Találatok a következő kifejezésre: Érezni valamit, van valami jel, (6 db)

Ha a 30. hét után valami oknál fogva elhal a baba annak vannak valamilyen jelei? Az egyértelmű hogy olyankor már nem lehet érezni, de ezenkívül valami más jel?

Utoljára tegnap délután éreztem hogy csuklik. Azóta semmi és már nagyon félek. Bíztam az estében mert 8-10 között mindig olyan kabarét rendez hogy rendesen hullámzik a hasam. De ez sem volt és azóta se semmi. Úgy gondoltam ha délig nem jelentkezik akkor elmegyek a véd?n?hoz szivhangot hallgatni. Légyszi írjatok ha valaki már járt így hogy milyen tünetek lehetnek!

Legjobb válasz: van egy rossz hirem! az ilyen eset általában tünetmentes de bitos nincs baj csa lustább a lelem. Ne aggodj! menj el azért a védõnõhöz ne ilyenre ne is gondolj!! NYugi!

van egy rossz hirem! az ilyen eset általában tünetmentes de bitos nincs baj csa lustább a lelem. Ne aggodj! menj el azért a védõnõhöz ne ilyenre ne is gondolj!! NYugi!
Szia.Reméljük nincs semmi baja a babának, lehet csak lustálkodik a drága !!!:) Majd ird meg, mi történt.Szerintem semmi baj sincs.31 hetes.
Egyél csokit, szõlõcukrot vagy valami édeset.
Akár bunkónak tartotok, akár lepontoztok, szerintem nagyon nem jó ez így! És nem akarlak ijesztgetni, de ha ennyi ideig nem mozdult meg, akkor minél elõbb védõnõ vagy doki! Ezzel nem jó játszani! Még, hogy lusta....., már ne haragudjatok, de én is 34 hetes vagyok és ha nem is érzem a kis manókát, csak megsimizem a hasam és ha csak egy leheletnyit, de megmoccan! És egyátalán nem fekszik el fél napoka! Azt írta tegnap délután óta, és ezt reggel fél 10 körül írta! Inkább menjen el feleslegesen, mintsem késõ legyen!!!!!! 34 hetes kismama
Ne aggódj, eléggé a végefele jársz, biztos pihen a babád, kicsi a helye is. A csoki tényleg segit. Irj mi volt!
Szia! Én tavaly jártam így. Nem éreztem pár órája mozogni, mire beértünk nem volt szívhangja. Azt nem tudjuk 100%-ra mi történt, mert a vizsgálatok szerint egészséges volt. Valószínû a köldökzsinórt rántotta meg. Mindenképp menj orvoshoz, mert lehet, hogy csak valami miatt nem kap elég oxigént, de akkor is nagyon fontos, hogy lásson orvos!
Utolsó válaszoló vagyok, 36hetes voltam.

Érezni valamit, vagy van valami jel, ami beágyazódásra utalhat?

Én körülbelül most tarthatok ott, és a bal petefészkemnél néha-néha er?s szúrásokat érzek!

Legjobb válasz: a peteéréstöl a beágyazódásik szúrkálhat is. még utánna is kicsit, feszülhet a hasads eészen a mensiig. ez normális, de nem jelenti hogy van beágyazódás.

a peteéréstöl a beágyazódásik szúrkálhat is. még utánna is kicsit, feszülhet a hasads eészen a mensiig. ez normális, de nem jelenti hogy van beágyazódás.
Nagyjából én is most vagyok abban az idõben, de nem érzek semmit, csak a szívem mélyén annyit, hogy megint nem sikerült. Én már csak abban bízom, hogy csal a nõi megérzésem. Nagyon sok sikert!!!
A kérdező hozzászólása: Az utolsó válaszólónak írnám, hogy azt hiszem a szívem mélyén én is azt érzem, hogy most sem sikerült! De tudod a remény hal meg utoljára! Bizakodom én is! Te is tedd!
2. válaszoló vagyok. Hát, én magam is tudom, hogy 5hónap sikertelenség nem a világ, de elõzõ hónapokban az utolsó utáni pillanatban is bízva bíztam.Most pedig alig elmúlt a pém, és már rám is tört ez az érzés, amivel nem tudok mit kezdeni.
A kérdező hozzászólása: Mi is kb. 5 hónapja szeretnénk babát! Én is mindig reménykedem. Én mérem a hõmet is és most úgy tûnik, hogy jó idõben kaptuk el a dolgot! Eddig valahogy mindig "lemaradtunk" róla! Reménykedem, mert nem tudok mást! Ha nagyon elkeseredsz, az nem tesz jót! Állj pozitívan a dolgokhoz. Új hónap újabb esélyek, és közben gondolj arra, hogy van aki már évek óta szeretne babát, mi meg "csak" "pár" hónapja! Bár nekünk ez is rengeteg idõ! Kitartást! Szorítok Neked!
2. válaszoló vagyok.Igen, tudom én ezeket, csak most valahogy úgy érzem, hogy csak arról szól az életünk, hogy méregetek, tesztelek, kiszámolom a pét, jól idõzítünk és mégsem jön össze. Tudom, hogy van, aki nagyon sokat vár a babára és nem is türelmetlennek érzem most magam, hanem sokkal inkább elkeseredettnek, mert valamiért már "áltatni" sem tudom magam azzal, hogy majd most összejön, mert érzem, hogy nem így van. De 1hét múlva úgyis kiderül. Köszönöm a bíztatást!! Remélem végre sikeres hónapotok lesz, én szorítok!!!!

Honnan lehet tudni a terhesség legelején, ha sorvad, vagy nem fejlődik rendben a "magzat"? Van valami jele? Lehet érezni valamit?

Legjobb válasz: Sajnos nem mindig.Nekem semmi tünetem nem volt,vérzés vagy görcs.Viszont ugy ébredtem,hogy méreztem.Nem volt hányingerem és olyan más volt.

Sajnos nem mindig.Nekem semmi tünetem nem volt, vérzés vagy görcs.Viszont ugy ébredtem, hogy méreztem.Nem volt hányingerem és olyan más volt.
Sajnos én sem éreztem semmit.Az egyik Uh-n még ott volt, a másikon már semmi.:-(( És én csak 1 hét múlva kezdetem vérezni, szerencsére nem kellett mûteni, teljesen kitisztultam. Miért kérdezed??Van valami probléma?? Ha bármi szokatlant érzel, irány a doki, ügyelet!! Maszatka
Te érezni nem érzel semmit, viszont az UH-kon a doki azért végzi el a számolásokat, hogy ezt ki tudja küszöbölni.
Nekem januárba volt egy elhalt terhességem.Most 30 hetes vagyok és hála istenek minden rendben van!Akkor azt hittem hogy minden oké, de mostmár tudom, hogy igenis van jele!Nekem reggelente mindig olyan érzésem volt, hogy megfog jönni, nagyon érzékeny volt a hasam ha valami hozzáért, a mellem annyira fájt mindig minden apró rázkódásnál úgy éreztem hogy nem birom ki és emelett folyamatosan fájdogált a hasam!Én sem véreztem és mivel nem volt akkor még összehasonlítási alapom azt hittem ezek velejárnak, de mostmár tudom hogy ezek nem voltak normális érzések!
A kérdező hozzászólása: Maszatka válaszára.2 napja barnás folyásom van, olyan 6-7 hetes lehetek. Vérzés, görcs nincs. Tegnap voltam az ügyeleten, de ultrahanggal nem vizsgáltak, csak "kézzel". A doki ekkor semmilyen rendelleneset nem látott, de szerintem ha elhalt azt nem tudja kitapintani. Hétfõ ultrahang-nagyon félek
mi volt az ultrahangon?
Szemétség, hogy az ügyeleten nem ultrahangoztak meg, ezért fizetjük a tb-t!!! Remélem nincs semmi baj!!!Mindenképpen Írj, ha megtudsz valamit. Én sajnos mult hónapban így vesztettem el a babámat a 7. héten.Én is barnáztam, de nem volt görcs.Mire megvolt a barnázás már az uh se mutatott semmit. Kívánom tiszta szívbõl, hogy minden rendben legyen Veled!!! Maszatka
A kérdező hozzászólása: Az uh. szerint minden ok. Két héttel ezelõtt még csak "petezsák" volt, most már 5 mm-es embrió, van szívhangja is, 7 hetes vagyok a vizsgálat szerint. A doki megnyugtatott, h minden ok. Pedig a barnázás mostmár inkább piros. Nem értem mért van ez. Ja és már van egy fiam, vele tök sima volt minden.Kicsit megnyugodtam, de akkor sem értem mitõl van, ha minden ok és az uh. sem lát semmit.
Nagyon örülök a jó hírnek!!!Szorítottam nagyon, hogy minden rendben legyen!!! Vigyázz nagyon magatokra!!! Maszatka

Miket lehet érezni 11-12 hetes terhesen. Nem a hányingerre, mellfeszülésre meg a hasonlókra gondolok, hanem ott a pociba. A baba mozgását tudom hogy nem érezhetem még, csak valami jel hogy van odabent valaki?

Legjobb válasz: Szia!Én erre a hétre vagyok kiírva.Megmondom õszintén,hogy nálam nagyon felemás érzéseket keltett.A negyedik hónapig tényleg csak a hányás,feszülés,hányás,feszülés....közben az aggodalom,hogy nehogy elmenjen és a düh,hogy nem tudok olyan intenzitással dolgozni mint eddig.16 hetes voltam amikor elkezdett "gluggyogni"(ez a szó jellemezte leginkább amikor a mozgását érzékeltem).Innentõl kezdve tudatosult bennem és a páromnál is a "tény".Még most is a célegyenesben vannak pillanatok,hogy alig várom,máskor meg úgy érzem,hogy rengeteg dolog van még ami nincs kész,nincs meg,megoldásra vár,nem alkalmas a nap..... Félre ne értsd,nagyon szeretjük már most de nagyon-nagyon nyersen fogalmazva a 40 hét alatt igenis vannak pillanatok amikor a fenébe kívánod az egészet és úgy érzed nem te irányítod az életedet.Nagyon szépen hangzik egy -egy könyvcím,mint például "A LEGSZEBB 9 HÓNAP","BOLDOG BABAVÁRÁS" de azért ez nem fehér vagy fekete.

Szia!Én erre a hétre vagyok kiírva.Megmondom õszintén, hogy nálam nagyon felemás érzéseket keltett.A negyedik hónapig tényleg csak a hányás, feszülés, hányás, feszülés....közben az aggodalom, hogy nehogy elmenjen és a düh, hogy nem tudok olyan intenzitással dolgozni mint eddig.16 hetes voltam amikor elkezdett "gluggyogni"(ez a szó jellemezte leginkább amikor a mozgását érzékeltem).Innentõl kezdve tudatosult bennem és a páromnál is a "tény".Még most is a célegyenesben vannak pillanatok, hogy alig várom, máskor meg úgy érzem, hogy rengeteg dolog van még ami nincs kész, nincs meg, megoldásra vár, nem alkalmas a nap..... Félre ne értsd, nagyon szeretjük már most de nagyon-nagyon nyersen fogalmazva a 40 hét alatt igenis vannak pillanatok amikor a fenébe kívánod az egészet és úgy érzed nem te irányítod az életedet.Nagyon szépen hangzik egy -egy könyvcím, mint például "A LEGSZEBB 9 HÓNAP", "BOLDOG BABAVÁRÁS" de azért ez nem fehér vagy fekete.

13 hetes vagyok mikor lesz tejem? Fogom tudni mikor lesz? Erezni valami erösebb fajdalmat vagy ilyesmi, van jele?

gyakran erzem hogy szinte ugy faj a bimbom hogy olyan mintha szurkalna,ez lehet a jele?

Legjobb válasz: 13hetesen még ne várjad hogy lesz tejed!! az csak szülés után indul be.kb. a 3napon.

13hetesen még ne várjad hogy lesz tejed!! az csak szülés után indul be.kb. a 3napon.
A kérdező hozzászólása: de olvastam hogy egy egy cseppet latni a bimbon mar terhesen is.vagyis 16 het körül megindulhat a tej, es ennek lathato a jelei, ez nem igaz?
Ha valamit látnál is, az nem tej, mégcsak nem is elõtej. Ha beindul a tejed, azt tudni fogod, mert majd dõl belõled.
1.vagyok. Ja, de igen.De az az elõtej, nem normális tápláló tej. Valakinek, mint pl. nekem soha nem volt elõtejem. Barátnõmenk 26hetesen már melltartó betétet kellett hordania, mert annyira folyt neki. És még se tudott aztán szoptatni... :S
A kérdező hozzászólása: ertem, de majd erezhetö lesz amikor elkezd jönni?ti ereztetek valamit a melletekben?
1.vagyok. Persze. Amikor belövelt a tejem, nagyon kemény volt az egész. Egyébként valaki úgy érzi, hogy bizsereg neki :-)
Szia Néha nekem 30hetesen egyik másik bimbó jobban fáj, olyankor estére jön belõle pár csepp elõtejcsi szerû lötty. De még így sem biztos, hogy lesz elég tejem majd a szülés után. Még elég kisterhes vagy, ne aggódj, ha olyan a tested, akkor minden gond nélkül tudsz szoptatni:) Élvezd a terhességet, és ne aggódj a "távoli" jövõn:D (ennyi idõs pocakosként nekem is fájt a bimbóm, természetes, alakul)
Én 31 hetes vok, néha jön 1-2 cseppnyi, én nem érzek semmit a mellemen, csak a ruhámon látom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!