Találatok a következő kifejezésre: Érezném, ha baj van, (11 db)

Érezném, ha baj van a babával? 12 hetesen voltam uh-on. Azóta nem, csak a múlthéten voltszívhang meghallgatás. Mi van, ha baj van a babával? Mit tegyek ilyen gondolatok ellen?

Legjobb válasz: Ezzel szerintem sokan így vagyunk. én most 14 hetes vagyok, 12 hetesen voltam uh-on. múlt hét óta viszont már semmi bajom nincsen, és én is néha úgy érzem, hogy biztos azért, mert valami baj van. de nincs! biztos, hogy nincs!!!! Próbálj pozitívan gondolkodni, programokat csinálni magatoknak, persze ha nem dolgozol, és olyan gyorsan eljön az az idõpont, amikor újra lehet menni uh-ra. jó babvárást!

Ezzel szerintem sokan így vagyunk. én most 14 hetes vagyok, 12 hetesen voltam uh-on. múlt hét óta viszont már semmi bajom nincsen, és én is néha úgy érzem, hogy biztos azért, mert valami baj van. de nincs! biztos, hogy nincs!!!! Próbálj pozitívan gondolkodni, programokat csinálni magatoknak, persze ha nem dolgozol, és olyan gyorsan eljön az az idõpont, amikor újra lehet menni uh-ra. jó babvárást!
Sajnos én se éreztem, hogy baj van, 10 hetesen vették észre hogy 6hetesen elhalt, a testem se jelzett semmit! De ez én vagyok! Mindenképpen gondolkodj pozitivan, a rosszakat meg gyorsan üzd el! Olvass jo tapasztalatokat, a rosszakat ugord àt, ne olvasd el! Csinàlj baba naplot s csak a jo gondalataid ird bele, hogy mennyire vàrod, az eredményeket, képeket mindent jegyezz bele! Azt olvasgatva, majd csak a jora gondolsz! Minden rendben lesz! Boldog baba vàràst! :)
Ezen mindenki átesik szerintem.Én se voltam külömb.Hogy megnyugodjak vettem egy szívhang készüléket, hogy ha nyugtalanít valami megtudjam õt hallgatni.Igazából csak a 24 hét környékén nyugodtam meg de nem teljesen.Minden rendben van nefélj.Olvass sokat és beszéljél hozzá.Tudom még nem hall téged de legalább nyugtat egy kicsit.Nálam legalább is bevált.Most a párom aggódik , hogy esténként meg egész nap elég sokat mozog a baba.Fél órán keresztül hullámzott a hasam tegnap este.Megkért , hogy hívjam fel a z orvost , hogy normális e ez.Kezdte rám hozni a frászt.A picikéd jól van .Amíg nem görcsölsz, már mint a hasad és nem vérzel minden rendben van.Beszélgess valakivel , hogy a figyelmed elterelõdjön.Én folyton anyukámmal beszéltem.Minden jót és boldog babavárást.30 hetes km.
Én is sokszor gondoltam ilyenekre, de fõleg inkább a 12 hét elõtt. Én is csak akkor voltam utoljára uh-n, utána most pénteken megyek a dokihoz, már alig várom. Az jó, hogy elmúltak a rosszabb tünetek (álomkórság, hányinger), az uh utáni 1 hétben fel voltam töltõdve, utána pedig már úgy növekedett a hasim alja, hogy már az megnyugtatott, amikor pedig elkezdtem érezni a pillangó mozgásokat a hasimban néha, már nem gondolok ilyenekre. Te is fogod már nemsokára érezni a babót, ha nem is egész nap, mint majd késõbb, de megnyugtató, ha néha bejelentkezik. Már én is azt várom, hogy folyamatosan rugdosson :o) Godnolkodj pozitívan, képzeld el amikor hazamentek a gyönyörû egészséges babával a kórházból! Boldog Babavárást! 18 hetes
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Tényleg jó lenne már érezni a picit, de még nem akarja magát mutatni.A hasam sem nõ, alig látni valamit, idegenek még nem is veszik észre.Emiatt szoktak hülye gondolataim támadni.
A kérdező hozzászólása: 21 hónap a különbség
nyugi! a heg csak vajúdáskor válik szét-HA szétválik egyáltalán, amire azért kevés az esély. mennyi lesz a két szülés között? ha nincs 1, 5-2 év akkor császározni fognak most is.
akkor majd doki megmondja nekem 20 hóval nem engedte, más doki másnak 18-al igen. remélem neked sikerül a sima!! de ilyenkor általában az van, h nézik majd a végén a heget, vajúdáskor jobban kell sietned a kórházba és ott is jobban figyelnek, és ha gáz van hamarabb lesz mûtét mint alapból.
Nekem is azt mondta az orvosom, hogy fájások hatására válhat szét a heg. Bár a sok keményedés sem tesz jót neki.
Végig nézni fogja a doki a heget uh-gal. Ha baj lenne, már annyira feszülne a heg, akkor úgyse engedne simán szülni. De a legjobb, ha ezt a kérdést felteszed az orvosnak is.
A kérdező hozzászólása: Nincs fogadott dokim, szóval ügyeletesnél fogok szülni a Margitban, és már 2x voltunk ott CTG vizsgálaton, de doki szóba sem állt velem, a szülésznõ meg csak annyit mondott, hogy majd nézik a heget, aztán majd kiderül.. Tegnap óta szúró fájdalom van a hasam jobb oldalán a köldököm magasságában, egy ideig tart, addig menni sem tudok, aztán abba marad.. még élek, de az éjszakát szinte 1 pozícióban töltöttem, jól el is gémberedtem, nem mertem fordulni miközben aludtam..

Honnan lehet érezni ha méhenkivül van a baba? és abbol milyen baj lehet?

Legjobb válasz: Az embrió növekedése fájdalommal jár, ami a váll felé sugárzik, aztán ha nem veszik észre megreped a petevezetõ (kõkemény lesz a has, és hatalmas fájdalommal jár), ami egyértelmûen életveszélyes szövõdmény.

Az embrió növekedése fájdalommal jár, ami a váll felé sugárzik, aztán ha nem veszik észre megreped a petevezetõ (kõkemény lesz a has, és hatalmas fájdalommal jár), ami egyértelmûen életveszélyes szövõdmény.
Azt csak akkor érzed, ha baj van! Az meg a méhen kívüli terhesség 99%-ban van. Ekkor megrepeszti a növekvõ magzat a petevezetékben futó eret/ereket és ez okozza a késszúrás szerû, erõs fájdalmat, és a belsõ vérzést. Ez a baj! Szerintem ezen ne agyalj, mert megmérgezed a mindennapjaidat. Menj el orvoshoz, az a tuti.
A méhen kívüli terhességet már a mensi megjövetele elött vagy abban az idöben érzed. egy pokoli fájdalom lehet ha olyan helyen nö akár milimétert is ahol nem kellene. ìgy rögtön orvoshoz fordulsz. Ami lehet még hogy safalba tapad meg de azt az elsö UH-nál észreveszik.
Vannak korai tesztek, nyugtasd meg magad!
Szia nekem volt méhenkívulim.Késett pár napot aztán elkezdtem vérezni és rettenetesen fájt.Megmutottek és kivették a bal petevezetékemet meg kitisztították a méhem mert amikor kinyitottak azt hitték méhrákom van.Szerencsémre negatívak lettek a tesztek.Jol vagyok csak nehéz teherbe esnem egy petével.

Ha hátsó falon tapad a lepény, hamarabb érezni a babát? Tényleg így van? 16 hetes leszek, de még semmi. Kezdek parázni, nem-e valami baj van.

Legjobb válasz: hátsó fali tapadásu a lepényem nekem.1 terhesség.a babám csak ugy éreztam a 19 hétig hogy a pocimra raktam a kezem,de akkor sem a rúgásokat hanem azt hogy mozgolodik odabenn,igaz azt már elég korán mert ugy 15 hetes lehettem.19 hetesen éreztem az elsõ rugást,vagyis ekkor figyeltem fel rá elõször.most meg már elég rendesen érzem.igazi kis eleven,mozgékony fickó.ne izgulj majd érezni fogod,és még néha zavaró is lesz,pl alvásnál. Boldog pocakosodást. 22 hetes km

hátsó fali tapadásu a lepényem nekem.1 terhesség.a babám csak ugy éreztam a 19 hétig hogy a pocimra raktam a kezem, de akkor sem a rúgásokat hanem azt hogy mozgolodik odabenn, igaz azt már elég korán mert ugy 15 hetes lehettem.19 hetesen éreztem az elsõ rugást, vagyis ekkor figyeltem fel rá elõször.most meg már elég rendesen érzem.igazi kis eleven, mozgékony fickó.ne izgulj majd érezni fogod, és még néha zavaró is lesz, pl alvásnál. Boldog pocakosodást. 22 hetes km
Nekem mellsõ fali és már 17. héten éreztem, igaz elég tompán. Majd a 18. héttõl folyamatosan. És van egy kis fölös a pocimon. Szóval sok mindentõl függ, hogy ki mikor érzi! Ha 6-7 hét múlva sincs még egyáltalán semmi mozgás, akkor kezdhetsz aggódni! Minden jót! És türelem! :)
Az egyáltalán nem baj ha még nem érzed a baba mozgását. Ha elsõ baba elõfordulhat, hogy csak a 20. héten fogod érezni a mozgását.Igaz, állítólag attol is függ, hogy milyen a testalkatod.Ne aggódj azért mert nem érzed a mozgását fogod hidd el. Nem törvényszerû , hogy a 16.héten érezni kelljen a babucit.Én még nem érzem vagyis nem vettem észre vagy nem figyeltem oda , viszont nem vagyok vékony sem. Neidegeskedj, légy nyugodt és meglátod, megfogod érezni a mozgását.Minden jót !
Nekem hátsó fali van, átlagos testalkatu vagyok.Már a 13.héten éreztem a buborékokat, a 14.héten ha rátettem a hasamra a kezem, a 15 héttõl pedig ha ülök v. fekszem már érzem rendesen a mocorgást, a férjem olyankor ráteszi a fülét a pocira és jókat mulatozik, azon amilyen hangok szûrõdnek ki.És már érzem, hogy oldalt fekvéskor "pöcköl" a babám. üdv.16 heteske

Érezném, ha valami baj van, mondjuk megállt a szive?

A hétvégén nagyon kiborultam.Csak azért nem nyugtatóztak be mert terhes vagyok, még most is állandóan sírni tudnék.Egész éjjel 3/4 órát sikerült aludnom és a vérnyomésom még másnap is 130/75 körül mozgott.9 hetes kismama vagyok, elvetélni nem vetéltem mert nem véreztem és a hasam se görcsölt, de más baja lehet?

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy ezt érezni lehetne, de ilyen esetben soron kívül menj el a nõgyógyászodhoz, pillanatok alatt meg tudja állapítani, hogy rendben vannak-e a dolgok. És kerüld az ilyen helyzeteket, sokat árthatsz vele a babának. Persze gondolom ez nem csak rajtad múlik, a környezetednek is figyelembe kéne venni az állapotodat, és nem szabadna ilyen helyzetbe hozniuk, fõleg, hogy a terhesség elején amúgy is sokkal könnyebben kiborulsz, az elsõ három hónapban nagyon labilis lehetsz idegileg, ezt tapasztaltam magamon is. Egy 34 hetes kismama

Nem hiszem, hogy ezt érezni lehetne, de ilyen esetben soron kívül menj el a nõgyógyászodhoz, pillanatok alatt meg tudja állapítani, hogy rendben vannak-e a dolgok. És kerüld az ilyen helyzeteket, sokat árthatsz vele a babának. Persze gondolom ez nem csak rajtad múlik, a környezetednek is figyelembe kéne venni az állapotodat, és nem szabadna ilyen helyzetbe hozniuk, fõleg, hogy a terhesség elején amúgy is sokkal könnyebben kiborulsz, az elsõ három hónapban nagyon labilis lehetsz idegileg, ezt tapasztaltam magamon is. Egy 34 hetes kismama
Mindenképp hívd fel a dokidat minél elõbb és menj el egy vizsgálatra. Valószinüleg ha kiderül hogy minden rendben a picivel már az is meg fog nyugtatni valamennyire. Gondolj a babádra és ne hagyd magad ennyire felizgatni mert ebbõl baj is lehet!
Attól, hogy nem vérzel és nem görcsölsz, sajnos a szív simán leállhat. Én így veszítettem el egy 15 hetes terhességet 1 évvel ezelõtt, és akkor 2 hete állt a szíve és nem lehetett érezni. Most 5 hetes terhes vagyok, remélem rendben lesz minden.

10 hetesen mik történnek odabent? Miket kell érezni? Ha már nincs rosszullét az bajt jelent, vagy csak mázlim van? Az elején sokat hánytam, émelyegtem. A pocakom növekszik.

februárban volt egy spontán vetélésem 8 hetesen. ez a terhességem is vérezgetésekkel indult, fekvés és utrogesztán, szoval nagyon félek, hogy minden rendben menjen.az elevitet meddig kell szedni? és mikortól lehet a házasélettel próbálkozni?amióta babát várunk nem merjük csinálni, nehogy baj legyen.

Legjobb válasz: Az nem feltételen baj, ha eltûnnek a tünetek. Amúgy semmit nem érzel még, az jó ,hogy nem vagy rosszul és nõl a pocid:-) A szexet mellõzni kéne, ha vérezgetsz, és volt egy vetélésed de a doki tud errõl bizonyosat mondani. Vigyázz inkább magatokra!!

Az nem feltételen baj, ha eltûnnek a tünetek. Amúgy semmit nem érzel még, az jó , hogy nem vagy rosszul és nõl a pocid:-) A szexet mellõzni kéne, ha vérezgetsz, és volt egy vetélésed de a doki tud errõl bizonyosat mondani. Vigyázz inkább magatokra!!
Én is vérezgetéssel kezdtem, én is Utrogestant szedek, és nekünk is tartózkodnunk kell a szextõl, de azért, mert nekem van egy vérömlenyem a méhben. Nyugodtan kérdezd meg a dokit legközelebb, hogy ti élhettek-e nemi életet, mert normális esetben lehet. A 12. hét után mindenképpen. Egyébként a hányingerem nekem is a 10. héten kezdett csökkenni, s egyes tüneteim, mint pld. a szagundor pedig teljesen elmúlt. Ha nagyon szorongsz a baba miatt, inkább menj egy UH-vizsgálatra. Az engem mindig megnyugtat, ha látom õt. Ne aggódj! Nincs a babáddal semmi baj! :)
Az nem baj, ha nincs hányingered. Attól még minden rendben lehet. Hanincs nyitva a méhszáj, akkor szexelhettek nyugodtan.

Meg lehet azt érezni, ha egy közeli hozzátartozód rosszul van, vagy valamilyen baj érte?

Mert én érzem..hogy történt valami az egyik ismer?sömmel. Már rég nem látta senki és nem tudnak róla semmit. Félek, hogy tényleg valami komoly baja történt. És érzem hogy gáz van de nem tudok tenni semmit :(

Legjobb válasz: a tudomány mai álláspontja szerint túl sok dolog lehetetlen..most kinek higgyek a tudománynak,vagy a tapasztalataimnak?

a tudomány mai álláspontja szerint túl sok dolog lehetetlen..most kinek higgyek a tudománynak, vagy a tapasztalataimnak?
1 vagyok.Köszi.Ez még pár évvel ezelött volt. Uccsónak.én nem vagyok egy babonás, és természetfeletti dolgokban hivös, de ezt az egyet hiszem.
A telepátia egy létezõ és megtapasztalható dolog, rengeteg sikeres és jól dokumentált kísérlet volt már. A gond ott van, hogy magyarázni nem tudják. Márpedig, amit a tudomány nem tud megmagyarázni, arról nem szeret beszélni.
A tudomány mai állása szerint nem.
Néha elõ fordulhat. Én egyszer voltam így a fiammal kapcsolatban.Egész délalõtt csak rá tudtam gondolni, és éreztem hogy történt vele valami.Hívtak kicsivel késõbb a suliból, hogy balaset érte.Tornaórán eltörött a kucs csontja.
Akkor te elõzõ, tudnál akár egy ilyen kísérletet belinelni a sok dokumentált közül?
Már elnézést az elõttem szólók közül valaki azt írta hogy a tudomány álláspontja szerint nincs telepátia... Talán még nem foglaltak állást, de gõzerõvel folynak iker kísérletek, amelynek témája a pont ehhez hasonló jelenségek vizsgálata, miszerint 2 egymáshoz közelálló személy képes-e megérezni a másik bánatát, vagy hogy történt-e vele valami... Alapvetõen az emberi fiziológia nagyon érdekes, olyasmi mint egy számítógép, képes kapcsolódni "vezeték nélküli hálózathoz". a kérdés inkább az, hogyan lehet ezt irányítani.
Tegyük fel másképp a kérdést: hányszor fordult elõ, hogy valaki így érezte és mégsem történt semmi és hányszor, hogy mégis. 1 millió az 1-hez? Na, akkor van ilyen?
Hinni mindenki azt hisz amit akar. A telepátiát (vagy bármi más természetfeletti emberközi kommunikációt) viszont tudományosan nem lehet kimutatni, ezért az tudományos szempontból nem létezik. Egyébként a tudományban nem kell hinni (nem is szabad), ott minden megfigyelésen alapul. Szóval válaszolva ismét a kérdésre nem lehet a távolból megérezni valamiféle misztikus kacsolattal ha baj történik a szeretteiddel. Ha viszont erre a kérdésre nem tudományos választ vársz, akkor inkább tedd fel az ezotéria rovatban, ott biztosan kaphatsz rá alternatív magyarázatokat.
A kérdező hozzászólása: Jujj szegény..de remélem most már jól van:) És köszönöm a válaszod! :)
Pardon, helyesen írva *belinkelni* vagy hivatkozni rá. Enélkül ugyanis elég hiteltelennek tûnik az állításod.

Mitől van az, ha ülök és rúg a baba, úgy érzem mintha egészen a popsimban érezném? Ez baj?

Már beléptem a 22hétbe de csak tegnap óta érzem ezt,mintha akkorát rúgna,hogy ott is érzem.Lehetséges?Tegnap voltam dokinál,hallottam a kicsim szívverését,csodás élmény volt:)

Legjobb válasz: Szia Nekem néha úgy rúgott arra hogy azt hittem ki is dugja ott a lábát :)

Szia Nekem néha úgy rúgott arra hogy azt hittem ki is dugja ott a lábát :)
Szia! Szerintem baj nem lehet, én is szoktam érezni van hogy elég sûrûn is. 35 hetes Kis mami
A kérdező hozzászólása: huh köszönöm a válszokat már azt hittem baj van:) Vajon ebbõl lehet következtetni, hogy fiú e vagy kislány?Még sajna nem tudjuk ja és jobb oldalon szokott rúgni:)
velem is ez történt.A dokim azt mondta azért érzem így, mert a baba popsija lent van, és így arra felé rúg a lábával:) ))

16 és fél hetes vagyok. Baj, ha nem érzek semmit? Jó étvágyam van, van egy kis mellfeszülés, derékfájás, más semmi. Ugye minden rendben megy odabenn? Ha gond lenne érezném.

Legjobb válasz: Nem biztos, hogy éreznéd, ha gond van, de a problémamentes terhességnek inkább örülj, ne aggódj :) A mellfeszülés is elég, nem? :) Hamarosan megérzed majd a magzatmozgást, pár hét, és rosszullétek nélkül is érezni fogod, hogy minden oké, mert ficánkol a Picid :)

Nem biztos, hogy éreznéd, ha gond van, de a problémamentes terhességnek inkább örülj, ne aggódj :) A mellfeszülés is elég, nem? :) Hamarosan megérzed majd a magzatmozgást, pár hét, és rosszullétek nélkül is érezni fogod, hogy minden oké, mert ficánkol a Picid :)
18 hetes vagyok és semmi tünetem nincs nem is volt!Ami van az a boldogság érzés :-))Pár hete finom csiklandozást érzek belül, talán õ az!!Boldog babavárást mindenkinek!
19 hetes vagyok és én sem érzek semmit de már várom, hogy megmozduljon!
17 hetes km, szintén "tünetek" nélkül. Szerintem inkább örülni kellene. Mondjuk én így jobban élvezem a terhességet, mint végig hányinger meg haskeményedés. Persze lehet, hogy még lesz benne részünk (sõt biztos), de én addig is boldogan várom, hogy bejelentkezzen nálam Pocaklakó. Eddig még csak kis "simogatásokat" érzek, az már biztosan Õ, de még rúgás nem volt. Alig várom már. :) Boldog babavárást.
Amikor ennyi idõs volt a Babó, semmilyen tünetem nem volt, még mellfeszülés, derékfájás sem. Utána beindult. 18. héttõl keményedés (fél órás séta után), egész napos bokadagadás, derékfájás (ekkor vettem szopipárnát, amiért azóta is hálás vagyok magamnak. Ekkor még nem voltam benne biztos, hogy a baba motoszkál e, a 18+5. napon viszont egyértelmûen, többször is megrúgott. azóta is! Sõt! Néha már könyörögnöm kell a kis Drágámnak, hogy aludjunk már egy kicsit (éjjel nagyon aktív, és nem engedi, hogy úgy aludjak, ahogy nekem jó). De természetesen iszonyatosan jó érzés, ahogy mocorog. Szóval ne aggódj! Biztos minden rendben van, hamarosan érezni is fogod.

Lányok! Mi a teendő? Az a bajom, hogy ott lent már kb 1, 5 éve valami fehér váladék van állandóan, és ha futok akkor egyre több termelődik, és írtóra idegesít, nem tudom jól érezni magam, mert folyton a bugyimba kell töröljem.

Valaki, megoldást? Hogy mi miatt lehet? 15 leszek és még nekem nem jött meg. Emiatt lenne?

Legjobb válasz: Szerintem csak simán fehérfolyásod van, ez természetes. Ha nem viszket és ég, vagy csíp illetve nem kellemetlen illatú, vagy "túrós" esetleg zöldes színû, akkor nem kell orvoshoz menned. Vegyél tisztasági betétet, és azt használj minden nap, napi 2-3 alkalommal kell cserélni, vagy ha úgy érzed. Én ilyet használok: http://www.healthinajiffy.co.uk/images/carefree%20aloe.jpg Vagyis nem teljesen, de csak errõl találtam képet. Carefree, van belõle aloe verás, légáteresztõ meg mittudomén. Nekem csak ez vált be, évek óta használom. DMben, Rossmannban, Tescoban (meg szerintem bárhol) lehet kapni. Egy nagy doboz maximum 900 forint, de abban sok van tényleg. Menj be és vegyél egy dobozzal, vagy kérd meg anyukádat. Én nem tudtam vele ezt megbeszélni, ezért elõször barátnõmmel mentem el venni és otthon simán leraktam. Anyukám meglátta, de nem kérdezett semmi, rájött, hogy ezentúl kell ez, és innentõl mindig megvette, ha szóltam. Simán megveheted, én is gyakran veszek, az eladókat nem érdekli, rád se néznek. Tegyél be mellé egy csomag zsebkendõt meg egy dobozos italt vagy valamit és kész. Különben ne aggódj, ha 16 éves korodig nem jön meg akkor érdemes orvoshoz fordulni, de azzal sincs semmi baj, nem kell félned. Amúgy ne várd, semmi jó nincs benne. A fehérfolyás pedig 2 évig is eltarthat a mensi elõtt, sõt még utána is lehet de akkor már kevesebb lesz. Régen én is totál eláztam miatta, most már nem is kell tisztaságit használnom, csak idõnként, amúgy nem kell semmi. Vásárolj tisztasági betétet, és meg lesz oldva a problémád, hidd el így nyáron nagyon jó érzés, és van belõle illatos meg pamutbevonatos meg tanga és még fekete színû is :)

Szerintem csak simán fehérfolyásod van, ez természetes. Ha nem viszket és ég, vagy csíp illetve nem kellemetlen illatú, vagy "túrós" esetleg zöldes színû, akkor nem kell orvoshoz menned. Vegyél tisztasági betétet, és azt használj minden nap, napi 2-3 alkalommal kell cserélni, vagy ha úgy érzed. Én ilyet használok: http://www.healthinajiffy.co.uk/images/carefree%20aloe.jpg Vagyis nem teljesen, de csak errõl találtam képet. Carefree, van belõle aloe verás, légáteresztõ meg mittudomén. Nekem csak ez vált be, évek óta használom. DMben, Rossmannban, Tescoban (meg szerintem bárhol) lehet kapni. Egy nagy doboz maximum 900 forint, de abban sok van tényleg. Menj be és vegyél egy dobozzal, vagy kérd meg anyukádat. Én nem tudtam vele ezt megbeszélni, ezért elõször barátnõmmel mentem el venni és otthon simán leraktam. Anyukám meglátta, de nem kérdezett semmi, rájött, hogy ezentúl kell ez, és innentõl mindig megvette, ha szóltam. Simán megveheted, én is gyakran veszek, az eladókat nem érdekli, rád se néznek. Tegyél be mellé egy csomag zsebkendõt meg egy dobozos italt vagy valamit és kész. Különben ne aggódj, ha 16 éves korodig nem jön meg akkor érdemes orvoshoz fordulni, de azzal sincs semmi baj, nem kell félned. Amúgy ne várd, semmi jó nincs benne. A fehérfolyás pedig 2 évig is eltarthat a mensi elõtt, sõt még utána is lehet de akkor már kevesebb lesz. Régen én is totál eláztam miatta, most már nem is kell tisztaságit használnom, csak idõnként, amúgy nem kell semmi. Vásárolj tisztasági betétet, és meg lesz oldva a problémád, hidd el így nyáron nagyon jó érzés, és van belõle illatos meg pamutbevonatos meg tanga és még fekete színû is :)
nemvalószínû h bármi bajod lenne, nemkell minden tutyimutyi dologért orvoshoz rohangálni...fehér folyása majdnem minden nõnek van, nekedis van, valszeg hamarosan megis fog jönni már a menzeszed. ha ennyire zavar, vegyél tisztasági betétet.
Van egy kis folyasod. Menjel el a nogyogyaszhoz, nem baj hogy nem menstrualsz meg, menjel el hozza, es kerdezzel meg tole mindent, lehet hogy egy kis fertozest, bacit is benyeltel ott alul. Ezenkivul lehet kapni DM, Rossman-ban napi tisztasagi betetet! Na ezt kell venned, es mindennap akar 2-3-szor is cserelve a bugyidba ragasztani. Ez valo a folyasra. De nem all ejjeli vastag, nagy betetre gondolok, nehogy azt vegyel! Napi tisztasagi betet igy hivjak holnap vegyel, es mindennap hasznald van illatos fajtabol is, nagyon jo dolog!:)
Én már hallottam olyat is, hogy ez felfázástól van, vagy fertõzéstõl, de ez hülyeség, nekem már egypár éve van. Minden nap :( A menzeszem már rég megjött. 17/L
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a tanácsokat! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!