Találatok a következő kifejezésre: Érettségi után általános iskolában (3 db)

Érettségi után dolgozhatok általános iskolában pedagógiai assszisztensként vagy szakképesítés szükséges?

Legjobb válasz: Hát egy sima érettségivel nem hiszem, hogy felvennének, hacsak nincs valami nagyon jó ismerõsöd ott. Amúgy biztosan szükséges szakképesítés is.

Hát egy sima érettségivel nem hiszem, hogy felvennének, hacsak nincs valami nagyon jó ismerõsöd ott. Amúgy biztosan szükséges szakképesítés is.
Mamár szükséges képesítés, de sajnos egyre kevesebb embert vesznek fel ped.a.-nek a sulikba, mert inkább a meglévõ pedagógusokkal oldanak meg mindent, csakhogy ne kellejen tanárt elküldeniük. Amúgy van kifejezetten ilyen suli, mely közép és felsõfokú képesítést ad. Jobbanjárnál gyógyped.asszitensi végzettséggel, nagyobb az esély az elhelyezkedésre, ugyanis a gyógyped területén elõírás az asszisztensek megfelelõ létszáma.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!

Szerintetek érettségi után jó ötlet egy általános iskolai osztálytalálkozót megszervezni?

Legjobb válasz: Miért ne!Egy jó buli mindig jó ötlet :) Én évente is elmennék,ha szerveznének!

Miért ne!Egy jó buli mindig jó ötlet :) Én évente is elmennék, ha szerveznének!
Elvileg azt is ötévente szokás, de, ahogy jónak érzitek. Illetve persze az sem kizárt, hogy nektek pont az az 5. év (nulladik év, stb.).
Miért ne lenne jó ötlet? Tulajdonképpen most még nincsenek nagy elkötelezettségeitek, már tudjátok, hogy az érettségi után ki hova megy és valószínûleg még a többségetek ott lakik, ahol iskolába járt. Késõbb jobban szétszóródtok, nehezebb megtalálni egymást, nehezebb megtalálni azt az idõpontot és helyet, ami a többségnek megfelel.
Mi idén szerveztük volna meg 3 an akikkel gimibe is együtt jártam, de nem tudtuk már most sem összeszedni a népet pedig a többsége még tudtunkkal jár 1 évet 0. osztályos gimi miatt. Általánosba 23-an voltunk 1 osztályba abból kb 8 an gyûltünk össze. plusz az osztályfõnök aki csak fél órára ugrott be. Ötletnek jó, csak számítsatok arra hogy nem biztos hogy összefogtok tudni szedni rá mindenkit. Én most pár nappal ezelõtt tudtam meg azt 3 ember már az ország másik felén lakik és oda jár suliba. Néhányan meg szinte el is felejtették ezt az osztályt és soha nem akarnak összejönni így velünk ezt mondogatták.
Mi évente tartunk általános iskolai osztálytalálkozót.:D
Érettségi után lehet jelentkezni.
A kérdező hozzászólása: Ok


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!