Találatok a következő kifejezésre: Érezni valamit, van (59 db)

Érezni valamit, vagy van valami jel, ami beágyazódásra utalhat?

Én körülbelül most tarthatok ott, és a bal petefészkemnél néha-néha er?s szúrásokat érzek!

Legjobb válasz: a peteéréstöl a beágyazódásik szúrkálhat is. még utánna is kicsit, feszülhet a hasads eészen a mensiig. ez normális, de nem jelenti hogy van beágyazódás.

a peteéréstöl a beágyazódásik szúrkálhat is. még utánna is kicsit, feszülhet a hasads eészen a mensiig. ez normális, de nem jelenti hogy van beágyazódás.
Nagyjából én is most vagyok abban az idõben, de nem érzek semmit, csak a szívem mélyén annyit, hogy megint nem sikerült. Én már csak abban bízom, hogy csal a nõi megérzésem. Nagyon sok sikert!!!
A kérdező hozzászólása: Az utolsó válaszólónak írnám, hogy azt hiszem a szívem mélyén én is azt érzem, hogy most sem sikerült! De tudod a remény hal meg utoljára! Bizakodom én is! Te is tedd!
2. válaszoló vagyok. Hát, én magam is tudom, hogy 5hónap sikertelenség nem a világ, de elõzõ hónapokban az utolsó utáni pillanatban is bízva bíztam.Most pedig alig elmúlt a pém, és már rám is tört ez az érzés, amivel nem tudok mit kezdeni.
A kérdező hozzászólása: Mi is kb. 5 hónapja szeretnénk babát! Én is mindig reménykedem. Én mérem a hõmet is és most úgy tûnik, hogy jó idõben kaptuk el a dolgot! Eddig valahogy mindig "lemaradtunk" róla! Reménykedem, mert nem tudok mást! Ha nagyon elkeseredsz, az nem tesz jót! Állj pozitívan a dolgokhoz. Új hónap újabb esélyek, és közben gondolj arra, hogy van aki már évek óta szeretne babát, mi meg "csak" "pár" hónapja! Bár nekünk ez is rengeteg idõ! Kitartást! Szorítok Neked!
2. válaszoló vagyok.Igen, tudom én ezeket, csak most valahogy úgy érzem, hogy csak arról szól az életünk, hogy méregetek, tesztelek, kiszámolom a pét, jól idõzítünk és mégsem jön össze. Tudom, hogy van, aki nagyon sokat vár a babára és nem is türelmetlennek érzem most magam, hanem sokkal inkább elkeseredettnek, mert valamiért már "áltatni" sem tudom magam azzal, hogy majd most összejön, mert érzem, hogy nem így van. De 1hét múlva úgyis kiderül. Köszönöm a bíztatást!! Remélem végre sikeres hónapotok lesz, én szorítok!!!!

Honnan lehet tudni a terhesség legelején, ha sorvad, vagy nem fejlődik rendben a "magzat"? Van valami jele? Lehet érezni valamit?

Legjobb válasz: Sajnos nem mindig.Nekem semmi tünetem nem volt,vérzés vagy görcs.Viszont ugy ébredtem,hogy méreztem.Nem volt hányingerem és olyan más volt.

Sajnos nem mindig.Nekem semmi tünetem nem volt, vérzés vagy görcs.Viszont ugy ébredtem, hogy méreztem.Nem volt hányingerem és olyan más volt.
Sajnos én sem éreztem semmit.Az egyik Uh-n még ott volt, a másikon már semmi.:-(( És én csak 1 hét múlva kezdetem vérezni, szerencsére nem kellett mûteni, teljesen kitisztultam. Miért kérdezed??Van valami probléma?? Ha bármi szokatlant érzel, irány a doki, ügyelet!! Maszatka
Te érezni nem érzel semmit, viszont az UH-kon a doki azért végzi el a számolásokat, hogy ezt ki tudja küszöbölni.
Nekem januárba volt egy elhalt terhességem.Most 30 hetes vagyok és hála istenek minden rendben van!Akkor azt hittem hogy minden oké, de mostmár tudom, hogy igenis van jele!Nekem reggelente mindig olyan érzésem volt, hogy megfog jönni, nagyon érzékeny volt a hasam ha valami hozzáért, a mellem annyira fájt mindig minden apró rázkódásnál úgy éreztem hogy nem birom ki és emelett folyamatosan fájdogált a hasam!Én sem véreztem és mivel nem volt akkor még összehasonlítási alapom azt hittem ezek velejárnak, de mostmár tudom hogy ezek nem voltak normális érzések!
A kérdező hozzászólása: Maszatka válaszára.2 napja barnás folyásom van, olyan 6-7 hetes lehetek. Vérzés, görcs nincs. Tegnap voltam az ügyeleten, de ultrahanggal nem vizsgáltak, csak "kézzel". A doki ekkor semmilyen rendelleneset nem látott, de szerintem ha elhalt azt nem tudja kitapintani. Hétfõ ultrahang-nagyon félek
mi volt az ultrahangon?
Szemétség, hogy az ügyeleten nem ultrahangoztak meg, ezért fizetjük a tb-t!!! Remélem nincs semmi baj!!!Mindenképpen Írj, ha megtudsz valamit. Én sajnos mult hónapban így vesztettem el a babámat a 7. héten.Én is barnáztam, de nem volt görcs.Mire megvolt a barnázás már az uh se mutatott semmit. Kívánom tiszta szívbõl, hogy minden rendben legyen Veled!!! Maszatka
A kérdező hozzászólása: Az uh. szerint minden ok. Két héttel ezelõtt még csak "petezsák" volt, most már 5 mm-es embrió, van szívhangja is, 7 hetes vagyok a vizsgálat szerint. A doki megnyugtatott, h minden ok. Pedig a barnázás mostmár inkább piros. Nem értem mért van ez. Ja és már van egy fiam, vele tök sima volt minden.Kicsit megnyugodtam, de akkor sem értem mitõl van, ha minden ok és az uh. sem lát semmit.
Nagyon örülök a jó hírnek!!!Szorítottam nagyon, hogy minden rendben legyen!!! Vigyázz nagyon magatokra!!! Maszatka

Van egy pasim akit szeretek de a haverom szerelmes lett belém és lehet hogy én is kezdek érezni valamit iránta. Létezik hogy 2fiúba vagyok szerelmes? Mit csináljak szerintetek?

A barátomat több mint 4 éve ismerem de csak 3hónapja vagyunk együtt. van egy fiú akit 4honapja megismertem és jó haverok lettünk. de azt mondta hogy szerelmes belém csak nem szeretne közénk állni,de már "nem bírja annyira szeret" . nagyon aranyos meg minden és lehet hogy kezdek belé szeretni de ott van a barátom... õt is szeretem.... jaj..mitcsináljak? megõrülök... mellesleg pasim 15 a haverom 17 . kérlek titeket normális válaszokat adjatok! :)

Legjobb válasz: Te pedig 12

Te pedig 12
hát kislány nõj fel elõbb!nem valószínû hogy két pasiba lehet szerelmesnek lenni!ha az ember szerelmes azt az egyet szereti és nem is néz másra!
ffffffuck ur self .
A kérdező hozzászólása: 15vagyok ._.
akkor is az vsgy..
A kérdező hozzászólása: Miért szólsz hozzá ha csak ilyet tudsz irni??? ez elvileg egy olyan oldal ahol segitenek ha kérdésed van... de még egy normális választ se kaptam.. kivétel 2.válaszoló még elfogadható. szerintem normálisan fogalmaztam és a kérdésem is normális.!
Normális válsz kell? Jó, tessék. 15 éves vagy és a "Pasid" is, vagyis még nem készek egy komolyabb kapcsolatra, majd 18-20 felé. Lehet nem hiszel nekem, meg majd elküldesz a francba, de ez van. És a 17 éves srácoknak (tisztelet a kivételnek) általában nem csak a csókolózás jár a fejében, szóval valószínû, hogy gyorsan komolyabb vizekre akar evezni majd. Innen rajtad múlik. Két embert szeretni pedig nem lehet, vagy az egyiket szereted és a másikat nem, vagy fordítva. És az, hogy most hezitálsz is azt mutatja, hogy még elég fiatal vagy. Normális kérdésre normális válasz, így már jó?
A kérdező hozzászólása: Na végre valaki! köszönöm a válaszodat
szolj a palidnak h üse le vagy ha én vagyk az akor ne

Csak! Van aki a szexnél nem szokott nyögni, sikoltozni, vagy egyáltalán érezni valamit? Ha igen, miért?

Legjobb válasz: halkan nyögdécselni igen, de sikoltozni egyáltalán nem egyszerûen nem érzek rá késztetést, hogy sikoltozzak minek?!

halkan nyögdécselni igen, de sikoltozni egyáltalán nem egyszerûen nem érzek rá késztetést, hogy sikoltozzak minek?!
A kérdező hozzászólása: Bocsi elírtam, így akartam: Csajok!
Mindenki máshogy mutatja vagy nem mutatja azt hogy élvezi. Érezni mindneki érez valamit, max ha frigid akkor nem, .
Nem. :)
Nem.
nekem igen, 2. baba. Mindig kidudorodik ott, és keményebb, ahol épp a baba van. De 1. babánál még nem érzed. Én már egy hete érzem mozogni is, minden nap. Lehajláskor vagy tüsszentéskor pl nagy kapálózásba kezd... Lassan te is készülhetsz ezekre az élményekre. :) 13 hetes km
kedves utolso, én pontosan igy vagyok, a 13.hétbe léptem és 20.án este dudorodott ki eloszor, azota minden este, és reggel hafelébredek látom hogy melyik oldalon van, mert akkor a pocim egyik felén dudor van, amásik meg majdnem lapos.szoval kinyomja magaát.azota érzem hogy hol van és merre fészkelodik, második baba:-)szóval lehet érezni, azt hogy mozgásokat érzek e nem vagyok teljesen biztos, mert érzek olyan kisebb-nagyobb buborék pukkanásokat, olyat mintha kis puki volna, foleg ha ulok, de nem tudom hogy a beleim, a pufadás okozza e, de az elsonél ilyeneket 14 hetesen éreztem, és konkrét mozgásokat meg a 16. héttol, de már alig várom hogy érezzem az utés-rúgásait:-) de már ezek is oromteli érzések
3. További örömteli dudorszemlélést Nektek is! ;)

Van aki 20-21. -ére nem várja? Ilyenkor már lehetne érezni valamit, ha sikerült volna?

Legjobb válasz: 10 nappal a nemvárt elõtt még nincsenek terhességi tünetek. Ezt el kell fogadni. Mitõl lennének? A babó maximum megfogant, de még 100 sejtbõl sem áll, és jelenleg szabadon lebeg a petevezetékben. Még a méhbe sem jutott el. A terhestüneteket pedig majd a beágyazódás utántermelõdött és megnövekedett szintû terheshormonok okozzák, és általában az 5-6. héten kezdõdnek.

10 nappal a nemvárt elõtt még nincsenek terhességi tünetek. Ezt el kell fogadni. Mitõl lennének? A babó maximum megfogant, de még 100 sejtbõl sem áll, és jelenleg szabadon lebeg a petevezetékben. Még a méhbe sem jutott el. A terhestüneteket pedig majd a beágyazódás utántermelõdött és megnövekedett szintû terheshormonok okozzák, és általában az 5-6. héten kezdõdnek.
Szia!Én 19-20-ra nem várom egyáltalán.:) Nekem a tünetem csak annyi, hogy ma 37 C volt a hõm.Ilyen magas még nem volt, a legmagasabb 36.8C volt.Amúgy szerintem is felesleges még tüneteket keresni, ó.:)
1 héttel elõtte még nagyon ritka, hogy valaki érez valamit. Persze vannak kivételek. De általában a nem várt napján és utána szoktak kezdõdni a tünetek.
Szia! Hát, valahogy ugy Nem kellene, hogy megjöjjön nekem is. Tompa deréktáji húzó fájdalom, néha petefészek szurka, de nagyon minimális.Ez lehet pms-is.Nagyon nehezen telnek a napok...
A kérdező hozzászólása: igen én is ezt érzem, hogy cammognak a percek és az órák. Nekem a mellem kezdett el nõni és fájdogál, és talán ebbõl gondolok jó dolgokra. :)
Igen, a mellem nekem is feszül, érzékeny, de ezt nem merem terhességi tünetnek venni.
A kérdező hozzászólása: Én most nem mértem a hõmet, mert nem akarok ennyire rácuppanni a témára. De remélem sikerül, mert már nagyon várjuk a babót. :)

Kaptam egy kezzel kotott takarocskat a babanknak, de budos. Kimostam es meg mindig erezni rajta. Van valami jo otletetek, mivel oblitsem? Ecet hasznalna?

Legjobb válasz: Szia! Attól függ,milyen szinû!Ha fehér,áztasd be domestosba vagy flóraszeptbe,azok nagyon jól közömbösitik a szagokat!Ha szines,akkor bármilyen jóillatú öblitõbe való áztatás is segit,de ne a mosógépben,hanem külön edénybe áztasd be! Hát remélem segitettem!

Szia! Attól függ, milyen szinû!Ha fehér, áztasd be domestosba vagy flóraszeptbe, azok nagyon jól közömbösitik a szagokat!Ha szines, akkor bármilyen jóillatú öblitõbe való áztatás is segit, de ne a mosógépben, hanem külön edénybe áztasd be! Hát remélem segitettem!
Dreft sensitiv?! Én azzal mosom babám ruháját, mindig nagyon jó illatuk van és sokáig érezni is. Esetleg abba beáztatni
Én is jártam már hasonlóképpen. Ha nem sajnálod rá a pénzt, akkor vegyél 1vagy 2 liter citromlevet(attól függ mekkora a takaró) és azt keverd el annyi vízben, hogy éppen ellepje, de vigyázz, mert a citromlé kiviszi a színét ha túl tömény. Az ecet is jó nagy hígításban, de nem vagy sokkal elõrébb, mert ecetszagú lesz, bár azt öblítõvel könnyebb semlegesíteni. Az öblítõket csak ezután használd.
Dobd ki a francba! Ha használt és büdös, lehet valami kutya alól szedték ki... Ha régen egy baba használta volna akkor biztos nem lenne büdös. Hogy adhatnak ilyesmit ajándékba???

13 hetes vagyok mikor lesz tejem? Fogom tudni mikor lesz? Erezni valami erösebb fajdalmat vagy ilyesmi, van jele?

gyakran erzem hogy szinte ugy faj a bimbom hogy olyan mintha szurkalna,ez lehet a jele?

Legjobb válasz: 13hetesen még ne várjad hogy lesz tejed!! az csak szülés után indul be.kb. a 3napon.

13hetesen még ne várjad hogy lesz tejed!! az csak szülés után indul be.kb. a 3napon.
A kérdező hozzászólása: de olvastam hogy egy egy cseppet latni a bimbon mar terhesen is.vagyis 16 het körül megindulhat a tej, es ennek lathato a jelei, ez nem igaz?
Ha valamit látnál is, az nem tej, mégcsak nem is elõtej. Ha beindul a tejed, azt tudni fogod, mert majd dõl belõled.
1.vagyok. Ja, de igen.De az az elõtej, nem normális tápláló tej. Valakinek, mint pl. nekem soha nem volt elõtejem. Barátnõmenk 26hetesen már melltartó betétet kellett hordania, mert annyira folyt neki. És még se tudott aztán szoptatni... :S
A kérdező hozzászólása: ertem, de majd erezhetö lesz amikor elkezd jönni?ti ereztetek valamit a melletekben?
1.vagyok. Persze. Amikor belövelt a tejem, nagyon kemény volt az egész. Egyébként valaki úgy érzi, hogy bizsereg neki :-)
Szia Néha nekem 30hetesen egyik másik bimbó jobban fáj, olyankor estére jön belõle pár csepp elõtejcsi szerû lötty. De még így sem biztos, hogy lesz elég tejem majd a szülés után. Még elég kisterhes vagy, ne aggódj, ha olyan a tested, akkor minden gond nélkül tudsz szoptatni:) Élvezd a terhességet, és ne aggódj a "távoli" jövõn:D (ennyi idõs pocakosként nekem is fájt a bimbóm, természetes, alakul)
Én 31 hetes vok, néha jön 1-2 cseppnyi, én nem érzek semmit a mellemen, csak a ruhámon látom.

A beágyazódás napján lehet érezni valamit? Mert a szeretkezés óta sokszor szurkál a hasam, de nem merem azt gondolni, hogy baba van, mert nem akarok csalódni.

Mellem még nem fáj, semmi tünet, csak az apró szurkák.

Legjobb válasz: Én úgy tudom,hogy a beágyazódás napján vagy pici barnázás vagy semmit nem észlelünk. Remélem neked összejön és ezt is a jelekhez tudhatjuk! SOK SIKERT!

Én úgy tudom, hogy a beágyazódás napján vagy pici barnázás vagy semmit nem észlelünk. Remélem neked összejön és ezt is a jelekhez tudhatjuk! SOK SIKERT!

A szűzhártya átlagosan kb mennyire mélyen helyezkedik el? Ujjunk végével kéne már érezni hogy van ott valami?

Legjobb válasz: A szûzhártya a bemeneti nyílástól nem messze található!

A szûzhártya a bemeneti nyílástól nem messze található!
ha bedugod a mutató ujjad akkor a 2. ujjpercnél kell kb lennie. A pasim legalábbis ott érezte...
Ha szét teszi a lábát még láthatod is, ha még megvan neki: http://images.google.hu/imgres?imgurl=http://www2.hu-berlin...
2 ujj már nekem eléggé necces volt és fájt is. de ez attól is függ mennyire rugalmas a szûzhártyád. Ha nagyon az nem fogsz fájdalmat érezni és még az együttlétnél sem valószínû. nekem eléggé "merev" volt a hártyám és vagy 6. próbálkozásra sikerült teljesen átszakítani :S (Pedig a pasim nem volt kezdõ) Üdv: 2. hsz
Lehetséges, csak ritka. Nézd meg tükörben, ha érdekel.
zongorista ujjakkal biztosan...
bocsi. 3. hsz:D
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszodat!:) De akkor lehetséges h 2 ujjal simán ujjaz és mégse szakadtam ki?
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi válaszokat!írhattok még léccike:) 2 ujjal való ujjazástól amúgy átszakadt szerinttetek v van ott annak hely a közeépn levõ nyílás miatt?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!