Találatok a következő kifejezésre: Érez a valamit, amikor (21 db)

Csinálhatja fogadásból is.
A kérdező hozzászólása: De ha nem fogadásból teszi
Akkor csinálhatja azért is mert a nagyapja ezt hagyta meg végrendeletben.
Mi az hogy "kavarás"? Ha kapcsolatot akar, akkor X évig is képes "kavarni" veled...talán mert szeret?

Ha valakinek csillog, vagyis olyan furcsán fényes ill. homályos lesz a szeme amikor ránéz valakire, akkor az biztos érez az illető iránt valamit, vagy lehet ez mást is jelenthet?

Legjobb válasz: Nekem volt olyanom, hogy egy tanárral voltam kettesben egy helyen (nem félreérteni) és akkor elkezdtem könnyezni egy picit. De egyáltalán nem voltam bele szerelmes meg semmi.

Nekem volt olyanom, hogy egy tanárral voltam kettesben egy helyen (nem félreérteni) és akkor elkezdtem könnyezni egy picit. De egyáltalán nem voltam bele szerelmes meg semmi.
jajaja az is lehet, hogy vmi belement a szemébe vagy esetleg kötõhártya gyulladása van.....
Ha homályos akkor szürkehályog:)
A kérdező hozzászólása: :) Csak akkor változik így meg amikor 1 bizonyos valakire néz...
Vérszomj!! Ha így néz rád menekülj!
Vazze, moderátorok törlik a hozzászólásaimat. Az hogy azt írtam szopás olyan csúnya szó? Kisbaba is szopni szokott, bár õ egy kicsit kisebb dolgot.
Pl. ha beteg vagy lázas, akkor is csillog a szeme.
vagy ha be van szívva :D

Azt híresztelik hogy járok egy lánnyal de amikor mondták a lánynak hogy már mindenki azt hiszi hogy járunk elkezdett sírni. érez irántam valamit vagy semmit se?

Legjobb válasz: attól függ, hány évesek vagytok. Lehet, hogy kétségbeesett, hogy mik terjengnek róla, lehet, hogy megijedt, hogy kitudódott, szerelmes beléd, lehet, hogy örömében sírt, és azt reméli, valósággá válik... :) Ki tudja? :)

attól függ, hány évesek vagytok. Lehet, hogy kétségbeesett, hogy mik terjengnek róla, lehet, hogy megijedt, hogy kitudódott, szerelmes beléd, lehet, hogy örömében sírt, és azt reméli, valósággá válik... :) Ki tudja? :)
hát attól függ milyen a csaj. félénk vagy nem. mert ha félénk akkor én inkább azt mondanám hogy titokban szerelmes beléd és most ez a szitu hogy azt híresztelik hogy jártok nagyon felkavarta... mert ha annyira utálna hogy azért sírt akkor azt már észrevetted volna xD szal szerintem az 1. lesz az...
Ilyen a tizenpár évesek élete. :)

4, maximum 5 hetes terhes lehetek. Mikor érdemes először elmenni a nőgyógyészhoz, amikor lát is, érez is valamit?

Legjobb válasz: 6-8. héten. A petezsákot látni fogja kicsivel elõbb is, de a dokik azt nevezik terhességnek, ami szívhangot produkál... Én nem bírnám ki a 8. hétig, az biztos, lát, amit lát.:)

6-8. héten. A petezsákot látni fogja kicsivel elõbb is, de a dokik azt nevezik terhességnek, ami szívhangot produkál... Én nem bírnám ki a 8. hétig, az biztos, lát, amit lát.:)
szia! Nekem 4+5 hetesen nem látott a doki semmit. Aztán elmentem egy másikhoz 6+1 hetesen, ahol már volt petezsák, de szívhang még nem. Ez mindenkinél más, valakinél már korábban valakinél késõbb, attól függ, hogy mikor volt a peteérésed. Most kedden megyek akkor leszek 8+5 napos és már tuti lesz szívdobogás is :-). Tudom, hogy nagyon nehéz türelmesnek lenni, de ha vársz még egy hetet akkor biztos jó híreket hallasz majd. Én legalábbis a korai vizsgálat miatt, totál beparáztam, hogy a doki nem lát semmit...
Már nyugodtan menjél el!! Megállapítja hogyan áll az embrió és hogy méhen belül fejldik e vagy nem!! A szívhangot csak 6 hetesen tudja megmutatni neked!!! Nagyon gratula a babádhoz!!! A legszebb idõszakon fogsz átmenni!! Irigyellek!! Jó értelemben írom!! Nekünk nem biztos hogy lesz tesõ ebben a válaságban!! De majd késõbb nagyon szeretnék!! Üdv bocsi kicsit elkalandoztam Egy 8 hós baba boldog anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat (és gratulációt), aranyosak vagytok! Én is nagyon boldog vagyok! :) Akkor holnap már el is megyek a dokihoz! :)
Én ugyan ebben a cipõben járok, 4 hetes terhes vagyok. Szerdán este tudtam meg, és úgy gondolom hogy csak a 7. hét körül megyek el orvoshoz. Én is gratulálok neked, vigyázzatok magatokra!!! :-)

Ez miért van? Milyen időközönként cseréljem ki neki? ez szagtalanított kristályos alom de lehet érez benne valami szagot azért nem megy bele? Pedig a kis golyókat kiszedjük belőle amiket bele pottyant.

Van egy 1hónapos kiscicám.Az annya nem szoptatja bekerült hozzánk a lakásba.Már elkezdte az almot használni kb 4napig,de most össze visszsa wczik.

Legjobb válasz: Tedd be az alomba a kiscicát és a mancsával kezd el kaparni az almot. Nekünk ez vált be és 4 éve egyszer sem csinált direkt máshova, csak amikor elszámolta magát és a feneke kilógott az almos dobozból.

Tedd be az alomba a kiscicát és a mancsával kezd el kaparni az almot. Nekünk ez vált be és 4 éve egyszer sem csinált direkt máshova, csak amikor elszámolta magát és a feneke kilógott az almos dobozból.
Hú még nagyon picurka, a cicákat általában 2 hónaposan választják el. Egyszerûen még nem szobatiszta, kell egy kis idõ neki. Segíts a kis mancsával kaparni az almot, hátha rájön.
Az én cicáim 6 hetes koruk óta szobatiszták. Válts almot!!! Szerintem azzal lesz baj.
Lehet h tényleg az almot nem szereti, hallottam több macskástól is h nem használták ezt a kristályos almot
A kérdező hozzászólása: Valóban nagyon picike még, de sajnos az annya nem szoptatta azért van itt valünk.Probálkozunk wczés elött általába nyávog olyankor berakjuk õt az alomba.Ha eléri a 2hónapos kort és nem wczik az alomba lecseréljük neki.Ez így helyes?
Már most cseréld le neki, mert ha megszokja, hogy folyamatosan az alom mellé piszkít, akkor rakhatsz alá bármilyen almot, nem fog belemenni. Most válts almot. Reggel-este mindenképp szedd ki belõle a csomókat (pisi+kaki). Hetente egyszer pedig cseréld ki az egész almot és most ki az alomtálat. Szóval ne várj semeddig.

Érez a fiú valamit, amikor át szakad a lány szűzhártyája?

Legjobb válasz: én párom nem érzett semmit

én párom nem érzett semmit
Igen érezhet valamit mintha egy rugósasztalt nyomogatna ami késõbb eltûnik, de semmi extra.Elõzõ kommentelõknek pedig nem igaz hogy a lánynak mindenképpen fájni fog vagy vérezni!
Nem igaz a lánynak nem mindig fáj és a fiú is kell érezzen vmit, ami kicsit akadályozza a mély behatolásban... én pl semmit sem éreztem mikor átszakadt, barátom mondta hogy hát igen, és csak 2. alkalommal!
Én barátom pl érzett vmit.Elsõ alkalommal nekem át se szakadt csak a másodiknál.Aztmondta olyan mint egy puha gumiasztal amit tologat és egyszercsak egyre könnyebb lesz tologatni, utána pedig mintha ott sem lenne.Persze nem az elsõ alkalom a legjobb de életreszólóan szép élmény ha megadjuk a módját
IGEN. Nagyon fáj neki. talán az is elõfordul, hogy belehal.
Nem igazán éreznek semmit. Max annyit, h nem akar bemenni :)
TE 3, 4-es tuti nadszegi paraszt vagy!!
Nem, nem érez a fiu semmit igazán, viszont a lány az, aki érzi, hogy fájdalmas vagy nem. Akkor szakitod át, amikor be tudsz hatolni a nõ hüvelyébe.
Szerintem vágjátok át pengével úgy nem érzed.
Nem!
elmeselem azt is amikor nagyapam bejanosodot nagyimra amikor 1 szorszal felalt az orjukabal :D
@3, 4 VISSZA' MENNYÉ!!!
Meg mai a napig felal meg a felesiigem jol kiveri a csajjom na es tufjatok hany cm na 52 cm vel jarok ha valki akar velem tel szamom 0908658703
Na hat ugy tortent az elssooo aktusom h csodalatos wolt apam is beszalt bele es ugy van az gyermekeim h en mar 42 eves wook e srendesen uzok nemi elted d ebaszatok meg kurvara jo volt az elso mindnekinek ajnlom h kipromalja na poussszika a csokos poinatokra
A kérdező hozzászólása: kössz, amin akad rá lehetõséggem, ki próbálom, eskuszom :) .. akkor jo h ha nem érzett....
Akkor én kivétel vagyok, mert én érzékeltem

Az csak rizsa, hogy az úgynevezett csábító mesterek bármelyik nőt megkaphatják, vagy tényleg van valami, amit ők tudnak amitől egyszerűen ellenállhatatlan vonzalmat éreznek a nők irántuk?

Mert a n?k azt mondják, hogy a szexhez kell nekik az, hogy egy ideje ismerjék az illet?t, bízzanak benne, de akkor miért van az, hogy ismerkedik épp valakivel már pár hete, de még nem jutottak el a szexig, közben meg találkozik valahol egy idegennel, aki pillanatok alatt olyan ellenállhatatlan vonzalmat kelt benne, hogy aznap este már az ágyában találja magát, mert nem is érti miért, de még életében nem érzett ilyet.

Legjobb válasz: Ez szerintem vagy benne van a pasiban vagy nincs!Tanulni nem hiszem ,h lehetne.Én úgy gondolom,h férfiaknak ez a személyiségük része!!

Ez szerintem vagy benne van a pasiban vagy nincs!Tanulni nem hiszem , h lehetne.Én úgy gondolom, h férfiaknak ez a személyiségük része!!
Tudod, hogy miert kepesek erre a pasik? Mert az emberek 90%-a nem azzal van akit tenyleg szeret, csak megszokasbol vannak egyutt, vagy mert nem jo egyedul. Szoval nem csoda, ha valaki kicsit is erdekesebb, akkor meginognak. Mindket felre igaz!
Lehet tanulni, vannak technikák. Nem publikus zárt körben terjed a tananyag!
caM008 :DDD Arra a tananyagra azért kíváncsi lennék, h mégis mibõl tevõdik össze az a pasik szerint!
ez egy gyökérség ezek a teknikák. a lényeg: vagy nagyon bejön mert vonzó. vagy kimegy. mindkét félre igaz. a többi meg teljesen mindegy ha bejön mindkettõ adja a derekát.
Akkor pletyizek róla egy kicsit: a válásom után nagyon magam alatt voltam. Amolyan lazább ismeretségem volt egy társasággal, pár srác - volt közöttük melós gyerektõl kezdve, a harmincas öltönyös, charme-os üzletemberig mindenféle -, akik abból csináltak sportot, hogy ki, hogyan és hány nõt tud megfektetni. Õk felkaroltak egy kicsit és kioktattak. Valóban vannak olyan sablonok, amivel simán ágyba lehet vinni a nõket. A következõ kategóriák vannak: fél órás, 1 órás, 2 órás, 3 órás és második randis. Ennyi és a nõk 90%-át be lehet fûzni. 10% általában a bigott vallásos, vagy aszexuális. Egy darabig csináltam, de én alapvetõen nem ilyen vagyok. Ahogy kezdtem túl lenni a magam lelki bajain, eljutottam odáig, hogy én szégyellettem magam a férfiak miatt. Hogyan lehet és hogyan használják ki a nõket.
az utolsóval félig egyet értek. De azonban úgy gondolom, hogy csak azt a nõt lehet kihasználni aki hagyja is magát és bedöl minden dumának. Mert ezek a nõk nem ismerik meg eléggé a pasit mielõtt magukhoz engednék.
Figyelj, én tegnap életem legbunkóbb szintjét hoztam. Így közöltem a csajjal, h esélytelen, h bármit akarjak tõle, telefonáltam, miközben smártunk, közöltem vele, h 1000x jobb vagyok, mint õ, és én vezettem az történt, amit én akarok. Elmondtam, h mi a következõ lépésem, és õ hogyan fog reagálni. Amikor át akarta venni az irányítást megmutattam neki, h képtelenség... Szóval annyi a lényeg, h legyél domináns, és bármit megkaphatsz. Te vezess, ne tûnj gyengének, és senki nem mond neked nemet.
ja ha átlag feletti vagy akkor mûködik a dolog.

A férfi érez valamit amikor átszakitja a szűzhártyát? (óvszer nélkül)

Legjobb válasz: Én párom is azt mondja, hogy nem érzett semmit. De ez függhet a lány szûzhártyájától is, mindenkinek másképp rugalmas.

Én párom is azt mondja, hogy nem érzett semmit. De ez függhet a lány szûzhártyájától is, mindenkinek másképp rugalmas.
Persze, hogy érez! Valami olyasmit, hogy: "hú, de kurva jó érzés!" de sztem ez nem a szûzhártya miatt van. :P
Az én barátom érzett egy erõs szorítást, majd egy kicsit lazábban mûködött a dolog, persze óvszerben, nélküle sztem ugyanezt
nem
Az én párom elmondása szerint olyan érzés volt, mintha a falat akarta volna átlyukasztani... és neki is fájt meg rossz volt.
persze h éreznek..méghozzá olyasmit h a péniszükkel kell kifeszegetni egy igencsak szûk és és eltorlaszolt barlangot...méghozzá úgy hogy ne fájjon a lánynak...szegénykék uralkodni kell magukon..tekintve h egy fiúnak annál jobb minél szûkebb és nedvesebb egy lány, meghát ideális esetben magát a lányt szeretik, méginkább izgul és nagyon felsppannolt a szegény srác.....tiszta csoda hogy kibirják , h ne menjenek el az elsõ percben...

Amikor vajludunk akkor nagyon nagy fájdalmunk van akkot a baba is érez valami fájdalmat?

Legjobb válasz: A baba nem érez fájdalmat, csak te. Õ max elfárad a kitolás alatt, de ha könnyen megy még abba sem.

A baba nem érez fájdalmat, csak te. Õ max elfárad a kitolás alatt, de ha könnyen megy még abba sem.
A kérdező hozzászólása: Kitolasnal? Es ha a vajludas 19ora hossza akkor sem érez semmit?
A kérdező hozzászólása: Ès minekünk mért fàj annyira?
Anyám... Röviden: mert Éva hallgatott a kígyóra, és evett a tudás fájáról. Ha bõvebben érdekel, olvass bele egy biológiakönyvbe. Hasznos lenne. (Szülésrõl szóló könyv is jó. Vagy kérdezd meg a védõnõdet.)
A kérdező hozzászólása: Eva miatt szenvedunk?
Ha 2 napig vajúdsz, a baba akkor sem érez fájdalmat. Te meg azért, mert az a 3-3, 5 kg-s 50cm/+-5cm-s test elindul a méhedbõl a szülõcsatornán át a külvilág felé, és ezt érzed, neked ez fáj, ugyanis alap állapotban nem olyan széles a medencénk, hogy egy ekkora test haladjon át rajta, szüléskor ez mégis megtörténik. Ami rohadtul fáj, de ennek ez a sorja. Tehát nyugi, a babának nem fog fájni, csakis neked. De te meg kibírod, úgy mint mindenki más.
A kérdező hozzászólása: A vajludas az mien?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); a fájdalom elég szubjektív, meg aztán van, akit nem kínoz meg annyira a szülés /mint pl. engem/ a vajúdás az elsõ fájástól, méhösszehúzódástól kezdõdik, de ez eleinte 20 percenként jelentkezõ gyöngébb görcs, tehát azért nem azt jelenti a 20 óra vajúdás pl. hogy 20 óra fájdalom. és nálam pl. a fájás /méhösszehúzódás/ szüneteiben nem is volt semmi, se fájdalom, se szenvedés, azok a pihenõk voltak. így azért ki lehet bírni :) nem is igazán fájdalom, inkább mint egy nagy görcs. nem azért fáj, mert fájnia kell, hanem mert egy óriási munka ez az egész. úgy képzeld el, mintha oltári nagy hascsikarásod lenne a méhedben, de úgy, hogy közben begörcsöl a méhed, mint mondjuk ahogy a vádli is tud. /az a vádligörcs is milyen éles fájdalom, nem?/ és közben meg olyan préselõ érzésed van, mintha felüléseket csinálnál, csak itt a felülést úgy értsd, mintha nem te irányítanád a hasizmod, hanem õ húzna össze. ez egy kõkemény görcs, mely azt a célt szolgálja, hogy átpréselje az átlag ötven centis /harminc centire összegörnyedt/, három kilós, 35 centis körfogattal rendelkezõ fejû kisbabát egy 10 centis izmos nyíláson, a méhszájon. a méhszáj baromi erõs izom, ez tágul ki amúgy a vajúdás során, ez sajog, ez okozza a görcsöt, amit az ember fájdalomként érzékel. /mondom, nekem nem fájt annyira, én érdekes élményként éltem meg. nem mondom, hogy nem volt az utolsó egy két óra, kemény mûszak, de ott meg a természet gondoskodik a törlésrõl, és a fájás megélése után rögtön kiüti az agyat, szinte más állapotba kerül az ember. mint amikor félálomban már azt se tudod mi van. mint mikor mondjuk egy szúnyog éppen megcsíp, de te már majd elalszol, ezért nem is törõdsz ezzel a rossz érzéssel/ tudom, hülye példáim vannak, de szerintem kicsit érzékelteti. a babának a méhösszehúzodások nem kell, hogy fájjanak, hiszen körülötte történik az egész, ráadásul õ vízben van. még akkor is van víz, és védõréteg körülötte, ha szülünk, és elfolyik a magzatvíz. semmit nem érez, max érzékel, és talán meg is ijedhet, meg lázba jön, meg hát érzékeli az anya élettani változásait, hisz egy keringésen van, tehát adrenalinja, vércukra neki is felmehet, és hallja az anyja síkojait, tehát ezek mind mind pörgetik õt is, meg az ösztön, hogy tolja magát kifelé a nyíláson. valószínû a méhszájon, szülõcsatornán átjutás fáj neki, hisz 10 centin préselõdik át, ráadásul kicsit várakozik is a feje a szülõcsatornában. az én kisfiam pl. 4 tolással bukkant elõ, éreztem a kis csontjait, a kis fejét a lábam között, úgy sajnáltam, tudtam, hogy szorítja, de ilyen az élet, ezen túl kell esni. ja, azt is éreztem amúgy tolófájások közben, hogy présel, tapos a lábával /köldökömtáján/ szóval õ is dolgozott :) szerintem ez az átcsúszás fájhat neki, de elhalványul az emlék. anyának is és babának is. nekem jó volt a szülés, én élveztem, még ha kicsit fájt is. ez egy annyira misztikus, varázslatos, alkotó folyamat és cselekvés... a jelentõsége és maga az esemény eltörpíti a fájdalmat. ráadásul utólag el is felejtik a nõk. hisz ez pont olyan, hogy ha felidézed a narancsot, attól még nem érzed az ízét a szádban. a fájdalmat is csak felidézni tudod, átérezni már nem, tehát nem is emlékszel rá, hogy mennyire fájt :)
Milyen volt? Már biztos megvan a baba..

Lehet buta kérdés lesz, de puszta kíváncsiság. Amikor valaki 5 hetes terhes. Akkor már érez valamit? A hasába? V a melle? érez változást?

Legjobb válasz: Én még a 10. héten sem éreztem SEMMIT. Onnan tudtam hogy terhes vagyok hogy késett a havi és a doki bizonyította is:-))

Én még a 10. héten sem éreztem SEMMIT. Onnan tudtam hogy terhes vagyok hogy késett a havi és a doki bizonyította is:-))
A kérdező hozzászólása: és még, hogy én nem vagyok terhes, csak félek. ha az lennék éreznem kéne már?
A kérdező hozzászólása: azt hiszem akkor tesztet kell most már tényleg csinálnom :( kösz a választ:)
Szia! Nekem a mellem feszült kicsit, de semmi más.Tesztelj, már biztos kimutatja.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!