Találatok a következő kifejezésre: Éretlen gyereknek, még (2 db)

nem
nem!!
miért befolyásolná? a kezedet is mozgattad 1évesen is, mégis nõtt tovább
Én már oviban is "kukiztam" - tényleg!- és olyan érett csávó lett belõlem akkora fasszal, hogy csak na -tényleg!-
nem, de az agymûködését erõsen gátolja :)
Nem. Viszont jót tesz hogy ne legyen szûk a fitymája !
HE?
A kérdező hozzászólása: Chris akart lenni sorry. csak még sokk alatt vok :S
nem láttam még , de az ilyen "meséknek" (anime) is van érzelmi töltete ... ugyan olyan mintha filmen sírnál
Én már 8 évesen kinõttem ezekbõl a mesékbõl, emlékszem, mások még negyedikben is néztek ilyen japán hülyeségeket...szóval elég gyerekes lehetsz még ha huszonévesen egyáltalán nézel ilyeneket. Mondjuk akiket ismerek, és anime õrültek, azok még 18 évesen is baromi gyerekesek, egy álomvilágban élnek, a kiscsajok általában csak is ázsiai babaarcú fiút akarnak, a szex szóba sem jöhet :D tiszta vicc amit csinálnak.Szerencsére kinövik elég gyorsan. Szóval ja, gyerekesnek tartalak ez alapján.
A kérdező hozzászólása: az lemaradt hogy fiú vagyok assszem xD
Aki ennyi alapján ítél gyerekesnek és az animét meg mint olyat kompletten gyerekes hülyeségnek tartja, annak valószínûleg utóbbiról fogalma sincsen. ennyi erõvel az összes filmet is gyerekesnek tarthatná, csak mert vannak gyerekeknek való mesefilmek. Az, hogy sírsz egy animén, nem feltétlenül jelenti, hogy gyerekes vagy, lehet, hogy csak érzékeny lelki típus vagy, aki könnyen beleéli magát a dolgokba. Persze nem is lehet kizárni, hogy gyerekes vagy, ennyi információból.
Én a pokémonon is mindig elbõgöm magam, ha olyan rész van, mégse tart senki gyerekesnek, sõt.. Pont ma kezdtem el újranézni a Sonicot. Az ilyen mesék mindig teljesen új értelmet nyernek ha nem "gyerek szemmel" nézed. Szerintem nincs ezzel semmi baj. Inkább azzal van a baj aki "kinõtte", nem tudja élvezni a meséket.. Jah am a Sonic X nem az a kategória, amit az animés lányok néznek. :D
Aha, de nem baj. C:
ha van érzelmed az nem baj, ha nem fojtod el az se baj


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!