Találatok a következő kifejezésre: Érezhetem már baba (18 db)

15 hetes terhes vagyok. Érezhetem már a baba mozgását?

Sziasztok!Én 15 hetes terhes vagyok!Nem rég voltam dokinál, minden rendben van. Mindenütt azt olvastam hogy a baba mozgását még ekkor nem lehet igazán érezni én mégis úgy érzem hogy mocorog!Szerintetek lehet már érezni vagy csak beképzelem!?:-)))Nektek mikor mozdult meg?

Legjobb válasz: Szia. Szerintem érezheted.Nem írtad,hogy elsö baba,vagy többedik. Èn az elsö babánkat várom,a 16.héten mozdult meg elözször.Azo´ta folyamatosan mocorog,e´s egyre eröteljesebben. Jo´egészséget mindkettötöknek.

Szia. Szerintem érezheted.Nem írtad, hogy elsö baba, vagy többedik. Èn az elsö babánkat várom, a 16.héten mozdult meg elözször.Azo´ta folyamatosan mocorog, e´s egyre eröteljesebben. Jo´egészséget mindkettötöknek.
LEHET, HOGY CSAK A BÉLMOZGÁST ÉRZED DE HA NEM AKKOR NAGYON ÉLÉNK GYERKÕCÖD LESZ.
Szia! Azt mondják, hogy lehet érezni. Nekem az elsõ babám és kb. a 20-ik héten éreztem elõször. Sokan azonban már olyan korán érzik mint Te is. Jó sokáig érezheted akkor a kicsikédet. Szerencsés vagy. Csodálatos érzés és egyre inkább az lesz, ahogy erõsödik majd. SOk sikert a babához! Egy 38 hetes kismama
Sziasztok!Köszi szépen a válaszokat!Igen elsõ baba!De nagyon jó érzés ahogy a pici rebbenéseket érzem!A párom szerint olyan lesz mint én, már most nem tud megülni nyugton a pici popóján!:-)))) Mindenkinek jó egészséget kívánok a kicsikhez!!!
Nekem is a 15. héten mozdult meg elõször, pedig elsõ baba. Olyan volt, mintha hangya szaladna a pocakomon. Ne ijedj meg, ha nem érzed majd minden nap, mivel még nagyon gyengék a mozgások, nekem volt olyan, hogy két napig sem éreztem, rohantam a dokihoz, de megnyugtatott, hogy csak a 20. hét után probléma, ha 24 h elteltével sem érzem. Azóta folyamatosan mocorog. Egy 22 hetes kismama.

Érezhetem már a baba mozgását 16 hetesen?

Legjobb válasz: Igen! Én már 14 hetes kora óta érzem:) Úgyhogy érezheted! Minden jót grat a babához. egy 16 hetes kismama:)

Igen! Én már 14 hetes kora óta érzem:) Úgyhogy érezheted! Minden jót grat a babához. egy 16 hetes kismama:)
Én is 16 hetesen éreztem elõször. Apró pici kopogtatás volt az elején majd a hetek multával egyre erõsebb.

Ha múlt hó 28-1-ig volt meg, érezhetek már valamit, ha baba van?

most csak sok folyásom van de folyamatosan szédülök,émelygek ÉS NEM AKAROK MINDEN ÁRON GYEREKET VAN 2KISLÁNYOM,NEM AZ A BEKÉPZELÕS,TÜNETFIGYELGTÕS VAGYOK.Szimpla kérdés!

Legjobb válasz: Szerintem akkor pont mostanában van a középidõd. Nem hinném ,hogy terhes lennél.

Szerintem akkor pont mostanában van a középidõd. Nem hinném , hogy terhes lennél.
nem valószinû, még ha menzesz alatt estél teherbe akkor sem kéne még lenni émelygésnek. Gondolom Te is tudod mivel van két lányod hogy az általában késöbb csak az 5.-6. hét után kezdõdik, ha kezdõdik. Meg amugyis csak mostanában kéne vagy kellett lennie a peteérésednek......

Ezt csak bizonyításképpen írom ki, hogy igenis, érezhetjük már elég korán a baba mozgását második terhességnél!?

volt itt a minap nem egy kérdés, hogy a kismama második babáját várja és már a 10 héten érez mozgást, vagy valami kaparászás félét, és lehet-e a baba. sokan lehurrogják hogy képzelődik ,és kinevetik,stb.. második babámat várom,10 hét után éreztem legelőször egy jó erős rúgást, tudtam hogy a baba volt.,azóta is mindennap. ma voltam 12 hetes ultrahangon, és bizony a babám aktivizálja így magát, nem beképzeltem! majd leugrott a monitorrol úgy pörgött.attól hogy még kicsi, mert ő 6 cm fejtől popsiig,attól még van lába és azzal tudnak ám rendesen bökdösni. második babánál már egyébként is lazábbak a szövetek,vékonyabb a hasfal, a méh se olyan mint újkorában, miért ne érezhetné a kismama a babát? például most is kapirgál a babám a köldököm alatt. na ez van,! szóval nem letolni, kinevetni kell szegény kismamát mert beképzeli a babát..

Legjobb válasz: Még annyit,hogy az sem véletlen,hogy az UH-os vizsgálatokon-kb.a 18. hétig- a szeméremdomb fölött keresgélik,és nem a köldök alatt...mivel ott van lent.

Még annyit, hogy az sem véletlen, hogy az UH-os vizsgálatokon-kb.a 18. hétig- a szeméremdomb fölött keresgélik, és nem a köldök alatt...mivel ott van lent.
szerintem ilyen nincs, egy kb 4-5gr babót nem lehet érezni, még akkor sem ha valaki nagyon sovány.Pláne nem a köldök alatt
Képtelenség, józan ésszel gondold már végig! NAGYON KICSI!
Én is szoktam mocorgást, kapirgálást, rugdosást érezni, szinte minden nap... pedig nem vagyok terhes, 2, 5 éve szültem utoljára. De a baba mocorgásos érzésre emlékszem, és sokszor a mindenféle bél és izomrángások teljesen olyannak tûnnek.
ATYAÉG! Tényleg hagyjuk már ezt abba... A nyolc hetes embrió is mozog, a 12 hetes is, de az, hogy te ezt érzed, igen, fizikailag, L-E-H-E-T-E-T-L-E-N. A köldököd alatt nem járHAT a méhed, érted, ismét képtelenség, de ez már anatómiailag. Próbáld elképzelni úgy, hogy egy zacskóba vizet töltesz (bár ez sem hû modell, hiszen a méhfal jóval vastagabb, az ezredik terhesség után is), és egy kisebb aranyhalat úsztatsz benne. Nem fogod érezni a hasfaladnál az aranyhalat, ha nekifutásból támadna, akkor sem. Orvos vagyok, és kismama is, rengeteg képtelenségbe futok bele nap mint nap, fogadjuk el, hogy a 10. héten a baba erõs rúgása kvázi képtelenség (már csak koordinált mozgás hiányában is).
Csatlakozom a hitetlenek táborához :-) Szerintem ezek a mozgások csak pszichés tünetek, mert fizikailag képtelenség egy akkorka kis lény mozgását érzékelni. Fõleg úgy, hogy még bõven van helye a méhen belül, tehát maximum a vizet tapicskolja. Én is estem már bele ebbe az érzékcsalódásba. Az elsõ gyerekemnél azt hittem a 12. héten, hogy Õt érzem, a nõdokim meg jól szórakozott rajtam. Valós mozgást mind az 5 gyerekemnél a 17. héten kezdtem érezni.
Én voltam az egyik, aki elmesélte, hogy nála is be lett bizonyítva és le lett pontozva, mert a hitetlenkedõk tábora minden bizonnyal itt lakik a testemben és érzik, amit én. :) )))) 4. babáját váró 35 hkm
Jaja, én is éreztem ilyen 9-10 hetesen már a második mozgását. :)
Elnezest az elutesemert, de telefonrol irok egy szabad kezemmel.
Kedves kérdezõ! Nem tudom mit vársz, megerõsítést? Ha te úgy gondolod, hogy a babát érzed, akkor örülj ennek és ne foglalkozz másokkal. Az, hogy mocorgott a babád UH-n, az egyáltalán nem furcsa és különleges, nem is korai. A magzatok már 8-9 hetes koruktól kezdve mozognak, de az még nem lehet érezni. Ha a köldököd körül érzed, akkor pláne nem lehet a baba, mert még sokkal lejjebb van ilyenkor. Az orvosok meg tényleg sokmindent ráhagynak a kismamákra, lusták elmagyarázni a dolgokat, ezt tapasztalom én is. De tényleg nem értem, ha te annyira tutira biztos vagy ebben, hogy a babádat érzed, miért kérdezgeted itt az embereket? Nekem nagyon úgy tûnik csak, hogy vitát akarsz provokálni.
(Változatosság egyébként természetesen van, de a biostatisztika megbízható tudományág: azaz rendkívül meglepõ lenne, ha egy 20. hétre várható jelenség a 12. héten jelentkezne, a terminus korrekció lehetõségére kellene ilyenkor gondolni... Ha a 17. héten jár ott a méh, ahol normál eloszlás szerint a nõk 85%-ának jár a méh fundusa, az abszolút nem hihetetlen.
" a nõnél mocskosabb állat nincs" Tényleg te vagy az egyetlen, aki mocskolódik itt. Ti tudjátok, hogy mit éreztek, mi meg elmondtuk a tényeket. De tényleg lehet, hogy ti vagytok az orvosi és anatómiai csodák, bármi lehetséges :)
A kérdező hozzászólása: egy válaszra még reagálnék. én nem azt mondtam hogy A BABA A KÖLDÖK ALATT VAN, HANEM AZT HOGY A MÉH FUNDUSA, A MÉHFENÉK, tapintható nálam a köldök alatt pár centivel, a baba egyértelmû hogy lejjebb van, és mindig egy bizonyos ponton érzem ahogy kapirgál, néha picikéket rugdos, és ez tegnap kiderült az uh hogy azért érzem ezt, mert ott a kis lába. olvassátok már el normálisan mit írok, ne forgassátok ki a szavaimat, egyébként meg elõírás szerû hogy mindenkinek ugyanakkor kell éreznie a babát, ugyanott?. egyébként meg miért ne érezhetném? második baba, az elsõt is 13 hét végén éreztem legelõször, apró rebbenéseket.. gondolom ilyenkor már vékonyabb a hasfal, máshogy vannak a dolgok odabent, mint elõtte hiszen már a méh kihordott egy gyereket.. lazulnak a szalagok stb, és miért ne feküdhetne úgy a baba hogy érezze az anyuka? "20. héten a méh fundusa (feneke) a köldök alatt 2 ujjal van " nekem a 18 héten már réges régen a köldököm felett volt, de ne zavarjon ! de biztos az orvosok annyira hülyék... lehet hogy nem is baba van bennem , lehet hogy nem is vagyok terhes....mostmár tényleg ezt gondolom ennyi válasz mellett... szép napot, és olvassatok ti is szakirodalmat, és nem vitát akarok provokálni hanem amint írtam, elmesélni hogy bizony vannak anyukák akik korábban érzik a babát mint mások, ennyi !!! és azért, mert ti leugatjátok ezeket, és lepontozzátok, azért írtam ki a kérdést hogy ezt fejezzétek be, tartsuk tiszteletben hogy ki mit érez..
Arra jöttem rá, hogy a kérdezõ egy anatómiai csoda.
nos. éna 3.-at várom, az elsõ 2-t 16.héten éreztem. most 14 hetesen is érzek olyat mint egy babarúgás, de tudom h még az nem lehet-gondold el, kb 10 cm, hogy rúghatna nagyot??- vagyis lehet bélmozgás, egy ideg, vagy izom. persze képzeld azt amit szeretnél. egyébként meg elõször sme kaparászást meg hatalmas rúgást lehet érezn csak kis pukkanásszerûeket.
valszeg a kérdezõ 40 kg-os 180 cm-es csontkollekció, azért érzi máris. másképp kizárt.
Kérdezõ, ne égesd magad :) felnõtt nõ létedre miért nem tudod elfogadni a bizonyított valóságot? A terhesség biológiai alapja mindenkinél egyforma, akkor is ha vannak fenotipikus eltérések.
64%-0os geyebkent nem tejesen szazas, hagyjatok. Mar belefutottam par valaszaba, soknal hasonlo abszurd butasagokat terjeszt hasonlo vehemenciaval es komolyan gondolja, hogy a vilag nagy resze szellel szemben pisil es szinte csak O nem. Szoval hagyjatok, ha eddig ilyen maradt, akkor biztos jo igy neki. Konnyu raismerni a valaszaira, ugyan a szazaleka csokkeno tendenciat mutat, de a negyedik gyereket rendszeresen megemliti es az elmeletei mashol is ilyen kaprazatosak. Jo ejt mindenkinek!
DE mit bizonyít az, hogy leírtad? Mert én is ideírhatom, hogy bizonyításképpen leírom: tudok japánul. Közben meg nem.
Nem hülye az orvosod. Én is mindenkire rá szoktam hagyni, persze, azt érzi. Nekem tök mindegy. És észérvekkel nem lehet hatni ilyenkor, tehát higgyen mindenki, amit vágyik hinni.
A kérdező hozzászólása: jól van ahogy gondoljátok. az ultrahang volt a bizonyíték hogy a babámat érzem mozogni, majd leugrott a monitorrol, míg vizsgált is éreztem, és a dokinõ is érezte hogy megremeg a hasam, de nem is érdemes veletek vitatkozni, én tudom mit éreztem, és azért nem kell túlreagálni, nem a 8 héten éreztem hanem jóval a 10 hét után. és tudom mit kell érezni, ahogy rajtam kívûl vannak még akik ugyanilyen hamar érzik mocorogni a babát, amúgy a kislányomat is már a 13 héten éreztem legelõször, nem csodálom hogy most ezt a babát még korábban. én is azt hittem csak képzelõdök, és bélmozgás, de ez ma kiderült hogy bizony a baba volt, . és ne okoskodjatok hogy hol van a méh, a köldököm alatt van 2-3 centivel ez tapintás és uh alapján derült ki, nem a kisujjamból szoptam, , na mindegyis, mindenkinek joga van mit hisz mit gondol. agyõ!
A hitetlenkedõk bebizonyították infantilis gondolkodásukat, mert ahogy látom az orvosi esetem már csak 19%. :DDDDDD Dobok egy hátast. :) Kedves kérdezõ, mi bújjunk el és húzzuk le magunkat a vécén, mert õk biza jobban tudják. :D
Ez most egy vicc? De komolyan! Mit bizonyít az uh? Azt, hogy mocorog a baba. Ezt eddig sem vitatta senki. Azt annál inkább, hogy ezt érezheted is ennyi idõsen. Vagy az orvosod ezt mondta? Ezt meg nem hiszem, maximum viccbõl mondhatott ilyet. Néhány uh-t már végignéztem, az én babám is mocorgott, volt, hogy alig tudták befogni, hogy mérhetõek legyenek a paraméterei. De ez nem jelentette azt, hogy éreztem is. De mindegy, ha ettõl jobban érzitek magatokat, higgyétek, hogy érzitek Õt. Csak ne beszéljetek gúnyosan arról, aki józanul közelíti meg ezt a kérdést.
Józanul? A szkeptikusság és a másik hiteltelenítése nem józanosság, inkább valami fura személyiségzavar. Orvost is cáfoltok, márpedig én inkább annak hiszek, mint az itteni lepontozó brigádnak.
Mondom. :DDDD Negyed óra alatt a sok észkombájn megint lenullázta a hozzászólásom. :D Édes istenem, hát ti tényleg itt éltek? :) Szegények. :) Ültök a gép elõtt és habzó szájjal nyomjátok a piros kezet, csak mert ellenkezni mer veletek valaki. :) ))) Tûnés altatni!
Na álljunk meg egy szóra, kedves utolsó! Elvi okokból sosem pontozok, ez egy dolog, tehát ha zuhan a %-od, az annak köszönhetõ, hogy többen haszontalannak érezték a válaszodat, de én nem voltam közöttük, tehát ne általánosíts. A másik, hogy nem véletlenül kérdeztem, hogy mondta is az orvos, vagy csak a látványra építetek. Meg azt, hogy viccelõdött-e a doki. Tessék elõvenni bármilyen várandóssággal foglalkozó könyvet, vagy megnézni a neten, persze nem ilyen kérdezz-felelek oldalon, és rájöttök, mirõl is beszélek. De leírom még egyszer, ha ezt akarjátok hinni, higgyétek, ebbéli hitetek legalább nem veszélyes a társadalomra, csupán jó reklámja a tudatlanságnak.
Nekem nem hihetetlen az, ha valaki a tobbedik babat koran. 13-14 hetesen erzi. De ha oda is irja, hogy ott erzi, ahol a baba meg hetekig nem is lesz, mondjuk jelen esetben koldoknel, akkor mar biztos vagyok benne, hogy teved. Ennyi. Az erzesekkel nem tudok vitatkozni. Az anatomiaban viszont szikla szilardan hiszek. Elnezest, de ha valaki azt hiszi, hogy 12 hetesen a koldokenel van a mehe, az meg nem gond. De ha szolnak neki, hogy ez nem igy van es internetet hasznalva sem szan arra ket percet, hogy megbizhato forrasbol felvilagositsa magat, hanem pont meg jobban hajtja a butasagot, az mar gaz. Nyilvan akkor a tobbi szerve a mehevel egyutt feljebb csuszott es azert nem tud realisan gondolkodni, mert a tudeje kerult a fejebe, az agya me a sapkaban maradt. Irom mindezt ugy, hogy a masodik babamat en is koran ereztem, nem egesz 14 hetesen. De a mehemben, jo helyen es nem felette 15 centivel. Az is igaz, hogy az utolso szulesem ket eve volt, de meg a mai napig erzekeny vagyok a belmozgasokra is, neha meglepoen hasonlitanak a magzatmozgasra. Tehat ha epp terhes lennek es nem lennek kepben a sajat testem felepitesevel es a terhesseg alatti valtozasanak tempojaval, akkor hihetnem, hogy 10 hetes magzatom mozog a koldokom alatt. De azt mar ketlem, hogy felvilagositas utan kepes lennek a tobbieket lebutazni ahelyett, hogy utana olvasnek a dolgoknak...
A 12 hetes UH-n úgy mozgott a baba, hogy nem lehetett lemérni és én SEMMIT nem éreztem belõle. Csak LÁTTAM. Majd a 19 héten kezdtem el érezni.
Tipikus helyzet: ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye. Nem te vagy hiperszenzitív, és mindenki más kevésbé, nem a többiek a hülyék, nem az orvosok tévednek. De létezik az a típusú ember, aki hiszi, hogy mindig, minden körülmények között az õ szubjektív észlelete áll a legfelsõbb szinten. Így nem is érdemes ezen vitatkozni.
Akkor ki mocskolódik? Sok-sok válaszoló, akik abszolút hiteles tényekre támaszkodva mondják, hogy nem lehet valós, amit írsz, vagy te, és a kedves hiperérzékeny társaid, akik a nõket mocskos állatnak és anatómiai szerencsétlenségeknek nevezitek? :) Higgy, amit szeretnél, az ember végtelen butasága ott kezdõdik, amikor nem rendelkezik már belátással.

21 héten érezhetem már ahogy csuklik a baba?

Este ütemszer? rángásokat éreztem, amikor mozog, az teljesen másmilyen. akkor ezek szerint csukladozott? :)

Legjobb válasz: Igen, valószínûleg csuklott. Egyébként is általában este, nyugalmi állapotban szoktak :)

Igen, valószínûleg csuklott. Egyébként is általában este, nyugalmi állapotban szoktak :)
igen, én 19 héttõl érzem. második babás
Igen, szerintem lehetett.:)
igen, ez nagyon csuklásnak tûnik :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszotokat!Nagyon jó, mert az elsõ babámnál nem éreztem csuklást!Ez most nagyon új számomra!:-)

Mikor érezheti már a kispapa is a baba mozgását?

21 hetes leszek a héten és én már érzem, hogy mocorog belül, de kivülr?l még nem érezhet?.

Legjobb válasz: Ez nagyon változó. Elsõ babámat várom, méhlepény mellsõ falon, a 15-16. héttõl érzem hogy mozog, és a férjem kb a 18. héttõl érzi ha ráteszi a kezét. Ne aggódj, lassan fogja érzeni! Alkat kérdése is és hogy befele vagy kifele mocorog inkább a babád. Sok boldogságot! 39 hetes kismami

Ez nagyon változó. Elsõ babámat várom, méhlepény mellsõ falon, a 15-16. héttõl érzem hogy mozog, és a férjem kb a 18. héttõl érzi ha ráteszi a kezét. Ne aggódj, lassan fogja érzeni! Alkat kérdése is és hogy befele vagy kifele mocorog inkább a babád. Sok boldogságot! 39 hetes kismami
Szerintem még pár hét:) Én a 15. héten éreztem elõször a babánkat, a párom kb: 22-23. hét körül és akkor is nagy türelem kellett hozzá:) És háton kellett feküdnöm, hogy érezhetõ legyen!
Szia!Nekem én a 19.héten éreztem elöször.Párom csak 3 hete látta elõször.Most vagyok 27 hetes.Egyik ismerösömmel dumcsiztam múlthéten és ö is észrevette, hogy elmozdult a pocim.Szerintem már nem kell sokat várnia a párodnak.Boldog babavárást!!!!!
Én a 14. héten éreztem elõször, a páromnak csak egy pár hete tudtam megmutatni, kb. a 22. héten. Amikor odateszi a kezét, akkor tuti nem rúg, vagy ha én érzem, hogy ez most jó nagy volt, akkor abból õ nem érez semmit, mert befelé rúgott. Néha meg olyat érez meg, ami nekem alig volt észrevehetõ. 25 hetes km.
Én a 14. héten kezdtem el érezni a Pici mozgását, Apa pedig kb. 20 hetesen :) De ez nagyon változó! Állítólag függ pl. a hasfal vastagságától, vékony anyukáknál hamarabb érezhetõ. Na én erre rácáfoltam, mert elég hájas a hasam, mégis hamar éreztem én is, és Apa is :) Hanyatt fekszem, esetleg oldalt fordítom egy picit a csípõmet, és várni kell türelmesen :) Csak ebben a pózban mûködik egyelõre :)
Az elso babamat 18 hetesen ereztem eloszor, kivulrol 20 hetesen lehetett erezni a mozgasat, akkor a ferjem az elso nagyobb rugast el is kapta, epp ott volt es tapizott. Most a masodik babanal a nagyon gyenge belso matatast en mar a 14. hettol erzem, most vagyok 19 hetes es egy hete erzem kivulrol is a kezemmel a rugast. Pedig mellso falon tapad a lepeny most (az elsonel a hatso falon volt), a dokim azt mondta, hogy mellso falival meg jopar hetig nem lesz lathato, erezheto kivul a magzatmozgas, csak en fogom erezni.
Elsõ baba. A párom a 16-17. héten már érezte, 1 vagy két alkalommal fordult elõ, hogy épp szerencsénk volt, és belerugott a kezébe, mikor a hasamra tette. Kb. ennyiszer éreztem én is. Mióta van a picinek valami rendje, és este elkezd ficánkolni, apucinak is rugdos néhányat. Csak apucinak nem sok türelme van hozzá, hogy a pocimat tapogassa, és várjon. Mikor eszébe jut, megsimogatja, meg csodálkozik, hogy mekkorát nõtt, de 1-2 rugit van csak türelme kivárni, utána veszi is el a kezét. Rendszeresen õ is 1-2 hete érzi. 23 hetes vagyok
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszaitokat, boldog babavárást:-)

Tegnap volt pé-m! Tettünk is a baba érdekében! Lehetek már ettől rosszul? Érezhetem én a beágyazodást? Vagy csak nagyon szeretném már?

Hányingerem van, és szedelgek kicsit! Néha szur az alhasam oldalt! De ez hulyeseg, nem érezhetem ilyen korán!!?

Legjobb válasz: azt hogy beágyazódott biztos nem érezheted még mivel még most fog megtermékenyülni.

azt hogy beágyazódott biztos nem érezheted még mivel még most fog megtermékenyülni.
Majd 7-10 nap múlva esetleg érezhetsz valamit, akkor fejezõdik be a beágyazódás! Szerintem valami vírust szedtél össze.
Elvileg nem érezheted még, beágyazódás pár nap múlva lesz csak, remélem sikerült a baba :O)

Lehet baba? KÉRLEK ÍRJATOK! Amint lefekszem a párommal, már érezhetem, hogy ebből baba lesz? Ha igen, mik lehetnek a jelei?

Elméletileg vannak akik megérzik...én tegnap és ma is lefeküdtem a párommal,védekezés nélkül (de kivette élvezés el?tt) és elvileg épp peteérésem is van...

Legjobb válasz: Néhány nõ lehet hogy érez valamit, ha megfogant a baba, de ez inkább csak lelki dolog. Te is hasonlót éreztél? De ez a megérzés nem mindig jó. Ha kivette a párod, akkor nem valószínû, hogy sikerült. A leírásod alapján talán jobb is, ha kicsit még vártok.

Az aktus után néhány órával még semmiféle tüneted sem lehet (ahogy a mellek fájdalma, húzódása sem). Úgyhogy biztos, hogy nem attól van, sajnálom. :(
Néhány nõ lehet hogy érez valamit, ha megfogant a baba, de ez inkább csak lelki dolog. Te is hasonlót éreztél? De ez a megérzés nem mindig jó. Ha kivette a párod, akkor nem valószínû, hogy sikerült. A leírásod alapján talán jobb is, ha kicsit még vártok.
vannak, akik állítják, h szeretkezés közben érzik, h megfogant a baba, de ez az Ezotéria rovat hatáskörébe tartozik, ha érted, mire gondolok.
Esküszöm te hülye vagy..... Olvass már utána mielõtt marhaságokat irsz tüneteid nem lehetnek még nem irom le miért nem is érdemes az agyad felfogni ugysem tudja.Ne akarj gyereket még.... kérlek van elég idióta így is.
Szerintem bebeszéled magadnak... De ha mégis megfogant a baba, akkor a párod valamit rosszul csinált.
omg.. te még ne akarj gyereket bakker.... ráadásul a pasid nem is akar. ha akarna nem venné ki. ezt hívják védekezésnek. és nem, nem lehet szex közben érezni, sõt, néha még hetekkel utána sem.
Szia! Ha az elõzõ ciklusban tegerbe estél, egy teszt már kimutathatja. Lõj el egyet és okosabb leszel. Ha negatív, akkor próbáld meg elfogadni. Ha 3 hét múlva kellene megjönnie, akkor még peteérésed sem volt, és semmiféle tünetet nem érezhetsz amit baba okozna. Az kb a nemvárt idején fordulhat elõ, de akkor sem biztos hogy lesz, és pláne nem biztos hogy babától. Az agyunk csodákra képes ha valamit nagyon szeretnénk, vagy nagyon nem. Igen, tudom milyen érzés két babát elveszíteni... Amit tehetsz azért, hogy többet ne forduljon elõ, az egy kivizsgálás endokrinológusnál. Ha hormonprobléma miatt voltak a vetélések, csak õ tud hathatós segítséget nyújtani, a nõdoki sajnos nem. :-( Ha kiderül a probléma és kezelve van, mindketten megnyugodnátok, és talán a párod is hajlandó lenne élesben próbálkozni a babával.
lehet hogy kommunikálnod kéne a pároddal, és felvilágosítani te mennyire rágörcsöltél a témára õ meg nem is akarja a gyereket, ha meg akarja ne vegye ki és nem kell cetlikre irogatnod az együttlétek dátumait...
A kérdező hozzászólása: tegnap fájt a mellem, ahogy azt már leírtam, viszont estére a hasam is elkezdett szurkálni...alig bírtam elaludni.Ez mitõl lehet?
A kérdező hozzászólása: a ciklus.hu-n fent vagyok... a menstruációm vezetem, a hõmet nem, viszont az szerint volt 9.-én, tegnap és ma peteérésem...ezért reménykedem ennyire...
Rendben, félreértettelek, úgyhogy elnézést kérek. Vezeted a menstruációd/hõd/stb.? Vannak nagyon jó ilyen oldalak, pl. ciklus.hu
A kérdező hozzászólása: kávétejszín ez nem is neked ment... hanem akik itt úristeneznek és azzal jönnek, hogy nem is való nekem baba... mikor már 2-t így is elveztettem... :(
A kérdező hozzászólása: ja és ha tudnátok milyen érzés az, hogy vágysz egy babára és 2x is elvetélsz, akkor lehet, hogy ti is így állnátok hozzá...csinálsz tesztet, ott egy erõs 2csíkos teszt, a párod a biztosítót otthagyva rohan hozzád haza h úristen babánk lesz, mikor 6, 2mm-es picurkát mutat az UH-otok aztán 1hét után eltûnik a kis pöttöm...és szerintem ez is okozza azt, hogy még várni akar vele a párom...és szerintem ezért fogja a pénzre...
Úgy gondolom, normálisan válaszoltam. Úgyhogy kérlek, mellõzd ezt a fajta reagálást, mert így nem akarnak majd segíteni neked az emberek...
A kérdező hozzászólása: egyébként azért vagyok ennyire megakadva a témán, mert már 2x pont ugyan ilyen helyzetbõl történt spontán vetélésem és eléggé félek...ha az vagyok, nagyon oda akarok figyelni rá és az idegeskedéseket mellõzni...nem úgy, mint anno...
12-es vagyok: http://www.kiskegyed.hu/kalkulator/terhessegi-kalkulator itt kiszámolhatod, hogy mikor eshettél teherbe, azaz dec.1-én. NEM ÉREZHETSZ MÉG SEMMI TÜNETET
A kérdező hozzászólása: kedves elsõ! 1. amint leírtam szeretnénk 2. amint szintén leírtam pénzügyi ok miatt várunk még vele kicsit, mivel kilátásban van egy nagyon jó munka, tökéletes fizetéssel, és ez miatt nem védekezünk, mert rákapcsolni még nem akarunk, viszont ha becsúszik, biztos nem lenne vetélés, tehát megtartanánk... mellesleg nov.9.-én, 10.-én, 14.-én, dec. 1.-én és 2.-án vagyis ma is védekezés nélkül feküdtünk le.amit furcsállok inkább az, hogy fáj a mellem, pedig még csak 20.-án kéne megjönni.elõtte egy héttel szokott csak fájni menzesz elõtt, de még akkor is kizárt, hogy jövõhét ilyenkor megjöjjön, tehát ezt furcsállom... ha beágyazódott volna múlt hónapban való együttlétünk miatt barna folyásnak is lenni kellett volna nem? nem csak mell fájásnak. (egyébként még elsõ baba lenne, ezért sok mindent még nem tudok...)
A kérdező hozzászólása: hozzáteszem én nem szeretkezés közben éreztem, hogy esetleg abból lehetne baba, hanem kb 2-3órával utána, mikor elkezdtem gondolkozni raja, jött egy ilyen érzés, hogy mi van ha... (tehát nem a szeretkezés közepette történt) :)
A kérdező hozzászólása: itt nem bebeszélésrõl van szó....de akkor miért fáj a mellem? még csak 3hét múlva kell megjönnie... max 1-2 nappal hamarabb szokott, vagy késik 2-3napot... tehát viszonylag pontos... nincs hetes késés vagy ilyesmi a menzeszemnél...
A kérdező hozzászólása: ajj istenem...olvassatok már fentebb is...múlt hónapban 9.-én 10.én és 14.-én is lefeküdtünk védekezés nélkül...és ha abból adódik a mellfájdalom...de akk meg barnázásnak is kellett volna lenni nem?
volt menstruációd mostanában? Ha irod, hogy 20-án kellene megjönnie akkor múlthéten kellett, hogy legyen. A barnázás sem mindenkinél jelentkezik, van aki menstruál is terhessége alatt. Nem hiszem, hogy melleid azért fájnának, mert tünet. Lehet, hogy csak a párod volt "durvább" aminek most van hatása. (velünk is már megtörtént) Ha kivette nem hiszem, hogy terhes lennél. Mikor volt az utolsó mensid elsõ napja?
Elolvastam volt menzeszed?JAAA amugy azt irtad hogy most érezted hogy mi van ha a mostani szexbõl fogant meg.... drágám fogalmazz ésszerûen ha kimaradt a mensid lehetsz terhes ha megvolt nem vagy az Mit akarsz még tudni?Biologia alapok általános iskolsoknak cimû könyvet ajánlom neked.
A kérdező hozzászólása: utolsó mensi kezdete nov.17 és 22.-ig tartott...
A kérdező hozzászólása: igen volt viszont menzesz elõtt feküdtünk le...
teszteltél?

17 hetes vagyok! Már kb egy hete érezhetek baba mozgásokat?

Apró kis bökdösések, nyomkodások, egymás után egy helyen! Ez már tuti Õ!!!! Ugye??? :)

Legjobb válasz: igen én is 16 hetesen éreztem elõször elsõ baba

igen én is 16 hetesen éreztem elõször elsõ baba
Igen, pont ilyen volt nekem is :) ) Nemsokkal késõbb már a férjem is élvezhette a hasamon keresztül, majd már látszódott is. Ma meg már 26 hetesen olyanokat tud mûvelni, hogy hajjajjj :) ))
Én 15 hetesen éreztem elõször, ebéd után. Aztán egy hét szünet, és onnantól kezdve minden nap mocorog. 17 hetesen már bõven érezheted! Ez azt jelenti, hogy a placentád is jó helyen van, ha melsõ falon lenne, akkor még várhatnál vagy 3 hetet mire éreznéd. :) Boldog babavárást! 35 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!!! Dejó, tudtam!!!! :) )))))
A kérdező hozzászólása: Nektek is boldog babavárást, és babázást!!!!!
Nekem mellsõ fali volt a placenta... mégis éreztem 16 hetesen... Egyébként a mellsõ fali elhelyezkedés miért lenne rossz hely? Nem értem. Elsõ válaszoló voltam
Kedves elõzõ! Nekem is ott volt, mondta az orvos hogy nem a legideálisabb hely, majd rá is csúszott a méhszájra, úgyhogy a terhesség utolsó 20 (!) rövid hetét vizszintesben töltöm veszélyeztetettként :) Ezért se elõnyös pl a mellsõ fali, és sokan jóval késõbb érzik, mivel a baba olyankor inkább befelé rug, vagy nem érzed a placentától. Kérdezõ, ez már az bizony. 3 hét és aludni sem fogsz :D
Nekem ezt nem mondta orvos, hogy ez ilyet okozhat, mindig azt mondták hogy minden a legnagyobb rendben, és így is volt. Szóval szerintem azért nem kell feltétlenül megijedni ha mellsõ fali a méhlepény, addig nem okoz gondot amíg nem lóg a méhszájra, és a baba rugdosását is érezheted ugyan úgy, ez szerintem nem ettõl függ. Egyébként rengetegen vannak akiknek mellsõ fali a méhlepénye és normális a terhessége, meg hátsó fali lepény is lóghat rá a méhszájra. Ma már 1 éves elmúlt a kisfiam

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!