Találatok a következő kifejezésre: Érezni valamit, van valami (59 db)

Kaptam egy kezzel kotott takarocskat a babanknak, de budos. Kimostam es meg mindig erezni rajta. Van valami jo otletetek, mivel oblitsem? Ecet hasznalna?

Legjobb válasz: Szia! Attól függ,milyen szinû!Ha fehér,áztasd be domestosba vagy flóraszeptbe,azok nagyon jól közömbösitik a szagokat!Ha szines,akkor bármilyen jóillatú öblitõbe való áztatás is segit,de ne a mosógépben,hanem külön edénybe áztasd be! Hát remélem segitettem!

Szia! Attól függ, milyen szinû!Ha fehér, áztasd be domestosba vagy flóraszeptbe, azok nagyon jól közömbösitik a szagokat!Ha szines, akkor bármilyen jóillatú öblitõbe való áztatás is segit, de ne a mosógépben, hanem külön edénybe áztasd be! Hát remélem segitettem!
Dreft sensitiv?! Én azzal mosom babám ruháját, mindig nagyon jó illatuk van és sokáig érezni is. Esetleg abba beáztatni
Én is jártam már hasonlóképpen. Ha nem sajnálod rá a pénzt, akkor vegyél 1vagy 2 liter citromlevet(attól függ mekkora a takaró) és azt keverd el annyi vízben, hogy éppen ellepje, de vigyázz, mert a citromlé kiviszi a színét ha túl tömény. Az ecet is jó nagy hígításban, de nem vagy sokkal elõrébb, mert ecetszagú lesz, bár azt öblítõvel könnyebb semlegesíteni. Az öblítõket csak ezután használd.
Dobd ki a francba! Ha használt és büdös, lehet valami kutya alól szedték ki... Ha régen egy baba használta volna akkor biztos nem lenne büdös. Hogy adhatnak ilyesmit ajándékba???
mondd azt hogy héjj te, van valami a fogad közt!
Én így mondanám meg: "Cica, van vmi a fogad között, várj kiszedem!" miért érezné magát kellemetlenül? õ a barátod, akivel nyílván bensõséges viszonyban vagytok, nem a matektanárod.
Min nem tudnak az emberek problémázni...
istenem...hat ugy, hogy mucus, van valami a fogad kozott...vagy akarhogy, beszelni csak tudsz.
Volt barátnõm, aki nem szólt, kivette a nyelvével, aztán röhögve mutatta. Személyiség kérdése. Ha cikinek érzed ne szólj, de én elröhögném magam. Ilyen miatt különben sem haragudhat, nem te tetted oda :p
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:)

Érezni ha nyitva van a méhszáj? Van valami tünete?

Most ez a parám :)!21hkm.

Legjobb válasz: Azt nem lehet érezni!Azt a doki állapítja meg!

Azt nem lehet érezni!Azt a doki állapítja meg!
A kérdező hozzászólása: Értem. De hát nem vizsgált még úgy meg.
Azt ugy tudom hogy a vége felé nézik.De amugy látja mindig és ha nyitva lennél akkor mondaná!
Ha sokat nyilal alúl a hasad és néha érzed a punidba is akkor az sajnos nyílik.Én így jártam mind a 2x:((
A kérdező hozzászólása: Nyilallni szokott, szúrkál. A nuniba nem tudom mit kéne ill. nem kéne érezni.

Ha a 30. hét után valami oknál fogva elhal a baba annak vannak valamilyen jelei? Az egyértelmű hogy olyankor már nem lehet érezni, de ezenkívül valami más jel?

Utoljára tegnap délután éreztem hogy csuklik. Azóta semmi és már nagyon félek. Bíztam az estében mert 8-10 között mindig olyan kabarét rendez hogy rendesen hullámzik a hasam. De ez sem volt és azóta se semmi. Úgy gondoltam ha délig nem jelentkezik akkor elmegyek a véd?n?hoz szivhangot hallgatni. Légyszi írjatok ha valaki már járt így hogy milyen tünetek lehetnek!

Legjobb válasz: van egy rossz hirem! az ilyen eset általában tünetmentes de bitos nincs baj csa lustább a lelem. Ne aggodj! menj el azért a védõnõhöz ne ilyenre ne is gondolj!! NYugi!

van egy rossz hirem! az ilyen eset általában tünetmentes de bitos nincs baj csa lustább a lelem. Ne aggodj! menj el azért a védõnõhöz ne ilyenre ne is gondolj!! NYugi!
Szia.Reméljük nincs semmi baja a babának, lehet csak lustálkodik a drága !!!:) Majd ird meg, mi történt.Szerintem semmi baj sincs.31 hetes.
Egyél csokit, szõlõcukrot vagy valami édeset.
Akár bunkónak tartotok, akár lepontoztok, szerintem nagyon nem jó ez így! És nem akarlak ijesztgetni, de ha ennyi ideig nem mozdult meg, akkor minél elõbb védõnõ vagy doki! Ezzel nem jó játszani! Még, hogy lusta....., már ne haragudjatok, de én is 34 hetes vagyok és ha nem is érzem a kis manókát, csak megsimizem a hasam és ha csak egy leheletnyit, de megmoccan! És egyátalán nem fekszik el fél napoka! Azt írta tegnap délután óta, és ezt reggel fél 10 körül írta! Inkább menjen el feleslegesen, mintsem késõ legyen!!!!!! 34 hetes kismama
Ne aggódj, eléggé a végefele jársz, biztos pihen a babád, kicsi a helye is. A csoki tényleg segit. Irj mi volt!
Szia! Én tavaly jártam így. Nem éreztem pár órája mozogni, mire beértünk nem volt szívhangja. Azt nem tudjuk 100%-ra mi történt, mert a vizsgálatok szerint egészséges volt. Valószínû a köldökzsinórt rántotta meg. Mindenképp menj orvoshoz, mert lehet, hogy csak valami miatt nem kap elég oxigént, de akkor is nagyon fontos, hogy lásson orvos!
Utolsó válaszoló vagyok, 36hetes voltam.

Érezni valamit, vagy van valami jel, ami beágyazódásra utalhat?

Én körülbelül most tarthatok ott, és a bal petefészkemnél néha-néha er?s szúrásokat érzek!

Legjobb válasz: a peteéréstöl a beágyazódásik szúrkálhat is. még utánna is kicsit, feszülhet a hasads eészen a mensiig. ez normális, de nem jelenti hogy van beágyazódás.

a peteéréstöl a beágyazódásik szúrkálhat is. még utánna is kicsit, feszülhet a hasads eészen a mensiig. ez normális, de nem jelenti hogy van beágyazódás.
Nagyjából én is most vagyok abban az idõben, de nem érzek semmit, csak a szívem mélyén annyit, hogy megint nem sikerült. Én már csak abban bízom, hogy csal a nõi megérzésem. Nagyon sok sikert!!!
A kérdező hozzászólása: Az utolsó válaszólónak írnám, hogy azt hiszem a szívem mélyén én is azt érzem, hogy most sem sikerült! De tudod a remény hal meg utoljára! Bizakodom én is! Te is tedd!
2. válaszoló vagyok. Hát, én magam is tudom, hogy 5hónap sikertelenség nem a világ, de elõzõ hónapokban az utolsó utáni pillanatban is bízva bíztam.Most pedig alig elmúlt a pém, és már rám is tört ez az érzés, amivel nem tudok mit kezdeni.
A kérdező hozzászólása: Mi is kb. 5 hónapja szeretnénk babát! Én is mindig reménykedem. Én mérem a hõmet is és most úgy tûnik, hogy jó idõben kaptuk el a dolgot! Eddig valahogy mindig "lemaradtunk" róla! Reménykedem, mert nem tudok mást! Ha nagyon elkeseredsz, az nem tesz jót! Állj pozitívan a dolgokhoz. Új hónap újabb esélyek, és közben gondolj arra, hogy van aki már évek óta szeretne babát, mi meg "csak" "pár" hónapja! Bár nekünk ez is rengeteg idõ! Kitartást! Szorítok Neked!
2. válaszoló vagyok.Igen, tudom én ezeket, csak most valahogy úgy érzem, hogy csak arról szól az életünk, hogy méregetek, tesztelek, kiszámolom a pét, jól idõzítünk és mégsem jön össze. Tudom, hogy van, aki nagyon sokat vár a babára és nem is türelmetlennek érzem most magam, hanem sokkal inkább elkeseredettnek, mert valamiért már "áltatni" sem tudom magam azzal, hogy majd most összejön, mert érzem, hogy nem így van. De 1hét múlva úgyis kiderül. Köszönöm a bíztatást!! Remélem végre sikeres hónapotok lesz, én szorítok!!!!

Ha valami nagyon bánt lelkileg vagy van valami bánatom, és azt elmondom valakinek, elpanaszolom valakinek, pl. egy barátomnak, akkor jobb lesz nekem, jobban fogom magamat érezni?

Legjobb válasz: Hát állítólag igen de sztem nem ...max ha vele vagy könnyebb hogy nem kell titkolóznod és nyilt lehetsz elõtte..

Hát állítólag igen de sztem nem ...max ha vele vagy könnyebb hogy nem kell titkolóznod és nyilt lehetsz elõtte..
Hát, azt mondják ha kiöntöd valakinek a lelkedet, jobban érzed magad utána. De én személyszerint csak rosszabbul, nem szeretem ha sokat tudnak rólam, szóval mindig megbánom. De ez csak saját tapasztalat, általában úgy van, hogy jobban érzed magad tõle.
A kérdező hozzászólása: Én a gondjaimat el szeretem másoknak mondani, de nem a szüleimnek, nem rokonaimnak, hanem csak a haverjaimnak, és esetleg idegen embereknek, akik szívesen meghallgatnak.
Nyilván könnyebb, mintha önmagadban emészgetnéd. Nem mindegy persze, hogy kinek, és az hogyan áll hozzá. De sokszor az is segít, ha némán, de megértõen meghallgatnak! Alkat kérdése valójában azért!!
Igen de vigyázz, kinek mondod el... Én már nem mondok senkinek semmit, csak a barátomnak. Õ mindent tud rólam, meghallgat, ha kell tanácsot ad. :)
jobban fogod magad érezni de gondold meg kinek mit mondasz el, nem sok ember van akiben igazán meghizhatsz.és figyelj arra, hogy ne fáraszd azt akinek elmondod, gyõzõdj meg róla, hogy tényleg szivesen hallgatja-e.
A kérdező hozzászólása: És azt honnan tudhatom meg, ha nem hallgatja szívesen, ha nem mondja el?
18:49.onnan, hogy odafigyelsz rá szívvel lélekkel és rá fogsz jönni, hogy valóban érdekli-e.de meg is kérdezheted tõle beszélgetés közben, azért nem fog megsértõdni.és te se sértõdj meg ha azt mondja, hogy nem érdekli:)

Honnan lehet tudni a terhesség legelején, ha sorvad, vagy nem fejlődik rendben a "magzat"? Van valami jele? Lehet érezni valamit?

Legjobb válasz: Sajnos nem mindig.Nekem semmi tünetem nem volt,vérzés vagy görcs.Viszont ugy ébredtem,hogy méreztem.Nem volt hányingerem és olyan más volt.

Sajnos nem mindig.Nekem semmi tünetem nem volt, vérzés vagy görcs.Viszont ugy ébredtem, hogy méreztem.Nem volt hányingerem és olyan más volt.
Sajnos én sem éreztem semmit.Az egyik Uh-n még ott volt, a másikon már semmi.:-(( És én csak 1 hét múlva kezdetem vérezni, szerencsére nem kellett mûteni, teljesen kitisztultam. Miért kérdezed??Van valami probléma?? Ha bármi szokatlant érzel, irány a doki, ügyelet!! Maszatka
Te érezni nem érzel semmit, viszont az UH-kon a doki azért végzi el a számolásokat, hogy ezt ki tudja küszöbölni.
Nekem januárba volt egy elhalt terhességem.Most 30 hetes vagyok és hála istenek minden rendben van!Akkor azt hittem hogy minden oké, de mostmár tudom, hogy igenis van jele!Nekem reggelente mindig olyan érzésem volt, hogy megfog jönni, nagyon érzékeny volt a hasam ha valami hozzáért, a mellem annyira fájt mindig minden apró rázkódásnál úgy éreztem hogy nem birom ki és emelett folyamatosan fájdogált a hasam!Én sem véreztem és mivel nem volt akkor még összehasonlítási alapom azt hittem ezek velejárnak, de mostmár tudom hogy ezek nem voltak normális érzések!
A kérdező hozzászólása: Maszatka válaszára.2 napja barnás folyásom van, olyan 6-7 hetes lehetek. Vérzés, görcs nincs. Tegnap voltam az ügyeleten, de ultrahanggal nem vizsgáltak, csak "kézzel". A doki ekkor semmilyen rendelleneset nem látott, de szerintem ha elhalt azt nem tudja kitapintani. Hétfõ ultrahang-nagyon félek
mi volt az ultrahangon?
Szemétség, hogy az ügyeleten nem ultrahangoztak meg, ezért fizetjük a tb-t!!! Remélem nincs semmi baj!!!Mindenképpen Írj, ha megtudsz valamit. Én sajnos mult hónapban így vesztettem el a babámat a 7. héten.Én is barnáztam, de nem volt görcs.Mire megvolt a barnázás már az uh se mutatott semmit. Kívánom tiszta szívbõl, hogy minden rendben legyen Veled!!! Maszatka
A kérdező hozzászólása: Az uh. szerint minden ok. Két héttel ezelõtt még csak "petezsák" volt, most már 5 mm-es embrió, van szívhangja is, 7 hetes vagyok a vizsgálat szerint. A doki megnyugtatott, h minden ok. Pedig a barnázás mostmár inkább piros. Nem értem mért van ez. Ja és már van egy fiam, vele tök sima volt minden.Kicsit megnyugodtam, de akkor sem értem mitõl van, ha minden ok és az uh. sem lát semmit.
Nagyon örülök a jó hírnek!!!Szorítottam nagyon, hogy minden rendben legyen!!! Vigyázz nagyon magatokra!!! Maszatka

16 hetesen elkezdett mozogni a picifiam, azóta eltelt két hónap és szinte nincs olyan óra hogy nem érezném, lehet hogy valami baja van, nem tetszik neki valami azért mozog annyit?

Legjobb válasz: szia elsõ babám 12 hetesen mozdult meg, egyfolytában mozgott, éjjel nappal, egyszer akkorát nyújtózott, hogy meg tudtam fogni a lábfejét, a vége felé akkorákat rúgott, hogy majdnem elestem az utcán, annyira kizökkentett az egyensúlyomból! De ezeken csak jót nevettem. Ami aggasztott, hogy a 2. babám meg szinte nem is mozgott, na akkor beparáztam, mert az elsõ babánál nem ezt "szoktam" meg.De itt is rendben volt minden.

szia elsõ babám 12 hetesen mozdult meg, egyfolytában mozgott, éjjel nappal, egyszer akkorát nyújtózott, hogy meg tudtam fogni a lábfejét, a vége felé akkorákat rúgott, hogy majdnem elestem az utcán, annyira kizökkentett az egyensúlyomból! De ezeken csak jót nevettem. Ami aggasztott, hogy a 2. babám meg szinte nem is mozgott, na akkor beparáztam, mert az elsõ babánál nem ezt "szoktam" meg.De itt is rendben volt minden.
Most még rengeteg helye van, örülj neki hogy mocorog! Lassan eljön az idõ mikor nem fogod mindennap érezni, nem lesz ilyen aktív mint most. Nekem is rettentõ mozgékony volt mindig, én arra fogtam hogy jól érzi magát, azért partizik.:D Dehát ezek csak találgatások, igazából soha nem fogjuk meg tudni miért mocorog annyit, azért mert nem jól érzi magát vagy mert boldogabb nem is lehetne! Mindenesetre én mindig úgy fogtam fel hogy jól érzi magát. Mostmár 37 hetesen pedig tudom hogy azért jelez mert nem jól fekszem vagy hangos helyen vagyok, ilyesmi. 16 hetesen még nem hallja a kinti zajokat tehát szerintem nagyon boldog a babád!:) Sok boldogságot Nektek!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, nektek is boldog babavárást.
Annyira irigyellek én most vagyok 16. hetes és még nem éreztem mocorogni, bár lehet, hogy éreztem csak nem tudtam, hogy az. Te mit éreztél?
szia nekem a terhességem alatt a nap 24órájából, 22órát rugdalózott a kisfiam. ezt ide kinn is folytatja, még álmában is jár keze-lába. nincs vele semmi baj, örülj hogy érzed õt. 13hetes kisfiu anyukája sok boldogságot

Van valami összefüggés aközött, hogy a méhlepény hol helyezkedik el, és hányszor érzem a kicsit mozogni? Úgy értem, jobban lehet érezni a mozgást, ha pl. a méhlepény hátul tapad, mint pl. a mellső falon?

Legjobb válasz: Szia. Nekem a mellsõ falon tapad, ezzel magyarázták, hogy késõbb kezdtem el érezni, de azt mondta nekem az orvos, hogy késõbb, amikor már elég erõss a baba, akkor nincs különbség. Minden jót! 29 hetes kismama.

Szia. Nekem a mellsõ falon tapad, ezzel magyarázták, hogy késõbb kezdtem el érezni, de azt mondta nekem az orvos, hogy késõbb, amikor már elég erõss a baba, akkor nincs különbség. Minden jót! 29 hetes kismama.
Attól fugg, hogy hány hetes vagy!
Nekem mellsõ falon tapadt, és 18 hetesen éreztem elõször. Azóta is folyamatosan, igen gyakran..:D Én picit vékony alkat voltam a terhesség elején, azt mondta a védõnõ, hogy ezért érzem ilyen gyakran, mert vékony a hasfalam.
A kérdező hozzászólása: Már 20 hetes vagyok, és szintén vékony alkat. Eddig is csak 3 kg-ot híztam. Esténként szoktam többnyire érezni, de más velem egykorú kismamik arról számolnak be, hogy az egész nap virgonckodik a kicsi, hullámzik a hasuk, stb., én meg csak akkor érzem, ha lefekszem, ráteszem a pocakomra a kezem, és figyelek. :(
Szia. Ne aggódj, egy-két hét és mindennap fogod érezni. Én 21 hetesen éreztem elõszõr és még most sem érzem egész nap. Minden jót! 29 hetes kismama.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!