Találatok a következő kifejezésre: Érezni, amikor a (168 db)

Meg lehet érezni, amikor a baba feje beékelődik?

38+3 hetes vagyok és a doki azt mondja, hogy még eléggé magasan van a baba feje. Néha érzem, amikor fejelget ott lent, de nem tudom mit kellene éreznem a beékel?désnél. Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Én éreztem, hogy valami változott. A húgycsövem fájt, amikor a baba mozgolódott, olyan volt kicsit, mintha felfáztam volna. Éles, hasogató fájdalom a baba mozgásával azonos ütemben. Mintha a húgyvezetéket nekipréselte volna a szeméremcsontomnak. A másik változás az volt, hogy izomlázszerû fájdalmat éreztem enyhén egész nap a belsõ combomban és medencetájékon, állítólag azért, mert valamennyire tágult a medencém. És a harmadik egyértelmû jele az volt, hogy kijött az aranyerem egyik napról a másikra. A doki azt mondta, hogy azért, mert a baba teljes súlyával elnyomott ott lent mindent, amit el lehetett. Úgyhogy szülés elõtt egy héttel még az aranyérrel is meg kellett küzdenem. :-( Egyébként 37-38 hetes voltam, amikor teljesen beilleszkedett és 39hetesen 3 naposan született a fiam.

Én éreztem, hogy valami változott. A húgycsövem fájt, amikor a baba mozgolódott, olyan volt kicsit, mintha felfáztam volna. Éles, hasogató fájdalom a baba mozgásával azonos ütemben. Mintha a húgyvezetéket nekipréselte volna a szeméremcsontomnak. A másik változás az volt, hogy izomlázszerû fájdalmat éreztem enyhén egész nap a belsõ combomban és medencetájékon, állítólag azért, mert valamennyire tágult a medencém. És a harmadik egyértelmû jele az volt, hogy kijött az aranyerem egyik napról a másikra. A doki azt mondta, hogy azért, mert a baba teljes súlyával elnyomott ott lent mindent, amit el lehetett. Úgyhogy szülés elõtt egy héttel még az aranyérrel is meg kellett küzdenem. :-( Egyébként 37-38 hetes voltam, amikor teljesen beilleszkedett és 39hetesen 3 naposan született a fiam.

Te szoktál ilyet érezni amikor a pasid orálisan kényesztet?

Alapjába véve szeretem ahogy a párom csinálja ezt nekem, de van egy bibi amiért már egyre kevesebbszer csinálja, mert én nem akarom. Persze nem mondom meg neki hogy miért nem. Szóval: miután ő engem kinyalt, utána amikor már szex van meg csók nagyon büdös lesz a szája nyilván az én nemi szervemtől és annak ízétől, de nem vagyok büdös, ápolt vagyok és betegségem sincs. Ilyenkor pedig nincs kedvem csókolózni vele, se puszilkodni mert olyan büdös. Sokszor még szex közbe sincs már kedvem tovább csinálni az egészet. Nálatok is van ilyen? Mit lehet csinálni?

Legjobb válasz: Akkor valami betegséged van, nem normális, hogy ilyen büdös a pinád.

Akkor valami betegséged van, nem normális, hogy ilyen büdös a pinád.
"kevesebbszer csinálja, mert én nem akarom. Persze nem mondom meg neki hogy miért nem." Õszintén áruld már el, hogy lehettek ti nõk ennyire idióták? Bajod van, de nem mondasz semmit. Ezzel tudod mit érsz el? Azt, hogy szép lassan elhidegül tõled, mivel látja, hogy problémád van, de nem mondod el neki, látja hogy már nem ugyanúgy szexeltek, mint régen, szóval azt fogja érezni, hogy vele van a baj vagy már nem szereted és nem kívánod. Mégegyszer mondom: idióta! Tudod milyen egyszerû a megoldás? Ennyit kellene mondj: Figyelj, miután kinyalsz szeretném, ha kiööblítenéd a szád, bevennél egy rágót vagy fogat mosnál, mert számomra kellemetlen utána a csókolózás. És probléma megoldva. Hangsúlyozom, hogy: idióta vagy!
Magadtól nem undorodsz? A te puncidtol büdös a szája...
Talán fürdened kéne néha.
valami nincs rendben a hüvelyflóráddal.
Nõgyógyásznak hívják.
Milyen szakembert? Egy punciológust?
Szájspray (leggyorsabb), mentolos rágó, vagy ez a mentolos lapka.
talán megkérdezhetnél errõl egy szakembert is, és nem a gyakorikérdéses tiniket.
Mit mekegsz? Minek ide nõgyógyász vagy bármilyen szakember te tudálékos kecske! Nincs semmilyen orvosi problémája, csak undorodik a puncija szagától!
Az elsõ kötekedésnek is nevezhetõ megjegyzésem, hogy ha kinyal az is szex. Te meg csak a dugást veszed annak. Sajnos egyre jobban elterjed ez a nézet. Na mindegy. Ne hallgass a sok idiótára, akik elsõsorban puncit soha nem látott, farokverõ hülye gyerekek. Sok hetero nõ nem szereti még a saját puncijának szagát sem. Nem azért mert beteg, vagy egy férfi számára büdös lenne, hanem mert a mi számunkra visszataszító. Én sem szeretem, ha nyalás után érzem a saját szagom a partnerem arcán, holott tudom semmi baj vele. Amelyik pasi meg ezt nem tudja megérteni, annak javaslom, miután kielégítette a partnere vegye a saját szájába a spermáját. Aki ezt megteszi az reklamálhat, hogy nekünk nem tetszik a saját puncink illata, íze, a többi meg fogja be!
# 12/22 Azért nem lehet, és igaza van, mert ezt VELE kellene megbeszélned, nem random emberekkel akiknek a fele úgyis azt mondja hogy szilvásbuktát csinálj mert azt szereti...
hát én nem tudom, de nálam sose volt ilyen gond, ha kinyal barátom, és jön puszilni, akkor is csak olyan picit van punciszaga, szinte érezni se lehet, ami szerintem mindenkinél van szóval ha neked büdös, akkor 1.ne nyalasd magad vele 2.fürödj rendesen, gondolok itt intim mosakodóra 3.viseld el, h ilyen a punid, és kész 4.takarodj nõgyógyászhoz, mert azért mert te nem tudsz róla, attól még lehet vmi betegséged, aminek nincsenek külsõ jelei
Szegény kérdezõ meg már be sem mer lépni megnézni, hogy milyen baromságokat írtatok! Az utolsó is szép komment egy (elvileg) lánytól! Azt nem vetted észre, hogy a legnemesebb szervedrõl írsz, na mindegy...? Szóval mindenkinek más szagú a nemi szerve. Persze punciszagú, de mégsem lehet egy kalap alá venni az egészet! Van amelyiknek alig van szaga, van amelyik meg már akkor is érzõdik, ha csak lehúzza valaki a bugyiját. Ezzel nem lehet mit csinálni, mert a természet így alkotta meg õket. És ugyanígy mindenkinek más az ízlése és a szagok iránt a reakciója. Van aki el tudja viselni, van aki nem. és most nem csak a punciszagról beszélek. A kérdezõ abba a kategóriába tartozik, aki nem tudja elviselni, ennyi... mit kell ezen ennyit szórakozni, hogy orvos, meg fürdés. Gondolom tudja õ, hogy hogy van ez és rendszeresen jár orvoshoz is. Szóval kedves kérdezõ: A válasz az, hogy nem tudod elviselni a puncid szagát. Mindössze ennyi. Megoldás: "Az" után menjen el a batárod kiöblíteni a száját, vagy fogat mosni és ennyi. 24/F
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Mond meg neki, hogy neked kellemetlen úgy csókolózni, hogy még "te" vagy rajta a száján. Nálunk anno elsõ orális szexnél ez simán szóbajött, hogy a másikat zavarja-e az utána való csókolózás.
Én se csókolóznék a barátnõmmel úgy, hogy az elõbb még a szájába volt a [email protected]! Nem mintha büdös lenne vagy bármi, csak elvbõl nem. De ezt én meg is mondtam neki, õ meg azóta nem szop le. Ennyi a történet! Ne nyalatasd vele ki magad, õ meg lesz nélküle is!
A kérdező hozzászólása: Fürdök te nem normális.
én szinte semmit nem érzek a szagombol......szoval...vmi nincs rendben....vagy csak tul finnyás vagy:) már bocsi:) 23L
A büdös száj pontosan milyen szagot jelent? Gondolom maszturbáltál már, ha most megteszed és megszagolod a nedved, nem érzel rendellenességet? Javaslom kérdezd meg Öt is mert elõfordulhat hogy tapintatból nem szól. De tudod: "Néma gyereknek anyja sem érti a szavát."
Elsõ vagyok. Van ez az Orbit lapka valami. Lehet olyat játszani, hogy a fogaid közé veszel egyet, nem veszel levegõt egy darabig, míg a párod kiveszi a szájával a tiedbõl. Próbáljátok ki. Ismerek olyat, aki orális után megmosakszik a párjával együtt, mert nem bírják a saját nedvüknek a szagát, ami a másikra kerül. XD
Téényleg, a szájöblítõ eszembe se jutott! Az is lehet jó. :D
A kérdező hozzászólása: Most mit kell hangsúlyozni ennyire hogy , , idióta vagy"? Normálisan nem lehet válaszolni, tanácsot adni? Nem tudom, hogy mitõl van, nem vagyok beteg és adok a tisztaságra. És nem az õ szájszagát érzem, hanem a saját nedvemét-puncimét, ami alapból nem büdös, mert akkor nem nyalna ki, csak az orális szex után érzem a száján meg a nyelvén és nekem az kellemetlen!
Én férfiként mondom, kissé lehangolna ez ha a partneremet ez zavarná. Lelki eredetû? Új keletû a dolog, vagy régebben is így voltál ezzel?
Ne legyél enyire finnyás és kész!!! ez a megoldás!
Itt valami nem gömbölyû! Szerintem senki nem nyalakodna ott ahol szaglik. Magadban kéne keresni a hibát.
A kérdező hozzászólása: Te legalább normálisan írtál és nem hordtál le mindennek. Kíváncsi vagyok hogy a többieknek vajon virág illatú?
én egyik terhességemnél sem éreztem.
nem éreztem:) A 29. héten mennem kellett UH-ra és ott mondták, hogy befordult. Aztán már úgy is maradt szülésig:)
Én éreztem, mert ébren voltam, de még ágyban. De annyira finoman csinálta, hogy alvás közben tuti nem éreztem volna semmit belõle :) Ha kisebb beforduláskor, akkor el tudom képzelni, hogy nem tûnik fel. 30 hkm.
Harmadik csemetémet várom, egyiknél sem éreztem, hogy befordult volna, bár egyiknél sem kellett várni a befordulásra, mindegyik mindig fejvégû fekvésû volt.
Sziasztok!Nekem 32. héten gondolt egyet és befordult, mindezt éjszaka, de olyan szinten, hogy egybõl felkeltem és rohantam a mellékhelyiségbe!:)
Én sem éreztem magát a befordulást, csak annyit vettem észre, hogy fent rugdos a bordámnál meg, hogy jobban nyomja a hólyagomat és többet járok pisilni:)
Én sem éreztem, csak a végeredmény. A lányommal se, az ikrekkel meg a B babám sokáig faros volt, az elejétõl, aztán 32 hetesen befordult, de pár nap után visszafordult (biztosan nem volt neki kényelmes, amúgy nekem sem, mert nagyonnagyon nyomta a két buksi a hólyagomat) szóval én nem vettem észre mikor fordult vissza B baba, csak a végereménybõl tudtam, kicsit fellélegeztem, meg a hólyagom is. :-) Végül õ farral született, de a tesója megcsinálta neki az utat, õ be volt fordulva, úgyhogy nem lett gondunk belõle. :-)
Én csak gondoltam, hogy befordult mert attól a naptól kezdve még többet kellett pisilnem. De lehet, hogy ez nem jelent semmit más volt a közrejátszó. Egyébként maga a befordulást nem éreztem.

Tegnap voltam a 22. napomba. A barátommal az aktus elején nem védekeztünk. A peteérésem már megvolt. Lehetek ettől még terhes? Lehet érezni amikor a petesejt megtermékenyül?

Ugye a peteérést úgy lehet észrevenni h 1-2 napig kocsonyásabb állagú fehérfolyás van?Ma éreztem már lent a hasam...Félek h ez a terhesség jele

Legjobb válasz: Ne aggódj, ha biztosan tudod, hogy peteérésed már volt, akkor elég kevés az esély egy újabbra! Ha csak az aktus elején nem védekeztetek, akkor az a minimális elõváladék nem okozhat gondot! Szerintem ugyan felesleges, de ha te úgy érzed, hogy megnyugodnál, akkor menj sürgõsségi tabiért.De mégegyszer hangsúlyozom, szerintem teljesen szükségtelen! És ne stresszeld magad, mert attól még késhet is menzid!!! Nyugodj meg, nem lesz baj! Peteérés környékén valóban tojásfehérjeszerû, nyúlós folyást lehet tapasztalni.

Ne aggódj, ha biztosan tudod, hogy peteérésed már volt, akkor elég kevés az esély egy újabbra! Ha csak az aktus elején nem védekeztetek, akkor az a minimális elõváladék nem okozhat gondot! Szerintem ugyan felesleges, de ha te úgy érzed, hogy megnyugodnál, akkor menj sürgõsségi tabiért.De mégegyszer hangsúlyozom, szerintem teljesen szükségtelen! És ne stresszeld magad, mert attól még késhet is menzid!!! Nyugodj meg, nem lesz baj! Peteérés környékén valóban tojásfehérjeszerû, nyúlós folyást lehet tapasztalni.
Lehetsz! A peteérést mindenki máshogy észleli, valaki sehogy, de hogy a folyás kocsonyás lenne, azt nem tudom..van akinek sûrûbb fehér, ilyen-olyan, de nem tudhatod biztosra, hogy ebben a hónapban csak egy peteérésed volt...havonta több pete is érhet, általában ebbõl egyik domináns, mely könnyebben megtermékenyíthetõ, de ez nenm zárja ki hogy a többi petesejtbõl lesz-e valami...ez pl ha egy napon belül érik több petesejt, akkor kétpetéjû ikrek lehetnek, a domináns több eséllyel marad meg, míg a másik felszívódhat(ez a fantomiker) Lényeg a kérdésednél: lehetsz terhes, de ezt nem tudja senki még megállapítani, mert a tünetek más miatt is lehetnek, akár pszichésen is bebeszélhetes..jobb ha veszel teszted és megvárod a mensid..ha nem jön, tesztelj! Mindenképp a használati utasítás szerint, mert ha korán tesztelsz kaphatsz téves eredményt.. Remélem nincs gond, legközelebb pedig az elején is védekezz, ha a barátod nem hajlandó..mehet erre is arra is, mert neki nem lehet nagy gondja a felelõtlenség egyetlen vesztese a gyerek és a nõ!

Milyen érzés szülni? Azt lehet érezni amikor a baba fesziti szét bennt a hüvelyt és a hüvelynyilást is?

Milyen érzés? Fájdalmas, vagy éget?, vagy milyen?Közben tolofájások vannak?

Legjobb válasz: nekem a tolófájások egyik szülésnél sem fájtak elviselhetetlenül, nekem jobban fájt a vajúdás, a tágulás része. A tolófájásnál legalább nyomhattam már, az sokat segített, hogy nem csak elviseltem a dolgokat, hanem azt éreztem, hogy tehetek is végre valamit a siker érdekében.

Hát én még inkább vajúdtam volna kicsit, ha ezzel helyettesíten lehetne a kitolást.. :) Nekem rettenetesen feszített szét, azt hittem, h szétszakadok, félig- meddig úgy is volt.. Én se éreztem, h kint a feje, meg is lepõdtem, amikor mondták, h már itt tartunk. A tolófájásokat meg nagyon erõs székelési ingerre tudom hasonlítani. Tök jó olvasni, h mindenki mennyire másként éli meg ezt az egészet! :)
nekem a tolófájások egyik szülésnél sem fájtak elviselhetetlenül, nekem jobban fájt a vajúdás, a tágulás része. A tolófájásnál legalább nyomhattam már, az sokat segített, hogy nem csak elviseltem a dolgokat, hanem azt éreztem, hogy tehetek is végre valamit a siker érdekében.
Nekem sem tûnt fel hogy már jön kifelé, a tolófájáshoz képest semmi.
Hát énnekem leginkább a derekam fájt, meg rettenetesen feszült odalenni. Szinte égett. Azt hittem, szétszakadok :( Pedig gátmetszés se kellett. Nekem a vajúdás semmi se volt a kitoláshoz képest :(
égetõ, de nagyon fõleg, amikor a buksija bújik ki
Amikor megindult kifele a baba, az már fáklyásmenet volt ahhoz képest, ami elõtte volt. Különben én nem érzetem, hogy valami jön ki belõlem, csak kevésbé fájt mint elõtte. De gondolom mindenkinék más és más.
A kérdező hozzászólása: Köszi kedves utolso, hát remélem minden rendben lesz most is és gondolom hogy igen, nagyon jo szervezeted van, rendbe fogsz jönni biztosan!:) Jo babázást kivánok!
Nekem a vajúdás se volt fáklyás menet, na de a kitolás, húúú azt hittem ott halok meg.Annyira de annyira feszített, azt hittem szét szakadok, nagyon nagyon lassan jött a lánykám, de amikor kibújt a kisfeje, nagyon megkönnyebültem és utána már tényleg csak kizuttyan. Kb 40-45 percig tartott a kitolási szak, ezt megelõzte egy 17 órás vajúdás ebbõl 3 oxitocinnal. Húúú még félév távlatából is emlékszem mindne egyes részletre, fájdalomra:(:(
Elsõ lányomat gátmetszéssel szültem, így kaptam érzéstelenítõt. Akkor nem éreztem semmit, csak azt hogy a baba feje elindult kifelé. Rásegítés is volt, úgyhogy a tolófájások megindulásáról sem igazán volt fogalmam. Második lányomat múlt héten szültem. A kisasszony annyira igyekezett kifelé, hogy az orvos alig ért vissza a szülõszobára az osztályról. Nem volt idõ sem érzéstelenítésre, sem gátmetszésre (lényegében mire a doki odaért, már elindult a baba feje), a burkot is csak az utolsó pillanatban tudta repeszteni. Nah, hát lényegesen más így szülni. A tolófájások most sem fájtak, de olyan szintû nyomáskényszerrel jártak, hogy egyszerûen képtelen voltam nem nyomni, pedig többször megkértek rá ( hátha visszaér az orvos addig ), a baba feje most nehezebben jött ki, és eléggé fájt is, de igazából akkor is csak a nyomásingerre tudtam figyelni. Amikor kijött a baba, akkor viszont mintha elvágták volna, megszûnt minden. Volt enyhe gátsérülésem, felületes, két öltés, de egyáltalán nem éreztem, csak a nagy megkönnyebbülést, plusz mikor odahozták a lányomat, akkor meg már csak õ tudott érdekelni. :)
Szerdán lesz 5 hete hogy szültem!36 óra volt az egész!Szerencsém volt mert mensi szerû volt a vajúdásom is a tolófájáoknál feszitést éreztem nem volt kellemes de vészes sem inkább tényleg égetõ érzés volt!Nem repedtem és vágni sem kellett!:)
a kitolás szakasza attól függ, hogy mennyire vagy edzett, ha jó erõs az altesti izomzatod, három nyomásra kinn van a gyereked, akkor már túl vagy azon, hogy bármit is érezzél.Tartalékold az energiáidat a vajúdás idején, aprókat lélegezz, figyeld a tested hullámzását, mert mindig van idõd pihenni két fájás között.vigyázz magatokra.üdv
Szegény kérdezõ, halálra ijesztettétek.Most nincs idõm részletesen , mesélni, de csodálatos volt, és alig éreztem fájdalmat.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Az utolso elõtti 2 nek pedig gratulálok a picurokhoz!:) Jo babázást és gyors felépülést!:)
tegnap 14:33 vagyok. Háromszor szükség volt gátmetszésre. Elsõnél mivel vákuummal lett a metszés folytatásaként kicsit még repedtem is. A negyediknél, mindent megtettek, hogy ne kelljen sem vágni, se ne repedjek, de sajnos olyan gyorsan jött a cseppem, hogy szétszakadtam, egészen a végbélig. A hígabb széklet, okoz még némi problémát. :( Viszont az elsõ három gyerkõc után egyáltalán nem maradt vissza semmi. Nem lett tág a hüvelyem, minden olyan volt mint régen. A negyedik szülés utániról még nem nyilatkozom, tegnap voltam hat hetes kontrollon. Spirált tetettem, viszont este a párommal ájultan zuhantunk az ágyba és nem gondoltunk, holmi felnõtt csibészkedésre. Na majd ha eljõ az alkalom, elmondom, hogy harangozunk, vagy nem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Aki tud az irjon még nyugodtan! Kedves utolso, ha szabad kérdeznem, akkor neked nem törént kellemetlen változás a hüvelyedben? Arra gondolok, hogy 4 gyerköc után nem maradtál tág? És mindegyik szülésednél volt gátmetszés? Amugy pedig nagyon gratula a 4 gyerekedhez, lehet én olyan béna leszek, hogy egyet se tudok majd megszülni csak ugy ha valaki rámtehénkedik és kiyomja belõlem a babát:(
Igen én azt hiszem amikor a jóra emlékszem, akkor azt többek között a "kizuttyanás" jelenti. Nekem is feszítettek de inkább a válla. A vajúdás az, ami nekem nagyon fájdalmas volt. A negyedik gyerkõcnél viszont annyira erõs toló fájásaim voltak, hogy az erõssége vetekszik a tágulással. Nyomtam is ezerrel, nem is tehettem mást. Ja igen a feszítésrõl annyit, hogy amíg a szülõcsatornában voltak, nem éreztem õket (bocs a többes számért, négyszer szültem), csak amikor már a hüvely külsõ részén haladtak át. Az volt már feszítõ, de nem is annyira a fejük, mint a válluk égetett és feszített. Viszont a vállak után mindig csak egy nyomás volt, és jött a kizuttyanás. :) Ez tetszik. Igen, találó, hogy kizuttyan. :D A kórházban amikor a kismamákkal beszélgettünk én a szülésrõl ezt mondtam azoknak, akik még elõtte voltak és kérdezték, hogy milyen a fájdalom: Elõbb meg kell járnunk a pokoli kínok legmélyét ahhoz, hogy a végén a mennybe jussunk.
Nekem maga a kitolás nem fájt, sõt! Jó volt, hogy valamit végre tehetek és nem csak tûrni kell a fájásokat. Semmi feszítõt nem éreztem akkor, pedig nekem nem érték egymást a fájások, volt 1-2 percem pihenni 2 között. Elég hamar kibújt, kb. 15 perc volt. Meg is lepõdtem, mikor mondta a szülésznõ, hogy szõke lesz. Nem gondoltam akkor, hogy már látni lehet. Még egy nyomás, és kint volt. Nekem az maradt meg leginkább, hogy kizuttyant :)
A kérdező hozzászólása: De melyik fáj jobban? a tolofájások vagy amikor bujik ki?Köszi a választ!
Utolsó tok jól megfogalmaztad, nálam is így volt. Én el sem hittem mikor kint volt a feje, úgy nyomták oda a kezem, hogy higgyem már el. Csak a munkát éreztem vele, azt nem hogy bújik ki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat):)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Várok még válaszokat!:) irjatok nyugodtan, kiváncsi vagyok a tapasztalatokra!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, hát igen, érdekes, én meg kiváncsi vagyok, hogy kinek hogy zajlott le, melyik van több arányban!?
Nekem anno a csajok csak annyit mondtak, hogy iszonyat fájdalmas a szülés. Amikor túl lettem rajta, jól számon kértem, hogy nem világosítottak fel, hogy ennyire. Majd azt a választ kaptam, hogy: Most már te is tudod, milyen szar, de ugye nem hasonlítható semmilyen típusú fájdalomra, amit valaha tapasztaltál? Igazuk volt nem lehet leírni, pedig az enyém baromi gyors volt, Az utolsó 20 perc úgy volt nehéz, ahogy csak lehet.
Amikor szétfeszíti a baba feje a hüvelyedet és pont nem lehet nyomni..na az a legrosszabb rész, de az már legalább a vége:-)))
a vajúdás semmi sem volt ahhoz képest, mikor megkaptam az oxit, és jöttek a toló fájások....kb olyan volt, mintha oldalirányba, a két medence csontomnál fogva szét akartak volna szakítani.Az elsõ fájás után totál szétestem, nagyon fájt, aztán összeszedtem magam és hamarosan kibújt a fiam:)
A kérdező hozzászólása: Jaj de aranyos vagy utolso!:) ÖRÜLÖK ha neked könnyû szülésed volt HIDD EL EZT NAGYON JO HALLANI!:) :) :) köszi hogy irtál!:) :) :)

Méhen kivüli terhességet már lehet érezni már a terhesség elején is 4-5 hetesen is? És mit az amit olyankor érezni görcs, vérzés?

Legjobb válasz: Nagyon sokáig nem lehet érezni. Ezért fontos uh-n megvizsgálni, hogy a méhben van-e a terhesség. 10-15. hétig még nagyon könnyen elõfordul, hogy semmit sem vesz észre belõle az anyuka, de igazából már volt arra is példa, hogy valaki kihordta a méhen kívüli magzatát és semmit sem vett belõle észre.

Nagyon sokáig nem lehet érezni. Ezért fontos uh-n megvizsgálni, hogy a méhben van-e a terhesség. 10-15. hétig még nagyon könnyen elõfordul, hogy semmit sem vesz észre belõle az anyuka, de igazából már volt arra is példa, hogy valaki kihordta a méhen kívüli magzatát és semmit sem vett belõle észre.
nekem volt méhenkívülim. A menzim megjött napra pontosan, de elég erõsek voltak a tünetek. Másfél héten keresztül nagyon erõs vérzésem volt erõs görcsökkel, majd 2 hétig erõs kávézacc szerû barna folyás, majd rá 1 hétre még mindig barnázás. ekkor már annyira kimerült voltam, a nagy hajtás (munka) és az állandó vérvesztés miatt, h elmentem dokihoz.Rögtön beküldött a korházba, de mivel péntek délután volt, doki egy sem, így a mûszerek hiányában hétfõre tolódott a kivizsgálás. Reggel fél 10 körül röntgen, uh, labor... majd a kép megszakadt- vittek a mûtõbe. Életmentõ nagy mûtéttel kivették a jobb petevezetékemet és kitakarították a hasüreget a rengeteg vértõl. 4, 5 óra volt a mûtét, de másnap már úgy járkáltam, mintha csak egy kis semmiség lett volna az egész. Ha odafigyel magára az ember, akkor az elsõ árulkodó jellel elmegy a dokihoz és nem esik abba a hibába mint én, h mindenkivel törõdtem, csak magammal nem.
Beton. 100% hogy nem fogod érezni a szagát utána.
A kérdező hozzászólása: beton ???? SZIKLAKÕVEL VAN KIRAKVA

Ha tampont használnék, nem érezném amikor jön a vér?

Sajna betétet használok, elég kényelmetlen és undorító pláne ha át is ázik. Még nem próbáltam a tampont de ha szt használnék akkor például nem érezném a székr?l felállva hogy a 45perc alatt összegy?lt vér egyszerre zúdul ki? Vagy érezném eggyáltalán hogy meg van? 13/L

Legjobb válasz: ma 19:03 > GONDOLOM FIÚ VAGY :'DDD egyébként a tampon se mindenkinek kényelmes és van aki nem is tudja felhelyezni magának és nem tudja használni,szerintem csak kikel tapasztalni,hogy neked pl 2 óránként cserélni kell vagy elég 6 óránként, És az a lényeg,hogy mikor legelõszõr felhelyezed akkor ne görcsölj csak lazulj el ,sokkal könnyebb lesz (: Egyébként szerintem biztos ami biztos a betétet tedd be attól,hogy tampon is van bent,fõleg ha tudod,hogy erõs a vérzésed. Én enms zoktam érezni,hogy folyik a vér hisz felfogja a tampon ,de ha pl hasfájós vagy akkor azt nem fogja elmúlasztani,szóval érzed,hogy megvan :D:D

ma 19:03 > GONDOLOM FIÚ VAGY :'DDD egyébként a tampon se mindenkinek kényelmes és van aki nem is tudja felhelyezni magának és nem tudja használni, szerintem csak kikel tapasztalni, hogy neked pl 2 óránként cserélni kell vagy elég 6 óránként, És az a lényeg, hogy mikor legelõszõr felhelyezed akkor ne görcsölj csak lazulj el , sokkal könnyebb lesz (: Egyébként szerintem biztos ami biztos a betétet tedd be attól, hogy tampon is van bent, fõleg ha tudod, hogy erõs a vérzésed. Én enms zoktam érezni, hogy folyik a vér hisz felfogja a tampon , de ha pl hasfájós vagy akkor azt nem fogja elmúlasztani, szóval érzed, hogy megvan :D:D
Ha tampont használnál egyáltalán nem éreznéd hogy folyik, olyan mintha meg sem lenne.:) Csak tudni kell használni, mert a tampont 5-6 óránként cserélni kell, de ha sok a vér akkor sûrûbben. A tampon nagyon kényelmes.
Ebben nincs semmi undorító! Neked talán nem jön meg minden hónapban? Mért ne lehetne róla beszélni?
A kérdező hozzászólása: van egy másik probléma anyu mnondtahogy a rendszeres tampon használat felérti améhfalat és az nagy esélyel elrákosodhat. Hány százak hogy ez velem is megtörténik? Kezdek félni....:S
nemérzed ha folyik. ha nagyon erõs a vérzésed akkor ha 45 percig egy helyben ülsz, és már elõtte is elég sok vér volt a tamponban akkor egy kicsit talán megéreznéd h na most cserélni kéne.... elõször mindenképpen mini-vel kezdj, aztán majd kitapasztalod h elég e a mini vagy fel tudod e rakni a kéket is. ajánlott otthon elkezdeni a tampon használatát h tudj gyakorolni és belejönni és ne érjenek kellemetlen meglepetések
éreznéd hogy folyik... a biztoság kedvéért haszálj tisztasági betétet:)
A kérdező hozzászólása: így kezdetben?
A kérdező hozzászólása: Ja amm ha erõs a vérzésem akkor is minit használjak?
A kérdező hozzászólása: tök jó!:D Köszcsi a válaszokat!
Nem vagyok fiú. Nem azt montam hogy nem érez semmit. Persze hogy fáj meg minden, de a kérdésére válaszolva mi szerint érzi-e azt hogy folyik, a válasz nem. Hiszen a tamponnál nem érzed hogy folyik. Nekem pl. "kényelmes" a tampon, mert nem is érzem hogy fent van. persze én már nagyon régóta használom.
sehány. baromság.

Meg lehet érezni, amikor beágyazodik a baba?

màrmint eggyutt lèt utàn, meglehet èrezni a fogamzàst?

Legjobb válasz: Szia! Nem lehet érezni semmit.Csak akkor tudod meg hogy történt e beágyazódás ha egy hónap múlva nem jön meg a bajod vagy teszt kimutatja vagy az orvos megvizsgál.Érzeni nem lehet.

Szia! Nem lehet érezni semmit.Csak akkor tudod meg hogy történt e beágyazódás ha egy hónap múlva nem jön meg a bajod vagy teszt kimutatja vagy az orvos megvizsgál.Érzeni nem lehet.
Szia! Ezt a kérdést én is feltettem, és többen is állították, hogy igen, vannak tünetei. Szúrkálást érzel a hasadalján, mint a menstruációs fájdalom, de mégsem pont olyan. Esetleg megváltozott hüvelyváladék, és érzékeny mell, vagy mellbimbó. De ez egyéntõl függ szerintem, hogy ki mit érez.
Nekem nagyon szúrkált, kb 2 napig.
Szerintem a fogamzást magát kevésbé, de a beágyazódást, ami a fogamzást követõ 7. nap körül van, inkább. Ha esetleg méred a testhõmérsékletedet, akkor a beágyazódáskor a testhõmérséklet 1-2 tizednyit visszaesik, majd kb. 2 tizednyit megemelkedik, és mindezt kísérheti ún. beágyazódási vérzés is. Ez persze nem minden esetben igaz. Nekem például a 7. napon 1 tizednyit visszaesett a hõmérsékletem, a 8. napon 1 tizedet, a 9. napon pedig még 1 tizedet emelkedett a hõm, és ez már nem is esett vissza. Beágyazódási vérzés viszont nem jelentkezett. 16 hetes kismama

Milyen érzés, amikor a férfi elmegy benned? Érezni a spriccelést, vagy valamit?

Még nincs tapasztalatom, csak kíváncsi vagyok másnak milyen. Igaz, hogy amikor elmegy a legtöbb férfi nagyon mélyre döf?

Legjobb válasz: Inkább "pumpálást" érezni, szerintem jó érzés :) És nem "nagyon mélyre döf" (legalábbis a férjem pl. nem), csak legfeljebb mélyen fejezi be a mozdulatot, ez szerintem ösztönös.

Inkább "pumpálást" érezni, szerintem jó érzés :) És nem "nagyon mélyre döf" (legalábbis a férjem pl. nem), csak legfeljebb mélyen fejezi be a mozdulatot, ez szerintem ösztönös.
Valamelyik ferfival lehet erezni, valamelyikkel nem..es a melyseg is valtozo, bar altalaban a vege fele azert mindegyik bevadul egy kicsit.
Olyankor jót érzem.
ahogy távozik az "anyag", azt konkrétan nem, de magát a ritmikus összehúzódást, miközben kijön, azt igen. De azt egyébként óvszerben is (legalábbis én szinte mindig érzem). Egyébként ha olyannal csinálod, akit szeretsz és kívánsz, nagyon jó érzés. Az meg, hogy nagyon mélyre döf? Igen végülis, az az utolsó mozdulat, szóval mindent beleadnak.
Igen lehet érezni, de fõként a lüktetést igen. Nem mélyre döf csak gyorsabban, erõsebben csinálják. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!