Találatok a következő kifejezésre: Érezni, amikor a kicsi (7 db)

Érezni, amikor megfogan a kicsi?

Azt tudom, hogy elvileg nem lehet, de valammi bels? sugallat nem "árulkodott"? és ha éreztetek valamit, akkor mit?

Legjobb válasz: Sajnos En semmit,viszont egy baratnom arra panaszkodott mikor meg nem tudta,h babaja lesz,h olyan tunetei vannak mint amikor felfazott anno. El is ment urologushoz,gyogyszert is kapott,aztan kiderult,h babas volt. De meg regen hallottam vkitol,h O mar az elso pillanattol erezte,h megfogant a baba,de En sajnos nem ereztem semmit akkor,csak kesobb /mellfajas,gyomoreges stb./. Miert Te erzel /ereztel/ vmit? 10 hetes kismama

Sajnos En semmit, viszont egy baratnom arra panaszkodott mikor meg nem tudta, h babaja lesz, h olyan tunetei vannak mint amikor felfazott anno. El is ment urologushoz, gyogyszert is kapott, aztan kiderult, h babas volt. De meg regen hallottam vkitol, h O mar az elso pillanattol erezte, h megfogant a baba, de En sajnos nem ereztem semmit akkor, csak kesobb /mellfajas, gyomoreges stb./. Miert Te erzel /ereztel/ vmit? 10 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Próbálkozunk a párommal egy ideje de semmi. Most meg mintha valami más lenne a testemmel. lehet, hogy csak már bebeszélem magamnak, de remélem sikerül ezúttal:D
Kivanom, h ugy legyen!!! DRUKKOLOK NEKTEK!
Azt, hogy megfogant, azt nem, mert szerencsére sokat vagyunk együtt a párommal!:) Viszont azt, hogy babát várok, súgta egy hang belülrõl. Én sem hittem benne, de úgy lett!:) 19 hetes kismami
Szia!Érezni nem lehet, de van akinek van egy belsõ sugallata.De sajna bebeszélni is könnyen be lehet.MI 24 hónapja próbálkozunk, én már nem álmodozok.:(Sok sikert!Egy öreg róka

Végre pozitív lett a teszt, amit már nagyon-nagyon vártunk! Hétfőn megyünk első vizsgálatra, de van valami ami miatt kicsit feszélyezve érzem magam. Nem kell kellemetlenül éreznem magam?

Amióta babás lettem, folyamatosan folyásom van. Testápoló szer?, annál talán kicsit hígabb, de elég sok. Olyan kínosan érzem magam így vizsgálat el?tt. Engem abszolút nem zavar a vizsgálat, még soha nem mentem úgy, hogy idegeskedtem volna, de most kicsit kínosnak érzem. Más is így van ezzel?

Legjobb válasz: ne aggódj, ez természetes, a terhesség alatt megnõ a folyás mennyisége, meghát pont a nõgyógyászod az, aki elõtt ezt egyébként sem kell szégyenlened boldog babavárást:) 22hetes kismama

ne aggódj, ez természetes, a terhesség alatt megnõ a folyás mennyisége, meghát pont a nõgyógyászod az, aki elõtt ezt egyébként sem kell szégyenlened boldog babavárást:) 22hetes kismama
Szia! Azt tudom javasolni, hogy vigyél magaddal intim törlõkendõt és a vetkõzõben úgyis van idõd, törölközz meg vele a vizsgálat elõtt. Többet nem tudsz tenni, de nem kell kellemetlenül érezned magad emiatt, ez természetes... nincs kellemetelen szaga, meeg nem fertõzés, ez van.. De ezzzel a doki is tisztában van nyugi! ÉS GARTULÁLOK!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, nagyon aranyosak vagytok! :) Igazság szerint, már alig várom a vizsgálatot, csak ez az apróság zavart, de így nyugodtabban megyek! :)

Szoktátok úgy érezni, hogy már nem tudtok mit enni adni rosszevő gyereketeknek, hogy az a kicsi amit megeszik az legalább "a legjobb" legyen?

Lehet, kicsit érthetetlenül fogalmaztam, de aki benne van, az megérti.

Legjobb válasz: Szia! Sajnos nálunk az utóbbi ez elég sokszor elõfordult. Volt hogy semmit nem volt hajlandó megenni legfõképpen a tápszert és az egyéb tejes dolgokat. A joghurt kivételével, azt megette. Volt olyan nap hogy csak joghurtot evett gyümölccsel semmi mást. Ez van. Akkor nagyon ideges voltam és egész nap ezen görcsöltem, de nem lett jobb. Most minek idegeskedjek rajta?? Éhen nem fog halni. Én mindig megkínálom ha nem eszik nem eszik, kész. Majd eszik ha éhes lesz.

Szia! Sajnos nálunk az utóbbi ez elég sokszor elõfordult. Volt hogy semmit nem volt hajlandó megenni legfõképpen a tápszert és az egyéb tejes dolgokat. A joghurt kivételével, azt megette. Volt olyan nap hogy csak joghurtot evett gyümölccsel semmi mást. Ez van. Akkor nagyon ideges voltam és egész nap ezen görcsöltem, de nem lett jobb. Most minek idegeskedjek rajta?? Éhen nem fog halni. Én mindig megkínálom ha nem eszik nem eszik, kész. Majd eszik ha éhes lesz.
Húúú, ez nagyon tud bosdzantani ha nem akar enni! De kitartó vagyok, addig megyek utánna míg meg nem eszi! Reggel rakosgatom a felvágottat, vagy virslit, vagy joghurtot a szájába, kenyér fatonat, kiköpi de csak megint bele rakom, legalább pár fakatot egyen! Délben bekötöm az etetõszékbe, mesével lekötöm a figyelmét, játékokkal mondókÁkkal. Este megint kenyér valamivel. Napközben Kis túró rudi tejszelet. Engem már nem érdekel mit, csak egyen! A hasábburgonyát virslit, sajtburgert mindig megesz!
Nem sürün fordul elõ de ma pl. tészta volt tejszines gombamártással és nem izlett neki valamennyit evett belõle és inkább adtam még neki sült csirkét egy kis gyümölccsel hamár a tészta nem izlett neki akkor valami egészségeset egyen... ha igy értetted hát néha elõfordul.


Mit kell éreznem majd, amikor először érzem majd a kicsi mozgását? Ugye nem fogom összekeverni pl. bélmozgással vagy valami mással?

15 hetesek vagyunk.

Legjobb válasz: Szerintem biztosan nem fogod! Én 16. hét 4 naposan éreztem elõször, felírtam a naptárba aztán másnap megint éreztem ugyanott és egyre erõsebben, úgyh ha bizonytalan is voltam akkor, utána már tudtam hogy õ volt, jegyezd fel a napot fogják kérdezni!

Szerintem biztosan nem fogod! Én 16. hét 4 naposan éreztem elõször, felírtam a naptárba aztán másnap megint éreztem ugyanott és egyre erõsebben, úgyh ha bizonytalan is voltam akkor, utána már tudtam hogy õ volt, jegyezd fel a napot fogják kérdezni!
Valószínûleg néhány héten belül érezni fogod. Apró, buborékszerû érzés lesz, elõször csak kicsit érezni, aztán egyre erõsebben.
Nekem olyan érzés volt, mintha pillangók verdesnének a hasamban. Nagyon jó érzés. Már érzem õt 3 hete. 20 hetes mami
Szia! Én 21 hetesen éreztem elõször, de nem volt buborék, én rúgást éreztem, semmivel össze nem téveszthetõ érzés volt. Türelem, van aki hamarabb, van aki késõbb érzi.
Szia igen a babó csinálja, késõbbiekben még mást is fog.Nekem a bordámos zongorázik.Boldog babavárást.36 hetes kismama.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.
Szia, igen az a babód lehet
Szia, igen az a babód lehet, én is szoktam érezni néha mikor ülök és kezd mocorogni.Boldog babavárást:) 34 hetes kismama

32 hetesek vagyunk, kicsit mashogy mozog a babom a napokban, mint eddig. Kis idore remegest szoktam erezni belul, ami kivul is latszik. Mitol lehet?

Legjobb válasz: nem tudom,mert nemreg kezdodott csak.es csak kis ideig tart az egesz, mire eszre veszem megszunik. a csuklas nalatok meddig tartott?

A kérdező hozzászólása: nem tudom, mert nemreg kezdodott csak.es csak kis ideig tart az egesz, mire eszre veszem megszunik. a csuklas nalatok meddig tartott?
Szerintem ilyenkor bepörögnek és hadonásznak. Nekem legalábbis mindig amúgy is nagyon aktív idõszakban van ilyen remegésszerû érzésem. Csuklásnál ütemes, egyforma idõközû ütéseket érzek, u.olyan mint egy rúgás, csak ütemes.
Nem csuklik a babád és azt érzed látod?? nekem a lányom sokat csuklott a pocakban.Olyankor rendesen remegett a hasan.Látványos volt. :)
Igen szerintem is bepörög olyankor! =) Nekem is szokott, olyankor szerintem pl. harcol a köldökzsinórral meg ilyenek... =) Ezt tudnám elképzelni ehhez az érzéshez.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!