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat, mindezekkel már jó ideje élek. Lehet valami hormonális probléma, mert mióta abbahagytam a fogigátlót hiztam meg. És a lelki tényezõk?
A válaszom csak annyi, hogy menjen a férjed a fenébe ! Õ talán tökéletes ? Majd, ha kis pocikát ereszt, szerinted a Te kedvedért sanyargatja magát ? Mindnyájan változunk, el kell fogadjon olynnak amilyen vagy. Persze Neked is ki kell békülni magaddal. Szerintem a szeretet, a szerelem nem néhány plusz kilón múlik. Szégyellje magát !! Ne téged szégyelljen a strandon !
Szerintem beszéld meg vele õszintén a dolgot. Mondd hogy tudod hogy zavarja a dolog és téged is és Te már sokmindent megpróbáltál, d enem megy a fogyás és hogy ez a nõknél máshogy van. Kérd meg hogy seítsen, elvégre ezért vagyok házasok, hogy segítsétek egymást a rosszban. Ha nagy sportember biztos tud tenni érted. ha együtt csináljátok biztos lemennek azok a kilók és büszke lesz majd rád, és még jobban fog szeretni hogy ezt megtetted érte!

Az erdekelne hogy ti akiknek mar van egy gyermeke a kovetkezo babat hogyan vetetek eszre illetve hamarabb ereztetek valamit? Ereztetek e valami fajdalmat illetve tunetet meg az elmaradt mensi elott?

vagy csak miutan teszteltetek, hogyan eltetek meg?

Legjobb válasz: en most vagyok a masodik babammal terhes,de en ereztem hogy terhes vagyok nem volt semmi bajom de belul ereztem hogy azvagyok utanna volt egy nagyon minimalis hanyingerem de meg abbol se sejtettem kulonosebben semmit,hanem mikor kesett 2-3 napot akkor teszteltenm es pozitiv lett:)

en most vagyok a masodik babammal terhes, de en ereztem hogy terhes vagyok nem volt semmi bajom de belul ereztem hogy azvagyok utanna volt egy nagyon minimalis hanyingerem de meg abbol se sejtettem kulonosebben semmit, hanem mikor kesett 2-3 napot akkor teszteltenm es pozitiv lett:)
Nekem mindkét alkalommal erõs hányingerrel kezdõdött már a nemvárt elõtt.

Olyan hülyének érzem magam, hogy van ezer lány a bolygón, én mégis azzal az eggyel lennék, aki ráadásul nem is bánt velem jól. Pedig vannak szebb lányok is. T is éreztétek már így magatokat?

Bár nálam a szépség nem jelent semmit, mert szép de bunkó csaj is létezik, meg átlagos és rendes is, és a szépség relatív.

Legjobb válasz: A szerelem nem vak, csak néha rendkívül ostoba.

A szerelem nem vak, csak néha rendkívül ostoba.
te melyik bolygón élsz?
A Földön több milliárd nõ él, de gondolom ez nem vigasztal. D Ismerkedj más lányokkal, hátha kialakul valami. Idõvel el fog múlni ez az érzés, akármilyen hihetetlen. Én is voltam hasonló helyzetben-csaj létemre.
a szerelem olyan mint az elmebaj!
Igen, én most is így érzem. Az exem kidobott engem külföldrõl, undorítóan bánt velem, undorító dolgokat mondott, zaklatott engem. Õ maga egy ostoba, céltalan, humortalan, csúnyácska, duci srác. Mégis fél éve sírva kelek-fekszem, mert nekem csak õ kell, és már nem szeret, és nem kellek neki...sõt, boldogabb nélkülem...:( 26N
Vágj bele új dolgokba. Te is belátod, amit leírtál, csak nem mersz lépni. Kényelmesebb az elõzõnél maradni, de hidd el, hosszútávon megtérül, ha most más lányokkal ismerkedsz.
Kérdezõ, változott a helyzet azóta? Jobb lett?


Egy randin milyen témákat kell felhozni amik jól eshetnek egy lánynak? Amivel éreztetem vele, hogy érdekel engem õ! Van egy pár amit tudok de azért írjatok már pls! Fõleg a lányok.14/f

Legjobb válasz: Hú,szerintem iszonyat sok dologról lehet beszélgetni! Kérdezd meg,mik a kedvenc dolgai,mi a hobbija,mivel tölti szívesen a szabadidejét..és persze,Te is mond el neki!:) Lehet,rögtön találtok valami közös dolgot,amiért mindketten nagyon lelkesedtek,és szívesen beszélgettek róla..:) Ne parázz rá! Ha a lány nem nagyon kuka(értsd jól:szeret beszélgetni és megmer nyílni) és Te is mutatod felé,hogy érdekel mait õ mesél,nem lesz nehéz!:) És ha már kicsit jobban megismeritek egymást,lehet komolyabb témákról is beszélgetni:)

Hú, szerintem iszonyat sok dologról lehet beszélgetni! Kérdezd meg, mik a kedvenc dolgai, mi a hobbija, mivel tölti szívesen a szabadidejét..és persze, Te is mond el neki!:) Lehet, rögtön találtok valami közös dolgot, amiért mindketten nagyon lelkesedtek, és szívesen beszélgettek róla..:) Ne parázz rá! Ha a lány nem nagyon kuka(értsd jól:szeret beszélgetni és megmer nyílni) és Te is mutatod felé, hogy érdekel mait õ mesél, nem lesz nehéz!:) És ha már kicsit jobban megismeritek egymást, lehet komolyabb témákról is beszélgetni:)
A kérdező hozzászólása: Köszi
Amit még kifelejtettem, de alap megbeszélni: család :) Meg a suliról is lehet jót dumálni;) De igazából a lényeg, hogy ne éreztesd vele azt, hogy untat...nézz a szemébe(ne magad mellé, elé, mögé..) néha, ha érdekel vmi, kérd meg h fejtse ki jobban, a lányok többsége szeret beszélni, ha azt látják, hogy érdeklõdve hallgatják õket :)

Van egy lány akit nagyon szeretek. De a huga annyira belém szeretett, hogy ha már csak éreztetem vele hogy nem szeretem. ő öngyilkos akar lenni. Teljesen mértékben tanácstalan vagyok. Van vkinek bármi tanácsa?

Legjobb válasz: Ha ez tényleg komoly, akkor mindenféleképpen meg kell beszélnetek ezt a dolgot. Elõször is a lánnyal kellene megtanácskoznotok, hogy õ beszéljen a húgával (esetleg beszállhatnak a szülõk is). Másodszor meg azt is figyelembe kell venni, hogy az öngyilkossággal való fenyegetõzés nem játék, a legtöbben csak mondják, de a pszichológusok szerint ezt is komolyan kell venni, mert bármi megtörténhet. Lehet, hogy csak zsarol ezzel, de lehet, hogy nem. Meg kell neki mondanod, hogy ha komolyan gondolja, akkor nem hagyhatjátok szó nélkül, és mint tudomásotokra jutott öngyilkossági szándékot jelentenetek kell az illetékeseknél. Ha komolyan gondolja, akkor lehet, hogy kezelésre lesz szüksége. Ha nem, akkor csak zsarolt téged, illetve kamaszhisztirõl van szó, ami idõvel elmúlik.

Ha ez tényleg komoly, akkor mindenféleképpen meg kell beszélnetek ezt a dolgot. Elõször is a lánnyal kellene megtanácskoznotok, hogy õ beszéljen a húgával (esetleg beszállhatnak a szülõk is). Másodszor meg azt is figyelembe kell venni, hogy az öngyilkossággal való fenyegetõzés nem játék, a legtöbben csak mondják, de a pszichológusok szerint ezt is komolyan kell venni, mert bármi megtörténhet. Lehet, hogy csak zsarol ezzel, de lehet, hogy nem. Meg kell neki mondanod, hogy ha komolyan gondolja, akkor nem hagyhatjátok szó nélkül, és mint tudomásotokra jutott öngyilkossági szándékot jelentenetek kell az illetékeseknél. Ha komolyan gondolja, akkor lehet, hogy kezelésre lesz szüksége. Ha nem, akkor csak zsarolt téged, illetve kamaszhisztirõl van szó, ami idõvel elmúlik.
véééletlenül ismerem a kérdezõt, és rohadtul nem kamukérdés, választ vár értelmes emberektõl, nem ilyen nyomorékoktól mint te.. ha nem tudsz válaszolni normálisan a kérdésre, akkor ne írjál semmit! ennyi!!
Szerintem mielõtt bármit is csinálnál, elõtte várj egy picit, amíg a húga lenyugszik (esetleg rohadt nagy mákkal belezúg másba).
Ne írj ki több kamukérdést!
nagyon uncsi
A kérdező hozzászólása: ez egyáltalán nem kamu!!!
Jól néz ki a húga? Átpasszolhatod nekem és akkor mindketten jól járunk:D Úgy is belém szeretne abban biztos vagyok:) De azért remélem nem kiskorú:D 21/F
A kérdező hozzászólása: tudom hogy komolyan kell venni. ezért nem léptem még semmit se.

Van egy pasi akivel kb 2 hete ismerkedtem meg a bátyámon keresztül. De viszont a bátyám érezteti velem nem viselné el hogy találkozgassak vele. Mit tegyek? A bátyám elég fura ember.

Ez a pasi nagyon rendes és nagyon jól megértem vele magam.IGAZ nem ismerem jól.De ha nem is hagyják,hogy meg ismerjem akkor mit tegyek?

Legjobb válasz: Sztem az ne ma bátyád dolga,hogy kivel találkozgacc

Sztem az ne ma bátyád dolga, hogy kivel találkozgacc
Ez ténlyeg egy nehéz ügy.:// Próbáld megbeszélni a báttyáddal hogy te igenis szeretnéd õt megismerni és hogy ezt õ miért gátolja.. ha mond valami érthetõ indokot akkor gondolkozz el rajta hátha van benne igazság de viszont ha nem akkor nyugottam találkozz vele beszélgessetek stb.. A báttyád nem tud túl sokáig haragudni miatta hiszen egy házba laktok gondolom és nemtudjátok egymást elkerülni. Szerintem ne hagyd elúszni ezt a lehetõséget...))
A kérdező hozzászólása: Nem szeretném.Mikor itt volt akkor elvileg mondta a bátyámnak hogy szeretne velem jobban ismerkedni.De erre bátyám semmit nem mondott nekem sem mondott róla semmi olyat.De tudom olyan fura lenne hogy vele mászkálgatok stb.. Egyértelmûen azt sem tudom mi lesz..

Működhet-e úgy egy kapcsolat, hogy van, amikor a barátom nagyon kedves velem, érezteti, h szeret, máskor meg le se [email protected] a fejem?

ha valami gondja van, akkor feszült, ideges, mindig rajtam csattan. ilyenkor nem akar velem lenni, mondja, h neki most másra kell koncentrálni, most felejtsem el ?t. hiába mondtam neki, ha esetleg kedvesebb lenne velem, én is sokkal megért?bb lennék, és megértem, hogy most más dolga van. csak ezt mindig úgy adja el?, hogy nagyon megsért vele, és nem tudom megérteni.

Legjobb válasz: mindketten 20 évesek vagyunk

A kérdező hozzászólása: mindketten 20 évesek vagyunk
Nekem is volt egy hasonló pasim. Nárcisztikus személyiség, csak használt engem. Kedves akkor volt, ha célja volt vele. (Persze ezek csak utólag tisztultak le bennem.) Aztán 24 évig éltünk házasságban. Ezalatt sokat sírtam miatta. Legboldogabb a válásunk óta vagyok. Egyedül a 2 gyerekemnek örülök az egészbõl. Szóval, hagyd a fenébe. Ne egy ilyennel töltsd a fél életedet. Ha valaki szeret, akkor is rendes veled, ha valami más dolog bántja.
Pont ilyen volt az exbarátom, másfél évig voltunk együtt, a ritka pillanatokon kívül, amikor kedves volt kész szenvedés volt az egész kapcsolat. Csak mire ez tudatosult bennem, addigra túlságosan ragaszkodtam már hozzá, 2-3 hónap kellett a végén, mire rá tudtam szánni magam a szakításra, de nagy megkönnyebbülés volt. Azóta pedig megismerkedtem valakivel, aki tényleg szeret és megbecsül, és nem csak néha kedves, hanem a 7-8 együtt töltött hónap alatt egy rossz szava nem volt hozzám, na ezt nevezik különbségnek, hihetetlenül boldog vagyok :) Csak sokáig nem is reméltem, hogy lehet jobb, gondolom te is így vagy, de tapasztalatból tanácsolom, hogy próbáld túltenni magad a jelenlegin, kedvesebb pasit érdemelsz és amúgy egy ilyen kapcsolatnál, amiben nem számíthatsz 100%-osan a párodra, még az egyedüllét is jobb! :)
ja és 22/L és bocsi, hogy hosszú voltam kicsit :) ha még van kérdésed, írj nyugodtan ide/privátot.
Igen, volt már ilyen. És ha a közelemben lett volna biztos hogy nem csak vágy marad a dolog :)
A barâtnõm hugâval voltam így ! De sajna nem bìrtam meg âlni hogy ne dugjam meg õt is :)
Persze, hónapokig tartottuk magunkat, aztán egy kissé mámoros éjszakán egymásnak estünk, amit rendszeresen megismétlünk. De ez csak szexuális vágy, túl jól ismerjük egymást ahhoz, hogy ne akarjunk ennél többet a másiktól.

Voltatok már úgy, hogy éreztétek, hogy baba van a pocakban, voltak tüneteitek is, de az egyik napról a másikra elmúltak? Vagyis még kicsit fáj a mellbimbóm. Kicsit elkenődtem! Szerdán szeretnék tesztelni.

Legjobb válasz: Igen, aztan viszajottek a tunetek 2-3 nap utan! En is furcsanak talaltam, olyan periodikusszeru az egesz, de ket tunet az allando, a farkasehseg es a faradtsagerzet...nekem a babamozgasok csokkentek aztan felerosodtek...ez a mai napig igy van, bizti figyelembe kell venni a baba vermersekletet...es a melleim is hol feszultek, hol nem...en is neha remeket lattam, de attol meg minden normalis volt :)

Igen, aztan viszajottek a tunetek 2-3 nap utan! En is furcsanak talaltam, olyan periodikusszeru az egesz, de ket tunet az allando, a farkasehseg es a faradtsagerzet...nekem a babamozgasok csokkentek aztan felerosodtek...ez a mai napig igy van, bizti figyelembe kell venni a baba vermersekletet...es a melleim is hol feszultek, hol nem...en is neha remeket lattam, de attol meg minden normalis volt :)
Szia! Nekem egy hete volt pé-m.Csütörtök óta van has szurkám, ami néha elég erõteljes.A mellem hol érzékenyebb hol nem.Sûrûn járok pisilni, szinte félóránként.Remélem baba lesz. Nem tudom segítettem-e
A kérdező hozzászólása: Hát a pisiléssel nekem sincs gondom, illetve tegnap meg ma reggel hányingeem volt, meg most van is. Köszönöm a válaszokat, remélem sikerült! Jó babavárást kívánok!

Egy pár napja olyan fura boldogságérzetem van. Lehet hülyeség, de úgy érzem hogy minden rendben lesz és hogy már működik a picim szíve. Ezt érezhetem? Ti éreztetek már ilyet? Vagy csak a hó miatt van (amit imádok és jó lesz a hangulatom)?

Legjobb válasz: az nagyon jó, ha boldogan és jóérzésekkel telve várod a picit! Természetesen már ver a kicsi szive, de szó szerint érezni azt nem lehet. Örülj neki, hogy minden rendben és nem kínoz aggodalom a múlt miatt! Nagyon-nagyon boldog babavárást és hóesést! (én utálom a telet!)

az nagyon jó, ha boldogan és jóérzésekkel telve várod a picit! Természetesen már ver a kicsi szive, de szó szerint érezni azt nem lehet. Örülj neki, hogy minden rendben és nem kínoz aggodalom a múlt miatt! Nagyon-nagyon boldog babavárást és hóesést! (én utálom a telet!)
Nagyon szerencsés vagy, hogy ösztönösen jönnek ezek a gondolatok, és nem aggodalmaskodsz. Hidd el, bevonzod ezzel a jót. Ezzel pusszban nagyon jól hatsz a picidre. Én is szoktam olyat érezni, hogy biztos minden rendben, csak nem merem elhinni. Pedig tudom hogy kellene, mert azzal magamnak és a picinek teszek jót.
Ez nagyon jó! Nem sok ember örül a hónak. :) Tök jó néha azt hallani, hogy valakit boldogságérzet tölt el és nem az aggodalom! Pedig fontos a pozitív hozzáállás! Nálam változó. Van amikor ki tudok bújni a bõrömbõl, annyira fel vagyok töltve pozitív érzésekkel. Van viszont olyan, amikor kicsit nyûgösebb vagyok és elégedetlen. De többnyire a boldogság dominál! Bármennyire is lehet rossz az életünk, itt van a pocimban egy babó, akit már nagyon várunk és mindent megteszünk azért, hogy neki minden jó legyen. :) Sok boldogságot nektek! 25 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Jaj az lemaradt hogy pcom van és volt már egy vetélésem. De dokihoz holnap megyek. 6 hetes és 2 napos leszek holnap.
Gratulálok, sok boldogságot!:)
Ennek én is örülök!!! :) Fõ a pozitív hozzáállás!
Gratulálok!! (5.)
A kérdező hozzászólása: Nem tudom olvassátok-e még, de ma voltam dokinál és 6 mm-es az embryom és már ver a szíve!! Annyira boldog vagyok!!!
Én akkor most ellenpélda leszek. Ugyanígy voltam, mint te. Éreztem, hogy minden rendben lesz, és szeptemberben babázunk. Aztán véreztem egy kicsit, doki, Utrogestan, stb, elállt. Továbbra is tudtam, éreztem, hogy minden rendben lesz! Boldog voltam, nevettem, nem féltem. Aztán múlt héten kiderült, hogy már nem él. :( Mindketten a párommal annyira pozitívan álltunk hozzá az egészhez, hogy a rossz hírt máig nem fogtuk fel, egyszerûen nem hisszük el, hogy emellett a pozitív látsámód mellett ez megtörténhetett!! Reménykedj, az nagyon jó, magadnak kell, de a baba sorsa nem ezen fog múlni. ( :( )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Mindkettõtöknek! Remélem is mert eléggé félek azért, de sok ilyan pillanat van ami elkap. Próbálok pozitívan gondolkodni.
Mindegy, hogy mitõl, legyél csak vidám!:) Pozítivan hat a babádra is és ez szuper! Õszintén kívánom, hogy minden rendben legyen Veletek és hamarosan egy tündéri pici babát tarthass a karodban! 7 hós kicsi fiú anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, aranyos vagy. Persze nem szó szerint értem hogy érzem hanem úgy belül érzem :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Nektek! :) :) :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!